Új privát üzeneted érkezett!

Már akkor érdemes 4D-re menni?

Lilypie Pregnancy tickers
mano900

@sjucus13:

Igen, köszi!! Nagy bénázással, de sikerült! :)

mano900

@krystin: Nekem az alvás nagyon megy, még az se zökkent ki, hogy fel kell kelnem pisilni, minden éjjel.
Hű, hát én még nem merek ennyire előre szaladni, ezt majd karácsony /12.hét/ után. Te már érzel/látsz valamit a pocidon? Van akinek már a 10. hét körül elkezd gömbölyödni...

sjucus13

Azt hiszem érdekes játékot játszik velem a sors. Eddig azért "aggódtam", hogy ne jöjjön meg és legyen baba. Hétfő délután úgy látszódott, hogy meg fog jönni, elengedtem ezt a hónapot, vártam, hogy minél hamarabb legyek túl a mensin. De nem jött meg. Wc papíron látszik néha egy kis rózsaszínezés, de semmi több. Úgyhogy most már nem tudom mi van. Mindenesetre bejelentkeztem a dokihoz december 13-ra.

marcsika86

A CsodaBentnél van akciós 4D a 17.hétig!
Gondoltam esetleg megkukkolják a nemét! 
Igazából nem csak azért vagyok kíváncsi a nemére,mert vágyok valamire, hanem azért is hogy igaz-e a lányspermás történet!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

@marcsika86:

Nem akarlak biztatni, de nekem ugyanígy volt. Nem jött meg, aminek először örültem, de mivel negatív volt a teszt így inkább úgy voltam vele hogy jöjjön már meg aztán jöhet a következő hónap próbálkozás. Mivel már 24 napja késett én is bejelentkeztem a dokihoz, de még a doki előtt kb 2 nappal furán éreztem magam, így csináltam tesztet, és pozitív lett. Úgyhogy a remény hal meg utoljára :)

mano900

@krystin:

Értem, akkor érdemes kihasználni a lehetőséget. :) Ezek szerint lányt szeretnéte, én nem sokat olvasgattam erről, mi ez a lányspermás történet?? :)

mano900

Nem pecsèteltem tegnap sem. Mára várom. Azèrt várom, mert a teszt negatív. Szóval úgy nèz ki az átjárhatósági bekavart kissè. Le kellett volna esnie a hőmnek, de fèlfokkal feljebb ment. 36,9 ről 36,95- re. Remèlem nem kèsik napokat. Jöjjön meg, kezdődjön az újabb próbálkozási lehetőség.

Ecsibe neked kèsett hycosy után?

caroline4

En fiút szeretnék a férjemnek mindegy!
Állitólag a fiú spermák gyorsabbak, de rövidebb ideig élnek, a lányspermák meg lassabbak de tovább élnek.
Mi szombaton voltunk együtt és hétfő éjjel volt a peteérés, ezért a logika alapján kislánynak kell lennie erre vagyok kíváncsi hogy mennyire igaz!

krystin
Budapest XXI. kerület

@caroline4:

Percre pontosan jött meg utána. Most visszanéztem a naptáram. És abban a hónapban a mensi előtt 3 nappal, 37,2-re ugrott a hőm, és ezt tartotta is 3 napig, majd mensi napján esett vissza 36,8-ra.
Sajnálom, hogy negatív a teszt. Viszont, ha most úgy jön meg, hogy előtte nem pecsételsz az szerinted mitől lehet? Szedtél most valamit? (Nem emlékszem, bocsi.) Vagy lehet az átjárhatósági miatt van? 
Viszont így produkáltál egy tökéletes ciklust, és a következőben már minden 100%-os lesz és karácsonyra a Jézuskától két csíkot kapsz!

Én is ezzel tuningolom magam. Ha most nem, akkor csak azért, mert a Jézuska akarja nekem hozni a kétcsíkos tesztet!

