Új privát üzeneted érkezett!

@sjucus13:
Ugye azt tudod hogy ezzel az idegeskedessel se magadnak, se a babodnak nem teszel jot??? Döntsd el a fejedben hogy bizony minden a legnagyobb rendben van. Ha te magaddal rendben vagy, a babad is rendben lesz. Miert lenne gond? Hiszen vigyazol magatokra. Elvezd ezt az allapotot, nyugodtan, boldogan!!! Ne idegeskedj!!! Szerdan majd elmondja az orvos is hogy minden nagyszeru!! :-)

Lilypie Pregnancy tickers
mano900

@panda01:
Semmiképpen nem akarok koplalni. Mozogni szeretnék, és soksok zöldséget, gyümölcsöt, husit enni. Igazábol pontosan tudom hogy a szenhidrat minimalisra csokkentese a kulcs. Megpróbálom, hátha :)

mano900

@panda01:
Nem bírtam :-)
Elmentem, ellőtem a 10est, negatív :-(
Kezdem magamban erősíteni, hogy esetleg csak az inofolic tolja el.
De amúgy, azért még picit bennem van a remény, hogy viszont ha az ovutol számolom, akkor most van a 11-12. Nap, mert ugye a 17-18. Napon volt valahol ovu.
Lehet, hogy csak áltatom magam, de van mibe kapaszkodni :-)
Aztán meg lehet, hogy tényleg csak az inofolic játszik velem :-)

dinyus

Na megcsináltam egy 10-es One Step tesztet, negatív. Úgyhogy aki jót akar a lelki világának annak nem ajánlom a Gabriel tesztet!! :-(

mano900

@mano900:
Sajnálom. Ez a gabriel igen igen becsapós. Úgy sajnálom. Fel a fejjel. Lesz mèg neked igazi pozi teszted.

caroline4

@mano900: sajnalom, hogy negatív lett a mai!
Persze, tudom, hogy nem kéne idegeskednem, de két missed ab után 0 gyerekkel a kezemben ez már lehetetlen feladat. Az előző terhességemnél felhőtlen volt az öröm, az ultrahangon hideg zuhanyként ért a hír, hogy "ez nem jó". Próbálom magam meggyőzni, hogy minden rendben, de azért nem könnyű ám.
Dinyus, még van pár napja megcsíkosodni, meg ne add fel! ;-)
Panda, te mikor mész dokihoz?

sjucus13

Jó reggelt Lányok :-)
Én ma hajnalban ellőttem ismét egy hiperérzékeny tesztet, és olyan negatív volt, hogy csak na :-(
Viszont sehol semmi jele annak, hogy meg akarna jönni (annak se, hogy baba lenne). Úgyhogy mostmár kezdek kicsit kiakadni, hogy az amúgy full szabályos, 28 napos ciklusom megborult. 9-ére van időpontom a dokihoz, jó lenne, ha addigra megjönne és elmúlna, bár, akárhonnan nézem, megvizsgálni nem nagyon lesz értelme, hiszen, ha meg is jön, a PE közelében sem leszek.
Elcseszett egy hónap ez (is) :-)
Azért megkérdezem tőle, hogy meddig igyam az inofolicot, és hogy visszaáll-e a ciklusom? :-)
A mostanság tesztelőknek hajrá, a +++osoknak meg nyugi, mindenhol minden rendben lesz, a +ra váróknak meg kitartást :-)

dinyus

@dinyus:
Sajnálom. Lehet az inofolic? Én nem tapasztaltam ilyet, amikor ittam, de ugye nem vagyunk egyformák. Mindenképpen menj el a dokihoz és beszéld meg vele, hogy ebben a hónapban vmi furi van.
Még arra gondoltam, hogy lehet a stressz miatt is késik. Nem volt túl nyugis ez a ciklus, nem?
ecsibe

@ecsibe:
Igen, sajnos elég nehéz időszakon vagyunk túl, az arcom/nyakam is tiszta ragya :-(
Valószínűleg a kettő együtt már sok volt :-)

dinyus

@maminti73: Elvileg egy erősebb vérzés után könnyebb teherbe esni, mert jobban felfrissül a nyálkahártya.

sjucus13

Jó reggelt Mindenkinek :)

Ma reggelre elkedztem barnázni/enyhén piroslani.
Szóval mostmár akkor jöjjön meg gyorsan, és jöhet a következő próbálkozásos hónap :)

dinyus

Jó reggelt!

