Új privát üzeneted érkezett!

@caroline4: A rágörcsölés nekem se megy sehogysem...
Azért tudtamn valamennyire elengedni a hónapot, mert a doki nem látott tüszőt és mondta ha megjön szedjem az emelt clostit és menjek vissza.
Így az esélytelenek nyugalmávan indultam egészen addig amíg meg nem éreztem a peteérést és nem tudtunk számomra kellő időben együttlenni.Akkor megint tiszta ideg lettem,pedig próbáltam úgy felfogni hogy legalább volt peteérés de nem ment...
Én nem gondoltam volna hogy ebből siker lesz, elég csalódott voltam hogy nem tettünk meg mindent.
Én is átjárhatóságira akartam menni,mert mit vacakoljunk ha nem vagyok átjárható.

A méhszáj témához nem tudok hozzászólni, én nem néztem.
Annyi hogy ittam palástfű teát mpár napig, nem tudom minek de megpróbáltam :D

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

na a végén kiderül, hogy a palástfüvesek babásodnak be!

Kövi ciklus második felében bevetem, na, hátha...

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

@caroline4: Nem feltétlenül magánra gondoltam. Felénk van endokrinológus sztk-ban is.
De látom bejelentkeztél átjárhatóságira! :) Szerintem nagyon megérdemled a babát! És nem csak Te, mi itt mindannyian. Mindenkinek eljön az idő, és boldog pocakosak leszünk :) Úgyhogy mindenki, fel a fejjel!
marmotka

Úgy tudom a ciklus 10. napjáig kell megcsináltatni az átjárhatóságit. Remèlem jövőhèten meg tudják csinálni. De ki tudja mikorra kapok időpontot. E-mailben kèrtem, amire 24 órán belül válaszolnak. Az időpontokat 7-10 napra tudják adni. Ez ha tènyleg így van mint a honlapjukon írják, akkor pont jó lesz a jövőhèt ehhez nekem.

caroline4

Caroliine4
Sajnos tudom milyen hullámvölgyeken mész keresztül! Amikor márciusban újra elvetéltem nagyon magam alá kerültem! Egy hónapig folyamatosan rossz kedvem volt, semminek nem tudtam örülni! Aztán rájöttem arra hogy én nem ez a nő vagyok és a gyerekeimnek se egy búval ba... t anyára van szükségük! Megráztam magam és igen is meg kell próbálni egy picit úgy gondolni hogy még egy lehetőség az életünkben hogy te 4- re én 3 ra babázhatunk! Legyél egy kicsit türelemmel, várd meg a párod eredményét és ha azzal minden rendben akkor lenne érdemes egy átjárhatóságit csináltatnod! Mi megteszü

Móni
moncsika79
Szentendre

Mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, magán doki, inszem stb. de mellette éljük az életünket és nem megbélyegezni hogy nem jön a baba! A magándokiról más a véleményem pedig mi sem vagyunk sok pénzzel ellátva de sajnos a mai világba másképp nem foglalkoznak az emberrel! Kis türelem, lehet ezért van így mert ezt kell megtanulnunk! Aztán remélem eljön a mi időnk is!
Ecsibe
Februárba mikor nekem az átjárhatóságit megcsinálták és utána beteg lettem, petérés alatt azért együtt voltunk ed később lett egy nagy herpeszem és a menszeszem már nem jött meg, b

Móni
moncsika79
Szentendre

Babás lettem, de sajnos 5 hetesen meg állt a fejlődésben! Bizakodjunk hátha neked is baba lesz!

Móni
moncsika79
Szentendre

@moncsika79:

Most olvasom, amit írtál. De már kértem időpontot a dokitól, aki képzeljétek el! este fél 10-kor írt vissza e-mailben, hogy szívesen segít és hogy jövőhét szerdán vagy pénteken vagy nov. 3-án megcsinálja a vizsgálatot, attól függ mikor jön meg a mensim.

