Új privát üzeneted érkezett!

@caroline4: Szorítok nagyon! Bízom benne, hogy az átjárhatósági besegített! :-) mikor tesztelsz?

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

@sjucus13:
Holnap, 10. Dpon tesztelek.

caroline4

@caroline4:
Teszteltél? Gyere tegyél fel két csíkos tesztet!
ecsibe

@caroline4:
Én is nagyon drukkolok :-)

dinyus

@caroline4:
Szorítok nagyon!!!! :)

mano900

Caroline4
Szorítok én is! Várjuk a két csíkost!
ecsibe
Nem tudom miért nem tudok privát üzenetet írni! Pedig szívesen válaszolnék neked! Ha gondolod adok vagy te adsz valami más elérhetőséget és oda meg írom!

Móni
moncsika79
Szentendre

Moncsika, elküldtem az emailem. Megkaptad?

Caroline, nagyon drukkolunk és izgulunk! Jelentkezz!!!
ecsibe

Tudom, hogy vártatok, ne haragudjatok, de egèsz nap úton voltunk. Borzasztó hideg van erre is.

Na szóval negatív lett. De mèg bízom. Tegnap pici nyilalgatás volt, meg egymás után 2*3 belenyilalt ott lent de nem olyan èlesen ahogy emlèkeztem règről. De hátha ez a beágyazódást jelezte. De ha a 12. Dpon is negatív, akkor kèszítem magam lèlekben a kövi ciklusra.

10. Dpo (reggel újabb teszt)

caroline4

@caroline4:

Szorítok, megjelenik az a második csíkocska! Csak még 1-2 napot húzza az idegeidet :)

