Új privát üzeneted érkezett!

Caroline, Krystin, nagyon boldog születésnapot kívánok nektek! Krystin, fantasztikus hírek! Hihetetlen, hogy már a 9. hetet töltöd!
Bárcsak én is ilyen jó híreket hoznék este! Rettegek! A torkomban a gombóc, már párszor majdnem elájultam! :oops: :shock: Borzasztóan félek!!!

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

@sjucus13:

Érzel valamit??? Vagy miért gondolod hogy baj lenne?  Ne stresszeld magad!! Minden a legnagyobb rendben lesz. Ne félj!!!

mano900

@bsophiana:

Én is nagyon kíváncsi vagyok, pláne hogy lát-e egyáltalán valamit. Lehet hogy jól elzavar hogy korán mentem, na de úgy vagyok vele, hogy  12ezerért szerintem simán elvizsgálgathat annyiszor ahányszor én akarom.

Ne legyél szomorú!! Minden rendbe fog jönni!! Összejön az a baba hidd el!!! Csak legyél vele türelmes, még biztos nem találja az utat :)

mano900

Miert gondolom, hogy baj lehet!? Mert minden vetélés után közel 10 %-kal nő az esélye, hogy legközelebb is elmegy a baba, és mert a múlt heti uh-on 10 nappal kisebb volt a petezsák, mint menses szerint, 7 nappal kisebb, mint ahogy számítottam de min. 3 nappal kisebb volt, mint egy lehetséges későbbi ovu szerint, amihez képest a 9-10.dpon teszteltem pozit. És igaz, hogy nem vérzek, de azért fájogat a hasam, és a második vetélésemnél sem volt semmi jele annak, hogy baj lenne. Ne haragudjatok, hogy ezen siránkozom már egy hete, tudom, hogy mindenki fél, de próbál pozitív maradni, de aki már vesztett el babát az egy kicsit másképp fél. A minap olvastam egy kismama blogját, akinek lombikkal sikerültek az ikrek, még a terhesség elején írta, hogy mindig azért imátkozott, hogy inkább legyen hosszabb az útja, de ha már egyszer a pocakjában lesz a baba, bármilyen pici is ne vegye el tőle. Megértem.
Sok sikert Mano, szívből kívánom, hogy jó híreket kapj (te is)! :-)

sjucus13

@sjucus13:

Na haragudj, én nem akartam "okoskodni". Nem tudom mi játszódik le benned, de legyél erős, amennyire tudsz. Egyébként nekem is fájdogál a hasam. De reméljük hogy neked is, és nekem is ez csak a "változás" miatt van.
Várjuk a híreket!! :)

mano900

@sjucus13:

maximálisan átérzem a soraidat.
de csak azt tudom mondani, amit a többiek!
Csak pozitívan, és minden rendben lesz! Szívből drukkolok Neked!
(és persze mindenkinek!)

dinyus

Sziasztok!
Néhány napja olvaslak titeket. A szülinaposoknak nagyon boldog szülinapot kívánok. A pozitív teszteseknek hatalmas gratula. Akik pedig még a pozitív tesztre várnak, sok sikert kívánok. :)

3 hónapja próbálkozunk a babócával, egyelőre sajnos nem akar jönni. Tegnap kellett volna megjönnie, de a mensimnek se híre, se hamva, viszont a teszt ma reggel nem mutatott semmit.
Remélem hamarosan pozitív eredményt kapok, addig is drukkolok mindenkinek! :)

marcsika86

Na lányok, én haza értem. Először is Mano, bocsi, hogy igy kifakadtam, az utolsó idegszálaimmal próbáltam nem megőrülni. :oops: Köszönöm mindenkinek a drukkot, és a támogatást, jelentem minden a legnagyobb rendben, 2.6mm-esek vagyunk és csak úgy zakatol a szívecskénk! :-D Képet is kaptunk, de apa elvitte magával, ment vissza dolgozni és már most odáig van, el akarja dicsekedni a munkatársainak, de majd felteszem valamikor! Ja és 5 hét 6 naposak vagyunk! :oops:
Panda, kitartást, szívből kívánom, hogy nálad is minden rendben legyen! Mikor mész legközelebb?

