Új privát üzeneted érkezett!

sehol senki? Mizu veletek? legalább egy-két sort írjatok lányok! Kivel mi a helyzet? 

Én a 10. napon járok, megkezdődött a tojcsis nyák. Remélem hamarosan ovum lesz, mert elég régóta várunk az együttlétünkre. Most direkt nem vagyunk együtt két hétig. Nem könnyű. MÉg azért is mindig ezen jár az eszünk,mert nem szabad :) 

Vagyis szabadna, de akkor csökkentjük az esélyt. Meglátjuk hátha segít a kivárás. Aztán mindenki meglepődik majd, hogy karira nekem is két csíkom lesz.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

@caroline4:

Nagyon szorítok Neked! Legyen úgy, ahogy írtad :D
Az biztos, hogyha nem szabad, akkor szeretnéd a legjobban :) Ez mindennel így van. De tudod, a célért mindent!

Én ma kezdtem a gyógyszert az inszemhez. Nagyon bizakodó vagyok. Pont 24-e a nemvárt napja! Ez tuti, hogy egy jel! :D 

ecsibe

@caroline4:

köszönöm, és én is nagyon drukkolok Nektek.

EGyelőre nekem se erre, se arra nincs még jel, de kb a 8-9. napon vagyok ovu után, úgyhogy még nem görcsölök rajta :)

@ecsibe:

nektek is hajrá hajrá :)

dinyus

Nálunk most nyugi van, a természetre bízzuk a dolgokat! Január 17- re kaptunk időpontot konzultációra! Akkor beszéljük meg a vizsgálatokat.
Caroline
5 nanál többet nem szabad hagyni a fickókat! Nagy tévhit hogy minél tovább nem vagytok együtt akkor több katonája les!olvass utána!
ecsibe
Nagyon szorítok nektek hogy pozi teszt legyen karácsonyra! Ugyan azt a stimut kapod most is amit az előző kettőnél?
Nekem jövőhét hétfőn-kedden lesz ovum! Megpróbálunk apait-anyait bele adnihátha nekünk is karácsonyi ajándék lesz egy pozi teszt!

Móni
moncsika79
Szentendre

@caroline4:

Háttérbe vonultam, várakozó álláspontom vagyok. Duplán... 8. ciklusnapon vagyok, lövöm a teszteket, hogy vajon mikor is lehet az ovum. Jövő héten kedden megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy mit mond, hogy miért lett most újra rendszertelen a mensim.

Kívánom, hogy karácsonykor tényleg két csíkos legyél! Természetesen mindenkinek megy a drukk!

marcsika86

Sziasztok! Huhh ezer eve nem jartam itt (na jo, az ezer az kb 1.) de latom vannak itt ismeros nevek. Remelem mindenki jol van :) en tavaly letettem a gyerkocrol, aztan most ugy nez ki, hogy meg en sem tudom. Oktober 22.-en volt az utolso mensi, azota szenvedek a 114es pulzustol, az egyebkent alig merheto vernyomasom is 130nal jar,faradekonysagtol, alhasi szurkalodastol, na meg a franya elbogom magam a karacsonyi reklamok garmadatol. Mar csinaltam tesztet a nemvart napjan, de negativ lett. Most megfogadtam, hogy varok meg hetvegeig, es csak akkor csinalok megegyet. :)
oreosmilka

@oreosmilka: Szia! Emlèkszem rád.
:-D
De jó, hogy itt vagy. Hátha most baba van a dologban. Nem vèdekeztek azóta?

Szokott kèsni?

caroline4

Moncsika!

Olvastam vmi ilyesmit, de ki tudja ezt pontosan?

