Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Snori
Elolvastam amit csatoltál. Ezt nézi rögtön az orvos, hogy vki PCO-s vagy, hogy derül ki? Mondjuk ha nincs tele cisztával? Milyen vizsgálatot csinálnak ahhoz, hogy kiderüljön?
byby
 
 


Sziasztok!
Én nem Kaális vagyok, mi a Dévai Intézetbe fogunk menni (kevés, nem mozgó sperma Kép), de gondoltam,talán egy-két kérdés erejéig befogadtok Kép és talán tudtok nekem segíteni.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha nem vagyunk összeházasodva, akkor milyen papír kell a lombikhoz. Ott kell majd kitölteni valamit, vagy kell vinni valamilyen hivatalos, közjegyzős, vagy önkormányzatos papírt? Szeretnék előre összeszedni minden papírt, amit lehet. Köszi szépen, ha tudtok válaszolni.
Sok sikert mindenkinek és kitartást a célig Kép

Wish

wish
 
 


Byby, a PCO elég egyszerűen szokott kiderülni: nincsen, vagy csak rendszertelen ciklus (5-8 hetesek). Ha rendes peteérés van, normál napú ciklusokkal, akkor nemigen áll fenn ilyen tünetegyüttes. A 3.napi vérvételből legtöbbször kiderül, meg sokszor az uh mutat elcisztásodott petefészket, de nem mindenkinél áll fenn mindkét diagnózis (nekem pl. a hormonképem jó, csak az uh mutatta ki, az inzulinterhelésem meg nem jó).

Wish, én az inszemeket és az 1.lombikot mint még menyasszony nyomattam végig, simán elég a jegyzőtől egy igazolás, amelyen ti leírjátok, hogy élettársi viszonyban vagytok, és aláírjátok, és a jegyző igazolja, hogy az aláírásotok hiteles. Ez pár ezer Ft. Van olyan is, hogy közokiratba foglalhatja a szöveget, de azt ne tegyétek mert felesleges és 25 ezer is lehet. Tehát aláírás-hitelesítés elég, meg a jegyző pecsétje.
snori
 
 

 
 

Byby : hormonvizsgálat, UH alapján el szokott dőlni, hogy az ember lánya PCO-s e. Szerencsére mostanában az inzulinszintet is nézik.

Kriszta71 : elvileg az elzáródott petevezetők miatt azonnal lombikozhattatok volna, nem ?

Kagyló : nekem ez lesz az első lombikom és valószínűleg március első hetében Kép Már nagyon várom..

Evike : a HSG utáni hónapban azonnal kezdhettek. Vagy lehet, hogy nem is kell, mert spontán sikerül Kép

mniki
 
 


Byby!
Akkor ilyenkor mit lehet tenni a váráson kívül? Valami gyógyszerrel kezelnek? Bocs, de nekem ilyenem nem volt és tökre nem tudom ilyenkor mi a helyzet.

Kagyló!
Úgy tudom ezeket a babókat szalmákban tárolják és egy szalmába általában három babót helyeznek el, de hogy aztán ha valakinek két szalmát is fel kell használni mert mondjuk hat babája marad akkor az mennyibe kerül nem tudom, de szerintem egyszer 35 e. Laráéknak is van fagyibabájuk esetleg ha olvassa bizti megírja mennyit és mennyiért fagyasztották le.

Kriszta!
Még odébb van a kezdés március 13 (ha minden jól alakul), de most olyan jó, hogy végre nem kell dokikhoz rohangálni és nem foglal le annyira ez a téma. Most nagyon boldog vagyok aztán majd újjult erővel nekilendülök a márciusnak.

Lara!
Hogy vagy? Tessék írni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Kriszta, Mniki és Lara!

Köszi szépen az infókat, sokat segítettetek!

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Snori Kép
Köszi, a törvény szerint közokirat kell, annak utánna néztem. Akkor lehet, hogy megvárom, a doki mit mond milyen papírt csináltassunk. Végül is a nyilatkoztatot, vagy a közokiratot nem sok idő megcsináltatni, viszont nem szeretnék feleslegesen kidobni tízezreket az ablakon. Csak szerettem volna felkészülten menni, de akkor ezzel még várunk.

wish
 
 


Kagyló,
a fagyasztásért 15ezret kell fizetni, ha jól tudom szalmánként. Nekünk 3 fagyibabánk maradt, ezeket 1 szalmába tették. A felengedés pedig 35ezerbe fog kerülni. De szerencsére ők már a kistesók lesznek Kép

Zsebi,
ari vagy, hogy hiányolsz. Nincs velem semmi, jól vagyok, jövő hét pénteken megyek dokihoz. Addig pedig dolgozgatok szépen.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Mniki
Én is nagyon vártam az első lombikomat,nem fájt és izgalmas volt, mert úgye ilyenkor nem tudod még, hogy mit csinálnak.
Lara77
Nem tudod véletlenül, hogy hány sejtesen fagyasztják le őket? Vagy akár egy négy sejteset is lehet?
Igaz, hogy akkor teszik vissza őket amikor megvan?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Kagyló!
Bocsi hogy beleszólok, de nekem két naposan tették vissza a babákat és akkor voltak négy sejtesek a kintmaradt négyre azt mondta a doki továbbviszik és ha olyan szerkezetűek lefagyasztják, szóval elvileg szerintem pár napig kint vannak és csak akkor mehet a fagyi ha megfelelnek a feltételeknek.

