Új privát üzeneted érkezett!

@dinyus:

Örülök Neked, hogy sikerült a műtét, és rögtön korrigálták is az eltérést. Azért a 2 hónap durva. És 2 hónapig nincs összebújás sem? Mondjuk biztos jól megbolygatták odabent a dolgokat. De a lényeg, hogy most már minden rendben lesz és tavasszal jöhet is a pozi teszt :D

@caroline4:

@7andrea7:

Bocsi, hogy csak ma. A tegnapi nap elég durva volt.
De szerencsére azért minden oké!

Clostyt szedtem, meg 2 naponta szurit is kaptam! És most valahogy 5 tüsző lett belőle. Az asszisztensek is mondták, hogy ígéretes. Nem szokott ennyi lenni.

A tüszőrepesztő, legalább is amit én kaptam, nem szúr, vagy ég. Semmit nem érzel beadáskor. Viszont, amikor el kezd hatni. Minden bajom volt. Hányinger, gyomorsav, szédülés. Nem elviselhetetlen, de azért rossz. És hát rohadtul fáj maga a peteérés, kilökődés tőle. Ugye ilyenkor több pete is érik meg, és a tüszőrepesztővel egyszerre indulnak meg. Alig tudtam mozogni tegnap, nagyon rossz volt. De szerencsére mára már lezajlott a dolog.

ecsibe

@ecsibe:

iszonyatosan drukkolok, hogy ez msot sikerüljön, és akkor karira be lehet tenni a fa alá azt a tesztet :)

Összebújni 1 hónapig nem lehet, próbálkozni 2 :)
Igen, egyből korrigálták is, emiatt volt az, hogy altattak, hogyha így van, ne kelljen újra végig csinálni a procedúrát :)

Mostmár, hogy túl vagyok rajta, nagyon jó, hogy minden így történt :)

Most addig marad a látói szerelem :D:D:D:D

Lilypie Pregnancy tickers
dinyus

*plátói :D:D

dinyus

@dinyus:

Köszönöm :D Én is nagyon remélem, hogy ott lesz a zebracsíkos teszt!

Meglásd hamar letelik az az 1 majd még 1 hónap!
Igen, azért nem mindegy, hogy akkor megnézik, kiderül és újra befektetnek, újura végig kell csinálni, vagy mindjárt korrigálni is tudják és egy kalap alatt megvan.
ecsibe

Huhh hát

@dinyus: Nagyon bátor vagy, én sokkal beszaribb vagyok beavatkozások terén, de a cél érdekében mindent ugye :) akkor a "renováció" meg volt, most már csak bérlő(k) hiányzik :D

@ecsibe: Köszönöm az infót, látom neked már nagy tapasztalatod van a hormonokkal :S Öt egyszerre? :) képzeld el, ha mindegyik révbe érne :)))

Az utóbbi hetekben mindenkinél óriási előrelépések történtek, most már semmi sem állhat az utatokba :)))

7andrea7
Görögország

Sziasztok, szeretnék hozzátok csatlakozni ha nem haragszotok :) Mi csak most ősztől próbálkozunk, pontosabban novembertől. Első ciklusban össze is jött a baba ami sajnos nagyon hamar 5 nap késés után kémiai terhességként végződött a 4. betöltött héten :cry: Most van a második próbálkozós ciklusunk, karácsonyra, pontosabban dec. 23-ra nem várom... Örülnék ha megoszthatnám veletek az érzéseimet, nem akarok a férjem idegeire menni :lol:
Heti kétszer avivázok és a héten probáltam ovuteszteket is csinálni de mind nega lett, kezdő vagyok még ebben :mrgreen: Viszont biztos volt/van ovum mert napok óta görcsölök és a folyás is megvan, innen jön a két hét várakozás... :roll:
Van már egy majdnem 2 éves kislányom, ő is elsőre sikerült és nem volt a terhességgel sem problémám, ezért sokkolt most ez a kémiai dolog. Nagyon félek h mi van ha ujra megismétlödik, hogy esetleg a két év alatt lett vmi betegségem amiröl nem tudok (IR, pajzsmirigy, stb...) vagy h egyáltalán nem is fog sikerülni.
Ne haragudjatok, tudom h sokatoknak sokkal nagyobb problémái vannak és nem akarok megbántani senkit, csak olyan jo lenne megosztani vkivel a félelmeimet :(

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
pphajni

Hajni. Üdvözöllek itt.

