Új privát üzeneted érkezett!

@marcsika86:
Nagyon szoritok hogy sikerüljön❤

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
pphajni

@pphajni:

Köszönöm szépen!

Andreához hasonlóan ma reggel újra ovuteszteltem, már nem volt erősebb, sőt, negatívnak volt inkább. Mi mindent megtettünk az ügy érdekében. Most már jöhetne az izgulás, de helyette inkább a keddi karácsonyi bulira való sütés következik.

Lilypie Pregnancy tickers
marcsika86

Szoritok lányok! Semmi izgalom, a karácsonyi sütés-főzés jó figyelemelterelo!:-)

Caroline, mi újság?
ecsibe

Jajj de lassan telnek a napok, tegnap elvitt a ferjem vacsorazni, ittam par pohar vorosbort, remelem nem arthat, annyira jol ereztem magam, hogy megfeledkeztem mindenrol, mar szuksegem volt ra.

3.dpo
7andrea7
Görögország

Nekem ma reggelre csökkent a hőm 36,8 ra.

caroline4

Ès barnázni kezdtem, de nem jött meg rendesen. Akkor szokott megjönni ha a hőm a coverline alá esik. Nekem ez 36,7-nèl húzódik. Èjszaka vagy hajnalban megjön. Már zuhanyzásnál is több volt mint barna, ès kezdek görcsölni.

Kövi hónapban már jóval nagyobb esèllyel indulok. Nem adom fel.

Nektek is szorítok.

caroline4

Sajnálom nagyon :( de jó hallani, hogy nem csüggedsz, erőt és kitartást kívánok, össze fog jönni az a baba!
7andrea7
Görögország

@caroline4:

Nagyon sajnálom. De az tényleg jó, hogy nem adod fel és így állsz hozzá! Sikerülni fog a 4. baba is. Biztos vagyok benne! :)

Velem nem tudom mi van. Tegnap iszonyat fájtak a cicieim, így még sohasem. Meg kb. minden el tudtam volna magam sírni. Akkor is, ha örültem valaminek, akkor is ha nem. De kb. azon is, hogy idén is lesz Reszkessetek betörők (pedig tuti nem fogom nézni).
Aztán éjszaka felkeltem pisilni, akkor is rendesen éreztem a melleimet, de mikor reggel kellett kelni, már egyáltalán nem. Nem mondom, hogy ha most nyomkodom, akkor nem fáj, de csak akkor ha tényleg megnyomkodom.
Ugyanakkor időszakosan jobb és bal oldalt is vannak szurkálások. Nem bebszélem magamnak. Reggel is volt értekezletünk és abszolút nem azt figyeltem, hogy szr-e, fáj és, csak egyszer arra eszméltem, hogy belenyilal.
Nem tudom, hogy mi van!
Tegnap teljesen biztos voltam benne, hogy most sikerült! Szerintetek? Attól, hogy kevésbé fáj a mellem még lehet baba?
ecsibe

@ecsibe:

amikor nekem volt + tesztem, akkor nekem is ilyen időszakos volt a dolog :)
Hol fájt, hol nem :) A tünetek jöttek-mentek :)

Mikor tesztelsz?

dinyus

Jelentem megjött rendesen. Nem csüggedek, bízok. Hátha emelkedett a spermaszám és akkor nagyobb az esélyünk is. 

@ecsibe:

ezek a tünetek nagyon jól hangzanak. Hú, de izgi. Szorítok.

caroline4

@caroline4:

szuper, hogy pozitívan állsz hozzá, miuszáj is, különben beleőrül az ember :)

dinyus

@dinyus:

Nagyon ingadozok a tesztelést illetően. Elvileg csütörtökön lenne a 14. dpo, de nekem 16. napos szokott lenni, ami meg pont karácsony. Lehet csütörtökön tesztelek egyet, hogy ha mégis koppanok, akkor karácsonyra összeszedjem magam.