ecsibe

Sziasztok! :)
Andi vagyok, Már egy pár hónapja regeltem, de csak "sunyibanolvasó" voltam, most vettem a bátorságot, hogy írjak is. Remélem a magam kis 6 hónapjával is bevesztek, ennyi ideje próbálkozunk, az én történetem röviden annyi, hogy 14 évesen jött meg majdnem az első menstruációm, már akkor is gyógyszert írtak fel, hogy megjöjjön rendesen, aztán nagyon rendszertelen volt, kb 3 havonta egyszer egy hétig volt menstruációm. 17 évesen az sztk-s nőgyógyász fogamzásgátlót írt fel mondván úgysem akarok gyereket, ne is foglalkozzak vele. Még úgy 20 lehetettem mikor Angliában dolgoztam, és nem volt hozzáférésem fogamzásgátlóhoz, így abbahagytam 6 hónapra, egyszer sem jött meg. Hazajöttem és már nem is emlékszem mit kaptam, hogy menstruáljak, így elkezdhettem az első napon a fogamzásgátlót újra... 2 éve mindenféle tisztítókúrába kezdtem, már 4 éve stabil kapcsolatom volt, eldöntöttem felhagyok a bogyival is, persze ciklusom megint nem volt normális, 5 hónap alatt kétszer(bár nálam ez is haladás :)). Egy nagyon ingertelen nőgyógyászt fogtam ki, ő is mondta, ha nem akarok gyereket ne foglalkozzak vele, PCO és magas a tesztoszteronszintem. Eltelt másfél év, kitűztük idén augusztusra az esküvőt, én gondoltam egy nagyot, hogy megajándékozom az esküvő napjára egy babóval(tudniillik a párom imádja a gyerekeket és már rég szeretne). Májusban abbahagytam a szedést, eltel 75 nap, semmi.. elmentem nőgyógyászhoz, másikhoz, neki valami gyógyszerfétise lehet, rögtön felírt duphaston, clostyt meg egy szurit, plusz ultrogestant... Utálom a gyógyszereket, minden mesterségesen előállított nyavalyát.. szép kis tervet adott mit meddig szedjek. Hát az első volt duphaston, azt mondja 10 nap szedés után majd abbahagyom és megjön... Mondanom sem kell, hogy semmi, aztán nem is álltam vele szóba többet, kerestem egy nagyon neves orvost, drágább és messzebb van, de tényleg érti a dolgát, megultrahangoz, itt már valahol a 90dik napnál jártam, láss csodát ott egy érett tüsző, ugye már lekéstem az esküvőt is ekkor már :(, de örültem, hogy lesz valami, semmit nem írt fel, csak kötelező akciót :) a peteérés utáni harmadik napon megjött :((( Csináltunk vizsgálatokat mindent rendben talált mindenhol, aztán megint teltek a napok, rendeltem egy rakás ovutesztet, még jó, hogy nagy csomagot, mert végigteszteltem 45 napot és semmi, néha már kétszer is egy nap, hátha valamit rosszul csináltam :( mentem a dokihoz, ultrahang, és lám megint egy érett petesejt, mondom mi a frász, hazamentem teszteltem is és tényleg pozitív, hadd ne mondjam, hogy majdnem kiugrottam a bőrömből  Tudom a pozi hcg teszt a főnyeremény, de nekem ez is olyan volt :) Akció volt aznap meg utána is, ezúttal 10 napra kaptam duphastont és most itt tartok szedegetem, és imádkozom minden nap, hogy ne jöjjön meg. Őszintén szólva nem vagyok az a fajta nő, aki egész életében házasságról és gyerekekről álmodott, a mai napig kissé távol állnak tőlem a gyerekek, de az utóbbi időben kezdek rájönni, hogy ez az ami hiányzik az életemből és a páromat is mindennél boldogabbá tenné :) Sajnos nem egyszerű a problémám, a legrosszabb az egészben, hogy nő vagyok és a jelek szerint képtelen vagyok arra amire születtem :( Szörnyű érzés, Na de mit tudok én aki még csak ilyen kevés ideje próbálkozik :) Sajnálom, ha nem vagyok túl szimpatikus, nem vagyok az a gyorsan barátkozós típus, remélem azért nem dobtok ki. Viszont lenne egy kérdésem, szerintetek mikor kezdjek hcgtesztelni, mert ugye nekem nincs fix ciklusom, nem tudom mikorra várjam. Amúgy nem tudom, hogy a duphaston lehetett-e, de a mostani peteérésem durva volt, mellfájdalom, hasszurka, fejfájás, és nagy étvágy az együttlétre :) Most vagyok a 6dik napon ovu óta és csak a derekam akar leszakadni, alhasam fájdogál, de nem érzem úgy mint mikor meg akarna jönni, olyankor mindig migrénem van az azt megelőző nap :) Bocsássatok meg, hogy ilyen szörnyen hosszúra sikerült, általában nem beszélek ilyen sokat, de már régóta gyülemlett ez az egész bennem. Köszönöm, hogy meghallgattatok :)
Andi
7andrea7
Görögország

Szia Andi! Örülök Neked. Jó hogy így leírtad az egèszet mert így teljesen kèpben vagyunk. A peteèrès ès a lehetsèges győztes együttlèttől számítva 14. Napon èrdemes tesztelni. De vannak akiknek már a 10. Napon is kimutatja.

Èn holnap a 11. Dpon leszek. Naná hogy tesztelek. Szorítok neked is.

caroline4

Utólag is Boldog szülinapot :) Kaptál ajándékot a gyerkőcöktől? :) Azt hiszem kivárom a 14 napot, mert összetörne most egy negatív teszt, így sem vagyok már lelkileg toppon. Már annyit olvastam tőled, hogy úgy érzem mintha ismernélek.
7andrea7
Görögország

@7andrea7:
Szia!!! Nekem is összevissza volt a ciklusom. Be is jelentkeztem ez miatz a nőgyógyászhoz, 1 hétre, szerdára(ez múlt héten volt) kaptam időpontot, akkor már 59 napja nem jött meg. Érdekes módon múlt hét hétfőn furcsa érzésem volt az alhasamban, mintha meg akarna jönni, plusz 10 percenként jártam pisilni. Kedden reggel csináltam egy tesztet az esélytelenek nyugalmával és halvány pozitiv lett. Utána a szerda reggeli már erősebb. Persze szerdán a doki csak a megvastagodott nyálkahártyát látta, plusz nálam is megállapította a PCO-t. Most meg minden nap félek amikor nem olyan erősek a tünetek, remélem velünk marad a babánk :( szóval szerintem ha vannak tüneteid, 2 naponta tesztelhetsz!! :)

mano900

ecsibe megkaptam, válaszoltam is!

