Új privát üzeneted érkezett!

@lolo8280:

Szívből gratulálok! Gyönyörű bébikék! Ideális méretekkel születtek, ahhoz képest, hogy ikrek és 37. hét nagyon ügyesen megnőttek odabent! És a nagytesók is helyeskék. Jó babázást, sok boldogságot és mindenek előtt jó egészséget kívánok az egész családnak!

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

@szakerto:

Akàr hülyesègnek gondolod, akàr nem, èn ìgy tapasztaltam, leìrtam a vèlemènyemet, olvastam màr màstól is màs helyen.. Nem erre akarom ràhúzni a pàr kg pluszom, de furcsa, hogy pont ezekben a hónapokban törtènt a 27 èvem alatt ez a súlykilengès úgy, hogy 8 èves korom óta sportolok valamit.. Ràadàsul nem gyors kajàkon meg chipsen èlek, mindennap főzök. Èn bàtran kijeletem, hogy nekem a femibion ètvàgyat csinàl pont. :D Nem azt mondtam, hogy midenkinèl ìgy van.
adele666

@sjucus13:

Jól teszed, a lazasàg jó! Próbàld betartani ezt a kis időt! ;) Nem egyszerű.. tudom..
adele666

@adele666:
Nekem is így volt 5 hónap után váltottam is mert simán feljott 3-4kg pluszba.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros

En is Femibiont szedek,nekem is jo etvagyam volt/van.Hogy ettol-e az jo kerdes.De az elejen ra voltam pattanva a peksutikre.De azt hozzateszem h elotte ripsz ropsz meg ilyeneket ettem,tehat nem biztos h ez csinalta a nagy etvagyat :lol:

mimkosz
Budapest

@kiscsillag201:
Mire vàltottàl ha megkèrdezhetem? :oops:
adele666

@adele666:
A hízás első sorban na meg, hogy 12. héttől még drágább lett volna így gondoltam kipróbálom a gravidát, azt azóta is szedem szoptatás mellett is.

kiscsillag201
Dunaújváros

Én is Gravidát szedek, szeretem, csak arra kell figyelnem hogy ne vegyem be éhgyomorra mert akkor 10perc múlva kijön!
De ha nagyobb étkezéshez veszem be semmi bajom!

krystin
Budapest XXI. kerület

@adele666: igyekszem, most még tuti befogom tartani, na de hogy meddig...remélem hamar babásodok, és azért nem fog kelleni sokáig bírni

Krystin, Dinyus mikor is lesz esedékes a tesztelés (meg persze mindenki más is akinek mostanában esedékes)?

6.cn

sjucus13

@sjucus13:Elvileg szerdán fog megjönni.
Egyelőre nagyon fáj a mellbimbóm,meg fel vagyok puffadva.
Ez volt az első closti+tüszőrepesztős hónapom!
Szerencsére nem viselt meg, ez a várakozás annál inkább!
Viszont annak nagyon örülök hogy szép a hőgörbém végre!

25.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin: Na, hát ez egyelőre nagyon bíztató! (Le is kopogtam.) Főleg, hogy neked rövidebb ciklusaid szoktak lenni, ugye? És tesztelni a nem várt napján tervezel, vagy...? Mindenesetre megy a drukk!!!

@caroline4: Egyébként tök jó ötlet volt, hogy egyesítsük a topicokat, kár, hogy nagyon félreértették a szándékaidat.  De ha már így alakult, lehet nem is baj.

sjucus13

@sjucus13: Én is néztem hogy caroline írt pár csopiba,szerintem is tök jó ötlet volt, nem is értem miért voltak olyan ellenségesek!
Pedig jó partnerek vagyunk!

