Új privát üzeneted érkezett!

Ezek jó jelek, Kriszta!!! Te vettél már tesztet? Ha nem, mikor fogsz? És ugye beszámolsz?
Kata
Kata
 


Sziasztok ! Kata,Kriszta, es tobbiek !

Valamit nem ertek, mint mar irtam tegnap megcsinaltam a tesztet es negativ lett.
Viszont a papiron az all ,hogy 10 percen belul eltunik a negativ eredmeny a pozitiv 48 oran keresztul lathato.
Szoval, meg nem dobtam ki a tesztet mert meg mindig lathato rajta a negativ csik ! Pedig mar reg nem szabadna ott lennie. Ma is megneztem es ugyan azt tapasztaltam. Megprobalom holnap is.
Nem ertem ,hogy mert nem tunt el ha el kellet volna tunnie. Nem furcsa ? Mit gondoltok ??
Az az igazsag tobb dolog miatt szeretnem mar megtudni mi van, ugyanis
1. erdekel, hogy van e baba a pocakban
2. ez elott szedtem egy csomo gyogynovenyes gyogyszert pl. a pattanasok ellen stb. igaz most egy sincs rajtam ami a gyogyszerem nelkul meglepo!
Es ha nem vagyok terhes csak akkor szedhetem !
Ha nincs baba ,akkor viszont nem lenne rossz folytatni.
3. Es ha csak megfaztam ,amit ketlek akkor meg szeretnek valami rendes gyogyszert szedni mert utalom ,ahogy erzem sokszor magam.
Szoval ezert vagyok izgatott! Szeretnek minnel elobb jobban lenni ,ha nem valami ertelmes dologert szenved az ember, akkor inkabb tegyen ellene ,vagy nem ?
Ne haragudjatok a panaszkodasomert!!!!

Udv.: Brigi
Brigi
 


Szia Brigi!
Nekem anno egy pénteki napon kellet volna megjönnie és már a hét elején baromi rosszul voltam, ugyanakkor az erős hasgörcs is megvolt ( olyan, mint a mensó elött és alatt ). Pénteken megcsináltam a tesztet, mert nagyon fájt a hasam viszont őrülten émelyegtem . Nem akartam görcsoldót bevenni, mert mi van ha mégis van baba. Hát volt, most 15 hónapos a Manócskám. A teszten még mindíg látszik a két csík. A gégi negatív teszten is több hónapig látható volt.
A dokim azt mondta, hogy a negatív eredmény az nem biztos, hogy negatív, ellenben a pozitív az mindíg tuti.
Sok sikert kívánok!
Szióka
Kanga
Kanga-Zsebibaba
 

 
 

Szia Kanga!
Nem tudom, a dokid ezt a patikai tesztekre mondta-e (ha nem, akkor bocs), de egy barátnőmnek a teszt pozitív lett, pedig nem is vol terhes. Viszont hormonzavara van...
Itt a babaneten írta a nőgy. doki, hogy a patikai teszteknél elég rossz a hibaarány, kb. minden 5-6. téves eredményt ad. Mindkét irányban...
üdv
Zsóka
Zsóka
 


A TV-ben is volt egyszer hogy valami pasi pisilt a tesztre, és mégis pozitív lett..
Zorkanya
 


Szia Zsóka!
Nekem eddig három doki is azt mondta, hogy a gyógyszertári sokkal biztosabb, mint a laboré. A barátnőmnek is azt mondták a laborban, hogy nem terhes ( kétszer is megismételték pár nap különbséggel )pedig a patikai kimutatta. Jövő hónapban szül.
Szióka
Kanga
Kanga-Zsebibaba
 


Nekem is az a tapasztalatom mint Kangának. Eddig még soha nem tévedett és remélem ezután sem fog. Pedig elég sokféle tesztet használtam már. Persze a kivétel erősíti a szabályt. Tehát biztos, hogy vannak rossz tesztek is. Lehet, hogy nekem eddig szerencsém volt? Pedig elég sokat elhasználtam már.
Hajni
 


Lányok, szerintem a tesztek hatékonyságát azért nagyban befolyásolja az adott nő akkori állapota (hormonszint, stb.) És mivel semmi sem tökéletes a világon, a tesztek sem.
És azért azt ne feledd, Brigi, hogy a jelzett időpontnál te sokkal előbb csináltad meg!!!
Szóval én a helyedben nagyon vigyáznék magamra, sokat pihennék, a torokfájásra meleg teát innék és mézet szopogatnék és ha szombaton nem jön meg, sőt még vasárnap se, akkor nagyon boldog lennék és hétfőn vennék egy tesztet. Tarts ki!!! Ennyit megér, nem?
Sok erőt! Kata
Kata
 


Sziasztok!

