Új privát üzeneted érkezett!

Na már megint dupláztam, az első mondatot kivéve. :oops:

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

@sjucus13:

Teszteltem, de látod, negatív. Még egy hajszálnyi esélyt látok, hogy holnap mutat valamit, de ha nem, hát akkor a kövi hónapban. És akkor pont ugyanúgy esek teherbe majd mint egy évvel ezelőtt, mikor indítottam a topicot. 

caroline4

@sjucus13:
Holnap reggel hozom a poziteyztem kèpèt. :-D

caroline4

@caroline4: Úgy legyen!

Én most kezdtem el nagyon izgulni a holnapi eredményem miatt.
Mostmár csak erre tudok gondolni, pedig változtatni nem tudok rajta akkorse ha tövid rágom a körmeim.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Ne izgulj te drága. Úgy lesz ahogy lennie kell. Mindkèt lehetősègben vmi jó.

1. Ha rossz az eredmèny, tudni fogjuk mièrt nem jött eddig a baba, ès a doki cèlirányosan kezel tovább. Ès sztán jön a baba.

2. Ha jók az eredmènyek, akkor csak türelem kell, ès indulni más irányban. Szintèn közelebb a cèl.

Kitartás!

caroline4

@caroline4: Köszi, igyekszem, csak egyrészben félek is az eredménytől.
Akkor ugye gyógyszer, vizsgálatok.
Tudom hogy hülyén hangzik, de nem vagyok egy beteges típus és hogy most beteg lehetek kicsit megrémiszt :(

krystin
Budapest XXI. kerület

@caroline4:
Szívből kívánom! Remélem lassan én is, lehet én sem bírom ki jövő hétig. ;-)
@krystin:
Kitartas! Lehet hülyén hangzik, de ahogy Caroline is írta, a rossz hírnek is lehet örülni, mert legalább tudod, hogy eddig ez lehetett a gond.
Én egyébként a mai napot hellyel-közzel végigaludtam

sjucus13

Még nem akartam elküldeni...Remélem ez jó jel. A hasam néha szurkál, de nem sokat. Na lehet, hogy holnap beszaladok egy patikába mégis. :-D

sjucus13

Sziasztok csajok! Mennyire ismeritek az x-epil terhességi tesztet??

Ma csináltam egyet párom unszolására, és nagyon nagyon nagyon halvány csík jelent meg rajta, párom vette észre, sajnos időn túl, amikor megcsináltam a tesztet ránéztem nincs csík ott hagytam. Ahol olvastam róla, azt írják nem jellemező erre a tesztre a száradási csík, ti mit gondoltok.

Nagyon halvány, de még 4 nappal mensi előtt vagyok, 20.-ára nem várom. 

Szerintetek? Nyugtassatok meg hogy van esély babára....

cseniko

@sjucus13:
Tesztelj már egyet olyan kiváncsi vagyok.

Na hát gondolram a pozitív hozzáállás segít, de sajnos negatív lett a reggeli tesztem.

Fèrjem a homlokára csapott mikor mondtam neki hogy teszteltem. Nevette hogy akkor is tesztelek, ha gyakorlatilag nincs sok esèly.

caroline4

Egyébként meg volt az esküvő, végre egy nagy stressz lement a vállamoról, nagyon élveztem minden percét, csak sajnos a vacsora alatt rosszul lettem ami elmúlt és a menyecske tánc alatt végig szédültem meg hányingerem volt, párom innentől bízik benne hogy a baba okozta a rosszul léteket. Mutatok képet is ha nem gond....

cseniko

@caroline4:

Szerintem a teszteléssel mindenki így van, engem pl megnyugtat a negatív eredmény is, csak tudjam hogy mi van.

cseniko

@cseniko:
Szia. Nekem a 25. X-epil mensi napján is halvány volt míg a 10es már erős. Szóval van esély, szurkolok :)

kiscsillag201
Dunaújváros

1 hónapos uraság :) Pont 1 éve kezdtünk bele mi is, ne adjátok fel lányok, kívánom, hogy mindenki minél előbb pozi tesztel jöjjön :)

kiscsillag201
Dunaújváros

@cseniko:
Nekem is az xepil mutatta ki a babat!Igaz en a nem vart utan teszteltem es 25-os erzekenyseguvel,de hatarozottan pozitiv volt a teszt! ;-)

mimkosz
Budapest

Hát teszteltem, de negatív. Reggel férjem megkérdezte, hogy úgy érzem-e, hogy terhes vagyok...És azt mondtam, hogy nem. Hát ennyi, akkor jól érzem.