Lara!
Még jó hiányollak. Jó hallani amikor a babákról írsz, írtok, csak Woodi mostanában ritkán jön. Ilyenkor mindig elhiszem, hogy velem is megtörténhet a csoda. Kép
Szóval tessék tartani a lelket bennünk!

Manó!
Mikor mész vissza a dokihoz?

Stella!
Holnap nagy drukk neked! És ne tessék váratni minket a hírekkel időben írd meg!!!!!!!!
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Akkor valszín a PCO nálam kizárható. Köszi, legalább ennyivel előrébb vagyok
Zsebi
Hát csütörtökön megnézik a kisagyam :-), ha
van vmi gond, akkor a megefelelő módszerrel (gyógyszer v műtét) segítenek a dolgon. Ha nincs
semmi, akkor kapom a bromot, de addig nem akart adni a Krizsa amíg ez nem biztos, mert nem akart barmolni. És én örülök is neki, hogy nem ész nélkül esett nekem. Szóval jövőhéten ha tudok találkozni a Krizsával és viszem az eredményem akkor minden kiderül.
byby
 
 


ZsebiKép
Feltétlenül meg fogom írni, amint tudom, hogy mit mondott a doki.
Éjjel már rémálmaim voltak. Azt álmodtam, hogy a dokim nemet mondott az ehavi fagyibaba-projectre.
Borzalmas volt, de legalább fel vagyok készülve a legrosszabbakra!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella ! Ilyen álmaim nekem is vannak, biztos azért, mert tudat alatt állandóan ez jár a fejünkben. Újabban rendszeresen arról álmodok, hogy ikreink születnek. Viszont néha már meg sem tudom különböztetni, hogy ezek álmod, vagy csak félálomban való álmodozás Kép

ByBy : ezek szerint a Krizsa sem említette, hogy PCO-s gyanús vagy ? MRI, vagy CT lesz nálad ?

mniki
 
 


Kagyló,
a mieink 8 sejtesek voltak (amiket visszakaptunk már megszámlálhatatlan volt és a kettőből egy megtapadt, ő csücsül itt a pocakomban). A fagyasztást csak akkor csinálják, ha az embirók néhány napig szépen fejlődnek kint. Az egy más kérdés, hogy mennyire bírják majd ki a felolvasztást. De ha kibírják, akkor ugyanolyan az esély, mint a normál lombiknál. Azt nem tudom, hogy mikor teszik vissza őket, mert még nem volt fagyibabás akciónk, de nem tartom valószínűnek, hogy akkor amikor megvan. Hiszen akkor a szervezet még nem készült fel egy babára. Én azt tartom észszerűnek, hogy figyelik a ciklust és a hormonkép alapján valamikor a normál tüszőrepedés közelében helyezik vissza. De Stella ma jön a hírekkel és ő már biztosat fog tudni.

Hajrá Stella!!!!

Zsebi,
Woodit már én is hiányolom. Biztos sok munkája van és keveset tud jönni. De azért biztos jól vannak. És igen, Veled is megtörténik a csoda, mint itt mindenkivel.

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok Lányok!

Kagyló,
én is Kaális vagyok, jövő héten lesz fagyibaba akcióm és a mensi első napja utáni 17-19. napon kapom vissza őket, ha túlélik a felengedést...Kép
A méhnyálkahártya akkor éri el az optimális vastagságot.

Krisz
krisz69
 
 


Sziasztok Csajok,

Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan történnek a Kaaliban először a dolgok? Megismételnek minden vizsgálatot (andrológia, vérvétel) vagy elhiszik az eddigieket és folytatják a vizsgálódást? Nekem épp a HSG vizsgálatom lett volna ma, de a kedves orvosom elfelejtette, és elutazott síelni, így csak a következő hónapban tudná megcsinálni a vizsgálatot. Különben is úgy érzem jobb kezekben lennénk a Kaaliban... Van szerintetek arra lehetőség, hogy csak egy HSG vizsgáltot kérjek?
Tudnátok esetleg abban is segíteni, hogy kihez jelentkezzünk be?
Előre is köszi a segítséget!