Ma reggel elöntött a vér, ahogy felálltam az ágyamból, így már írtam is neki,hogy megjött és jövőhét szerda  megfelel nekem mert akkor leszek a ciklusom 8. napján. Várom, hogy írja meg hányra menjek a rendelőjébe. Szerencsére este rendel 6 és 7 között, így a férjem tuti velem tud majd jönni. 

Moncsika!
írnál róla, hogy milyen volt neked? uh-os vizsgálat lesz. Neked is ilyen volt? hogy zajlott? Kiderül olyankor, ha elzáródás van, hogy melyik van elzáródva? 

1. cn

caroline4

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a csapathoz, ha megengeditek.
Sajnos nekünk sem jött még össze a baba. Bár még csak fél éve próbálkozunk, de perszee már belémbújt a kisördög, hogy MIÉRT NEM???? Ez valószínűleg azért is van, mert az esküvőnk óta mindenki azt kérdezgeti, hogy Naaa és mikor jön a baba??? Igazán türelmes embernek gondolom magam, de ezeket az embereket legszívesebben elküldeném melegebb éghajlatra. És akkor ne stresszelj rá.... kössz.
Kb. egy éve hagytam abba a gyógyszert, ekkor be is állt ciklusom kb 27-28 naposra, de az esküvőnk előtt(május) elkövettem azt a hibát, hogy egy hétig újra szedtem, mert éppen az esküvőnk napjára jött volna meg (ez az én formám ). Na ez a kis "beavatkozás" úgy felborította a rendszert, hogy utána 45 napos ciklusaim voltak. 1-2 hónapja iszom a cickafark teát a pé-ig, utána palástfű a mensiig. Már elértem azt hogy "csak" 36 napos a ciklusom.
Orvoshoz ha nem muszáj nem megyek ezzel, mert tudom hogy felírna egy lórúgásnyi hormonadagot. Persze ha nem segítenek egy a csudafini teák akkor marad a doki. Bár még a barátcserjét is megpróbálnám, sokan ajánlották azt is.
Picit hosszúra sikeredett a bemutatkozás. Ne haragudjatok!
Mindenkinek soksok türelmet kívánok!!!

mano900

@caroline4:

Milyen átjárhatóságira mész? UH-s?
Én azon voltam. Nekem kétszer kellett mennem. Először csak konzultáció volt. Mivel nekem pont egy héttel vettek kenetet, így Ő már nem csinált. AZt mondta csak akkor csinálja meg az átjárhatóságit, ha nincsen semmilyen fertőzésem, gyulladásom. Mivel szerencsére nem volt, így kövi héten mehettem is.
Kb. 20 perc volt az egész. Azt mondta vegyek be előtte fájdalomcsillapítót. Azt nem tudom, hogy ezért, vagy amúgy sem, de abszolút nem fájt.
Először felfújt a méhemben valami lufit, aminek a végén a kontraszt anyag volt, majd a szokásos módon megultrahangozott miközben az asszisztense nyomta belém a cuccot. A jobb oldalin azonnal átfolyt, a bal oldalin nehézkesen, de végül az is oké lett. Amúgy végig láttam mit csinál, mondta, hogy az ott a petevezetőm meg minden. Persze baromira nem ismertem fel, fogalmam sem volt mit kell nézni :)
ecsibe

@mano900:

Szia Mano, üdv itt!

Én is utálom ezeket a kérdéseket. Egyszer: mi köze van hozzá? Ha nem látszik még a pocakom, akkor valószínű nem vagyok olyan idős terhes, hogy el szeretném mindenféle idegennek és kíváncsiskodónak mondani. Másodszor (ami az igazság): Ha hónapok óta próbálkozunk és nincsen eredménye, akkor sem neki akarom elmondani, hogy bakker,képzeld nem jön össze az a gyerek!
A dokihoz menésről. Nekem most volt a második inszemem, és egészen az inszeminációig nem adott a dokim hormont! Én azért lehet elmennék megnézetni magam. Maximum, ha tényleg durva hormonkészítményt akar adni, még mindig mondhatod neki, hogy Te nem szeretnéd. Nem kötelező azt csinálni, amit a doki mond!

