Új privát üzeneted érkezett!

@mano900: nem igazán, mert még egy pohár víz is felfúj. :oops: :shock:
Szorítok neked, hogy most már ne jöjjön meg szerdáig!

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

@maminti73:
Bocsi, lehet hogy én nem figyeltem, de mi lesz pénteken???

mano900

@maminti73:
Na akkor ez a vizsgálatok hete. :) Lehet hogy megint hülyeséget kérdezek, de sima vizsgálatra mész vagy valami nem oké??

mano900

@maminti73:
Értem. Akkor várjuk az infókat.:)

mano900

@maminti73:
Naaaa nem ér!!! Én meg éhen halok mindjárt, párolt karfiol volt a vacsi :roll: :-D

mano900

@maminti73:
Szerintem a lèpcsőzőgèp, a sport, a dièta legalább olyan fontos becetendő dolog mint a palástfű, inofolic vagy a barátcserje. Ezek is közelebb vihetnek a sikerhez, ès kell a tapasztalat, az egymás ösztönzèse, motiválása.

Nyugodt szívvel beszèlgessetek, cserèljetek dièta ötleteket, recepteket.

caroline4

Becetendő = bevetendő

caroline4

@caroline4: drukkolok, hogy hétvégére kétcsíkos legyen! ;-)

sjucus13

Lányok az a helyzet hogy ugye írtam nektek hogy olyan pé szerű tüneteim vannak. Nem is nagyon foglalkoztam vele. Tegnap feltűnően sokat kellett pisilnem,már kezdtem azt hinni hogy fel vagyok fázva. De még ekkor sem bújt belém az a bizonyos reménykeltő kisördög. Viszont délután a munkahelyemen nekiláttam a szokásos délutáni kávémnak, aminek az első kortya rögtön majdnem vissza is jött. Ami azért volt nagyon furcsa mert imádom a kávét. Minden nap iszom egyet reggel, meg egyet délután, és most nem bírtam. Na perszeee hogy meló után rohantam a patikába tesztért. Ma reggel meg is csináltam, az esélytelenek nyugalmával, mert ugye volt már ilyen a történelemben, hogy azt hittem, aztán mégsem. A teszten kb 2 perc után láttam a halvány 2. csíkot. Mivel betáraztam a reggeli anyagot, ha esetleg még egy teszthez kellene, így gyors csináltam belőle még egyet mert nem hittem el. Feltöltöm a képeket. Ti is látjátok vagy tényleg pszihológusra szorulok????

mano900

mano900

@mano900: Én a kazettáson látom! Halk gratula!
Szerintem ismételgesd majd napokig és látni fogod milyen szépen erősödik!
Akkor már nem fog megjönni :D
Látod neked is a késői peteérés volt a nyerő :D

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

Lányok nem rossz ötlet egy kis életmód váltás és egymásnak átadni a tapasztalatokat, ötleteket, recepteket! Én márciusba néztem bele amikor a második vetélésemnél kiderült hogy magas az éhgyomori cukrom! Azóta 8 kg fogytam! Volt miből a160 cm és 71 kg-ból! Sokkal jobban érzem magam, könnyen tudok ruhákat vásárolni magamra! Arra azért figyeljetek oda hogy napi 5x evés zöldség, gyümölcs és húsból álljon a napi menütök és mellé teljeskiörlésű pékárut, kölest, badmati rizs, hajdina stb.

