Új privát üzeneted érkezett!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

Hmm gondolkozom hogy vegyek-e a gravida mellé.
Akkor inkább olyat vennék amibe van szelén meg cink is.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

épp azért jó a grvavida ,mert van benne szelén. Nem tudom, hogy elég-e, de van. 

• 0,025 mg szelén 

• 15 mg cink

• 0,8 mg folsav van a gravidában

• és persze sok más...

természetes szelénforrás:

Legnagyobb mennyiségben

• a brazil dióban,

• a tenger gyümölcseiben (rák, kagylók, tonhal), 

• állati belsőségekben, 

• szárnyasok húsában és a

• vörös húsokban található. 

• a tejtermékek elsősorban a vaj , a 

• citrusfélék, 

• az avokádó,

• hagyma,

• paradicsom, 

• brokkoli, 

• sörélesztő,

• lencse, 

• búzacsíra,

• búzakorpa 

• teljes kiőrlésű gabonafélék.

caroline4

@bsophiana:
Igen, ez egy sima vérvétel, de maga a vizsgálat már nem az, genetikailag elemzik a vér elemeit, az eredményre 5 hetet kell várni. Erre általában egy trombózis után derül fény, akkor automatikusan vizsgálják, meg mivel okozhat habituális vetélést is második, harmadik után el szokták küldeni az illetőt hematológushoz is.

@krystin:

Ha van rá gyanú, akkor mindenképp érdemes lenne kivizsgálni. Amúgy valahol én ezt már olvastam, hogy a Closti miatt nem tudott valaki aludni, aztán miután kiszedte helyreállt a rend.

17.cn

sjucus13

Sjucus13
Csak pozitívan!! Nekem van egy isnerősöm akinek ugyanígy trombofíliája van, ráadásul valami ritkább fajta, és korábbam volt is trombózisa. Neki a próbálkozás kezdetétől kellet injekcióznia magát. 3. hónapban összejött a baba, és végig a szoptatás alatt is injekciózott. Azt mondta tökéletes terhessége volt, mindenkinek ilyen szépet kíván. Egészséges gyönyörű lánya van!!
Úgyhogy nagyon jó, hogy kiderült, ezen lehet segíteni!! (Amikor én voltam kivizsgáláson a vérömlenyss vetélés után, azt mondtam, ha kelk, hogy valami ne stimmeljen ez legyem, mert ez szinte mindig orvosolható).
Hajrá!!
anniel

@anniel:

Köszi a bíztatást, én is ezért örülök neki, hogy kiderült, remélem jövő héten el is kezdjük kezelni.
Hogy vagy? Elmúlt már a görcsölés/feszülés?

sjucus13

@caroline4:Hát ebből csak a szárnyahús,citrusfélék amiket nagyobb mennyiségben leszek.
A többi szerintem elhanyagolható,bár sok kicsi sokra megy :)

Mindjárt indulok a dokihoz 3-ra van időpontom, de mindig csúszás van, utána megyek melózni 

9.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

Megkérdezhetem, hogy mit dolgozol? Rajtunk kívül van még aki éjszakázni is szokott? Te így hogyan hőmérőzöl?

sjucus13

Gyógyszergyárban dolgozom laboránsként.
Én amikor felkelek mérek, ha aludtam legalább 5 órát,mert néha előfordul hogy nincs meg.
Nekem így is elég szép görbéket szokott adni, ha nem az nem a műszakozás hibája.
Viszont kitanultam, hogy például délelöttösben mikor koran kelek 1-2 tizeddel kevesebb a hő.

krystin
Budapest XXI. kerület

Sjucus13
Köszönöm az érdeklődést. Nehézkesen haladunk, nagyon erős fájdalmaim voltak, de talán már a nehezén túl vagyunk. Már 10. hétben vagyunk, most már egyre nagyobb a remény.
anniel

@anniel:

rendben lesz minden :):):)

Én sajna hiába telefonáltam, nem kaptam előbb időpontot 21-énél, tele van a doki, úgyhogy.... :(
Addigra sajnos már túl leszek a PE-n :(
nem baj, leglaább a kérdéseimet felteszem neki, amiket gyűjtögetek :)

dinyus

@krystin:

Szia! Mi volt a dokinál?

caroline4

@caroline4: 5 mm volt a nyálkahártyám, 10 mm a tüsző.
Visszahívott keddre.
Remélem az meg nem lesz késő.
Érdekes megint a bal oldalon van a domináns tüsző, csak rudnám akkor miért jobb oldalon szúrkált :-)

10.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok csajok! Hát engem tegnap végül nagyon elkezdett szurkálni bal oldalon, feszült, fájt nagyon, úgyhogy azzal kezdtem az éjszakás műszakom, hogy megnézettem magam az ügyeletes dokinővel, hogy minden rendben van-e, és igen, 1-2 nappal lehettem ovu után valószínűleg, vagy elfakadt egy pici ciszta, mert látott egy pici szabad folyadékot, de az ovu sokkal valószínűbbnek tűnik. Szóval ha minden igaz pont jókor voltunk együtt. És még a nyálkahártya is jó, 10mm :-D Úgyhogy most már még jobban izgulok... Remélem, hogy egy hét múlva ilyenkor feszülni fog a cicim, mert nálam ez volt a legfeltűnőbb tünet a kimaradt menzi előtt.

Bsophiana mi újság? Mikor tervezel tesztelni?

18.cn

sjucus13

@sjucus13:
Tehát ha jól èrtem, neked akkor van ovud mikor a fájdalmat èrzed. Jó tudni, hogy nem előtte, vagy utána fáj, hanem akkor.

caroline4

@krystin:
Asszem naponta egy mm- t nő a tüsző,ezèrt tudja mikor hívjon vissza. 20 mmnèl reped. Kb 15 mm es lesz mikor mèsz, gondolom meg tudja mondani hány napra rá adj magadnak tüszőrepit. Ha kapsz megint.

caroline4

Jó reggelt csajok!

Krystin nagyon csodállak, hogy ilyen jól viseled a több műszakos munkát. Nekem nem menne. Kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki.

Caroline, benned megérett a végső elhatározás a szünettel kapcsolatban vagy még esetlegesen megadod az esélyt? Bárhogy döntesz, megértem, de azért én kíváncsian várom ezt a hónapot .. ;)

Sjucus ez nagyon jó hír, most, hogy kezelitek a problémát, nagyon szurkolok,hogy hamar babásodj te is! :)

Köszönöm a kérdést, sajnos nincsenek jó híreim. Tegnap este megkezdődött a mensis görcsölés, el is pityeredtem fürdés közben, de még nem érkezett a mikulás. Ma hajnalban is 3-4 alkalommal felébredtem,hogy biztos vérzek, hogyha nem éreztem semmit, akkor már magyaráztam magamnak,hogy hol a görcsölés, persze a testem válaszolt :D Elvileg ugye ma vagyok a 28. napon, tehát a szokásos menet szerint szerintem délutánra meg is jön. Bár nincs meg a szokásos puffadás és a mellem is sokkal kevésbé fáj,mint szokott, de nem merek már reménykendi. Amennyiben mégsem jönne meg, legkorábban igyekszem kitolni szerdáig, de félő,hogyha hétfőig semmi,akkor előkapom a tesztet :D Erre most az esély kb 10%.

Ti mit terveztek a hétvégére? Nekem a férjem holnap reggel jön haza a munkából, és most ebben az állapotban semmi hangulatom az emberekhez, úgyhogy antiszoc leszek és olvasok, itthon foglalom el magam.

bsophiana

@caroline4: Változó hogy mennyit nő,de átlagban inkább 2 mm mondanak.
Akkor pont keddre lesz 20 mm.

@bsophiana
: Igyekszem a legjobban viselni,de azért elég kemény néha,föleg mikor meste 10-kor végzek és másnap valami miatt reggel 6-ra kell visszamenni.

Sajnálom! Mondanám, hogy bizz a legjobbakban, de általában azt mondják, hogy ha úgy jár mint egy kacsa,úgy hápog mint egy kacsa  akkor az kacsa.
Én ha tudomásul veszem hogy nem jött össze, akkor nem olyan szar mikor megjön.
Tudom hogy hülyeség de nekem így könyebb.

