Sziasztok!
Hát a péntek éjszakából nem lett semmi, pedig annyi mindent eltervezetem, hogy úgyis magam leszek, de kidöltem Benivel együtt.
Beni kapott egy új ágyat, tegnap összeraktam neki, úgy élvezi. Egész du. abban hempergett. Így egy pár hétre szétszedtük a kiságyat, pihenjen egy kicsit.
Azt még nem is írtam, hogy az uh-on még azt is látta a doki, hogy van egy ici-pici haja a leányzónak.
És azért olyan megnyugtató volt azt is látni, hogy minden szervével minden rendben van.
Anita
Gyorsan gyógyuljatok meg, van még 2 hét.
Zsuzsa
Úgy látom neked is összejött. Én már nem is merek semmit sem magamra kenni, csak a körömvirágkrémet.
Fogorvos kell még? Tudok egyet.
Koda
Ok, akkor elkezdem összeírni a "batyuba valót". Lehet licitálni.
Tányérok
Én már csak olyankot netezek, ha Beni alszik.
Lenne egy szakmai kérdésem
. Műanyag dobozra akarok dekupálni, van valami ötleted, hogy mivel alapozzam?
Kriszta
Foghúzás.
Betti
Lekváros sztori nagyon jó. De gondolom te akkor nem örültél annyira.
Pillanatragasztó
Davallia
Nekem csak másodkézből van róla infóm (egyik ismerősöm nála szült), de az nem túl jó. Inkább nem írom le miket mondott róla az ismerősöm.
Ditta
Ti is gyógyuljatok meg gyorsan.
Azt, hogy 3-6-ig csak úgy felvetettem, de kezdhetjük később is, nem tudom, hogy kinek hogy lenne jó. A vége meg úgyis alakul.
Pamacs
Ez a terem egy kicsit drágább attól, amit én írtam, meg a Károly hotel egy kicsit kiesik, de azért köszi.
MAgdi
De jó, hogy előkerültél. Talira hanyan jöttök? 2 v. 3?
Melinda
Kitartás, már csak egy pár hónap és itt a tavasz.
Mi is akarunk egy kiskutyát az idén, de megvárjuk a jó időt.
Lányok
Mi a véleményetek a Molli névről, de őszintén, érdekelne. Tudjátok, hogy nem sértődöm meg.
Tali
2005.02.27. vasárnap du. 15 óra Talilista: