Új privát üzeneted érkezett!

Tüni, sajna Pomáz és Szigetszentmiklos nem szerepel a listán.Kép

A haskötőről nekem is ugyanezt mondták a kórházban, ezért nem is viszem túlzásba. Kép De azt is hallottam hogy ha erősítünk szoptatás alatt akkor kevesebb lesz a tej. ez igaz vajon?

Na megyek ébresztgetem a drágát. Napközben ébresztgetni kell, éjszaka bezzeg percre pontosan 3 óránként kel.

Pusza,
Eszter
Petra 20 napos és még fent van a köldökcsonk. Kép
eszter2004
 
 


Aura, én a DM-ben kaphato babylove márkájú melltartó betétet teszem be. Milyen zseléről írsz? Ez csak egy ilyen kis szivacsocska, nincs benne semmilyen zselé.. Nem értem....
eszter2004
 
 


Aura!
én egy textilpelust rakok a melltartartómba.Nappal melltartó,estére meg egy kistrikó és abba is úgy odagyömöszölöm a pelust. Leginkább azért,hogy melegen tartsam a tejcitKép.HA mg elmegyek valahova(ez eddig nagyon ritka volt,pl tegnap a kozmikus,meg ma a hastáncos csajokat meglátogatjuk,mert ma van az éveadzáróKép És én sajna nem táncolokKép),akkor rakok dm-es melltartó betétet.

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 

 
 

Hanitka! Kösz az infót!Te merre laksz?

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Eszter, köszi a nektársörös infót Győrről.

Ttika, üdv, megint találkozubk, én is győri vagyok, a győri topicban már találkoztunk (chalice). Ki a dokid, akinél szülni fogsz? Én 27--én szültem, írtam a kórházról a győri topicban, ha van időd, olvasd el, vagy, ha akarod, elküldöm neked emilben.

Lányok, utólag is be szabad kéretőzni a táblázatba?

És a titkos fotók és születéstörténetek hogyan válnak hozzáférhetővé? Nekem is szabadna?Kép
ha minden igaz, tettem fel képet Száváról
marengo
 
 


SzávaKép
marengo
 
 


Száva igazán szép kis baba! Kép gratula hozzá!
eszter2004
 
 


Na, gyorsan. Levente ma 10-4-ig aludt megint, juhéj!!! Kép

Nem kapott oltást, mert nincs még 4,5 kilóKép, de minden rendben vele, mehetünk még koponya meg hasi röntgenre a Betesdába...

Ezt tegnap írtam, nem tudtam elküldeni, hihetetlen elfoglalt vagyok ámKép Tegnap kicsit sok volt a látogató, azt hiszem, többet nemhívok ennyit egyszerre.

Most olvasok, majd délután talán írok, mert el kell mennünk vásárolni.

Lili, nekem kifolyt a kaki tegnap. Lehet, hogy plussz betét kellene még Leventének? Valószínű megérezte, hogy új a pellus, mert mind a 3-t összekakilta, amit ráadtam.

Ti mivel mossátok a kakit? Nagyon makacs a ruhában, nem jött ki...

Noémi
vghnoémi
 
 


Noémi, mi a textilpelusbol a kakit úgy mossuk ki, hogy azonnal beáztatom clorox-ba hideg vízben. Teljesen kijött. Szerintem a hangsúly az azonnalon van.
eszter2004
 
 


Hát nem túl sikeresek az esti altatásaim. Tegnap is fél három lett a vége. Mondjuk én már kettőkor feladtam és lefeküdtem aludni, gondoltam ha nem sír önállóan is el tud nézegetni a kiságyban és így lett. Végülis tök jó. Kár hogy már hajnal volt, előtte meg hiszti.

Edwig, nem vagy dilis. Én teljesen áttudom érezni amit írtál. Szörnyű érzés amikor elviszik, még ha tudod is hogy az ő érdeke és semmi fájdalmas nem lesz. Az oltást is végig fogod sírni szerintem. De legalább tudod mitől van az a furi légzés. Ez azért megnyugtató.
Bálint papájával pedig ne törődj. Már rég leszerepelt. Nem szívesen írok ilyet, de nem érdemli meg, hogy egy kicsit is magénak tudja azt a cuki gyereket.

Azt a dézsát szinte mindenhol lehet kapni, de jó drága: 5000Ft De én nem tudtam ellenállni, mert annyira édesek a babák benne. Hana láthatólag sokkal jobban élvezi a fürdést azóta. Pontosabban most élvezi, eddig csak eltűrte. A hajmosásnál egy kicsit problémás de tegnap bevetettünk egy kis műanyag cumisüvegkupakot, azzal locsoltuk a fejére a vizet és mosolygott közben. Mi meg ott örvendezünk.

Eszter, szerintem az lehet a köldökcsonkkal, hogy a Mávban az első nap megmutatták, hogy kell, aztán már mi csináltuk a kezelgetést és szerintem mi nem csináljuk olyan intezíven mint a rutinos nővérkék, ezért esik le később. Amikor kint volt nálunk a dokinéni és lekezelte neki, akkor hirtelen már csak egy vékony szál maradt. Persze én még azzal elbénáztam több mint egy hetet.

Én is úgy mennék veletek babaúszásra, de nekem a Köszi nagyon messze van. Nézek valami közelebbit.

Aura, én se vettem észre, hogy Hana speciálisan reagálna a zenére. Igaz én nem is voltam túl következetes, de azért volt amit direkt ezért sokat hallgattam. Mondjuk ő a pociban se reagált soha a zenére, sőt az erős hangokra se.
Kicsinyítés századszor csak a te kedvedért:
-

KépKép
savitri
 
 


Én ecetes vízbe áztatom, de ha nagyon kais lett apelus, előtte hideg vízzel leöblítem.
Utána 60 fokon mosom, fél adag mosószerrel és fél adag mosószódával. Van hogy marad egy halvány folt, de a ruhákból mindig kijön. A clorox esetleg roncsolhatja a textilt. A szódabikarbóna is fehérít.
http://www.okoszolgalat.hu/mosopor.php#folt
itt részletesebben írnak a kíméletes folttisztításról

Száva, csudaszép baba!

KépKép
savitri
 
 


Kösz, Lili, én is így csinálom, akkor ok. És szerintem azért nem jött ki, mert nem azonnal mostam le az egyikről, igazad lehet, Eszter. A pelenkákat meg most mosom, kíváncsi leszek.

Minden baba gyönyörűKép
Márti, tök jó, hogy ez a homeos bejött, hajrá, hátha jobb lesz!
Bagzer, nekünk is volt az elején ilyen, valószínű, sokat evett.

Aura, Levente is ilyen kóma volt még 3 hetesen is egy ideig, aztán nem lett az. Örülj, míg alszikKép

N, Levente 9+2
vghnoémi
 
 


Sziasztok!