Móni
moncsika79
Szentendre

@7andrea7:

Szia, üdv "kicsiny" körünkben :)
Ez egy szuper kis csapat, tök jól bíztatjuk egymást, hiszen mindig van valaki, aki épp jobban maga alatt van, de akkor is nagyon lelkesítő szavakat kap innen.
Mi 1,5 éve próbálkozunk, májusban volt egy + tesztem, + petezsákom, aztán sajnos egy spontán vetélésem, és kb július-augusztus óta próbálkozunk megint.

CSajok, kérdés:
volt oylan, akinek az inofolictól a nyakán kiütések/pattik lettek????
Annyira csúnya lett az arcom, hogy hihetetlen, rohadtul szégyellem :(

dinyus

@dinyus:

nekem semmi nem lett tőle a bőrömmel. Próbálj meg valami arctonikot használni, hátha szárítja kicsit. Vagy beszappanozni és hagyni rászáradni, majd csak utána lemosni. Hátha, mivel az is eléggé szárít így. Valamiféle hormonváltozásokon mehetsz át. 

Nekem sajnos most is negatív a tesztem. Legalább egy pici maszat látszódna de semmi. Olyan fehér, mint a reggeli hó ami esett. Na jó csak pár hópehely szállingózik, de csodaszép lett volna ez a reggel egy poziteszttel a kezemben. 
Még holnap van reményem, de már fogyogat. A dávid teszt 15-ös ha holnap nem látszik rajta semmi, én eltemetem ezt a hónapot.

Krystin! Neked a második csík lassan bújt elő, vagy már egyből sejthető volt?

caroline4

Azt nem mondtam, hogy semmilyen tünetem nincs. Semmi, és ez olyan rossz, mert így nem sok esélyt látok. Nekem pozitív teszt előtt már elég egyértelműen szúrkálódik a hasam alja, itt - ott, most meg szinte semmi, tegnap előtt volt valami, de azóta sincs. 

caroline4

@7andrea7:

igen, a gyerekektől is kaptam ajándékot. A legkisebbtől levendula virágot kaptam, mert még virágzott akkor anyósomnál. A fiamtól rajzot, a nagylányomtól meg egy kis gyümölcsös tálat. Édes kis pofák.

caroline4

@caroline4: Én a 14.napon teszteltem halvány pozit a 15-ös teszttel!
Kellett pár perc míg előbújt, én is letettem hogy ezen nincs semmi, aztán pár perc utan megnéztem akkor kezdett rajta látszani, de halványan!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

ecsibe megkaptam, válaszoltam is!

Móni
moncsika79
Szentendre

Ilyen volt!

krystin
Budapest XXI. kerület

@moncsika79:

Írtam :)

@caroline4:

Ne add még fel! Párod mikor is megy a vizsgálatra?
ecsibe

Szia Andi! Örülök, hogy itt vagy. Szerintem ez a rendszertelen mestruáció ne keserítsen el, főleg,hogy sikerült egy szuperjó orvost találnod. Nekem szinte svájcióra pontosságú , 28-29 napos, ritkán késik, és most lesz 1 éve,hogy nem jön a baba.. és tudtommal semmilyen gondunk nincs a párommal. Szorítok,hogy hamar jöjjön a babó.

