@maja33:
Köszi szépen
Nem félek tőle csak olyan na
Magán dokihoz járok, normálisan megvizsgál meg tényleg kérdezhetek tőle bármit ott helyben is meg bármikor hívhatom a mobilján, de ahogy vittem neki a 12 hetes UH eredményeket, megmondta akkor is, hogy na akkor most pihenünk egy kicsit, nem kell túlzásokba esni a vizsgálatokkal se, így a 16hetes UH kiis maradt
@aimi:
Ismerős érzés ez a "nő a pocakom mint a bolondgomba
" Gondolom neked is szokott viszketni kétoldalt, mert nekem amikor nől s húzódik a bőr akkor mocskosul tud viszketni
De ez hogy 4 hetente nézték neked
Nekem nyilván akkor nézték amikor megállapították a terhességet, a 8. héten
Én is 3-án megyek dokihoz ^^ Vasárnap leszünk mi már 22. hetesek
@nicika35:
Hát mivel már 22 hetesen megyek a dokimhoz, akkor lehet tutira megnézi. Nembaj, had nézze
Keményedni nemigazán szoktam, csak ha már sokat hajlongok, meg hát szuszogok is akkor elég rendesen
@moni25:
Ismerős ez az álomkór
Én szinte képes voltam átaludni a napokat főleg az elején kb a 12. hétig, nameg társult mellé, hogy amint felkeltem máris ennem kellett olyan éhesnek éreztem magam, ez miatt volt rossz éhgyomorral menni vérvételre. Mostanra meg ezek is elmúltak. Nagyjából a 20. hét közepétől ha nem eszek egyből ahogy felkelek úgyis jó már, wc-re se járkálok most annyira, néha evés után alszok nap közben 1-1,5 órát s ennyi. Pörgősebb lettem így közel a 22. héthez, úgyhogy nyugi
Tényleg lesz sokkal jobb is
És hála az égnek, nekem se voltak rosszulléteim