sjucus13

@sjucus13:Csodás hír!
Gratulálok mégegyszer!
Ne is mondd tegnap azthittem rosszulleszek mire odaértem a dokihoz.
Remegtem,hányingerem gyomorgörcsöm minden bajom volt!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

Sjucus13 gratulálok!! Nagyon örülök a jó híreknek!! Na ugyeeee hogy minden a legnagyobb rendben van!!! :) 

Nálam még csak annyi látszik, hogy készül a helye, meg van vastagodva a méhfal. Ennek nagyon örülök, de sajnos van rossz is. A doki szerint PCOS-em van. Úgyhogy azt mondta hogy el lehet felejteni a szénhidrátot és álljak neki mozogni. Most nagyon félek, mert nem tudom pontosan mi ez a PCOS, miben befolyásolja a terhességet, növeli-e a vetélés esélyét.

Szeretném a segítségeteket kérni ebben. Tud valaki erről bövebben mesélni??

Köszönöm előre is!

mano900

@mano900: a PCOS egy nagyon összetett diagnózis, az amit a nőgyógyász az ultrahangon lát, tehát hogy policystásak az ováriumok/PCO/, érthető nyelven sok ciszta látható a petefészkeken csak egy kis része. Nem küldött tovább endokrinológushoz meg szerintem ir-re is kéne vizsgálni. De amúgy Cseniko PCOS-s, ő biztos meg tudja mondani, hogy mit kéne abszolválnod. ;-)

sjucus13

@maminti73:

A doki azt mondta, hogy kezdjek el diétázni, valamint mozogni. Ennyi. Jövő héten kedden megyek vissza, akkor már elvileg majd többet. A férjem nagyon örült, de még egyenlőre úgy látom benne is vegyesek az érzelmek mert örül is, de félt is "minket".

mano900

@sjucus13:

Nem küldött tovább sehova. De azon agyalok, hogy jövő héten kedden elmegyek mégegyszer hozzá, de utána lehet elmegyek más dokihoz is. Nagyon félek :(

mano900

@maminti73:

Köszönöm!!!

mano900

Szerintem meg csináltass egy terheléses vércukormérést! Ha jól tudom, a PCOS és a terhesség leginkább úgy függenek össze, hogy a PCOS miatt sokkal-sokkal nehezebb teherbe esni a kimaradt ovuk és a rendszertelen ciklus miatt, de ha már terhes vagy szerintem leginkább az ir-t kéne tisztázni, mert manapság sokkal hamarabb kimondják ezt a diagnózist, mint kéne, attól hogy policystásak a petefészkek meg nem biztos, hogy PCOS-s vagy.

sjucus13

Ja és mano, ja fájdogál a hasim szedd a magnéziumot!

sjucus13

@sjucus13:

Nekem az a furcsa, hogy a petefészek cisztákon kívül a többi tünet nem annyira jellemző rám, nem szőrösödök, nem vagyok egyáltalán pattanásos, jó, súlyfeleslegem az van, de nem gondolnám magam kövérnek 69 kilóval.

mano900

Szóval ha fájdogál a hasid! :oops:

sjucus13

Hú de nagy a pörgès. Elèg volt visszaolvasni.

Köszönöm szèpen a felköszöntèst mindenkinek. 36 lettem. :-P

Mano, jucus, panda, krystin minden rendben lesz meglátjátok. Volt már itt rossz, mostmár mindenkinek csupa jó jöjjön, szívből kívánom.

Aki tud, uh fotót tegyen fel.

caroline4

Marcsika86!

Jó hogy jöttèl. Sokaknak már az sikert hozott hogy belèptek közènk. Kívánom, hogy nálad is így legyen.

Írj nyugodtan bármikor.

caroline4

Itt a mi dragánk, bár eleg sötét a kép!