Ősszel-tèlen többen esnek teherbe, mint nyáron. Mostmár itt az időnk, eljön, èrzem.

Jelentem meggyógyultam, kèt napja kutya bajom. Gyerekeim is jól vannak. Csak a fèrjem nem kapta el. Remèlem nem esik bele ő is. Ő ma már dolgozik. Nekünk mèg őszi szünet.

Ma reggelre pozi lett az ovutesztem. Megteszünk mindent az ügyèrt. :-P

Majd felteszem az ovutesztjeimet, hátha segít vkinek.

15. Cn

caroline4

@caroline4:

Drukkolok, hajrá :)

Mi megyünk most hétvégén csoportosan kirándulni, 4 nap, és ez az én formám, szépen végig fogom ezek szerint piroslani, de nem baj, mert akkor utána már kezdhetem figyelgetni az ovut :)

9én ugye doki, de sajnos így kb a 6-7. napon leszek, túl sok mindent nem fog látni, de legalább akkor átbezséljük a leleteket.

@sjucus13:

megértelek, hogy aggódsz, magamról tudom, hogy a vetélés után én is szét fogom aggódni magamat, ha odajutok, de csak azt tudom tanácsolni, amit a többiek.... próbálj meg lazítani :)

dinyus

@caroline4:

Úgy legyen! Most már mi jövünk! :)

@dinyus:

Sajnálom, hogy végül megjött, de legalább nem húzta tovább, és kezdődhet az új ciklus!
Amúgy nekem is mindig akkor jön, amikor annyira, de annyira nem kéne. Most is egy élmény volt a cserepezést végiggörcsölni. Mert persze nemcsak megvan, hanem akkor már adjunk neki, szendvedj is :)

Én már jobban vagyok lelkileg. Még vívódok, hogy mi legyen ebben a hónapban. Teljes pihi, ami nálam annyi, hogy nem tesztelek, nem figyelek semmit, csak együtt vagyunk amikor jól esik. Vagy lh teszteljek és pontosan számoljam ki a peteérés napját!? 

ecsibe

@caroline4: hajrá-hajrá!
17:00ra van időpontom, ha minden igaz utána megyünk valahova vacsizni, úgyhogy csak később fogok jelentkezni, hogy mi volt. Az endokrinológust viszont már letudtam, pénteken hívhatok az eredmények végett. Drukkoljatok, este írok! :-D

sjucus13

@caroline4: Hajrá, mindent bele! 

@sjucus13: Majd azért amikor lesz időd írd meg mi volt!
Én jövőhét szerdán megyek, nagyon izgulok hogy halljuk a szívhangot is, mert múltkor még kicsi volt nem volt szívhang.
Én ma dolgozom utoljára utána betegszabin leszek.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin: Addigra már biztos, hogy fog pulzálni a babócád szivecskéje! Én még nem tudom, hogy meddig, de sokáig én sem fogok dolgozni, mondta is a doktornő, hogy ha szeretnék mehetek betegszabira.

sjucus13

@maminti73: Mindig van min filózni, mi miért történik 
Ha épp trökéletes a dolog, akkor azon hogy eddig miért nem volt az? 
De tényleg örülj a nagy tisztulásnak az jó jel!

krystin
Budapest XXI. kerület

@maminti73:

Lehet a betegség miatt is más most. Amíg nem szedtem fogamzásgátlót, addig mindig nagyon sok volt. 3-4 napig rendesen. Csak akkor volt kevés, vagy kevesebb, amikor beteg voltam és szedtem valamilyen gyógyszert.
Lehet Nálad most pont fordítva van és a gyógyszer vagy betegség miatt több.

De igazuk van a lányoknak, kitisztulsz és ezzel szép új helye lesz ebben a ciklusban a babádnak :D
ecsibe

Szóval voltam a doktornőnél, kicsi pötty olyan pici még, hogy jövő héten megyek megint, meglátjuk hogy fejlődik-e, mert egyelőre kisebb mint menzes szerint kéne lennie, de lehet, hogy csak később fogant, mint félidőben, szóval még nem tudni mi lesz. Most még csak petezsákot láttunk, kapok progeszteront, és nagyon bízom benne, hogy csak később volt az ovum, mint gondolom, végülis a prolaktin eltolhatta. Hát egyelőre ennyi, jövő hét szerdán kontroll uh.

