Új privát üzeneted érkezett!

@agi8699:

ez nekem is egyértelműen pozi :):):):)

erősebb lett a ma reggeli? :):):):)

Ja, ez tegnap DÉLUTÁNI? :)

Lilypie Pregnancy tickers
dinyus

@agi8699:

Gratulálok, mert szerintem is ez pozitív.
Ne nagyon vegyél be gyógyszert, ha lehet, inkább sok folyadék.

Nekem reggeli tesztem negatív.

10. dpo

caroline4

@dinyus:

Jó reggelt! :)
Ez, amit felraktam tegnap esti. Ma reggel csináltam kettőt.  Az egyik ugyan olyan 10-es, mint a tegnapi, a másik 25-ös Xepil. Mindkettőn lett 2 csík, mindkettő elég halvány. Erősebbnek semmiképp nem mondanám az estinél. A 10-es kb mint a tegnap esti, az Xepil halványabb. 
Nem kellene a reggeli elsőből azért határozottabb második vonalnak lenni? Vagy ne görcsöljek ezen? 
Igazából most azt sem tudom, hogy mikor volt a peteérésem, mert ugye nem voltak jók a netről rendelt tesztek, 15 napon keresztül mutattak tök negatívat. Én érzés alapján olyan 29-30-ra tippelném amúgy, nem pedig 26-ra, ahogy a ciklusnaptár jelöli. Lehet, hogy akkor még nagyon alacsony a hcg szint, azért ilyen nagyon halvány csak? 
Amúgy ma derékfájással és enyhe hányingerrel ébredtem. a hasam picit fájdogál továbbra is, olyan mindjárt megjön módon, de nincs semmi még barnázás sem.

Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém

@caroline4:

Köszönöm! :) 

Nem vettem be gyógyszert, citromos, mézes teát iszogatok csak. Szerencsére rosszabb nem lett tegnap óta, úgyhogy így most elvagyok, annyira nem vészes. 

agi8699
Veszprém

Most akkor mit tanácsoltok, Csajok? Pár nap múlva ismételjem meg a tesztet azért? Dokival mennyit várjak? Keddenként rendel. Ha mondjuk két hét múlva, 24-én mennék az szerintetek korai lenne? 
Bocsi, ezért a sok kérdésért, csak hát nálunk első bébi lesz, szóval teljesen tapasztalatlan vagyok. 

agi8699
Veszprém

@agi8699: a 25-ös egyelőre érthető módon halványabb :) ha jól számolgatom, a 29-hez képest 12-13 dpo-n vagy, szerintem még "jogosan" halvány :) Ne aggódj, minden rendben lesz, pihenj, igyál sok teát, és vigyázz magadra/tokra ;)

Szerintem, ha 24-ére jelentkezel be dokihoz, az kb jó, mert akkor már ha minden igaz, a 6. hét környékén vagy, de ebben a már babások biztosabbat tudnak mondani :)
Lehet, hogy jobb az utána hét, bár én tuti 24én mennék, mert olyan türelmetlenül várnám, hogy megerősítsenek benne :)

Tesztet csinálhatsz később, mert a + tesztet meg jó dolog látni :)

@caroline4:
a 10. napon vagy, még ott lehet az a halvány csík, tudod, amig nincs mensi, van remény :)

dinyus

@agi8699: Gratulálok! Egyértelműen pozitív! Nekem kb. Az lett ilyen, amelyiknél abbahagytam a tesztelést! :-D saját magad megnyugtatására 2-3 nap múlva csinálj egy tesztet, hogy erősödik-e, de a dokihoz már nyugodtan kerhetsz időpontot 2 hét múlvára. Nálunk 5+6on már a pulzálás is látszott. ;-)

sjucus13

Köszi Lányok! <3 
Jaj, nagyon nehezen telik ez a nap, nem is tudok a munkára figyelni, annyira szórakozott vagyok :D 
Arra gondoltam, hogy két nap múlva csinálok akkor egy újabb tesztet. Lehet akkor beruházok egy Clearblue-ra. Kíváncsi vagyok az mit fog kiírni, hány hetes? Szerintetek érdemes megvenni? Vagy annyira nem nagy szám?
Dokihoz mindenképp bejelentkezek 24-re, mert akkor eleve szabin leszek és így akkor sokkal jobb, mint munkából rohanni (fél 6-ig rendel, 5-ig dolgozok).