Az tèny, hogy az elmúlt ciklusaimban mensi után 1x-2x együtt voltunk mèg ovu előtt. Sőt utóbbi időkben 4x is akár. Amikor a kislányom sikerült, nem voltuk együtt mensi után csak ovukor. Hátha most is ez fog segíteni. Ezt nem próbáltuk már jó ideje, nem is lett baba. Lehet nálunk ez válik be. Kiderül.

caroline4

Szep estet mindenkinek :) nekem csutortokon van idopontom dokihoz, 7dik napon jarok, remelem meg iden lesz egy ovum, de ha nem kapok clostyt es tuszorepesztot akkor szerintem mar csak jovore lesz. Rendelek megint ovuteszteket mert elfogyott a 60 db a legutobbi ciklusomnal... Mindenkinek soksok csikot kivanok en is, bar karacsonyi kivansagokhoz meg kicsit koran van :)))
7andrea7
Görögország

Jó reggelt Mindenkinek :)

@caroline4:

én is úgy hallottam, hogy max 5 nap, pl a sperma mintát is úgy kell adni, hogy 3-5 nap közötti , 5 napnál több nem lehet.
Ettől függetlenül, próbáljátok meg így, komolyam, már ki tudja, hogy mi válik be. :)

Én ma a 26. napon vagyok, PE-m, mint már többször írtam a 16-17. napon volt, tehát, ha innen nézem, akkor a 9-10. napon, és mégis olyan mindjárt megjön érzésem van, kb 10 percenként rohangászok a wc-re :S

Most ez nagyon hülye kérdés lesz:
a mensi leghamarabb mindig a 14. nap lesz az ovu után?
vagy létezik, hogy nekem most hamarabb megjön, mondjuk a 28. nap körül, ahogy elvileg szokott, hiába volt a 17. nap az ovu?

A múlt hónapig midnig 28 naposak voltak a ciklusaim, először a múlt hónapban csúszott a PE-m. akkor is a 17. nap körül, de ott valóban a 30. napon jött is meg. Most is a hétvégére (nem) várom. 
Csak akkor ezt a mostani dolgot nem értem :S

dinyus

Dinnyus. Ha minden oké, akkor a luteális fázis 14-16 napos. Megjöhet előbb is, de akkor ott gyanakodni kell, hogy valami nem oké, esetleg nem volt peteérés vagy progi hiány van stb. Sok oka lehet.
DE teljesen normális, hogy már most érzel mensis tüneteket. Viszont az még nem jelenti azt, hogy meg is fog jönni :-) Nagyon szorítok, hogy jó jel legyen nálad :-)
ecsibe

@ecsibe:

átlagban 2-3 nappal előbb szokott lenni mensis érzésem.
Azért is lepődtem meg, hogy most van, már éjszaka is többször feléledtem, hogy görcsölgetek, meg fáj a cicim.
Na, mondom reggelre tuti megjön, jó össze-vissza borult a ciklusom :(
Aztán semmi nem volt reggel sem, és azóta sem.

Peteérés tuti volt, szépséges teszt bizonyítja, meg is osztottam Veletek :)

BEleélni semmiképp nem akarom magamat semmibe.
A leletek már szépen a kezemben, csütire van időpontom az altatóorvossal konzultálni.
erre készítem magam 1 hónapja.
Hosszú lesz ez a hét banyek, hogy kiderüljön, hogy megjön-e vagy sem....
(és inkább nagyon, de nagyon, de nagyon örülök, ha azzal hívhatom fel a dokit, hogy köszi, de nem kell ,űtét :):):):))

dinyus

@caroline4:
Szia! Nos nekem eleg rendszertelen a tortenet. Regen voltak cisztaim is, de nem PCOS, mert minden mas rendben volt. Nincs IR, a Homa nagyon jo ertek, most voltam vervetelen a tshm is jo, de az ertekhatar aljan van. Arra is azt irjak, h a terhesseg kezdeten lecsokken. Amugy az egeszben az a legrosszabb, hogy komolyan figyelni kell magamra, hogy ne bogjem el magam egy cuki kiskutyas videon :D aztan mar lehet csak bebeszelem magamnak az egeszet :D siman kepes vagyok ra. Egyebkent (es ezt mindenkinek ajanlom) probaljatok ki az avivat. En most voltam tanfolyamon. Elkepeszto sztorikat meselt az oktato, volt olyan tanitvanya, akik 8 ev utan, szamtalan lombik meg inszem utan se lettek babasak. A no elkezdte az avivat es 4 honap utan terhes lett. Csak ugy. Ha csak a fele igaz annak, amit elmondott, akkor ezt tanitani kene iskolaban! Nektek van errol valami tapasztalat?
oreosmilka

@dinyus:

Általában nekem is 2-3 nappal előtte szokott csak jelentkezni, de volt olyan hónap, amikor már ovu másnapján úgy érzetem, most mindjárt megjön, aztán persze még két hétig semmi.