Hú de hosszú volt az éjszaka!Tegnap óta saját ágyban alvás lenne, ami nem igazán megy zökkenőmentesen!Úgy döntöttünk, hog yaddig én is mellette alszom a földön,hogy meg tudjam nyugtatni,ha felriad!Hát nem részletezem,de nem egy egyszerű, főleg,hogy amikor reggel 6-kor végre tényleg mind a ketten mélyen elaludtunk,arra ébredtünk,hogy a macskánk próbál bejönni és a kilincsre ugrál!Na én itt(negyed 8-kor) adtam fel az altatást, és Laci kezébe nyomtam,hogy mostmár én is annyira szeretnék aludni,siekrült egészen a 9-es etetésig!Szóval nem állok valami fényesen!Ráadsául jönnek látogatni!Most meg alszik végre negyed órája!Ja és nem sír éjjel,hanem egyszerűen nyüglődik!Kaki, puki stb...Mindegy reménykedek!

Eszter!Tényleg király császár vagy!!!Nem tudom hog ycsináltad,de nem vagy semmi a férjeddel együtt!!!KépKépKépKépKépKép

Rékacs!Persze, én mobil vagyok!Meg én inkább fizetek többet,ha tudom,hogy tényleg tiszta a víz,meg minden!

Márti!Örülök,hogy újra itt vagy!!!

Marengo!Persze,hogy bekerülhetsz a táblázatba!!!Írd meg az adataitokat Szávával!És gyönyörű babád van!!!És tök jó husiban van!Meg én már akartam írni Neked, hogy ha nem is oldódik meg ez a tej probléma, akkor is tudod félig tápszeresen, félig anyatejesen etetni,attól még nem leszel rossz anyuka!Rosszabb, hogy idegeskedsz ezen az egészen!Persze megértelek, én sem gondolkodnék másképpen,de ez talán segít neked is!!!

Noémi!Mikor mentek uh-ra?Akkor nem jöttök fel utána egy kicsit?A Betesda itt van az utcánkban!!!

Na megyek, készülök a vendégekre!
Puszi:Katy és Dávid
3 hét + 5 nap
Katy
 


Ja Aura!

Még Neked akartam írni, hogy én,amíg kellett (mert nekem már nem folyik a tejem) itthonra mosható nem eldobható fajtát vettem, meg Kriszta is adott egy csomót és azt meg mosni kell!Mondjuk két-három ezer forint asszem pár darab pár!

Lili!Pont most beszéljük Rékacssal,hogy akkor mehetünk máshová is!!!Mármint babaúszásra!

Csók Nektek!
Katy
 


Marengo!
Száva tényleg gyönyörű!
Nincs véletlenül neked egy Lili nevű barátnőd, aki 12-én szült egy szép kis Szonját a Szent Imrében? Ő volt a szobatársam, és a barátnőjének is akkortájt született egy Száva nevű kislánya. Csak azért mertem rákérdezni, mert ez azért elég ritka név Kép

Eszter!
A zselé, tudod, az a bigyó ami zselévé alakul, mikor felszívja a nedvességet. Ilyen van a pelusokban is, azt hiszem. Na, hát az nekem kifolyt a melltartóbetét oldalán.

Rékacs, Savitri!
Köszi a textilpelus tippet, az a baj, (bár csak ebből a szempontból Kép ) hogy olyan pöttöm maradtam mellügyileg, hogy nem fér bele a melltartómba egy egész pelus, de akkor lehet, hogy párat feláldozok, és szétvágok Kép

Savitri, neked külön köszi a gyp-s leírást!!! Kép Remélem így már sikerülni fog!!! Úgy de úgy szeretném!!!

Pocak: kicsit dicsekedhetek?! Nekem tök pici már, sőt rögtön szülés után, mikor kívülről vizsgálták a méhet, alig találták meg, olyan gyorsan húzódott vissza. Szopinál se görcsöl már. Az első három-négy napban érezgettem, de már elmúlt teljesen. (Asszem Kriszta mondta még, hogy neki most is szokott görcsölni, ha szoptat)
ÉÉÉs, ma ráálltam a mérlegre, és 52 kg-t mutatott, ennyi voltam Era előtt! (na jó, de reggel mértem éhgyomorra Kép )
Viszont ettől most hiperjól érzem magam, már csak egy kis torna, és mehetünk strandolni Kép

Na és most a nagy próba!
Na hát nem sikerült, mert nincs olyan programunk Kép

Kénytelen vagyok a gépet átállítani, rosszabb minőségre, akkor fel tudok tenni képet én is.
Pedig csináltam képet a lábijáról én is, mert nem akartam kimaradni a tappancsarchívumból Kép Kép Kép az annyira tetszett.

Edwig drága!
Nem reagálok az Apa témára a részedről, mert részben nem menne röviden, általánosságokat nem akerok írni, részben, meg biztos a "hasonló cipőben járás" miatt eléggé felzaklat a szitutok, és azt jobb, ha nem ezen a fórumon tárgyaljuk ki. Csak azért írtam, hogy tudd, nem vagyok érzéketlen a téma iránt, éppen ellenkezőleg! Majd személyesen Kép ha jötök hátűznézőbe a gyönyörű husi Bálintoddal Kép

Megyek, ránézek a kislányomra, ma még úgysem sírtam Kép
Jajj, annyira furcsa ezt írni: Kislányom.
aura
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, az a legfontosabb, hogy te helyrerázódj, és jobban legyél. Jó, hogy az ember a csemetéjére gondol elsőnek, hogy az a legfontosabb, de a fáradt beteg anyuka szerintem nem jó a babának sem Kép Mennek a mindenféle pozitív energiák, és gyógyulj gyorsan!

Marengo, már akartam írni, hogy Ttika is győri, meg mi Aurával szoktunk menni Óvárra, merthogy odavalósiak vagyunk, úgyhogy majd azért asszem lesz itt tali Kép csak később... Száva aranyos nagyon Kép

Katy, képzeld, engem aggaszt, hogy Réka nem hajlandó több időt fordítani az evésre, mint 10-15 percet, és kicsit aggódtam is. Tegnap mértük fürcsi előtt, és 3520gr volt, ami a születési súlya, a kórházból kijövős súlya meg 3370 volt, akkor ez így normális, és erndben van? Nem akarok mérlegparás lenni!!!
És nekem valahogy tökéletesen megfelel ez a fél órát fenn vagyunk éjjel háromóránként (ma két és fél), még mindig jobban érzem magam, mint a terhesség alatt az állandóan felébredek és nem tudok elaludni. Mindig erre gondolok, és így istenes. Tudom ajánlani neked is Kép Persze lehet, hogy két hét múlva én is így leszek, mint te. Elvégre mi még csak 8 napja boldogítjuk egymást, meg még biztos bejátszik a kórházas hét, amikor ugye a 7 éjszaka alatt 18 órát sikerült aludni Kép

Eszter, köszi a nektársör infót. Majd elhajtom férjuramat hétfőn. Ma már nincs szívem. Anyukám most ment haza, és most már jó sokmindent kell csinálnia neki...