sjucus13
Nálad volt rosszullét, hányinger, szédülés, ilyesmi? Én picit már napok óta érzem, hogy nem az igazi a gyomrom,ma reggel elég erős hányingerem volt, de ettem egy pár falatot és elmúlt. Illetve egy picit szédültem párszor a napokban, de az sem volt annyira vészes.
A nőgyógyászon kívül kell menni más vizsgálatra is ebben a pár hétben, vagy a labor, stb. azok csak később?

agi8699
Veszprém

Sokan csináltak digitális tesztet is, amikor már biztos volt a terhesség megléte, ha ez a szíved vágya, megértem, egyébként nincs rá szükség. Nincs jelentősége, hogy 26-án, vagy 29-én, fogant, és a digitális is csak annyit ír, hogy 2-3 hét, ha két hét múlva mész dokihoz mindenképp látszódni fog már, és nem fogja kérdezni, hogy mikor fogant, mikor volt az ovu, csak az utolsó mensit. :-D A többi vizsgálat meg odébb van, amíg a nőgyógyász nem állapítja meg a terhességte, nem kell menned máshova, ha nincs semmilyen betegséged.

A tünetek nagyon változóak, mindenkinél más, valakinek nincs semmilyen, vagy csak később jelentkezik. Van, amelyik alább hagy, szinte elmúlik, aztán újra felerősödik. Szóval jönnek-mennek kiszámíthatatlanul. Nekem is a pozi tesztekkel egy időben már volt hányinger, fáradtság, és fájdogált a hasam is. Aztán pár nappal később kezdtek fájni a melleim. A hányinger szinte 0-24-ben kitartott, egy pár napot leszámítva kb a 12. hétig. Most már nem panaszkodom, van egy-két nap, amikor fájdogál a hasam, mint ma is, de egyébként nagyon jól viselem. Hasfájásra amúgy a magnézium nagyon jó, nyugodtan szedhetsz, ha görcsölgetsz egy kicsit.

sjucus13

Agi gratulalok, remelem erosodik szepen az elkovetkezendo napokban

Beneztem hozzatok, gondoltam irok par sort most, hogy lezajlott az egesz temetesi herce-hurca, ortodox temetes nem egyszeru dolog... a ferjem viszont nem szeretne leallni a babaprojekttel, megaztan a sogornom nem hagyott beken egy ideje mar zaklat, hogy hallott egy csodatevo orvosrol, aki rengeteg meddoseggel kuzdo non segitett mar, igy beadtam a derekam es ma delelott volt idopontom, be kell valjam igaza volt a sogornomnek, eddig o a legjobb orvos akinel jartam, es meg kozel is van, nem kell 80 km-t utaznom.
Szoval ma vagyok 14.cnon, egy 10 mms kis tuszom van, pcot diagnosztizalt mint sokan masok, hatrahajlo meh, de amugy minden rendben, a legnagyobb kulonbseg nala, hogy meghallgat es komolyan vesz. A terv hogy a jovo het szerdan megyek vissza hozza a regi leleteimmel, amiket elfelejtettem magammal vinni es a ferjem spermatesztjevel, s kapok egy tuszorepit, aztan ha most sem jon ossze, akkor a kovi ciklusban atjarhatosagira megyek, amitol nagyon fosok, de ez van, es closty, amit nem igazan tamogatok, ahogy a tuszorepit sem, de adok neki egy eselyt.

En sem vagyok lakberendezo, de nemsokara nalunk is felujitasra kerul a sor,ugyhogy otleteket en is szivesen latok :))
7andrea7
Görögország

Lányok!

Teszteltem ma reggel is, és annyira sajnálom, hogy ezt kell írjam, de megint negatív. Most megint elkenődtem. Mikor fogom tudni már lazán venni. A múlt ciklusban még csak-csak sikerült, de most megint érzem meg fog viselni a mensi. Fáradtnak érzem magam. Nem tudom a férjemmel megbeszélni ezt, mert szegényt nincs szívem a sikertelenséggel terhelni, mármint, hogy miatta nem sikerül és ő ezt tudja, rengeteget dolgozik értünk, és még egyetembere is jár, ahol most vizsgái vannak. Kemény ez az időszak neki,

caroline4

@caroline4:

11. dpo és tudom azt mondjátok majd, hogy még van remény, de nekem már most kezd elszállni a reményem. 