A cici fájdalom az nagyon jó :D 
Tényleg, emlékszem is a tesztedre! (Mondjuk az LH teszt nem jelenti azt, hogy meg is repedt a tüszű. De ez már csak szőrszálhasogatás és kb. csak az esetek 0.01%-ra igaz.)

Nincs más, várni kell! Mikor tervezel esetleg tesztelni?

@oreosmilka:

Hallottam már az aviva tornáról és sokaknak tényleg bevállt. Lehet, hogy most a torna miatt sikerül Neked is? :)
Sajnos a mi körnéykünkön nincsen ilyen torna. Biztos lehet hétvégén is menni, de hétköznap én nem tudom megoldani :( Te hol voltál?

ecsibe

@ecsibe:
Szia! Nalunk itt a varosban eleg nagy hagyomanya van az avivanak. Az oktato "unokai" mar valahol a 300-at suroljak. Volt vendeg nagy kereskedelmi csatornak musoraban stbstb.. Nem reklamozni akarom, de en nagyon ra vagyok kattanva a temara, nagyon bizakodo vagyok! Inkabb egy kis torna mint hormonok, tu, szike. Az idombe meg belefer :) egyebkent magad is meg tudod tanulni, van konyv meg hanganyag, bar ugy picit nehezebb. Nem is olyan veszes aron.
oreosmilka

@ecsibe:

leghamarabb csütin (28. nap), akkor is csak azért, hogyha megyek a dokihoz, akkor esetleg, ha mutatja már, akkor tudjam mondani :):):):)

Addig meg csak várok és várok és várok..... pokoli hosszú 4-5 nap lesz....

dinyus

Dinyus szoritok ezerrel kuldom a pozi energiat, szuper lenne ha megusznad a beavatkozast is :) a helyedben en is megorulnek
7andrea7
Görögország

@7andrea7:

Köszönöm :)

dinyus

@dinyus:
Nagyon biztatók a tüneteid. De jó lenne megint sok pozi tesztet látni.

Oreosmilka!
Az aviva szeribtem is jó lehet. Abszolút el tudom kèpzelni hogy hatásos. Szerintem csak nyerni kehet vele.

caroline4

Reggel a hőm 36,6 ról 36,3- ra esett vissza. A hasam görcsölget reggel óta. Viszobt az ovutesztem negatív.

Az igazság az, hogy tegnap este együtt voltunk, de csak nekem volt jó a vègèn. A fèrjem tartotta magát. Ilyenben kb sose volt rèszem. Igazi kènyeztetès volt. Fura volt hogy a siker èrdekèben megtette ezt. Nagyon szeretem. Így együtt is voltunk, meg nem is.

De most mitől görcsöl ilyen határozottan a mèhem? Lehet ovum van, de a teszt nem mutatja? A hő leesès, a tojcsus nyák ès a görcsölès ezt mutatja. De az ovuteszt nega.

caroline4

@caroline4:
Szia! Szerintem ha van ovuteszted akkor a napokban hasznald. Az is lehet, hogy elkezdodott csak nem fejezodott be rendesen. Cikluskovetesen voltal mar?
oreosmilka

@caroline4:

teljesen nega, vagy azért közelít a control csíkhoz?
Szerintem is lövögesd, hátha megerősödik a napokban :)

Ma reggel, mikor beértem a melóba, és szálltam ki a kocsiból, fullra azt éreztem, hogy na, most tuti elkezdtem barnázni. Nem tudom elmondanii.... mindig mensi előtt, mikor kezdődik a barnázás v a mensi, akkor úgy érzem, hogy lent olyan "nyitott"...
ez biztos nagyon hülyén hangzik, de nem tudom máshogy leírni :)
SZóval, ma reggel is ezt éreztem, na mondom, tuti elkezdtem a barnát... de még semmi... jó, még csak a 27. nap, és most kb 30-31.re (nem) várom.