Nekem is csak jó tapasztalataim vannak a tesztekkel, bár a legkorábbi eredményt sosem vettem tutira. Most is csinákltam egy tesztet a menstruáció várható napja után két nappal mert görcs volt, nyügösség volt csak vér nem és pont a babaneten olvastam, hogy ez terhességi tünet lehet. Az egy folyadékos-cseppentős pontosabban fogalmazva szín-teszt volt, ha színtelen lesz pozitív ha lila marad negatív. Talán a legprimitívebb tesz ami patikában kapható, de első nekifutásra azért jó, mert ha mutatja a terhességet az már tuti, ha meg negatív, minimum egy ismétlést megér. A második mindent eldöntő tesztet holnapra tartogatom, nem tudnék pontos okot mondani, miért, de meggyőződésem hogy ketten írunk nektek, mert a mellem úgy feszül, hogy nem tudok hason aludni és meg kell választanom,melyik melltartómat veszem fel. Ezen kívül a férjem azt mondja úgy sugárzik belőlem a boldogság, ahogy még soha.

Kriszta
Kriszta
 


Kriszta, ez jó hír és a jelek is jók, jelentkezz! Az első eredmény mit mutatott?
Üdv.: Kata
Kata
 


szia Kata!

Az első teszt pozitív volt, méghozzá erős színváltozással. Most egy Clear blue-t akarok kipróbálni és ha az is pozitív: jöhet a doki

Kriszta
Kriszta
 


Kriszta, a Clear Blue nagyon jó, biztosan olvastad már itt, hogy rajongója vagyok! Szép, praktikus, okos, egyszerű. Remélem, neked is örömet jelez majd!!!
Kata
Kata
 


Szia Kata!

A leveleket végigolvasva úgy veszem észre Te lassan a tanácsadónk is lehetsz, köze van a szakmádhoz vagy csak ennyire felkészültél, hogy minden sima legyen mire itt az időd?
Nekem elég nehéz a helyzetem, én állattenyésztő vagyok, így az anatómiai, genetikai rész nekem teljesen tiszta, sőt elég sok "szülést" levezettem már kocáknál, teheneknél, sőt még a házi görényem is a kezemben ellett.
Ez sok tapasztalatot ad , de épp ezért a környezetem nem érti mit kell annyit témázni erről a terhesség dologról. Kevés emberrel tudom megbeszélni az aktuális tüneteimet és aggájaimat. Éppen ezért nagyon örülök hogy belebotlottam a babanet-es társalgóba.
Kriszta
Kriszta
 


Szia, Kriszta!
A szakmámhoz semmi köze semmiféle biológiának, képesítésileg bölcsész/tanár vagyok. Amikor májusban elhatároztuk, hogy babát szeretnénk, akkor indítottam el ezt a rovatot, pont azért, amit te is írtál: kevés emberrel tudtam ezekről a kérdésekről, érzésekről beszélni. Szóval, amit én tudok, azt tanultam a többi lányoktól, illetve megtanultam a saját sorsomból. Szóval, kösz a dícséretet, de szerintem ez igazán a rovatban felbukkanó érdekes kérdéseknek, őszinte megnyilvánulásoknak, segítőkész válaszoknak szól. Jó, hogy te is itt vagy, remélem, neked is hasznos lesz az itt folyó csevely!
Kata
Kata
 


Szia Kriszta!
Remélem hamarosan gratulálhatunk!! :o )))))))))))
Sokak szerint én is sokat parádéztam a pocakosságom alatt, de én így éreztem normálisnak, hiszen kivel törődtem volna annyit , mint a Babácskámmal. Megjegyzem a párom soha nem sokalta a Baba iránti törődésem, Ő is nagyon sokat társalgott Gergővel.
Sziasztok
Kanga
Kanga-Zsebibaba
 


Sziasztok!

