Új privát üzeneted érkezett!

Az elmúlt napokban a fiammal voltam nagyon elfoglalva, elfelejtettem időpontot kérni a meddőségibe. Erre most kértem és csak 22-ére adtak. Jobban szerettem volna 13-a hétfőre kérni, mert másnap megjött volna és ha adni akarnak valamit inszemhez, akkor azt rögtön kezdhettem volna. Vagy annak akinek van normális peteérése nem adnak clostit meg tüszőrepesztőt? 

Mondjuk így a 9. ciklusnapon megyek. Szerintetek abban a ciklusban még belefér egy inszem? Vagy tegyek le róla? Hogy megy ez?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

Caroline
Ha stimulálnak bármivel is azt a ciklus 2. napján kezdik!

Móni
moncsika79
Szentendre

@caroline4:

igen, jól beindultak a dolgok, pénteken leszívás, szinte kapkodom a fejem csak :) és remélem hogy minden jól alakul majd. Első beszélgetés után biztosan nem kezdenek el semmit a meddőségiben, kérni fog rengeteg eredményt és papírt normális esetben, mielőtt bármit is elindít. Úgyhogy szerintem készülj a következő ciklusra inkább az indulás tekintetében.
Fizetősre mennétek akkor gondolom, ha inszemet ajánl?
bikbok

@maminti73:

hééé, hát hol a lelkesedés és a pozitív kisugárzás?
szépen gyógyuljatok meg és gondoljátok át úgy. A dokit meg eleve vár meg, derüljön ki hogy mit mond, gondol. Szóval nyugi :)
bikbok

@bikbok:

de én már nem elsőre megyek a meddőségibe. Nekem már két papíromon szerepel az, hogy inszem javasolt. A legutóbbi beszélgetés során azt mondták, hogy a férjem kontroll eredményével menjek vissza és annak tükrében el lehet dönteni, hogy inszem vagy rögtön lombik. Ha nem elég a mennyiség az inszemhez, akkor lombik kell legyen. Ha elég, akkor meg gondolom lesz 4-5 inszem lombikig. Bár szerintem nekem az inszem elegendő lenne, mert nálam minden ok csak a kevés spermaszám miatt nem jut el elég a petesejtig. 

mennyit kell beszélgetni még egy egyértelműen szükséges lépés előtt??? beszélgetésből nem születik gyerek. 

remélem még abban a ciklusban lesz lehetőség uh-os nyomonkövetésre, hogy hogy áll a tüszőm. És aztán pedig a megfelelő napon inszem. 

Gondolod, hogy magándokit kéne fogadnom ezügyben? Államiban hány ciklust "beszélgetnének" át velem míg eljutnék az inszemig? Azért kérdem, mert nem vagyok képben.

caroline4

Caroline igen nagyon hosszu, mar kaptam a kovetkezo ciklusra clostyt, de egy orokkevalosag mig elerek a mensiig, es a magandokik is szeretik ujracsinaltatni a vizsgalatokat elso radnezeskor, de lenyegesebben kevesebbet beszelnek :)
van valakinek tapasztalata metformin + clostyval? Nem gaz a ketto egyutt? Valamit motyogott a doki rola de nem emlekszem.
7andrea7
Görögország

@caroline4:

okés, mindent értek. Akkor viszont most viszitek majd az új eredményét is a párodnak. Akkor is azt gondolom hogy következő ciklus lesz a kezdés, ha magánba menek. Ha államit választasz , vagyis TB támogatott procedúrát, akkor várólista van, ez szinte fix.
bikbok

Sziasztok csajok!

Végre nekem is megjött (sosem vártam még ennyire :)), úgyhogy jövő hét szerdára kértme időpontot a dokimtól. (ezt csak egy kisírás után sikerült elérnem, mert először 15-re akartak adni, aztán felhívtam őket, hogy na ne már, addigra túl vagyok a középidőn, és 2 hónapot most amúgy is pihentettek bennünket, nem vagyok hajlandó megint "bukni" még egyet).

