Új privát üzeneted érkezett!

Karmen, hát akkor lassan lassan futkoshatsz majd utána. Kép

Rékacs, micsoda moslyogós szemei vannak, tényleg szép, büszke lehetsz rá.

Zsuzsa, arra vigyázz hogy nehogy fertőződjön, azt egyébként nem tudod nem észrevenni mert piros gyulladt és azt mondják büdös is. Ha az alkohol csípi, mivel ez egy seb hiszen vérzik akkor lehet venni gyógyszertárban hidrogénperoxidot ami nem csíp de kipezsegteti nagyon jól a púder maradékát és könnyen egyszerűen lehet tisztogatni. Csak módjával használd, hogy ne ázzon elé a csonk mert akkor lassabban szárad le. De jóval egyszerűbb mint az alkohollal. Meg nekünk a kórházban vattapamaccsal kellett szerencsétlenkedni, holott fülpiszkával sokkal jobban ki lehet pucoválni.
Tündérkénkről fent vannak az interneten új képek (a legfelső képre kattintva jönnek be a legfrissebb fotók), 7 hónapos, 83 cm, 9600 gramm. És tündérangyal. MIndenki így imádja a gyerekét? nekem kell még legalább 2, mert ezt az egyet agyonkényeztetem, megeszem el sem engedem megtartom magamnak, zsebre teszem Kép
Puszi Erika
hurki
 
 


HurkiKép
Hol vannak a képek??? HELP !
Az etetőszéketek pont ugyanolyan mint a miénk!! Csak mi még nem evésre használjuk, csak tologatom benne őketKépKép

ZsuzsaKép
Nagyon édes Áron, és jó húsban van! KépKép Ott nem lehet baj a szopival, ahol ilyen jó súlyú a baba.

RékacsKép
Gyönyörű Hanga! Igazi csillagszemű! Rendben megy már a szopi? Hogy bírja a cickód a strapát?

KarmenKép
Cipőtök van már, vagy mezítláb megy Orsi ? Kell ilyenkor már nekik szandi ?

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok!

Hurki, én nem találtam képeket ... lehet, hogy béna vagyok Kép

Rékács, nagyon szépszemű kislányotok van Kép

Zsuzsa, Áron gyönyörű. Biztos hamar ráérez majd a szopizásra Kép

Karmen, gratula a járkáláshoz! Kép Máté is így csinálta ... rögtön többméteres távon kezdett Kép

M.
kismazsi
 
 

 
 

Cat! vettünk Siestát 3 hete amikor lépett elöszöt önállóan mert akcios volt és ugy voltunk vele hamarosan kell. De ez tavaszi cipö,zárt. Itthon meleg lenne. Meg azt olvastam amig nem megy stabilan tehát egész nap addig nem kell otthonra rájuk cipö. Igy még várunk azzal a szandival, de gondolom nemsokára vennem kell.

Erika! Én sem találomKép Amugy szép nagyra nött!

Kismazsi! Orsi néha felrugja a szabályokat, ö elöbb állt fel mint felült volna. Mászni is utána kezdett.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Jaj na bocánat bocánat, én sem leszek már zizibb Kép elfelejtettem a lényeget nem ti vagytok a vaksik én vagyok ütődött Kép
http://robi.csajozas.hu
Erika
hurki
 
 


Cat Kép en a masik topic bol vagyok - egyenlore...
es azt szeretnem kerdezni, hogy Neked hol csinaltak a lombikot? mert ha nekem marciusban nem jon ossze, akkor mennek vissza inszemre (2 volt mar), de nem igazan latom ertelmet....foleg, hogy allitolag semmi bajunk. Lassan 3 eve megy a moka, turelem fogy...stb. Szoval akkor lehet, hogy nekiugranek inkabb a lombiknak...Az en dokim csak 6 inszem utan menne lombikozni.
Elore is koszi es nagyon edesek a fiaid...Gratulalok!!!!!!!!
Saci
saci
 
 


SaciKép
Én a BMC-ben lombikoltam. Ez a Budai Meddőségi Központ, a János Kórházon belül. Azért nézz szét még a Kaáli Intézetben, a Dévaiban, és a Forgách Intézetben, mert ezekről is jókat hall az ember. Aszerint válassz, hogy melyik a legszimpatikusabb, hol a legemberibb a bánásmód. A BMC elég személytelen, és futószalag. Viszont profik. Ha szemet tudsz hunyni afelett, hogy nem jópofiskodnak, no kedvesség, akkor ezt válaszd. Nekem ott volt az orvosom, így adott volt a hely. Árban nagyjából a Kaálival vetekszik. A másik kettő picit drágább szerintem. A Kaáliról OrsiKép tud Neked infot adni.