Ha hamar összejött a baba akkor hátha a következő is így lesz.

Sajnos èn nem vagyok jó pèlda,mert nekem tavaly ősszel ugyan elsőre sikerült, aztán a fejlődèsben megrekedt az 5.- 6. hèten, nem volt szívhang. 8 hetesen elvettèk. Azóta nem estem teherbe.

Vagy talán majd most. A remèny hal meg utoljára.

Nálunk mint kiderült a kevès kisfickószám a hibás.

Akkor most tul vagy már az ovun?

Èn 19- re nem várom. Ha most terhes lettem, èn el fogok járni templomba, mert az egy csoda lenne. Semmivel nem biztatnak az orvosok. Csak fèrjemnek szednie kell a profertil vitamint. Csak abban bízhatok ebben a ciklusban, hogy valamennyire már ebben a ciklusban hatott a vitamin, na és persze a Jó Istenben.

Szorítsunk egymásnak.

caroline4

Viszont az jó hír, hogy a legelső terhessègem, (ami sikertelen volt, mert beteg volt a baba,) után 3 egèszsèges babát szültem, ès mindegyikkel hamar teherbe estem.

caroline4

Viszont az jó hír, hogy a legelső terhessègem, (ami sikertelen volt, mert beteg volt a baba,) után 3 egèszsèges babát szültem, ès mindegyikkel hamar teherbe estem.

caroline4

@caroline4:
Köszönöm a választ, nehéz lehet ha egy előrehaladottabb terhesség szakad meg, még a kémiaimat sem tudtam teljesen feldolgozni :cry:
Ovuval kapcs most nem tudom h állok, tegnap este már iszonyatos fájdalmam volt ami reggelre most enyhült. Lehet éjjel volt csak tüszőrepi? :roll: Mindig megéreztem az ovut de ennyire még soha nem fájt, érdekes... Azért remélem a szerdai meg a pénteki 2 együttléttel még jók vagyunk :oops:
Nagyon sok helyen olvastam h kémiai terhesség után sokaknak sikerült ujra rögtön teherbeesni mert a szervezet állitolag kompenzálni akar...? Jövö vasárnap még ugyis van egy félmaraton versenyem, addig elfoglalom vmennyire magam de onnantól őrlödés...

Szoritsunk egymásnak, remélem mindkettönknek összejön. Csodák márpedig amugy is vannak ;-) Amugy párodnak a férfi aviva tornára nem gondoltatok még kiegészitésnek? Ártani biztos nem árt :-)

pphajni

@pphajni:

nem a férjem nem avivázna szerintem, de focizni jár hetente 2 órát. Hátha jót tesz az a mozgás is. Odafigyel, hogy ne legyen szűk alsókba, és szedi a profertilt, 3 napja pedig szedi a tökmagolajkapszulát E vitaminnal, ja és nem fürdik, csak zuhanyzik. 

caroline4

Nekem meg semmi de semmi tünetem nincs. Mikor úgy érzem , hogy na most mintha görcsölnék picit, akkor már nem is érzem. Ilyenkor már javában zajlik a beágyazódás, és semmi szúrkálódást nem érzek, néha a bal odalon érzek valamit, de nagyon halványan, és ráadásul a jobb oldalon volt ovum. 

9. dpo

caroline4

Sziasztok!
Az imént regisztráltam, mivel Ti hátha meg tudjátok mondani, hogy ami a képen látszik az az-e, amire gondolok?! októberben kezdtünk el próbálkozni, és életemben eddig még csak egy tesztet csináltam, így nem tudom mit gondoljak. 28 napos a ciklusom mindig, és holnap lesz egy hete, hogy késik. Nem ismerem a teszteket, hogy melyik megbízhatóbb...ha valakinek bármilyen gondolata van, azért hálás volnék:)
puci83
Budapest XIII. kerület

Puci83!