Még nem tudom a pontos programot, el kéne menni egy dunaparti sétára.

11.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Tegnap nem jöt meg. Elmúlt minden görcsölés,mellfájdalom.. Hát ma reggel ihletet kaptam egy teszthez. Olyan kiba nagy hómező,hogy mérgemben összegyűrtem, széttéptem... Ahh soha többet nem csinálok tesztet 3 nap mésés előtt. Amilyen mákom van, 1 óra és elönt a vér bár semmi jele.
Úgyhogy most azon gondolkozok ,hogy a gravida mellé nem ártana bevetni valami mást, de vagyonokat sem akarok most költeni. Ötletek? Mit javasoltok?

Igyekszem amúgy higgadtan nézni, 2 hónapja a férjem még igencsak erősen dohányzott és ő i egy hónapja szedi a vitaminokat szóval jóindulattal se mondanám,hogy a szervezet kiheverte, én is most először szedek vitamint (bár nem mondom hihetetlenül idegesít ,hogy minden kis változás: több torna, új vitamin) tologatja a ciklusom. Rém idegesítő.

Tudjátok min gondolkoztam még? A trimeszteren. De annyi negatívat is olvasni. Nektek mi a véleményetek róla?
bsophiana

@bsophiana: Én a gravida mellé C, D és E vitamint szedek.
Sajnos az én féejem meg nemrég szokott vissza...
Nagyon pipa vagyok érte.

A trimeszteren gondolkoztam, de tényleg sok negatív vélemény van róla, nekem.ismerősöm is befürdött vele.
Úgyhogy inkább maradok a jól bevállt Gravidánál.

krystin
Budapest XXI. kerület

@caroline4:

Hát én eddig úgy vettem észre, hogy ovu előtti napon, max. 2 nappal előtte szokott lenni egy kis hasszurka, de most 7-8 napig fájdogált a hasam, hol oldalt, hol középtájt, legtöbbször csak gyengén éreztem, de néha kifejezetten ijesztő volt, már kezdtem magammal elhitetni, hogy valami bajom van, mert ovutól enyire nem fájhat.

@krystin:

Jó, hogy ezt írtad, hogy ha tudomásul veszed, hogy nem sikerült könnyebb elfogadni már amikor megjön. A múltkor elkezdtem írni egy kérdést, de inkább kitöröltem, mert kicsit hülyén hangzik, de sebaj, megkérdezem...Hogyan tudjátok magatokat /vagy legalábbis egy részeteket/ a földön tartani, hogy igenis lehet, hogy meg fog jönni, hogy nem tragédia, ha megjön, új ciklus, új remények. Nyilván én is tudom, hogy kisebb az esélye, hogy sikerült, mint annak, hogy nem, de valamiért, legbelül úgy érzem, hogy ez baromság, úgyis sikerült. Ha arra gondolok, hogy nem szabad így beleélnem magam, mert majd nagyon kikészülök, ha megjön, rögtön az jut eszembe, hogy úgyse jön meg. Tiszta hülye vagyok! Bárcsak előre ugorhatnánk egy-két hetet!
Egyébként mit mondott a doki az IR-ra? Elküldött vizsgálatra?

@bsophiana:

Nekem amikor sikerült teherbeesni, akkor volt ez, hogy egy csomószor arra ébredtem, hogy tuti vérzek, de semmi, még pozi teszt után is egy csomószor kontrolálgattam magam, hogy minden rendben-e, mert pontosan olyan érzésem volt, mint menzikor.

@anniel:

Kitartást! Pihenj sokat, és nagyon vigyázz magadra! Ha úgy érzed, hogy valami nem passzol, pl. erősebbek a feszülések, vagy bármi más, mindig nézesd meg magad, és soha ne érdekeljen, hogy ki mit gondol, hogy hányszor mész be az ügyeletre, vagy ha éppen feleslegesen is!

Adele, Dinyus (és persze mindenki más is, aki mostanában errefelé jár), Ti most hol tartotok?