dinyus

Nah en nem birtam varni hetvegeig :) ez a 40. cn. Mostmar a 25os gabrielnek is illett volna mutatnia valamit, de en ezt olyan fehernek latom, mint a ho. :(
oreosmilka

@oreosmilka:

40. nap?
Hát igen, akkor már mutatnia kéne valamit :(:(:(:(

dinyus

@oreosmilka:

Nekem a 48-49. napon lett pozitív, valószínűleg kései peteérés miatt :)

mano900

@oreosmilka:
Csinàlj holnap egy 10es érzékenységűt

dinyus

Koszi lanyok, de az melyik? :) ezt is csak azert tudom, mert reggel pont rapillantottam:) de teljesseg igenye nelkul a tunetek: Alomkor, emelyges, pulzus/vernyomas emelkedese, szurkalas a mehemnel, szekrekedes, akkoranak erzem a pocim, hogy az egyebkent jo cicanacik is szorosnak tunnek. Pisilni is sokat jarok, bar az lehet a kvtol. Tegnap meg ejjel is ki kellett menni, pedig sose szoktam. A tshm asszem 0,3volt( de ez nem 100%, ennyire emlekszem, a papirom meg otthon van) es a boges. Boges a vigjatekon, az akciofilmen, boges ha megdorgalnak a munkahelyen, a multkor azert bogtem egy delutanon at, hogy mennyire szeretem a paromat :) meg full ugy erzem magam, mintha nem is ezen a vilagon lennek :/ es erre negati a teszt. Nyomegilyet :(
oreosmilka

@oreosmilka:

Banyek, eltűnt az egész válaszom, pedig csodaszép összefoglalót írtam Neked :)

Na mindegy, akkor kezdem újra :)

SZóval, a 10-es érzékenységűek azok a tesztek, amik már a 10 u/ml egységnyi HCG-t is képesek kimutatni, míg a 25-ös, az a 25 u/ml egységnyi HCG-t, és így tovább.

A korai teszteknek azért nyilván hátránya is van, de kövezzen meg minket érte az, aki nem ezt tenné, miközben annyira vágyik bébire (akár első, akár második, akár akár akár... :)).

Én személy szerint a BENU gyógyszertár saját márkás terhességi tesztjeit szoktam venni, vna nekik "korai terhességek kimutató teszt" (általában így jelölik a 10-eseket, és van "normál".
Nekem ezek beváltak, anno a korai májusban 4 nappal a mensi előtt gyönyörűen hozta a 2 csíkot, nem is halványan.

dinyus

@dinyus:
Azt tudom, hogy kulonbozoek, csak marka/tipus szerint nem. Ha veszek, akk vahy beesek a patikaba, aztan amilyet ad a patikus, vagy csak lekapok egyet a polcrol. :) de majd mindjart keresek itt benu patikat. :) ez egy jo kiindulopont :)koszonom!
oreosmilka

@oreosmilka:

ez a BENU-é: (rá van írva, hogy korai terhességi teszt)

Image result for benu korai terhességi teszt

dinyus

@dinyus:
Draga vagy, de megneztem es meg a kornyeken csincs Benu patika... 40kmrel odebb. :( ugyhogy kutatok tovabb. :)
oreosmilka

@oreosmilka:

Az a lényeg, hogy valahol legyen feltűntetve, hogy "korai terhesség" és akkor rendben is vagy :)

dinyus

@oreosmilka:

Próbálj rendelni netről (pl.:vatera, fertinet). 1-2 nap alatt megküldik azt is. Legalább lesz még ideje a HCG-nek termelődni ;)
ecsibe

Oreosmilka
Szia, én is emlékszem rád örülök hogy újra itt vagy! A rossmanban vagy DM-ben lehet kapni érzékeny tesztet! Early predictor a neve, 1200 ft körül van!

Móni
moncsika79
Szentendre

Jó reggelt Lányok!

