Új privát üzeneted érkezett!

@maminti73:
Nekem a reggeli tesztem is nega. Fel is kèszultem lèlekben a kövi ciklusra.

Èn is fogok ovutesztet használni megint. Minden ciklusban más napon pozi, úgyhogy magyon sokat segít.

Kristyn!
Tesztelgess csak, nem veszítesz vele semmit, ès legalább nem maradtok le ha mègis repedne az egyik tüsződ.

12. Dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

@sjucus13:
@maminti73:

Akkor szerintem èn lehet szerzek mèg be szelènt. Vagy szerintetek elèg lehet annyi amennyi a gravidában van?

Meg a d vitaminom fogyott el. Az is segíti a teherbeesèst.

caroline4

@krystin:
Tegnap vèletlenül olvastam,hogy egy csajnál megállapították hogy IR- es, ès elhagyta az összes cukrot amit addig bevitt, helyette èdesítőt használt ès sok idő után a 2. Ciklusában terhes lett.

caroline4

Bubidimi!

Teszteltèl? Mi újság veled. Szorítunk.

Az babám tavaly 8 hetesem lett elvève, mert mem volt szívhagja es mert mem is fejlődött 6 hetesnèl tovább.

caroline4

@sjucus13:

Köszönöm szépen.. :)

@caroline4:

Ne csüggedj, beköszönt hamarosan a gólya hozzátok is. Meg itt mindenkihez. Mert egyre többet olvasom a fórumot és annál jobban érzem azt, hogy itt mindenki megérdemli a picit, nem ismerek még egy ilyen kitartó társaságot mint ti vagytok. Mindenkihez megérkezik hamarosan az áldás.

Csajok én teszteltem ma reggel is, és időn belül már láttam hogy valami csíkocska megjelenik, de csak akkor lehetett látni mikor picit fény felé döntöttem a tesztet. Viszont időn túl már erősebb lett, de sajnos mág mindig annyir nagyon halvány, hogy alig látható. 25-ös x-epil teszt. Nem tudom hova tenni a a dolgot. Nagyon idegesít, a hasam alja tegnap egész nap hasogatott...

Lilypie First Birthday tickers
cseniko

Elszámoltam magam, ma lenne aktuális a menses, nem tegnapra. Mértem is a hőt reggel, vissza is esett. Szóval...... Kicsit magam alatt lettem megint. Most várhatom egész nap, h lesz vmi vagy sem. Szép kis vasárnapi program.

Caroline : sajnálom h veled is megtörtént ez a szörnyűség.

bubidini

@cseniko:
Kèpet tudsz feltenni? Annyira izgi. Mit szedtèl ebben a cimlusban?

caroline4

@caroline4:

Sajnos nem tudok képet tölteni mert a fényképen nem látszik a csík, már próbáltam fotózni.

Hát ebben a ciklusban semmi mást, csak stresszt... :D

cseniko

Sziasztok!
Már olvasom egy ideje a topicot és most úgy döntöttem csatlakozom én is. Bár nem vagyok annyiraelszánt mint ti. 

Én tavaly augusztusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Úgy voltunk vele, hogy abba hagyom aztán lesz ami lesz. Eddig sajnos semmi nem lett, ezért most pár hete kivizsgáltattam magam az orvosommal. 

Most gyógyszert szedek és majd látjuk mi lesz. De nagyon nem élem bele magam, mert volt egy időszak amikor minden hónapban izgultam, de ma már nem teszem. Jön az a babó mikor jönnie kell, ő tudjamikor akar megszületni.
dorko66

@dorko66:

Üdv köztünk! Megkéerdezhetem, hogy milyen gyógyszert szedsz? Egyébként szerintem az csak jó, hogy "nem vagy annyira elszánt", ha megy, akkor biztos érdemes lazára venni, de nekem sajnos nem megy, egész nap ezen pörög az agyam, és még pedig nem is ovutesztelek, hőmérőzök, stb., de már így is nagyon rágörcsöltem a babaprojektre.
Cseniko, Bubidini, szorítok nagyon!!! Várjuk a kétcsíkos teszteket!
Én tegnap meg ma egyfolytában érzem a "mindjárt meg fog jönni"-féle görcsöket, pedig csak 22-ére, leghamarabb 21-ére várom...de nem is baj, ha nincs baba, jöjjön is meg mihamarabb, másrészről meg ez egy pici reménysugár, merthogy még azt is jelentheti, hogy...de már csak pár nap és kiderül.