Én még csak most találtam rá erre a kis társalgó társasásgra, és nagyon tetszik a dolog. Lenne is rögtön egy kérdésem, hátha valaki tud valamit róla. Szerintetek lehet valami káros hatása, ha valaki szed fogamzásgátlót és közben esik teherbe. Semmi sem tökéletes, elég egy napot kihagyni és megtörténik a dolog, de mit sem sejtve tovább szedem a gyógyszert... Nem veszélyes ez a babára?
Erzsó
Erzsó
 


Sziaztok!
Gtatulalok minden uj babavaronak, es udvozlom az uj tagokat. Sajnos mar ket hete nincs internet a suliban, es igy nem tudlak olvasni benneteket. Mar kezdenek elojonni az elvonasi tunetek... :)
Most nincs elso oram ezert bejottem a ferjem munkahelyere, de rohannom kell, mert mindjart kezdodik az elso ora.
Van egy ismerosom, aki gyogyszer mellett lett kismama, es 8 hetesen tudta meg hogy az, es most mar lassan egy eves lesz a kisfia, es makk egeszseges.
Mennem kell, sziasztok!
Moni
Moni
 


Sziasztok!

Ma reggel megcsináltam a Clear Blue tesztet és a pozitív csík hamarabb jelent meg mint az ellenőrző csík. Ezt már csak a hétfői doki látogatással fogom tetézni. Remélem jó doki lesz, ismerős ismerőse, ahogy lenni szokott, de ha nem szimpi úgy el húzok mint a vadliba. Szerintetek most az első vizitnél kell letisztázni, hogy mi mibe fog kerülni. Azt tudom, hogy magánrendelésen 1 db nőgyógyászati rendelés 4000 Ft. Normális ez?
Az igazat megvallva nem vagyok nagy doki látogató, nem vagyok tisztában a piaci árakkal.
még jövök ma csak egy kicsit dolgozni is kell.

Kriszta
Kriszta
 


Kriszta, van egy topic (hol és kinél szüljek), ahol tök részletesen ktárgyaltunk már egy csomó dokit. Az ott olvasottak szerint a 4.000 inkább a felső árkategóriába tartozik, szerintem az átlag 3.000 körül van. Plusz még azt is érdemes megkérdezned tőle előre!!!, hogy pl. egy ultrahangért mennyit kér és hogy a szülésért kér-e külön vagy a vizitel alkalmával fizetett 4.000 Ft-ban benne van-e minden. Ezt kétlem, de érdemes tisztázni.
Egyébként nagyon örülök a jó hírnek, gratulálok és drukkolok!!!
Egyébként első baba, Kriszta?
Üdv.: Kata
Kata
 


Erzsó!

Ez valószínűleg függhet a gyógyszer fajtájától, van amelyikre rá is írják, hogy nem veszélyes. Ezeknél az igaz, hogy ha megbír foganni, és beágyazódik, akkor az azt jelenti, hogy a gyógyszer nem érvényesült, és így nem is ártott. Persze jobb mielőbb abbahagyni. De olyan is létezik (pl. az esemény utániak ide tartoznak azt hiszem), amik mellett a mégis megfoganó baba veszélybe kerülhet, mert pl. a méhenkívüli terhesség kockázatát növeli. A nővérem épp most 7 hónapos terhes egy így indult dolog után, az eddigiek szerint val. minden rendben van, szóval még ez utóbbinál sem törvényszerű (az bizti, hogy nem méhenkívüli terhes). De azt hiszem valahol biztos találsz itt a neten rendes orvosi választ is erre a kérdésre.
Ildi
Pethes Ildikó
 


Szia Kata!

Igen teljesen az első gyerek, sőt hosszú ideje dédelgetett álom, csak sok munkahely és lakhely változás miatt eddig nem gondolhattam rá komolyan. Most volt először olyan évünk, amikor nekem is jó a munkahelyem és a férjemé is jó (volt)így tavasszal úgy döntöttünk, abbahagyom a fogamzásgátló szedését és így egy kb féléves tisztulási idő után belevágunk a babagyártásba.
Azt hiszem, elmondhatom, hogy mázlis vagyok, mert úgy gondoltam szeptember lesz az első hónap amikor nem vigyázunk, durr bele. Azt hiszem ekkorra már én biztos voltam benne, hogy hamarosan terhes leszek. Végszóra, szeptember 20-án amikor meg kellett volna jönnie már csak a korai jelek voltak és semmi vérzés. Szóval az enyém,egyenlőre egy ideális történet és csak remélhetem az azonos folytatást.