Amúgy hol tartasz most a ciklusodban? Szoktál esetleg LH tesztelni, vagy méred a hődet?
ecsibe

Caroline4
Igen UH-s volt! Igazából hasonló érzésre minteegy rákszűrés! Nekem nem fájt egyáltalán még kellemetlenek sem mondható! Azt hozzá teszem hogy én vettem be egy cataflamot kb. egy órával előtte! Mutatta végig nekem is uhn hogy merre megy a kontraszt anyag, teljesen átjárható vagyok! Mielött bele kezdett volna akkor is elmondta hogy mi fog történni és közben is végig magyarázta! Ne félj tőle!

Móni
moncsika79
Szentendre

@ecsibe:

Igazad van, nem kell beszednem amit felírnak. Arra gondoltam, hogy adok ezeknek a teáknak 2-3 hónapot, utána irány a doki. Nem tesztelek, és nem mérem a hőm, lehet hogy ez nemtörődömségnek tűnik, de attól félek, hogy ha ezeket elkezdeném akkor még jobban belelovalnám magam a dologba, és még jobban stresszelnék a babatémán, amit nem szeretnék. Így is nehéz nem görcsölni rajta. Ma van a ciklusom 30. napja. Egyfolytában azt figyelem, hogy háááthaa görcsölne a hasam és minél hamarabb megjönne. Iszonyat ez az állapot mert nem tudom eldönteni hogy az lenne a jobb ha megjönne (mert akkor ugye rendeződni látszana a ciklusom) vagy az lenne a jobb ha nem jönne meg. Nyilván az lenne a legeslegjobb ha egyáltalán nem jönne meg, de egyenlőre már annak is örülnék ha rendeződnének a dolgok.
Ti mióta próbálkoztok? Az inszem előtt voltak olyan termékek amiket ettetek? Csak azért kérdezem, mert engem mindenki a méhpempővel, barátcserjével, inofoliccal és társaikkal nyaggat. Biztosan jók, mert sokaknak beváltak, de nem tudom érdemes-e mindent mindennel magunkba tömni.

mano900

@maminti73:

Köszönöm! Azért nem erőltettem eddig az orvost, mert amikor januárban abbahagytam a gyógyszert minden a nagykönyv szerint működött.Plusz márciusban voltam dokinál, és nem látott problémát. Pajzsmirigy vizsgálaton is voltam, rendben volt.  Így gondolom hogy az az 1 hét gyógyszer zavarta össze a dolgokat. Vitamint én is szedek, + folsavat.
Az inofolicot mióta iszod? Doki ajánlotta?

mano900

@maminti73:

Igen, a D vitamint már én is hallottam. Sok sikert kívánok nektek!

mano900

@maminti73:

Nekem is a D vitamin kritikán aluli szinten volt. De már szedem.

Egyedül a teákkal nem próbálkoztam, mert én teafüggő vagyok. Mindenféle teát kipróbálok és megiszok és szerintem már semmi hatása nincsen rám.
De ittam az inofolicot, szedtem a barát cserjét, és még a trimesztert is. Egyik sem hozta meg a várt eredményt. És semmilyen változást nem vettem észre a ciklusaimban. Nem csúsztatta el, nem rövidítette meg, semmit.
Úgyhogy nekem ezek a házi kezelgetések nem váltak be.
De ettől függetlenül másnak tényleg jók lehetnek, szerintem ez egyén és szervezet függő.

@mano900:

Nem letolni akartalak, hogy miért nem mentél dokihoz még. Mert ez a Te ügyed, csak tanácsot adatam, hogy én mit csinálnék! Bocsi, ha megbántottalak!

ecsibe

@ecsibe:

@moncsika79:

köszi a választ.

Nekem rákszűrésem tavaly oktber 29-én volt. Erre a kenetre gondoltál ecsibe? 