A férjemnek még mindig nem sikerült új időpontot egyeztetni egyik orvossal sem , nem is látom rajta most az igyekezetet, szerintem teljesen elvette a kedvét ,hogy végre rászánta magát és akkor is feleslegesen.. tegnap elhintette,hogy inkább megveszi a profeltilt (azt hiszem, ez a neve) és szedi, orvostól függetlenül. Én meg nem akarom már ezzel is stresszelni, én márciusra tűztem ki az orvoslátogatást, ha addig eredménytelen a helyzet, akkor viszont egy alapos kivizsgálásra benevezek. Addig pedig ovutesztelek, tök izgi, csütörtökön kell kezdenem :D 

Caroline, még van egy kis remény! Ne add fel :), sőt még idén is simán lehetsz babás, milyen szupi karácsonyi ajándék lenne! Én is ebben reménykedem.

bsophiana

@bsophiana:

Az én férjem is ezt a profeltilt eszi. Nem olcsó, sőt. De szépen látszik az eredménye. És mindemellett a hosszú hónapokig tartó gyulladása sem tért vissza.
Mégis azt tanácsolom, hogy ha valahogy rá tudod venni, menjetek el kivizsgálásra. Persze nem akarok beleszólni, ez csak az én véleményem.
ecsibe

Ecsibe, ezen vagyok, de mivel május óta, egyszeri eredménytelen vizsgálatra került mindössze sor , heti többszöri kérlelésem ellenére, kissé belefáradtam az erőlködésbe. Kezdek úgy lenni vele,hogy helyette nem tudok elmenni spermavizsgálatra stb, amíg benne nem érik meg az elhatározás,hogy mindent megtesz az ügyért, addig igazán feleslegesen küzdök. Talán a sors valamiért így akarja, csak még nem derült ki miért, hiszen a leegyeztetett időpont vizsgálata is meghiúsult és eléggé hiszek abban,hogy ezek a dolgok okkal történnek, lehet hülyén hangzik. Perzse, nagyon örülnék, ha végre elintézné a dolgot, de ráerőltetni sem akarom, ezzel is stresszelni, mert attól olyan boszinak érzem magam, meg hogyha én küzdök egyedül az a babának se jó, ha így fogan meg. Valamilyen szinten "pasibetegségnek" is gondolom ezt az orvoshalogatást, mert amíg nem fáj semmije, azt hiszi nem lehet baj.

Nuygtatja magát a profeltillel, a kollégája vizsgálatok előtt kedzte szedni, majd kiderült,hogy műteni kell herevisszér miatt. Még a műtét előtt sikerült a baba és szerintem ő pont így van vele,hogy jaaaj ez egy csodabogyó és mindenen segít, csak a baj az,hogy még ezt sem kezdte el szedni , én meg csak nézem tétlenül, ahogy telik az idő..

bsophiana

@bsophiana:

Megértelek. Értem, amit mesélsz, elképzelem a szitut is. És igazad is van. Viszont :D Eszembe jutott még egy ötlet. Mi van, ha nem kell elmenni vizsgálatra, hanem az házhoz jön? Azt hiszem Krystinék csináltak otthoni tesztet. (Vagy csak tervben volt?) Én is nézegettem ezeket az otthoni sperma teszteket. Kicsit macera, de akkor csinálod meg, amikor akarod, nem kell időpontot kérni. Persze ez nem 100%-os, de valami képet csak mutat. Ha nagyon elkeserítő, akkor lehet ad egy kis löketet a párodnak, hogy orvoshoz is elmenjen. Ha meg jó lesz az eredmény, akkor ez is pipa, max. jöhet a profertil erősítésnek.
ecsibe

De érdekes,hogy ezt írod, mert éppen itt ült mellettem múlt héten, amikor az ovuteszteket rendeltem, és mondtam neki,hogy itt van most akciósan férfi termékenységre vonatkozó termék is. Finoman jeleztem,hogy örülnék, ha elmenne orvoshoz, mert az biztosabb, de ha megcsinálja, akkor megrendelek egyet. Határozott válasza volt,hogy majd ha utól éri az orvos, akkor meglesz a vizsgálat ne aggódjak. Csak attól félek, nem is hívja, mivel késő este ér haza, akkor meg nem is vagyok mellette,hogy telefonáljon, hiszen akkor már nem tud.. Úgyhogy már felvetődött bennem is a gondolat, de 6ezret kiadni azért, hogy álljon a fiókban megintcsak felesleges hülyeség. Szerintem most rám is vár,hogy az ovutesztek mit mutatnak, próbálja rám sózni az előrelépéseket :D
bsophiana