26.cn

sjucus13

@kiscsillag201:

Köszönöm.. :) nagyon édes a pici.. gratulálok :)

cseniko

@mimkosz:

Remélem nekem is jót mutat... :)

cseniko

@cseniko:
Nekem a 34. cn-en volt időn túli pozi először..Szerintem teljesen jók az esèlyeid! Fotózd le negatív filterrel telefonnal, ès kiderül szellemcsìk- e.
Egyèbkènt a doki amikor magyaràztam neki, hogy szerintem nem ciklus közepèn fogant a baba, mert a teszt ekkor meg akkor lett ez meg az.. Csak mosolygott hosszan.. Mindenkinèl màs ès gyakorlatilag foglalkozni sem kellene vele azon kìvül, hogy "nem jött meg, oke csinàljunk egyet.."
adele666

@cseniko: jaaj nagyon szorítok neked. Az x-epilről már tettem fel nektek kèpet ide, volt rajta csíkom, de baba nem volt. Szerintem igenis hajlamos halvány álpozit mutatni.

Sajnálom. De nagyon remèlem hogy nálad nem ez a helyzet. Kèpet tudsz róla mutatni?

caroline4

@sjucus13:
Sajnálom. Megjön ès kövi ciklus a miènk mostmár.

caroline4

@kiscsillag201:
Olyan edes kisbabád van.

caroline4

@cseniko:
Nagyon szèp menyasszony voltál. Jó kèpek.

Közben találtam egy fotót az èn első pizi ex-epil tesztemről. A legalsó 25- ös az.

caroline4

caroline4

@cseniko: Én jókat hallottam az X-epilről!
Nagyon drukkolok!
És gratulálok az esküvőtökhöz nagyon szép voltál!
Mindig elgondolkozok rajta hogyha visszamennék az időben esküvő után kezdenénk a próbálkozást, akkor még nem szedtem fogigátlót, tuti már vagy 2 éves lenne a kicsi!

@caroline4: Ne törjetek le lányok, együttvagyunk és haladunk előre!

@kiscsillag201: Tündéri kisherceg! 

Én még mindig izgulok és 5 percenként lesem az emailjeimet!
Ennél már csak az lenne jobb ha nem is küldenének
Megrendeltem a kimérős inozitot, jóval olcsóbb mint az Inofolic.
Azért fizetni havonta 10ezret meg még a többi vitamin,vizsgálatok...
A világ pénze se lenne elég.

17.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok. Régóta olvasgatom a topicot. De eddig még nem mertem írni. Most megteszem.
Az én történetem tavaly ősszel kezdődött. Elhatároztuk a férjemmel h kisbabát szeretnénk. 2.hónapban sikerült is. Minden szépen alakult, semmi komolyabb problémát nem éreztem. Aztán derült égből villám csapás. A kisbabánk beteg. Terhesség megszakítás a 21.héten. Ez már 4 hónapja. Úgy gondoltuk h most ismét próbálkozunk. A doki szerint testileg rendben vagyok.
Elég hosszú ciklusaim vannak, 34 napos. Most 17-ére nem várom, ma reggel csináltam is egy korai tesztet. Nagyon nagyon halványan láttam vmit, de lehet h csak bebeszéltem magamnak. Még várok 2 napot, ha addig nem jön meg, csinálok megint.

bubidini

Ezek az en X-epil tesztjeim!En a kimaradt mensi utan teszteltem kb.3nappal!
Cseniko magyon csinosak voltatok!

mimkosz
Budapest

Délutánra megyünk dolgozni. Mióta megcsináltam a tesztet, kb fél óránként járok a fürdőbe a tesztet nézegetni, és egyre csak erősebbnek látom. :-) Már ki akartam dobni a kukába, de nincs szívem hozzá.... :-) Tudom h ennyi idő után már nem biztos az eredmény......
Érdekesek vagyunk mi nők.