Én is reménykedek titkon, de nem merem elbízni magam!
Szerintem ha nem jön meg szerdán tesztelek, vagy csütörtökön.
Eleinte szombatot terveztem,de addig nem fogok tudni várni

krystin
Budapest XXI. kerület

Krystin megy a drukk!Meg persze mindenkinek!En egyszer olvastam valahol,hogy a tuszorepesztoszurinal kell valamennyi ido amig kiurul a szervezetedbol ,mert mutathat pozitivat,mert van benne hcg.De mondom en is csak olvastam valahol.Kivancsi vagyok nagyon!

mimkosz
Budapest

@mimkosz: Jól olvastad,így van! Elvileg 10-12 nap alatt kiürül és azért megvárom a 14 napot!
Sokan úgy szokták hogy tesztelnek 10-13 nap és ha negatív után pozi lesz akkor sikerült.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Es szerdan jar le a 14.nap?

mimkosz
Budapest

Hát igazából pontban kedd este 7kor jár le a 14.nap de azért ráhúzok egyet.
De ha már érezni fogom hogy meg fog jönni vagy ilyesmi akkor nem is fogok tesztelni szerintem.
Érdekes,mert tényleg nagyon fáj a mellbimbóm és 3 napja eléggé fel vagyok puffadva.
Nagyon kíváncsi leszek ez jelent-e valamit,ha megjön akkor tudni fogom hogy ez előfordul akkoris ha nem sikerült.(Azért fura mert ennyire még sose fájt és nem is voltam napokig felpuffadva)
Így reménykedek hogy ezek jó jelek,aztán majd kiderül.

krystin
Budapest XXI. kerület

Mindenkinek köszi a sok hozzászólást, segítséget. 

Olyan jó ilyen pezsgőnek látni a csoportot. 

Lolo! Gratulálok az ikrekhez. Tényleg nagyon szépek és formásak. És azok a kis szájacskák :) mindketten úgy tartják a kis szájukat le se tagadhatnák, hogy testvérek. Szép családod van. Jó egészséget nektek! 

Nekem beteg a nagylányom, most nem tudok sokat írni. De pótolom, mert lenne pár gondolatom.

Egyébként szerdán megyek meddőségibe. 

Majd beszámolok arról is.

caroline4

@krystin:

nekem az első babámmal nagyon fájt a mellbimbóm attól a naptól kezdve,mikorra nem vártam. Szóval úgy a 14. dpo-tól. Lehet attól is fáj a bimbód, mert a tüszőrepesztő tartalmaz olyan hormont, ami ezt kiváltja. Nagyon szorítok, hogy kiürülés után is pozitív legyen a teszted. Nagyon megérdemelnéd már.

caroline4

@bsophiana:

az E vitaminról már én is olvastam egy ilyen cikket. Érdekes, mert nekem ugye tudjátok, hogy ugyan elkezdett fejlődni a picibabám tavaly szeptemberben, de sajnos szívdobogása nem indult be. Ezért a 8. héten missed ab lett. Nem lehet, hogy a magas e-vitamin volt a ludas? Már akkor a ciklus első felében napi 200 mg-ot szedtem. Vagy lehet még többet is. Akkoriban. Na vissza is olvasok gyorsan mennyit szedtem hátha feljegyeztem valahol.

caroline4

Egyik cikk azt írja káros, másik cikk azt, hogy szinte túladagolne se lehet, viszont ha nincs elég a szervezetben, akkor nehezebben esünk teherbe.

Az E-vitamin túladagolása

Túladagolása nem jellemző, mert bár a zsírszövetek és a máj tárolja a felesleget, a széklettel folyamatosan ürül a szervezetből. A nagy mennyiségben szedett E-vitamin sem toxikus, igen sokat, és nagyon sokáig kellene ahhoz szedni, hogy bajt okozhasson, állítják a kutatók. Ebben eltér a többi, zsírban oldódó vitamintól.

Mivel nem vagyunk egyformák, előfordulhatnak kivételes esetek. Ha furcsa tünetek jelentkeznek – fejfájás, kettős látás, izomgyengeség, emésztőrendszeri probléma -, s ezek egyértelműen összefüggésbe hozhatók a nagy mennyiségű E-vitaminnal, hagyjuk abba a szedését. A tünetek más baj jelzései is lehetnek, figyeljünk oda testünk változásaira.

Ha bármilyen betegség esetén nagy mennyiségben szednénk, konzultáljunk a háziorvosunkkal, mivel bizonyos rendellenességek mellett negatív hatást válthat ki.