Jaaa és a téma felvetődésénél mindig azt mondogatja, hogy nincsen velünk semmi baj, csak biztos rossz időben voltunk együtt, majd most kiderül, mikor kell pontosan és ha sikerül, akkor meglesz. Hát pozitív a kis lelkem, de szerintem meg nem létezik,hogy 1 évig csak rossz időben legyünk együtt..
bsophiana

@bsophiana:

Nem könnyű, az biztos. Várj egy kicsit. Meglátod, hogy mit mutatnak az ovu tesztek. Ha veled minden oké, akkor még lehet noszogatni egy kicsit, hogy Ő csináljon már egy tetsztet.
Én sem hinném, hogy 1 évig simán csak rosszkor voltatok együtt. Bár megjegyzem, amikor 1 év után a meddőségibe mentünk, a doki megnézte a leleteinket és közölte, hogy csak nem volt szerencsénk. Pfff.
Mondtam neki, hogy azért higgyel el ide több is kell...
ecsibe

Andi, üdv köztünk! Mihamarabbi babásodást kívánok! :-)
Dinyus, én ugyan inofolicot nem ittam, de a brutális pattanások nálam is megjelentek, apával meg is beszéltük, hogy biztos kislány lesz, mert ugye ha az anyuka "csunyul", akkor adja át a szépségét a lányának, ha meg kisfiút vár akkor kivirul. :-P
Caroline, igaz nekem 10-es teszt volt, ultra halvány és nem jelent meg rögtön, nézegettem, bűvöltem aztán egyszer csak már láttam. :-) viszont most már nem tudom, hogy hányadik dpo mert az uh szerinti dátumon, se előtte 3 nappal nem voltunk együtt... :shock:

sjucus13

@sjucus13:

na de még csak most lesz majd az ovum a héten :D:D:D:D:D:D
már előre nekiadom? :D:D:D:D

de ez a mondás nagyon jó, megmosolyogtam :)

dinyus

@dinyus:

Nekem mensi elmúlása után egészen ovuig iszonyat fájtak a melleim. Szerinted ez normális? :D :D :D :D
Szerintem már mindenféle tünetet előre, meg utólag meg össze-vissza produkálunk! :D

Amikor el kezdtünk próbálkozni 3-4 hónapig nagyon csúnya volt az arcom, pedig soha nem voltam kimondottan pattanásos. Nekem a sószappan sokat segített akkor.
ecsibe

@ecsibe:

egyébként tényleg.... kb minden tünetet tudok én is produkálni....
aztán meg minden hónapban kicsit meghalok, mikor megjön...

Viszont csajok, szuper jó hír, hogy holnapra (!!!!) tudtam időpontot szerezni az UH-ra :):):):)

Remélem, hogy kiderül, hogy csak rosszul látta a doki azt, amit látni vélt...
vagy a fene se tuudja... ha meg tényleg úgy van, akkor nosza, tegyék rendbe, aztán jöjjön már az a baba :)

dinyus

@dinyus: Jaaj, azt hittem te most ovu és nemvárt között vagy, és ez ilyen nem túl tipikus első jel!
Ecsibe, a mellfájdalmat mensitől ovuig "nem tudom hova tenni", elvileg a progeszterontól kellene, hogy fájjon, lehet azért nyúlt el nálad, mert szedted az utrot? Más ötletem nincs.

sjucus13

@dinyus:

Ez jó hír!
Szorítok, mindenképpen jelentkezz holnap, hogy mit mondott a doki!
ecsibe