27.cn

sjucus13

Volt időszak amikor én is rágörcsöltem és sírni tudtam volna mikor megjött. De valahogy átlendültem ezen és ma már lazábban veszem a dolgot. Még mindig csalódott vagyok egy kicsit mikor megjön, de már nem annyira mint korábban. 

Jelenleg Bromot szedek, ezt tanácsolta az orvosom. Voltam hormon vizsgálaton, ugyan ott minden rendben volt, de a melleimből zöldes savót préselt ki a doki a vizsgálat során és azt mondta ez a teherbeesésem akadálya. Ő azt tippelte, hogy magas a prolaktin szintem, de a vérvizsgálat normális értéket mutatott. Mégis azt tanácsolta probáljuk meg ezt, hátha elmúlik ez a savas dolog. 

Vicces, mert azt mondta, hogy ez akkor fordul elő, mikor a szervezet azt hiszi, hogy szoptatok és nem karja, hogy terhes legyek, mert olyan ez neki, mintha nemrég szültem volna. A mensim is ezért olyan gyenge. Szóval a testem azt hiszi gyerekem van, nem is tudom sírjak vagy nevessek a természet ezen tréfáján. 
dorko66

@dorko66: Üdv köztünk!
Jó hogy így el tudod engedni, én is próbálom a minimumra szorítani az idegeskedést, ha stresszelek se segít a helyzetemen.

@maminti73:Hajrá akkor mindent bele 

@dorko66: Remélhetőleg hamar helyrehozzák és minden mehet a legnagyobb rendben!

Hát csajok tegnap este sikerült becserkésznem apát, de azóta nem érzek semmit.
Most meg lejjebb lesz amúgy is a hőm,mert hétfőtől korán kelek.

krystin
Budapest XXI. kerület

Csajok!!! Holnap reggel tuti ellövök egy tesztet,mert ha kicsit megnyomom vízszerű valami szivárog a cickómból!!! Na ilyen még sose volt...És eddig eszembe se jutott csak most hogy dorko írtad, hogy valami váladékot préselt kia doki, hát gondoltam.

sjucus13

@maminti73:
Szia! Èn a missed ab.-om óta figyelem, vagyis június óta próbàlkozunk újra, ez most a 4. hónap ès mindegyikben koppra egybeesett az ovuval.. :D de mèg nem sikerült így sem. Nagy remènyeket nem fűzök hozzà! :-)
adele666

@adele666:
Egyèbkènt akkor együtt haladunk, tegnap 15. cn, szèp erős 2 csìkos ovuteszt, be is vetettem magamat este, ès ma is csàbítok a tervek szerint! Hajrà nekünk! Ès mindenki màsnak is! ;)
adele666

@sjucus13:
Teszteltèl??? :oops: :lol:
adele666

@adele666: Igen, továbbra is maradt a hómező, este dolgozom, majd azért megmutatom valamelyik dokinak, hogy ez most mi, mármint a cicimmel. De most már elengedtem ezt a ciklust, pár nap múlva meg jön, aztán mehetünk tovább.

28.cn

sjucus13

Cseniko, Bubidini, Caroline, mizujs? Ki mikor tesztel? :-)

sjucus13

Helló csajok, üdv az újaknak :)

Nekem ma van a 14. napom, csodálatos nyákom is van, de nem hiszem, hogy ma lesz bármi is, sajnos - mint írtam - a családban elég sok negatív dolog van, úgyhogy ezt a hónapot elengedősre tervez(t)em.
(Tegnap azért reggel a férjem "meglepett" ;), a 13. napon, úgyhogy még akár jó is lehet)
Ma reggel ellejtettem apának, hogy khm, aztán kezd az infóval, amit akar :), ez most tényleg nem az a "nyűstölésre" alkalmas időpont :(