Tralllala
tralllala
 
 


Tralllala,
elfogadják a korábbi vizsgálatok eredményeit, nem kell mindent újra megcsináltatni. A HSG-t is megcsinálják, talán 25ezerbe(?) kerül. A kaáliban mindenképp jó kezekben leszel, kb. egy hónap alatt megvan a teljes kivizsgálás, nem húzzák az időt. Bárkit választasz dokidnak, mindenképp jól döntesz. Az én dokim dr. Kovács Péter.

LAra

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!
Mniki
Nem említette, miért kérded ettől még lehet, hogy az vagyok? :-( MR lesz, mert az pontosabb. Tudsz vmit? :-)
Tralllala
Én a Nyírőből mentem át a Kaáliba. Nekem nem ismételték meg a HSg-t. Igaz, hogy elég frissek voltak az adataim. Szerintem egy éven belüli eredményt elfogadnak. (Igaz nekem volt 2 Hsg-m is , mert a nőgyógyászom eredményét nem fogadták el a Nyírőbe.)Egyébként elöszőr mindent átbeszéltek és ott végig lehet venni, hogy mire van szükséged, mit kell megnézni és miért.
Csak a vérévtelt, illetve a sperma vizsgálatot kellett még1x ismételelni. Az orovsod jó kis alak!
Nekem is itt ajánlották a Krizsát és eddig nem csalódtam. De van több orvos is és mind normális.
byby
 
 


Helló Lányok!
Végre végeztem a dokival.
Annyira tartottam attól, hogy nem-et mond az elképzeléseimre!!!
De szerencsére nem kötekedett. Kaptam Estrofem-et, jövő szerdán újra uh és valószínű, hogy hétfőn lesz a transzfer (ismét úgy, ahogy számoltam)!
Ha ezen túlleszek lehet, hogy elmegyek jósnak Kép!
Sajna a PCO még mindig megvan, de most nem törődünk ilyen csekélységekkel!
Pusza, most rohanok robotolni, mert sokáig távol voltam
Stella

Kép
stella9
 
 


StellaKépKép Szuper!!! hát, akkor hajrá van!!!KépKép
KagylóKép Csak a doki javallatára megyünk kromo-vizsgálatra, addig nem.
Tegnap volt nálunk a homeos, holnap kezdjük a kezelés első részét, remélem ez segíteni fog.

Lara Kép Hogy vagytok?? Arról semmit nem írtál!!!

ManócskaKép Csak most olvastam a múlt hetedet, annyira hasonlóak az érzéseim, hogy teljesen felzaklatott, amit írtál....Kép kiborító, hogy milyen igazságtalan v. legalábbis érthetetlen ez az egész, ami velünk történik, nem is tudom néha, hogyan lehet ép ésszel kibírni és folytatni a mindennapi marhaságokat -úgy eltörpül minden emellett. Nem baj, mindent kibírunk, hidd el!!!Kép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok lányok !

Hajrá Stella !!! Nekünk is jósolnál valami biztatót, ha nálad igy bejön ??? Én már azzal is megelégednék, ha azt mondanád idén karácsonykor már biztos lesz valaki a pocimban,mindegy mekkoraKépKép

Mniki,
A HSG után a lapart javasolta a doktornő, azt mondta, ha az nem segít, akkor lombik. Az orvosok szerint viszont a műtét sikerült és a lapomra rákerült az ép, átjárható vezető. Igy sajnos nem indokolt a lombik csak az inszemek után. Igaz hogy semmi garancia nem volt ra, hogy mikor fognak a vezetők újra elzáródni... De akkor tényleg bíztam benne hogy ez segíteni fogKép Mindegy, mostmár beletörődtem a további két inszembe.

Ja, persze tegnap megjött, igy ma este elkezdem megint a Clostit.

Zsebi,
A március 13 még tényleg kicsit odébb van, addig érezd csak jól magad Kép

Trallala,
Ugy tudom a 3 hónapnál nem régebbi eredményeket elfogadják,a HSG 25,000 Ft volt tavaly és nagyon hamar megcsinálják. Szerintem is jo kezekben vagy itt, bárkihez kerülszKép

Wish,
Mi sem vagyunk összeházasodva, nekünk azt mondták, hogy közjegyzői irat kell. Nem emlékszem pontosan, de max 10,000 Ft-ba került, és ő pontosan tudta mit kell beleirni. De ha megvárod az első konzultációt, ott elmondják úgyis, és van időd beszerezni amig elkezdődik a lombik.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok lányok!
Kaális vagyok, és egy héten belül lesz az 1. lombikom. Sajnos úgy néz ki, hogy elég nehezen vagyok stimulálható (magas az FSH értékem), a 11. napon 26 db Gonal után még mindig csak 2 db értékelhető tüszőm van. A dokim szerint nem reménytelen a helyzet, bár túl optimista sem volt, és a következő két napban megint kapok 4-4 Gonalt egyszerre (így már összesen 34 adag!!!).
A kérdésem az lenne, hogy ti hallottatok olyan esetről, ahol csak 2-3 petesejtet sikerült leszívni, és baba lett belőle?
Teljesen magam alatt vagyok, hogy esetleg hiábavaló volt ez a hónap, és most újra hónapokat kell várni a 2. próbálkozásig.
Üdv,
Éden
Éden
 