Remélem nem jutsz el odáig, mert sikerül az inszem. Most van 3-as ikresünk inszemmel az ikres topikban!!!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok!

NA,hogy jártam????
Szépen betermeltem a tejet. Erre pénteken megjött(szerdán leszünk hat hetesek),és most....nem ízlik Hangának a tejcsi!!Kép Így max öt pecig hajlandó szopizni. Álítólag megszerti és kész,azt mondja a védőnő.Hát így legyen.Tegnap pl egész nap 340-et evett összesen.Nem tudtunk többet belediktálni,pedig olvasaztottam régi tejcsit,de az sem kellett.
Semmiképp nem panaszkodom...mert mostanra eljutottam odáig,hogy már tudom mindig szarik valamit a kutya...és úgyis megoldódik...most pl.egyszerű,hisz ki éhes egyék!!!Kép

Szóval most ez van.
De azért minden oke.
Ez a tegnapi séta(rohanás a hóesésben,de a kajámért el kell menni mnden nap,mondjuk Hanga mint látható nem bánjaKép)utáni kép:
Kép

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Sziasztok!
Csak csodálom a babás képeiteket KépKépKépKép Olyan gyönyörűek KépKép.
És szeretném veletek is megosztani a hírt, hogy kis fütykös pocaklakóm van Kép! Ezennel mi is erősítjük a férfiak táborát. Pár képet betettem az albumunkba, hisz olyan csodálatos dolog ez!Kép

Egy kérdésem is lenne, volt akinek a medencecsontja mindenféle tornázás nélkül izomláz szerűen fájt? Én van mikor alig tudok felállni a székről, mert annyira fáj a medencém ill. a fenekemnél a csontjaim. Mire utalhat ez?

A másik, hogy van-e vkinek Peg Perego Venezia babakocsija, s mik a tapasztalatok? Nyári babának jó-e ez? Nekünk nagyon szimpi volt, csak két dolog nem tetszik benne: 1. a kerekeit kicsinylem (nem fog elkopni?), 2. teljesen vízszintig nem dönthető, - ezt hogy lehetne mégis megoldani?

Puszi mindenkinek, és köszi!
Vanda
19+4

Vanda

Kép
vanda
 
 


Sziasztok,

lehet, hogy valaki emlékszik rám, valamikor nagyon régen a megint megjöttös topikba irogattam. Ami miatt most itt vagyok, hogy hosszú próbálkozás után vasárnap reggel lett egy zebrám.
A kérdésem pedig a következő lenne, szedjek-e progipótlót, vagy ne. Régebben Duphastont szedtem, majd természetes cseppekkel váltottam fel (saját döntés volt) de maradt még az utolsó adagból. Nem barnázom, de dokihoz csak a jövő héten megyek. Várjak, hogy mit mond ő?

Mindegyik csodaszép baba anyukájának hatalmas gratula, mert bár nem irtam, olvastalak benneteket és mindig megcsodáltam a babákat.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24
 
 


HurkiKép
Balázs nagyon édi! Komoly fiatalúr lett.

RékacsKép
Hogy-hogy már megjött a mensid ? A 6. héten, szoptatás mellett ? Nem a szülés utáni vérzés ez még ?

VandaKép
Gratula a kistököshöz! Látom már neve is van.KépKép

Nekünk Peg Peregonk van, és nagyon strapabíró a babakocsi, nagyon szeretem, és értéktartó, mert híres a megbízhatóságáról.Kép

AnitaKép
Szerintem addig ne szedjél semmit, amíg az orvos nem ellenőrzi a progi szintet. Ha rendben
van, akkor nem is kell semmit szedni.
Gratulálok a zebrás teszthezKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Hát Cat! Úgy tűnik én lettem a nagy magyar termékenység!KépRendes mensi.A ygerkágyi a harmadik héten megszünt.Ez meg rá két hétre lett és konkrét vér(bocs).Én is csodálkoztam,de a védőnő szerinbt sceppet sem ritka és a tejundorKép is arra vall.Mindenesetre csütörtökön megyek a hat hetes kontrollra Arnihoz,azért leellenőrizetetem,hogy nincs-e valami gebasz.