Semmilyen tünetem nincs. Olyan szomorú vagyok, miért kellett ennyire lecsökkenie a férjem kiskatonáinak? Miért? Miért nem jöhet még a kisbabám? Már van három és nem szánt többet az ég? De én annyria szeretnék még egyet. Egy egészséges kislányt vagy kisfiút. Mi az oka a létszámcsökkenésnek? mi lehet az oka? február elején megy vissza kontrollra a férjem, akkor kérni fog vérvételre is beutalót és megy vizeletvizsgálatra is a napokban.

caroline4

@caroline4:

ne izgulj, ki fog derülni és meg is fog oldódni. Fsh, Lh, tesztoszteron, d vitamin nála is alapvető, ne hagyjátok ki. Prosztata gyulladás kizárása esetleg here ultrahang, hogy kizárják a visszeret.
bikbok

@bikbok:

a gyulladást és a visszeret kizárták uh-gal

caroline4

@caroline4:

Annyira sajnálom. :( 
Egyet tudok csak mondani, hogy ne add fel. Sajnos igen, sokat várat magára az újabb baba, de eljön. Hinned kell benne!

ecsibe

@7andrea7:

Sajnálom az apósodat. :( Csak most olvasom.
Nem lehet könnyű. De ha párod azt mondja, hogy ettől független ne álljatok le a projekttel, akkor mindent bele.
Tök jó, hogy találtál egy ilyen dokit. Az én magán dokim is ilyen volt. Mindig meg tudodtt nyugtatni, de amikor elérkezett az idő, Ő mondta, hogy kihez forduljak segítségért, mert az Ő tudománya, lehetősége kevés. Több ilyen orvos kéne.
ecsibe

@ecsibe:

Igen, sajnos kevés orvos vallja, vállalja ezt be. Nekem pl volt anno egy elég kellemetlen élményem egy magánrendelésen. Az első alkalommal vettek 3. napi vért és tökéletes lett. Kicsit azt éreztem, hogy látják, hogy mindent megtennénk, és az ajánlott plusz (nem olcsó) vizsgálatokat is bevállaljuk első szóra, hisz orvos ajánlja stb... így mintha keresték volna a lehetőséget az eltérés bizonyítására. A 21 napi hormonsornál végül be is bizonyosodott amit sejtettem.. Olyan elétréseket találtak, amik előtte 2 hónappal a kanyarban sem voltak, így találtak még drágább lehetőségeket hogy "tovább kutassuk mi lehet a gond". Következő ciklusban újra csináltattam ezeket a vizsgálatokat máshol, hogy ne csak azt gondoljam, hogy ez így nem oké, hanem be is bizonyosodjon hogy mi a helyzet. És persze tökéletesek lettek az eremények, mint ahogy azok voltak korábban bármikor. Úgyhogy spóroltam kb 100e Ft-ot és néhány elég kellemetlen és felesleges vizsgálatot. Gondolom úgy voltak vele, hogy no úgy tűnik ezek elszántak, ki is fizetik, akkor megoldjuk, hogy fizethessenek...
bikbok

@7andrea7:

Köszönöm szépen! 
Nektek pedig részvétem az apósod miatt, nagyon sajnálom!

agi8699
Veszprém

@sjucus13:

Köszi a tippet, ma veszek is magnéziumot! 
Ma nincs túl jó napom, még azért ugye nem is gyógyultam meg teljesen az is közre játszik, de a tünetek is erősödtek. Még mindig megvan ez a mindjárt meg fog jönni érzés, fájdogál a hasam, folyamatosan ásítozok, émelygés is többször rámtör, illetve ma jelentkezett egy újabb dolog. Éhes vagyok nagyon, de nem esik jól semmi.
Reggel csináltam ma is egy tesztet, nem bírtam ki, hogy ne csináljak.Ez már erősebb lett sokkal.
Holnap már a nőgyógyászt is felhívom, hogy bejelentkezzek az első vizsgálatra. Csak győzzem kivárni még azt a másfél hetet :D

agi8699
Veszprém

@agi8699:
Neked is voltak már tüneteid a 10-12. Dpon?