 


Kép Lara - kissé hullámzó még a lelkem világának a hangulata, épp tegnap hibbantam meg ismét miután megnéztük az "Apja lánya" c. filmet és az extrákban olyan bájosan végigtaglalták, hogy milyen csodálatos dolog is szülőnek lenni és van akinek ez sosem adatik meg. Na kész voltam! Alig bírtam abbhagyni a bőgést. Aztán éjféltájt a férjecském "beszélt a lelkemmel" és újra felébresztette a reményt. Nem tudom, hogy csinálja, mert látom, hogy azért Ő is szomorkodik belül ilyenkor, mikor kiborulok, de olyan sok erő van benne és mindig meg tud vigasztalni. Nem tudom miért de most annyira labilis vagyok.

Kép Zsebike - Most megfogtál. Még fel sem hívtam a Kaálit, egyszerűen nem volt lelkierőm, hogy belemondjam a telefonba, hogy "sajnos megint nem sikerült, mikor menjek legközelebb?". Pedig tudom, hogy meg kell tennem, de csak halogatom. Este mégis odajutottunk az édes kicsi férjemmel, hogy talán megpróbáljuk az örökbefogadást. Már a multkori után is biztosnak éreztem magam benne, aztán csak hagytam a dolgot, gondoltam hátha a második sikerül. utálom néha magam amiért emiatt is ostoba gondolatok fordulnak meg a fejemben. Mindig arra gondolok, hogy talán nem fogom tudni úgy szeretni, mintha a sajátom lenne. Hogy ha majd elkezd nőni és "csúnyácskának látom", vagy butuska lesz, akkor majd arra gondolok, hogy persze, mert nem is a miénk. Vagy ha felnő és keresni akarja majd a saját szüleit, az igaziakat, és hogy az mennyire fájna akkor...ilyesmi ostobaságok járnak a fejemben. De aztán, eszembe jut, hogy ez mind védekezési mechanizmus, mert persze, hogy szertném, hiszen bármilyen kisgyereket tudtam eddig szeretni, csak egyszerűen sajátot szeretnék a legjobban, aki belőlem és a férjemből van. Akiben felfedezni vélem a belőlünk származó hasonlóságokat. ÓÓÓ, már megint gyötröm magam.

Kép Annácska - bocsánat, de nem akartalak felzaklatni, bár lehet ha fentebb elolvasol, megint zaklatólag hat, folyton így gyötröm magam, eddig le tudtam zárni és tudtam folytatni az életem, de most nem megy. Talán több idő kell. Nem tudom. Néha úgy érzem, örök körforgás az élet. Reggel felkelek, kávézom, dolgozni megyek, megint kávézom (szükséges rossz), olkor elmegyek az isibe, tanulok, hazamegyek és csodálom a csendes lakást,együtt eszem apával, dvd-t nézünk vagy beszélgetünk, aztán fürdés, alvás. Másnap dettó ugyanez. És arra gondolok, ha nem lehet gyermekünk, mindig csendes lesz a lakásunk és egyszer utálni fogom az egészet.

Kép Zsu - köszi, és sajnálom, hogy megkínoztak.

Ne haragudjatok! Talán nem is kellene jönnöm amíg nem leszek normálisabb, mert csak rossz hatással vagyok itt rátok. Bocsássatok meg érte. Remélem elmúlik.

Manó

Kép
potykamanó
 
 


Kép Kedves Éden - olyat is hallottam, hogy egy petesejtből lett egy baba Kép tehát nem szabad elkeseredned. Nekem is mindig csak két embrikét tudnak visszaadni, mert nem jön össze több, persze abból még nem lett baba, de simán lehet! Vagyis, csak nyugi és bátran előre!!!