@caroline4:

Egy kis elmélkedés. Párod eredménye egy 3 hónappal ezelőtti állapot (ugye annyi a spermák érési ideje), azaz mostanra akár már magától is javulhatott az eredmény, és most meg rá is segítetek! Szóval hajrá! :)
ecsibe

@ecsibe:

én azt mondom Neked, lőjj egy tesztet csütörtökön, és ha szombatig semmi jele nem mutatkozik, akkor esetleg még szombat/vasárnap reggel is tedd ezt meg :)
Nagyon drukkolok :)

dinyus

@dinyus:

Köszönöm! Valószínű így is teszek, mert nem fogom kibírni szombatig. Nem is kérek mást a Jézuskától :)
Már elterveztem, hogy hogyan adom át a páromnak az ajándékot, amiben a réges-régen megvásárolt babaruci van! :)
ecsibe

@ecsibe:

egy tanács.... ne tervezgess.... legalábbis az nekem mindig rosszul sült el :(

Anno én is gyorsan vettem egy kicsi babarucit + egy mini cipőt.... azóta a sírás kerülget, amikor véeltlenül meglátom.

Ezért már azt most tudom, hogy amikor + lesz a következő teszt (mert tuti, hogy lesz :)), akkor nem fogok csürni-csavarni :)
(na jó, most ezt mondom, aztán ki tudja XD)

dinyus

@dinyus:

Én eddig soha nem terveztem, és soha nem lett pozitív a teszt! Most úgy gondoltam, hogy ha 24-e a hivatalos nagy nap, akkor ez most biztos azért, mert öröm hírt kapok. És most tudatosan mondogatom magamnak, hogy sikerült, próbálom bevonzani. Próbálom vizualizálni, hogy hogyan lesz az egész. Nálam ez jobbára bejön!

De ne is mond. Én már becsomagoltam a rucit vagy egy éve, és a szekrény legmélyebb bugyrába száműztem, hogy ne is fussak vele össze.
ecsibe

@ecsibe:

szívből drukkolok, hogy a lehető legszebb karácsonyi ajándékot adhasd a párodnak :)

dinyus

ecsibe

Kívánom mindenkinek, hogy megkapja amire vágyik! én annak is örülni fogok, ha nekem nem, de nektek sikerül, jó kis reménybomba lenne. Vigyor

4.dpo
7andrea7
Görögország

@7andrea7: Még Te is megkaphatod idén :) Az lenne a legjobb!
De aranyos vagy! Szorítunk Neked! 

ecsibe

moncsika79!

Hogy vagy? 22-én tesztelsz? úgy emlékszem 22-ére nem várod. Amúgy nektek egyáltalán nem használt a profertil? Vagy nem is próbáltátok? 

Mennyi most a szám nálatok? Nekünk nov. 17-én 4,2 millió volt, kíváncsi vagyok hat-e nálunk a vitaminkúra.

1. cn

caroline4

@caroline4:

Caroline, kell visszamennetek vmikor kontrollra? Hogy javul-e a szám?
Mi a vitaminokkal 100e-ről indultunk, aztán lett 1 millió most meg ugye elég jól állunk már :) szóval hajráhajrá
bikbok

@caroline4: Sajnálom, hogy megjött. Nagyon jól teszed, hogy nem csüggedsz, csak előre szabad nézni, biztosan hatnak a vitaminok, és hamarosan pozitív lesz a teszt. Mondjuk a következő hónapban

marcsika86

@bikbok:
Február közepèn kell kontrollra mennie a fèrjemnek.

Mert most hogy álltok? Ès nektek mitől javult?

caroline4

@marcsika86:
Köszi. Mindenkinek köszönöm a biztatást.

caroline4

@caroline4:  most 12 millió. Profertil reggel + Fer14 este + D3 + Omega3 + sima multivitamin + Prostamol. Most így adagoljuk.

bikbok

Ma valamiért a macsekom állandóan az olemben akar lenni, fajdogal a hasam, nem tudom miért.
5.dpo
7andrea7
Görögország

Caroline 4
Az én párom nem nagyon szed vitamint! Az étkezésre sportra oda figyel! Novemberben 21 millió volt inszemnél fe 90% volt aktív jó minőségű!

Móni
moncsika79
Szentendre

Caroline 4
Az én párom nem nagyon szed vitamint! Az étkezésre sportra oda figyel! Novemberben 11 millió/ml volt inszemnél de 90% volt aktív jó minőségű!január 17.-én megyünk konzultációra, a vizsgálatokat meg kell i
smételni mert lejártak!Vasárnap hajnalban meg jött!
Egy pár nappal hamarabb, gondolom a novemberi inszem bekavart!