caroline4

@maminti73:

mi másfél hónapja szedjük, most megyek majd újra vérvételre, kíváncsi vagyok látszik - e bármi hatása. rendbe teszi a hormonokat elvileg, és termékenység fokozó. :)
meg volt a méhtükrözés ma, minden a legnagyobb rendben, olyan a belsejem mint egy 25 évesé :) :) végig néztem én is, nagyon érdekes volt. Úgyhogy ha a ciklusom jól viselkedik akkor ha megjött, kezdjük a lombikot.
bikbok

@maminti73:

34,úgyhogy ez jó hír, hogy odabent kevesebb :) :)
bikbok

@maminti73:

érdemes, a doki szerint sok gond okozója lehet, ha vmi nem oké ott. mondjuk nekem eléggé fájt, de 10p volt az egész.
bikbok

@caroline4:

Pontosan nem tudom ugye, hogy mikor volt a peteérés, csak tippelni tudok. Ha jól számolok, akkor 10 dpon még nem nagyon volt semmi. Minimálisan fájdogált a hasam, de az sem folyamatosan, csak néha-néha. Igazán csak olyan 12-13 dpon lett erősebb a hasfájás, ami azóta is tart, szúrkál, fájdogál de nem folyamatosan most sem. A gyomrom nem túl jó,leginkább ahhoz tudom hasonlítani, mikor antibiotikumot szedsz és kikészíti a gyomrod, illetve picit puffadok is. De összességében azt mondom, hogy nem vészes, remélem nem is lesz sokkal rosszabb. 
Viszont a megfázással továbbra is bajlódok. Ma már kénytelen voltam elkezdeni szedni Oscillococcinum-ot. Azt olvastam mindenhol, hogy azt lehet terhesség és szoptatás alatt is. Kíváncsi leszek, hogy használ-e? 

agi8699
Veszprém

caroline, mi a helyzet??
bikbok

Caroline, ne tűnj el!
ecsibe

Negatív a tesztem. Tegnap este volt egy kiborulásom. Álomba sírtam magam.

Tehetetlen vagyok. Várjuk a csodát mindig. Elegem lett. Teljesen végképp, elég volt.

Nem bírom már tovább ezt a csalódást. Váltanom kell. A februári erdménytől sokminden függ. Ha szépen emelkedett a szám akkor még picit reménykedek. De egyébként marad az inszem vagy a lombik.

Egyikhez sincs túl sok erőm. Úgy semmiképp nem szeretnék teherbe esni hogy a férjem egyedül adja a mintát. Az mitől lenne a szerelmünk gyümölcse ha a falon lévő pucér nőre megy el. Pfuuuuuj.

Egyszerűen sìrni tudnék ha erre gondolok.

Szerintem csak olykor fogok jönni ide ha van valami fejlemény.

El akarom terelni a figyelmemet. A házra fogok koncentrálni. Hőt se mérek.

caroline4

@caroline4:

hmmm, sosem gondoltam így a lombikunkra. És továbbra sem fogok.
Sajnálom, hogy negatív lett.
bikbok

@caroline4: Nagyon sajnálom, hogy nem jött még össze. Annak ellenére, hogy nem sok esélyetek van a spontán teherbeesésre, nagyon reménykedek én is, megértem, hogy minden hónapban összetör a kudarc. Nagyon sajnálom.
Viszont az inszem és a lombik... Hát én sem így gondolok ezekre a csodás lehetőségekre, és szerintem nem is szabad. Én mondjuk örülök, hogy már ennyi lehetőség, segítség létezik, és így sokkal többen megkaphatják a kis szerelmük gyümölcsét, mert igenis ők is azok! Én sosem gondoltam így erre a kifejezésre, hiszen nem azért a szerelmünk gyümölcse, mert szeretkezéssel hoztuk össze, hanem azért, mert annyira szeretjük egymást, hogy gyereket akarunk egymástól, együtt.
A felújításra koncentrálni szerintem is jó ötlet! Meg az, hogy kicsit lazábbra veszed, nem hőmérőzöl, én a tesztelést is kihagynám. Bízz az ösztöneidben, a testedben, ha a kicsi babátok spontán összejön, akkor ő csodababa lesz, márpedig a csodák nem számolgatással születnek! :-D Mindenesetre bárhogy is alakul, ne add fel, mert remény nélkül nem megy! ;-)

sjucus13

@bikbok:
@sjucus13:
Igazatok van és elnézéseteket kérem. Nem kellett volna ilyen csúnya oldalról néznem sokak egyetlen lehetőségét. Nem volt okos tőlem.