Kívánom h mindenki hamarosan kisbabás legyen!!! Én nagyon szorítok mindenkiért!

bubidini

@bubidini:
Gratulálok! De kár hogy korábban nem írtál.

Kèpet nem tudsz róla feltenni? Olyan jó lenne.

caroline4

@bubidini: Szia!
Én úgy tudom,hogy minden csík csík, ha időn túl is.
De azért szerintem várj 2 napot és ismételd meg!

krystin
Budapest XXI. kerület

Krystin: Én is így gondolom. És a nagyon halvány csík is csík... 2 nap múlva kiderül. Addig nem élem bele magam túlságosan, mert a csalódás az nagyon fáj. Múlt hónapban azt gondoltam, babás lettem, aztán 2 nappal hamarabb megjött a szokásosnál. Éppen dolgoztam. Ott bőgtem mindenki előtt h ez nem lehet igaz. Azóta kicsit óvatosabb vagyok.

bubidini

Megprobalom a képet is feltölteni, amint sikerül. :-) Bár a képet nem látszik annyira mint élőben. Már tök hülyének néz a férjem h már kb 100-szor lefotóztam a tesztet. :-)

bubidini

Sziasztok csajok!

Cseniko gratulálok, nagyon szépek vagytok! :) Hosszú, boldog, gyerekzsivalyos éveket kívánok nektek!

Krystin, sajnálom, és izgulok érted, remélem, jó eredményeid lesznek. Ám , ha mégsem, ahogy a többiek is mondták, legalább látod a fényt az alagút végén, és ha kezelitek, akkor hamar babásodsz majd!

Caroline, teljesen érthető a bizonytalanságod, de a lényeg, hogy újult erővel ugrotok neki és pozitívan állsz hozzá :) Tervezel még tesztelést? És te Sjucus? 

Kiscsillag, csodaszép baba! Babázz helyettünk is , amíg mi nem tudunk :)

Bubidini, tudom, mi jutott eszembe, miután elolvastalak? Hogy milyen szerencsés vagy. Már nem azért, hogy elvesztetted a kisbabádat, nagyon sajnálom, szörnyű érzés lehet. Viszont az jó jel, hogy hamar teherbeestél és bízom benne,hogy most is így lesz és , ha megszületik az új angyalkád, begyógyulnak a sebek. Drukkolok! Én néha teljesen kétségbeesek,hogy még csak teherbe esni sem sikerül, nemhogy elvetélni.

Nekem megjött kedden, aminek a negatív teszt után örültem, mert így csak 3 nap csúszásban vagyok. Most a mensim is sokkal kevesebb a szokásosnál, már szinte alig van valami, pedig rendszerint 6-7 napigbőven kitart. Ebben a hónapban még nem vetek be semmi újat úgy döntöttem, mert a férjem munkahelye most a szokásosnál is stresszesebb volt, így a kisfickókra is kihatással lehet ebben a ciklusban, így ha el nem is engedem, de nem akarom még rárakni ezt a terhet is. A vitaminokat szedjük tovább, és ha most sem jön össze, akkor szerintem ráfekszem az ovutesztes témára , illetve a cickafark teával is szemezek (azt hiszem ezt néztem, ha jól emlékszem, ne nézzetek hülyének) :D Próbálok a hónapban sokkal több gyümölcsöt és zöldséget enni, mert most szinte alig ettem valamit. 