Vagy másmilyenre? A doki nem mondta, hogy előtte le kéne vetetni, azt írta, hogy okt. 26 vagy 28 vagy nov.3 megcsinája a vizsgálatot. 

Akkor csak nem akar először kenetet levenni? 

Szerintetek?

caroline4

@ecsibe:

Jajj dehogy bántottál meg. Igazad van, a saját érdekemben kell dokihoz mennem!! Lehet, hogy hülyén fogalmaztam meg a válaszom! Bocsi!!

mano900

@maminti73:

ne add még fel a tesztelést. Jönni fog az ,csak várd ki. Amúgy tudod, lehet olyan, hogy kimarad egy peteérés egy ciklusban. De ezt nem kívánom neked. 

@mano900:

örülök, hogy csatlakoztál hozánk. Írj nyugodtan, ezentúl érted is izgulunk és szorítunk majd! Van ez a szokásunk, amiről mindig megfeledkezünk, hogy vagy vonalzót állítunk be a ciklusunkról, vagy oda írjuk néha a hozzászólásunk végére, hogy hol járunk a ciklusunkban. Ha ovu előtt van, akkor azt, hogy a hanyadik ciklusnap (cn), vagy ha ovu után, akkor azt, hogy hanyadik dpo, azaz, hány nappal ovu után. 

1.cn

caroline4

@caroline4:

Köszönöm szépen! Megpróbálom beállítani a vonalzót.

mano900

@maminti73:

Nekem is volt, hogy tök halvány volt az LH teszt. Mégis éreztem az ovut. Persze ettől függetlenül nem biztos, hogy volt. Bár én úgy okoskodok, hogyha időre megjön, akkor tuti volt az embernek ovuja. Ha csúszik, akár erre, akár arra, akkor lehet gond.
Szerintem azért legyetek együtt, az semmilyen szempontól nem hátrány :D

Igen, talán én leszek a következő tesztelő. Hétfő a nemvárt +3 nap az utro miatt. Vegyesek az érzéseim. Este és éjszaka megint egészen jól fájtak a cicik. Ma reggelre semmi. Helyette kezdődött a mindjárt megjön érzésű görcsölés. Szerintem szombaton fogk először tesztelni. Ha az negatív, akkor megvárom a doki által kitűzött határidőt. Ha még akkor is negatív, akkor abbahagyom az utrót.

@mano900:

Jaj, mano, akkor lehet félre értettelek. Ne haragudj! Ez a hülye írás, nem olyan jó,mint személyesen, nem érzi az ember a hangsúlyt!

@moncsika79:

Olyan jó lenne ha a herpesz is egy jel volna :D

@caroline4:

Nem arra gondolok. Ez egészen más, itt megnézik, hogy van-e valamilyen bakteriális fertőzésed. Nekem azt mondta a doki, hogy ha van, akkor nem csinálja meg, mert a kontraszt anyaggal feljuthatnak ezek a bacik és akár nagy bajt is csinálhatnak. De gondolom, hogy akihez Te mész tudja mit csinál, nem aggódnék emiatt.
Pl. inszemnél már nem néztek nekem ilyeneket, pedig kb ugyanaz a folyamat!

ecsibe

Maminti73

Köszi az érdeklődést. Én már a 17. hétben vagyok, múlt héten a központi terhesgondozáson a baba szopizta az ujját :)) tündéri volt. Szombaton még a saját dokimnál voltam, ott meg azt mondta, hogy még ne kezdjünk el vásárolgatni, de fiúnak tűnik, növekedni látszik valami :)) szóval lehet titkos vágyam teljesült és kis fütykösös babánk lesz :)

Folyamatosan olvaslak titeket, és nagyon szurkolok!!! Sokszor pityeredek el azon mennyire erősek, segítők vagytok egymással. Bár rövid ideig voltam itt veletek, de nekem is sokat segített a bíztatásotok!
Mindenkinek kitartást és pozitívitást, menni fog!!!!
anniel

@anniel:

köszi, hogy jöttél és gondoltál ránk is :) Nekünk olyan jó ilyet olvasni, hogy minden rendben megy egy terhesség során. Egészség legyen, az a legfontosabb! 

