Új privát üzeneted érkezett!

Szia Cseniko! Már gondoltam én is h írok vmelyik csoportba. Nekem is hasonló problémám van. Igaz, én nem véreztem, "csak" barnáztám. Már említettem a dokinak is, nem tudja h mitől van, megvizsgált nem lát semmi olyat ami miatt aggódnunk kéne. A napi 2 utrogestan helyett már 3-at kell szedjek. Hétfőn ügyeletre is bementunk, mert kicsit több volt mint előtte, nagyon megijedtem és már mentünk is az éjszaka kellős közepén. Megvizsgáltak, minden rendben, csak annyit mondott szedjem az utrot meg magnéziumot, pihenjek sokat, ne csináljak semmit. Nem tudta ő se megmondani, h honnan jöhet, talán egy ér megpattant.

Igaz, nem sok, szinte csak a wc papíron látszik, mostanság már inkább világosabb barna. De mindennap vagy 2naponta elő fordul. Úgy gondolom h ha baj lenne, akkor befektettek volna. Meg vkitől azt hallottam, h ha erősen görcsölsz is, akkor lehet baj.

Dolgozol még vagy táppénzen vagy?

Lilypie First Birthday tickers
bubidini

Szóval fel a fejjel. Sok mindenkivel előfordul, csak sokan nem beszélnek róla. Kitartást! Minden rendben lesz. Én is aggódok a kicsikénk miatt, de nem lesz semmi baj, tudom.

bubidini

Cseniko, bubidini
Sok sok pihenés és nyomatni az utrot!Most semmi más ne legyen fontosabb!A 12. hétig nem nagyon szoktak senkit befektetniNagyon vigyázzatok magatokra !Szorítok nektek hogy minden rendben legyen!
Carolin4
Neked még lehet pozi a teszt!
moncsika79
Szentendre

@bubidini:
Nekem csak akkor este volt vérzés, azóta barnázás csak. Táppénzen vagyok, szigorú fekvést rendelt el a doki 2*2 utrot kell szednem. Egyáltalán nem görcsölök, de különösebb terhes tüneteim sincsenek. Remélem minden rendben lesz a következő uh-n. Neked is biztos minden rendben lesz. Próbálj meg te is nyugodt maradni.

cseniko

Mennyi idős terhes vagy?

cseniko

Negatív.

Holnap ha szintèn nem látok rajta semmit, feladom a remènykedèst. Lassan egy 25- ös is ki kène mutassa, nem egy 10- es.

Sehol sem szúr, nem nyilalgat.

11. Dpo :-(

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

@caroline4:Nekem nem volt tünetem biztosra vettem hogy nincs semmi, és a 15ös is csak a 13.napon mutatta ki extrahalványan!
Drukkolok neked nagyon, amíg meg nem jön ne temesd el a hónapot én megtettem mégis meglepetés ért 

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
@maminti73:

Köszi lányok. Csináltam egy Ovutesztet is, de ilyen halvány ovutesztem mèg az èletben nem volt. Alig látszik a második csík. Egyszerűen nem tudok többet tenni. Mindent megtettünk. Időben együtt voltunk, meg mèg ráadáskènt is. Mègis most úgy èrzem ez most sem sikerült. Már már szomorúság helyett mèrget èrzek. Haragot. Nagyon bosszant hogy nem látok magamban, nem látom hol a baj. Csak arra tudok gondolni hogy nem átjárható a petevezetőm. Ha viszont így van akkor idèn nem valószinű hogy terhes lehetek.

caroline4

@caroline4: pont most olvastam egy cikket a "mi a baj velem" kérdéssel kapcsolatban.

http://www.babatakarok.hu/miert-nem-tudok-teherbe-esni

Nem mondom, hogy minden fizikális probléma, betegség lelki eredetű, de azért valami van benne.

Ecsibe, veled mizujs? Valami tünetek? :-) Mikor lesz esedékes a tesztelés?
És még ki fog mostanában?

Cseniko, kitartást! Nálunk már a 6-7 hetes terheseket is befektetik kórházba vérzés esetén, sajnos rengetegen vannak, nagyon gyakori, és szerencsére nagyon ritkán végződik vetéléssel.

sjucus13

A kis smiley arca olyan, mint az enyém. Sírni éppen nem sírok, de ha otthon lennék lehet az is menne. 

Reggeli tesztem megint nagyon negatív. Száradás után is és bármilyen fényben. 

Nem reménykedek tovább. 