Edwig, rossz lehetett. Én is éreztem hasonlót, mikor uh-ra vitték el, és akkor már folyton velem volt. De amiket írtatok itt erről a vizsgálatról, valamit sejthettem... És örülök, hogy nem kellett közreműködnöm. Remélem jó hamar belenő a gégefedőjébe Bálint. Az apának meg nem toll a fülébe, hanem helyettesíteném inkább valamivel mind a kettőt, de elég obszcén lenne.

Márti!!!! Deörülök!!! Már a kakinak én is Kép Milyen furcsa dolgoknak tudnak örülni a kisgyerekes mamák Kép
ÉS én is Almássy majd, ha aktuális lesz, mbár Beni addigra már úszóbajnok lesz, mire mi mehetünk majd Kép

Bagzer, nekem kell pocakszorítót hordani, minden másnap fel is teszem, mert utálom, kórházban még minden nap, de asszem ezt csak a császár miatt. Tornázni meg egyenlőre nem is szabad tudtommal, még annak sem, aki természetesen szült. Én majd a 6 hetes kontrollon kérdezem meg a dokit, és beruzházok majd egy baba-mama torna-kazira, asszem. Nálam inkább a segg a rettenetes, anyukám is megjegyezte, hogy ezt jó nagy munka lesz visszafogyasztani. Igaza van. Hihetetlen méretű lett, most látszik csak igazán, hogy nincs elöl ellensúly Kép Simon hihetetlen jóképű legényke, és nagoyn aranyos a sapis kép!!!
Sugárhányással kapcsolatban meg a védőnénim jótanácsait tudom megosztani veled, bár késve gondolom, sugárhányás után a következő kaja alkalmával gyönge teát kell itatni a csemetével, és ha az benne marad, akkor utána lehet rendesen etetni, Ha nem, akkor doki. Ezt mondta nekem.

Aura, olyan jó, hogy ilyen jó kis vidám vagy Kép Én egyébként arra következtettem, hogy ha másnál megnyugszik a gyerek, nálam meg nem, az azért van, mert érzi az illatomat, és cicit akar, és ettől nyugtalan Kép És igenis szuper mami vagyok Kép Tudom javasolni mindenkinek, nekem időbe telt, mire ezt a jókis önigazolást kitaláltam Kép
Ja, és én használtam FIxies nevű melltartóbetétet, ami most elfogyott, és Esztyxtől kaptam egy doboz DM-eset (babylove) most azt használom.
No, nyűgi van, asszem megyek.
Pusz
Kikocs és Réka, aki elkeseredetten eee-zik éppen szegény Kép

kikocska
 
 


Katy!
Köszi neked is!
Akkor most már válogahatok a megoldásokban Kép

Még egy kérdés:
Ugye attól, hogy már nem feszülnek olyan őrülten a melleim, meg nem olyan forrók, mikor szopii előtt telítődnek, szóval, hogy kezd elmúlni a kellemetlen érzés-csomók, stb, szóval ugye az nem azt jelenti, hogy csappan a tejci?! Csak, hogy kezd beállni a cici a szopikra és már nem viseli meg, ugye????!!!!
Bébi szájából mondjuk folyik a tejcsi etetés után, de most is vagy 40 percig evett, szépen komótosan, közben ohizett (de cicit nem ereszti)
Azért kérdezem, mert ugye sárga még kicsit, így aluszékonyabb, de nem tudom eldönteni, hogy a kevés tejcsi miatt eszik ilyen sokáig, vagy csak ilyen alkat. Meg alszik ugye rendesen, nem sír kaja után, de szintén mivel sárga, ez az alvás attól is lehet.
Gondoltam arra is, hogy fejek, max több lesz a tej, de attól félek, a fejek, nem marad neki, és még ugy nem állt be időre, így azt sem tudom mikor kéne fejni.

Na ez jó bonyi lett, azért remélem valamit kihámoztok belőle.
Tulajdonképpen nincs probléma, csak nem is akarom, hogy legyen, eddig tényleg minden olyan szépen ment Kép

puszi, Aura
aura
 
 


Sziasztok,

Olvasgattam itt az üzeneteket és tök furi, hogy már 2 hónapos babák is vannak, az enyém meg még milyen pinduri...Most múlt 1 hetes.

Képzeljétek, ma már nem vagyok lázas. Ez tök jó hír, már be voltam szarva, hogy begyulladt a gátsebem, vagy esetleg nem takarítottak ki onnan belülről mindent és azért vagyok lázas. De hál istennek ez megoldódott.

A férjem egy tündér. Mindent Ő csinál körülöttünk, tépszert készít, pelenkáz, etet (babát is , mamát is). Ma hazaállított egy hatalmas csokis fánkkal, hogy azt kötelező megenni, hát küzdök vele rendesen...

Szegény reggel már annyira fáradt volt, hogy amikor hozta fel nekem a regggelit, akkor hasra esett a lépcsőn a tálcával, összetört minden... Én persze vígasztaltam, hogy ne szidja magát ezért, előfordul az ilyen, de nagyon mérges volt magára. Annyira jó lenne, ha már én is ki tudnám venni a részem a teendőkből, de tényleg lassan haladok a gyógyulással...

Nektek a gátseb mikorra lett olyan, hogy már elviselhető volt a féjdalom és tudtatok rendesen járni ? Mondjuk ez nálam nem lesz mérvadó, mert én belülről is rendesen össze vagyok varrva, de hátha írtok valami biztatót... Valami fertőtenítővel is alaposan kimoshattak ott belül, mert folyamatosan jön belőlem olyan fertőtlenítő szagú sárga izé...

Na ennyit a panaszáradatomról. Mindenkinek jó babázást. Talán ma este már én is tudok képet feltenni. Pusszancs mindenkinek,

zsuzsi
vzsuzsi
 
 


Hú, de jól pörgünk, megint!!!

Kikocs!
Ez jó, te a rövid, én a hosszú etetési időn parázok Kép Kép Kép
Hozzuk a formánkat.
Azóta én is megnyugodtam szupermami témban (úgy ismertek, mint aki sokáig parázik bármin is?! Kép )

Noémi!
Igen, szem előtt tartom, hogy ez a jóalvó kistündér egyszercsak egy éber kis szörnyi lehet Kép meg a dokinéni is mondta, hogy ha így lesz, az normális, úgyhogy tényleg triplán élvezem, hogy ilyen angyal Kép Főleg, hogy akármilyen könnyű szülésem volt, azért mégiscsak jólesik regenerálódni, szerencsére rengeteg időm is van rá. Az sem utolsó, hogy Anyuékkal lakom, és azért az nagy segítség. Csak a babával, és ami szobánkkal kell törődnöm. Ráadásul nem is szólnak bele a babagondozásba, úgyhogy nincs harc, de imádják a kis lurkeszt Kép
aura
 
 


Aura:
Sajátgépben megnyitod a képet, jobb gombbal katt, szerkesztés, akkor megnyitja magától paint-ben, ott kép menüpont, nyújts/döntést kiválasztod, átírod a százalékokat, és mentés másként... sok sikert.
Savitri, én elhiszem, hogy nem tudsz betelni a dézsával, vagyis benne a lányoddal Kép hihetetlen!

