Új privát üzeneted érkezett!

@caroline4: Nagyon sajnálom, hogy negatív. :-( Akkor mostanában fog menni a férjed a vizsgálatra, ugye?

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

@ecsibe:

ezek a mostani ovutesztjeid? Mert a legerősebb a 11-ei. Szerintem.

caroline4

Csak délutánonként tesztelsz? Mert ha igen, akkor valószínűleg 11-én reggel volt full pozi, aztán a délutáni teszted már egy hajszállal gyengébb mint a full pozi, de még szerintem pozitívnak tekinthető, mert szinte teljesen egyformák. Aztán látni, hogy egyre gyengébbek. Szóval az ovud a  hétvégén szombaton vagy vasárnap lehetett, de inkább szombaton 12-én. 

Voltatok együtt?

caroline4

Én ugyan nem ovu teszteltem, ezért nem akartam okoskodni, de én is a 11-ezt látom legerősebbnek. :-D

sjucus13

@sjucus13:

igen, most csütörtökre van időpontja a férjemnek. Még azt sem döntöttem el, hogy kísérjem-e el. Vagy elintézi magának. Ó, ez is olyan furi.

caroline4

@caroline4:

Igen-igen mostani. Csak délutánonként tesztelek, minden éjjel 1x tuti kell pisilni, csak a HCG teszt miatt szoktam "késleltetni", de ovu teszt miatt nem, és hajnali 2-kor nem nagyon van kedvem. Bár lehet kellene és többet látnék.
Én is szombatra tippeltem az ovut, már ha volt. Mert most egyáltalán nem éreztem semmilyen ovus fájdalmat. Úgyhogy még simán lehet, hogy nem is volt. :(

Viszont sajnos nem voltunk együtt szombaton. Csütörtökön, meg hétfőn csak. Úgyhogy már készülök, hogy mikor hívom a dokit a 3. inszem miatt.

Nálunk nem volt kérdés, hogy elmegyek-e vele. Az volt csak a kérdés, hogy bemegyek-e a szobába, vagy sem. Bevallom amúgy elég fura a szitu, de a cél mindennél előbbre való. Amúgy a vizsgálatoknál nem voltam vele, de az inszemes minta adásnál már igen.

@sjucus13:

Hogy vagy? Nyugodtabb vagy már?
ecsibe

@ecsibe: ó hát persze! Az ultrahang teljesen megnyugtatott, azóta olyan érzésem van, mintha már semmi sem történhetne. A dokinőm ki is írt, úgyhogy itthon vagyok, nem kell magam megerőltetnem, ami nagyon nem mindegy, mert a hasam még mindig fájdogál. Nem mondom, hogy erős görcsök, de azert fáj. A hormonjaim tombolnak, pattanások, émelygés, érzelmi kitörések (bármin képes vagyok sírni, ma pl. a mesterszakácson is), érzékeny cicik, fáradékonyság, de ezek engem csak megnyugtatnak, hogy igenis, minden a legnagyobb rendben van.

sjucus13

@sjucus13:

Örülök neki :D Persze, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. :D 
Az jó, hogy otthon vagy. Így azért biztosan nyugodtabb, nem kell idegeskedni, stresszelni a munka miatt.

Bármit megadnék, hogy nálam is tomboljanak a hormonok egy baba miatt.
ecsibe

@ecsibe: Szívből kívánom, hogy ezt Te is hamarosan átélhesd! Mindegyikőtöknek!

Mrshope, Panda, Mano, veletek mi újság?

sjucus13

Nem èrtem mièrt nem esrk teherbe. Ha megjön csütörtökön, elkezdek tornázni napi minimum 15 percet. Úgy tervezem hogy ezalatt a pár perc alatt megmozgatom az egèsz altestemet, mert iszonyat mozgásszegèny èletet èlek. Főleg csak ülök. Keresek a youtubon erre valami jó kis gyakorlatsort, ès belevágok. Hátha az alvó balpetefèszkem is felèbred tőle.

Ez a terv. Aztán ha megvan az eredmènye a fèrjemnek, akkor kèrek időpontot vissza meddőségibe. Szerintem clostyt kapok, mint mindenki más.

caroline4

@krystin:

Férjem is azt gondolta, hogy várjuk meg a januárt a vizsgálatokkal. Ezt egészen addig mondta, amíg el nem kezdett nézelődni a fertineten Talált magának termelékenységi tesztet, mondta, hogy rendeljük meg, szívesen megcsinálja. Ő ezt fogja megcsinálni, én meg majd ovutesztelek. Ebből kiindulva lehet, hogy mégiscsak előrehozzuk majd a dokilátogatást decemberre.

marcsika86

@caroline4:

Nagyon sajnálom, hogy negatív lett a teszted. Mióta próbálkoztok?