Egy ilyen görbe és tökéletes időzítés ellenére sem sikerült. Én már nem tudok többet tenni úgy érzem. A férjem mindjárt megy a 23. napi vérvételem eredményéért. Kiderül, hogy ott minden rendben van-e. 

A görbémen látni, hogy ma már esni is kezdett a hőm. szokása szerint:

caroline4

Megjött a 23. napi vérvételem eredménye:

E2: 277,7 ng/L                  ref. tart: 43,8-211
PRL: 16,29 ug/L                ref. tart:  3,4-29,9
Progeszteron: 27, 43 ug/L    ref. tart: 4,7-27

Ezek az eredmények milyenek? Valaki tud segíteni? Látom nem mindegyik van ref.tartományon belül. 

caroline4

Ez meg a 3. Napi eredmèmyem.
Valaki?

caroline4

Scolo?

caroline4

Sajnálom nem tudok benne segíteni :(

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

semmi baj, hátha valaki tud.

caroline4

@maminti73:

lehet később lesz most, ne izgulj voltam már így én is. Aztán a 18. napon már jól látható volt, aztán a 21-22. napon már pozi. Csakhát hosszú olyankor a ciklus. Sokat kell várni. Ezt utálom én is.

caroline4

@caroline4:

Az E2 az micsoda? Nekem olyat nem néztek.
A többi, ha benne van tartományban, akkor szerintem oké.
Nagyon nem értek hozzá. 
Reméljük scolo olvassa és segít!

Sajnálom, hogy negatív lett a teszt. Fel a fejjel és kitartás! Mikor mész vissza a dokihoz az eredménnyel?

@sjucus13:

Én a 7-8. dpo-n vagyok. Szombaton és tegnap, apró szurkálások, fájdogálás jobb oldalt. Majd tegnap este óta ott semmi, helyette bal oldalon érzem ugyanezt. Cicik fájnak. De az kb ilyenkor mindig fáj. Ha kitart a nemvártig, akkor reménykedek. AMúgy nemvárt után 3-4. napon kell tesztelnem. Nem tudom, hogy kibírom-e addig. Az még másfél hét.

@maminti73:

Nekem is volt olyan, hogy az LH teszten alig volt valami második csík. Aztán rá két napra éreztem az ovut. Teszt még mindig nega. Pedig én mindig 10-es, extra érzékenységűvel teszteltem.

ecsibe

@caroline4:

Egy ilyet találtam, csak ez nem azokban a mértékegységekben vannak, mint amiben általában, a legtöbb helyen mérik.

attachments/1291793302.8078.pdf
ecsibe

@ecsibe:

ösztradiol az E2. 

Annyira nem értek a hormonokhoz, hogy csuda. Keresgélek én, de vagy nem abban a mértékegységben van, vagy nem a ciklus második feléről írnak, szóval totál homály. 

Ha minden igaz, a TSH akkor jó, ha 0,5-0 közötti értéken van, ha babát akarnak. Nekem ez sajnos magasabb érték 1,84. Nem tudom mit szűr le belőle a doki. Az E2 a ciklus második felében elég magas lett nekem 277,7 pedig max 211-ig jó. , a ciklus első felében viszont normál értéken van. Ez sem tudom mit befolyásol.

A dokihoz csak akkor tudok menni, mikor a férjem eredménye is meglesz. De neki csak nov. 17-ére van időpontja. :O

12. dpo

caroline4

bocs a tsh akkor jó, ha 0,5 - 1 között van. Elírtam.

caroline4

Caroline azt írják hogy a babatervezesnel idealis TSH 1-1,5 körül jó.
Nekem júniusban 2,5 volt(elöző augusztusban 1,5volt) a doki aztmondta hogy jó. Kérdes hogy csak egy időre ment fel, azóta nem volt vérvételem.
Viszont így is sikerült :)
Sok sztorit olvastam már hogy 3 alatti TSH val teherbeestek!
Kiváncsi leszek az endokrinológus mit mondd majd rá!

krystin
Budapest XXI. kerület

@maminti73:

szedem az inozitolt éa az E2 ciklus első felében még jó volt, csak most a másodikban magas. 