20. cn

sjucus13

@sjucus13:
Èn most taposom a 8. cn-t. :) Vàrhatóan holnapra megèrkeznek az ovu tesztjeim, majd 13. naptól tervezek tesztelgetni.
Csak megerősìteni tudlak, hogy amikor teherbe estem, folyton rohantam a wc-re minden görcsnèl, hogy tuti megjött, tuti vèrzek.. aztàn nem..
adele666

@sjucus13: Hát nemtudom lehet hogy kicsit pesszimista vagyok, de eddig ritkán éltem magam nagyon bele.
Inkább óvatos vagyok főleg mikor már kezdem érezni hogy meg fog jönni, akkor le is mondok a dologról.

Nem említettem neki, annyira zavarba jöttem, mondta hogy túl koránra kértem időpontot és hogy majd meglátjuk hogy lesz, azzal voltam elfoglalva hogy kérjek egy másik időpontot keddre.
Maguktól nem akartak adni, mondtam hogy eljövök kedden is ha van még szabad időpont, úgy nyitotta ki az előjegyzési könyvezt és akkor adott egy idöpontot.

12.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Sjucus: hát lehet nem jó taktika, de én aznap, amikor megjön, átadom magam a 'gyásznak'. Sírok,hogyha úgy tartja kedvem, hisztizek, ez a nap csak az enyém és a meg nem fogant babámé. Főleg így ennyi hónap eltelte után, máshogy nem bírnám. Tegnap pl. a negatív teszt után, hazaért a férjem. Iszonyú sárkányos voltam, neki persze rögtön leesett, megkérdezte ,hogy megjött? Én meg csak elkezdtem zokogni.. ő is sírt, de ő azért ,mert engem sajnál, amiért ennyire megvisel és nem akarja,hogy ostorozzam magam én meg azért, meg valahol úgy érzem , csődöt mondtam. Hát szépen néztünk ki így vasárnap délelőtt :D Aztán elmentünk vásárolni, nézelődni, hogy terelődjö a figyelmünk. Normális szerintem,hogyha reménykedsz és szomorú vagy, ha mégsem sikerül és ezt úgyis csak azt tudja, aki próbálkozik egy ideje.. mondhat bárki bármit, aki igazán akarja, azt megviseli a sikertelenség.

Krystin: én is pipa lennék a férjemre, és nem is lehetek biztos benne,hogy amikor dolgozik rágyújt csak nem meri elmondani, mert ez is fél évre rá derült ki,hogy visszaszokott csak itthon nem mer.. Őket is baromira megviselheti, próbálj vele beszélni,hogyha működik, hátha jó hatással leszel rá.

Érdekes különben ,hogy ennyien mondjátok a mensis görcsöket. Nekem még mindig semmi, sőt, minden tünetem ( a ragyákon kívül) maradéktalanul eltűnt. Kis mellfeszülés és ennyi.. Tegnap átmentünk a szomszédokhoz, ittam 2 felest, éjszaka a wc-n töltöttem az időt, nem tudom,hogy attól vagy mástól, de nem hiszem,hogy vírus, mert akkor még mindig tartana. Passz.

Olyan kettős érzések vannak bennem,hogy nagyon ritkán késik, most vajon miért? Lehetséges,hogy a teszt nem mutatta ki,amit kellett volna? Viszont,hogyha tényleg megjön, akkor jöhetne, mert pont tökéletes lett volna a kövi hónap, a 4. évfordulónkon lettem volna a 14. napon. Hát azt most jól lecsúsztuk -.-

bsophiana

@sjucus13:

én is a 7. nap körül vagyok, de ahogy a jelnelegi helyzetet elnézem, ezt a hónapot muszáj elengednem.
Sajnos a családban több egészségi rosszullét is adódott, most azokat intézzük és járunk kórházról kórházra, látogatjuk a családtagokat, intézzük az ügyeket, úgyhogye sténként szó szerint csak beesünk az ágyba....
most még hibáztatni sem tudom a férjemet, hogy nem kap kedvet egy kis összebújásra ....
úgyhogy lelkiekben készítem magamat, hogy ezt a hónapot elengedjem.... hogy szokták mondani?
"az összebújás érdektelenság miatt várhatóan elmarad" :):):)
De azrét titkon remélem, hogy mégsem.... :)

dinyus

@dinyus:

jobbulást a beteg családtagjaidnak! Hátha azért csak sikerül csábítani. Vegyél fel valami mást az alváshoz, nem kell csipke legyen, csak kicsit más mint amit szoktál. Ha szürke volt, legyen rózsaszin, ha nagrág, akkor hálóing, ha hosszú akkor most rövid, tök mindegy. Ez be szokott jönni. Picit kell a változás és meg lesz a hatása. 