Mano:Minden PCOS Inzulinrezisztens de nem minden inzulinrezisztens PCOS.
Én inzulinrezisztens vagyok(szerencsére nem vészes), de nincs PCOS.
Nekem gyógyszert kell rá szednem meg a diéta.
Sajnos az utóbbi nem nagyon megy most, alig bírok valamit megenni!
Viszont szedem szepen a gyógyszert ès iszom az inofolicot(az utanzatot de az összetétel ugyanaz)

krystin
Budapest XXI. kerület

Sjucus
Örülök hogy szépen növekszik a babócád! Próbálj meg megnyugodni minden rendben lesz mostmár ezután is!
Mano
Nem véletlen ajánlottam neked hogy menj el egy cukor terhelésre! Progeszteron pótlást( utrogestant) nem írt fel a doki! Mert a pcosoknak és ír-eseknek kell mert nagyobb a vetélés aránya sajnos!
Caroline
Boldog szülinapot!

Móni
moncsika79
Szentendre

@caroline4:
Boldog Születésnapot, kívánom, hogy pozitív teszted legyen pár nap múlva méltó ajándékként :)

Pozit tesztelők gratulálok :)

Többiek kitartás,november-decemberben sok baba fogan :)

kiscsillag201
Dunaújváros

Mostmár nyugodjatok meg csajok, minden rendben lesz! :) Megérdemeltétek ! Úgyhogy semmi baj nem történhet. Boldog babavárást!

Mano, én is mindenképp elmennék egy mielőbbi vérvételre. Szerintem így te sem vagy teljesen nyugodt. Nem is értem az orvost, hogy nem foglalkozott ezzel jobban.. Talán érdemes lenne ott is mást keresni. Ha mondja, hogy baj lehet, hiszen a PCOS nem játék főleg várandósan, miért nem foglalkozott veled jobban? Annyira el tudok keseredni ilyenkor, hogy mennyire nem foglalkoznak az emberrel. Kívánom,hogy problémamentes terhességed legyen :) Egy igazi kis harcos babád van, ha így megfogant! Nagyon szeretne jönni hozzátok.
bsophiana

Mostmár nyugodjatok meg csajok, minden rendben lesz! :) Megérdemeltétek ! Úgyhogy semmi baj nem történhet. Boldog babavárást!

Mano, én is mindenképp elmennék egy mielőbbi vérvételre. Szerintem így te sem vagy teljesen nyugodt. Nem is értem az orvost, hogy nem foglalkozott ezzel jobban.. Talán érdemes lenne ott is mást keresni. Ha mondja, hogy baj lehet, hiszen a PCOS nem játék főleg várandósan, miért nem foglalkozott veled jobban? Annyira el tudok keseredni ilyenkor, hogy mennyire nem foglalkoznak az emberrel. Kívánom,hogy problémamentes terhességed legyen :) Egy igazi kis harcos babád van, ha így megfogant! Nagyon szeretne jönni hozzátok.
bsophiana

@krystin:

kicsit világosítottam rajta, és látszanak a kis végtagok. De cuki. 

caroline4

Meg se fordult a fejemben a vérvétel, mert most voltam október elején, és minden a legnagyobb rendben volt. TSH is, cukor is, minden. Egyébként az este óta kezdek megnyugodni,kisírtam magam a kolléganőimnek és megnyugtattak, hogy nem olyan nagy tragédia ez mint ahogy én azt gondoltam. Meg csomó blogot is elolvastam a neten, és azt írják, hogy ha az ember kiiktatja a szénhidrátot és sportol akkor semmiben nem más egy PCOS-es terhesség.
Lehet, hogy ez baj, de én meg vagyok nyugodva. Egyébként is úgy gondolom, hogy ha akar marad, ha nem akkor meg nem. Ha megfeszülök akkor sem, és ha még mellé idegesítem is magam akkor az többet árt mint használ. Eszem a vitaminjaimat, vigyázok magamra, és egészségesen eszek. Közben meg reménykedem, hogy velünk marad a babónk.

mano900

@caroline4:Köszi! Jajj akárhányszor meglátom a képet a szívem összeszorul olyan boldog vagyok!
Nem nyári babát terveztem, de így alakult pedig van egy csomó pici téli cuccunk 
Most a nemén filózok bár valószínüleg lány,de azért sose tudni!
Reménykedek hogy a 12.heti genetikán mondanak valamit!