Móni
moncsika79
Szentendre

Nagyon nagy szerencse hogy lebeszéltetek a fürdőzésről. Én hülye..... Egyébként élőben sokkal jobban látszódnak. Telefonnal nem tudtam olyan jó képet csinálni. Mostmár csak az a bajom, hogy ugye holnap megyek a dokihoz. Remélem ő már látni fog egy icipici babót. Annyiraa elmondanám a férjemnek. De ha meg véletlen mégsincs semmi??? Nem akarom hogy csalódjon, elég ha én csalódok.

mano900

@maminti73:

Az a baj, hogy én se nagyon fogom kibírni :( De féltem Őt. Vettem egy pár kiscipőt már akkor amikor elkezdtünk próbálkozni, mert úgy akarom elmondani neki, hogy azt odaadom. 25-ös volt mindkettő teszt amit megcsináltam. Lehet hogy délután veszek egy 10-est és megcsinálom ha hazaérek délután, hátha többet mutat. Akkor nyugodtabban mondanám el neki.

mano900

@mano900:
Gratulalok!En is latom mindketton!Viszont sztem a delutani pisibol nem lesz erosebb hiaba erzekenyebb a teszt!En sem birnam ki es tuti elmondanam,mivel ket kulonbozo teszt is becsikozodott!Mivel halvany meg lehet h a 14.dpo-n vagy ,eseteleg meg korabban,szoval ne keseredj el ha a doki mondjuk csak megvastagodott nyalkahartyat lat,sztem nagyon korai meg a terhesseg,lehet petezsak sem fog latszodni,de!ez teljesen normalis!!!Nem tudud a dokit eltolni ket hettel?Es ugyanazokbol a tesztekbol csinald az ismetleseket ketnaponta,ugy fogod latni shogy erosodik!!!

mimkosz
Budapest

@mimkosz:

Köszi!! Én úgy gondoltam, hogy elmegyek holnap is, meg 2 hét múlva is :)

mano900

@mano900: micsoda hírek! Halk gratula! :-)

sjucus13

@sjucus13:

Köszi!! Még én se nagyon merek örülni.

mano900

Átraktam negatívba a fotót, talán így jobban látszik.

mano900

mano900
Halk gratula! A du. Pisiből erősebbnek kell lennie a 10- es tesztnek, de lehet érdemes megv a rnod a reggelt ed akkor már tuti hogy erősebb lesz!
Tegnap volt az inszeminációnk, du. Pihi meg még ma is itthon vagyok kicsit teszek veszek aztán holnap már meló! Bizakodom!

Móni
moncsika79
Szentendre

@moncsika79: drukkolok nagyon, vigyázz magadra nagyon!

sjucus13

Mano , de jó! Micsoda váratlan meglepetés, gratulálok! :)

Csajok nekem tudtok segíteni? Fennt vagyok a fertinet-en, ovutesztet rendelnék, de teljesen tanácstalan vagyok,hogy melyik a jobb a normál vagy az extra érzékenységű?

bsophiana

Na jól van, közbe megtaláltam,hogy első használatra a normált ajánlanák, úgyhogy abból rendeltem 50db-ot. Férjem itt ül mellettem, mondom neki írjam a megjegyzéshez,hogy köszi, többet nem jövök,mert már terhes leszek :D nem is regisztráltam be ,csak megrendeltem :P fő a pozitív hozzáállás :D
bsophiana

Moncsika, nagyon drukkolok!!!
Mano gratula :-)
ecsibe

Moncsika pihenj azért, ha tudsz!! Vigyázz magadra! Szorítok nagyon!! :)

mano900

Moncsika, neked mikortól lesz érdemes tesztelni, mit mondott a doki?
Bsophiana, már van új időpontotok andrológiai vizsgálatra?
Én már nagyon izgulok, holnap kiderül, hogyan tovább. :roll: Ha csak rágondolok rosszul vagyok, úgy félek, de szerencsére apát leváltják a munkahelyén egy-két órára és el tud kísérni. Írni viszont nem biztos, hogy fogok tudni holnap, ha igen, akkor is csak este. Mindenesetre fél 4-4 körül drukkoljatok nagyon! ;-)
Mano,sok jó hírt neked is!
Krystin,te mikor is mész?

sjucus13

@sjucus13:
Ne aggódj!! Minden rendben lesz!! Nagyon várjuk a híreket! :)

mano900

@maminti73: Csak így tovább! Mindent a cél érdekében!
Caroline, mi újság? Nagyon gyanús vagy nekem! ;-)

sjucus13

Köszönöm a támogatást 26.-án tesztelem!