Mi is voltunk együtt, de én a ciklus vége felé járok a 20. ciklusnapon. Nem védekezett a párom. (megszakítással). Azt mondja aludt rá párat és szeretné folytatni és valahogy én is. 
Úgyhogy lehet hülyének fogtok nézni, de mégsem fogok kihagyni 2 hónapot, ahogy írtam. Tudom azt mondhatjátok, hogy azt sem tudom mit akarok. De azt tudom, hogy bánom, hogy kihagytuk a legjobb napot ebben a ciklusban. 

20. ciklusnap

caroline4

@bsophiana: Mindenkinek az a jó, ami neki jó!
Ha neked úgy jó hogy kisírd magad, akkor az segít!

Nálumk nincs titkolozás, derekasan viseli ha teszek valami megjegyzést a cigire.

Mi is így jártunk a héten van az ovum, de jövőhèt végén az évfordulónk.

Dinyus: Sajnos van ilyen mikor összecsapnak a hullámok az ember feje felett! Ilyenkor kisebb gondja is nagyobb az embernek, ne emészd magad ezért majd a következő ciklusban ha rendben lesznek a dolgok majd belehúztok!

Én holnap megyek vissza a dokihoz, a hőm nem esett le még, nem volt ovum.
Ma este is kell majd akcióznunk, hogy tutira menjünk.

13.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Sjucus13
Köszönöm nagyon kedves vagy! Már másfél hete nem voltam klinikán, mert nem volt "újfajta" fájás. Talán helyrerázódunk már!
Én a második vetélés után, a menstruáció kimaradása után rögtön teszteltem a gyógyszerek miatt, mertvazokat rögtön el kell kezdenem szedni. Amikor negatív lett, egy picit pityeregtem, ésxeldöntöttem, hogy most nem sikerült de idén még várandós leszek!! Még sok hónap van hátra, lehet próbálkozni, és nekem ez segített. De természetesen mindenki más!
Caroline4
Szerintemtök normális, hogy elbizonytalanodtál kis időre, ez lelkileg megterhelő dolog. A kivizsgálások eredményeire várva én többször is feladtam, de a férjem visszarántott
Kitartás mindenkinek, nag,on nagyon szurkolok!!!!
anniel

@caroline4: Mindenki elbizonytalanodik néha, egyszerűen elmegy a kedvünk a sok "szenvedéstől".
Nekem is kezd elegem lenni, még reménykedek a gyógyszerben,de ha nem válik be utana tuti tartunk egy kis mindenmentes szünetet, amikor akkor szeretkezünk mikor szeretnénk, nem amikor "muszáj".

13.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok! Krystin, mi újság? Ma voltál dokinál, ugye? Mi volt? Caroline, szerintem tök jó, hogy azt teszitek, amit épp helyesnek gondoltok, legyen az a próbálkozás vagy épp egy kis szünet. Néha pont az segít tovább menni, ha megállsz egy pillanatra, így egy picit más szemszögből látod a dolgokat, lehet, kicsit könnyebb dönteni is.
Nekem végül sikerült beszélnem vasárnap a drnőmmel, mert bejött az egyik szüléshez, úgyhogy minden előkészítve, már csak egy pozitív teszt kell. :-)

22.cn

sjucus13

Jó reggelt csajok :)

Tegnap eljutottam a lábammal dokihoz (szerencsére nincs gond), és a térdemnél röntgeneztek.
Mivel most ugye nincs baba, így nem kaptam a pocakom elé köpenyt, viszont a kérdésem (bár lehet hülyeség), de a röntgen után marad valami a szervezetben?
mert papír szerint a héten kéne próbálkozni, bár mint írtam, jelenleg egy nagy csoda lenne, ha képesek lennénk rá, de azért megkérdezem :)

dinyus

@krystin:

@dinyus:

@sjucus13:

Köszönöm, hogy mindig megértőek vagytok. Olyan jó. 