Manó

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok!Kép

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok ha lehet!
Úgy érzem akárhogy is sikerül a dolog itt mindig megértő társakat talál az ember és tényleg megértőket, nem olyan "csak vigasztalósakat".
Manó!Kép
Azt hiszem teljesen át tudom érezni, amit érzel mostanában és azt is, amit az örökbefogadásról írtál. Valóban nagy bátorság kell hozzá de ha egyszer már döntesz, és ott lesz Veletek a baba, akkor minden kétséged és aggályod elmúlik. Csak addig nehéz eljutni.
A kudarcok után meg nehéz újra erőre kapni de hidd el sikerülni fog!Bízni kell!
Így bíztatom magam én is mert teljesen labilisnak érzem magam.Egyik nap úgy érzem nagyon félek belevágni a következő lombikba mert félek a sikertelenségtől,másnap meg már azt szeretném ha minél előbb lenne.Nehéz ügy. Kép
Magamról csak annyit, hogy decemberben volt az első beültetésem,lett egy szép pozitív tesztem de aztán az ultrahangon már semmi sem látszott.Azt hitték méhen kívüli terhesség de szerencsére nem az volt.
Április közepén lesz a következő beültetés ha minden jól megy.
Éden!Kép
Én nem számoltam össze, hogy hány Gonalt kaptam de az biztos, hogy sokat és ennek ellenére nagyon lassan értek a tüszők.Aztán mégis lett 6, amiből 3 jó maradt.
Na és a lényeg, hogy ismerek olyan lányt, akinek egy lett csak és abból meg egy szép gyerek! Kép
Tehát ha már egy jó marad az is elég lehet!Kép
Ahogy Manó is írta,nyugi!!Kép

Terka
terka
 
 


Éden!
Csak az előttemszólókat tudom ismételni! Egyből is lett már baba! Olyat is hallottam, hogy az orvos azt mondta semmi esélye ennek az egynek, mert nem oszdótik szépen meg miden, de ha a szülők gondolják visszateszik, Kérték és meglett a csoda! Elkeseredésre semmi ok!!!!!!!!!!!
Tessék bíztatni belülről őket ez az egyik legfonotsabb bízni és hinni bennük!!!

Manó!
Hidd el ha eljuttok odáig, hogy örökbefogadás és meglesz a csemete akkor szeretni fogod, elszállnak a mostani gondolatid és ha utána sikerül egy saját akkor is fogod őt szeretni úgyanúgy mint a sajátodat, hiszen mindennap azt fogja visszaadni amire ti nevelitek amit tőletek lát.
Tudom lesz saját babád!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Terka!
Szívesen látunk a csapatban! Te is erősíted itt a csapatot, szitte mindenkinek most volt vagy lesz a 2. beültetés és remélem és tiszta szívemből kívánom mindenkinek egyben az utolsó. Kép

Kriszta!
Akkor előre az ikrekért! Azért remélem nem úgy mész neki, hogy biztos nem sikerül? Ne stresszeld magad és lehet, hogy most, hogy azt hiszed értelme nem sok van az inszemnek meglesz a várva várt babó!!!!!! Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Olyan jó olvasni benneteket, és erőt meríteni a pozitív és bíztató gondolataitokból, bár nekem is lennének ilyenek (azért szoktak ám lenni, csak ez a mai nap valahogy félresikeredett), de per pillanat csak a könnyeim nyelem befelé, ahelyett hogy jól kibőgném magam, csak nem akarom, hogy a kollégáim kérdezősködjenek, ugyan mi bajom is van?
Már két éve várjuk a babát, látszólag minden rendben is van velünk, aztán mégse akar a kéményünkre szállni a gólya. Ezek a gólyák néha igazán felvehetnék a szemüvegüket, hogy lássák, hová is kéne vinni a kisbabákat...:-))
Éden
 
 


Manó drága,
senkire sem vagy rossz hatással (igaz lányok?), úgyhogy tessék szépen itt maradni és leírni a gondolataidat. Akkor is, ha azok nem mindig pozitívak. Hiszen nem lehetünk mindig feldobottak, boldogok. Vannak nehéz idők is. Az örökbefogadás pedig egy nagyon szép dolog. Mi azt terveztük, hogy ha nem sikerülne a 3. lombik, akkor elindítjuk. Ez persze nem jelentette volna, hogy a lombikot abbahagynánk, de ez is egy esély a saját baba felé. ÉS milyen szép lenne, ha egyszerre sikerülne a kettő Kép

Anna,
Az az igazság, hogy nem szívesen fájdítom a szíveteket a részletekkel, inkább jövök és megvígasztallak Titeket és segítek, ahol tudok. De azért mi jól vagyunk, szépen gömbölyödöm. Jövő héten megyünk AFP-re, utána lesz még egy genetikai uh és ha ezeken minden oké (és miért ne lenne), akkor megnyugodhatunk, hogy Bóbita egészséges. Még kb. 2-4 hét van hátra és megérezhetem a mozgását, már nagyon várom.

Terka, Éden,
üdv itt közöttünk. Maradjatok velünk és zebrásodjatok minél hamarabb!

Mindjárt frissítem a táblát, csak befejezem az ebédet. A mai nap már úgyis csak lógásból áll.Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Éden!
Neked is lesznek pozitív gondolataid, itt sem mindig mindenki ilyen, sajnos elég sürű a rossz hír és akkor természetes, hogy az ember el van kenődve, de muszály talpra állni és bízni a sikerüben. Próbáld meg te is elfogadni a helyzetet, biztos elég lesz az a pár tüsző!!!!!! Amikor nekem volt az első lombikom az utolsó uh 6 petikét láttak és a punkción ébredezés közben a nővérke mondta 10-et szívtak le azt hittem összekevertek, de tényleg annyi lett. Szóval semmi nincs elveszve! Bízzál magadban!