A torna szerintem segíteni fog. Én is ezt tervezem. Sajnos hozzád hasonlóan én is mozgásszegény életmódot élek, soha nem is voltam az a nagyon aktív fajta, időnként fellángolás volt, de hamar elmúlt. Nekem nagyon tetszenek Tiffany Rothe videói, youtube-on is fent vannak. Nem túl hosszúak, úgy gondolom, hogy a mindennapokba simán be lehet építeni (már ha van akaraterőnk )

marcsika86

@sjucus13:

Jó olvasni, hogy az ultrahang megnyugtatott! És biztosan jól érzed, nem történhet semmi rossz. Most már csak a jó dolgok következnek!!!
Mivel foglalkozol, hogy a doki kiírt?

marcsika86

Egy ève ès kèt hónapja vágtunk bele először. Előtte mindig hamar teherbeestem. Can már 3 gyermekem. Tavaly novemberben egy 8 hetes magzatot vettek el tőlem, mert nem volt szívhang.

Átjárható mindkèt petevezetöm, a hormonjaim jók. Nem èrtem mi lehet a gond. A fèrjem eredmènye van hátra.

caroline4

@caroline4:

Reméljük a férjednél is minden a legnagyobb rendben lesz, és hamarosan beköszönt hozzátok is egy nagyon erős baba!!!

marcsika86

@marcsika86:
Igen. Köszi.

caroline4

@sjucus13:
Megmondom őszintén minden nap rettegek attól, nehogy valami gond legyen. Mivel ugye mult héten még túl korán voltam az orvosnál és nem látott a megvastagodáson kívül semmit. Nem szabadott volna olyan korán mennem :( de most épp itt ülök, várom a sorom az orvosnál. :) remélem ma már lát valamit és meg van a baba. Ami eddig vígasztalt, hogy a tüneteket gyönyörűen produkálom. Egyfolytában aludnék, émelygek, szurkál a hasam és 10 percenként járok pisilni. Úgyhogy remélem minden rendben van. :)

mano900

@caroline4: ne érts félre, nem kívánok nektek rosszat, sőt, de lehet hogy férjednél van valami apróság, ami gyorsan és könnyen kezelhető, es ha kiderülne, végre jöhetne a babó. De persze az még jobb lenne, ha ő is rendben lenne és egy kis clostys rásegítés is elég lenne. Akárhogy is, szorítok nagyon!
Mano mizujs?

sjucus13

Sjucus: utolag is gratulalok, es kivanok kitartast a tunetekhez, meg jo hogy nem tartanak orokke :)
nalam mar semmi tunet nincs, de a ferjem megeskuszik, hogy nottek a melleim, vicces hogy o kepzel be tuneteket helyettem :D

Caroline: nagyon sajnalom, remelem nem sertelek meg a velemenyemmel, de sokszor mikor szornyen akarunk valamit azertsem kapjuk meg es mikor reszletesen megtervezzuk, valami mindig kozbeszol. En ugy hiszem mindennek megvan az oka, teny hogy te mindent megteszel, . Egyetertek a mozgassal, rosszat nem teszel vele, de legy turelmes magaddal, bizom benne, hogy a ferjednek sincs semmi gondja, es mihamarabb sikerul elerned az almod. Csak hogy feldobjalak kicsit, neked legalabb megvan az eselyed minden honapban, nem 3havonta mint nekem :D
7andrea7
Görögország

@sjucus13:
Minden rendben van :) Tökéletes helyen ágyazódott be, és már 7 mm-rel rendelkezünk. :) Ma töltöm az 5. hetet. Végre megnyugodtam :) Örülök hogy veletek is minden rendben van!
Én most a pco miatt folytatom a diétát, plusz heti 3szor gyaloglunk 40 percet. Remélem a továbbiakban is rendben leszünk :)

mano900

Köszönöm lányok. Dehogy sértődök meg. Abszolút igaz, hogy a férjemnél is lehet gond, és az is, hogy nem kéne ennyire akarnom, dehát nincs mit tenni. Most kicsit a háznézegetéssel legalább van valami más is ami a figyelmemet leköti. 

Amúgy hogy jártam ma reggel? Hőmet mérem, esett ugyan, de még így is 36,9. Mondom lövök még egy utsót, hiszen fura módon tegnap elmaradt a várt pecsételésem. Na pisi, bele a teszt, és várok, nézegetem, és látom, hogy jön ki egy második csík, (ne örüljetek) már azt hittem sikerült. Percekig látszott, hogy bújik elő, de még rózsaszines a háttér, erre gyorsan előhúzok még egy tesztet, hogy ha azon is ilyen ,akkor tényleg sikerült. Hát azon meg semmi. Kezdett megszáradni és el is tűnt. Fehér mindkét teszt. Milyen roh@dékság már nem? Ilyen csúf tréfát űz velem a teszt. Utálok tesztelni mostmár. Valamikor azt írtam szeretek tesztelni. Szeretek a fenét. Utálok mostmár. Elegem van belőle. 