Férjed ma megy a vizsgálatra. Mikor lesz eredmény? Te mikor tudsz visszamenni a dokihoz?
ecsibe

@krystin:

Értem! :)

mano900

Andi sajnos sokat nem tudok segíteni az ügyben, mert nem tudom, mennyire sérült az egoja.. Május óta ígéretek érkeztek csak, hogy megy megy... aztán múlt hétre kért időpontot , akkor meg 3 óra várakozás után felállt és eljött. Majd múlt héten én úgy láttam teljesen hidegen hagyja a dolog, mert megint csak az ígérgetés ment. És miután már nem gondoltam, hogy bármi mondandóm lenne számára a 3. napon hív, hogy péntekre foglalt időpontot.. úgyhogy, hogy most ezt a mosolyszünet miatt vagy maga miatt vagy egyáltalán miért passz. A kapcsolatunk még mindig nincs a toppon a legutóbbi komoly hullámvölgy óta, egyszerűen képtelen meghallgatni és változtatni, szerinte ő mindent tökéletesen csinál :D Ez biztos valami férfibetegség. úgyhogy nálunk is megvan ennek a maga küzdelme és a bélyege a kapcsolatunkra ez az egy év sikertelenség meg a lappangó stressz, amit ő nem is akar orvosolni néha bazira kiakasztó tud lenni. Bízz benne,hogy nem kerül erre sor, főleg ,ha a párod kevésbé mutat rá hajlandóságot, mert nálunk rendesen odab**ott. 

Abban viszont tanácstalan vagyok, hány körül végezzem el az ovutesztet szerintetek? Amúgy nincs peteéérésre utaló tünetem, de ha már itt vannak , mindenképp elkezdek tesztelni. A betegség stagnál.. néha minta kifelé lábalnék, aztán meg mégse.

bsophiana

@bsophiana:

Tesztelés olyan délután 4-5 óra körül. De előtte egy órával már ne igyál semmit és ne menj pisilni se. Először lehet nehéz, de belejön az ember :)
Tölts majd fel képet, hogy mit mutat az első teszt!
ecsibe

Köszönöm! :) Mindenképp töltök fel! Igyekszem minimalizálni  a tea bevitelt is, mert ettől fél óránként mennem kell... :D
bsophiana

Megvan a férjem eredménye: 4,2 millió. szerintetek ez nagyon kevés? A doki szerint ettől még éppen teherbeeshetek, de kell szednie valamilyen vitamint a netről rendelhető. Majd otthon megmutatja a papírt, hogy milyet.
Meg valamilyen nyákoldót (ACC-t), mert valamiféle nyákosodás is megfigyelhető a mintában. 

Írjatok valamit erre. Kérlek titeket! 

caroline4

@caroline4: A minimum elvileg 15 millió jelenleg. :/
Viszont a vitaminokról jókat mondanak.
Csak a mintáta vitte be vagy meg is vizsgáltak?
Mert az alacsonyabb spermaszámnak okozoja lehet a herevissérv,amit állitólag nem sokszor észre se vesznek.

krystin
Budapest XXI. kerület

Nem tudom hogy vitsgálták-e, ezt mèg nem meselte el. Sietett munkába.

caroline4

@caroline4:

Nem tudom, hogy ez az eredmény milyennek számít, nem vagyok ebben a témában tájékozott. DE amikor elkezdtük a babaprojektet én elkezdtem szedni a magzatvédőt és mikor pár hónap után nem jött a baba, az egyik ismerősöm javasolta hogy a férjem szedjen E vitamint, és esetleg D vitamint is, mert attól erősebbek lesznek a kiskatonák és többen is lesznek. Mellé multivitamint is adtam neki. Nem tudom hogy ezek segítettek-e de egy próbát megér. :)

mano900

@mano900:

aranyos vagy. Ezekre pont én is gondoltam. És szedett egy multivitamint, folsavat, meg e vitamint pluszban. 