Látjátok, hogy a progeszteron nekem nem alacsony. Azt írja 27-ig jó, de nekem 27,43. Ez gondolom azért még nem utal terhességre. Ugye?

caroline4

@caroline4:
Szia. Nekem a Tsh-m 2,7 volt és így is megfogant Beni, semmi gyógyszert nem kaptam rá.

kiscsillag201
Dunaújváros

@caroline4:

Mindjárt megpróbálom elküldeni az én eredményemet. Minden hónapban olyan volt a progreszeteron szintem, mint az első trimeszteres kismamáknak. Mégsem jelentett semmit. És nem is volt vele gond, mert ettől függetlenül a normál tartományba volt.
ecsibe

@sjucus13: azt mondta  a doki hogy mivel nagyon akarom a babát, ő úgy gondolja hogy itthon is betartom az utasításokat és nem stresszelne fölöslegesen a befektetéssel. Remélem nekem is megmarad és nem végződik vetéléssel.... 

@caroline4:sajnos ebbe én sem tudok segíteni, nagyon hülye vagyok az ilyenekhez.....

cseniko

Caroline4
Sajnos én sem vagyok képben a hormonokkaannyit tudok hogy a te tshd az nagyon jó! Nekem 2, valamennyi volt és a meddős dokim mondta hogy nagyon jó csak a lombikosoknak kell 1 alatt lenni!

Cseniko
Nem gongondolkoztam olyanban hogy elmész magán úton egy újra? A saját megnyugvásod miatt! Tudom hogy nagyon idegtépő ez a várakozás! Reméljük a legjobbakat!

Móni
moncsika79
Szentendre

Jaj ez a telefon!
Szóval Cseniko
Nem gondolkoztál magánban egy uhra elmenni!

Móni
moncsika79
Szentendre

@caroline4:

Nem tudom küldeni. Sehogy nem tudom olyan fromában, hogy lássátok is 
Este még otthonról is megpróbálom.

ecsibe

@ecsibe:

köszi szépen,

kíváncsi vagyok az lh-fsh arányodra. Állítólag, ha az lh/Fsh arány 2 körül van, akkor PCO-ra utal. De nekem 1,41 -re jön ki, így szerintem ez sem lehet gond. Vagy igen? Fene tudja már ezt. 

@moncsika79:

köszi, hogy válaszoltál. Megnyugodtam a TSH eredményemet illetően.

rendeltem tesztet a vateráról ,mert van közte olyan 15-ös Dávid teszt mint amilyennel Krytin tesztelt pozitívat 20 Ft-ért !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez kihagyhatatlan. Azért ilyen olcsó, mert novemberben lejár a szavija. De kit érdekel,nem hiszem, hogy le tud járni neki. Ugyanolyan jó lesz az. 

http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/dieta ... 63582.html

caroline4

Egy ilyet találtam. Tudom, nem sok segítség.

Az ösztrogének szerepe a terhesség alatt ma még kevésbé tisztázott, mint a hormonoknak a menstruációs ciklusban betöltött funkciója. Az ösztrogének szintje megnő a várandósság során, aminek az az oka, hogy a méhlepény is nagyobb mennyiségben kezdi termelni az ösztradiolt és az ösztriolt. (A méhlepény a magzati mellékvesében termelődő hormon-előanyagokat kezdi el ösztrogénekké alakítani.)

Az ösztrogének a terhesség alatt fokozhatják a méhlepény véráramlását, az emlők duzzadását, a szülés időszakában pedig hozzájárulhatnak, hogy a méhnyak puhábbá váljon. Az eddigi kutatási eredmények arra is utalnak, hogy az ösztrogének – a progeszterontermelődés szabályzásán keresztül – segítenek a terhesség fenntartásában (a várandósság korai időszakában). Kiderült az is, hogy az ösztrogéneknek a magzati fejlődés megindításában is fontos szerepük van: a hormonok hiányában nem fejlődnek megfelelően a magzati szervek, elsősorban a magzat tüdeje és mája.

Az ösztrogének ezen kívül számos anyagcsere-folyamatot befolyásolnak, többek között a koleszterin-anyagcserét is. (A tüszőkben például épp a koleszterinből indul ki az ösztrogének szintézise). Az ösztrogének emellett két, már említett hormon termelődésére is hatással vannak: egyaránt csökkentik a tüszőserkentő (FSH) és a sárgatestserkentő (LH) hormonok koncentrációit.

ecsibe

Talán sikerült :)
ecsibe

@caroline4: Én is ugyanettől az eladótól vettem, annyi különbséggel, hogy én olyat rendeltem hogy 30dbos és te valasztod ki mennyi legyen belőle az LH/HCG.
Nem hiszem hogy annyit számítana a lejárat,ha nem évekkel járt le.
De nekem is asszem 50ft volt darabja az se egy összeg!
Azt a pakkot is szerintem 3 hónapig használtam meg most is maradt belőle pár darab.

krystin
Budapest XXI. kerület

@ecsibe:
Neked úgy látom az lh fsh arányod 1 körüli. Úgyhogy szupi. Nekem ebben az arányszámban van egy kis bibi. De nem tudom hogy mit lehet ezzel kezdeni. Van-e gyógymódjam.? Okozhatja azt hogy nem esek teherbe?

caroline4

Rosszat küldtem. Az a 3. napi vérvételem volt. Viszont a 21. napin meg már csak két hormont néztek. Csatolom azt is.