4.cn

bsophiana

Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat. Kitartást kívánok mindenkinek továbbra is.

cseniko

Nekem tavaly ezen a napon jött meg a mensim, ez a nap volt a terhessègem első napja. Sajnos csupán 58 napig tartott. Eltelt egy èv.

caroline4

@bubidini:
A te babádnak mi volt a bezegsège? Hogyhogy ilyen sokára derült ki?

caroline4

Visszanèztem miket szedtem az elmúlt egy èv alatt:

2015.
09. Gravida, folsav
10. Gravida, folsav
11. Missed ab.
12. Semmi

2016.
01. Cickafarktea, baratcserje, folsav, olykor gravida, e vit.
02. Baratcserje, fosav, d vit.,e vit
03. Baratcserje, folsav, d vit.,e vit,omega3, málnalevèl
04. E vitamin
05. Folsav
06. Cickafarktea, mèz+virágpor,d vit, e vit, folsav, vènuszcsepp, duphaston
07. Inozitol+folsav
08. 1-2 gravida, inozitol+folsav
09. Gravida, folsav, c vit. E vit.

Amikor minden nap szedtem a gravidát, sikerült. Mist is azèrt kezdtem el minden nap szedni.

caroline4

Hát csajok, nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek...
Felhívtam az asszisztenst hogy így délután 4-kor hol az email azt mondja elfelejtette elküldeni az eredmenyt, már elment majd hétfőn elküldi...
Úgyhogy megint várhatok majd 3 napot...
Gondoltam pont jól jön ki a dolog, ha jo az eredmény megkönnyebbülök ha nem akkor lett volna a hétvége alatt időm gondolkozni utánanézni stb.így megint munkanapokon járhat ezen a fejem.
Majd felrobbanok a dühtől...
És ezért még fizettem is!!!

krystin
Budapest XXI. kerület

Oh kristyn! Úgy sajnálom. Ez hihetetlen. Ne csüggedj. Minden okkal törtènik, de ez.... Vajon mièrt?

caroline4

Maminti!

Hát persze hogy van helyed itt. Szuper hogy jöttèl. Ugyan már! .... ha szíved minden vágya mèg egy gyermek.... Legyen!

Ahol felnőttem szült egy asszony 52 èvesen egèszsèges gyermeket. Hagyd már a te kis 43 èvedet. Csitri vagy hozzá kèpest. Mindent bele! Szorítok!

caroline4

Ja ez lemataft:

caroline4

http://teherbeeses.hu/segitseg-teherbee ... vitaminon/

Erről az ovant vitaminról hallottatok már? Segít teherbeesni.

caroline4

@maminti73:
Igen, köszi.

Tök drága ez az ovant kapszula. De kifejezezten a Magyarországon èlő nöknek van összeállítva.

Jód, szelèn, d vitamin... Ezek azok amiből keveset visz be a magyar.

Ès ha megnèzem az összetètelèt ès összeszedegetem magam? Szelènt pl lehet kapni recept nèlkül?

caroline4

Még mára sem jött meg, elvileg ma lenne aktuális. Késni nem szokott, inkább hamarabb jön meg 1-2 nappal. Mértem a hőt is reggel, nemhogy visszaesett, megugrott 4 tized fokkal. Nagyon reménykedek h ez "azt" jelenti. Nagy csalódás lenne, ha megint csak a természet szórakozna velem.

Egyébként a 19.héten, a nagy kivizsgáláson derült ki a baj. Amnion szalag szindróma. Olvasgattam a neten is róla, elég ritka betegség. A magzatburokból kiválik egy húr szerű szalag, ami kárt okozhat a babának, ha rossz helyen van. A legtöbb kisbabánál nem okoz problémát, el fér tőle, el is tudja szakítani, vagy feszivodik. Sajnos a mi kisfiúnknál nem így lett. A koponyája és az arcocskája sérült.
Tudom ez nem vetélésről szóló oldal, így próbálok rövid lenni. Borzalmas hetek voltak, iszonyat. Semmit nem tehettünk érte, pedig bármit megcsináltunk volna.
A sebek sose gyógyulnak, csak enyhül a fájdalom. Talán, majd idővel.

bubidini

Egyébként már észre vett vmit a doki a 12.héten is. Kérte h menjek vissza egy hét múlva. Akkor már semmi. Az az uh, amin ezt észrevette a 19.héten,az már az 5.uh-om volt. Azóta is voltam nála párszor, nem szeretem, nem jó doki. Most 26-ára kértem időpontot egy másik dokihoz. Remélem ő jobb lesz.

bubidini

Caroline : Neked mi történt a kisbabáddal?