Manó!
Természtesen nem akasztasz ki minket azzal, hogy rossz a kedved! Mindenkinek van ilyen és most neked ez teljesen engedélyezett! Természetesen csak egy kis ideig utána újjult erővel neki kell lendülni a következőnek!

Lara!
Igenis tessék írni magadról! Jó hallandi felőled és érdekel is minket mi a helyzet Bóbitával! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


KrisztaKép
Ha lesz megérzésem valamelyikőtök zebrájáról, akkor írom!
Köszi a drukkokat mindenkinek!

ÉdenKép
Bízni kell, minden lehetséges! Olyan is előfordult már, hogy egy beültetett embrió osztódott és egypetéjű ikrek lettek Kép!
Higgy benne, mert sikerülnie kell!!
Stella

Kép
stella9
 
 


A frissített tábla

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


LaraKép
Info a táblához: transzfer várható időpontja febr. 28, hétfő!
Tesztelni valószínüleg márc 7-én fogok, a vérvételt pedig márc 9-re saccolom!

Remélem tavasszal rendesen megszaporodnak a zebrákKép!

Kép
stella9
 
 


Reno!
Mi van veled? Hogy alakul a stimu?

Lara!
Ez a tábla tök jó! Szupi ügyi vagy!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


LaraKép
Bocsi elszámoltam.
Teszt: márc 14. Vérvétel talán márc 16.
Nekem is tetszik a tábla!

Kép
stella9
 
 


Stella, bocsi kicsit szétszórt vagyok mostanában és számolni sem tudok Kép

Örülök, hogy tetszik tábla, osztanám a zebrákat!!!!

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányok !
Manó,
Nyugodtan oszd meg velünk a bánatodat és szomorú gondolataidat, amint leírod, elszállnak belőled KépKépde legalábbis megkönnyebbülsz, nem ?

Csak hogy mindenki kedvét kicsit javítsam, tegnap olvasgattam a Dévais topicot és ott két lánynak is ikrei lettek lombikbol a heten KépKépKépKép Tehát remény mindig van Kép

Zsebi,
Nem, igyekszem felturbózni magam az inszem időpontjára, csak továbbra is izgulok, hogy nehogy azokra a napokra essen amikor elutazom. Remélem szépen megérnek a tüszőcskéim legkésőbb a 14. napig, majd drukkoljatok.... Kar hogy a 10, napig az ember semmit sem tud....
Tényleg igyekszem bízni, de nem könnyű.

Terka, Éden,

Üdvözlet a csapatban Kép Reméljük hamar ti is a tábla tetejére juttok (zebrák kiséretében)

Lullaby druszám,
Olyan régóta nem hallottunk rólad, vajon mi van veled ? Nem folytatjátok ? Vagy olvasol minket csak nem irsz ?

Fea, Milena, Kardalus Dóri, merre jártok ??

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


csak egy gyors bekukk aztán sajna rohanok!

Reggel voltam vérvételen. Felbuzdultam hogy csináltatok én is genetikai vizsgálatot! A nénike meg bent megkérdezte hogy melyiket!Kép Tényleg melyiket is kell? Végülis csinált nekem egy kariotipizálást vagy mi a szöszt! Az jó lesz nekem?Kép

Hétvégén elolvasok mindenkit!!!!! Addig is megy a drukk mindenkinek!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


KagylóKép
Megígértem, hogy leírom a fagyibabás transzfer menetét.
Azt azért tudnod kell, hogy én nem vagyok Kaális, csak megtűrt vendégKép!
Tapolcára járunk a Pannon Reprodukciós Intézetbe.
Ott a fagyasztás úgy megy, hogy 3 embriót tesznek egy szalmába és egy szelmát 30 eFt-ért fagyasztanak.
Nálunk engedményeket tettek, mert sok volt az embriónk és 4-esével fagyasztották őketKép!
A menzim jelentkezésekor kellett mennem a dokihoz. Mivel hetente csak egyszer, szerdánként jön Pécsre, nekem pedig csütörtökön jött meg, így a 7. cnapon tudtam elmenni hozzá. Azt mondta kicsit későn jöttem, igaz ő sem volt korábbanKép, de azért bele fogunk férni.
Most egy ösztradiol tartalmú gyógyszert kell szednem, hogy megnöveljük a méhnyálkát. Jövő szerdán újra kontroll és várhatóan rá következő hétfőn, vagyis a 19. cn-on lesz a transzfer.
Szerintem ilyenkor adnak hcg szurot, hogy támogassák a petefészekben a sárgatest képződést, mert ugye nincs stimu és nincs felkészülve a petefészek.
De ezt majd akkor tudom meg.
Remélem tudtam segíteni!
A statisztikák szerint a lefagyasztott Picik 30%-a olvad ki egészségesen. Ez elég kevés, de mégis egy újabb esély.
Mi ki fogjuk fizetni a transzfer költésgét, ami 30eFt és akkor ezt nem jelentik a TB-nek, így nem számít bele az állam által támogatott 5 lehetőségbeKép!
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!
Segítsetek ezt a genetikai vizsgálatot hol kell kérni mármint a beutalót hozzá? Mert itt nálunk csak úgy nem vesznek vért, hogy halihó jöttem vérvételre?