Katy, csak azt tudom mondani, hogy kitartás... Mi még csak ott tartunk, hogy napközben a saját ágyat próbáljuk preferálni, de most is itt hever előttem... Nem tudom, hogy leszünk így következetesek Kép

Noémi, én most az Amway-es baba-mosószert használom, és nem áztattam be a pelenkázás közben lekakilt pelust, ami alatta volt, mégis kiszedett mindent...Meglepódtem rajta, mert nem is bíztam benne.

kikocska
 
 


hat sziasztok!!!
nemreg ebredtunk, simon meg meg alszik!!
en egy par napja ugy dontottem, hogy ne szenvedjunk mind az ejszakai etetes miatt, megkonnyitem kicsit: picur sajat takaroval mellem bebugyolalva alszik, ha megnyikkan, akkor csak elokapom a mellem, es konyokolve-fekve a feje fole fekszem, es mar megy is az eves, ami utan-kozben minketten el is tudunk aludni, es remek!!!
ja, Aura mar pont akartam irni hogy megosszam veletek a tuti tippem, en ejszakara nem veszek mar ,melltartot, annyira kenyelmetlen, es faj is a mellem tole. szepen felveszek egy polot, es itatgatom, amit birok, amit nem, az kifolydogal. lehetne a lepedo ala tenni valamit, de en igenytelen vagyokKépKép szoval miota igy csianlom reggel ugy ebredek hogy tok kellemesek a melleim-erzesre!! (szoval nem latvanyraKép, ugy nem annyira kellemesek!Kép )

mindenkienk koszi a pocakmaradvanyos infokat, nem mondanam hogy okosabb lettemKép, de utana meglestem magam tukorben es nem is veszes a helyzet! persze nem Aura-szintu a dologKép.....

ja, es a zseles dolog nekem is van az egyik betetben, a masik viszont vastagabb fajta es abbnan nincs semmisem. de a vsatag az jobban latszik a ruhak alol....

no, megyek zuhanyzom, amig meg alszik simi!
pusz mindenkinek,
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Gyorsan kérdezek,aztán olvasok,míg fel nem kel a kiscsaj!

Szerintetetk lehet,hogy megjött? Szerdán volt HAnga öt hetes.Kb egy het,vagy 10 napja már nem jött semmi.És eleve szépen pirosból barna lett a folyás,aztán elmúlt.És most meg vér! de konkrét.Tegnap óta és betétnyi.Szóval rendesen jön.Ez még leht gyermekágyi folyás? Vagy én lettem az ősanya,aki képes már most termékeny lenni????De hát szoptatok!!!!
Na,de nektek "sokkal" idősebb a babátok!!!!!!!
nem értem????
VÉLEMÉNMY???????
Ja és tiszta egy merő MEI vagyok. Alig viselem el saját magam!!!!!!
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Rékacs!
Ahhoz nem tudok még hozzászólni, hogy megjött-e neked, de erről jut eszembe, meddig tart kb a gyermekágyi vérzés?!

Na, akkor újrapróbálom:
Hát, ez nem megy, tömöríteni kéne a dolgot, azt meg rábízom valami hozzáértőre.
azért köszi minden segítséget!
aura
 
 


Aura! Nem tudom meddig tart,mert lehet még tart,de lehte z már nem az.Ha már nem az,akkor nekem kb három hétig tartott.

Eszter! Te is textilpelust használsz???!!!

Zsuzsi!HA a gyógyulást elősegíti az,hogy gondolnak rád,akkor én nagy segítség vagyok,mert napjában többször is eszembe jutsz,hogy mi lehet veled!!!

Marengo! Száva nagyon szép baba és husi-musi! És én is akrtam írni, amit Kty,hogy tápszerrel is épp oly jól felnő egy baba,de idegbeteg anyával már nem oly jól!!!!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Hahó,

Én továbbléptem: a hintaszékben ücsörögve +néztem a baba-mama tornás videót. Az elején az volt: torna 6 hónapos babával.... Hát így ráérek még?
Szóval azt mondta, hogy babával csak akkor lehet, ha már tök biztosan tartja a fejét (és ülni is tud? ez nem volt világos.) Mindegy, addig is sport egyedül, de a lényeg, hogy a kazi végén volt egy babaúszás a kádban rész, ahol elmondták, hogy mit lehet vele a kádban, elvileg már akkortól, hogy a köldökcsonk leesett (gyakorlatilag meg nem ücsöröghetek vele a kádban 6 hetes kontroll előtt, ugyebár). Nem nagyon extra tudomány, de ez a fürcsi rész tök tetszett. Végülis a 6 hét-3hó közti időre szól, mert utána lehet vinni bébiúszásra, a kádban víz alá merülést nem ajánlják. Ha érdekel benneteket és megyek talira, elviszem.

Rékacs,
mi a XVII. ker-ben, Rákoshegyen lakunk. Tali ügyben: ha minden összejön autótól jóidőig, akkor szeretnék menni, de ezek miatt nem írtam még tutira.

Aura,
Szuszmák dal: hivatalosan nincs Kép, de nekem a szuszmákról jött a többi. Bővül a repertoár... Viszont puszmákot (ha jól emlékszem) Eszter is szokott írni elköszönésként.

Zsuzsi,
A férjedet szeresd nagyon, hogy ilyen kedves és szorgos-dolgos! Én a magam részéről sokat gondolok rá: Imi tudja-e, hogy mennyire hálás vagyok neki mindenért.

Reggel az Interfructból hozott egy doboz Párizsi kockátKép... (az Aura-féle lapos poci nem hogy közelebb jönne, egyre távolodik... Kép)

Hanitka
hanitka
 
 


Zsuzsi,
Még gátseb ügyben ami lemaradt:
Nekem a gátseb naon hamar begyógyult, viszont a nagyon ragaszkodó belső varratok még most sem estek ki és ez időnként szörnyen kellemetlen. Volt még valaki így?
Pénteken hívtam is a dr-t, de nem elég kitartóan... mert gyanítom, hogy nem napra pontosan hat hét kell hozzá.
Hanitka
hanitka
 
 


SZiasztokKép
Nagyon köszi Mindenkinek a megnyugtatást, akkor nem csak én vagyok így ezzel a "ne vigyék el a babám" dologgalKép Amióta megvan kész anyatigrisnek érzem magamKép RékacsKépKép

LiliKép
Az oltástól már előre rettegek, mondtam is anyunak bevihetné inkább ő, ő jobban bírja szerintem. Ja és szerintem is leszerepelt, nem is akartam felhozni, csak......így jöttKép

KikocsKép
igen én is remélemKép és köszi amit "apáról" írtál én is így gondolomKép
És az szerintem olyan jó, hogy Réka ilyen gyorsan behamizza amit kell, Bálint nyammog a cicin vagy 40 pecet, utána kis pihi, majd újabb 40 perc....