Móni
moncsika79
Szentendre

Azt írja a 10es hcgtesztem, hogy akar már a fogantatas utani 7. Naptol kimutatja. Ez kicsit hihetetlennek tűnik, de azért teszek majd egy probat 3 nap múlva :)
7andrea7
Görögország

@7andrea7:
Szia, Tapasztalat, legkorábban is 10-11.Dpo érdemes tesztelni. Addig a 8. Dpo-tól lh teszt minden reggel jóstesztként.

kiscsillag201
Dunaújváros

Kiscsillag, igen tudom en is, csak erdekessegbol gondoltam, nem is ertem en sem, hogy ezt hogy szamoltak ki... jostesztet viszont nem probaltam meg, mosz azt is kiprobalom.
7andrea7
Görögország

Lányok annyira fel vagyok puffadva tegnap óta, a hasszurka elmúlt mara, a melleim sem erzekenyek... Bár elég sűrű a napom, így nagyon oda sem figyelek.
7andrea7
Görögország

@moncsika79:

Köszi a választ. nektek sokkal több van, mégsem volt siker.... ez szomorú. 

Nekünk meg kéne 5-szöröződnie az állománynak, hogy sikerrel járhassunk. Vajon ez lehetséges a profertiltől?

caroline4

Sziasztok!

Ma reggel teszteltem (13.dpo), mert tegnap óta nem fájnak egyáltalán a melleim és elkezdtem görcsölni. Természetesen hómező. Hívtam is a dokit az újabb adag gyógyszerért!

Nagyon ki voltam borulva. Most már kicsit jobb, de tuti kileszek, amikor megjön.

5 kis petéből egy sem akart a gyermekem lenni, végtelenül szomorú vagyok...
ecsibe

@ecsibe:
Úgy sajnálom. De már közel vagytok. Sokaknak a 3.-4. Inszem lesz a nyerő. Kitartás! Jobb lesz ősszel szülni, mint augusztusban a forróságban.

Èn Nem is bánom az előző ciklust, így azok a hónapok jönnek, amikor szülni a legjobb. Egèsz nyáron csinoskodni a kis pocakkal, aztán ősszel v. Tèlen szülni.

caroline4

@ecsibe:
Pedig nagyon drukkoltam :-(

dinyus

Ecsibe elhiszem, hogy el vagy keseredve, a helyedben en is el lennek, de mar olyan kozel jarsz a celhoz, ne add fel.
Megint delutanra visszatert a haspuff es a kis gorcsok... lehet csak a palastfu szorakozik velem.
6.dpo
7andrea7
Görögország

@ecsibe:

szomorúan olvasom amit írsz :( milyen ciklus volt ez most Neked? Milyen gyógyszereket kapsz és mikor mehettek újra?

Lányok, hogy kell csinálni a nem agyalást és nem odafigyelést? Én most ugye elvileg a nem próbálkozós hónapokat gyűröm, de mégis amikor tudom hogy már ideje lehet hogy érezzek valamit, mindig ez jár az eszemben, hogy hátha... Ki mivel tereli a gondolatait?
bikbok

Köszönöm lányok, aranyosak vagytok! Kicsit már jobban vagyok. Ma voltam a következő adag gyógyszerekért.
2017 lesz a mi évünk :)

@7andrea7:

Én nem ittam palástfüvet soha, úgyhogy nem tudom megmondani. Nem is szoktam soha puffadni mensi előtt se. De még nagyon korái lenne tünetnek, nem? Azért szorítok! :)

@bikbok:

Ez volt a 3. inszemünk. Ciklus 3. napjától reggel-este 1 szem Closty, 3. naptól kétnaponta 1 Menopur szuri, majd UH eredménytl függően Ovitrelle tűszörepesztő. Inszem után meg Utro. Most is ezt kaptam.

