Új privát üzeneted érkezett!

bikbok
Az éhgyomori nem túl jó mert 5,6- ig normál érték!Sok a 6,2.Próbálj meg lassú felszívódású ételeket enni és a cukrot kerülni, kiváltani eritrittel vagy valami édesítő szerrel!

Móni
moncsika79
Szentendre

Lehetséges. Az én dokim erre már tuti adott volna pótlást, márcsak a babatervezes miatt is. Ha panaszaid is vannak, akkor méginkább. Az a baj ha pl jodozott sőt használsz, az becsapja a TSH-t..
hocika888
Anglia

@hocika888:

hát lehet, hogy erre már fog ő is. A sóm teljesen natúr erdélyi só, nincs benne jód. Vitaminokat szedek, de azokban sincs. Amúgy gyógyszeren kívül van valami természetes mód ami segít?
Mensmentis labor volt ez, remélem ott jó kezekben leszek.

Móni, a cukrot elhagyom mindenképp, és tény, hogy sok szénhidrátot fogyasztok. Gondolom a karácsony nem tett jót ennek a vérvételnek amúgy. Lehet kell majd egy kontroll. Fogyni is szeretnék vagy 8kgt,szóval jöhet az az életmód váltás :)
Te hogy bírod a diétát?
bikbok

Sajnos az erdélyi só jodos. Romaniaban kötelező jodozni...
hocika888
Anglia

@hocika888:

komolyan?? Na szuper, én meg azt hittem, hogy az jó lesz. Köszönöm az infót!
bikbok

@bikbok: én 2.45-ös tsh-val estem teherbe, ha emellett az anti-tpo negatív, ez ez értek még megfelelő. De a szelén jót tehet, amúgyis egy csomó jótékony hatása van, többek között növeli a teherbeesés valószínűségét. Én az emelkedett prolaktinra barátcserje kapszulát szedtem, kb.1 hónapig, mert a következőben már babás voltam. ;-)

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

@sjucus13:

de jó hír ez nekem!! Picit azért megnyugodtam, hogy ha van is eltérés, nem olyan vészes. Remélem a doki hamar elérhető lesz azért.
És Te/Ti hogy vagytok, nyugalmas a babavárás?
bikbok

@ecsibe:

Hazaértem, napközben nem tudok írni, így most számolok be a reggeli tesztről. Sajnos nem erősödött Ráadásul ma mintha elkezdtem volna barnázni, legalábbis késő délután a wc után az fogadott, de tényleg csak minimális mennyiség. Gondolom ez még simán lehet a beágyazódás, hiszen ma még csak a 10. dpo van.

marcsika86

Marcsika ez nagyon izgi, szoritok :)
en mara vartam reggeli hom még ket tizedet esett, de meg mindig semmi, még a vegen kihulok :)))
7andrea7
Görögország

@7andrea7:

megy a drukk nagyon!
Marcsika, tudod, mindig azt írjuk : amíg nincs piros vérzés, addig van remény! Drukkolok Neked is!!
Nekem ma volt a nemvárt, de sajnos még bármikor megjöhet, 29 napos volt eddig a leghosszabb ciklusom, 25 az átlag, az van ma.
bikbok

@bikbok: Köszönöm, nem panaszkodhatok, minden rendben, szépen növekszik a kis drágánk, genetikai uh-on is minden rendben volt. Apa meg a tenyerén hordoz. :-D

sjucus13

@sjucus13:

tökéletes :) szépséges időszak ez, élvezd ki nagyon és mesélj nekünk sokat arról, hogy hogy alakulnak a dolgok.
Meg minden tanácsnak örülünk szerintem. Ti, babásaink vagytok a legautentikusabb forrás :)
bikbok

Jó reggelt Lányok!