Megrendeljük majd neki azt a spermiumnövelő vitaminkészítményt és akkor legkésőbb tavasszal már babás leszek.

caroline4

@caroline4:

Ja még egy dolog, nem tudom hogy ti hogy étkeztek, de az én párom csak nagy unszolások árán evett zöldséget, gyümölcsöt meg aztán pláne. Onnantól hogy adagoltam neki a vitaminokat mindig belecsempésztem az összes étkezésébe a zöldséget. Pl reggel a szendvicsébe friss zöldség. Ebédre párolt zöldség, saláta,ubisali ilyesmi, vacsira megint friss zöldség, persze mellé a normális kaják, amiket szeret. Lehet hogy ez is csak csepp a tengerben, de én úgy voltam vele hogy minden csepp számít. :) Állítólag a mozgás is növeli a spermiumon minőségét és mennyiségét, de arra már nem tudtam rávenni :D Kicsit lusta a lelkem :D
Nagy hajrá nektek!! :)

mano900

@caroline4:

Nekem az inszemnél azt mondta a doki, hogy 5 millió alatt már nem csinálnák meg. Férjemnek 50 millió volt. De Ő már több, mint egy éve szedi a Profertil nevű vitamint.
Viszont elég drága. Én innen szoktam rendelni 3 havi adagban: http://www.goodwill.hu/termek/profertil/
Annyi, hogy kaptunk a dokijától egy kártyát, azzal 5 % kedvezmény van rá. Illetve szinte mindig adnak ajándékba hozzá omega3-at. Ami amúgy szintén nem két fillér lenne. De a lényeg, hogy biztosan jó hatása van.

Caroline: Hát nagyon esélyes, hogy nem rajtad múlott eddig a baba. De tavaszra már tuti ott lesz a pocakodban :)
ecsibe

@caroline4:

Még egy, hogy a 4,2 millióból igazából az a lényeg, hogy mennyi a mozgó. Este majd jelentkezz, ha többet tudsz a férjed eredményéről. Meg, hogy mit mondott neki a doki.

ecsibe

@ecsibe
anno egy barátnőm volt lombikos, és a férjének szintén a profertilt adták.

dinyus

@mano900:

heti egyszer néha kétszer is jár focira, úgyhogy mozogni éppen mozog. Többet is mint én. Én mostantól fogok. Mivel a ma reggeli tesztem is negatív, nyugodt szívvel kezdek bele a tornába. Biztosan nincs baba. Bár még mindig nem pecsételek, és nem is görcsölök. Tuti, hogy kicsit késik, bár akkor a luteális fázisom hosszabb lesz így, hiszen az ovu egyértelműen kirajzolódik a hőgörbémen, hogy mikor volt.

A spermáknak kell 72 nap, mire újra termelődnek. Tehát annyit fogunk tenni, hogy elkezdi minél hamarabb a vitamint, azt a bizonyos fajtát, és próbálunk úgy időzíteni, hogy pozi ovuteszt előtt egyáltalán ne legyünk együtt. Inkább csak aznap és utána. Utána is csak kétnaponta. Ebben a ciklusban sajna ovu előtt is együtt voltunk vagy 3 napig egymás után. Ez nyilván eléggé lecsökkentette az eleve nem sok kisfickót. 

caroline4

Tehát akinek igazán súlyos a helyzet, 5 mio alatt, az azonnal fagyasztasson spermát, és ne is álmodjon spontán gyerekről, majd a lombikbaba TALÁN sikerül.

Keserű szavak ezek ? igen.... de ezek a tények..

Ezt a fenti szöveget most találtam a neten, mindjárt elsírom magam.

caroline4

@caroline4:

várd meg, hogy a férjed mit mond, gondolom, neki mondott infókat a doki!
Tudom, hogy a várakozás a legrosszabb, de picit még legyél türelmes, gondolom, a párod sem telefonba akarta megvitatni az infókat, és sanszos, hogy még ő is emészti.
Tarts még ki egy picit!

dinyus

5 millió alatt nincs inszem? Úristen! ne már! jó megvárom, míg találkozunk és tudunk beszélni a férjemmel,de én mindjárt elsírom magam.

caroline4

@caroline4:

Nyugi! Várd meg a férjedet. Biztos megbeszélt mindent a dokival, akkor már többet fogsz tudni, és együtt kitaláljátok a megoldást! De ami nagyon fontos, nem szabad kétségbe esni. Lesz még babád!!!

