Ezt az üzit még tegnap írtam, de nem sikerült elküldenem a karbantartás miatt. Na de most hátha.
Sziasztok!
Tegnap egy kicsit elbeszélgettem Lacival, hogy érzem, hogy többet kéne pihennem és társai, hát elég negatívan állt a dolgokhoz. Erre ma de. hazaugrott egy órácskára, hogy Benivel legyen.
Emese
Beni még csak 1× kapott volna ab-t, de ő sem nagyon vette be, meg ment is a hasa tőle, így nem erőltettem. Igaz én eléggé gyógyszer ellenes vagyok. Viszon a szövődményektől félek. Nem egyszerű a döntés. Ugye az ember a gyerekének a legjobbat szeretné.
Milyen gyógyszert kaptatok? Én azért drukkolok nagyon, hogy meggyógyuljon vasárnapig Ádi.
Ditta
Igyekszem pihenni, ma is 1/2 10-kor másztunk ki Benivel az ágyból.
Segítségem sajna nem sok van, anyukámék még dolgoznak, anyósomra nem számíthatok, öcsémék meg csak szünidőben tudnak Benizni, szegényeknek olyan sokat kell tanulni. Pedig mostmár érzem, hogy néha jó lenne egy kis segítség. Nagypapám szokott jönni Benihez heti 2×, de ő már 78 éves, néha vele is csak a gond van.
De azért olyan jó, hogy még eltud menni Benivel sétálni, játszik vele, nyugodt szívvel rá lehet bízni. Na de majd csak lesz valahogy.
Az a 7 hét már nem olyan sok.
A teremben parketta van, de van 4db műbőrrel bevont szivacs (olyan, mint anno tesiórákon volt, csak ez jó állapotban van.
) Nem szokott hideg lenni (oda járunk MM-re).
Zsuzsa
Nagyon édes Hanna, nem is úgy néz ki, mint egy újszülött.
Babauszi: csak most a betegség miatt nem engedi a dokinéni vagy egyáltalán? Gyógyuljatok meg gyorsan.
Emelgetést nagyon nehéz megállni, de igyekszem.
Ma is már az ölembe volt, mikor eszembe jutott, hogy hoppá, nem kéne ölbe venni.
Melinda
Hát igen, vannak helyzetek, amikor muszáj felemelni.
Betti
Matyinak nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Puszi, Janka