Igazából nehéz elfogadnom ezt a helyzezet miután természetesen fogant nekem a többi.
Egyszerűen nem fér a fejembe a negyedik már miért nem jöhet úgy mint a testvérei.

Na szóval ne haragudjatok. Ahogy ti beszéltek róla, sokkal jobban hangzik.

caroline4

@maminti73:
Az én párom a legelején azt mondta lombikig nem menne el. De tegnapelőtt már azt mondta mindent megteszünk mesterségesen is hogy sikerüljön, ha nem nőtt a vitamintól a mennyiség.

Fogalmam nincs mikor akar megjönni de ma reggel is 36,9 a hőm.

caroline4

@bikbok:
Nektek javult valamennyit a mennyiség?

caroline4

@caroline4:

igazából pont a Ti esetetekből látszik sajnos, hogy sosem lehet tudni, mikor lehet mesterséges segítségre szükség. Ha így nézzük, hogy mi természetes és mi nem, akkor már a vitaminok, a Closty, mind mind beavatkozás. A lombik egy csoda és az én Férjem pl egy minta adásnál sem szorult segítségre, azt mondta vannak sokkal jobb saját emlékei a közös élményeikről :) én meg elhiszem neki :)
szóval ha mégis lombik a megoldás, akkor nem sokkal többet jelent mint pár gyógyszert bekapkodni, max szúrni kell, nem több mint egy méhtükrözés...

sokat javult a számunk, mégis lombik lesz. így is messze az s 40.000.000
bikbok

Jaaj lányok. Ti annyi erőt adtok.

Bikbok hát nem elég 20? 40 nek kell lenni?

Maminti. Most az egyszer nekem is megfordult a fejemben, hogy el kéne engednem. És beletörődni h lehet nem lesz több.

caroline4

Sziasztok Lányok!

December végén eltűnem, mert azt éreztem, hogy mindenáron a tüneteket figyelem, mindig írok nektek, hogy megerősítsetek, hogy a tünetek már biztosan "azok a tünetek". Ezáltal jobban ráfeszültem a dolgokra, és más nem is érdekelt. Ennek ellenére minden nap olvastalak titeket, figyelemmel kísértem az eseményeket: néha mosolyogtam, néha elszomorodtam, néha elgondolkoztam.

December 6-án kezdtem el inni az Inofolicot, mára már egy olcsóbb, de hatóanyagban megegyező termékre váltottam. Sőt, a férjem is elkezdte inni magától. És a D vitamint is lelkesen szedi velem együtt. Január 1-jén megjött, akkor még magam alatt voltam, de olvasgattam, és úgy voltam vele, hogy valamiben addig is hinni kell, amíg eljutok a barátnőm dokijához, így hát anyukám által emlegetett bükki füvesember (Gyuri bácsi) oldalát felkerestem. Ott találtam jó pár érdekes dolgot. Fellelkesültem, meg is rendeltem a PCOS kezelésére ajánlott gyógyteákat. Már egy hete isszuk, ugyanis ehhez is csatlakozott a férjem, mert az első 6 hét egy általános tisztítókúra.

Barátnőm végre tudott időpontot kérni a dokijához, január 25-én megyünk.
A magánnődoki által javasolt időt nem várjuk meg, és hamarabb elkezdjük a vizsgálatokat, én ehhez ki is kértem a beutalót, kedden mehetek érte. Férjemnek is kértünk időpontot andrológiai vizsgálatra, ő február 9-re kapott időpontot. Egyébként nagy valószínűséggel a magánnődokihoz nem fogok visszamenni. A barátnőm dokija már elég idős, így nem biztos, hogy őt fogom majd szüléshez választani (bár szerintem már nem is vállal szüléseket, mert csak nyugdíj mellett dolgozgat néha-néha, ezért nehéz hozzá időpontot kapni), viszont állítólag nagyon nagy szaktekintély.