Kriszta
Kriszta
 


Sziasztok !
Tegnap nagyon rosszul lettem es megjott, 25 napra ami meg soha nem fordult nallam elo. Meg mindig nem vagyok igazan jol.
Tegnap rettenetesen szedultem, a hanyingerem meg mindig megvan, es gyenge vagyok mint a harmat.
Nagyon furcsan jott meg, milyen ha valakinek elmegy a baba ( nem biztos ,hogy terhes voltam )?
Lehet ,hogy attol jott meg elobb ?

Udv.: Brigi
Brigi
 


Szia Kriszta! És persze Mindenki!

Én is tavasszal hagytam abba a gyógyszerszedést, és a jövo hónapban akarunk eloször élesben próbálkozni. Bár errol már írtam még a nyáron, építkezünk, ami szerencsére már a vége felé jár, és hát a munkahelyemen is ezt az évet mindenképpen ki akartam húzni. Szóval a jövo hónaptól remélem, én is a babákat várók közé tartozhatok, és megoszthatom mindenkivel tapasztalataimat, élményeimet. Egyébként - bár nem igazán szóltam hozzá a beszélgetésekhet - rendszeresen olvasom írásaitokat, és így utólag is gratulálok minden kismamának és nagyon drukkolok a próbálkozóknak.

Sziasztok: Móni
T.I.Móni
 


Kedves Kata!

Az LH-teszt (Corax-Morwell LH-tesztnek pontosan) arra jó, hogy a tüszőrepedés várható időpontját tudjad. Egyébként úgy működik, mint egy terhességi teszt: egy csík negatív, két csík pozitív. Az LH-teszt a tüszőrepedés várható időpontjától hamarabb kb. 24-36 órával pozitív.
Ha mondjuk pont 14.napra esik a tüszőrepedés, erről úgy tudsz meggyőződni, hogy a 13. napon csinálsz egy LH-tesztet, és ha az pozitív, akkor biztos, hogy másnap lesz a tüszőrepedés. Az LH-hormon felelős a tüszőrepedésért, ezért annak az értéke a tüszőrepedés előtt maximális. Ezt mutatja ki a teszt. Kórházi gyógyszertárakban egészen biztos, hogy hozzájutsz, más patikákban szerintem nem.


Kedves Kriszta!

Gratulálok és üdvözöllek a babavárók körében. Szerintem nem kell annyira sietni a dokihoz, vagy ha mindenképp beszélni szeretnél vele, akkor ne engedd, hogy megvizsgáljon a "kezével".Sokakat hallottam, hogy az ilyen orvosi vizsgálat után megjött nekik.
Csak ultrahangot engedj csinálni.

Sziasztok: Erika
Tóth Erika
 


Sziasztok!
Brigi!!! Elég furcsa a történeted, nem tudom, milyenek a lehetőségeid (valahol külföldön vagy, ha jól emlékszem), de szerintem próbálj meg egy dokit felkeresni. Sajnos nekem elment a kisbabám, de mivel elhalt bennem, műtétileg szedték ki, úgyhogy nem tudom, ez a te furcsa menszeszed mit jelenthet. Vigyázz magadra és próbálj meg utána járni ennek a történetnek!!! Remélem, minél előbb jobban leszel!

Kriszta, örülök a jó híreknek felőled és vigyázz magatokra? Hogy vagy? Milyen tüneteket produkálsz? Hétfőn mész dokihoz?

Móni, akkor mi lehet, hogy egyszerre leszünk terhesek! Vicces lenne, de ugyanakkor jó is.

Örülök nektek, remélem, sok hasznos tanácsot tudunk még adni egymásnak!!!

Kata
Kata
 


SZia Móni, Kata!

Mi nagyon egyforma "tüneteket" produkálunk, mi is az építkezés célegyenesében vagyunk, bár ez tetőcsere meg tetőtérbeépítés volt (az új jövevényeknek). És a munkahelyemen nekem is ki kell húznom év végéig.

A valós tüneteim még csak most kezdődnek, amennyiben émelygek és két falat között képes vagyok megundorodni az adott kajától. Evvel szemben szinte állandóan éhes vagyok, csak nem találom, hogy mit ennék.
Nagyon-nagyon álmos vagyok és fáradékonyabb, még szerencse, hogy a főnököm szabin van és nem látja mit össze lazsálok.
Az ivás az én egyetlen örömöm, na nem úgy... bármilyen gyümölcslét, vizet, tejet literszám tudnék ledönteni a torkomon.
Ti is egyetértetek Erikával?