BagzerKép
én szintén bevezettem ezt az éjszakai szopit, én csak odahúzom magamhoz és már hami is.... ez nem a legjobb módszer, de már nem bírtam 2 óránként felkelni, és mire letettem kelt újraKép
Simi ezeken a képeken írtó ari, tipikus kispasiKép

EszterKép
köszi a sör infótKép
nem mondott mást a doki, csak azt, ha rosszabb lenne tűz be hozzá, de reméli kinővi....hát én is remélemKép Petra ezekkel a hatalmas szemekkel, annyira édes, és ahogy néz...gondolom elolvadsz tőle egy perc alattKép

AuraKép
nem is gondoltam ilyesmit, már azt sem értem miért írtam le egyáltalán...Kép
Látom, te is érzékeny mami vagyKép
Bálint is nyammog a cicin mint EraKép összeillő párKép a jövő hétre tervezzük a látogatást, de előtte szólunk mindenképpen nektekKép Apát meg jól szidddd meg háthaKépKépKépKép

viszont ami jó hír és örültem neki nagyon, csak nem akartam elkiabálni..... Nem tápszerezünk már egyáltalán 8 napja, eddíg egy nap egyszer kapott, de már nemKépKép Katy emlegetlek is sokat, többnyire neked köszönhetemKépKép
reggel megmértem Bálint meztelenül 5110g voltKép ez azért egész jóKépKép kis dagimadárKép
ja Aura...nem mondom...nem vagy semmi, hogy már nullán állsz kiló ügyilegKép én bezzeg...áááááááááá még mindig 10kg van rajtam, és egyre távolabbinak tünik a régi pocak, már csak abból is kiindulva, hogy szanaszét repedt szülés közben...még jó hogy 9 hónapig vigyázztamKép és mostanság a csoki lett a mindenem..... na mindegy majd idővelKép

pussz edwig+Bálint 5+5
Vendég
 


Sziasztok! Rakok fel mai képet.
Mosolyka:
Kép

MÁRTI!!!!
A kedvenc macim:
Kép
Márti! És szokott rá mosolyogni,meg hujjog neki!!!!Jót választottál,megdicsérlek!!!!!Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Edwig,
örülök a jó hírnek, hogy már nincs kiegészítés!
Hanitka
hanitka
 
 


Aura!
en ezt megkerdeztem dokinktol, es aszont kb 6 hetig!! valtozo mennyisegben es minosegben....

ja, aventesek, sztetek jo ajanlat az isis szivo, egy kis uveggel, egy nagyobbal, fejekkel, mindennel, es egy 48dbos betettel 9-ert??

bgz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Katy, Imolyozs!
Valóban felesek lettünk, a szoptatás nem ment annyira, azt hiszem, csak a bimbót szívta, így max. 10-20-akat szívott ki a mérleg szerint. Nem is csoda, hogy üvöltött szegény, én meg egy barom voltam, hogy éheztettem. Én is úgy vélem, hogy többet ártottam, azzal, hogy idegbeteg voltam, így őrá is átragadt. Tegnap döntötem, hogy nem szabad mindenáron. Sokat segítettek a kollégáim, a csajok, akiket meglátogattam a suliban. (Ez is jól esett, mert már hiányoztak)A gyerekek is olyan jó fejek voltak. Szóval, fejek és először azt kap kb. 50-et (annyi jut egy kajára) utána 60-70 tápszert benyom. amióta döntöttem, fejni is többet tudok, azt hiszem a nyugalom jót tett.

Aura!
Nem ismerem a lányt, a mi lányunk Sándor Mátyás lányáról kapta a nevét, mert imádjuk Vernét.

Kikocs!
Óvárra járok egyetemre, most lennék IV. éves, de tavaly halasztottam, így csak III. évre iratkoztam be most februárban. Hogy mi lesz a viszgaidőszakkal most, azt még nem tudom...
Én nagyon szeretem a DM-es cuccokat, a Balea is nagon jó márka, a melltartó betétből én is azt használom. Állítólag a Babylove pelenka is jó. A popsitörlőjük jó, azt kipróbáltam.

Mindenkinek köszönöm a bókot Száváról, azon még nem is olyan husi, mert ezek korábbia képek, kb. két héttel ezelőttiek, azokon még csak 3,600 körül van, pedig 3950-el született.

Ja, az adatok: 2005. január 27. 3950g, 51cm, Petz Aladár Megyei Oktatókórház Győr, Én 30 éves vagyok, 1.baba, remélem nem hagytam ki semmit.

jOlyan jó olvasni a tapasztalatokat, a mindennapokat, annyi sgítséget kapok tőletek, tök jó, hogy ilyen sokan vagyunk, és már mindenki babás, no, meg nagyjából egykorúak a babák is. Szuper!

Üdv mindenkinek, egész felszabadultam a döntésem óta, végre Száva is elégedettebb, apára és a kutyákra is jut időm, kedvem. Jaj, de jól érzem magam.
marengo
 
 


Íme a család egyéb tagjai, hárman. A párnán: Csicsó, a lépcsőn a nagy: Cigus (Cigánylány), a másik Csinszka KépKép
marengo
 
 


No sziasztok.
Természetesen megint nem volt időm visszaolvasni, és írni sem lesz sok, mert mindjárt ébresztünk.
Tegnap elég vacakul voltam, szédültem meg hányingerem volt, a fürdetésben sem tudtam segíteni, mert a melegben még rosszabb lett. Erre rátett egy lapáttal, hohy Boróka éjszaka sztrájkolt, vagyis kb 1/2 12-től 6-ig folyton enni kért, aztán nem aludt. Viszont kb óránként produkált valamit a pelusba. Már kezdtük azt hinni, hogy hasmenése van, de megnyugtatott a doki, hogy csak túl sokat evett, és a felesleg kijön. Szóval most megtiltotta, hogy 2 és fél - 3 óránál gyakrabban kapjon enni, azt mondta, ha veszettül üvölt, inkább pár korty teát kapjon. Hmm... igyekszem azért ezt elkerülni, eddig sikerült. Na de mára még gyengébb lettem, már attól is szédülök ha kimegyek a wc-re, és lázas is vagyok. Mitől lehet ez? Lehet természetes velejáró a gyermekágyas időszakban szerintetek??
Na megyek lassan ébreszteni, mert még egy ilyen éjszakát nem szeretnék
Puszi
Orbis és boróka (1+3)
Kép
orbis
 
 


Aura, azért mert fejsz nem lesz kevesebb a tejed, sőt. Amennyit leszopik a baba, annyi termelődik. Ha fejsz is, akkor még több. Na meg igyál jó sokat.

A kilóidhoz NO COMMENT. Iszonyatosan irigy vagyok rád!!!!!!!!

Savitri, a köldökcsonkot pedig úgy kezelem, hogy fültisztitót teszek alkoholba, és azzal belekotrok, de már tök vékony hamar le fog esni most már. Úgy látszik mi mávosok nagyon egyformák vagyok: köldökcsonk, pocakmaradék Kép Én még mindig a terhesgatyikat hordom. Kép
eszter2004
 
 


Kikocs a 10-15 perc szopi idő abszolút normális, úgyanúgy, mint Aurának a 40 perc. Nekem volt már 8 perc is és 60 perc is,ez a két szélsőséges értékem eddig. Kép

Katy, a listát úgy tudtuk megszerezni hogy a nőci irtó kedves volt a boltban, és lekérte nekünk faxon. Kép Örülök hogy segíthettem.