Ki hogy van? Remélem mensinek nyoma sincs senkinél és jöttök a kétcsíkos tesztekkel :)
ecsibe

@ecsibe:

jo reggelt :) nálam se mensi, se két csík. Sajna sztem mensi lesz hamarosan. Egyre inkább olyan érzés :(
bikbok

@bikbok:

Tudod, amíg nincsen mesi :) De persze nem azt akarom, hogy hitegesd magad. És ha nem idén, akkor 2017-ben tuti a siker. Nincs más lehetőség! :)
ecsibe

Nalam ugyszinten, biztos nincs babo, mert 13dpon a 10es teszt mar kimutatta volna, reggel 5kor fekudtem le, mert az aposomat korhazba kellett szallitani, ugyhogy hot sem tudtam merni. Szerintem csak az idegeskedestol kesik egy-ket napot.
7andrea7
Görögország

@ecsibe:

így van, 2017ben mind babásak leszünk :) nálad mi most az ütemezés?
bikbok

@7andrea7:

nagyon együtt mozgunk... Remélem azért apósod jobban van.
bikbok

@7andrea7:

Sajnálom, remélem apósod jól van már! 
Tudjátok a topik kezdetén volt egy lány, akinek 5 nap késés után mutatta csak ki a teszt a babát. Szóval még egyszer elmondom... :) amíg nincs mensi... :)

@bikbok:

Én ma kezdtem a gyógyszert, este már szuri is. 5-én megyek UH-ra utána megmondja a doki, hogy mikor csinálja az inszemet, majd akkortól számított két hét múlva pozitívat tesztelek és októberben megszületnek a babáim. (Most azt érzem, hogy ikrek lesznek) :D

ecsibe

Nekem meg mindig nem jött meg, bár éjjel nagyon gorcsoltem. Hátha nem is fog.
hocika888
Anglia

@maminti73:

Egyszer a barátnőm azt mondta, írd le, hogy milyen pasira vágysz és hogy vágysz rász, és meg fog érkezni az életedbe.
Hát én leírtam, és tényleg, alig telt el pár hónap és ott volt! Most Ő a férjem :)

Ezért most leírom és hangosan kimondom, hogy mit szeretnék, hogy szeretnék babát, sőt ikreket szeretnék. És azt szeretném, ha idén születnének meg! És így lesz :D

ecsibe

@hocika888:

Baba lesz ott, hiddel :) Szombaton tesztelsz?
ecsibe

Elvileg igen .
Jó lenne , este a derekam is nagyon fajt, bár nem tudom hogy ez összefüggés lehet - e ilyen korán.
De azért nem elem bele magam egyelőre :)
Ti mióta probalkoztok?
hocika888
Anglia

Így van! :)
Nekem az első baba lenne. Néha belegondolok és nagyon fura hogy lehet anyuka leszek :)
hocika888
Anglia

@hocika888:

Lehet a derékfájás korai jel. Szorítok Neked szombaton, mindenképpen jelentkezz!

Mi 19 hónapja. Ebből 3 hónap inszem volt. Most lesz a 4. és egyben sikeres inszemem :)

@maminti73:

Működik, biztos vagyok benne :D
Írd le szépen Te is, hogy mi a következő lépés! :)
ecsibe

@ecsibe
Fogok mindenkepp.
hocika888
Anglia

Koszonom a neveben is a jokivansagokat, sajnos eletmento mutetre lesz szuksege, egy oriasi 11 centis ertagulata van a szivehez kozel, ami mar szivarog...
az elmult ket napban 4 tizedet esett a hom is, ez mensi lesz.
7andrea7
Görögország

Néhány napra eltűnök! Mára, max holnapra nem vártam/várom, de úgy néz ki, hogy csak jönni akar a mensi. Továbbra is barnázok, de jóval nagyobb mennyiségben, mint tegnap. Szerintem legkésőbb holnap megjön. A reggeli ovuteszt semmit sem erősödött, ugyanolyan halvány, mint a tegnapi. A melleim továbbra is fájnak, ritkán hasszurka van. Amint összeszedem magam, jelentkezni fogok.

Andrea! Apósodnak mielőbbi gyógyulást kívánok!

Remélem mire visszatérek, sok-sok hozzászólást olvashatok majd a pozitív tesztekről.

marcsika86

Nekem ma kezdődött a tojásfehérje nyák, brutál mennyiségben. Máskor már ilyenkor kezdtük az együttlétekrt

caroline4

De most ugye spórolunk a kisfickókkal. Ovutesztem még negatív.