Kriszta!
Szorítunk érted, hogy minden a legjobban alakuljon!

Stella!
Annyira izgalmas lesz ez a fagyis akció! És az a transzfer napján derül ki, hogy hány babó ébredt fel?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Ezt a neten találtam ezt a cikket, bíztatás képpen felraktam.

"A magyarországi lombikbébi-kezelések 65 százaléka történik a Kaáli Intézetben. A professzor elmondta, hogy mára az országban történt szülések 1 százalékában a náluk fogant lombikbébik látnak napvilágot. Steven G. Kaáli szerint az intézet sikere annak köszönhető, hogy a meddő házaspárok kezelésében minden új, külföldön már alkalmazott eljárást azonnal bevezettek.

Az 1992. május 31-én megnyílt intézet ötezredik kisbabája az idén született meg."


KAÁLI-BÉBI 1000.
Még az idén meglátja a napvilágot az ezredik magyar Kaáli-bébi. A Kaáli Intézetben az elmúlt csaknem négy esztendõben nemcsak a nõi, hanem a férfi eredetû meddõség esetén is sikeresen alkalmazzák a mesterséges megtermékenyítést. A magyarországon eddig megszületett mintegy ezerötszáz lombikbébi közül ezer a Kaáli Intézetbõl „származik".
Ez a cikk elvileg 2004-es

Azért elég sok baba születik mostanában, szóval elkeseredésre semmi ok!
MINDENKINEK SIKERÜLNI FOG!

Jó hétvégét!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Stella9
Köszönöm az infokat.Akkor jól sejtettem, hogy a menstruáció körül nézik fagyi babáknál a méhet, csak azt nem tudtam, hogy a 19 cn helyezik vissza őket.Nekem az inszemeknél és a lombiknál mindig 13-14-15 cn volt.Gondolom ez is sok mindentől függ.Majd 28-án hétfőn szorítok neked! Kezem lábam X-be lesz.
Anna
Veled mi van, van már valami híred? Rád is sokat gondolok...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Sziasztok lányok !
Zsebi,
Köszi a drukkot, már be is jelentkeztem 10, napi UH-ra jövő csütörtökre. Szuggerálom a petikéket a szép érésre Kép

Stella,
Megy a drukk ezerrel a nyh vastagodására, és hogy a felolvadt babók bírják a kiképzést. Végül is lehet hogy nekem elorebb jön az inszemem marc. 1-re, neked meg 28-an lesz a transzfer, az majdnem egyszerre van Kép

Jó hétvégét mindenkinekKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok! A hét végén nem működött nálam a babanet, úgyhogy kicsit le vagyok maradva Kép

Zsebi : szerintem a háziorvosod tud írni ilyen beutalót, én mindig vele intézem ezeket.

Byby : nekem még nem volt MR, talán azért, mert a hormonszintek tökéletesek, csak UH-n látták a PCO-t. Sajnos nem tudok segítni, de ne aggódj, minden rendben lesz !!

Éden : bár a többiek már megnyugattak, hidd el, hogy 1 petécske elég a babához, van olyan lombikos ismerősöm akinek pont ennyi volt és most várja a bébi érkezését Kép
A nehéz stimulálástól én is félek, de majd meglátjuk a Gonal-ra hogyan reagálok.
Tényleg, tegnap elkezdtem a szurikat, holnap már egyedül kell(ene) beadnom...

Kriszta ! húha, a márc. 1 már itt van, nagyon hamar túl leszel ezen, reméljük nem is kell majd a lombik ! Kitartás !! Kép Kép

Stella : hajrá !! Kép

Terka, üdv. a csapatban, itt mindenki szívesen segít és ez tényleg fontos Kép

Akkor most úgy tűnik a következő pár hétben Stella, Kriszti és én leszünk a "porondon" Kép Kép

mniki
 
 


szia Zsebi!

Uh. látták, mitől?
már szurizod magad? húha
Sok sikert!, a hasamat szúrtam én is, de a fenekembe már nővérkének kellett.
byby
 
 


Byby!
Le vagyok maradva mit az hogy uh. látták mitől?

