Sziasztok Mamák!
Nagyon köszönöm a segítségeket, szinte minden ügyben kaptam tõletek választ. Próbálok reagálni ha sikerül, de Picurka is ébredezik. Este folytatom, ha nem sikerülne.
Anikó! Sajnos már nem szoptatok.
( (Réka 3 hónapos)Egyre kevesebb tejem volt, max napi 60-100g, és az is nagyon híg. Próbáltam többször fejni, ittam liter számra a Laktoherbet, de semmi. A cicim meg egyre érzékenyebb lett. Nem akarom nagyon összetörni. Hátha a köv. babánál szükség lesz rá
) .
A legfõbb ok, ami miatt elapadt (DANIMAMA!), hogy nagyon izgulós vagyok. Nagyon félek és féltem Mazsolabogyót. Hál' Istennek semmi nagyobb gond nincs vele, mégis összerándul a gyomrom, ha csak nyávog egyet. Nagyon kiegyensúlyozott, nyugis baba. Gyakran képtelennek tartom magam arra, hogy én fel tudom nevelni. Ha nyûgös, ami nagyon ritka (még eddig, de egyre gyakoribb) mindig úgy gondolom, hogy én okoztam neki, mert nem tudom kitalálni mi a gondja.
Andi! Erre az orvos dologra én is gondoltam, csak nem tudtam lehet-e így is megoldani a helyzetet. Megpróbáljuk.
BGabi! Támogatom a táblázat ötletet, már nagyon várom. Esetleg a város neve szerepelhetne még benne, ha belefér.
Danimama! Szerintem max. addig fejd a tejet, amíg egy kis vésztartalékot nem tudsz lefagyasztani, pl utazás esetére, vagy ha belázasodnál. Utána hagy csak Babucit szopizni. Ha sima hûtõbe teszed, keverheted a korábbival, de a legrégebbi se legyen a mixben 24 óránál régebbi. Ha nem kerül felhasználásra, gyorsan fagyaszd le. De irigyellek!!! Én jégkocka zacskót használtam míg volt tejem, sokkal olcsóbb.
Helga! Én a Kenézyben szültem, nem a DOTÉn. Sok véleményt meghallgatva sem tudtam dönteni igazán. Így az orvos szerint döntöttem, aki itt dolgozok. A legjobb, legemberségesebb sokak szerint Debrecenben: Dr Rajnai László. Imádom.
) Azért elég ciki, hogy egy nagy városban össz. 2 db intézmény közül lehet választani nem?
Bocs ha valakit kihagytam, majd pótolom.
És egy gyors kérdés, valahol már olvastam is hasonlót. Réci annyira szopja az újját, hogy már tûzpiros. Próbáltam rongyot tenni a kezébe, de akkor azt is bekapja
Puszi. Remama.