Gondolatelterelés? Mi az? Hogyan? Szerintem olyat nem lehet. Vagy valami olyannak kell hozzá történnie! Legalább is nekem ez a tapasztalatom. Kitartás, hamarosan újra próbálkozhattok, és kívánom, hogy első hónapban sikerüljön :) 

ecsibe

Hat en nem tudom, sosem voltam terhes :) azt hittem mivel az ovut es a mensit csunyan megerzem, ezert majd a beagyazodassal is igy lesz, de tevedtem, ez a haspuff is inkabb csak este jon ram, biztos a tea az, ez az egyetlen valtozas aminek betudhatom. Ti sem ereztetek semmit a beagyazodasbol? Kb most kellene nalam kezdodnie ugyi
7andrea7
Görögország

@7andrea7:Én semmit nem éreztem,sőt szinte biztosra vettem hogy nem vagyok terhes!
Se szurkálódás, se vérfolt semmi volt volt! 
Csak a mensi késett!

krystin
Budapest XXI. kerület

@7andrea7:

Nem rosszból írtam. Én se voltam még terhes. Eddig mindig megéreztem az ovumat. Inszem alatt ez hatványozott. Minden hónapban beágyazódás környékén érzek mindenféléket, próbálkozás előtt ilyen tutira nem volt. De ez nem jelenti azt, hogy beágyazódás lenne. A fene se tudja. Mindig úgy gondoltam, hogy én tuti megérzem a beágyazódást! Most is így volt. Valahogy máshogy szúrkált, mintha kicsi késsel belülről piszkálnának. Lehet már a pszichém :(

Azt biztosan tudom, hogy ha elkezdek görcsölni, akkor az mensi. 
ecsibe

@7andrea7:
Beágyazoódásnál nekem legutóbb a 6. Dpon volt olyan szúrkálódás, amitől nèha lépni alig bírtam. Aztán rá 3 napra este pozi lett a tesztem. Ebből missed ab lett.

Előtte 2 egèszsèges gyerekkel a 9. Dpon volt éles szúrás. Olyan hüvelybe nyilallós.

A puffadás is korán jött a legutóbbival, de asszem a pozi teszt után.

caroline4

@bikbok:
Csak elvileg vagytok pihenős ciklusban? Gyakorlatilag?

A karácsonyra készülődés jó figyelem elterelés nekem. Nagy vendégseregem lesz. És még az ajándékokat be se csomagoltam.

caroline4

Nekem is vasarnapig suru napjaim lesznek, vasarnap kari elso napjan leszek 10. Dpon akkor lovok egy 10es tesztet.
Ecsibe nehogy felreerts nem sertodtem meg am :) bocsanat ha rosszul fejezem ki magam
Van meg valaki tesztkozelben? :)
7andrea7
Görögország

Kicsit eltűntem a nagy karácsonyi forgatagban, az utolsó pillanatig teszünk-veszünk, nem volt időm benézni ide pár napja.

Ecsibe:
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze, de fel a fejjel, hamarosan itt a cél!

7andrea7:
Hozzánk holnap érkeznek a szülők, hétfő délelőttig lesznek itt, addig nálunk is sűrű lesz a program. Hamarosan én is tesztközelben leszek, elvileg utánad pár nappal.
Múlt héten pénteken és szombaton pozitív volt az ovuteszt, vasárnap reggelre negatív. Ebben az esetben nálam a vasárnap volt az 1. dpo? (ebben a számításban nem vagyok otthon). Elvileg 29-re nem várom, előtte nem is akarok tesztelni.

marcsika86

A dpo(days past ovulation)
a pozitiv lh teszt utani elso negativ nap ugye a tuszorepedes, szoval a kovetkezo vagyis a masodik naptol az 1.dpo... na ezt jol megcsurtem csavartam :)
De ha tevedek javitsatok ki nyugodtan.
En a 8.on jarok, se tunet se hoemelkedes, le van ragadva 36.6nal, a josteszt is hofeher.
7andrea7
Görögország

@caroline4:

hát elvileg, mert méregtelenítés van december és január és februártól lenne próbálkozás, de tenni nem teszünk ellen, így akár lehetne baba is. Szóval folyton ezen jár a fejem, még főzés és ajándék csomagolás alatt is. :)
bikbok

@marcsika86:

én is dec 29re nem várom :) izgi az év vége
bikbok

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?