@ecsibe:

értem. Hát lehet, hogy tőlem nem fog kenetet venni. De biztos, ami biztos végzek egy hüvelyöblítést itthon. De gondolom egy fertőtlenítést ő is végez mielőtt hozzákezd. Amúgy szokott bővebb darabos folyásom lenni mensi után, remélem most azért nem lesz. De ha lenne is, a hüvelyöblítés során távozik, így nem fog feljutni belőle semmi a méhbe remélem. Na meg amúgy is a kontraszt anyagot, ha jól tudom nem a hüvelyből juttatják föl, hanem egy vékony csövet vezetnek fel a méhbe és ott indul útjára az anyag csak. Tehát nem mos be semmit kintről a hüvelyből.

caroline4

@moncsika79:

neked is volt előtte kenet levétel? mármint az uh-os átjárhatósági előtt?

caroline4

olvasom itt-ott, hogy javasolta a doki, hogy vizsgálat előtt pár napig használjon az illető betadine kúpot. Nekem van otthon. Lehet mensi alatt is használni, szerintetek szabad? Állítólag nagyon jól kifertőtlenít. És van hüvelyflóra visszaállító kúpom is. M?

caroline4

@caroline4:

Szerintem mensi alatt nem sok értelme van használni, mert a vérrel együtt az is távozik. De lehet, hogy abszolút nem, nem tudom. Vagy esetleg amíg több a mensi, addig nem használni, de kevesebbnél már igen? Hány napos szokott lenni a mensid?
ecsibe

@ecsibe:

Azt írta a használati útmutató, hogy lehet mensi idején is. Hát nekem 2 napig erős, aztán 1 közepes és végül 1 gyenge, majd két nap pecsételés.

caroline4

Az jó ötlet, amit Maminti ír. Tamponra levendula. De esetleg menj be gyógyszertárba és kérdezd meg a gyógyszerészt, hogy szerinte van-e értelme mensi alatt is használni. Hm? Hátha mond valami okosat, vagy ajánl valami jobbat :)
ecsibe

@ecsibe:
Sokat olvastam utána. A betegtájèkoztatóban több nega dolog le van írba róla, pl h terhessèg alatt nem ajánlott mert hatással ban a pajzsmirigyre stb stb. Mègis gyakorlatban a kórházakban is ezt használják kismamáknál. Többeknek terhessèg alatt írták fel. Ès mensikor is használni kell/ lehet.

Azt csináltam hogy most feltettem egyet utána egy mini tampont. Ezt cserèlem majd ki èjjel majd hajnalban. Aztán holnap is csak estère. Aztán a gyengèbb napon is. Maj mikor már csak pecsètelek elkezdem a hüvely flóra visszaállító kúpot a vizsgálatig. Vizsgálat előtt hüvelyöblítek ès rèszemről ennyi.

caroline4

Köszönöm azèrt a jó ötleteket.

caroline4

Caroline4
Igen nekem is volt kenet vétel ,találtak is benne valamit és kaptam valami egy alkalmas kúpot"De már nem tudom mi volt a neve! Következő héten csinálták meg az átjárhatóságit 14. napon! Annyit kért a doki hogy védekezéssel lehetünk csak együtt nehogy fenálljon a terhesség veszélye! Pont peteérrésem volt és már az nap este együtt voltunk! Meg még következő két este!
Már nagyon várom a jövőhét hétfőt hogy megjöjjón a menszesz és harmadik nap menjek a dokihoz! Remélem jó lesz a hpv eredményem és kezdhetünk!

Móni
moncsika79
Szentendre

Sziasztok!