Úgy tűnik HAngának meg fáj a pocija! Leht ezt hat hetesen kezdeni? És van valami jó módzseretek? A torna a z segít neki.de csak időlegesen.Persze tuti a kaki is bántja,hisz utoljára hétfő reggel voltKép.

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


RékacsKép
Mi is hasfájósak voltunkKépKép Sajnos semmi nem segít, csak időlegesen. A legjobb a szélcső, és az a kaki problémát is megoldja. Próbáld esetleg hason altatni, nekünk még az enyhített a dolgokon.

Ez a mensi az nagyon érdekes. Sósabb ízű a tejed ? Kóstoltad? Ilyet én még nem is hallottam, hogy iylen hamar mensi. Még jó, hogy nem lehetett eddig hancúrozni, mert jönne a Hanga tesóKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat Kép

köszi, megvárom mit mond a doki hétfőn

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24
 
 


CAt! Szélcső van,mert kakira már beszereztük,de nem jött beKép.ÉS hason altatom,vagy oldalt.de ha fáj neki akkor oldalt,mert hason még jobban szenved.Fel szereti húzni a lábát oldalt és úgy elvan.Most veszek homeo bogyót,hátha segít.

A tejem nem tudom milyen izű,mert én nem érzek külömbséget.de hát én nem is csak tejet iszomKép.Ez a mensi furcsa,de nem annyir.Az unokatesomnak(ott négy hónapos a baba) is megjött a hatodik héten,és ő is prolactin krirálynő volt előtte.csak nála még furább a helyzett,mert nem szedett semmit és véletlen terhes lettKép Flórián választott apukátKépNA, és neki nem más íze lett,hanem lecsappant.És azóta még egyszer jött és akkor is lecsappant.Így már eleve tojik,hogy ha megint megjön(Kép) akkor megint csappan és oylankor ezerrel szaporít.Hát ilyen kacska egy család vagyunk,úgy tűnik.
itt a kép is,hogy el tudd képzelniKép:
Kép
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Vanda Kép
Gratula a kis fütyishez! Nekünk PP Veneziánk van. Nekem bevált, én szeretem. A kerekek tényleg lehetnének nagyobbak, de sajnos mindent egyszerre nem lehetett.Kép Nekem az volt a fontosabb szempont, hogy könnyen és kicsire össze lehessen csukni. Könnyű irányítani, jól lehet tolni. Majdnem vízszintesig dönthető, szerintem az a pici emelkedés nem gond. Mi kb. 1 hónaposan vittük először sétálni Zétit, és nyugodtan beleraktam.

Rékacs Kép
Nem semmi ez a mensi dolog! Édes a képen a két baba.

Puszi, Alena
alena
 
 


RékacsKép
Én csak egy teljesen "normális" családot látokKépKép
Tök édesek a kölkök. Olyan jó, hogy van Hangának unokatesója. Nekünk nincsKép
Mit mondott az Arni a vérzésre ?

Cat
(ez ma már a 3. megírt hozzászólásom, mert mind elszállt az éterben)KépKép

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok!

Köszi a gratulációkat!

A
udojurgen
 
 


Cat Kép koszonom a multkori hosszu valaszt,,a babanet nem mukodott nekem egy ideig
szoval megfontolom amiket irtal,,de meg mindig nem tudom, hogy valtsak-e dokit, vagy menjek tovabb az inszemen.
Ha nincs semmi bajunk,,a sima akcionak is annyi eselye van...
na mindegy - Jo hetveget!
es gratulalok a 3 as ikrekhez, nem tudom ki a szerencses anyuka! mindenesetre sok energiat hozzajuk!
koszi
Saci
saci
 
 


Sziasztok!
mindenkinek gratulálok a babához!
Most, hogy Nektek már sikerült, gondolom hosszú-hosszú várakozás után, szeretném megkérdezni, hogy esetleg agykontrollal erősítettétek-e a gyógyszeres kezelést, vagy csak egyszerűen a babára akciózást.
Köszike
P.
plussz
 
 


Sziasztok!

Jöttem elmesélni nektek a mi nagy hírünket. Tíz hónapos Kristófunknak szeptember végén testvérkéje lesz.Kép Épp a 10. hetet töltöttem be. Kis korkülönbséggel terveztük a babókat és álmomban nem gondoltam volna, hogy ez ilyen simán összejön. Már csak azért sem, mert Krizsó még reggel+este szopik. A nőgyógyász azt tanácsolja, hogy válasszam el, de nincs szívem hozzá; ugyanakkor félek, hogy ártok vele a kicsinek. Nincs több eséjünk, ha most baj lenne. Szerintetek mit tegyek?