Brigi
Lehet, hogy annyira lestresszelted magad a terhesség gondolatával, hogy attól jött meg.
Sokan nem hiszik el de a tudat alatt dolgozó ideg sok furcsaságra képes főleg a pszihésen sokkal érzékenyebb nőknél.

Kriszta
Kriszta
 


Kedves Brigi!
A menszeszed ugyan olyan, mint szokott lenni vagy más. Ha Vetélésről lenne szó, akkor sokkal erősebb, mint a normál menszesz. Én már vetéltem el. így hát sajnos tudom.
Amikor aztán újra terhes lettem, nagyon hamar úgy éreztem, hogy terhes vagyok, s mivel nagyon türelmetlen voltam én is előb megcsináltam a tesztet, ami negatív lett. Egy hét múlva kellett megjönni. Bár én a negatív teszt ellenére is megvoltam győződve, hogy terhes vagyok. Aztán napra pontosan megjött, vagyis azt hittem, hogy megjött, mert egész nap csak nagyon halványan vérezgettem, aztán másnap is még egy kicsit vérezgette, aztán elmúlt. 3 nap múlva megint csináltam egy tesztet és pozitív lett!
Timea
 


Kedves Kriszta az én véleményem az, hogy minnél elöbb menj el orvoshoz, abból baj nem származhat. Ha az orvos a kezével megvizsgél és valóban terhes vagy, attól még "nem jön meg" (Bár ezt nem is értem, hogy hogyan gondolta az Erika?) Legfeljebb egy picit vérezhetsz, de ez a 9 hónap alatt vizsgélat után bármikor előfordulhat. Egyébként, ha meg csak ultrahanggal vizsgálna meg az orvos valószínűleg hüvelyi ultrahangot végezne az első alkalommal.
Olvastam, hogy kapart a torkod. Bár lehet, hogy tényleg semmi köze a terhességhez, de amikor én is a terhesség elején jártam, nekem is így volt, sőt még a hangom is elment.
Üdv: Timea
Timea
 


Köszönöm Timea, hogy megnyugtattál, hétfőn délután megyek a dokihoz, kedden leírom, hogy mit intéztem, mit mondott.
Kellemes hétvégét

Kriszta
Kriszta
 


Sziasztok!
Szerintem a huvelyi vizsgalat nem veszelyes a babara, mert azt annyira ovatosan vegzi az orvos. Legalabbis nekem igen. Az ujaknak mondom, hogy mi is most probalkozunk. Eddig ketto honap volt sikertelen, de remelem most mar en is jo hirekkel szolgalhatok. De nekem van meg idom a ciklus vegeig.
Mennem kell, sziasztok!
Moni
Moni
 