Holnap meg a férjem a vizsgálatra, azt mondta elintézi nem kell menjek. Hátha péntekre meg is lenne az eredény. Kíváncsi vagyok. Azért remélem nem lesz nála gond, mert akkor nem tudom hogy lehet kiküszöbölni. 

Szóval ilyen reggelem van, és még egy csúnya herpesz is kijött a számon. Egyáltalán nem görcsölök, nem szúrkál sehol. HOlnapra nem várom. 

13. dpo

caroline4

@caroline4:

Be kéne tiltani az otthoni tesztelést! Nem tesz jót. Előtte sneki sem tudta, hogy terhes, így ha csak kémiai terhesség volt az ember csak azt látta, hogy késett pár napot.

@sjucus13:

Köszönöm. Remélem hamarosan ténylge átélhetem.

@mano900:

Ez igazán remek hír! :) Vigyázz magatokra!

ecsibe

jó reggelt Lányok!

Helyzetjelentés: A tegnapi napon a klinikán a nagy UH sem egyértelműen mutatta, hogy mekkora az eltérés a méhemnél, csak annyit, hogy az a "bemélyedés" a méhnél a normál mértéknél íveltebb, ezért a doki a professzorral konzultált, és arra a döntésre jutottak, hogy akkor "tekintsenek" belém, szóval kell egy méhtükrözés. Ezért most rohangásznom kell EKG, mellkas rontgen és labor vizsgálatokra, hogy minden meglegyen a jövő héten, mert ez a "műtét" ciklusfüggő, és én most vagyok félidőben, tehát, ha úgy van, akkor dec elején megejtenék ezt a műtétet.

Persze, mindent felülír, ha 2 hét múlva + tesztet lobogtatok :D:D:D:D

dinyus

@dinyus:

Az jó gyors, hogy nem kell hónapokat várni rá. Remélem kideríti ez a tükrözés, hogy mi az eltérés oka. És ha olyan jellegű, akkor rögtön tudják korrigálni? Vagy mit jelent ez a "bemélyeddés"? Bocsi, hogy ennyit kérdezek!
Ja és ami még fontos, látott a doki tüszőket?
ecsibe

@ecsibe: Igen, az UH-n a jobb petefészkemben sok tüszőt látott, a legnagyobb 14mm-es volt (itt én is kérdezek, kb mekkora a "jó méret", a megrepedéskor?). Ha úgy van, korrigálják is, azért altatnak, plusz azt mondta a doki, hogy egyúttal akkor az átjárhatóságit is megnézik (bár ezt még a múlt héten mondta, tegnap nem tértünk ki rá). Mindjárt csatolok képet, hogy mit jelent a probléma :)
Nekem elvileg az az arcuate van, tehát, hogy íveltebb a méhem, mint a normál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dinyus 2016.11.16 12:23-kor.

dinyus

dinyus

@dinyus:

Elvileg 20 mm felett reped meg!
Mondjuk nekem a sikeres hónapban 3 db 7,5 mmeset látott, és egy csak beért a végén :)

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

én elvileg ma a 13. napon vagyok, akkor sanszos, hogy megtörténik a 14. napon?
Múlt hónapban a 17n napon volt. 

dinyus

Naponta elvileg 2 mm-t nő egy tüsző!
Úgyhogy holnap kb esélytelen.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

aham. köszönöm :)

dinyus

@dinyus:

Így már jobban értem.
A tüsző kb 2 mm-et nő egy nap alatt. Ha most 14mm-es, akkor 3 nap múlva lesz 20, kb akkor fog megérni. De nekem volt 21mm-es tüszőm is, amit még nem mondott cisztásznak. AZt nem tudom mi lett vele.
ecsibe

Na, akkor ma hagyom férjuramat pihenni :D:D:D:D:D:D

dinyus

Hát 20 felett szokott megrepedni.
Nekem is volt 22mm-es is mondta a doki hogy az nagyon jó, akkor kellett beadnom a repesztőt!

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

köszönöm csajok a választ :)
Akkor ma pihi nap lesz ;)

dinyus

Caroline , ne búsulj , hamarosan mostmár tényleg mi jövünk!

A férjem péntek reggelre kapott új időpontot a dokihoz, elvileg akkor egyeztetnek spermavizsgálattal kapcsolatban is. Még nem beszéltük meg, megyek-e vele, nagy jelentősége nincs, ha ott ülök a váróban,főleg ha feláll és ott hagyja,mint legutóbb. Aztán majd kiderül.. Most mindketten betegeskedünk,nekem alig mozognak a végtagjaim és holnaptól lövöm az ovuteszteket, de így szerintem nem is lesz kedvünk együtt lenni. Legalábbis én elég gatya vagyok,ezért sem tudok most nagyon reagálni nektek, még az írás is fáj.