Humi
humi
 
 


HumiKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép De jó hír így reggel korán! Gratulálok! Azt hiszem, hogy Bogár ugyanebben a cipőben járt kb. 2 hónapja. Ő is sírva, de leválasztotta Esztert, és tápot kapott helyette.
Biztos nagyon fájó lesz, de szerintem is le kellene a szopit építeni. Esetleg kérdezd meg Bogárt, hogy mi volt a módszere.

Pusza
Cat

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


PlusszKép
Nekem a párom agykontrolozott a próbálkozások és az inszemek alatt, de nem vezetett sikerreKépKépKép


Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó régen jártam erre, nem ígérem hogy mindent visszaolvasok. Fényképeken törpik csúcsszuperek.

PlusszKép
Nálunk a pihenés, leállás volt a siker titka, persze ez attól függ, hogy miért is gyógyszereznek.

HumiKép
ez aztán a nagy hír!!!!!!!! GratulálokKépKépKépKép Én leválasztottam egyik napról a másikra Esztert a szopiról. Mintha magamat olvasnám. Ő is akkoriban csak reggel és este szopizott. Ő 1 éves volt akkor, de reméljük az a 2 hónap meg sem kottyan. Tápszert adtam neki. Szerintem már alig lehetett tejem, mert a leállás után meg sem dagadt a cicim, nem ömlött a tejem.
Szóval a lányomnak meg sem kottyant, én zokogtam. Elkészítettem neki egy adagot, és csodálkozva nézett rám, hogy anya csak ennyi??? Azóta sem kér cicit. Viszont a tejét annál jobban. Egyébként a tejet nem a doboz oldalán feltüntetett adagolással adtam, hanem annál hígabb változatban, mivel Eszternek akkor már nem étkezést jelentett, hanem inkább folyadékot és főleg anyuhoz bújást. Fordíts úgy a cicid felé, mintha szopiztatnád. A mutató és középső ujjad közé tedd a cumisüveg száját, neki az olyan érzést kelthet, mintha a cici bőre simulna a kis ajkához. Meg simízd (Vagy ahogy ő megszokta). Én így tettem, remélem nálatok sem lesz gond.
Én úgy éreztem, hogy ez mindkét gyermekemnek a legjobb megoldás.

LányokKép
Túl vagyunk az AFP-n is. Magas lett az érték és persze csak az értéket nézve a hormonlaborban megkérdezték megint, hogy nem ikreket várok-e. Majd az érték láttán az uh-s doki is rákérdezett.
De bizton állíthatom most már, hogy egy van.
Eltérést az uh-n nem tapasztaltak, jövő héten kontroll uh-ra megyek megint. Viszont ma azért elmentünk magunk megnyugtatására 4D-re is. Ott is minden rendben volt. Megszámoltunk a kezein, lábacskáin az ujjacskáit isKép a mi 2. KISLÁNYUNK-nakKép Szóval újból megúsztam a fütyihúzogatástKép

VandaKép
Nektek gratula a kis fütyishez.

RékACSKép
Nem semmi a mensid. Persze, ha kis korkülönbséget szeretnétek még jól jöhetKép

KarmenKép
Gratula Orsi lépseihez. Gondolom azóta már szalad, mire én válaszolokKép

AlenaKép
Ti is jól vagytok?

Többiekről mit tudni, Edi, Zsuzsu, Marcsi???

pusza
bogár
aki már 18+3

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!

nehanyan tenyleg jol eltuntek, ejnyeKép

Humi: hat en jol ellentmondok a csajoknakKép Lacko 1 eves volt mikor Botond fogant, 13 hosan derult ugye ki, akkor meg 1x vagy 2x szopott naponta, na erre mar nem emlekszem. En nem valasztottam el, 15 hos koraban o maga hagyta abba. Amennyiben nem gorcsolsz mikor szopik, szvsz semmi de semmi baja nem lehet a picinekKép

Bogar: gratula a 2. lanykahozKép

Mi jol vagyunk, Boti egyre erdeklodobb, es allandoan vigyorog, nagyon edesKép Lacko meg rengeteget dumal, a hangsulyosabb szavakat azonnal megjegyzi, ugyhogy vigyaznunk kell a szankraKép

orsoly

ps: Edi marcsak azert is elokerulhetne, mert ha kicsit jobb ido lesz, ugye szervezunk megint bulit naluk?Kép
orsoly
 
 


Humi Kép

Szívből gratulálok!! Épp ma olvastam a Babaszoba egyik fórumán is a jó hírt, azt hiszem a GYED-del kapcsolatosban.Kép Akartam is írni neked, hogy gratula! Mi is kb. így szeretnénk a másodikat.