Ha érzi a késztetést még ma, akkor ok, ha nem, akkor vagy csoda lesz a 13. napból, vagy marad a következő hónap :):):)

Szerdán megyek dokihoz, gyűjtöm a kis cetlimen a kérdéseket :):):):)

dinyus

Hajrá csajok mindent bele!
Nekem most görcsölget a hasam, kíváncsi leszek mikor jön meg.
Csináltam tegnap este is ovutesztet de elég halvány lett úgyhogy többet nem csinálok.
Én is néztem a jónásnaptárat, de nagyrészbe a mensimre esik amikor meg nem az se jött be...
Dinyus jo ha leírod mire én odakerülök a felét elfelejtem mindig:-D

krystin
Budapest XXI. kerület

@sjucus13:

Én mára nem vártam, és még nem is jött. De ahogy számolgatom, jöhet még holnap is. Mert pozi ovuteszttől számoltam, de az ovu ugye az első negatívon, azaz rá egy nappal lehetett. Na szóval kedden biztos megjön, mert ma reggel is negát teszteltem. Néha mintha görcsölne a hasam, de aztán tök gyorsan el is múlik. Pecsételésem viszont egyáltalán nem jelentkezett még, majd lehet este. 

caroline4

Segítsek csajok! Tanàcstalan vagyok.. Ma is full ugyanolyan erős az ovuteszt, mint tegnap.. azt hittem, hogy ma negatìv lesz màr ès ma mèg együtt leszünk ès pipa..de ìgy elbizonytalanodtam, mert az èn taktikàm az, hogy a pozitív napjàn meg a negatívon szex, de ìgy hogy ma is pozitív ès esetleg holnap nega az úgy nem fog menni hogy ma is holnap is csàbìtàs. Mi a vèlemènyetek? Egyàltalàn mindkettö pozi? Mindjart fotozok.. siettem remèlem èrthető volt :/
adele666

adele666

Sziasztok!

Rég írtam ide, s gondoltam bekukkantok!!

Krystin: closty hogy alakul? Van szép peteérésed?

Prolaktin szint: én nekem is magasabb volt, Bromo-t kb 9 hónapot szedtem.

Képen az Én kis csodáim, még most is nehezen hiszem el, hogy ennyire szerencsés vagyok, hogy ikreket kaphattam!!!
Most vagyunk 4 hetesek

Lassan mindenkinél skopogtat a gólya,nem szabad elkeseredni s feladni!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom

@maminti73:
Igen, csak èn azt az eshetősèget is beleszàmolom mindig, hogy a legkevesebb ideig, nem az akàr 72 óràt èlnek"" :oops: illetve szerintem több ciklusban is lehetett ez baj, hogy màr a negatívon nem voltunk együtt.. Gondoltam vègre kipróbàlom így. De tudom, hogy addig elvileg mèg vígan vàrakoznak ott.. :oops:
adele666

@dinyus:
Írtad hogy a családotokban sok a negatív dolog. Ha akarsz itt beszèlhetsz róla. Remèlem azèrt nem túl nehezen feldolgozható.

caroline4

@adele666:
Szerintem a mai pozibb :lol:

Szerintem ma marafjon ki ha tegnap voltatok együtt, ès csábíts inkább holnap.

caroline4

@lolo8280:
Óóó de èdesek. Olyan csodapofik. Örülök hogy benèztèl. Tudod őket szoptatni? Látom szoktak egyszerre aludni. Ez gondolom jól jön mikor te is pihennèl. :-D

De szeretnèk èn is újra felkelni egy ilyen pöttömkèhez èjjel. Olyan meghitt pillanatok azok, mikor mindenki alszik, csak te ès a picike.... es persze a cici

caroline4

@cseniko:
Milyen a mai teszted? Mi a helyzet?

Èn már pecsètelek. Holnap megjön ès aztán a 3. napon vèrvètel.

caroline4

@dorko66:
Üdv itt. Örülök Neked.

Lehet ebben a ciklusodban már rendeződik is a gyogyitól minden ès pikk pakk jön a babád. Első baba lenne?

caroline4

@adele666:Én azt olvastam hogy az első pozi számít, elvileg akkor kell együtt lenni.
Szerintem is hagyj ki egy napot,úgy jobb a katonáknak.