Móni
moncsika79
Szentendre

Sziasztok! Ma voltam a dokinál!
8+3 hetet mondott.
18mm a gyönyörűségünk, dobog a kis szíve és kalimpált a lábaival!
Életem legszebb születésnapi ajándèka volt ez!
Elötte annyira féltem hogy már odafele remegtem, a gyomrom összeszorult.
Azt hittem elájulok!

krystin
Budapest XXI. kerület

@maminti73:
Veled vagyok lélekben!! :) kitartás! Nagyonügyes vagy! Igazi fitt kismama leszel. :) egyébként nekem is jól megy a fogyi, egy szelet vajaskenyeret vacsiztam ( tudooomm szenhidrat, de ugy megkivantam) de 3 perc mulva ki is jott belolem. Mindent kivannek, de barmire ranezek felfordul a gyomrom. Na meg ez az állandó pisilés...iszonyat. :) legyen már holnap estee!!! :)

mano900

@maminti73:
Nem mondtam el. De este miután kijött a vajaskenyer megkerdezte hogy miért hánytam. Erre én nemes egyszerűséggel annyit mondtam hogy mert kellett. :) Erre ő határozottan rávágta, hogy "szerinte terhes vagy!". Egy pillanatra ledöbbentem, vajon megérzik az ilyesmit? De mondtam neki hogy biztosan nem vagyok terhes, hiszen a ciklusom sincs rendben, azért megyünk ma a dokihoz. :)
Most hajnalban csináltam még 2 tesztet. Egy gabriellt, azon határozottam ott van a 2. Csik, illetve egy medi lab-ot, azon is ott van, de halvány nagyon.

mano900

@mano900: nem tudsz róluk felrakni a képet?

sjucus13

mano900

A másikat nem fotoztam le.

mano900

A másikat nem fotoztam le.

mano900

Na, ez már sokkal egyértelműbb, jóval erősebb, mint a tegnapi! ;-)

sjucus13

Pedig így fotón sokkal halványabbnak tűnik mint élőben. Na mindegy, ez a mi napunk!!! :)

mano900

@mano900:

Annyira szuper hírek. Nagyon szép a ma reggeli teszted. Gratula kismama!

@krystin:

de vártam, hogy írjál! már 8 hét? azta! gyorsan telik az idő. persze az uh-ig mindig nagyon lassan telik. :)

Gralutálok. Szívből örülök, hogy minden rendben és hogy már láttátok is mozogni. Ó de csodaszép élmény ez. Egy óriási kő esik le az ember szívéről. Boldog babavárást! Megérdemled.

caroline4

Velem nincs semmi különös. Most járok a 6. dpon. Ha lesz is valami tünet, akkor azok most fognak kezdődni. Mármint gondolok itt a hasszúrkára, hüvelynyilalásra. Nekem ilyenek voltak az első tüneteim korábban. De ha nem lesz semmi ilyen, akkor tudni fogom, hogy nincs pocaklakó. Mivel az előző hónapokban is csak egy-egy igen halvány szinte semmilyen szúrka nem volt, és nem is volt baba.

Na szóval innestől már izgibb a dolog. Kíváncsi vagyok lesz -e átjárhatósági után egyből baba :) Együtt voltunk időben. Úgyhogy az esély megvan. :)

6. dpo

caroline4

@caroline4:

Na végre hogy jelentkezel, tisztára el voltál tűnve!! :)
Köszönöm! Aranyos vagy! De én mér mindig nem merek örülni úgy igazán csak halkan a "bajszom alatt" :) Majd ma remélem a doki megerősít.