Caroline ne keseredj el, nem lesz semmi gond. Próbálj meg nem rágörcsölni, beválik, itt vagyok én élő példának elméletileg nem is sikerülhetett volna spontán, már nem görcsöltem rajta elkönyveltem hogy nem tudok teherbe esni és egyszer csak mégis.

Helyzetjelentés rólam:

Köszönöm, hogy itt lehettem veletek és kaptam sok sok támogatást és tanácsot, nagyon szuperek vagytok és sok sikert kívánok nektek a továbbiakban és ne adjátok fel a reményt. 

Puszi 

cseniko

A helyzetjelentés kitörlődött :D:D 

Szóval: Elmentem ma uh-ra hogy megtudjam minden rendben. 9 hetes a kicsikém és 18mm, minden rendben van vele. A vérzést valószíűleg egy ciszta okozta ami a jobb petefészkembe van és irritálja a környezetét. Úgy hogy megnyugodtam, hogy nem a baba miatt van a vérzés és ő boldogan fejlődik odabent. :)

cseniko

Cseniko
Nagyon örülök hogy minden rendben és szépen fejlődik a babucid! Aggódtam értetek, azért tanácsoltam magán uht! De szupi minden!

Móni
moncsika79
Szentendre

Én is nagyon szeretem!
Én nem kibontogatom habem kettévágom és egy lapos fakanállal egy kisebb keverőtálba kicsapkodom, így hamar kész van :)
A savanyúbbat én jobban szeretem ami jó sötèt, a világos édesebbet annyira nem.

Cseniko örülök hogy minden rendben veletek!

Caroline sajnos nem tudok ebben segíteni.

krystin
Budapest XXI. kerület

@cseniko:

szuper hír, vigyázz magaotokra :)

dinyus

Jó reggelt lányok!

Megoldódott ez a kenet dolog. A dokim írt éjjel fél 11-kor , hogy jövőhéten szerdán 20.00-kor végzi a vizsgálatot, ha nekem megfelel. Átküldött egy tájékoztatót a menetéről és az előkészületekről. Vizsgálat előtt 3 napig betadine hüvelykúpot kell használni és vizsgálat előtt egy nappal valami egy szemes antibiotikumot is. 
Vizsgálat előtt 6 órával már szilárd ételt nem lehet enni. És be kell szednem aznap pár b6 vitamint és egy órával vizsgálat előtt egy fájdalomcsillapítót. 
Ott is végeznek fertőtlenítést.

Én totálisan megnyugodtam, a recepteket hétfő este fél 9-kor átvehetem tőle a rendelőjében. Szóval ő ilyen éjjeli bagoly típus. Amúgy aki debreceni biztosan ismeri. Az egyik legkedvesebb és figyelmesebb doki. Volt már szerencsém hozzá, mikor helyettesítette az én körzetisemet. 

Este azonnal válaszoltam az e-mailjére, aztán ő vissza a hétfői receptátvételt lebeszéltük. Már-már olyan volt mintha csetelnénk 

Hihetelen hogy éjjel beszélgetek egy dokival. Eddig örültem, ha egyáltalán fogadott valaki a klinikán és pár perc alatt lezavarta a dolgokat. Mennyivel jobb ha fizetünk érte. De olyan gáz, hogy csak akkor ha fizetünk.
Bár ez a doki mikor helyettesített is nagyon kedves és mosolygós volt, ami azért a nagy átlagról nem mondható el. 

2. cn

caroline4

Na nem pont úgy emlékeztem, ahogy a tájékoztatóban van. Így van pontosan, bemásolom:

Premedikáció (gyógyszeres előkészület)
-3+3 nap:                             *Klion D 100, vagy Betadine hüvelykúp

-1+2 nap:                             *500 mg Azithromycin vagy 2x200 mg Ofloxacin tbl.