Bagzer, igen igen, én is akartam írni, hogy mennyire hasonlít rád Simon. Csak az én Petrám nem hasonlít az anyjára. Apám szerint nem is én vagyok az anyja. Kép

Zsuzsi, de jó hogy jobban vagy már. Amit a férjedről írtál az meg igazán meghatott. Kép

Savitri, isteniek a dézsás képek. Kép

Saját ágy: lányok mindig olvasgatom hogy problémáitok vannak a saját ággyal. Jól elrontjátok a gyerkőcöket. Kép Nálam fel sem merült hogy ne a saját ágyában aludjon, nincs is vele gond, igaz az ágy a mi hálónkban van.

Aura, én ilyen zselé izét nem tapasztaltam se a cicinél se a pelusnál. Hmmm.

Nekem a gyerekágyi vérzésre azt mondták hogy még 2-3 hétig fogok vérezni. A második hét óta alább hagyott a dolog,de picike még előfordul.

Rékacs, lehet hogy mensi, nem tudom én sem eldönteni. Kép

Rékacs, én eldobható pelust használok, de amikor pelenkázom, akkor aláteszek egy textilt, mert a pelus cserénél rendszeresen jön még pisi kaki, annak ellenére hogy minden alkalommal a háta közepéig kakis. Hihetetlen mennyiséget kakil, valószínű kakil Hanga helyett is. Kép

Edwig, biztos kinövi, igy szokott ez lenni. Petra szemei tényleg nagyon, az indián neve csupaszem és hanyatthomlok. Kép

Na remélem nem hagytam ki semmit.

PUsza nektek!

Eszter
Petra 13 napos
eszter2004
 
 


Orbis, miért vagy lázas? Szegénykém....nem hívod fel a dokit hogy mitől van ez?
eszter2004
 
 


megnézegettem a babanetes nem publikus pocaktalis képeket.Olyan jó volt!! Kép
eszter2004
 
 


Lányok akartam írni, hogy ha valakinek van olyan gondja hogy a baba popója tiszta kiütés és nem használ rá semmi, akkor nálunk a körömvirágkrém nagyon bejött, két nap alatt elmulasztotta.
eszter2004
 
 


no, epp letettem simont a nyugtato szekbe, Eszter, tartozom azota is fotoval rola, nemsokara behozom a lemaradast......

hat nalunk nem volt ma nagy etvagy......alig evett picur, foleg magahoz kepest....asszzem a legtobb ma az perc volt! a legkevesebb meg ugy 2, amit irtam, de sokszor csak lerantotta magat a mellemrol, mitol lehet ez?? ja es amikor ideges, es rancigalja magat hozza, akkor meg extra ehesnek adja elo a dolgot, aztan egy perc utan nem is eszik mar, ha leveszem, ujra gorcsosen rangatja magat, es igy, ugyetlenul be se tudja kapni rendesen, jajjjj!!

vicces hogy aszogyatok ram hasonlit, szerintem tok marci!!! de persze tok jol esikKép

marci ma vetit reggelig. remelem simon jo kisfiu lsz mint eddig es hagy aludni....azon a par evesen kivul, persze!Kép

no, megyek, ma koran szeretnek lefekudni kivetelesen, pusz mindenkienk es jo ejt!!

jaj, senki nem valaszolt, ez jo vetel: avent isis, ket uveggel, fejekkel, betettel(48db), ilyenekkel...... ja es 9e-ert, no??
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


ime a csoda szzekunk
Kép

es megegyszer
Kép

bgz es simike

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok,
Úgy tűnik mégiscsak kihatott ránk az az oltás miatt szétcsúszott éjszaka. Tegnap éjfélkor úgy döntöttünk, inkább aludjon kettőnk között, minthogy 2 percenként rohangáljunk a másik szobába megvígasztalni. A gond az, hogy Hana nem csupán nyügizett mert egyedül nem szeret elaludni, hanem egyáltalán nem akart még aludni. Odatornázta magát az arcomhoz és hadonászott a kezével, meg markolászta az arcom ahol érte. Néha sírt hozzá, de csak azért, hogy nehogymá elaludjak. Kb 2 körül megelégeltem és átvittem a szobájába. Ekkorra azért már mutatott némi hajlandóságot az alvásra. Csak remélni tudom, hogy nem sírt mert szerintem én egyszerűen elájultam az ágyban a fáradtságtól.
Reggelre felküzdötte magát az ágy végébe, egészen a rácsig. Érzem a vesztem, hogy Hana hamarosan így vagy úgy de komoly helyváltoztatásra lesz képes.
Raktam új képeket az egyik albumba: http://babanet.hu/album/main.php?album=4501

Aura, photoshop-ban is lehet kicsinyíteni, meg más képszerkesztő programokban. Próbáld ki hogy nem a társítást nyomod, hanem a szerkesztés feliratot. Akkor automatikusan egy szerkesztőben nyitja meg. Ott viszont önállóan kell megkeresned a kicsinyítést.
Amíg Erababa nem sír kajáért a kiürült cicik mellett, addig van elég tej. Szerintem épp átszülted többek, hasonló tapasztalatból félreértelmezett tejválságát. Szóval no para!

sugárhányás: óvatosan a megítélésekkel! azért mert a baba lendületesen visszabukik egy csomót, az még nem azt jelenti, hogy sugárba hány. Mérjetek ki cunisüvegben 20ml vizet, vagy tejet (hogy érzékletesebb legyen) és löttyintsétek rá egy textil pelusra. Elég komoly adag lesz a hatalmasnak hitt böfik mellett. És akkor ez még csak 20 ml.

Zsuzsi, örülök, hogy javulgatsz. A férjednek minden tiszteletem! Nekem egy nagyon könnyű szülés után, a pici gátseb 2 hét alatt teljesen meggyógyult, de már az 5. napon tudtam ülni, járni, igaz az ülés az elején még csak óvatosan ment.
Rád 100szorosan érvényes, hogy 6 hétig csak a pihenéseddel foglalkozz! Inkább hívjatok segítséget, ha megtehetitek. Tudom, hogy nagyon szívesen ugrálnál már, legalább a baba körül, de hidd el amikor már úgy érzed kutya bajod még akkor is feküdni kell jó sokat.

Kikocs, szerintem ilyenkor még nem kell a következetességen aggódni. Ez kb 5-6 hónapos kortól kezd el fontossá válni. Most inkább az a fontos, hogy megkönnyítsd a magad dolgát és jusson idő a regenerálódásra.

A gyermekágyi vérzés kb 6 hétig tart. KB!!!! Tehát Rékacsnak megjöhetett az 5. héten et független a szoptatástól.
Rékacs, azért szerintem hívd fel a dokit, csak a miheztartás végett.