Szerintem biztosan van rá gyógymód. Sok forúmot olvastam, hogy erre kaptak valami kezelést és utána össze is jött a baba. Néha azt kívánom bár kiderülne valami nálam is, és akkor azt kezelve tutira teherbe esnék. De így, hogy minden oké, és csak a sötétben tapogatózunk, hogy miért nem jön össze....
ecsibe

Èn azt nem èrtem mièrt nem nèznek több hormont. Pl neked az esztradiolt?
Vagy nekem ciklus eleji progeszteront?

Á mindegy.

Nem tudom az enyè.mel összehasonlítani mert nem ugyanaz a mèrtèkegysègük.

Mindenesetre nekem 23. Napon jóval magasabb az ösztradiol mint a progeszteron. Nem biztos de lehet ösztrogèn dominenciám van. Ez beágyazódási problèmával jár.

Korábban 4 napig pecsèteltem mostanában csak 1-2 napokat. Ami progi hiány jele is lehet. De mikor duphastont kaptam akkor is pecsèteltem.

Littlebiscuit egy progi krèmet próbált ki. Asszem utána babás is maradt. A palástfű teát is ilyesmure ajánlják.

Nem tudom mit kène kipróbálni. Krèmet, teát? Semmit?

Lehet az lh fsh miatt nem jön össze. Erre viszont semmi ötletem nincs hogy hogyan javítható az arányuk.

caroline4

@moncsika79:
De gondolkoztam rajta, a héten megpróbálok eljutni egy uh-ra.

cseniko

Nekem 2.45 a TSH-m, azt mondta az endokrinológus, hogy ha az anti-TPO magas lenne akkor ez rossz eredmény lenne, de mivel nekem az rendben van, így még pont beleférek a 2.5-ös tartományba, amúgy ez a határ 2 lenne magas anti-TPO esetén. De persze figyelni kell rá nagyon.

sjucus13

@sjucus13:

fogalmam nincs mi az az anti-TPO izé.

Megmondom őszintén lányok, hogy olyan sehogy sem vagyok. A hőm nem mozdult 36,9-ről, megint ennyit mértem. De a pisilésnél sötétbarnásat törlök és olyan furi apró darabok vannak benne. Ilyen kis szilárd darapkák, de csak akkorák mint egy gombostű pici feje. De több ilyen kis morzsalék van benne. Fura. Inkább csak színes krémes szokott ilyenkor jönni, de ez a pecsételés határozottan másmilyen. Több és barnább és daraboskás. Szóval valami nem ugyanúgy alakult mint régen. 

Lehet volt valami, de a beágyazódás a hormonok miatt nem ment végbe? De akkor legalább kellett volna lennie egy kis pozitivitásnak a teszten, nem? Vagy az csak akkor van, ha már azért valamennyire beágyazódott.  Innom kellett volna a palástfű teát. 

Vagy vennem kéne progeszteron krémet mint Littlebiscuit? Vagy ne tegyek semmi míg a doki nem mond rá valamit? csak tétlenül legyek a következő ciklusban? Olyan semmilyen kedvem van. Alapból egy jókedélyű nő vagyok, aki életvidám, és néha ha megfeledkezek a sikertelenségről sikerül is nevetgélnem és jól éreznem magam, de sajnos elég sokszor eszembe tud jutni. Annyira nem tudom mit kéne most tennem.

Két dolog van most ugye:

vagy a magasabb ösztrogén a progeszteronommal szemben a gáz
vagy a magasabb lh az fsh hormonommal szemben. 

melyik a rosszabb? elsőre progi pótlás ciklus második felében (palástfű tea, progi krém ami vagy 10.000 Ft)
a második problémára sejtelmem nincs mit lehet tenni. 

Ötlet? 