ecsibe

@caroline4:

Ne keseredj el!!! Koncentrálj arra amid van, 3 gyönyörű gyereked. :) Tudom hogy ez nem nagy vigasz, de pl. mi az elsőért harcoltunk, és harcolunk még most is, hogy velünk maradjon. Ne aggódj, lehet még babád, ez nem olyan probléma amin ne lehetne segíteni így vagy úgy!! :)

mano900

@caroline4:

nekem anno a férjem azt mondta a tesómnak, aki megkérdezte tőle, hogy mi van akkor, ha nem jó eredményeket közöl a doki, az volt a válasz:
"mi lenne? ad egy kis turbosítót, és már rendben is lesz minden" :)
Te és Ti is legyetek bizakodóak, először is hallgasd meg, hogy mit beszéltek a dokival, és utána megbeszélitek a következő lépést :)

dinyus

@mano900:

Köszönöm, hogy nem akarsz biztatni! De tény, eljátszottam tegnap a gondolattal, hogy mi van ha... Természetesen nagy lenne a boldogság, de abszolút nem élem bele magam, mert tudom jól, hogy mennyire képes vagyok beleélni magam dolgoka, és utána nagyon összetörök. Szóval továbbra is úgy fogom fel, hogy csak késik. Előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy mi a helyzet.

marcsika86

@caroline4:

Ha jól esik, sírd ki magad, nekem szokott segíteni. Utána viszont szívd fel magad, mert erős anyukára van szüksége a lennedő babádnak. Koncentrálj a 3 gyönyörű gyermekedre, és biztosan hamarosan bővül a családotok!

marcsika86

Caroline várom a fejleményeket! Biztos elmondta a doki is, mi a következő lépés! Én is ezt javaslom, legalábbis nekem sokat segít, ha jól kisírom magam.. add át magad neki, aztán utána tiszta fejjel újragondoljátok. Biztosan van megoldás.

Én is kíváncsi vagyok a holnap reggelre. Már ha elmegy a férjem, mert nem vagyok már ebben sem biztos, meg konkrétan sokat nem derítenek ki, csak hogy van e valami elváltozás, de szerintem nincs, legalábbis nekem nem tűnt fel, aztán kiderül :D 

Én végül nem ovuteszteltem ma, mert el kellett jönnöm otthonról, este meg már nem akarok, de majd holnap, elvileg az is tökéletes, akkor leszek a 12. cn.

bsophiana

En este szoktam, csak nem szabad inni elotte egy-ket oraval, bar mikor pozi olyan mindegy... direkt kiprobaltam a dokitol jovet, mikor mar tudtam hogy ovu van, delelott sok ivas utan is eros pozi volt. Hajra csajok kuldom a pozitiv energiat mindenkinek
Caroline foleg neked kitartast es sok turelmet kivano
Bsophiana meg jo hogy a spermavizsgalat lenyegeben ^elvezetteljes^ nekik, kepzeld ha olyan lenne mint az atjarhatosagi :lol:
Nalam kis hasfajas van csak 10. Dpo, ma mar nincs duphaston, ugy erzem meg fog jonni...de ne legyen igazam, most meg mehetek fogorvoshoz szep estet mindenkinek
7andrea7
Görögország

Köszi lányok. A gyors mozgású 42%, összmotilitás 67%, ès 88% èlő. Ezek gondolom jó èrtèkek. A doki annyit mondott, hogy vitamint kell szednie, a profeltilt ès napi egy acc-t 3 hónapig.

Ezt írja:
Spontán teherbeesès esèlye csökkent, mestersèges megtermèkenyítès jön szóba.

caroline4

Ja ès 3 hónap múlva kontrol vizsg.

Uh.ozták is, sokáig. Alaposan átvizsgálták, kb 15 percig. Ès mindent èpnek talált a doki.