Úghyogy mondták, hogy lehet, hogy várni kell, modntam, hogy pont nem érdekel, ha kell, egész este ott ülök, de adja meg a zöld jelzést a doki :)

Úghyogy 8-án irány az orvos, és remélem, hogy engedélyt ad a próbálkozásra.

Valahogy nekem a jövő hét vége felé lesz meg a PEm, mostanság a 14-15. nap helyett a 17. környékén szokott lenni, de ez majd úgyis kiderül.

Illetve, arra is rákérdezek, hogy akkor most "próbálkozunk", vagy "egyből" adja a clostit, hiszen a kisműtét előtt már arról beszélgettünk mi is.

Úgyhogy, alig várom már, hogy menjek kontrollra, hosszú volt rohadtul ez a 2 hónap kihagyás.
(remélem, nem mondja azt, hogy még valami miatt várni kell...)

dinyus

@caroline4:

Mi tavaly májusban mentük először a meddőségibe. Addigra megvolt minden vizsgálatom. Akkor elsőre felírta a clostyt, majd még egy hónapnyi adagot szedtem be. Július végén szabin volt a doki, úgyhogy augusztusban mentünk hozzá vissza, tehát pont kimaradt egy hónap. Majd szeptemberben már kezdtük az első inszemet. És ez állami volt.

Bocsi, hogy kicsit eltűntem, festettünk a hétvégén, és 3 napig takarítottam utána, úgy estünk be mindennap az ágyba :(
Közben voltunk azért 3. napi vérvételeni is. Most pihis ciklus van, mindenképpen az lett volna, ha nem akarunk tovább lépni a lombikra, akkor is!

Bibok, nagyon szorítok, pozitív energiát érzek veled kapcsolatban :)
ecsibe

@dinyus:

Szorítok. Minden rendben lesz, és megkapjátok a zöld jelzést! :)

@maminti73:

Még lesz egy 21. napi vérvétel, aztán 20-án megyünk konzultációra a dokihoz. Remélem azt mondja, hogy akkor a kövi hónapban (március) kezdhetjük is a lombikot. Ha nem, akkor megyünk magánba.

ecsibe

@dinyus:

jujj de jó! ügyes vagy, hogy kiharcoltad az időpontot!
bikbok

@ecsibe:

köszönöm szépen, remélem én is, hogy minden értelemben POZITÍV lesz ez nekünk :)
bikbok

@bikbok és ecsibe:

köszönöm :)

dinyus

Akkor én ha jól látom, majdnem mindenkinek valamilyen mesterséges segítség lesz a kövi lépés. Így én is azt mondom lányok, hogy a 2017 a mi évünk lesz, hiszen előbb utóbb ebben a évben csak sorra kerül mindenkinek pár inszem, vagy a lombik. 

Na mostmár érzem, hogy itt lesznek azok a várva várt kis huncut babák!

caroline4

@caroline4:

hát úgy tűnik :) 2015 ősze régen volt sajnos. De új ajtók nyílnak és ez mindannyiónknak szuper!
bikbok

@maminti73:

olyan szép ez :)
bikbok

@bikbok:
Szorítok holnap. Írj majd, hogy mi volt!
ecsibe

@ecsibe:

Köszönöm :) mindenképpen írok majd!
bikbok

Meg volt az orvos látogatás, még egy inszemet javasolt! Az AMHm tavaly 1.2 volt most meg 1.9!Szerintetek mitől javulhatott? Vagy a laborban ennyi mérési diferencia lehet? 10.- ére nem várom a mensest! Ha megjön akkor 3.+/-1 napon kell mennem uhra és ha nincs ciszta akkor kezdjük a szurikat!