sjucus13

Lehet azért voltak olyan halványkák a tesztek nem várt után 1,2 nappal, 32,33.cn-n?

sjucus13

@sjucus13:
Ó hát persze! Ezek szerint ez a válasz az első halványka tesztekre. Jaaaj, de jó minden rendben lesz. Beszèlj hozzá, hogy maradjon, kapaszkodjon erősen. :-P

Nem volt esemènytelen estènk, holnap elmesèlem. Jó èjt!

caroline4

@sjucus13:

Nyugi! Minden rendben lesz. Simán lehet hogy később fogant. Az egyik barátnőm most 8 hetes kismama, és még mindig nem tudták hajszál pontosan belőni hogy mennyi idős :)

Csajok én jövő héten szerdán megyek dokihoz, mert konkrétan már a 45. ciklus napomon vagyok. Teszteltem, negatív. Úgyhogy valami nem oké

mano900

@mano900:

volt valami "spéci" ebben a hónapban, ami esetleg kitolhatta a ciklust?

dinyus

Nem, semmi. Vagyis egy 10 napos antibiotikum kúra mellhártya gyulladás miatt, nem tudom , hogy az ennyire befolyásolja-e. De már egy ideje ez van, hogy hol 35 napos hol 42, de 45 még soha nem volt. Ittam  cickafark és a palástfű teát hátha segítenek rendbe tenni a dolgokat, de nem. Még a barátcserjét lehet megpróbálom, de először is irány a doki. Viszont nem szeretném ha valami lórúgásnyi hormont kelle szednem. :(

mano900

szerintem se kezsd mostmár addig semmibe bele, amíg nem lát a doki :)
És azt is mindenképp mondd el, hogy rettentő össze-vissza időszakra jön meg.

dinyus

Persze, viszem neki a mensi naptáram, sokkot fog kapni :D

mano900

Itt vannak a David 15- ös tesztjeim. A 15. Cnon lett pozitív, a 16.nap reggelèn, azaz ma, már negatív.

caroline4

Na szóval, írtam hogy voltak törtènèsek tegnap este. A nagylányom 11 èves, elvesztette azveszmèletèt a fürdőszobából kijövet. A kádból kiszállva èrezte hogy hányingere van ezèrt kezèbe vett egy vödröt ezzel együtt ájult el a szobájába lèpve. A vödörszèle elvágta a száját. Összearrták a sürgőssègin. Sőt a mutatóujját sinbe tettèk, mert eltört neki. Szegènykèm. Nagyon bízunk benne hogy szèpen fog gyógyulni a szája. Nagyon szètcsattant neki. Bozasztó látvány volt. Nagyon megijjedtem.

caroline4

@caroline4:

azta, akkor tényleg nem unatkoztatok!
Jobbulást a lányodnak :)

dinyus

@caroline4:

Szegényke! Nálatok is mindig történik valami. Reméljük hamar rendbe jön.

@mano900:

Szerintem két dolog lehet a dokinál. Vagy lát valamit, ha megvizsgál. Vagy semmit, ilyenkor viszont el kéne küldenie hormon vizsgálatra. Ha ki is derül valami, akkor legalább már azzal előrébb vagytok. Ha meg midnen ok, akkor esetleg barátcserjét bevethetsz. Szorítok!

Nálunk nem tudom mi lesz. Jövő héten bejárjuk a munka miatt a fél országot, remélem lesz kedvünk, és erőnk együtt lenni. Bár ezzel eldőlt, hogy LH tesztelni nem fogok.
ecsibe

@caroline4:

Jobbulást a kislányodnak!! Zajlik az élet :)

mano900

@caroline4: Jaj, szegényke! Szurkolok, hogy szépen gyógyuljon a szája!
Mondogatom ám a kicsi pöttyömnek, hogy nődögéljen szépen, és nagyon vágyunk ám rá! Csak nagyon félek, hogy már késő, és azért ilyen pici.
Mano, szorítok, hogy csak valami apróság végett Legyen a késés, amit könnyen lehet kezelni! És gyorsan.
Ecsibe, lehet jobb is, ha csak úgy lesztek együtt, hogy amikor jól esik!

sjucus13

Remélem mondd majd valami okosat a doki. Mindenesetre ma kipróbálo. A sós ülőfürdőt. Állítólag az meghozza a mensit. Hátha.... :) Kivételesen örülnék ha végre megjönne.

mano900

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok,hogy így eltűntem, de balszerencsék sora zúdult ránk 1 hete,mióta hazajöttünk... ma lett végre jó a netünk 3 hét után, a mobilnetem is megadta magát... egy hete el voltam zárva a külvilágtól. Se autó, se net, se kaja..tiszta világvége. Remélem, mostmár rendeződünk.
Caroline jobbulást a kislányodnak! 
Sjucus nagyon bízom benne,hogy nem lesz veletek semmi gond :) Kíváncsian várom a következő vizsgálatot. Krystin nálatok is, hogy fejlődhet a babszem.