@sjucus13:

nem, elvileg a héten lesz ovum, kb most a 11. napon vagyok :)
legalább holnap megnézik azt is, hogy alakul-e a PE :)

@ecsibe:

mindeképpen írok :)

dinyus

@sjucus13:

Utro szedése mellett nem fájtak. Lehet ez egy nagyon-nagyon késői mellékhatás.
Amúgy az jutott eszembe, hogy általában a 6-7 nap körül szokott fájni, amikor van egy kis ösztrogén emelkedés. Lehet, hogy most nálam az volt? Túlságosan megviselte az inszem alatt kapott hormon a szereveztem és így reagált most rá? Nem tudom.

Viszont ma vagyok a 16. cn-on. És még abszulút semmi fizikai jele az ovunak, pedig eddig minden hónapban éreztem. Este teszek fel ovu teszteket, megnézitek majd? Most azokat sem tudom értelmezni.
ecsibe

@dinyus:

A sószappan amit Ecsibe ajánlott tényleg jó lehet a bőrödre! Én natúr szappanokat gyártok és a 90%-nak akik nagyon pattanásos, gyulladt bőrre keresnek megoldást tényleg segít a sószappan. De erre a célra még nagyon jó a teafa szappan és a fekete szénszappan is az eddigi tapasztalatok alapján. Esetleg bioboltban próbálj meg ilyen natúr szappant venni, de tényleg natúrt!! Olyat amiben semmi káros anyag nincsen! :)

mano900

Aztaaa  Köszönöm a rengeteg köszöntést és bíztatást :) 6. dpo, semmi különös csak kis hasszurka néha és a melleim érzékenyebbek, de szerintem csak a duphastontól, mondjuk több, mint mesés lenne ha karácsonyi ajándéknak babót adhatnék magunknak, vagyis egy pozi tesztet :) Az ovutesztekkel úgy elszálltam az elején, hogy már ráuntam kicsit, tiszta ideg voltam minden nap, úgyhogy a hcgvel mellőzöm a sietséget. Sokan mondták, de mindig rálegyintettem, hogy óriási részben felelős az anya lelki állapota, úgyhogy próbálok mások hibájából tanulni és nem rágörcsölni. Olvasta valaki az Érintés hatalmát? Egy jó barátnőm ajánlotta még nem álltam neki, mindenkinek hcgdús napokat kívánok 
7andrea7
Görögország

Jajj és ma elkezdett elég sűrű fehér fojásom lenni, szahara volt eddig :) azt olvastam valahol ez is a beágyazódás egyik lehetséges jele, ez igaz?
7andrea7
Görögország

@dinyus:
Nekem is voltak a nyakamon pattanások, amikor elkezdtem szedni az Inofolicot. Maguktól elmúltak, most nincs egy sem. A nyakon szerintem tuti valami hormonális változás miatt vannak, bízom benne, hogy valamit helyrerakott az inofolic, és ezért..
csopi8

Ezek a tesztjei. Szerintetek?
ecsibe

ecsibe

Hétvégére eltűntem, nem olvastalak Titeket, most viszont alig győzöm pótolni ezt a hiányosságot.

Lenne néhány kérdésem, legyetek szívesek segíteni. Ti jóval nagyobb tapasztalattal rendelkeztek.

Honnan rendelitek az ovulációs tetszeket? Előző hónapban drogériában vettem, de ahhoz kicsit drágának találom, hogy minden nap teszteljek. Amikor használtam, úgy éreztem, hogy én nagyon hülye vagyok ehhez, vagy valamit nem jól csinálok, de nálam semmit sem mutatott, így nem is vettem újabb adagot. Ebben az esetben lehet, hogy jobban járok, ha extra érzékenységűt vennék?