Az E-vitamin természetes forrásai

E-vitamint tartalmaznak többek között az alábbi magvak, olajok, zöldségek és gyümölcsök:

• búzacsíra

• hüvelyesek

• napraforgómag, dió, mandula, mogyoró

• aszalt szőlő (mazsola)

• gabonapelyhek

• zöld leveles zöldségek (például a spenót)

• tojássárgája

• növényi olajok (például búzacsíraolaj, olívaolaj, napraforgóolaj, tökmagolaj, kukoricaolaj, lenmagolaj)

Érdemes tudni, hogy a főzéssel és a hosszantartó tárolással (túl magas vagy túl alacsony hőmérsékleten) ezen tápanyagok elveszíthetik E-vitamintartalmuk egy részét.

Az E-vitamin napi mennyisége – heti átlagban – fedezhető a változatos, növényeket, növényi olajokat, olajos magvakat, zöld növényeket, tojást, tejtermékeket (főleg savanyított tejtermékek) tartalmazó étrend mellett.

caroline4

@caroline4: Jobbulást a nagylánynak!
Emlékszem mikor beteg voltam és anyu volt velem otthon minden nap hozott egy csokis danone pudingot imádtam :)

Köszi a választ, az injekcióra nem is gondoltam!
De most hogy így mondod lehet benne valami!
Nézd milyen szép görbém lett!
(amikor kicsit lejjebb ment a hőm,akkor 3:45kor keltem nem sokat aludtam azért ilyen pocsék)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 28800_.png

krystin
Budapest XXI. kerület

@sjucus13:

Nekem majd jövő hét péntek-szombat környékére "várható a nem várt", csak ugye most sokkal korábban volt az ovum :(

@adele666:

Utána kérdeztem ennek az aloe-s folsavnak, és azt a választ kaptam, hogy:

Folsav csak B12-vel együtt van:

https://www.flpshop.hu/etrend-kiegeszit ... r-b12-plus

Szerinted aki Neked ajánlotta, az erre gondolt? :)

dinyus

@krystin:

a hőgörbéd tényleg nagyon szép. Szerintem a 14. ciklusnapon volt ovud. Nagyon szorítok. Nagyon -nagyon :)

caroline4

caroline4

Sajnos meg fog jönni!:(
Le is esett a hőm, meg enyhén rózsaszíneset töröltem.
Sebaj megyünk tovább majd a következő hónapban!
Igyekszem nem elkeseredni.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

nem szabad, csak előre mindig :):):):)
múltkor caroline-nak ez ezt mondtam :)

marha erős csajok vagyunk itt mi mindannyian, újra és újra felállunk és megyünk tovább :)
Úgyis eljön a mi angyalkánk is :)

dinyus

Meg is jött úgyhogy nem sikerült!
Remélem a következő hónapban sikerül!
Jó lesz nekem a nyári baba is :-D

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok Lányok!

Újra itt. :)

Az áprilisi műtét óta csak néha olvastam a fórumot, mostanra sikerült csak lelkileg rendeznem magamban a dolgokat; most már előre nézek.

Lolo gratulálok, csodaszépek a babák! Jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok Nektek! :)

Nekem júliusban jött meg először rendesen április óta, májusban és júniusban csak barnáztam. A hőm először nagyon össze-vissza volt, most augusztusban beállt szépen az alaphő, viszont ovu nemigen akart jönni. Múlt héten fájdogált többször, főleg bal oldalon, aztán csütörtökön este majd belepusztultam, csak vergődtem, annyira fájt. Ma végre felment a hőm, de gőzöm sincs, hányadik dpo-n járhatok.

Esetleg ránéznétek a görbémre, hátha valaki többet tud kiolvasni, mint én? :)

Egyébként Elevitet, folsavat, szedek, kéthavonta egy hónapig magnéziumot, illetve endokrinológus javaslatára szelént (a pajzsmirigybetegség van, de szinten van tartva, a TSH-m rendeződött) plusz most fokozottan figyelek a kajára, mert IR gyanú volt, ezért minimalizáltam a szénhidrátot, és igyekszem többször enni keveset. 

Az előző ciklus:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 01600_.png

És a mostani:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 01600_.png

Bár csak zugolvastam, de nagyon szorítok mindenkinek, most már eljön a mi időnk is. 

joyce
Budapest XX. kerület

@joyce:
Üdv újra itt!:) Örülök neki, hogy sikerült túllèpned rajta! ;) èn sajnos nem èrtek a hőgörbèhez, nem tudok mondani semmit. Augusztusban mèg nem jött meg? Hàtha te a műtèt utàni összevisszasàg szerencsès kivàlasztottja leszel, nem tudod hol tartasz, nem jön meg mert baba van a dologban! :)
adele666

@joyce:
Szerintem jókor voltatok együtt most, hátha nem jön meg a köv. mensid.