Ez csodaszèp határozott pozitív teszt. Gratulálok hozzá, úton van a picibabátok. Egy hèt múlva Lesz èrdemes orvishoz menned. Akkor leszel hat hetes, így akkor már szívhangja is lesz.

caroline4

Határozott erős pozitív, gratulálok Puci ❤

pphajni

Caroline még ne add fel! Jázminnal csak 10.dpotol görcsöltem, még bármi lehet. Az is lehet h most nem lesz ilyen tüneted, minden terhesség más de ezt te is tapasztaltad már gondolom mert van már 3 gyermeked :oops: Én még csak 2. dpon vagyok, meg fogok kattanni :lol:

pphajni

@caroline4:

huh, itt sírok örömömben, nagyon szépen köszönöm!!!!!:))))))
puci83
Budapest XIII. kerület

@pphajni:

köszönöm szépen!!!!nagyon boldog vagyok!!!!
puci83
Budapest XIII. kerület

@caroline4:

Kedves Caroline! Eddig csak odáztam a kérdést magamban is, de most már muszáj lesz ezzel is foglalkoznom:) nincs orvosom, csak a cégünk szűrésén keresztül járok nőgyógyászhoz, de nem hozzá szeretnék menni. Tudsz esetleg ajánlani valakit meleg szívvel? köszönöm, ha igen!!!
puci83
Budapest XIII. kerület

@puci83:
Ez bizony egy szépséges pozitív teszt :-)
Gratulálok :-)
(Szerintem egy ilyen látványért jópáran megadnánk mi is itt mindent :-))

Doki: attól függ, merrefele laksz. Sokan vagyunk itt, az ország minden tájáról, úgyhogy biztos lesz olyan, aki doki ügyben is tud segíteni :-)

dinyus

@puci83:
én Debrecenben élek, itt tudok orvost, de biztos tud segíteni valaki más ebben, ahogy dinyus is írta. 

caroline4

@pphajni:

Ma már a 10. dpo-n vagyok, reggeli tesztem negatív. Persze lehet még korai. De tüneteim sincsenek. Az előbb lehajoltam és jobb oldalt erősen belenyillalt, de szült nőnél ott már minden érzékeny egy rossz mozdulattól. 

Na sebaj. Hátha ma már beindulnak a tünetek. Szorítok neked is!

caroline4

Szombatra nem várom.

caroline4

bikbok

moncsika79

oreosmilka

ecsibe

marcsika

agi8699

bsophiana

Veletek mizu? Hogy vagytok? 
agi! teszteltél, pozi? vagy megjött végül hétvégén? 

Írjatok már pár sort!

caroline4

@dinyus:
Budapesten a 13.keruletben vagy annak közelében szeretnek dokit talalni.es lehet,hogy ez mar nagy elvárás,de örülnék,ha termeszetgyogyaszatban is otthon lenne.
puci83
Budapest XIII. kerület

@puci83:

Írtam Neked pm-et

dinyus

ja még csak most esett le, @apuci83 = apuci83 nem pedig puci83 találó

caroline4

senki nem jár erre? 

Remélem csak arról van szó, hogy mindenki karácsonyi ajándékokat vásárolgat. Na persze, ha nem kéne dolgozni ugye? De munka után biztosan az megy. Olyan jó ilyenkor készülődni.

caroline4

Olvasgatlak benneteket, nálunk nagy válltozás nincsen! Pé-kor meg adtuk bőven a lehetőséget és most várakozás van! 22.-ére nem várom! A Jézuska megajándékozhatna

Móni
moncsika79
Szentendre

Jaj ez a teló! Szóval meg ajándékozhatna minket egy szép pozi teszttel! Persze mindenkit itt a csopiba! Puci83 gratulálok nagyon szép pozitív teszt! Én a Szent Janis kórházba járok, ott van dokim! Ha kell esetleg még segítség akkor írj!