A többieket is figyelemmel követem , nem felejtelek el titeket, csak mindig annyi időre lemaradok,hogy képtelen vagyok egyesével kiemelni mindenkit :(
Mano900 nagyon kíváncsi vagyok, terhesség abszolut kizárva?

Nekem jönnek már a szokásos tünetek, úgy néz ki ez sem lett wellness baba.. Mellfájdalom, hasi szúrkálások.. minden a megszokott mederben :/ fokozott étvágy.. hát elég elkeserítő, most leszünk lassan egy éve. De most megint annyi minden történik,hogy  a férjemnek is halasztania kell a dokit, mert amit arra tettünk félre most elmegy az autó javítására :( Karácsonnyal nem is tudom mi lesz.. Most meg még meg is fog jönni .. vasárnapra nem várom, aznap van a férjem születésnapja. Már most igyekszem edzeni magam, hogy ne keserítsem el őt is, ha elönt a vér meg a görcs. Más ajándékot terveztem volna.. hát ez van, viszont szerintem megrendelem jövőhéten az ovuteszteket, derüljön ki van e egyáltalán peteérésem. Ennyit a nem rágörcsölésről, meg jön, ha akar. 1 év :'( Bocsi csajok, kicsit megviselt vagyok, mintha minden összeesküdött volna és hiába várom,hogy majd a sors kárpótol annyira szerettem volna pocakosan ünnepelni a karácsonyt.

25.cn

bsophiana

@maminti73: Köszönöm a vigasztalást! Teoretikusan kijön ez a kisebb terhességi kor, de sajnos a megérzéseimet nem tudom befolyásolni, úgy érzem, saját magamat próbálom becsapni, és annál nagyobbat fogok koppanni. Néha meg pont az ellenkezőjéről sikerül meggyőznöm magam, reménykedem, de aztán újra jön ez az érzés. Azt hiszem, ha teljesen őszinte akarok lenni, talán gyengébbek a tüneteim is.

sjucus13

@sjucus13:Ne add fel, teljesen megértem hogy félsz!
Én is nagyon cidrizek, de van bennem bizalom!
Little is így volt és 3.-szorra megmaradt a baby, nemsoká szül!

@bsophiana: Mindig vannak hullámvölgyek, mikor az ember úgy érzi hogy minden szarul alakul!
A felhők mögül mindig kisüt a nap!
Én is meg akartam lepni a férjemet születésnapjára,de nem sikerült.
De látod eljön mindenkinek az ideje, csak nem feladni és menni előre!

@caroline4: Jobbulást a lányodnak! A férjem tinédzserkorában nekiment az üvegajtónak, az összetört üveg szétvágta a száját elég sok öltést kapott, még az állkapcsa is kilátszott altatásba műtötték, de mostmár alig látszik neki!
Annyi hogy ugye ott nem nő a bajusza meg a szakálla, de lányoknál ez nem gond!
Hidd el szépen össze fog neki forrni,csak egy kis idö kell hozzá!

krystin
Budapest XXI. kerület

@maminti73:

Csináltam tesztet hétvégén. Negatív lett. Vagyis amit először csináltam az egy Gabriell teszt volt, az eléggé megviccelt, mert reggel megcsináltam, utána nem néztem rá csak délután és két csík volt rajta. Korábban feltöltöttem róla a képet ide. Utána csináltam következő nap is, és azok negatívak lett. Azok Xepil és OneStep tesztek voltak. Meg így hogy már a 45. ciklus napomon vagyok azért már csak pozitív lenne, úgyhogy nem sok esélyt látok rá.  De hétvégén tesztelek újra a biztonság kedvéért.