10.cn
bsophiana

@bsophiana:

Na, örülök, hogy a párod végül csak felhívta a dokit :D

Azért, ha van erőd tesztelj, legalább abból is kiderül valami.

Nekem ez a hónap teljes káosz. mensi után a fura cici fájdalom, majd nem érzetem az ovumat, amikor a tesztek szerint lett volna. Ma meg alig aludtam, mert fájnak megint a melleim, plusz ovusan fáj a hasam. 
A tegnapi ovu tesztem is pont olyan volt szerintem, mint a többi. Nem látom, hogy ürülne az LH.
ecsibe

@marcsika86: őszintén szólva eddig elég sokat pihengettem, csak a házimunkát kellett megcsinálnom, de most már a napokban elkezdett könyvelni, anyukám könyvelő, eddig is egy-két kisebbet átadott nekem, most majd kapok többet is, lesz rá időm, és hát nagyon jól jön a pénz is. Tervek vannak amúgy, nem félek tőle, hogy unatkozni fogok. :-D
Mano gratulálok még egyszer! Szuper hírek! Gondolom a petezsák a 7 mm-es, szikhólyag már látszott? Mikorra hívott vissza?
Caroline, sajnálom, hogy igy megviselt a mai teszt, egy kegyetlen érzelmi hullámvasút ez a várakozás. :-(
Dinyus, tök jó, hogy ilyen gyorsan meg is lesz, meg az átjárhatósági is!
Krystin, te hogy vagy? Hogy viseled?

sjucus13

Hű...Mennyi hibával írtam, mindent átjavít a telóm. Azt akartam írni, hogy megviccelt és nem megviselt...

sjucus13

@sjucus13:

Igen, a petezsák 7mm. Nem látszódott még a szikhólyag. Tegnap voltam 4+6 hetes. Már kellett volna látszódnia a szikhólyagnak is? Legközelebb dec 7-én, 3 hét múlva kell mennem. Addigra már reméljük szívhang is lesz :) Te hogy vagy???

mano900

Az en ferjem mikor szoba kerult hogy csinalnia kellene spermatesztet, a valasza az volt o ugyan nem, nala minden rendben... ugyhogy bsophiana ha rank kerul a sor ezen a teren adhatnal nehany tippet hogy lehetne ravenni, anelkul hogy serulne az egoja :)))
7andrea7
Görögország

Nekem kereken 5 hetesen is csak 7mmes petezsák látszódott!
Jól vagyok a szokásos kelés utáni hányás, de a hányinger napközbe jobb lett és az alvókám is megjavult!
Mostmár szépen alszom este, sőt délután is muszáj ledöljek egy órára!
Az evésben annyiból lett rosszabb hogy a hust már nem nagyon bírom 
Én is az első után majdnem 3 héttel voltam!
Nagy élmény volt!

krystin
Budapest XXI. kerület

Mikortól tudsz jól aludni?? Nálam 1 hete kb. az a divat hogy hajnalni 3-fél4-kor felébredek és onantól fent is vagyok, egyszerűen nem tudok visszaaludni, de napközben meg úgy érzem hogy bármelyik pillanatban aludnék. 

Még egy kérdés: A vonalzót hol lehet beállítani? Nem találom :(

mano900

@mano900: akkor mi egyszerre megyünk majd megint, én is 7-én megyek uh-ra, akkor leszek 10. hétben /9+6/. 30-án vérvétel. A vonalzót a lilypie.com-ön tudod beállítani.

sjucus13

Tök jó :) én akkor leszek pontosan 8 hetes.

Megcsináltama  vonalzóm, de hogyan kell betenni ide? Tiszta béna vagyok, bocsiii. :)

mano900

mano900

Na mostmár csak azt kellene megoldanom hogy amikor írok akkor betegye ezt is :)

mano900

Bocsánat lányok, ez kicsit sok lett a jóból. Nem tudom törölni.

mano900

@mano900: A profilod beállításainál az aláíráshoz kell bemásolni a html-jét.

sjucus13

Szeirntem olyan hét elejétől kb.
Elötte nekem is ez volt hajnalba keltem, és max 8-körül tudtam visszaaludni de az se volt jó.
Én hétfőn megyek a védőnőhöz, csütörtökön meg dokihoz!
Alig várom már!
Már nézegetem a 4D-s helyeket,gondolkozom hogy a 15. vagy  17.héten menjek.

krystin
Budapest XXI. kerület

De most nézem, hogy már ott is van, de telefonon csak akkor látszik, ha normál verzióra kapcsolsz. :oops:

sjucus13

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?