Most jöttem haza a meddősègiből. Jó sokat kellett várni. Nem vizsgáltak. Csak beutalókat kaptam 3. ès 23. Napi vervetelre. A ferjemet spermavizsg.ra küldte. Ha megvannak az eredmenyek, vissza kell mennem ès kitaláljuk hogyan tovabb.

Mièrt èrzem azt hogy nekem már meg se fog jönni a kövi menszeszem? Úgy èrzem ezekre a vizsgalatokra nem lesz szüksèg. Furi, remelem bejön.

caroline4

@caroline4:

úgy legyen :)

dinyus

@caroline4@adele666:

Köszi lányok, nagyon reménykedem. Természetesen annak örülnék a legjobban, ha nem jönne már meg, de egy mensinek is tudnék most még örülni. Elég nehezen tér magához a szervezetem úgy tűnik. Igaz, már betöltött 10 hetes volt a babánk, mikor elment - talán ez lehet az oka az összevissza ciklusoknak, hogy nem annyira az elején történt.

Caroline nagyon drukkolok, hogy igazad legyen! :)
joyce
Budapest XX. kerület

Köszi a drukkot lányok! Én is szorítok nektek!

De nem tudom mi történhetett, mert ma reggel felment a hőm. Ma vagyok a 9. ciklusnapon. Tegnap előtt reggel szúrkált picit jobb oldalt, de gondoltam, csak növekeszik és majd 4-5 nap múlva ovulálok. De ma miért ugrott fel 36,5-ről 36,75-re?  Ugye még nem volt meg az ovum? A szokásos mindig használt ovutesztjeim sem jelezték.  

Nagyon remélem, hogy nem vagyok túl rajta, mert nem is voltunk együtt kb. két hete :O

9. cn

caroline4

@caroline4:

nekem is nagyon fura a ciklusom, a megszokott 14. napi ovuláció helyett már a 10-12. napon ovuláltam :O:O:O:O
(még jü, hogy elcsíptem :))
Szerintem nem kérsél még le róla, de sanszos, hogy napokon belül meglesz, úgyhogy hajrá :)

dinyus

@caroline4: Én ugyan nem tesztelek meg nem mérem a hőm, de tegnap előtt és tegnap is bal oldalon szurkált. Nagyon remélem, hogy még nem volt ilyen korán az ovum, mert akkor mi is lecsúsztunk erről a ciklusról.

10.cn

sjucus13

már arra is gondoltam, hogy ezeket a fura ciklusokat, (hol túl késői ovu, hol túl korai) nem a nyár okozza-e.

Gondoljatok bele, kimutatták, hogy nyáron fogan a legkevesebb gyerek? És decemberben a legtöbb. A legtöbb baba szeptemberben születik. Szerintem a sok napozás, és az utazások, kirándulások, a nyaralások kibillentik a hormonokat is a megszokott egyensúlyból, és zavarokat okoznak. Lehet, hogy most ősszel vissza fog állni minden, és babás lesz itt mindenki. 

Remélem holnap reggel újra alacsony hőt mérek majd. Amúgy örülnék egy korai ovunak, de ez tényleg nagyon korai lett volna, és még nem is lett volna baj, ha legalább az ovuteszt is mutatta volna, mert akkor tényleg szakítottunk volna az együttlétre is időt. Tegnap este például nagyon akartuk mindketten, (függetlenül a babaprojecttől), de a kicsi olyan sokáig ébren volt, hogy végül vele együtt elalaudtam én is. Így megy ez, ha van gyerek. 

caroline4

@caroline4:

mondtuk neki , hogy másnap ovi és olyan izgatott volt a kicsikém, hogy sehogyse tudott elaludni. :) Megkezdődött ma a suli is. Mozgalmasak lettek a napjaink. Minden visszaáll a régi kerékvágásba.... 

caroline4

@caroline4: Eljött ez is "hivatalosan" vége a nyárnak.
Indul újra az élet mindenhol.Nekem is megjött, egész jól éltem meg bizakodok a clostiban újra!
Ráadásul olyan csodásan jön ki megint a lépés hogy vagy a 9. vagy a 14.napon megyek a dokihoz.
a 9.korai szerintem (a 8.on hagyom abba a clostit) a 14. meg valószínüleg késő lesz...
Azon gondolkoztam mi lenne ha mindkét helyre foglalnék időpontot.