Reggel teszteltem , sajnos full - :(
Olyan jó lett volna, ha azt lebegtetve megyek ma időpontért, hogy köszi, nem lesz műtét :(

Hitegethetem magamat, hogy ez még csak a 11. nap ovu után, de.....
Inkább készítem magam tovább arra, hogy az is marad :(

dinyus

Dinyus sajnálom. A doki ma meg is vizsgál, vagy csak időpontot ad?
Amíg nem jön meg, ne add fel!
Ha meg mégis kicsit vigasztaljon az a tudat, hogy a 'feltáró' műtét után minden ideális lesz, hogy megfoganjon a baba :-)
ecsibe

Sziasztok! Dinyus, sajnalom. :( pedig nagyon szoritottam.
Moncsi , orulok, hogy latlak.

ma reggel kivancsisagbol megmertem a homet. Fulbedugos merovel, 36,9. Amugy nem szoktam merni. Illetve mindenmindegy alapon elottem a masodik gabrielt. Na. Hat gondolom a kep nem adja vissza, de en mar neemtudom. Illetve nem remenykedek.

csak meg ra kell jonni, h telefonrol hogy a khmmbe teszem fel ! :)
oreosmilka

@ecsibe:

már nincs vizsgálat, azok megvannak, most az altatóorvos nézi meg a kért leleteket, hogy azok alapján vállalható-e az altatás, utána meg előkerítem a dokit, hogy egyeztessünk időpontot.

@oreosmilka:

Várjuk nagyon a képet :)

dinyus

oreosmilka

@oreosmilka:

lehet, hogy nem a legjobb a monitorom, de sajnos ezen egyelőre én nem látok csíkot :(:(:(:(
Élőben van valami? :)

dinyus

Hat ezaz :D amit en sem tudok :D szerintem csak szellemcsikos.
oreosmilka

@oreosmilka:

Nincs mit tenni, próbálj meg türelmes lenni, és hétvége felé ellőni még egy érzékenyet :)

dinyus

@oreosmilka:

jaaaj, a gabrielt ezért nem ajánlottam senkinek. Azon szokott lenni rózsaszínbeütésű valami. Nem jó teszt fajta. 
Nem szabad beleélned magad a gabrielen látottakba. Sajnos ilyen. Persze olyan jó lenne, ha végre jót is hallanánk róla. MOndjuk, hogy az a kis halványság, az bizony már a baba. Kívánom a legjobbakat!

Nekem ugye volt tegnapelőtt reggel egy nagyobb hőleesésem (36,3) együtt voltunk a férjemmel. Ennyit a két hét kihagyásról. Na de görcsöltem is, és a hőm is leesett ezért gondoltam jobb ha nem hagyjuk ki. 
Tegnap feljebb is ment 36,6-ra, de ma reggel nem ment tovább, mergint 36,6. szóval nem volt meg az ovum. az ovutesztem talán még halványabb mint az előzőek. Ki tudja mi volt. 

Elképzelhető, hogy volt ovum, de az lh szintem nem emelkedett a szokásos magasságig, és ezért  nem lett erős két csíkos az ovutesztem? Lehet, mert kilökődhetett egy petesejt attól, hogy együttvoltunk és nekem jó volt, a férjem viszont nem ment el (direkt). Másnapra esett le a hőm nagyon, és ezért gondoltuk, hogy együtt kéne lennünk. De ha megvolt az ovum, akkor emelkednie kellett volna ma már a hőnek. Sebaj.

Lehet akkor az eredeti időben, hétvégén lesz ovum. Kiderül. Csak fura hogy nem erősödik az ovutesztem, hanem halványodik. legalábbis egyelőre. 

13. nap

caroline4

@dinyus:

ne bánkódj, még simán lehet tényleg csak korai. Nekem a kislányomat anno csak a 12. napon mutatta ki, pedig már a 10. dpo-tól tesztelgettem. Bízz!

caroline4

@caroline4:

Nekem az ovu teszt, a görcsölés és a hőmérőzés kb mindig mást mutatott a peteérés napjának. 
Úgyhogy végül marad a teszt (néha), és a görcsölés.
Az a baj, hogy csak akkor derül ki, hogy mikor volt adott ciklusban az ovu, ha már megjött. Ha pozi lesz a HCG utána se tudják 100%-ig biztonságban megmondani az ovu pontos idejét, akkor is az előző mensi napjától számolnak, ami viszont semmire sem garancia.