Sziasztok ,

Már elég rég jelentkeztem, most nem név szerint, de leírok pár dolgot , talán hasznosnak találjátok.
Mi a férjemmel jártunk az Optimális Családtervezőbe ahol szintén a hőmérőzés hívei, szerintem ez tuti módszer és ott adnak egy kis cetlit, amin x elni kell a hőt és ezáltal egy klassz kis görbét kapsz, amin egyértelműen látszik, mikor kell, ha akarsz és mikor nem , ha nem. Digitális hőmérővel, reggel ágyban nem kikelve, ébredéskor egyáltalán nem olyan macerás, mint amilyennek tűnik és marha hasznos.
A másik a patikákban 1200 ért kb lehet kapni egy PG 53 nevű kis mikroszkópot, ami egy kis kerek tárcsa picike , és nagyon , jó a nyálból megmutatja aznap termékeny vagy e vagy sem, plusz amit Kata írt a hüvelyváladékról...szóval ezzel a három módszerrel , akár együtt akár külön tutira meg tudod állapítani a jó napokat!!!!!!
Nekünk is nagy szerencsénk volt és az első próbálkozásnál sikerült augusztusban, én először egy nem túl jó dokihoz mentem, aki ujjal vizsgált, de semmi bajom nem lett, mert ilyenkor csak a méhnyakad nézik, hogy el van e záródva és egy mozdulttal kivülről megtapintják a méhed, ami jó kis bedurrant állapotban van, legálabbis én már az első naptól ezt éreztem, én annyira nem émelygek/tem, csak fáradt vagyok és kezdetekben, már rögtön a teherbeesés után éreztem, hogy valami "más". olyan volt mintha a pocim külön életet élt volna, hivatalosan diszkomfort érzés...
De ez mindenkinél másképp jelentkezik. A tesztel kapcsolatban pedig, csak akkor csinálja meg mindenki, ha egy két napot késik a menzesze, ugyanis az, hogy 3 napos terhességet kimutat valami szerintem kamu, legalábbis saját tapasztalaból tudom, hogy akkor nekem negativ volt és mikor nem jött meg tök pozitiv...
A vetéléssel kapcsolatban pedig, a nőgyógyászati vizsgálatoktól /most a SOTE I re járok és ott is először kézzel majd hüvelyi UH val vizsgáltak/ szerintem nem lehet elvetélni, amúgy is pihenni kell, nem cipekedni, nem lépcsőzni , jókat enni , sokat inni stb, de az tuti , hogy elég ha kb a 6-7 héten megy el az ember először dokihoz, ésazt is sokan mondták nekem, hogy a kisbaba, ha elmegy akkor amúgy is beteg lett volna, szóvala korai vetélés -ha külön szervi vagy lelki oka nincs- természetes kiválasztódás, ha a baba meg akar születni, meg is fog. Lehet, hogy azt mondjátok én könnyen beszélek, de pl egy kolléganőm a második babáját várja és direkt ugrált, sportolt az elején, hogy ha nem lenne egészséges a baba inkább menjen el, mondjuk ez már túlzás, de ilyen is van.
Elnézést , hogy ilyen rengeteget írtam és lehet, hogy sok benne a hüjeség is, de most végre hazahozta a gépet és kicsit internetezhetek végre:-)))
Minden kismamának és leendőnek is minden jót és hajrá!!!!!!!!!!!!!!
üdv
Soma
soma
 


Kedves Brigi!

Szerintem, majd csinálj egy másik tesztet is,de hamarosan menj el nőgyógyhoz.
Mi tavaly tavasszal döntöttünk úgy, hogy babát szeretnénk.Abbahagytam a gyógyszerszedést és rá 3 hónapra elkezdtük a babagyártást,majd Szeptemberben úgy éreztem, hogy terhes vagyok.Kicsit késöbb jött meg, mint szokott,ezért én is csináltam egy tesztet ami negatív lett. Szomorúan vettem tudomásul, de továbbra is úgy éreztem, hogy terhes vagyok. A következő hónapban mielött megjött csináltam egy tesztet,ami azonnal pozitív lett. Másnap mentem el az orvoshoz,aki 9 hetes terhességet állapított meg.Tehát már akkor is terhes voltam,mikor az előző hónapban megjött. Mostmár egy "nagy" (5hónapos)lányom van.

Minden kismamának jó egészséget,gyönyörű terhességet kívánok!

Üdv.:Sissy
Sissy
 


Sziasztok!

Csak annyit tennék hozzá a Soma által írt mikroszkópos módszerhez: nővérem barátnőjének második gyermeke (elég kis korkülönbséggel) ennek a módszernek az eredménye volt, nem pozitívan! Szóval óvatosan ezzel a módszerrel!
Ildi
Pethes Ildikó
 


Kedves Soma!
A Pg53 mikroszkop az egy alkalomra szol vagy sokszor hasznalatos? Mert ha minden honapban meg kell venni, akkor egy kicsit huzos az ara!
Koszi a valaszod!
Moni
Moni
 


Sziasztok, Lányok!

Visszajöttem a nyaralásból, és végre újra itt lehetek veletek! Hiányoztatok! Szerencsére nem volt semmi gond nyaralás alatt, legalábbis hasfájás vagy vérzés nem volt, úgy tűnik minden rendben. Viszont megjelent a hányinger, alig tudok enni, és egész nap émelygek. Már számolom a napokat, hogy mikor telik le a 3 hónap, hogy végre abbamaradjon ez a fránya hányinger (de legalább még nem hánytam). Ha lesznek kész fotók, majd teszek fel a nyaralásról a Fényképtárba.

Kata és Móni, sajnálom, hogy nem költözött még be a pici pocaklakó, én tovább drukkolok nektek!

Brigi!

