Sziasztok,
Megpróbálkozom az írással, aztán ki tudja, meddig jutok...
Először is:
Bence, továbbra is rengeteg sok gyógyítómanót küldünk!!!
Rebi,
Aranyos vagy, köszi szépen az etetőszékes tippet. Ez a fajta nekem is nagyon tetszik, úgyhogy én erre szavaztam. Már csak a férjem szavazata hiányzik. Szoktál ebből a webboltból rendelni? Milyenek? Mert nekem eléggé jónak tűnik elég sok termék ára.
Manóka,
Dehogy vagy önző, hogy végre magadról beszéltél!!! Hiszen mi kértünk, hogy végre mesélj magatokról, és Zsigmondról!!!
Fotót várjuk!!! És van esetleg UH- s képed a pocilakóról? Azt is szívesen megnéznénk!
Imikének szoktad mutatni, amikor Zsigmond mocorog bent? Mit szól hozzá? Olyan kíváncsi vagyok ezzel kapcsolatosan, hogy hogyan fogja fel egy amúgy is pici gyerek, ha jön a testvére. Vajon érti? Vagy csak akkor érti meg igazán, ha már kint van a pociból, hogy Ő lett a nagy és komoly báty/nővérke?
Hőmérőzés megy (ha nem felejtem el), általában most 37 alatt vok.
Lepcsánka nyammi!
Várnyomásodra nagyon vigyázz! Nekem az utsó hónapban voltak vele problémáim, pedig tökre vigyáztam magamra. Az amúgy elég alacsony vérnyomásom (90/50) felugrott elég magasra (140/..), és ennek a dokim nem igazán örült. Pont karácsonykor (amikor már túl voltunk minden bevásárláson) kellett vennünk vérnyomásmérőt. Tök jó volt, mert amikor kipbóbáltuk az üzletben, és 82 volt a pulzusszámom, akkor az eladó felkiáltott, hogy húúú, az nagyon sok. Mire a férjem közölte, hogy 2 hét múlva szülünk
Erre az eladó: "Jaaa, hát Ő azt nem is látta, ne haragudjunk. Akkor már érti, miért ilyen magas!"
Azóta ha mérjük, és 72 fölött van, akkor soktuk mondani, hogy biztosan pocakosok vagyunk, csak nem látjuk
Norbi diéta. Nekem is el kellene ismét kezdenem a 90 napost, meg a férjem is pedzegeti, hogy jön a nyár, le kéne adnia Neki is a kilókat...
Van egy rakat receptem, ha érdekel. Persze lehet, hogy Neked már mind megvan.
Zita,
Örülök, hogy eljutottatok végülis a nővéredékhez! Az időjósok naponta változtatták meg a hóeséssel kapcsolatos téziseiket...Jééé, az imént még szakadt itt nálunk a hó, most meg sehol semmi. Ki érti ezt?!
Mi volt az a kisebb baleset?
KIpihented magadat az éjjel? Biztosan van valami a levegőben, ami miatt nem alszanak rendesen ezek a menő- manók.
Hajni,
Hogy sikerült az 50. éves szülinapozás? Boldog Szülinapot az anyósnak!!!Torta milyen volt? És mit sütöttetek- főztetek? Alexa hogy élvezte? Mit kapott az anyós ajándékba? Habár biztosan Alexa a legnagyobb ajándék!!!
Az én anyukám is most lesz 50 éves, júniusban. Micsoda kerek dátum, tök jó!
Hogy van az ínyed? Remélem, jobban!
Ági,
Csak nem Nálatok is Zsuzsa a nagyi? Nálunk az apu testvére a Zsuzsa, de nekünk Ő is nagyiként van kezelve, mivel hetente egyszer Ő vigyáz a Dorcira, és Neki még nincs unokája, ráadásul sajnos egyedül van, így felüdülés Neki, ha Dorkázhat. Szóval Őt mentünk ünnepelni mi is szombaton.
Szélvész JoeDani
Viszont még mindig jobb, hogy ilyen eleven, mintha egész nap egy sarokban ücsörögve bámulná a játékait, és meg sem szólalna...Úgyhogy hajrá Szélvész JoeDani!
Ja, nálunk a hintaló neve a Szélvész, de nem igazán illik rá ez a jelző, mivel csiga lassú...egyelőre
Térdedre most már tényleg nagyon vigyázz!!!!
Poci bérléssel kapcsolatban. Majd egyszer felteszem, hogy mi hogyan adtuk elő az összes nagyszülőnek és dédinek, hogy Dorka hamarosan jön, jó?!
Még a hétvégénkre visszatérve: Szombaton mentünk Zsuzsit köszönteni, és ott voltak a másik nagyiék és a dédiék is. Szerintem mindenki jót aludt éjszaka, mert Dorka mindekit megmozgatott. Még a dédiék is rohangáltak Vele föl s alá a lakásban
Vasárnap Budaörsön voltunk a másik nagyiéknál. Ott ebédeltünk, és mi kimentünk Biatorbágyra, és aztán Törökbálintra is az Outletekbe. Dorkát ott kellett hagynunk (a nagyiék kérésére) Budasörsön a nagyiéknál, így szerintem Ők is jól aludtak most éjjel. Merthogy Dorka jön- megy mutogat, és addig mutogat, amíg meg nem mondjuk, mi az, aztán megy tovább, és csak megy és mondja és mondja, és lépcsőzni akar, és kutyust nézegetni, és táncolni, aztán sihuhuzni, aztán újra táncolni, aztán cicát nézni, sztán mutogatni, aztán inni, aztán....
Az Outletek viszont egyre rosszabbak, legalábbis szerintem. És nem is nagyon vannak már emberek, csak 1- 2 kóválygó emberrel találkoztunk. Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem aki meg tudja venni 40 ezerért a cipőt bent a belvárosban, az nem fog kikoslatni csak azért, hogy 35 ezerért megkaphassa az Outletekben...Gyerekruhák pedig pocsékul néztek ki, legalábbis én tegnap egy jót sem láttam
Nem tudom, mi van mostanában gyerekruha terén, de a C&A sem az igazi már. Vagy nincs választék (ez a gyakoribb mostanában), vagy szörnyen néznek ki a cuccok. Persze az is lehet, hogy rossz helyeken járok, de valahogy nem igazán találok aranyos gyerekcuccokat sehol
Ötleteket viszont szívesen elfogadnék, ha láttok valahol jó kis boltot!!!
Orsi,
Nem mondom, hogy most azonnal, de mihelyt van egy perced, tudósíts Bencéről, mert nagyon izgulunk ám Értetek!!! Vagy küldj egy SMS- t!
Drukkolunk, hogy minden rendben legyen!!!
Puszi mindenkinek, most muszáj mennem, de igyekszem ma még jönni.
Vic