13. dpo

caroline4

@caroline4:

Nem tudom, hogy mit kéne csinálnod! Sajnos teljesen megértelek, hogy mit érzel. Azt gondolom, hogy ha már elkezdtétek a kivizsgálásokat, akkor én már nem vetnék be házi praktikákat. Nehogy az legyen, hogy a mostani eredményhez viszonyít a doki miközben Te mindenféle praktikával már orvosoltad a dolgot. Mert az sem jó, ha rendbe teszed önállóan magad, aztán a doki meg felír egy gyógyszert, amire már abszolút nem lenne szükséged.
Tudom, hogy nagyon nehéz, de most már várd ki mire juttok a vizsgálatokkal.
Esetleg nem tudsz egy korábbi időpontot kérni a dokidtól, még mielőtt a férjed eredménye meglenne? Vagy magánban megcsináltatni a párod vizsgálatát. Mi 30-40 ezer körül csináltattuk, de pár napot kellett csak várni, a szükséges önmegtartóztatási időt.

Amúgy én is el vagyok keseredve. Éjszaka arra ébredtem, hogy baromira fájnak a cicieim. Tök boldog voltam, hogy na ez már talán valami jel. Erre reggelre már semmi, és ráadásnak egy szép kis herpesz csücsül a számon. :(
Az tuti, hogy magamba zuhanok, ha most se sikerült.
ecsibe

@ecsibe: A herpesz lehet, hogy jó jel! Többeknek jelentkezik, amikor teherbe esnek :)
marmotka

@caroline4: Ne emészd magad, hogy mit kéne, mit nem kéne, mert beleőrülsz. Szerintem is légy kicsit türelemmel, amíg meg van a férjed eredménye és a doki kiértékelte a Te laborodat is. Még az is lehet, hogy a párodnál van gond és akkor csak feleslegesen meg kavarnád a szervezeted a különböző vitaminokkal, teákkal. Ha régen sokat pecsételtél mensi előtt és most nem, ez már egy előrelépés. Szóval türelem! Tudom hogy nehéz, de így csak őrlöd magad.
Endokrinológusnál jártál már egyébként? Sokszor többet ér, mint a nőgyógyász.
marmotka

@marmotka:

nem nem jártam még. És én semmilyen magándokihoz nem szeretnék járni. Sose fizettem, csak a 4D uh-ért. Azt gondolom, hogy az klinikán a  dokinak az a munkája, hogy ellásson, és törődjön az egészségemmel, ezért ő fizut kap. Mintahogy én azért, hogy az ő gyerekére vigyázok napközben. Miért kell hálapénz meg ilyenek? tudom, azt meg kell fizetni, ha valaki magándoki rendelésén vesz részt és ott a gyorsaságnak ára van. De mennyi? Pofátlanul magas az ára mindennek. Én azt a pénzt a többi gyerekemre költeném és a lakásra és minden más egyébre. Szeretnék még 4. gyermeket, de nem gondolom, hogy 30-40 ezer forintot kifizetnék egy olyan vizsgálatra, ami csak töredéke lehet egy hosszú bonyolult folyamatnak. 

Szóval magándoki és magán endokrinológus kilőve. Ha a meddőségi szakrendelésen nem küldenek endokrinológushoz, akkor hogyan jutok egyhez? Ha már bekérem magam az egyikhez, az máris pénzt fog kérni, ugye? 

caroline4

@ecsibe:

a herpesz tényleg jó jel, már itt a topikban is előfordult, hogy babát jelentett valakinél. Szorítok.

caroline4

El kéne terelnem a figyelmemet minden babával kapcsolatos dologról. Dühít a sikertelenség. Ne haragudjatok, hogy ilyen rossz hangulatot árasztok most. Jó, hogy őszintén írhatok  ide. Melóhelyen nem nagyon mutathatom mi a helyzet.

caroline4

@caroline4:

Teljesen megértelek a magándokival kapcsolatban. De azt gondolom, hogy bár az lenne a TB fizetésem célja, hogy rendesen ellássanak, és mindent megtegyenek az én érdekemben, hogy kivizsgáljanak és rájöjjenek, hogy mi abajom, és meg is gyógyítsanak, de én ezt sajnos az SZTK keretében még soha nem tapasztaltam. Azt is megértem, hogy a 30-40 ezer forintot inkább a 3 gyerkőcödre költöd. De például nekem még nincs egy sem. És ha azért, hogy legyen, ki kell ezt fizetnem, mert egyébként nem foglalkoznak velem rendesen, akkor kifizetem. Max nem veszek még egy-két pár cipőt. De én könnyen vagyok mert nincs 3 gyerekem.
Hozzáteszem az inszem most TB alapú, de itt is csak a gyógyszer 33.000 Ft volt. És akkor a Pécsre történő ingázásról még nem beszélek. 