@lolo8280: Nagyon édesek! Hát ez a hónap bukta, mert valahogy eltünt a tüszőm a 9.napon látott bal oldalon egy 10mmeset a 14.napon viszont eltünt és semmi jele ovunak a hőm stagnál,szóval valami nem sikeredett.
A következő ciklustól már nem 1et hanem napi 2-őt kell szedjek aztán majd meglátjuk.
Mondta hogy legfeljebb ikrek lesznek,mondtam neki hogy az minket nem zavar
Csináltak terheléses cukrot, néztek inzulint is majd holnap kiértékeli a doki.

20.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@caroline4 Köszönöm.

Első baba lenne igen. Páromnak már van egy kislánya és neki köszönhetően "kaptam kedvet" a babázáshoz. Régebben sosem akartam, most viszont már nagyon szeretnék. 

Pont most volt meg, szóval új lappal indulunk és remélem a gyógszer kifejti hatását. 

Drukkolok mindenkinek, hogy össze jöjjön a baba. 
dorko66

Sziasztok csajok, Két naponta tesztelek, ugye annyira halvány csíkos volt hogy nem tudtam fotózni, ez a ma hajnali tesztem.  25 ös teszt, érzékenyebbet sehol nem találtam. Pedig olyan jó lett volna. Mi a véleményetek kezdhetek örülni? 

Nézegettem a mensi naptáramat és a múlt ciklusba 37. napra jött meg előtte 29. Szóval nem tudom mikor kéne most, de a hasam alja folyamatosan hasogat már napok óta, fáj a mellem, folyton hőingadozási problémákkal kezdek.... Szerintetek??

cseniko

@cseniko:
Èn làtom egyèrtelműen a 2. csíkot! :) Szorítok, hogy rendben folytatódjon! Nekem a 38. nap reggele volt ilyen erőssègű, utàna 4 napra rà lett tökèletes 2 csík. De ugye mindenkinèl màs, ne izgulj attól hogy mèg nem annyira nagyon erős. Semmit nem jelent! Èn amit a doki mondott elhiszem a tesztekről, a fentebbiekben le is ìrtam. Az tuti hogy ott van a 2.! ;)
adele666

@cseniko: Szerintem halkan kezdhettek örülni! Most hányadik ciklusnapon/dpo-n vagy? De jó kis nászajándékot adtok egymásnak! Szorítok nagyon! Szerintem kb 2 hét múlvára már kérhetsz is időpontot.
Nekem egyre többet és egyre jobban görcsöl a hasam, a mellbimbóim elég érzékenyek, továbbra is jön belőle valami,ha megnyomom. Nem bánnám, ha már megjönne

sjucus13

@cseniko:

Drága cseniko! Annyira örülök nektek! szerintem ez pozitív. Nem létezik olyan, hogy ok nélkül csíkosodnak a tesztjeid, mégha nagyon halványan  is. Gondolom, nem ezek életed első tesztjei, ígyhát láttál már negatívat. Nagyon szorítok, szerintem egyre erősebb lesz meglátod... a tüneteid is jók. Mit változtattál ebben a ciklusban? 

caroline4

LÁnyok!

Nekem tegnap délután ugye volt egy nagyon foltom, aztán semmi. Nem jött meg éjjel, se hajnalban, és mégcsak jele sincs. Azóta nem is görcsölök. Reggel persze lőttem egy tesztet, de negatív. Szóval baba nincs, de akkor meg kéne ma jönnie. Kíváncsi vagyok mikor fog. Kellett nekem annyit mondogatni, hogy ebben a hónapban már meg sem jön. 

14 v. 15. dpo

28. cn

caroline4

@maminti73:

igen, pontos. A hőgörbe alapján mindig pontosan megjön. Ovuteszt is mutatta, hogy mikor volt ovum. Végülis, ma még megjöhet. De nem is görcsölök. Sebaj. MÉg megjöhet, majd beszámolok.

caroline4

Köszönöm a bíztatást. Attól félek hogy amennyire normális az hogy már 4 napja görcsölget a hasam alja. Egyébként a 34.ciklusnapon vagyok,és semmit nem csináltam a ciklusba az esküvőre koncentráltam és rengeteget stresszeltem mellette.

cseniko

@cseniko:

ezek szerint a figyelemelterelés csak hatásos.

caroline4

@caroline4:

köszönöm a kedves szavakat :)
sajnos haláleset történt, illetve mellé még 2 betegség is, kórházakat látogatunk, úgyhogy nincs egy szabad percünk sem.