Lányok, ha megkapom kedden a vérvételre a beutalót... Mikor célszerű menni? Vagy két beutalót kapok, a ciklus 3. és 21. napjára?

marcsika86

@caroline4:

40 a "normális" 20 a spontán próbálkozós. de egészséges fiatal férfiak 80-120 millióval lőnek. durva szamok :(

3 és 21 napu együtt jó és együtt értelmezhető. ha nem kapsz úgy, kérd simán!
bikbok

És akkor is a 21. napon kell menni, ha nekem jóval hosszabbak a ciklusok, mint 28 nap?

marcsika86

@bikbok:
A férjem papirján az áll hogy az össz létszám amiből a 40 a jó abból neki 16,38 millió van, a koncentrációnak 15 millió lenne a jó de abból 4.2 millió van neki.

De gondolom csak a koncentráció számít.

caroline4

@marcsika86:

Kérdezd meg a dokit, úgyis pont előtte mész hozzá, ha jól számoltam. De szerintem igen, akkor is a 21. napon nézik. 

@caroline4:

Nagyon sajnálom. Megértem, hogy mit érzel. 20 sikertelen cikluson vagyok túl, ebből 3 inszem. És ha a 4. sem sikerül, akkor irány a lombik. Én soha nem gondoltam ezekre a lehetőségekre úgy, hogy bakker, most akkor nekem nem lesz normális gyerekem. Mert nem a szerelmünk gyümölcse lenne. Éppenhogy igen. Nekem nincs annál nagyobb öröm és nem érzem annál jobban, hogy szeretnek, mint amikor a férjem minden hónapban, újra és újra egy steril szobában leadja a mintát. Mert tudom, hogy utálja ott csinálni, de csinálja, értem, értünk, a babánkkért! Mi ennél nagyobb bizonyíték a szeretetére?! Mondjuk nálunk én mindig be megyek vele. Először megkérdeztem tőle, hogy szeretné-e, és azt mondta, hogy igen, utána már egészen természetes volt, hogy együtt "teremtjük elő" a mintát.
Elhiszem, hogy érthetetlen, hogy van már 3 gyönyörű gyermeked és a negyedik meg csak nem akar spontán összejönni. De képzeld el nekem még egy sincs. És képzeld el, hogy semmi bajunk nincs, teljesen egészségesek vagyunk, minden oké lenne ahhoz, hogy spontán összejöjjön, és mégsem. Szerinted ez igazságos? Szerintem nem, mint ahogy az sem, hogy Nektek a negyedikért ennyit kell harcolnotok. Baromira nem igazságos egyik sem.
Nem támadólag írom soraimat, nem szeretnélek megbántani, csak szeretném megmutatni, hogy nem egy elvetemült dolog a mesterséges megtermékenyítés. Sőt, ez egy óriási lehetőség, pont olyanoknak, mint ennek a fórumnak a lakói :)

ecsibe

@ecsibe:

nincs ölelős ikon :) de küldöm :)
bikbok

@ecsibe:

nagyon meghatottan olvastam a soraidat.
20 hónapja próbálkozunk úgy, hogy mostmár aztán jöhet a baba, 17 hónapja tudatosan, de nyilván ebből azok a hónapok lejönnek, amikor volt a spontán vetélésem, illetve amikor ugye most el voltunk tiltva egymástól a beavatkozás miatt.

de akárhonnan nézem, hosszú hosszú hónapok teltek el azóta, hogy várjuk a kis csodánkat, és csak nem akar jönni.

Tegnap este ment háttérzajnak a tv, és ment benne egy reklám, ami a megszakításos közösülés veszélyéről szólt, és az utolsó mondatok egyike az, hogy "közel minden második nő átesik egy abortuszon az élete során".
Én csak ültem, és hallgattam, és az volt a gondolatom, hogy persze, a másik felének meg nem jön össze a baba, és pont akkor jött be a férjem, mikor ez  a mondat elhangzott.
láttam az arcán, meg a kiadott hangból is arra ítéltem, hogy hasonló gondolatok vannak benne is.

És ma, az én drága jó férjem csak annyit mondott:
"Probalom rola elterelni gondolataimat de nagyon vágyom ra/rájuk"

És már hétvégén is azt mondogatta, hogy alig várja, hogy a kertbe megcsinálhassa a játszó részleget :)

És nekem emg a szívem szorul össze, hogy még mindig nem éjettük át a szülőség csoda örömét, miközben itt vagyunk 34 és 37 évesek.