Én rögtön megéreztem a terhességet, erről ebben a topicban olvashatsz is, nagy nyugalmat, elégedettséget, boldogságot éreztem, és megnőtt az étvágyam. Most 8. héten vagyok, és a 6. hét végén kezdett el hányingerem lenni, pedig már azt hittem, megúsztam az émelygést. Ugyanakkor alig kívánok enni-inni, és csakis meghatározott kajákat vagyok képes megenni, vagyis amiket megkívánok, és azokból is keveset. Hát, most itt tartok.

Majd beszámolsz, mit mondott a nőgyógyász?

Kedves Kriszta!

Gratulálok a babádhoz! Azt hiszem, te kérdezted, nekem mikor jött meg utoljára: aug. 16-án. Kiszámoltad már, mikorra jön majd a baba? Nekem máj. 30. Én még nem voltam dokinál, de a MÁV-ban akarok szülni, e héten tervezek felkeresni egy dokit.

Üdv: Krisztina
Krisztina
 


Kedves Sissy!

Amikor megjott, akkor ugyanolyan volt mint maskor szokott lenni? Ezt azert kerdezem, mert mi mar a 3. probalkozos honapnal tartunk, es az elso ketto sikertelen volt. De a masodik honap vegen csinaltam egy tesztet, fentebb olvashatsz rola, ami semmit nem mutatott, majd utana 5 napra megjott. De most a 3. ciklus kozepen ugyanazokat erzem mint te. Felpuffadt has, olyan mintha meg akarna jonni, es a gorben 36.5 mar egy hete. Most a 13. napnal tartok, es meg nem volt peteeresem, pedig a 11.-12. napon szokott lenni. Van valami otleted, otletetek? Lehet, hogy csak azert erzem ezeket, mert mar annyira szeretnek kismama lenni?
Moni
Moni
 


Kedves Andrea!

Neked is gratulálok a harmadik babádhoz!

Üdv: Krisztina
Krisztina
 


Sziasztok, Lányok!

Aj-aj, most látom csak, hogy a hosszú írásom nem ment el... Na, akkor nekiállok újrapötyögni.

Megérkeztem Dél-Olaszból, és örülök, hogy újra itt lehetek veletek! Szerencsére semmi gond nem volt, leszámítva, hogy megjelent az a fránya hányinger, és szinte egész nap gyötör már több, mint 1 hete. Alig bírok enni, és csakis azt, amit megkívánok. E héten tervezek orvoshoz menni.

Majd ha lesznek fényképek, teszek fel néhányat a Fényképtárba.

Kedves Kata és Móni!

Sajnálom, hogy még nem költözött be a kis pocaklakó! (viszont örülök, hogy meggyógyultál, Kata!) Én továbbrais drukkolok nektek!

Kedves Kriszta!

Gratulálok a babádhoz! Azt hiszem, te kérdezted, hogy nekem mikor jött meg utoljára, szóval aug. 16-án.

Találtál már dokit magadnak? Hol szeretnél szülni? Én a MÁV-ban, de még csak most kezdem a dokivadászatot.

Kedves Brigi!

Én már egész korán megéreztem a terhességet, erről írtam is ebben a topicban korábban. Nagyon nyugodt voltam, boldog, elégedett, és óriási étvágyam lett. Ja, és az első jel az volt, hogy egy-egy nagyot csuklottam, ezt most is teszem rendszeresen! A 6. hét végétől viszont jött az egésznapos hányinger, és azóta alig bírok enni-inni.

Elmeséled majd, mit mondott a nőgyógyász?

Üdv: Krisztina
Krisztina
 


Bocsánat, Krisztának válaszoltam a menzeszemmel kapcsolatban Brigi helyett!

Üdv: Krisztina
Krisztina
 


Kedves Kriszta!

Elnézést kérek ha megijesztettelek, ezek szerint nekem volt ilyen jellegű tapasztalatom, szerencsére nem nekem, de az egyik legjobb barátnőmnél, de az is lehet, hogy a doki volt pokróc, szóval mégegyszer bocs.
A hüvelyUH tényleg ártalmatlan, de azzal is csak legkorábban a 6-7. héten lehet már valamit látni.
Nekem a 7. héten még csak 3 petezsákot látott az orvos, de még egyikben sem embriót, utána még izgulhattam egy hétig, hogy most van-e babuci vagy nincs, merthogy a petezsák még nem jelenti azt, hogy abban embrió is van.
Szerencsére azóta már minden rendben van.