Lehet benne valami a nyár mindig megkavarja az embereket, a napi rutin is felborul.
Most mi se voltunk együtt egy ideje,ciklus végén nagyon fájt a mellem meg hangulatom se volt,fáradt is voltam sokszor nagyon ,most meg eléggé megvan.

2.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Hú csajok, sok minden történt mióta nem voltam. Nekünk még mindig semmi, de ami késik nem múlik. MIndjárt itt a lagzi arra koncentrálok amennyire tudok, mert épp munkahely váltás elé kerültem, úgy hogy ez is elég stresszelős, de majd megoldódik, addig is sok sikert mindenkinek és ne adjátok fel, mindannyian megérdemlünk egy pici csöppséget, aki hamarosan beköszönt hozzánk.. :)

cseniko

Szerintem is van valami abban, hogy a nyár bekavar, szerintem nagyon sok természeti jelenségnek lehet hatása a terhességekre, mert a kórházban is megfigyeltük, hogy minden kórképpel időszakonként egyszerre jön több kismama, pl. van, hogy egy-két hónapig nincs méhen kívüli terhesség, aztán ha jön egy, akkor már várjuk, hogy mikor jön még kettő legalább, vagy kisterhességben vérzés, preeklampsia, fenyegető koraszülés...stb.

Én egyébként tegnapelőtt nagyot koppantam. Akkor kezdtem érezni az ovus fájdalmat és szóltam is a férjemnek, hogy lehet, hogy korábban jön az ovu és holnap együtt kéne lennünk. És ő erre azt mondta, hogy azért most már, hogy próbálkozhatunk, azért még ez nem lesz, hogy paancsra, úgyis fog jönni a baba, ha akar, persze adunk rá esélyt, de ha pl. fáradt lesz (merthogy nagyon sokáig dolgozik) és éppen nem lesz kedve/energiája, akkor nem leszünk együtt pont aznap. És igen, nagyon meglepődtem, mert nagyon-nagyon vártuk már mindketten, hogy próbálkozhassunk újra, sokszor is volt téma, de soha nem beszéltünk a "részletekről", mármint, hogy mennyire fogunk célirányosan próbálkozni. Mindenesetre, most egy kicsit kizökkentett, és talán egy picit felengedtem, és egy kicsit kevésbbé vagyok rágörcsölve a babaprojektre. De lehet, hogy csak azért, mert saját magammal valahogy sikerült elhitetnem, hogy már ebben a hónapban sikerül. Hiába tudom, hogy mekkorka ennek az esélye, valahogy mégis beleringatom magam ebbe az álomba.

10.cn

sjucus13

Egy részről megértem, de ha kihagyunk egy almalmat amikor tudom hogy sikerülhetne én mindig szarul érzem magam, hogy nem tettem meg mindent a dologért.
Most mondjuk nálunk más a helyzet mióta a clostit szedem a doki mondja meg mikor kell együtt lennünk.
Szerencsére egész jól viseljük, az elején zavaró hogy most kell együttlenni, de ha belejövünk már minden megy mint a karikacsapás :)
Holnaptól új clostikúra indul, kíváncsi leszek milyen eredménnyel.
Drukkolok Jucus!

Cseniko hiszek neked!
Remélem minnél hamarabb úgy lesz!
Jó az esküvői kèszülődés és remélem találsz egy klassz munkahelyet!
Én most a házassági évfordulónkra tervezek,igyekszem meglepni a férjem.

2.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

tudod lolonak is a closti mentes hónapban érett két petéje is és abból vannak az ikrek. És már mástól is olvastam, hogy a closti mentes ciklusában lett terhes. Szerintem a closti valahogy úgy hathat, hogy akinek van néha peteérése, de mondjuk nem elég jó minőségű, azon segít, és így akár rögtön elsőre összejön neki a gyógyszerrrel. És van olyan, akinek meg nem igazán van peteérése, annak meg inkább ébresztgeti az alvó petefészkét, és eltelik egy-két ciklus hogy nem jön össze, aztán meg bumm, több is érhet akár. Nagyon szorítok neked, szívből kívánom,hogy sikerüljön, hisz első gyermeked lesz. 