Bogár Kép
Gratulálok a kislányhoz! De jó, hogy minden rendben van. Hogy érzed magad?
Velünk minden rendben, Zéti nő, mint a gomba. Tegnap délelőtt sikerült neki már hátról hasra is fordulni, azóta már sokszor bemutatta a produkciót. Ilyenkor nagyon büszke magára, ma este még hangosan kacagott is, miután sikerült neki.


Délelőtt egy fordulás után a kiságyban, még az orra is oda van nyomódva a rácshoz.Kép

Puszi, AlenaKép
alena
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációkat.
Cat, Külön köszi!!!!!Kép

Alena,
Szoritok majd, hogy nektek is ilyen simán összejöjjön a következő babó. Zéti nagyon ügyi!Kép

Bogár,
Köszi a tippet elválasztáshoz. Egyenlőre várok vele, de később nagyon jól fog jönni.Kép Jó lenne legalább azt a 2 hónapot kihúzni Kristóf 1 éves koráig. Mennyi idős korig kell tápszert adni ha nem szoptat már az Anyuka?

Orsoly,
Egy kicsit megnyugtattál. Elég nagy dilemmában vagyok, mert a nőgyógyász állandóan mondja, hogy hagyjam abba a szoptatást, viszont a Kristófot kezelő Nefrológus doktor néni (volt egy elhúzódó hugyúti fertőzése) kifejezetten azt kéri, hogy a gyerek érdekében amíg lehet szoptassam. Na most melyik orvos tanácsát fogadjam meg? Úgy döntöttünk, hogy amíg ő nem választja el magát és én nem érzek szopi alatt méhösszehúzódást addig szoptatok. Jó lenne legalább 1 éves koráig kihúzni. Nem olyan sok ez a napi 2 szopi, csak nem csinálok vele bajt. Legalábbis nagyon remélem.

Teszek fel egy mai szülinapos képet a fiaimról.Kép
Kép

Humi
10+1
humi
 
 


HumiKép
Helyesek a fiúk!Kép

OrsolyKép
Én is, én is akarok topiktalit!!!!!KépKép Botiról kérünk képet!Kép

BogárKép
Gratula a kiscsajhoz! Hogy fogják hívni ?


AlenaKép
Gratulálok a forgáshoz! Igazán ügyes Zéti.

Úgy látom ez egy ilyen hétvége volt. Nálunk Oli kezdett el nagyon forogni. Korábban is már néhányszor átfordult hasról hátra, de most egyfolytában produkálja magát. Sajnos ott kell mindig vele lenni, mert átfordul, és vissza nem tud, meg néha beragad a rácsok közé a lába és sír, vagy koppan a rácsokon a kis feje. Azt még nem tudja felmérni, hogy elfér-e.KépKép Samunk meg nézi folyamatosan, hogy miért strapálja magát ez a bolond?KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat Kép
Köszönjük Kép
Igen, mi is azért gondoltunk a PP-re, mert tényleg megbízható. Viszont rengeteg -számunkra- no name márka is megjelent a moi piacon, s azokban is vannak nagyon jók, sőőt, csak épp a szervízhálózata kérdéses.

Alena Kép
Örülök, hogy meg vagytok elégedve a Veneziával Kép. Ha a kereke kicsit nagyobb lenne, egy percig sem gondolkoznék tovább. Így viszont még mindig gyűjtöm magamba az információkat, szerencsére van még időm Kép. Zéti nagyon édes!!

Bogár Kép
Köszönjük! Neked is gratula az újabb kiscsajszihoz Kép! Nekünk meg alacsony lett az afp-nk, amit érdekes módon megelőzött egy normális érték is. Az UH-n minket is megnyugtattak, hogy az alapján gond nincs, így egy időre megnyugodtunk.

Humi Kép
GRATULÁLOK!!! Kép

Vanda
20+3

Vanda

Kép
vanda
 
 


Humi!