mano900

@panda01: nem, az elsőnél vérezni kezdtem, de brutálisan, a másodiknál mit sem sejtettem, csak utólag gondolkodtam rajta, hogy alábbhagytak a tünetek, de nem is mind.
Amíg nem teszteltem pozitívat nem is gondoltam erre, azt hittem, vagy inkább tudtam, hogy minden rendben lesz. Azt hittem most már nem lehet semmi, kapom a szurikat is... Sajnálom, hogy ilyen negatív hozzászólásokkal jövök, igyekszem változtatni rajta.
Panda, Krystin, nektek fájdogál még a hasatok?

sjucus13

@bsophiana:

Az előző hozzászólásom miatt úgy gondolom, a terhesség kizárva. :)

Ne keseredj el!! Tudom, hogy könnyű mondani. Próbálj meg annak örülni amid van. Tudom, hülyeségnek hangzik, de egyszer félretettünk sok pénzt egy nagy nyaralásra. Persze akkor tojt be az autónk. De annyira hogy motort kellett benne cserélni. Mondanom sem kell,hogy szinte az összes félretett pénzünket elvitte.  De utána sorra jöttek jó dolgok!! :)

Nekem ez a kedvenc idézetem, ami nehéz időkben tartja bennem a lelket:

"Uralod, ha elengeded. Eléred ha nem kergeted. Tied ha már nem akarod. Megtalál ha nem kutatod."

mano900

@maminti73:
Igazad van. Köszi a tanácsot! Reggel inkább tesztelek egyet és holnapra halasztom a fürdőzést. :)

mano900

@mano900:
Hátha pozi lesz. Ha mègsem akkor jöhet az a fürdő. Nem ettèl vagy ittál sok citromlevet? Úgy tudom az el tudja tolni a mensit.

A lányom jobban van, de mèg olyan botoxos kinèzetű a kis szája.

Èn szerintem most èjjel vagy hajnalban ovulálok. Megtesszük amit megtudunk.

Jucus! Ne aggódj! De ha mègis, mièrt nem mèsz el uh-ra a kórházba? mondjuk kèt nap alatt nem sokat nőnek, vagy ki tudja. Volt ovura utaló jeled? Vagy honnan tudtad mikor legyetek együtt?

caroline4

@caroline4: nem igazán voltam benne biztos, hogy akkor volt, amikor gondoltam, mert az előző ovu óta folyton volt ovus fájdalom féle szurkálás bal oldalon, és jobb oldalon sokáig nem éreztem semmit. Szóval simán lehetett később. Ha számolgatok kijön úgy, hogy 14-én voltunk együtt, és ha akkor volt az ovu, akkor 10-12.dpo-n teszteltem, ami magyarázná a halványka csíkokat. Akkor tegnap lett volna 4+5, amit simán mérhetett 4+2-3-ra. Egyébként ekkor csak úgy spontán voltunk együtt, azt hittem már ovu után voltam. Remélem tévedtem. Nem akarom korábban megnézetni, az sem jó ám, ha túl sokszor van bolygatva ilyen pici terhesség. Én már teljesen össze vagyok zavarodva, néha erősebbek a tünetek, néha nincs semmi. Nem tudom, mit gondoljak, de remélem igazatok lesz.

sjucus13

Na nekem ma reggelre feljebb is ment a hőm. Úgyhogy hajnalban meglehetett az ovum. Èrdekes hogy nem volt feszítő ovus fájdalom, csak pár pici nyilalás a jobb oldalon, ebből gondlom, h jobb oldalon èrett a petesejt. Máskor baromi erősen èrzem. Ezt most az átjárhatóságinak tudom be. Lehet kitisztult a petevezetőm ès emiatt nem nagyon feszít a kiszabadult petesejt közben kifolyt folyadèk.

caroline4

@sjucus13: Csak megerőltetésnél és ha köhögök meg hányok, amúgy nem érzem! Bízom a legjobbakban, de én is nagyon félek!
Egyetértek Pandával én is mindig azzal nyugtatom magam, hogy a baby eddig jól bírta a strapát, de ha menni akar akkor hiába pihenek akkor is megy!