Ha nem szeretnél magán dokihoz menni, megértelek. Viszont, ha úgy érzed nem fognak endokrinológushoz küldeni, akkor én megpróbálnám a házi dokimat, hátha ő tudna beutalót adni.

Teljesen elfogadható, hogy rossz kedved van és letört vagy a sikertelenség miatt. Itt mindenki tudja min mész keresztül. És ide bármikor jöhetsz, hogy elpanaszold a bajodat. Amúgy is olyan ritka, hogy pont Te ne legyél pozitív és bizakodó :)
ecsibe

@ecsibe:

olyan nyugtatóak a soraid, picit belekönnyeztem, köszönöm, jólesett mint egy ölelés. 

Tényleg elkenődtem rendesen hagyni kéne, de hogy? Elengedni picit megint, de hogy? Mibe fogjak, ami eltereli a figyelmem? Mindig minden ciklus elején eltervezek valamit, hogy kipróbálom. És az újabb mensiig bízom a sikerben. De kisfogytam az ötletekből. 

A férjemnek nov. 17-ére van időpontja így ha meglesz az eredménye neki is, november végére kérhetek időpontot konzultációra. Olyan messze van még, hogy csak na! Egy teljes ciklus. Lehet semmit nem szedek addig. Max egy-egy szem gravidát. Semmi mást. Elég volt. És nem szabadna olvasnom semmit a neten. 

Talán ezt a topicot is hanyagolnom kéne, de ehhez nincs szívem. Mert tudom szükségünk van itt egymásra.

caroline4

@caroline4:

Engem ugyan ne kérdezzetek arról, hogy hogyan lehet ezt a témát elengedni. Nekem ez nem sikerül, akárhogy szeretném. Hányszor volt már, hogy na jó: Ezt a hónapot még kibírom, most csak úgy együtt leszünk, nem szedek vitamint, nem LH tesztelek, semmi. Aztán kövi hónap doki. Erre egész hónapban azon kattogok, hogy vajon mikor lesz már ovum? Vajon ma kéne? Jaj, mikor fog megjönni? Vajon ez most sikerült és már nem is kell dokihoz menni? Ilyen téren én teljes csőd vagyok.

Megpróbáltam innen is elmenni. Talán 2 hónapot bírtam, utána zugolvasónak minden nap itt voltam.
Megértenénk, ha kicsit itthagysz bennünket, de nagyon hiányoznál ebből a csapatból. Te vagy a szívünk!

ecsibe

Lányok!

Fura kérdés. Mit tudtok a méh, méhszáj állapotáról? Mi mit jelenthet?
Alap esetben nem szoktam felnyúlni vizsgálgatni magam, de az utro miatt muszáj, és azt minél mélyebbre kell helyezni, így néha elérem a méhszájamat is. Lehet abból következni, hogy sikeres volt a hónap, hogy hol helyezkedik el, illetve milyen az "állaga"?

ecsibe

@panda01:

igen, köszönöm,hogy emlékeztetsz. 

jól teszed, hogy iszod a palástfüvet, szerintem segíthet. Én annakidején (2007)-ben a fiammal lettem terhes mikoris a ciklus második felében ittam. Lehet kellett volna most is. 

@ecsibe:

a méhszájról annyit, hogy én a ciklus második felétől tehát ovutól mindig néztem zuhanyzásnál és végig magasan volt, nehezen elérhető szinten. Csak annyi változás volt benne, hogy hol elfordulva volt tehát a méhszájbejárata nem volt kitapintható, hol meg totál a méhszáj nyilását éreztem. De végig magasan volt és kemény. Nekem ezek szerint nem jelez babát a magasan fent lévő kemény méhszáj. Ennyi. 

caroline4

Na ennyit a magándokis hozzászólásomról....

Mondjátok nyugodtan, hogy hülye vagyok..

Most kértem e-mailben időpontot egy átjárhatósági vizsgálatra egy elismert doki magánrendelésére. Normális vagyok? Most komolyan. Meg akarom csináltatni, odaadni azt a bizonyos összeget, és meg akarom tudni, hogy átjárhatók-e vagy sem. Mert ha nem , ne fussunk felesleges köröket a hormonokkal. Hiába szednék gyógyszer akármire, ha úgysem találkoznak a sejtecskéink. Le akarom ezt zárni végre. 

caroline4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?