Tudom, hogy az esélyünk egy pozitív tesztre nagyon kevés, de mégis azon imádkozom, hogy legyen pozitív. 4 nappal ovu előtt voltunk együtt. Sokan estek így teherbe. Néha jobb oldalon, ahol az ovufájdalmam is volt, szúrkál, nyillalgat. De nem túl gyakran. A melleim teltebbek, de nem fájnak. Semmi más egyéb tünetem nincs. Ha most viszont nem jött össze, akkor akárhogy is nézem, éppen a nyári hónapok jönnek. De én már nem is bánom, ugyan már.... Csak lehetnék már pocakos. 

Uncsitesóm kisfia tegnap jött világra császármetszéssel. Olyan gyönyörű kisbaba, mint egy álom. Olyan pici kerek fejecskéje van és pici orrocskája. Meg kell zabálni. Megyünk hétvégén babanézőbe. Vásároltam neki body-kat, rugit. És pelust fogunk még vinni. :) Nagyon várom. Jó lenne ha addig nekem is lenne egy kétcsíkos tesztem. :)

9. dpo

caroline4

Voltam dokinál, nem jó híreket kaptam.
A tüszőm eltünt, de nem ovu volt mert a hőm lennt van.
Reggelre jöttem vissza inzulinrezisztancia vizsgálatra.
Következő ciklusba 2x1 clostit írt fel.
Mondta legfeljebb ikrek lesznek!
Mi mondjuk nem bánnánk.
Most le vagyok azért törve eléggé.

15.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

ne keseredj el, legalább elindítottak valami foylamatot.
Én mindig csak azt várom, hogy 21én elmenjek a dokihoz, és legalább a 3. és 21. napi hormonvizsgálatot megkérjem....

dinyus

@krystin:

hogy tud eltűnni? ez fura. 

és nem is érezted növögetni, szúrkálni valamelyik oldalon most? 

caroline4

A 9.napon volt baloldalt egy 10mmes tüsző, most meg nem volt, de a hőm nem emelkedett meg.
Én a jobb oldalt éreztem az elején inkább, aztán kiderült hogy bal.
Most voltam inzulinrezisztancia vizsgálaton pènteken lesz eredmény.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Van összefüggès ez meg az IR között? Vagy mi miatt küldtek a vizsgàlatra?
adele666

Van, az IR okoz peteérési zavart is, meg megkeményítí a méhfalat és nem tud beágyazódni a pici.

Azért is küldött most mert eltünt a tüszőm, meg gondolom a túlsúly miatt is.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Ja èrtem. De legalàbb ezt is kiszűrik ès tisztàzódik! Ez joo
adele666

@adele666: Egy részről örülök neki mert szeretem a haladást meg tudni ha valami gáz van, de azért félek is kicsit az eredménytől.
Mondjuk az már tisztázódott hogy tuti nálam van a bibi :(

krystin
Budapest XXI. kerület

Krystin, ne így fogd fel,hogy nálad...Mindegy is hogy nálad vagy nála, bennem is feljöt ez a kudarc élmény, hogy nálam van gond...de ezt a gondolatot hamar el kell hessegetni, mert ha magunkat okoljuk csak még nagyobb lesz a nyomás.
Caroline, nagyon hasonlóan vagyunk és még együtt is haladunk...Nekem is szurkál a hasim néha, a melleim teltebbek, de nem fájnak, mégcsak nem is érzékenyebbek, meg még annyi, hogy én ovu előtt mindig kipattogok és pár nappal később elmúlik, de most "legnagyobb örömömre" megmaradt. :shock: én az éjjel olyan szépet álmodtam, kb. jövő hét volt álmomban, már tudtam, hogy terhes vagyok és minden olyan tökéletes volt... :lol:

23.cn

sjucus13

Krystin, ne így fogd fel,hogy nálad...Mindegy is hogy nálad vagy nála, bennem is feljöt ez a kudarc élmény, hogy nálam van gond...de ezt a gondolatot hamar el kell hessegetni, mert ha magunkat okoljuk csak még nagyobb lesz a nyomás.
Caroline, nagyon hasonlóan vagyunk és még együtt is haladunk...Nekem is szurkál a hasim néha, a melleim teltebbek, de nem fájnak, mégcsak nem is érzékenyebbek, meg még annyi, hogy én ovu előtt mindig kipattogok és pár nappal később elmúlik, de most "legnagyobb örömömre" megmaradt. :shock: én az éjjel olyan szépet álmodtam, kb. jövő hét volt álmomban, már tudtam, hogy terhes vagyok és minden olyan tökéletes volt... :lol:

23.cn

sjucus13

Bocsi, hogy duplán ment el, telóról írtam.

sjucus13

@sjucus13:
Szèp álom. Váljon valóra, azt kívánom.

caroline4

@anniel:
Te is válaszoltál nekem, mègis kihagytalak a megszólítottak közül. Bocsi. Te is nagyon megèrtő vagy. Kedves tőled ahogy támogatsz minket. Köszönjük.

caroline4

Jó reggelt!

Teszteltem. Ma vagyok a 10. dpo-n. Tüneteim nincsenek. Bár most hogy írom ezeket a sorokat, kissé szúrkál a hasam bal oldalon, ahol az előző baba tapadt meg. Szóval nem értem. Mindegy. Szóval teszteltem, és negatív. Na jó, nehogymár letörjek, hiszen jó részt magamnak köszönhetem. Kihagytam az egyik legmegfelelőbb napot, megérdemlem. De hívő emberként azt kell írjam, vannak csodák, Isten képes rá, hogy egy ilyen ciklusban is pozitív teszt szülessen. 

Kicsit eltávolodtam tőle az elmúlt időszakban, most hiányzik és úgy érzem, hogy ő fog nekem segíteni a céljaim elérésében. Hinni kell és bízni Istenben és kérni és megadatik. 

Tegnap olvastam: 

" Nem az a feladatunk, hogy ismerjük a jövőt, hanem, hogy bízzunk Istenben, aki a kezében tartja"

"Bízd az Úrra dolgaidat, akkor teljesülnek szándékaid." (Példabeszédek 16:3)

10. dpo

caroline4

@caroline4: Szerintem ne így fogd fel, hogy kihagytad, hanem hogy  pihentek egy hónapot!

Most épp sütőtököt sütök, már hiányzott, bár tudom hogy még nem az igazi de nekem így is jó lesz! 

Pénteken kapok emailbe eredményt az inzulinrezisztanci vizsgálatról.
Próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz!
Ha IR akkor indul a speckó diéta meg az extramozgás is, meg majd kapok gyógyszert is mondta az asszisztensnő.

@sjucus13: Kívánom hogy teljesüljön!

Valami zavar lehetett a dokinál majd fel kell hívjam, mert a recepten 2x2 closti van, de a papiron amit kaptam tőle 2x1 és annyit is mondott.
Ráadásul a címem is elírták :D

16.cn 

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

ne foglalkozz, azzal amit a receptre írt, az a lényeg, amit mondott. A receptet az asszisztens írja nem? Benézte, rosszul hallotta. Szedd úgy, ahogy mondta. Szorítok, hogy jók legyenek a pénteki eredményeid. Kitartást!

caroline4

Caroline, Te már teszteltél is?! Én még nem merek...kivárom a nem várt napját, ami legkésőbb 23-a. Nem tudom, mit higyjek nem emlékszem, hogy mikortól volt olyan érzésem, hogy mindjárt felrobbannak a melleim, de most nagyon nincs. Viszont alig bírok ébren maradni, ami meg csak később kezdődött, lehet, hogy csak ettől az időtől van...na majd kiderül.

24.cn/9-10.dpo

sjucus13

Caroline,Krystin köszönöm!
Caroline, Te már teszteltél is?! Én még nem merek...kivárom a nem várt napját, ami legkésőbb 23-a. Nem tudom, mit higyjek nem emlékszem, hogy mikortól volt olyan érzésem, hogy mindjárt felrobbannak a melleim, de most nagyon nincs. Viszont alig bírok ébren maradni, ami meg csak később kezdődött, lehet, hogy csak ettől az időtől van...na majd kiderül.

24.cn/9-10.dpo

sjucus13

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?