@cseniko:
gyönyörű az a teszt, minden erőmmel drukkolok, hogy erősödjön :)

Nekem tegnap csajok tankönyvszerű nyákom volt :( és ++++++ ovu teszt.
Persze, annyira fáradtak voltunk estére, hogy nem volt erőnk összebújni :(:(:(
Emiatt most nagyon nagyon szomorú vagyok, de persze megértettem a férjemet.

Annak örülök, hogy a 13. napon (vasárnap reggel) voltunk együtt, de azért jó lett volna tegnap is.
Ma már szerintem tuti - lesz az ovu teszt. Azért ma még megpróbálom rávenni aZuramat, de mondjuk ezt a hónapot amúgy is elengedősre gondoltam, de azért na.... gyarló az ember, szarul esik, hogy ilyen nyákom nagyon régen nem volt már :)

dinyus

Nem engedi hogy a vàlasz erre gombra nyomjak sebaj.. :)
Őszinte rèszvètem, sajnàlom! :(
Ebben a hónapban nekem is tankönyvszerű nyàkom volt, mèg ilyet nem làttam soha, nem akarom rèszletezni, de kb 2-3 tojàsfehèrje mennyisègű! :-o Alig hittem el.. :lol: :-D
adele666

Feltennèk egy kènyes kèrdèst.. :oops:
Olvastam màr többször, hogy a nyàl rontja a spermàk minősègèt.. Ti az èles bevetèseken hanyagoljàtok az oràlis szexet vagy nem foglalkoztok ezzel??
adele666

@adele666: én is így vagyok :D De nyilván megértettem, hogy egyrészt nagyon fáradtak vagyunk, másrészt lelkileg sem vagyunk a topoon, mindhárom rész (betegségek + halál) a férjem oldaláról van, a legközelebbi családtagok, úgyhogy elhiszem, hogy most nem annyira akart "gyereket gyártani"... De na..... hátha sikerült egy kislány, és akkor elég volt a 13. nap :D:D:D (ma vagyok a 15-.en, és tegnap volt a ++++ ovu)

nyál: erről még nem hallottam, úgyhogy ezidáig nem foglalkoztam ezzel :D

dinyus

@caroline4:
Ezek szerint igen tényleg jó.

Mondjuk nekem azért nehéz elhinnem hogy sikerült, mert ugye én pcos vagyok és mondta az orvos hogy nagyon kevés esélyem van spontán teherbe esni és én ezt el is könyveltem magamban. Most kellett volna mennem átjárhatósági vizsgálatra mensi után, de eddig nem jött még, remélem már nem is fog. Párom fel se fogja konkrétan hogy ott a második csík. :D
Csak ne hasogatna a hasam alja, mert ez ijesztő.

cseniko

@dinyus:
Részvétem nektek. Kitartást kívánok és ne aggódj akkor jön a baba amikor a legkevésbé sem számítassz rá.

cseniko

@cseniko:

kezdj el magne B6-ot szedni, ez segít ellazítani a méhet, hogy ne görcsöljön. Ezt szabad akkor is ha baba van.

caroline4

@adele666:

én nem hallottam még erről, de az tény, hogy ha nyál kerül nekem oda... akkor rendszerint felfázásos tüneteim lesznek. A nyálban vannak baktériumok, amik nem ODA valók, ezért szerintem amennyire lehet érdemes kerülni. Mi kerüljük és azóta rendben vagyok.

caroline4

megint változtattam a pofilomon 

caroline4

@caroline4:
Akkor veszek is magne b6 ot, hátha segít. Esetleg várandós vitamint mikor kezdjek el szedni, várjam még az orvost, vagy vegyek magamtól?

cseniko

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?