Gratulálok!KépKép
Én is szoptattam terhesen, 4,5 hónapos babás voltam amikor Nátán elválasztotta magát (mondjuk én nyugodtan elválaszthattam volna, mert már 17 hónapos volt, amikor babás lettem, de nem akartam), soha semmi gondunk nem volt. Én sokakat ismerek, akik szoptattak babásan.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Humi szerintem jo lesz igy, nekem pl a dokineni anno egy szoval sem mondta hogy hagyjam abba a szopitKép

Cat, itt egy kep BotirolKép

Kép

orsoly
orsoly
 
 


OrsolyKép
Nagyon édes.Kép Hú azok a hatalmas szemek. Szegény csajok!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Humi! GArtula! Szerintem ne aggódj a szopin, a gyerekek anygon okosak,ha le kell akkor simán leszoki.Szerintem Bogár Eszterje ios azért fogadta el a cumit simán,mert tudta,hogy így jó.A Te Krizsód is úgy tesz majd ahogy jó!

Bogár Neked meg gartula a kiscsajhoz!!!Így nem lesz gond azzal a sdok helyes kis fodribodri rucival,mi?

Mensiről.Mi nem nagyon szertnénk ilyen kis külömbséget.Olyna két-három évnek örülnék igazán.Arni mondta is,hogy tegyünk fel spirált.No de annyira azért nem odzkodok a következő babótól.Így most védekezünk,ha összejön akkor meg leygen úgy!Kép

Tényleg aktív hétvége lehetett,mert AHngának meg kinyílét acsipája! Ezerrel nézeget!! És hogy el ne feledjem,mert panaszkodni azt tudok az örömhírt meg nem mondom...szóval..kop-kop úgy tűnik túlvagyunk a tejundoron.Péntek délutántól szépen szopik.Mondjuk biztos az is egített,hogy úgy döntöttem,ha nem eszik rendesen, akkor nem lakik jól és kész.Ő baja,hisz itt a cici!Kép Bevált,úgy tűnik!!No előtte azért bőgtem egy fél napot,biztos ami biztosKép!

mindenkinek szép napsugaras napocskát!!!
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Sziasztok!

Az előbb írt levelem nem ment el és el se mentettem!!

Örülök, hogy egy kicsit meglendült a topik és sokatokról olvashattunk!

Bogár,
örülök, hogy minden rendben és annak is hogy kiscsaj lesz. Most már ne izgulj!!

Humi,
gratula a kistesóhoz! Jól belehúztatok!

Edi,
mi van Veletek??? Jelentkezz!!!

Nem mondanám, hogy túl jól vagyunk. A gyógyszer ellenére is vannak összehúzódásaim és keményedéseim is, de az a baj, hogy nem tudom mennyi az ártalmas a méhszájra.
A jövő héten megyünk UH-ra és terheléses cukorra.
Már nagyon sokat mocorog a kiscsaj. Nem emlékszem, hogy a Mili ennyit ficergett volna.

Megpróbálok képet feltenni a Miliről.
Puszi mindenkinek
Hóvirág
Hovirág
 


Humi Kép
Gratula Kép

Topictali: ha még tavasszal lesz,énis,énis. Jol kilogok majd közületek babó nélkül Kép VAgyis csak csomagolva Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat!

HumiKép
A részemről csak egy tipp volt. Én is hallottam, hogy nagyon sokan szoptattak még úgy is, hogy terhesek voltak, de én úgy gondolom, hogy nekünk az volt a legjobb. Én így éreztem, mivel kockáztatni nem szerettem volna. Örültem, hogy így hirtelen sikerült bebabásodni. Az én dokim is azt javallotta, hogy hagyjam abba a szopiztatást. Egyébként meg szerintem minden dokinak más a véleménye erről. Neked kell eldöntened, és számotokra az lesz a legideálisabb. Én most sem döntenék másképp, mint akkor.
Tápszert akár 3 éves koráig is. Valamelyik gyerekdoki szerint (nem az enyém) ez sem egészséges már ilyen korban. Én meg le magasról…, a csajom imádja. Én Eszternek néha már rendes tejet is adok, de azt fel kell forralni előtte, utána lehűteni. Most már azt is megissza.

OrsolyKép
Edi, lehet, hogy pont ezért tűnt el. Szegénykém mindig csak nála gyűlünk…Boti a kis cserfesKép Boti is hogy megnőtt már. Neki kék szemei lettek?

AlenaKép
A kevés korkülönbség miatt akkor lassan edzenetek kellKép Zéti is edz márKép Milyen nagy barna szemei vannak! Remélem nektek is hamar összejön a tesó

CatKép
Nekem a Zsófia Anna tetszik, de még uramnak jóvá kell hagynia. Ügyi OliKép Samu meg csak irigykedik.

VandaKép
Ezek a hülye Afp-k, csak stresszelnek.