Veled miújság??

mano900

@caroline4:

Nagyon szurkolok!!!!! :)

mano900

@krystin:

Boldog Születésnapot!

caroline4

@maminti73:

Én úgy fogom ezt fel, hogy füllentettem, a saját érdekében :D :D  Szerintem használják azt a radart, csak inkább hülyének tettetik magukat, nehogy sok legyen az elvárásunk. :D :D De azért imádjuk őket :)

mano900

@caroline4: Köszönöm!
Óriási kő esett le a szívemről, szinte rettegtem hogy minden rendben legyen!

Mano900: Én délutánig tudtam magamban tartani akkor egy "I love mammy and daddy" feliratú bodyt adtam oda.
Nálunk a férjem kicsit tartott az elején hogy minden rendben legyen,sok rossz példát hallottunk, de mostmár feloldódott újságolja boldog-boldogtalannak hogy mi a helyzet :-D

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

De aranyos :) Persze, hogy újságolja, gondolom határtalan a boldogságotok. :)

Az én férjem is hajlamos az aggódásra, illetve a pesszimizmusra is. Így inkább megvárom, hogy a doki mondja azt, hogy hárman leszünk hamarosan. :)

Egyébként mi a férjemmel autóversenyzünk, és ezért baba méretben vettem egy versenyző cipőt, és azt fogom neki odaadni :) :)

mano900

Lányok!
Én még ovu előtt vagyok, de napok óta fájdogál a cicim. Ennek még nem tulajdonítottam jelentőséget, de ma reggelre, rendesen fáj! Mi lehet? Ugye nem bolondult meg a ciklusom?
Napok óta tojcsis nyákom van, nem számoltam, de kb péntek körül kéne ovunak lennie! Nem tetszik ez nekem. Lehet az inszemek hatása?
ecsibe

Krystin
Örülök hogy minden rendben veletek! Boldog babavárást, és boldog szülinapot!
Mano
Nagyon szép a teszted, ez már sokkal erősebb! Reméljük ma fog már látni valamit a doki! A párodnak jó kis meglepi lesz!
Caroline
Kislányod hogy van? Szépen gyógyul a szája?Reméljük hogy sikerült most nektek az átjárhatódági után a babaPárod mikor megy vizsgálatra?
Ecsibe
Ilyenben még nem tudok nyilatkozni hogy a hormonok mennyire folyásolják be a ciklust! Adjatok bele apai anyait aztán hátha! Sok csodát hall az ember!
Én meg összeszedtem valami gombás fertőzést, betedine kúpot kell használnom 3 napig aztán mehet az utrogesztan! Remélem nem lesz ezmiatt gond!

Móni
moncsika79
Szentendre

@caroline4: Boldog Születésnapot neked!

Borzasztóan féltem hogy minden rendben legyen!A férjem se mert még annyira örülni.
A doki odahívta mondta neki: Nézze meg mit művelt! 
Mutatta neki hogy a feje a lába, hol a szíve!

krystin
Budapest XXI. kerület

Sjucus, nem sajnos, 2 napja próbáljuk elérni a dokit eredménytelenül, arra pedig nem volt még időnk sajnos,hogy másik orvost keressünk. :( És még mindig nincs kész az autónk, ami mindent dupla annyi időre redukál, az anyagi vonzatáról nem is beszélve. Úgyhogy fogalmam sincs, idén eljutunk-e újra vizsgálatra. Közben azon is agyaltam,hogy egyszer láttam ilyen "páros csomagot" a meddőségiben , mivel decemberben telik az egy év, lehet arra megyünk mostmár, de majd meglátjuk. Jó lenne a karácsonyt is letudni, mert idén inkább nyűg mint öröm.

A szülinaposoknak boldog szülinapot!

Krystin, de örülök neked! Boldog babavárást. Mano, kíváncsi vagyok, mit mond a doki. Milyen durva, hogy napokkal ezelőtt még te sem sejtetted, hogy már egy kis babszem növekszik benned, most pedig.. :) Én nem bírtam volna ki,hogy ne mondjam el a férjemnek :D 

3.cn

bsophiana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?