@sjucus13:

neked meg pont lehet ez a hozzáállás segít majd abban, hogy végre beköltözzön a picur és azok közé fogsz tartozni, akik elmondhatják, hogy mikor picit lazábbra vettem, mikor már nem akartam minden áron, akkor jött :) Szorítok neked is!

@cseniko:

lagzi után azért remélem gyakrabban leszel. Majd mesélj, hogy most mit dolgozol?! Neked is megy a drukk. 

caroline4

Segitsetek lègyszi!! :( A következő törtènt: a 17.napig tudtam ovu tesztelni, utàna elfogyott.. addig ugyebàr nem volt pozi..igy sajnos passzolok, hogy mikor lehetett ha volt ovu..sajnos semmi jelèt sem làttam.. Ma màr a 34 cn jàrok semmi.. lőttem az előbb egy tesztet, hómező. Itt a csavar: tegnap tegnapelőtt ovu nyàk szerűsèg jött, de nem jelentős, illetve tegnap este olyan szintű szúrkàlàs a jobb petefèszeknèl, mint az ovukor (ha van fàjàsom). De ezt màssal nem lehet összetèveszteni. Alig bìrtam elaludni annyira szúrt, ahogy szokott..kiegyenesedni fàjt.reggelre meg elmúlt. Szerintetek???
adele666

@adele666: Nem akarlak elkeseríteni, nekem is volt hogy éreztem, ovus fájdalmat az ovus időszak után, de nem lett belőle semmi.
De azért drukkolok!

krystin
Budapest XXI. kerület

Mizujs csajok?
Caroline meggyógyult a nagylány?
Ne tünjetek el! 

5.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@adele666:
Ha visszalapozol pár hozzászolásommal korábban ugyanezt kèrdeztem. Nekem a ciklus 24. napján volt ovum èreztem a fájdalmat. Nekem is elfogyott az ovutesztem a 17. Cn kőrül. Szerintem legyetek együtt, ez egy kèsői ovu lehet.
caroline4

Kristyn!

Meggyógyult a lányom. :-) köszi a kèrdèst.

Nekem szerintem lett egy kis fertőzèsem. Azt beszèltük a fèrjemmel hogy vèdekezünk, amig el nem múlik. Használok rá kúpot.
Köv. Ciklusban meg megkezdjük a vizsgálatokat, vèrvètel, sperma vizsg.

Úgy vagyunk vele hogy ha minden rendben ezekkel az eredmènyekkel, akkor folytatjuk a próbálkozást. Szerintem novemberben vagy decemberben próbálkozunk újra.

Ez most furi lehet nektek. De legalább letisztul bennem picit, hogy mennyire akarom ezt a picit. Nèha elbizonytalanodtam a tèmát illetően. Aztán meg felerősödik a vágy megint. Adok magamnak egy kis időt. Már egy ève mèrem a hőmet kivève egy ciklust. Belefáradtam.

caroline4

Sajnos megjött dèlutàn... :( Reggel konkrètan hànyingerem volt, a húst nem volt gyomrom kiràntani..annyira de annyira azt hittem màr.. óriàsi csalódàs volt ez most. Soha de soha többet nem figyelem ès hiszek a "jeleknek".. :/
adele666

Caroline: Én is néha gondolkozok rajta nem lenne-e érdemes pihentetni a témát, de egyelőre végig csinálom a clostis ciklusokat, aztan döntünk róla hogyan tovább.
Remélem hamar meggyógyulsz!

Adele:Én is ugyanigy jártam, enyhén reménykedtem,amikor csomó "jó" jelem volt, de nem nagyon mertem, mikor éreztem hogy meg fog jönni elkönyveltem hogy ez van, menni kell tovább, és mikor utána megjött már nem zuhantam meg.
Én nem merek előre örülni, inkább késöbb!
Ne add fel semmiképp!

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Nem adom fel persze. Most elkezdtem olvasni Ördög Nóra könyvèt. Egy kis erőt kell gyűjtenem.. Ti se adjàtok fel lànyok az àlmotokat!! :roll:
adele666

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?