RékacsKép
Fodribodri rucink nincs nagyon, de azért egy pár helyes csajruhánk igen. Sajnáltam volna, ha csak egyszer és rövid ideig kell hordani. A probléma most már úgy néz ki megoldott leszKép

HóvirágKép
Szegénykém, remélem azért rosszabb nem lesz. Képet várjuk a csibészedről. Kiscsaj meg nagyon mozgékony lesz majd akkor kint is?!

Pusza
bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!

Ma voltam az első CTG-nken. Nagyon aktív volt a kissrác. Rá is írták a papírra, hogy magzatmozgás folyamatos Kép. A doki bácsi is megvizsgált, a méhszájat rendben találta (2100) és azt mondta szerinte nem érkezik idő előtt, de most már minden hét ajándék, ne aggódjak, bármikor jön nincs gond.

Múlt hét végén voltunk a Praxisban, hogy mozizunk egy nagyot és megnézzük a pofiját. Hát az én kisfiam szépen ücsörög és esze ágában sincs befordulni, így aztán gyönyörűen az arca elé vannak pakolva a kezei és lábai is. 40 percig próbáltuk előcsalogatni azt a kis huncut képét, de Ő bizony nem volt hajlandó az arcából mutatni semmit. Úgy gondolta, aki kíváncsi hamar megöregszik, ezért hagyjuk Őt most békén. Majd mindezt megerősítve befordult a méhlepény felé arccal és a bal fülénél többet nem volt hajlandó mutatni. Így kénytelenek vagyunk kivárni mire kibújik. Mondta is Győrfy Mátyás, hogy sok faros babával találkozott, de ez a kisbaba nagyon huncut és már másodszor tréfálja meg őt ( a 16. héten is nagyon szemérmesnek mutatkozott).

Na megyek feldobom a lábaimat, mert dagadnak rendesen.
Puszka mindenkinek,
Lujza (36+1)
lujza
 
 


Sziasztok! Kép

Humi!! Óriási gratula!!! Kép Nekem semmi tapasztalatom, de én ismerek olyant, aki végig szoptatta a nagyobbik babát az újabb terhesség alatt, és teljesen renben volt minden, remélem megtalálod a legjobb megoldást Kép

Bogár Kép dejó mégegy kislány!! Kép

Lujza Kép ez már nagyon izgalmas időszak Kép Kép

Nekem, csak nő-nő a pocakom Kép Kép csütörtökön megyek dokihoz.

Szilvi + 2 Manócska
29+2!! Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziasztok,

HumiKép, BogárKép, HóvirágKép, MinyuKép, SziszusKép, VandaKép - igy ismeretlenül is gratula a pocaklakó(k)hoz
LujzaKép - sajnos Téged sem ismerelek, de nagyon jó, hogy Te már itt tartasz

Mi tegnap voltunk dokinál, és megerősitette, hogy pici Mazsola beköltözött a pocakomba. Még nagyon pici, ezért két hét múlva újra kell mennem, akkor már remélhetőleg lesz szivhang is.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24
 
 


Anita,
mi is gratulálunk a picurkához!!

Sajnos nem képet nem sikerült felraknom, mindig azt írta ki, hogy nagy a méret és nem tudom, hogy lehet kicsinyíteni.
A profilomban azt hiszem van új kép!

Pusza mindenkinek
Hóvirág
Hovirág
 


Hoztam képet Nándoromról Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


LujzaKép
Szuper, hogy már a finishben vagy! Csaszi lesz ? Összepakoltál már ?

AnitaKép
Kellemes kismamaságot kívánok, és gratula a kismanóhoz!Kép

HóvirágKép
Én nem találom a profilodban a képet! Vigyázz magatokra, és pihenj sokat! Milivel is ilyen volt a terhességed?

BogárKép
Szép nevet választottál! Tudod nekünk az Eszter volt a favorit, utánna Anna lett volna. Legalább Ti teljesítitek az álmunkatKépKép

MinyuKép
Nagyon jó ez a felvétel. Hol készült ? Kire hasonlít Nándor apára vagy anyára ? Kép Jó kis csókos szájú lesz!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat Kép
A praxisban, Györfi csinálta. Mármint a képet Kép

Azon egyelöre még folyik a vita, hogy kire hasonlit. De a csokos száját én már kisajátitottam Kép Az álla az apájáé, mert nekem olyanom nem nagyon van Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok! Kép

Anita Kép gratula a pocaklakódhoz Kép Kép

Hóvirág Kép én sem találok képet, minden rendben ? tudsz pihenni?