Vizsgálat napján:                               Délben csak leves

4x1 tbl B6 vitamin

-1 óra:                                   -*Algopyrin Complex 1 tbl

-Ibuprofen 400 mg (Nurofen, Spedifen, Algoflex M)

-Nospa: 2 tbl

-B6 2 tbl

Este lefekvéskor:                Ibuprofen 400 mg

caroline4

szerintetek a receptek felírásáért külön összeget fog kérni? Vagy benne van ebben az  átjárhatósági árában?

caroline4

@cseniko:

amúgy gratula a kis babszemedhez! Jó egészséget!

caroline4

na mi az? senki nem jár erre?

caroline4

Caroline4
Szoktak kérni pénzt a recept írásért is 2-3000ft aztán neked majd hétfőn kiderül! Mennyiért csinálja az átjárhatóságit neked?

Móni
moncsika79
Szentendre

@moncsika79:

a tavalyi árak vannak fenn a honlapján aszerint 35 a sima és 45 ezer a foam habos.

caroline4

@caroline4:

Ittvagyok ám,többet írok ida mint odaát ám :)
Tudom hogy butaság, de azért nem tettem fel a teszteket, mert nem akartam hogy bárki is rosszul érezze magát emiatt.
Amikor más felrakta gratuláltam és örültem vele, de közbe mindig arra gondoltam hogy nekem miért nem?
Nekem mikor lesz ilyen tesztem? 
Ezek voltak a tesztjeim,most egy ideje már nem tesztelek, elöször elég hányingerem volt meg hánytam is aztán most 2-3 nap jobb volt,de ma megint megint visszatért, hajnalban hánytam is.
Aztán lehet hogy csak az izgalomtól hogy minden rendben legyen.

krystin
Budapest XXI. kerület

Krystin
Nagyon szépen erősödtek a tesztjeid, ez megnyugtató! Ma mész dokihoz és láthatod a kis babszemedet! :lol:
Caroline4
Az nagyon jó ár az itteniekhez képest!

Móni
moncsika79
Szentendre

@krystin: szerintem az tök normális, hogy amellett, hogy örülünk a másik sikerének irigykedünk is rá. Hiszen mi is éppen arra vágyunk. :-) és mikor mész dokihoz? Majd írj ám nekünk, hogy mi volt!

sjucus13

Ma megyek 5hét+4 napnál tartok.
5re megyek a dokihoz de jó ha 6kor bekerülök.
Borzasztóan izgulok, hogy minden rendben legyen!

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

Gondolod, hogy már lesz szívhang? Jobb lett volna a 6. betöltött hét után menni, mert ha véletlenül még nem indult be, akkor egy hétig fogsz izgulni. Ráadásul a ciklus végén fogant neked, emiatt én előre arra biztatnálak, hogy ne csüggedj, hogyha nem fogsz még szívhangot hallani, vagy pulzálást látni. Ne ijjedj meg. Gondolj arra, hogy korai. Persze nincs kizárva, hogy még így is látszani fog már. Bízzunk benne.

caroline4

Nem hiszem hogy lesz szívhang, de már annak is örülök ha látom!
Az 5+5 korrigált szám, eredetileg mensihez képest már majdnem 8 hetes lennék.
Legfeljebb visszamegyek 1-2 hét múlva.
Csak jó helyen legyen, jó méretekkel :)

krystin
Budapest XXI. kerület

Caroline sztem is nagyon jo hogy elmesz maganuton megcsinaltatni a vizsglatot!Egyreszt mert ha nincs gond legalabb megnyugszok es nem fogsz ezen kattogni hogy hatha ez a baj,es allami rendszeben mire eljutnal ide ki tudja mennyi ido fog eltelni!Es gondolom elfogadjak ott is majd ezt a vizsgalatot!Masreszt ha megis problema lenne de sztem nincsen,akkor pedig tudod merre indulj!
Egyebkent csodalom a kitartasotokat!Es amin mindig meglepodom,hogy nindig magadban/magatokban keresitek a megoldast vagy hibat!Nekem volt h megfordult a fejemben anno amikor nem jott rogton a babo h a paromnak lehet a problema!Mindig olvasgatlak benneteket es szurkolok!Mindenkinek termeszetesen!

mimkosz
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?