Amit én nem értek, hogy inszem alkalmával kell menni UH-ra, de csak a 12. napon. Ez még nem lenne fura, de tüszőrepesztő után nem nézik meg, hogy valóban megrepedt-e az a tüsző. Ezt nem értem! Mert attól, hogy beadtam azt az injekciót még nem törvényszerű, hogy hatásos is volt. Számtalan olyan tényező lehet, ami miatt mégsem repedt meg.

Nagy talány szerintem még az emberi test. 

Most akkor megint pihi? Vagy? Ha azt mondod, hogy eredetileg hétvégére számoltad az ovudat, akkor érdemes lehet még összebújni. Addigra eltelik pár nap, és a kiskatonák is felszívják magukat :)

Ja még egy érdekesség.
Az első inszemnél éppenhogy 2 nappal előtte együtt voltunk. A másodiknál meg előtte 3 és fél nappal. És az első inszemnél a férjem mintája sokkal jobb volt. Furi.
ecsibe

Moncsika:

Neked már régen tartozom egy válasszal!

Igen, ugyanazokat a gyógyszereket kapom most is, mint eddig. Annyi különbség, hogy külön felhívták a figyelmem, hogy a closty-t most ne egyszerre szedjem be, hanem reggel 1-et és este 1-et.

ecsibe

Naa! Vettem 3 fajtat. Corax, intimed es predictor early. Kivancsi leszek. A Coraxrol jokat olvastam, majd meglatjuk. Ha ezekse, akkor mar tutihogy nem. Am lehet h volt fogantatas csak nem tapadt meg es majd valamikor a napokban meg is fog jonni?! Minden esetre apat nyuzom amig lehet, biztos ami zicher alapon :D
oreosmilka

@7andrea7:

Ma mész ugye dokihoz? Jelentkezz majd, hogy mit mondott!

@oreosmilka:

Az egyik most már csak mutat valamit :) Drukkolok. 
Az összebújás pedig mindig jó, nehogy ezen múljon :D

@caroline4:

Férjed kivizsgálása hol tart? Volt azóta házidokinál?
ecsibe

Ecsibe!
Köszi a választ. Sehol nem volt a fèrjem. Sőt ma picit mèrges is lettem rá mert kiderült a vitamint ugyan szedi de az acc-ről megfeledkezett több napja. Ezer dolga van. Egy nap 40 telefonbeszèlgetès, sok megoldásra váró ügy a munkahelyen. Vizsgaidőszaka van az egyetemen, emelett benne vagyunk egy házvásárlásban is. Szóval nem haragudhatok rá.

Oreosmilka! A predictor earlyt ajánlom. Azt csináld először.

caroline4

@ecsibe: Szija, köszönöm, hogy kérded :) igen voltam, most peteérés-nyomozásba fogtunk, hétfőn megyek vissza, valamiért a kedves doktorúr reménykedik, hogy ezúttal rendesen 14. nap körül lesz ovum...(hiábamondogatom, hogy legutóbbi két alkalommal 60 és 45 napot vártunk rá... kicsit fel is húztam magam, mert nem a szomszédban van, hogy csak átszaladgáljak hozzá 3 naponta. Másrészt viszont örülök, hogy nem egyből a hormonokhoz nyúl, jah és valami vérvizsgálatok is lesznek, de elfelejtettem mit akar nézni, a nagy kiábrándultságban hogy nincs haladás, nem figyeltem rendesen, ő meg kissé sietett. 
Elég nagy a rendelője, van neki 3 szobája felszerelve, és míg várok hallgathatom a többi hölgynek hogy gratulál, vagy hallgatják a szívhangot, kész kínzás, lehet baromságnak hangzik, de ez olyan, mintha lebénult kisgyereknek érezném magam egy játszótéren... Nah de elég mára a negativitásból, el is megyek aludni, mert elegem van magamból mára :))

7andrea7
Görögország

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?