Hanitka, az én pocakom is inkább nő mint lapul.Kép Csak tudnám akkor mivégre az a sok fizikai strapa?

Bagz! jó ajánlat! de megnézheted az eredeti árakat itt: www.pro-mama.hu

Marengo, látom jobban vagy már. Tök jó! Helyesek a négylábú családtagjaid.

Kép

KépKép
savitri
 
 


Szépjónapot!
Azt hiszem kezd elmúlni Réka sárgasága, amivel hazajöttünk... Kezd aktívkodni rendesen. Ma a hajnali 6 órás kajcsi után nem akart inkább visszaaludni, de nem hagytam magam, végülis fél óra alatt rávettem, hogy aludjunk, ehhez az kellett, hogy szorosan mellettem az én takarómmal takarva feküdjön. Bevetettem a cumit, mert eddig még nem kapott, de nem fogadta el Kép 9 után megint nem tudtam letenni, most itt hasal a mellkasomon. Én meg sajnáltam, hogy szegény gyerek, fáj a pocakja biztos, azért nem tud aludni, de milyen hasfájás az, ami a mama hasán elmúlik...
Viszont volt sikerélmény is, a tegnapi fürcsi ha nem is nyikk nélkül, de mondjuk 2-3 nyikkal ment végbe, a pofimosás még nem az igazi. Azt hiszem bejött, hogy megmelegítettem a fürdőlepedőt a konvektoron, amibe belecsavartuk fürcsi után, és azonnal megnyugodott.

Sugárhányásra nekem még azt is mondta a védőnéni, hogy az az, mikor Réka a kiságyból lehánnya a pelenkázót. Az összes többi bukás.

Eszter, rám sem hasonlít a lányom, ha ez vigasztal. Egy az egyben Bozsó gyerek, anyósomra jobban hasonlít, mint rám Kép A keze meg a lába Huszár, de nekem pont nem ilyen kezem-lábam van, csak a tesóimnak, mindnek... Szóval ketten vagyunk Kép

Bagzer, nagyon aranyos a fiúcska! Még az jutott tegnap este eszembe, hogy nem azért nem kapja el a cicit, mert túl sok tej csorog? TEgnap én így jártam, mert csuklás ellen a védőnéni mondta, hogy pár korty tejecske segít (és tényleg), és annyira elkezdett ömleni, hogy nem kapta be, csak rángatta a fejét, és leszopogatta, de még a szemébe is ment szegénynek...

Jimb, olvastam a születéstörténeted, és megállapítottuk a párommal, hogy én fájtam helyetted, és te tágultál helyettem is Kép Pont az ellenkezője volt, mint velem Kép Örülökk, hogy könnyű volt!

Edwig, örülök veled, a no tápszernek! Jó kis küzdelem volt! Jó érzés, mikor nyer az ember...

Marengo, jó, hogy megnyugodtál! És szerintem jó döntést hoztál. Egyébként meg még arra is gondoltam, hogy nincs lenőve Száva nyelve? Mert az akadályozhatja a helyes technikát. Nekem a védőnéni nézte meg, és Rékának kicsit le van, majd pár hét múlva kell menni majd, és megjavítják. MÁr előre félek, rettenetes lesz, de beszédhibát okoz általában, ezért javasolták. Gergő mondta, hogy jól felvágják majd a nyelvét, azt leshetünk Kép
A kutyák meg nagyon aranyosak! Nálatok lakásban vannak? Ahol a baba is?
A sulival meg hajrá, Esztyxnek is sikerült 14 vizsgát letenni egy újszülött mellett!!! Úgyhogy nem reménytelen! Május-júniusban meg már egészen nagy lesz Kép

Orbis, remélem már jobban vagy, és híre hamva nincs semminek, de ha mégis, szerintem feltétlen hívd fel a dokid, a láz miatt! A szédülés lehet vashiány miatt is, az volt neked a várandósság alatt is, ilyenkor méginkább előjön. De a láz az lehet a gátseb, meg ilyenek miatt. Esztyxnek is volt.

Savitri, Rékacs, csajok szépek! Kép

És rakok egy tegnapi képet, amikor nézegetett Kép
Kép
Szép napot mindenkinek!!

kikocska
 
 


Sziasztok!
Mindig szarik valamit a kutya!Most,hogy teljesüzemen van atejtemelésemKép.HAnga besztrájkolt,illetve a kaija és Hanga nem tud enni.Szőrnyű.Eszik kicsit éás nyüglődik,sír,megnyugszik a vállamon,kis büfi,puki.Újra etetném és abban a pillanatban ahogy visszintesbe kerül sír! Szőrnyű!!!!,Most,ha felkel bevetjük a glicerint és kiszedjüók az a kakát.Nincs más mnegoldás,sajnos!!!

Tegnap voltunk hastáncosesten.Az maga nem volt jó,mert alig van már ismerős,tökre lecserélődött a társaságKép.De HAnga fantasztikusan viselkedett.Hangja nem volt és végig szépen nézelődött.Mindenre kiváncsi volt!!!
És ilyen kis csini volt:
Kép

Akkor most hol lesz a tali???

Kikocs! Réka nagyon szép kislány!Kár volt ezen aggódniKép!(én mondjuk mindig tudtam,hogy egy Réka,csak klassz csaj lehetKép)

Bagz! szerinetem jó ár!

Edwing! Szuper fejőnővé nyilvánítalk! És beveszlek a csapatombaKép!!!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Ja,még azt alkartam!
Hogy úgy tűnik tényleg mensi.Tehát nagy magyar termékenység vagyokKép!!!Vesszük is a pharmatexet,hisz szerdán letelik a hat hétKépÉs úgyis megyek dokihoz,tehát majd megkérdezem személyesen. Hú tényleg de hülye vagyok,lehet szerdán kell dokihoz mennem???Nem tudom,mert hétfőn hívom fel,.de remélem keddet mond!!!!

Eszter!Nálunk sem merült fel más ágy.Sőt szoktunk filózni,hogy hova raknánk a mi ágyunkba???Hát sehova! Az tuti én egy percet nem bírnék úgy aludni.VAgy HAnga bőszen aludna az ágyunkban mi meg a nappalibanKép Akkor kicsit egyszerűbb a saját ágya,nem?

na,csörög a telefon
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


sziasztok

köszi a sok gratulációt!! Hál istennek nagyon jól érezzük magunkat.
most van egy kis időm, na persze nem sok, mert mindig kitalálok valamit.

Kisfiamról csupa jókat tudok csak írni, egyenlőre nagyon-nagyon jó baba, alig sír eszik mint a gép és tök jókat alszik. Persze tejem az nekem sincs elég, de egyenlőre ha még kérne egy kis vízzel pótolom, most még meg tudom hülyíteni. Elég nagy az étvágya gondolom ez annak köszönhető, mint ahogy Kikocs is megjegyezte, hogy jó kövér baba.
A szülésről csak annyit, hogy most sem sikerült megszülnöm "rendesen" hanem császár lett a vége, igaz azt megelőzte 12 órás vajúdás ami nem volt semmi, de azt mondta a doki, hogy ő nem sok esélyt adott, hogy meg fogom tudni szülni, mert nagyon nagy baba, mármint hozzám képest. Nos ez van azt mondta nem az én hibám, ezzel kicsit megnyugtatott.