Mano: ne idegeskedj túl sokat az se tesz jót, próbáld meg kerülni a finomitott lisztete és cukrokat már az sokat segít!
Ha van Inofolicod vagy hasonló összetételű cuccod azt idd az jót tesz!

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok lányok! Itt a mi kis csodánk, bár még a két pici plusz jel majdnem eltakarja! :lol:

sjucus13

@sjucus13:

De jóó :) Gratulálok!!

mano900

@sjucus13: Nagyon cuki! Gratulálok!

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok Csajok!

Szívből gratulálok az UH képekhez :)
Az a múltkor lemaradt, hogy a szülinaposokat Isten éltesse sokáig!

Én tegnap voltam dokinál.
Az inofolic szedése mellett jövő hónapban elkezdjük a clostyt, napi 1x, 5 napig.
Ezt 3 hónapon keresztül, ha addig se semmi, utána tovább küldd vizsgálatokra.

Még annyi, hogy beutalt UH-ra, mert lát valamit, ami esetleg okozhatja a nem-megtapadást, ez a méh nem tökéletes formája, egészen pontosan  "uterus arcuatus".
Azt mondja, ezt szeretné vagy kizárni, vagy megerősíteni.

Elvittem neki a 3. és 21. napi eredményeimet, azt mondja, hogy nem a legjobb, de még határeset.

Én is neki akarok rugaszkodni a diétánakm meg a tornának, mert az kell.

dinyus

@mano900: egy sima vérvételen az inzulin szint nem mérhető, azt terheléses vércukoron mérik, az inzulinretisztencia kezdetleges stádiumában a cukor még rendben lehet. De ne értsd félre, nem küldeni akarlak vérvételre, csak azért szerintem jobb tisztában lenni a dolgokkal.

sjucus13

Köszönöm csajok!

@dinyus: De jó, hogy beindult a gépezet! Szorítok, hogy kizárja és ne megerősítse az ut. arcuatust és csak egy kis closty kelljen ahhoz, hogy zebrasodjanak a tesztek! ;-)

sjucus13

@sjucus13:

én is nagyon reménykedem, mert mostmár, így közel 1,5 év elteltével kezd kicsit elegem lenni, és kezdem elveszteni a türelmemet :)

dinyus

Minden kismaminak nagy gratula. Szépek a csemeték :D
Most már aztán nincs izgulás, minden a legnagyobb rendben lesz!

@dinyus: Mi is a másfél évnél járunk, tökéletes eredményekkel. Próbára teszi a türlememet az én kis babszemem. De remélem már nem sokáig.

@caroline4:

Nagyon sokszor eszembe jutottál. Az országjárás egyik állomása Nyíregyháza volt, már egy ugrás oda Debrecen :) Mikor tesztelsz? Érzel valamit? Nagyon szorítok, hogy az átjárhatósági meghozza a két csíkot végre Neked is!

Én kb most vagyok félidőn, illetve talán még egy-két nap. Kicist érzem már a feszülgetést a petefészeknél. De ami nagyon durva, hogy egyre jobban fájnak a cicieim. Nem értem, ovu előtt nem kéne!

ecsibe

@ecsibe:
Sajnos nincs semmi tünetem. De bízok benne hogy lesz 1-2 napon belül. Mondjuk a mellem második napja nehèz. Picikèt fáj ha megfogom. De szúrkálás , nyilalgatás nincs.

Várok. Ès bízok. Most azèrt voltam eltűnve jobban, mert családi házakat keresgèltem a neten. A közeli faluba

caroline4

...szeretnènk költözni kertesbe. Nem nagy a választèk a sok szobás házakból. Megnèztünk ma is egyet, de elèggè fura lejtős utcán van ès nagyon le van lakva. Viszont iszonyat jó elosztású, 4 sziba ètkező nappali

caroline4

mármint szoba. :lol:

Na mindegy telóról katasztrófa írni.

A lènyeg hogy teljesen ekörül járt az eszem az elmúlt napokban.

caroline4

Mindenkinek KÖSZÖNÖM a felköszöntèst.

Puszi :oops:

caroline4

@caroline4: olyan jó, hogy írtál pár sort, már hiányoztál ám! :oops:
Ecsibe, akkor megy a drukk, és akkor most ovutesztelsz, vagy még utazgatsz?

sjucus13

ecsibe válaszoltam, megkaptad?

Móni
moncsika79
Szentendre

Moncsika, nem kaptam meg :(
ecsibe

@ecsibe:

sokszor már átmegy "görcsösséggé" az akarás nálam, ami viszont vitát szül a férjem meg énközöttem.

Úgyhogy igyekszem elfoglalni magamat, de nem nagyon megy :)

AZért 1,5 év igen sok, pláne, hogy nemsokára betöltöma  34et...
ha 27-30 lennék, nem stresszelnék ennyire, de azért jelenleg az idő is ellenem dolgozik :(
Nem baj, még adok időt, csak jöjjön mostmár :D
ANnyit modnott a doki, hogy ugye a kövi hónapban elkezdjük a clostit, az 3 hónap... ha addig sem, akkor tovább küld...
illetve, most egy nőgyógyászati UHra küldött el, hogy azt a méhdeformációt kizárjuk.
nekem már mindegy, csak haladjunk, haladjunk....

dinyus

@dinyus:

Én is így vagyok vele. Sokszor érzem úgy, hogy már túlságosan is akarom. Szerencsére a férjem emiatt nem vitatkozik velem. Sőt sokszor van, hogy kérdezi mit mutatott a teszt, mikor kell együtt lenni? Én meg mondom, hogy ja, most nem teszteltem, mert már elegem van, hogy minden délután pohárba pisilek.

Az elfoglalás nálam sem megy. Rengeteg melónk van, plusz építkezünk is, de valahogy a legnagyobb hajtás közepette is van egy-egy percem, hogy megálljak és a babácskámról gondolkodjak.

Én jövőre leszek 33, szóval itt is ketyeg az idő. Persze, tudom, hogy nem vagyok elkésve, de azért már szeretnék anyuka lenni.

@sjucus13:

Tegnap értünk haza. És hát bevallom elcsábultam és csináltam egy tesztet. Először nagyon halvány volt a második csík, de aztán az idő leteltével már elég erős, kiváncsi leszek a maira. Mert persze, akkor már ma is kell tesztelni :)
Azért volt összebújás is :)

@caroline4:

Nagy dolog ez a költözés. Jól meg kell fontolni. Milyenek arrafelé az ingatlan árak? Itt extra drága minden. Egy 50 négyzetméteres lakás 17-19 millió, és még felújítva sincsen.
Arra gondoltam, hogy lehet az, hogy nincs jel éppen az a jel :D

ecsibe

@ecsibe:
Akkor ott ahol mi szeretnènk házat venni jobbak az árak. 120 nmest már lehet 20 milka körül kapni. A tegnapi 180 nm ès 15 millió, mert nagyon le van lakva. Viszont nagyon jó elosztású, teljesen alápincèzett, nagy teraszos, kandallós...szóval kène rá költeni.

caroline4

9. Dpo-n járok. Semm

caroline4

Semmi tünetem. Már kène èreznem valamit. Nem dob fel a dolog.

caroline4

@caroline4:Ne szóld le a tünetmentességet én is esküdtem volna rá hogy nincs semmi! 

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Jó lenne. Szorítsatok!

caroline4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?