Az első bejelentkezésemnél nem sok mindent írtam magamról, bíztam benne, hogy hamarosan pozitív lesz a teszt, de úgy tűnik, mintha kezdene megjönni...
Szóval: életem első menstruációja óta soha nem volt pontos, voltam kivizsgáláson is, azt mondták, nem látnak semmi problémát, fogadjam el, hogy össze-vissza jön meg. Majd jött a fogamzásgátló tabletta, ami mellett természetesen normális volt minden. Ahogy abbahagytam, biztos voltam benne, hogy megint össze-vissza fog megjönni. Meglepetésként ért, hogy 2, azaz kettő mensi napra (szinte órára) pontosan jött meg. De ez most felborult. Úgy néz ki, hogy ma estére megjön, ez a 33. napom...
Kicsit most elkeseredtem, bár tudom jól, hogy hozzátok képest nagyon zöldfülű vagyok még a babaprojektben Félek, hogy a történelem ismétli önmagát, anyukámnak sem volt soha pontos mensije, és bizony 3 évet vártak rám...
Nemrég költöztünk, itt még nincs dokim, illetve akit ajánlottak, elment egy szép hosszú szabira, és legkorábban csak december közepére van időpont. Simán visszamennék a régihez, de ott alapból 1 hónapot kell várni az időpontokra (sztk).

Kicsit tanácstalan vagyok, hogy mit és hogy csináljak. Próbálok nem rágörcsölni a dolgokra, de hát sajnos ti is tudjátok, hogy ez nem könnyű.

Bármilyen tanácsot nagyon szívesen fogadok!

marcsika86

Üdv az újaknak!

Marcsika86:Legtöbben közülünk Vateraról és Fertinetről rendelnek, bár talán inkább vatera.
Vaterán rákeresel hogy Ovulációs tesztek, legtöbben a David márkájút használjuk.
Így 30 db nincs 2000ft.
A drogériákban aranyáron adják!
Biztos oka van annak hogy így menstruálsz, szerintem érdemes megvárni egy jó orvost aki foglalkozik veled!

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

Köszönöm a gyors választ! Már meg is rendeltem az ovu tesztet a vateráról

Ahogy Te is mondod, biztosan oka van az össze-vissza mensinek. Férjem nyugodt, Ő azt mondja, hogy nyugodjak meg, az idegeskedés nem tesz jót nekem/nekünk, és különben is még csak 3 hónapja próbálkozunk, tűzzünk ki egy dátumot, ha addig nem jön össze, akkor mindketten szépen megyünk dokihoz. Szívem szerint minél hamarabb mennék, hogy derüljön ki gyorsan, ha van valami baj. De a közelgő karácsony miatt lehet, hogy struccpolitikát fogok folytatni, és csak januárban vágok bele a dokilátogatásba.

marcsika86

@marcsika86:Úgy csináld ahogy úgy érzed hogy neked jó!
Én nem vagyok túl türelmes fajta, mindenképpen tudni akartam ha valami nem stimmel, így fél év után mentünk el a kivizsgálásokra.
Tényleg ráértek amúgy, de ezt az ember mikor benne van nem így fogja fel, nekem is a tegnap is késő  lett volna az elejétől kezdve 

krystin
Budapest XXI. kerület

Jó reggelt!

Sajnos megint negatív. Eléggé letört. Bíztam a sikerben, ahogy ti is bíztatok. Köszönöm, hogy szorítottatok. 
De úgy néz ki ez a hónap is ennyi. A hőm még nem indult lefelé, legtöbbször ilyenkor már ível le. De de most még egy tizeddel feljebb ment. Visszanéztem a sok nembabás görbémet, és akadt közte ilyen, hogy a 12. napon még picit megugrik föl, de a 13. leesett. Szóval ebben sem bízhatok. 

Sajnálom nagyon. 

caroline4

a vonalzóm nem a valóságot mutatja, csütörtökre nem várom, nem pedig mára. Mert tolódott az ovum. 

szóval tuti a 12. dpon vagyok.

caroline4

@caroline4:

Úgy sajnálom. Tudom mit érzel. Nem is mondok semmit, csak küldök egy hatalmas ölelést! <3
ecsibe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?