Érdekes azért, h egyeseknek milyen könnyen osszejön, és minden probléma nélkül szúlnek egy gyönyörű gyermeket, míg másoknak többet kell érte tenni. Igazságtalanság!

bubidini

@bubidini:Üdvözöllek nálunk!Mindenkit szívesen látunk!

Sajnos sok a nemjó orvos, van aki szakmailag jó de emberileg nem, nekem az ilyen se jó orvos, bár kevesebb kárt csinál mint aki a szakmához nem ért.
Ha nem jó válts mindenképpen!

@bsophiana: Ugyan azt érzem én is ahogy olvastalak, hogy nekem még össze se jött, azt se tudom hogy tudok-e egyáltalán teherbeesni.

@caroline4: Én is próbáltam a teákat, a barátcserjét, mindenféle vitamint, a méhpempőt még nem.
Most úgy döntöttem szedem a megszokott vitaminjaimat, az Inofolicot és ennyi.
Aztán ha mondd vagy ad valamit a doki akkor azt.

Ne adjuk fel csajok mindig menni kell előre!
Én olyan pipa voltam tegnap az eredmény miatt, hogy a végén irtam egy sms-t hogyha tudja küldje el az eredményem,beleírtam az emailcímem, késő este meg is kaptam.
Az HOMA index ami az IR-t mutatja még jó de a végső inzulinom kilóg a sorból.
Most elkezdem a diétát, folytatom a vitaminokat, és ha megjön újra clostis kúra!

18.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok lányok!
Üdv az újaknak, örülök, hogy csatlakoztatok, szerintem mindenki örül, jó látni, hogy vagyunk itt páran, akikkel megbeszélhetünk mindent, bíztatjuk egymást és vigasztaljuk,ha épp azt kell.
Cseniko, gratulálok az esküvőtökhöz! szívből kívánom, hogy hamarosan a kicsi babátokhoz is gratulálhassunk!
Kiscsillag, gyönyörű a kicsi fiad!!! Nagyon irigyellek!!! De ez olyan jó féle irigykedés ám, nem az a gonosz féle...
Bsophiana, én már csak akkor tesztelek, amikorra nem várom, abból is a későbbi, 23-a, ha addig nem jön meg. Caroline, Te? Egyébként a szelént igen, ahogy maminti is írta lehet venni, én is szedem, rengeteg jótékony hatása van.
Krystin, jól tetted, hogy nem hagytad annyiban! És ezzel az eredménnyel most hogyan tovább?
Bsophiana, Krystin! Tudom, hogy nehéz ebben a bizonytalanságban lenni, a vetélések előtt én is sokat rágódtam ezen, hogy vajon majd könnyen sikerül-e teherbe esnem, és hogy hogy sikerül-e majd egyáltalán, és hogy a párommal sincs-e gond (merthogy neki voltak is efféle gondok, kétszer műtötték is)... De higyjétek el, jobb volt abban a bizonytalanságban lenni, mint így. Bíznunk kell a testünkben a természetben és abban, hogy végül mindenki megkapja azt, amit megérdemel...mert mi már nagyon megérdemeljük!!!

26.cn

sjucus13

@maminti73: Szerintem a kudarc nagyon rossz mindegyikünknek :(

Csajok szerintetek lehetséges hogy mégis lesz valamikor pé?
Mert szurkál a jobb oldalon (ahol a 3 kisebb tüszőt látta), csináltam egy ovutesztet is ami szerintem annyira nem rossz, ahhoz képest hogy semminek se kéne lennie.

(ne tévesszem meg a kép élőben erősebb a csík, de nem jól adja vissza valamiért a kép)

krystin
Budapest XXI. kerület

@sjucus13: Kedden megnézi a doki is, majd ő elmondja mit gondol.

Szerintem folytatom az ovuteszelést még pár napig, ha nem fog erősödni abbahagyom.

krystin
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?