Elnézést mindazoktól is, akikben még megrökönyödést keltettem, nem állt szándékomban.

Sziasztok: Erika
Tóth Erika
 


Krisztina!

Szia, örülünk, hogy újra itt vagy, megélénkülnek a hétköznap délelőttök.
Amúgy a "hosszú írásod" kétszer is eljött. Mindegy.
Ildi
Pethes Ildikó
 


Kedves Lányok!!!

Képzeljétek, most ketten írok, pénteken este csináltam tesztet, mert tökéletesen abban az állapotban voltam egész múlt héten, mint a terhességem alatt..., csak nem akartam elhinni. Pénteken kellett volna megjönnie, de a tünetek miatt nem bírtam magammal és olyan szépen kimutatta a várva várt eredményt, mint a huzat!!!

Szerdán megyek dokihoz. Persze, van bennem egy jó adag félelem, de szerencsére a boldogság elnyomja.

Nekem szeptember8-án jött meg utoljára, ki tudjátok számolni a várható születési időpontot?

Üdv. mindenkinek: Kata
Kata
 


Szisztok Lányok!

Üdvözlet és jókívánság a friss kismamáknak! Nagyon vigyázzatok magatokra és csak vidáman, könnyedén!
Kitartást a várakozóknak: ők is hamarosan egész nap émelyeghetnek a reggeli rosszulléttől.

Krisztina!

Isten hozott újra köztünk, remélem klassz volt a kései nyaralás.

Kedves Mindenki!

Be kell vallanom, hogy széles egy jókedvem lett: úgy tűnik, néhány hete már megint ketten vagyok!

Anta
Csutak
 


Szia Kata!
Gratulalok! Ezek szerint egyedul maradtam mint remenykedo?
Junius 15 korul fog megszuletni a babad.(ezen a napon szuletett anyukam)
Moni
Moni
 


Szia Kata!

Neked külön ezerszeres Hurrá!

Szept 8 plusz egy év: 2001. szept. 8. Ebből három hónap: 2001.június 8. plusz egy hét: 2001.június 15.
(a dokik így számolják a csodatudó kis korongjukkal.)
Szóval mikor megfogan a baba, már két hetesnek számít.

Anta
Csutak
 


Szia Kata!

Én is gratulálok neked és vigyázz nagyon magadra.

Erika
Tóth Erika
 


Szia Krisztina!
Üdv. "itthon"! Örülök, hogy megérkeztél! Már várom a képeket. Kedves férjed már bekerült a "szövetségbe"?

Minden várandós Kismama!
Csak kapkodom a fejem, hogy mennyi pocaklakó fészkelte be magát. Gratulálok mindenkinek (és irigykedek.)

Üdv. Timea
Timea
 


Sziasztok

Kata!
Ezer HURRÁ és remélem minden úgy történik majd ahogy szeretnéd!

Erika!
Nem hiszem, hogy komolyan megijesztettél volna, csak megdöbbentő volt, hogy ilyen is előfordulhat.
Krisztina!
Köszönöm, hogy Te is velem örülsz,üdv az ujjonctól.
Anta!
Azt hiszem mint új nem találkoztam még Veled de nagyon örülök nektek és remélem sok tapasztalat cserét lebonyolítunk még mielőtt a hasunktól nem férünk a gép elé.
Ma 5-re megyek egy bejánlott dokihoz, holnap majd kivesézzük.

Kriszta
Kriszta
 


Szia, Tímea!

Hál' Istennek már a férjem is megbarátkozott a kis jövevénnyel! Már meg is simogatta, és már nem morog, ha beszélek róla neki. Lehet, hogy csak időre volt szüksége hozzá.

Szia, Kata!

Én is nagyon-nagyon gratulálok a babához! Alig két-három hét eltéréssel fogunk akkor szülni, nekem elvileg máj. 30-án (bár egy másik számítás szerint máj. 23-án) lesz itt az ideje!

Örülök, hogy ennyi babaváró kerekedett itt!!

Kriszta!

Én is kíváncsian várom a beszámolód a dokiról!

Üdv mindenkinek: Krisztina
Krisztina
 


Szia, Ildi!

Bocsi, nem vettem észre, hogy tényleg kétszer is átjött az egyik méretes írásom!

Remélem, összefutunk majd a chaten!

Üdv: Krisztina
Krisztina
 

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?