Nem szurizom még magam majd márciusban kezdem attól függően hogy jön meg a kitűzött cél 13 volt, de úgy néz ki most előbb jön és akkor a szuri is előbb fog kezdődni egy két nappal.

Niki! Byby!
Hát én nem vállalom a hasam szúrkálásátse félősebb vagyok én annál! Rábízom a jártas kezekre. Inkább utazgatom.

Niki!
Akkor már indult a verkli! Szorítok neked is!

Kriszta!
Bizony bizony hamar itt az a március egy, de izgi lesz, Stellával szinte egy napon fogtok tesztelni! Előre az ikrekért!!!!!

Többiek!
Már megint úgy elveszett itt mindenki! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


KrisztaKép MnikiKép
Akkor előre együtt az ikrekért!
Had induljon be itt is a babaeső, mint a Dévaisoknál Kép!
Pusza

Kép
stella9
 
 


Sziasztok! Egyik szemem sír a másik meg nevet ennyi új név láttán! Nem tűntem el olyan nagyon, olvasgatlak titeket, meg szurkolok mindenkinek. Én most csak a hagyományos utat preferálgatom babagyártásban Kép!
Ezügyben lenne egy kérdésem: Szerintetek lehetséges, hogy az együttlét utáni 4. nap már nagyon feszüljön a cicim? Illetve nem is cicik konkrétan, hanem inkább a mellizmaim fájnak, ami a hónalj felé tart... Vagy hagyjam abba az önfigyelést és inkább foglalkozzam mással? :-)
lullaby
 
 


Sziasztok!
KIcsit magamba vagyok fordulva, azért nem is jövök nagyon. mert nehezen viselem a napok lassú múlását. Igyekszem magam feldobni mindenfélével, de valahogy annyira szomorú vagyok, h. nem is lehet szavakban elmondani.
De igaz, Enigmának és Lavynak sikerült a duplabébi!!!Kép ennek azért tényleg lehet örülni!!! csak én maradtam ki a dévais babaesőbőlKép
márc. elején megyünk vissza, HSG-m lesz, pedig laparon minden rendben volt.Kép Aztán újra belevágunk, nem várjuk meg a blaszto állapotot, hanem visszakapok négyet hamarabb. hÁtha.
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Lullaby!
Azt mondom nézegesd magad, figyeld a tested, de ne éld bele magad semmibe akkor legfeljebb jó irányba "csalódsz". Jó lenne egy spontán babó én is mindig erre vágyom, aztán mint most ebben a hónapban is csalódnom kellett! Kép
Azért reménykedni kell én is reménykedem minden hónapban ha késik pár napot már majd megőrülök, hogy tényleg lehet, hogy velem is megtörténik a csoda ......
Szorítok neked! Amúgy a mesterséges úton hogy haldtok merre tovább?

Madaran!
Neked is csak azt tudom mondani most kimaradtál a babaesőből, de a következőben biztos te is benne leszel! Ne add fel. Van ismerősöm akit szintén lapar után pár lombik után elküldtek újra HSG-re és volt valami összenövés, szóval bízzál a dokidban biztos nem csinálná ha nem lenne értelme!!!!!!

Stella!
Hajrá! Akkor csak hétfőn, transzfer napján ébresztik a babókat? Bocs ha hülye a kérdés de nem tudom ilyenkor hogy vannak a dolgok?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok, itt vagyok, ragyogok Kép

Voltam már ruhacsodálóba, azaz 1.próbán a varrónőnél. Hát álomszép Kép csak kicsit mély a kivágás a cicijeim között, majdnem a gyomorszájamig ér le a kivágás csúcsa, hát ez izgi lesz a nagyanyáim előtt, de egye fene. Ma csináltunk próbahajat, van már ceremóniamester, járunk tánciskolába. Néha már azt se tudom, fiú vagyok-e vagy lány. De nem panaszkodom Kép
Ja! És megjött a mensim, most új ciklus kezdődik. Ilyenkor azt mondom magamban, ha ezt Krizsa látná... itt festegette a sötét jóslatait hogy fogigátlóznom kell, mert nem lesznek ciklusaim, ehhez képest kapásból produkáltam 30valahány napos ciklust... Kép

Mindenkinek nagyon drukkolok! Stella, tényleg, az eszkimókákat előző nap élesztik fel?

Lullaby, igen, lehetséges, hogy együttlét után fájjon a cicid Kép Kép Na de inkább nem disznólkodom.

Mniki, te jó ég, belegondoltam, most neked is kezdődik az az őrület Mágusunkkal, amit én átéltem anno. Kép Tulajdonképpen már én is érzem ezt a bizsergést, verseny előtti lázat, hogy kezdhessem. Ilyenkor belegondolok, hogyan is voltam másfél hónappal ezelőtt, és megállapítom, hogy tökös gyerek vagyok.
snori
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?