Bikbok
Nagyon szorítok neked, jelentkez ha már túl vagy a nehezén :-)

ecsibe
Nektek hamar el fog jönni a 20.-a! Aztán kezdődhet a lombik, vagy lehet most a pihenős hónapba össze jön a baba! Úgy hogy nem is számítotok rá! Jó kis meglepi lenne!
:lol:

Carolie

A párodnak mikor kell menni kontrolra? Reméljük használt annyit a profertil hogy inszemmel megoldható legyen nektek is!

Móni
moncsika79
Szentendre

@moncsika79:

5 petesejtke randizik a Fiúkkal ma :) holnap kell telefonálni, hogy mindenki jól van- e? :)
bikbok

Bikbok juhu es mikor kapod vissza? Megkerdezhetem, hogy mennyire fajdalmas ez az egesz?
7andrea7
Görögország

@maminti73:

mi először kipróbáltuk a netes tesztet. nagyon rossz eredményt mutatott. Aztán kerestünk egy andrológust (urológus nem jó) és ő is megerősítette ezt.
bikbok

@7andrea7:

hát vagy hétfőn vagy szerdán :) mindjáááááárt :)

amúgy semmiféle fájdalmat nem éreztem. Fel kellett venni egy ottani hálóinget, aztán besétáltam a műtőbe, jöttek a nővérkék és az aneszteziológus. Szúrtak egy vénát, mértek egy vérnyomást és 5 perc múlva vénásan beadták az altatót. Állati jót aludtam, fitten frissen ébredtem. Ma fekvés, holnaptól mehet minden úgy mint eddig. 
Én mondjuk  szerencsés vagy az altatással. Most kicsit fáj a hasam alja, de csak olyan mintha fel lennék fázva, meg mint a viccben, csak akor ha röhögök :D
bikbok

@maminti73:

nekünk a nőgyógyász írta a lapomra, hogy a partner andrológiai vizsgálata javasolt. Nem vitt beutalót, ezt is elfogadták neki, és adtak neki időpontot az urulógiára. 

@moncsika79:

férjem most 9-én fog menni és kérlek nagyon szorítsatok, hogy sokkal de sokkkkkkkal több legyen mostmár a szám, mint volt. 4,2 millió/ml volt a koncentráció. 

@bikbok:

oh, de jó neked. Olyan igazán nagyszerű dolog ez. Szorítok, hogy minden rendben legyen. Sok sikert! 

caroline4

@caroline4:

köszönöm szépen! Én pedig Nektek drukkolok, hogy sokszoros értéket kapjatok :) azonnal írj majd ha lesz hír!
bikbok

Sziasztok! :)

Megvan az amh eredményem: 2,53.

dinyus

Bikbok hat te micsoda szerencses vagy, hogy igy viseled az altatast :) bar biztos vagyok benne nagy szerepet jatszik a pozitiv hozzaallasod is es a lekesedesed, csak igy tovabb :)
Caroline szerintem mindenkepp javultak a katonak, valamiert jo erzesem van veled kapcsolatban.
7andrea7
Görögország

Dinyus nem ertek hozza, de ha jonak szamit akkor gratula :oops:
7andrea7
Görögország

Most látom az előzményeket, bikbok, ezek szuper hîrek.

Amh: a referencia 1 - 12,6 közötti, úgyhogy én ezt jónak értékelem :)
Nem csináltak még sosem, most is csak önszorgalomból mentem el megcsináltatni, de legalább ez is pipa :)

dinyus

Csajok, bocsi, hogy megint ezzel kapcsolatban kérdezek, de nyilván agyalgatok.
Oké, hogy referencia tartományon belül vagyok, de az alsó értékhez tart.
Aki ért hozzá.... A 2,53 az mire utal? Jobb lenne, ha inkább a felső értékhez közelítenek? Most olvasgatom, hogy ha 1 alatt van, akkor az már kimerült. És persze, elkezdtem kattogni, h akkor a 2,53 mégse annyira jó????? Lécci, akinek elmagyaràzták már ezt, felvilágosítana????

dinyus

Na, szerdán letámadom megint a kérdéseimmel ;) itt örülhetnek, aztán lehet, nem is olyan szuper :) :(

dinyus

@dinyus:

hány éves vagy? Ez abszolút korfüggő. Amúgy teljesen jó eredmény, ez biztos. Amíg nem 0.1 addig minden szuper.