Vajon a profeltil segíthet.

caroline4

@caroline4: sajnálom, hogy nem a várt eredményeket kaptátatok a vizsgálatról! Viszont legalább tudjátok, hogy mivel van probléma, és igenis javítható! Személyes tapasztalatunk nincs róla, de csupa jót olvastam a profertilről, fórumokon is egy csomószor árulják, mert korábban elérik a kívánt hatást! Ne keseredj el, lehet, hogy az esély csökkent, de korántsem lehetetlen, és egy-két hónap múlva sokkal jobb is lehet!

sjucus13

@caroline4:

Nekünk biztos, hogy segített a profertil. Csak ajánlani tudom.

Azért 3 hónapig is lehet próbálkozni, nem azt mondta a doki, hogy semmi esély nincsen babára. Hátha egyszer odatéved mégis egy kiskatona :)
ecsibe

Caroline4
Nagyon sajnálom hogy a férjednél van probléma! 5 mill. alatt nem csinálnak inszemet sajna! Nekünk is a profettilt ajánlotta az urológus és a meddőségibe azt mondták csak a reklámja jó! Ha normálisan étkezik akkor hiába visz még be plusz kemikáliát nem az fog segíteni! Patikus a szomszédom és pont ez a véleménye neki is! Sajnos annyira kevés ez a szám ha javít is rajta egy picit rajta elég kicsi még mindig a spontán terhességhez!
Félre értés ne essék! Nem megbántani szeretnélek csak ezek a valós tények"Ugyan ebben a cipőben járunk csak annyi hogy a páromnak inszemnél 11 millió volt! A sűrűségre pedig nagyon sok vizet igyon! Tavaly augusztusi mintaleadásnál a páromnak is sűrű volt és így időn túl folyósodik el, azt mondták többet igyon! Azóta 2x nézték és nem volt ilyen probléma!

Móni
moncsika79
Szentendre

@moncsika79:

Te hogy vagy? Érzel valamit? Megvárod a kitűzött időt, vagy már nemvártkor tesztelsz?
ecsibe

ecsbe
Köszönöm az érdeklődést! Egyenlőre nem érzek semmi különöset! :cry: Lehet meg próbálom kivárni a 26.-át! Persze ha addig nincs változás!

Móni
moncsika79
Szentendre

@moncsika79:
Nem bántottál meg. Köszönöm, hogy segítesz.

Csak akkor azt nem èrtem hogy eshet vki teherbe előváladèktól. Mese habbal. Kamu.

Pedig èn spontán teherbe fogok esni. Meglátjátok.

caroline4

Lányok!

Sajnos nekem sincsenek jó híreim, kicsit pityergek is :( A férjem ma volt dokinál.. másfél órát vizsgálták. Prosztatagyulladása van, tenyésztenek, vérvétel,vizelet, fogászat, röntgen, fül-orr gégészet.. Legkorábbi időpont legjobb esetben spermavizsgálatra január, de jövőhét pénteken megy vissza a dokihoz konzultálni. Ez valami szörnyű.. persze, legalább van miértje, hogy nem sikerült eddig, na de mégis. Megvárom pénteken mit mond az orvos, profeltilt azt mondta az eredményekig ne szedjen, mert ha antibiotikum kell, addig felesleges. Ha úgy van én is elmegyek egy alapos kivizsgálásra, főleg tenyésztésre. Hát.. nem is tudom ,mit mondjak. Lőjek egyáltalán ovutesztet ma vagy ne? vagy mi legyen.. Teljes életmódváltás, rengeteg fehérje, kávé -kóla nincs, alsónadrágokat szűkebbre kell venni, napi 3 liter folyadék.. már abba beleőrülök,hogy nap végén esetleg sorra vegyük, mit nem sikerült teljesíteni. Teljesen lelombozódtam most. Sajnálom, nem akartam ilyen negatív lenni, de valahogy egyszerűen kétségbe estem, hogy megint telik az idő.. mindenki babás, mi meg harcolunk , ki tudja meddig :(

bsophiana

@bsophiana:

ezek valóban nem jó hívek :(
DE Neked is csak azt mondom, mint Caroline-nak.
Fel a fejjel, legalább az ok megvan, lehet javítani rajta. :)
Nekem egy rakat "minden rendben van Önnel" UH utánmost derült ki, hogy "ja, lehet, hogy mégse", és majd ha minden jól megy decemberben, ha nem, akkor majd januárban "megméhtükröznek", mert esetleg a méh nem tökéletes formája állHAT a sikertelen próbálkozások mögött.
azért haékan megkérdezem, hogy az elmúlt 1 évben mit néztek???
Szóval lányok, fel a fejjel, csak előre, megvan mostmár a "gyökérok", lehet hozni "intézkedéseket", és minden rendben lesz!!! :):):):)

dinyus

Igen, én is igyekszem mantrázni, hogy megvan az ok, szuper! Még egy kis türelem és nem lesz baj. Kikezeljük, addig a csodára bízzuk, januárba én is megyek megnézetem mi a helyzet,bár szerintem semmi változás, de ártani nem árt. Február-március környékén meg újra megy a nagy hajrá.. azért ovutesztelek hátha az esélytelenek nyugalmával sikerül, legalább addigra én is mindennel képben leszek és tökéletesen tudunk időzíteni :)

Amúgy ezt nem is értem... nem vették észre. Hogy doktorálhat az ilyen ember, aki ilyesmit nem vesz észre? Hihetetlen.. mondtam is a férjemnek,hog örüljön, hogy ennyi helyre elküldte, mert legalább foglalkozik vele és kezelik, nem legyint egyet, hogy nem lesz ezzel baj. Altatásban végzik ezt a műveletet?

bsophiana

@bsophiana:

elvileg igen, de gondolom, nem mélyaltatás, csak ilyen "felszíni", vagy hogy kell mondani :)

dinyus

@bsophiana:

Nem akarlak elkeseríteni, de a gyulladt prosztatát a legnehezebb kezelni. Az a baj vele, hogy ott nagyon lassan áramlik a vér, és sok idő, mire az antibiotikumok tényleg kifejtik hatásukat. Férjemnek korábban volt korábban egy gyulladása. Fél év alatt 4 antibiotikumot szedett, mire aztán végre teljesen rendbe jött.
A szűk alsógatyát meg felejtsd el. Éppen, hogy az tesz rosszat. Nem tesz jót a heréknek a meleg.
Kitartást! Megértem, hogy el vagy keseredve, de nem reménytelen a helyzet!
Szerintem tesztelj, legalább tudod, hogy van ovud!
ecsibe

Dinyus, az is valami, legalább nem lesz benned kellemetlen élmény ezzel kapcsolatban (remélhetőleg). Én soha nem a fájdalomtól félek, hanem ,hogy rossz lesz az élmény és akkor utána orvost sem akarok látni :D

Ecsibe, Igen, én is csodálkoztam, de azt mondta a férjem, hogy kifejezetten mondta, hogy az ilyen kinyúltakat adja nekem szoknyának :D mert,hogyha lógásban van a here akkor valamilyen csavarodást is okozhat, de telefonon nem is tudtuk rendesen átbeszélni, a lényege az,hogy egy minimálisan se lógjon és szűk gatyát is kell hordania..kérdekes, mindenki mást mond :/ azért én bizakodom a legjobbakban, jövőhéten úgyis okosabbak leszünk. Teszteltem ma , mindjárt fellövöm a képet,aztán elemezzétek ki nekem ,mert én pozinak értelmezem, de nem az ovu csúcsának..

bsophiana

Ja , meg elvileg nagyon megdícsérte a heréket is,hogy azokkal minden rendben.. hát gondoltam magamban, legalább valami :D
bsophiana

@bsophiana:

Ez még nem pozi. Akkor lesz az, amikor egyforma vagy erősebb a teszt csík a kontroll csíknál.
De még csak a 12. napon vagy, ha jól emlékszem, úgyhogy lesz ez erősebb.

Furi, hogy ezt mondta a doki. De ha konkrétan mondta, akkor biztosan meg van az oka. A lényeg, hogy javuljon, meggyógyuljon.
ecsibe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?