Móni
moncsika79
Szentendre

@caroline4:

Sziasztok, mi most vagyunk túl a teljes kivizsgáláson kb, nekem még IR-t néznek és kész. Új vitaminozást állítottak össze nekünk, mert eddig nagyon eredményes volt a dolog, reméljük még jobban fokozható :)
Aztán nekem most kezdődik 2 hónap méregtelenítés még, szintén orvosi utasításra és jan-febr környékén vágunk bele a projetkbe vagy természetes úton (meglátjuk hogy alakulnak a kisfickók) vagy irány a lombik. Mindkettőt eléggé várom :)
de addig is olyan szuper követni mi történik Veletek!
bikbok

@caroline4:

Jaj, ne is mondd, nagyon húzós ez az időszak, ráadásul végig dolgozok, még 23-án is, szóval minden elintézni való estére marad. 
Sajnos megjött, ma hajnalban. Arra keltem 4-kor, hogy borzalmasan görcsölök. :(
Pedig olyan jó lett volna...De majd ebben a hónapban. Pont karácsonykor lesz peteérésem elvileg, úgyhogy remélem a Jézuska jó fej lesz és babyt hoz nekünk! :)
Ma rendeltem a netről ovu tesztet. Múlt hónapban Expect Lh-t vettem, de ez sokkal olcsóbb így. Bár nem tudom milyen lehet, mennyire megbízható? Van valakinek tapasztalata ezzel a fajta teszttel? 
https://fastest.hu/spd/egens_ovu_strip_ ... U-ml-Egens

agi8699
Veszprém

Agi en ilyet hasznalok, csak a zoldet, megbizhato.
Tegnap voltam 20.cnen dokinal es van egy gyonyoru petecskem, 20x22es ugyhogy nagy az orom, vegul segitett a cickafarkfu, masnak nem tudom betudni, el sem akartam hinni, pedig mar belenyugodtam, hogy iden nem lesz ovum. :) szoval mindjart lovok egy tesztet, mert tegnap este meg nega volt, aztan johet az "akcio"
7andrea7
Görögország

@7andrea7:

Ó, de jó, akkor drukkolok Neked! :) És a cickafarkfüvet teának iszod, vagy kapszulát szedsz? A kapszula is ugyan olyan hatásos, mint a tea? Csak mert én amúgy sem vagyok teás, a gyógyteákat meg aztán végképp nem tudom meginni. 

agi8699
Veszprém

@agi8699:
Én ilyet használok csak a fertinetről rendeltem. Vagy nem volt ovum vagy még én nem tudom használni (most csináltam elöször) mert nekem nem volt egyértelmü pozi egyszer sem :oops: Vasárnaptól ki akarom probálni vele a jóstesztelést, kiváncsi leszek :lol: Amugy az ovutesztelésnek mi a titka? Melyik napszakban a legjobb csinálni?

pphajni

@moncsika79:
Akkor te is kb ott tartasz mint én, remélem sikerült :oops: :-D

pphajni

Tapasztalataim alapjan keso delutani orakban, legalabb 2 oraval elotte ne igyatok.
Agi teazom, nem is jutott eszembe a kapszula :) ugyis fajdogalt a torkom, igy azt is rendbehozta, most ovu utan meg johet a palastfu.
7andrea7
Görögország

Caroline drukkolok neked, kicsit korai volt meg tuti.
Nega mėg az lhteszt, de a hasam mar fajdogal, sajnos mindig megerzem nagyon, a peteeres nalam olyan mint egy kisebb mensi, verzes nelkul...
7andrea7
Görögország

@caroline4:
Még biztos korai, 12 elött nekem sem mutatta soha :-)

pphajni

@7andrea7:
Köszönöm, én mindig fél 4 körül csináltam és ittam elötte csak visszatartotam, bizti itt rontottam el :roll:

pphajni

@pphajni:
Szerintem nagyon elrontani nem tudod. :)
Èn sem vagyok mèg nagy szakèrtő mondjuk,csak a múlt hónapban tesztelgettem először. Èn a 11.napon kezdtem,este 6-7között minden nap kb. ugyan abban az időben. Nekem kèt pozitív nap volt,a 14-15.nap.Mindkèt nap teljesen egyforma volt a kèt vonal,a 16.napon negatív volt,meg sem jelent a második vonal.
Ebben a hónapban is szerintem ugyan így fogom kezdeni,a 11.napon majd.
Azt nem tudom,hogy vajon èrdemes-e mellette hőmèrőzni is?

agi8699
Veszprém

@7andrea7:
A palástfűnek milyen hatása van? Az is beágyazódást segítő? Èn a fehèr fagyöngyről olvastam jókat,lehet hogy megpróbálkozok vele majd.

agi8699
Veszprém

7andrea7
Görögország

Köszönöm lányok! 