Maminti tudsz márkákat mondani? Nem emlékszem, de sztem beugrik ha olvasom
bikbok

@bikbok:
34-et töltöttem tavaly decemberben

dinyus

@dinyus:

mármint úgy korfüggő, hogy jónak vagy átlagosnak vagy csökkentnek ítéljük.
34hez ez teljesen oké. Nekem is kb ennyi, 35 vagyok.
Nem vagyunk olyan szupersztárok mint maminti, de ezek jó értékek. :)
bikbok

@maminti73:

FertilityScore volt
bikbok

@bikbok:
Oh, de jó, megkönnyebbültem :):):)
Köszönöm ;)
Neked meg ezerrel megy a drukk

dinyus

Bikbok
Jaj de jó ezt olvasni hogy ilyen simán ment minden! Szerelmes kérjenek csak nyugodtan a sejtecskék és holnap várjuk a fejleményt!

Én felesleges pénzkidobásnak tartom a házi sperma vizsgálót! Sajnos pontos eredményt úgysem ad! Érdemes beutalót kérni(akár a nőgyógyásztól) és időpontot kérni andrológusnál! Ha probléma van akkor az eredménnyel vissza kell menni a nőgyógyászhoz és ő adhat beutalót a meddőségibe! Nekünk legalább is így volt!

Móni
moncsika79
Szentendre

@bikbok:
Szupi hírek!
Hogy vannak ma a picurik?
ecsibe

@ecsibe:

mindenki megtermékenyült, kettőért megyünk hétfőn. A többiek, ha minden szuper, mennek sítáborba. Jajj azt hiszem most még izgatottabb lettem :)
bikbok

@bikbok:
Ez olyan izgi! :-) Én is várom már, hogy itt tartsunk. De még egy hónap.

Mamanti
Szerintem is biztosabb, ha dokival csináltatjátok. Vannak magán andrológusok, akiknél meg lehet csináltatni a tesztet. Párom itt volt: humancell.hu az oldalon a szakrendelések alatt találsz bővebb infót.
ecsibe

@maminti73:

az otthoni teszt nekünk is rávezetés volt, annak viszont nagyon hasznos. Megcsináltuk és mivel jelezte, hogy gond lehet, orvoshoz már ezzel a tudattal ment, megoldásért és nem diagnózisért. Nekünk, neki, lelkileg segített az elindulásban.
Aztán az én férjem is a humancellben kötött ki. Nem egy szép helyen van, de az egyik legjobb andrológia. És gyorsak, alaposak. Rögtön néztek StD panelt, hormonokat stb.
bikbok

@maminti73:

jól van, drukkolok, hogy szépen helyére kerüljön minden.
És igen, holnap bekuckóznak a kicsik. Már bélelem a helyüket :)
bikbok

@bikbok:

Nagyon várom a fejleményeket én is :)
megy adrukk ezerrel :)

dinyus

@bikbok: én is nagyon-nagyon drukkolok! :-D Már úgy várom a híreket! ;-)

sjucus13

Bikbok
Ha túlvagy a beültin akkor jelentkezz!
Izgulunk! :lol:
moncsika79
Szentendre

@moncsika79:

két csúcsminőségű lakó a helyén :) már "csak" várni kell.
bikbok

@maminti73:

óóó dejó Neked! Én is rajta vagyok a saját gyártású babaszagon :) :)
bikbok

@bikbok:
És akkor most 2 hét drukkolás??? ;)

dinyus

@dinyus:

bizony! Légyszi légyszi :)
bikbok

@bikbok:
Rajtam sem múlik ;)

dinyus