Minyu Kép Kép nagyon jó a kép Kép

Mi ma voltunk dokinál, fiúk nőnek ahogy kell (1150, 1300 gr. Kép Jövőhet kell megint mennünk Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


SziszusKép
Nagyon nagyok a fiúk. Nekem nem voltak ekkorák még szerintem a 30. héten.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat
Csaszi lesz. Még nem vagyok betojva Kép, majd, ha már ott leszek. A bepakolással sem vagyok kész. Nagyjából minden megvan, de nem egy helyen. Érdemes már most bepakolni a táskába? Nekem az olyan érzés lenne, hogy a fiacskámnak megadom a jelat: itt az idő, jöhetsz. Bár nagyon nehéz maga a létezés is már, de jobb odabent tudni Őt még. Igaz már annyira szeretném látni!
Minyu
Hányadik hétben jársz?
Lujza
lujza
 
 


LujzaKép
Én már 5 héttel a szülés előtt bepakoltam és utánna minden nap becsempésztem még valamit a táskába.Kép

Nem kell betojnod a csaszitól, mert mindenki másképp éli meg, ill. más részét éli meg nehezen. Érdekes nekem a legesleges legrosszabb az egészben a katéter feltétele volt, meg a légszomj a műtőasztalon. Utánna már sima ügy volt. Na jó okozott még némi nehézséget a másnap felkelés, de akkor már hajt a tudat, hogy el kell látni a bébit, és az nagy erő.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Lujza Kép Cat Kép

Hát én bizony be vagyok tojva a csaszitól Kép pedig már nekünk is egyre biztosabb, főleg mert ma keresztbe volt épp mind a kettő Kép
Lehet 32-34 héttől be kell feküdnöm, de még alkudozom kicsit a dokival Kép

Lujza Kép nagyon drukkolok Kép én lehet csak azért fogok bepakolni, hogy ne a férjem által összekapkodott dolgokban kelljen lennem Kép

Cat Kép én meg egy csomószor visszakérdeztem a dokit, hogy biztos elég nagyok? azt mondta, hogy egy babónak is jó lenne a súlyuk.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


SziszusKép
Szerintem is, ez a méret egy babának is szuper.
Azért alkudozzál még a dokival, hogy ne kelljen befeküdnöd, csak ha valami gond van. Elég a 36. héten befeküdni, de azt is csak azért, hogy kéznél legyél. Engem a 37. héten fektettek be, és annyiban volt jó, hogy minden nap 2 CTG-vel és 1 flow metriával ellenőrizték a fiúkat, így nem kellett naponta 3-szor beszaladgálni a kórházba. A
dokim mindig attól félt, hogy ezeken az utakon megszülök mire beérek. Főleg nekem a Thökölyn kellett végigmennem.KépKép

LujzaKép
Mindenképpen értesíts minket, ha valami van!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem sikerült sehogy képet feltennem, még a profilba sem.

Minyu,
nagyon édi a kis trónörökös!
Már én is nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet a mi kiscsajunk. Mi majdnem egy idősek vagyunk. Jó látni, hogy már ilyen kis husis lehet a Noémi is.

Sziszus, Cat,
köszönöm kérdésetek!
Másfél hétig elég sokat szigorúan feküdtem (még ülni sem ültem), de már nem görcsölök annyit, meg nem is keményedek és így olyan nehéz betartani.
Meg úgy néz ki, hogy rájöttem, hogy ha vannak is görcsök, az esetleg az idegeskedés miatt van.
A Milánnal nem volt egyébként semmi gondom az ég-világon a terhességem alatt.
Olyan rossz, mert már úgy vártam, hogy megint állapotos legyek, de már alig várom, hogy május legyen.
Valószínű azért nyíltam ki ilyen korán + a görcsök, mert meg vannak lazulva a kötőszöveteim.

Lányok a másik gondom, hogy olyan makacs gombám van, hogy a terhesség alatt már az ötödik kúrát csinálom végig és szinte egyből visszajön, ahogy abbahagyom. Nincs valami ötletetek?
Az orvosom tanácsára már leszőrtelenítettem lent magam. Legutóbb azt mondta, hogy ne hordjak itthon bugyit, de ez kivitelezhetetlen számomra.
Most a grépfruit-magolajat kezdem el szedni, ennek vírus és gombaölő hatása van, de marha keserű. Nincs már más ötletem, de ez már kibírhatatlan.

Pusza mindenkinek
Hóvirág
Hovirág
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?