@pphajni:

tényleg nem mutatott semmit 12. nap előtt a teszted anno? De pedig teszteltél előtte is? 
Ma vagyok az én számításaim szerint a 11. dpon de megint full negatív, hófehér a tesztem. Viszont a ciklus.hu szerint a 10. dpo-n vagyok. Nem értem miért húzta be így. 

Szerintetek?

A hőm fent van, ez jó, de görcsök sehol, szúrkálódás sehol. Tegnap volt egy benyilalás  meg most reggel, de az előbbi egy lehajlástól a mostani meg egy tüsszentéstől. Szóval nem magától, a babától. 

Nem tudom, hogy merjek-e még reménykedni, mert csak csalódni fogok. Hiszen 4 milliós spermaszámmal amúgy is szinte csoda lenne... De a vitaminok éppenséggel már hathattak. Kitudja mi lesz. 

@agi8699:

a palástfű a beágyazódást segítő növény. Méhnyálkahártyát vastagító.

caroline4

görbe alapján, mikor lehetett ténylegesen az ovum? A tényleg csak a második pozitív ovuteszt utáni napon?

caroline4

@caroline4: emlékszel a halványka tesztjeimre? Azóta már kiderült, hogy igenis jól számoltam, 14.dpo-n kezdtem tesztelni, és pedig 10-es teszt volt. Úgyhogy, ha azt vesszük alapul még bőven van időd. Kicsit furcsa, hogy a görbe nincs összhangban a tesztekkel, én a hő alapján 4 nappal korábbra mondanám.

sjucus13

@caroline4:

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de tegnap volt az év végi szakmai rendezvényünk. Én szerveztem, 350-en voltunk, kicsit elhavazódtam. De szerencsére vége és jól sikerült minden.

Velem most annyi van, hogy jól megfáztam. Péntek óta fáj a torkom, tegnaptól már köhögök, meg náthás is vagyok. Hát nem tudom. Nem merek semmit beszedni. Teát iszok, meg cukorkákat szopogatok és ennyi.
Szerintetek? Nincs valami ötlet? Mivel tudom magam kúrálni, hogy hamar meggyógyuljak, de a babának se ártson?
ecsibe

@ecsibe:
Herbal swiss forró ital, gyógynövényes terhesen csak ezt lehet inni de legalább hatásos :)

kiscsillag201
Dunaújváros

@ecsibe:

nálam is hasonló a helyzet. Folyik az orrom, eléggé. Bár éjszaka tudok tőle aludni, akkor nem folyik. Torkom kapart tegnap de el is múlt magától. 

Te szerveztél meg egy ilyen nagy létszámú rendezvényt? Nem semmi. Nagyon ügyes nő vagy. Én nem hinném, hogy képes lennék rá. Gratulálok. 

@sjucus13:

igen, volt ovu előtt egy hőleesésem, de akkor még semmi jele nem volt az ovunak, se ovuteszt, se ovusfájdalom. Nincs kétségem affelől, hogy dec. 2.-án és 3.-án lehetett legnagyobb a tüsző, de maga a tüszőrepedés lehet csak másnap hajnalban, emiatt pici a hőemelkedés (egy tized), nem tudom. 

Én reggelente a 15-ös dávid tesztet használom. Jó is lenne, ha annyi lenne, hogy csak korai volt. De ezzel áltatom magam egy éve minden 10-12. dpo-n.

caroline4

@caroline4:

Még bármi lehet. Tudod, amíg nem jött meg, addig meg van rá az esély. És lehet, hogy a 4. terhességed felrúg minden szabályt, és úgy lesz, ahogy eddig még nem volt. Nem érzel semmi szurkálást, niylalást, és nem a 10. dpo-n lesz pozi a teszted, hanem majd csak a 15-en!

Viszont, ne keseredj el, ha még nem jönne a baba. Most már tudjátok, hogy hol kell javítani a dolgokon, és ezért arra tudtok fókuszálni. Ha pedig ez megvan, akkor hamarosan újra pocakos leszel! :D

Nagyon szorítok!!!
ecsibe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?