krystin
Budapest XXI. kerület

Jucus sajnos tudom min mész keresztül én is kétszer vetéltem az elmúlt időben! Próbálj meg egy picit hinni és bízni!
Caroline
Jobbulást a kislányodnak!
mano
Lehet kellene kérned egy hormon sort+cukor terhelést mert sajnos az is befolyásolhatja a menszeszt+peteérést!
Én tegnap voltam vissza uhn, egy 18mm-es tüszőm van és 12 mm a nyálkahártya! Ma még szúrom a hormont, holnap tüszőrepesztő és hétfőn inszem! Nagyon várom már de azért vegyes érzések kavarognak bennem az elmúlt események miatt! Bizakodom hogy sikerüljön és minden rendben haladjon!
moncsika79
Szentendre

Moncsika, köszönöm és nagyon szurkolok neked!
Mano, én nem próbálnám meghozni a menzit, amíg nem látott orvos, nemrég szült nálam egy anyuka, akinekem egy teszt se mutatta ki a Hcg-t, pedig egy teljesen normális terhességről volt szó, egészséges babája született.
Krystin, Panda, köszönöm a válaszokat, nekem azért fájdogál elég sokat, de nem mondanám erősnek azért, mindenesetre napi 3ra emeltem a Mg-ot. :-D Az a helyzet, hogy az elsőnél meg el tudtam fogadni, hogy ha menni akar, akkor hadd menjen, nincs mit tenni, már a másodiknál nem, de bízom benne, hogy ezúttal nem kell ilyeneken gondolkodnom, már egy kicsit sikerült pozitívabbra hangolnom. ;-) Ma hívtam az endokrinológust az eredmény végett, picit magasabb, ha jól értettem 4 (vagy 4 körüli) a TSH, de inkább ad rá gyógyszert, hétfőn mehetek is hozzá.
Caroline, megy a drukk ezerrel, már most izgulok érted! :-)

sjucus13

Sjucus! Nem szoktam írni, de korábban olvasgattalak titeket mindennap. Most azért írok, mert én is ugyanebben a cipőben jártam és tudom h milyen rossz most neked, átérzem az aggódásod.

Szóval utolsó mensestől számolva én is a 6.héten mentem uh-ra, amikor már elvileg szivhang is van. Hát én is jól beparáztam, amikor nemhogy szivhangot nem hallottunk, de babát se igazán láttuk, csak a petezsákot. Én is megijedtem, a doki javaslatára másfél hét múlva visszamentem, addig progeszteront írt fel. Hát a következő uh-on aztán megbeszéltuk mi a helyzet. Mivel 34 napos ciklusaim voltak, abból mínusz 14, azaz a 20.nap környékén ovuláció. Mivel én használtam ovu tesztet, így tudom, h kb 21.napon volt legmagasabb az LH szint, utána még ki tudja hány nap a petekilökődés és fogantatás.

Szóval, ha jól értelmezem, neked is kb 31 napos ciklusaid voltak. Szóval később volt ovu, mint 14.nap. És a dokik egy 28 napos ciklussal számolnak, illetve nem tudod pontosan h mikor volt peteérésed, szóval simán 1 héttel később is.

Én is 3 hétig voltam 6 hetes. :-D :-D Legalábbis én így számoltam menses alapján, aztán a doki.... A 3.uh-on megmérte, 6+2 nap, 10 nappal később 8+2, és újabb 2 hét : 10+5. Elég érdekes. Nagyon jó uh gépe van a dokimnak, de még annyira picik h nem lehet pontosan mérni és már néhány mm is napokat jelent.

Szóval fel a fejjel. Nem szabad idegeskedni. Az én férjem ezt szokta mondani: akkor aggódj, ha a doki azt mondja h baj van. Kicsit durva, de igaza van. Nem lesz semmi baj, csak kisebb a babád mint 6 hetes.

bubidini

@bubidini: de jó ezt olvasni! Ilyenkor kicsit könnyebb elhinni, hogy minden rendben lesz!

sjucus13

@sjucus13:

Köszönöm a tanácsot! Igen , ilyet már én is hallottam. Plusz reggel valamiért azzal az érzésse keltem, hogy nehogymár ilyen hülyeséggel veszélyeztessem a babám, ha esetleg mégis van. Foggalmam sincs honnan jött ez az érzés mikor még a szemem se nyitottam ki.  Lényeg hogy nem csinálok semmi ilyesmit amíg nem voltam a dokinál.

Ne haragudj, hogy megkérdezem, lehet hogy korábban írtad már, csak nem olvastam el, de mivel foglalkozol? Csak a "nálam szült nemrég egy anyuka" mondat miatt kérdezem. Persze nem kell válaszolnod, ha nem szeretnél!! :)

mano900

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?