Aura
baromira irigyellek a lement kilók és a sok tejcsi miatt. Hogy csinálod???
Én nagyon megszenvedtem azért hogy annyi tejem legyen mint amennyi van és ami még nem elég, a kórházban teljesen becsomósodott a mellem olyan volt mint a kőszikla és akkor az ottani védőnéni segített, hogy tegye rá forró borogatást és utána masszírozás és fejés és ezt egész nap egyfolytában. Hulla fáradt voltam mert mielőtt hazajöttünk egész végig ezt csináltam, de meg lett az eredménye már nincsenek bazi nagy csomók és Matyikám ki tudja szívni mindet ami van. Olyan kis ügyes.

Gyönyörűek a gyerekek, csak ámulok-bámulok. Sajna visszaolvasni még nem sikerült teljesen, de szép lassan megpróbálok képbe kerülni.
Megpróbálok feltenni én is egy képet az egyhetes kicsi fiamról

Vera +Matyi 1+1
Kép
verkocsika
 
 


Savitri, Rekacs! koszi az ar-velemenyt!!

Simon elpirulva koszoni a bokokat!!Kép

egesz jo kis estenk volt!! marci vetitett, mi meg picurral befoglaltuk az agyat, nagyon jo fiu volt! szepen evett meg minden! most ebredeskor csereltem pelust, a hata kozepeig volt a cucc!!!! jaj, es az egyik kis szemhejja be van dagadva, marci szerint abba kapott bele tagnap.... szerintetetk csinaljak vele valamit? ja, es horog is picit, a nozijabol kisippantottam valamicsket, de attol meg ugyanugy! es nemtom, de nem hiszem hogy el lenne dugulva, mert szopik rendesen, meg nem adja mindig a hangot, csk neha....tippek???

no, megyek, megprobalok ugy zuhanyozni, hogy picur a csodaszekben nezi a tortenest.....hatha

pusz mindenkinek
bgz es simon
holnap 2hetes

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Vera! edes a kis husid!!!!!!!

Savitri, neked a szokasos! tenyleg, Hananak milyen szinu a szeme? kek meg, vagy bebarnult??

Kikocs, csuda kis hajasbabatok van!!!!!

Rekacs!! azzt hittem valami kis hastancos szerkoban lesz Hanga!!!KépKép baromi csini a kis kerteszgatyoban!

megyek, mert a szerintetek genkezelt dog nevu macskank epp ismerkedik a csodaszekkel, benne simonnal......
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Zsuzsi
most olvastam a szüléstörténeted. Ez borzasztó. Remélem a kis manó kárpótolni fog mindenér. Felháborító amit ezek az orvosok és szülsznők és nővérek és egyáltalán amit ez a kórház művelt!!
Én is úgy éreztem magam a kórházban mint egy börtönben pedig velem közel sem történtek ilyen szörnyűségek.

Vera
verkocsika
 
 


Réka alszik az ágyában, nem is volt olyan hosszú menet, csak 3-szor ébredt fel eddig, most már negyed órája nem... Remélem kibírja a következő etetésig... És természetesen köszöni a bókokat Kép Persze nagyon kis csúf is tud lenni, majd teszek fel olyan képet is, csak Gergő nem akar kompromittáló képeket csinálni a lányáról Kép
Lili, lehet, hogy igazad van, és ilyenkor még nem kell a következetesség neki, de asszem nekem van rá szükségem, hogy szépen lassan megtanuljak következetesnek lenni ezzel a kis tündérbűbűjjal Kép MIre fontos lesz. Mert most még biztos beengedem az ágyba, mert nagyon kell pihennem még, tudom én is, de mindig eszembe jut közben, amit Noémi mondott, hogy kezdd úgy, ahogy folytani akarod...

Egyébként azért jöttem most megint, hogy megkésve nagyon boldog névnapot kívánjak az összes Zsuzsinak, így elmaradva tegnapról, elég sokan vagytok pedig, mégis kiment a fejemből. Szóval boldog boldog névnap utáni napot, hátha így is ér valamit Kép

Meg megkérdezem, hogy anyukám amíg itt volt, állandóan magyarázta, hogy mennyire kell a tea a gyereknek... Én harcba szálltam vele, hogy ha igény szerint szoptatom, akkor nem kell (persze ő mindig rosszallóan nézett rám, mikor nem bírtam hallgani a sírogatást, és már két és fél óra múlva adtam neki... Szóval ti adtok valamit a kölöknek a tejen/tápszeren kívül?
Egyébként anyukám igazi segítség volt, és hagyta, hogy mindent úgy csináljak, ahogy jónak látok, maximum néha elmondta, hogy szerinte így kellene, de aktívan közreműködött abban, amit én kértem, egyátalán nem akaratoskodott, hogy próbáljuk ki.

Bagzer, Réka is szörcsög, szopi közben, után, meg bőgés után... Szerintem a garatba mehet valami tejecske vagy nyál. Mikor nyugodt, meg alszik, semmi ilyesmi nincs.
Dagadt szemmel mi nem csináltunk semmit, mikor belekapott még a kórházban, pár nap alatt el is múlt...

Na, megint bőlé lett belőle. Inkább abbahagyom.
Kikocs és Réka, aki éppen húzza a lóbőrt a kiságyában (juhhéj)

Ja, Rékacs, a taréjt jól írtad Kép

kikocska
 
 


Lányok, szerintem ennek a topic-nak vannak a leggyönyörűbb babái!!! Kép

Bagzer igen jó ár, én 6-ért vettem két cumisüveggel. Eredeti ára 15 körül van.

Na elmentek anyósomék, nagyon odavoltak a picurért, nagyon fájó szívvel mentek el. Most elég üres lett a lakás. Kép

Jaj LEESETT A KÖLDÖKCSONK! Kép Pont ma amikor Petra 3 hetes. Tehát a 21. napon. Most egyébként mi a teendő a köldökkel? Még mindig alkoholozzam meg a hintőporozzam? Fürdinél még kell figyelni?

Még valami: a köldökcsonk az a köldök része vagy a csipesz maradéka amit levágtak róla? Nem tudjuk eldönteni. Kép

Bagz, tényleg génkezelt macsod nem bántja kis bagzot? Kép

vérzés: nekem a 2. héttől már csak éppen hogy volt, ma meg elöntött. Kép

Kikocs, azt álmodtam hogy császárral megszültem a te babádat! Kép Epidurált kaptam, lezsibadt a lábam, és lelógattam oldalt. Erre rámszóltak hogy gyorsan tegyem vissza mert akkor másnap fájni fog a vádlim. Kép

Na sziasztok, megyek, mert még ma nem volt időm megmosakodni sem. Kép

Pusza!!!

Eszter és Petra baba (3 hét)
eszter2004
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?