Megértem Caroline-t, hogy a 3 spontán baba után döbbenet az, hogy a 4. nem akar simán összejönni, és hogy romlottak az értékek, de egyetértek VEled és Veletek is... mostmár én is akármibe belemegyek, hogy megjöjjön a mi kis első csodánk. Hiszen ő (ők) egy igazán várt baba/bák lesz/nek :)

És tudom, hogy akik ebben a csoportban vannak, vagy csak olvasgatják....
Bárhova is kopogtat be mostmár a gólya, midnenhol szuper helye lesz annak a kis angyalkának :)
Hiszen 2017 a mi évünk elsz Csajok :)
(akár így, akár úgy fogan meg a baba :))

dinyus

Lányok!
Bocsánat hogy eltűnök és néha felbukkanok!Minden nap követlek benneteket de nem vagyok nagy fórumozó! Bocsájtsátok meg nekem! :-)
Szeretnék hozzá szólni a lombik meg nem lombik babához! Ugye nekünk is van két egészséges spontán gyermekünk és a harmadikért küzdünk és fel nem merült egysze sem benünk

Móni
moncsika79
Szentendre

Na szóval! Egyszer sem merült fel bennünk ha inszemmel vagy lombikkal sikerül az nem a szerelmünk gyümölcse lesz! Sőt szerintem ez a nehéz út még közelebb hozott minket egymáshoz! Még jobban megerősíti a kapcsolatunkat! Az én párom sem örül hogy egy olyan szobában kell megoldani a minta leadást ahol még le sem mer ülni mert ki tudja ki hova kent mit! De a cél érdekében meg kell hogy tegye! Persze mennyivel egyszerűbb lenne mindenkinek otthon az ágyban vagy ahol épen jól esik! Fel a fejjel lányok valahogy babásodunk!
Mi holnap megyünk a meddőségibe konzultációra hogy milyen vizsgálatokat kell újra megcsinálni! Nekem karácsony és szilveszter között voltak az esélyes napok bele is adtunk apait -anyait de sajnos szombaton 28 napra pontosan megjött!

Móni
moncsika79
Szentendre

@moncsika79:

ezen a mondaton felröhögtem hangosan: "még le sem mer ülni mert ki tudja ki hova kent mit", ugyanis vizuális típus vagyok :D:D:D:D

dinyus

@bikbok:

@dinyus:

@moncsika79:

@caroline4:

És a többiek, akik olvasnak minket.

2017 a mi évünk :)

@moncsika79:

Örülök, hogy jelentkeztél. Számolj be a holnapi nap eredményéről mindenképpen!

@dinyus:

Nektek még meddig van pihenős időszak? Mikorra várod a második mesit?

@bikbok:

Olvasgatlak a lombikos topikban is. Mikor kezditek, ha jól viselkedik a ciklusod?

ecsibe

@ecsibe:

24-ére van időpontom, addigra lesznek meg a még hiányzó eredmények és amit akkor a doktor úr mond, az lesz :) nagyon várom már az áment és a szurkálást :)
bikbok

@maminti73:

ez nagyon cuki :D :D fogadjátok meg a tanácsát :D
bikbok

@ecsibe:

mást vagyok középidőben (a cicijeim szétdurrannak), elvileg ugye kb két hét múlva jön meg megint (tehát febr. eleje),

Utána irány a doki, és ha ott minden ok, akkor februárban már lehet próbálkozni :)
(annyi, hogy mostmár nem vagyunk eltiltva egymástól, de hát tudjátok, hogy van ez, amikor emg végre lehetne, akkor jön be megint minden más, úgyhogy sokszor örülök, ha bezuhanunk az ágyba :):)):))

Szóval: röviden: febru. elején megyek kontrollra, és utána lehet csapatni :):):):)

dinyus

@maminti73:

Ez aranyos! Olyan jó, hogy ilyen a kapcsolatod vele :) És kis életrevalónak képzelem el! :) Én is hasonlót szeretnék!

@dinyus:

Az már hipp-hopp itt van. Nem verseny ez, nálunk is sokszor van, hogy csak arra van erőnk, hogy az ágyig eltaláljunk :)

@bikbok:

Nekem 24-én derül ki, hogy sikeres volt-e ez a hónap! Sok pozitív energiát küldök!

ecsibe

@ecsibe:

jajj, én is Neked!! Ez nagyon izgalmas, így meg már főleg :D azonnal írd majd meg :)
bikbok

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?