11.dpo

caroline4

Sziasztok Lányok!
Egy hete tesztelgetek negatívat a netről rendelt,elvileg nagyon is èrzèkeny lh teszttel. Már nagyon gyanús volt a dolog,mivel 25-èn,vagy 26-án kellett volna lennie pè-nek. Ma vettem a DM-ben az elvileg kevèsbbè èrzèkenyet ès ugyan abból a mintából teszteltem mindkettővel. A bal oldali a netes...kezdem azt hinni,hogy sz@rt se èr ez az olcsó teszt. A jobbos szerintetek már pozi,vagy halványabb picit?

Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém

agi8699
Veszprém

Agi, szerintem halványabb még.
ecsibe

@maminti73:
Igen,èn is azt tapasztalom,hogy a netes,èrzèkenyebb nem túl megbízható. Holnaptól nem is használom,csak ezt az Expect Lh-t,az biztos hogy jó. Remèlem holnap akkor már pozitív lesz,bár az is lehet,hogy már megvolt a pè karácsonykor,amikor kellett volna,csak nem mutatta ez a vacak teszt.
Amúgy tegnap ès tegnap előtt fájdogált a hasam,mint peteèrèskor szokott,szóval már azt sem tartom kizártnak,hogy a negatív tesztek ellenère volt pè már.

agi8699
Veszprém

@ecsibe:
Igen,köszi,picit èn is annak látom,de több szem többet lát :-)

agi8699
Veszprém

Sziasztok, nálam nincs még mensi, tesztet ma nem lőttem, de lehet felesleges is lenne, nekem is ilyen netes tesztem van és két hónapja negatív, semmi ovut nem mutat. Még el is szomorodtam, hogy nincs ovu, pedig minden jele volt. A hcg is olyan márkájú. Tegnapi hómező.
Viszont olyan savam van, hogy egész éjjel köhögtem tőle, ki van maródva az egész torkom :(:(
Nálatok mizujs?
Hocika?
bikbok

Hát végül kb 1 órája megjött. Úgyhogy jövő héten lombik konzultáció. Drukkoljatok, izgatottan várjuk, hogy mit mondanak majd.
Közben kértem lelet értékelést a nőgyógyásztól is, hormonok és IR kérdésben.
bikbok

Nekem is megjott tegnap este, ugyhogy inditok tiszta lappal megint, 10. cn-on doki uh...a homerozes szerintem egesz jol megy, folytatom, amint mulik a mensi kezdem a cickafarkot megint. Remelem rovidul ismet egy par nappal a ciklusom, bar mar a legutobbi 37 napos is tobb mint tokeletes nekem :)
7andrea7
Görögország

Nalam meg semmi, de olyan emelygesem van, meg kajaundorom..Fajdogal a hasam, holnap tesztelek..
hocika888
Anglia

Ma este tesztelek vegul..De most ugy erzem, hogy negativ lesz..
hocika888
Anglia

Lanyok, pozitiv :)))
Uristen, nagyon durva erzes!!!
hocika888
Anglia

@hocika888:Gratulálok!

krystin
Budapest XXI. kerület

Koszonom :)) Mindketten azt erezzuk a parommal, hogy kisfiu. :)
A teszt szerint mar 5+ het...
hocika888
Anglia

:)
hocika888
Anglia

Boldog és babaáldásban gazdag új évet kívánok a kis topikunk minden kedves tagjának és olvasójának

caroline4

caroline4

Hocika gratulálok, boldog baba várást!
Boldog Új évet mindenkinek!

Móni
moncsika79
Szentendre

Nagyon Boldog Újévet Lányok! Mindannyiunknak könnyű fogantatást, szép és könnyű terhességet, egészséges kisbabák születését kívánom!
bikbok

BUEK! Ne feledjétek 2017 a mi csodáink éve lesz :-)
ecsibe

Nekem tegnap volt az ovutesztem a legerősebb. Ma is erős de halványabb. Most kb egy órája szúrkál jobb oldalon. Eddig nem voltunk együtt, máig vártunk. Remélem most sikerül. Hátha.

14. CN

caroline4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?