Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Wish!
Ma bejelentkeztem,ás márc.8-ra kaptam időpontot,mert a párom előtte éjszakás és az előtte heti azért nem volt jó.Az élettársi nyilatkozatot ott kell náluk aláírni,nem kell közjegyzőhöz menni,erre is rákérdzetem.Már nagyon várom azt a napot.Addigra jó sok leletet össze lehet gyűjtögetni.Nem tudomn hogy az AIDS teszt,meg a hepatitis,és a vérbaj mennyi idő alatt van meg,de 3 hét alatt ......
kavicska
 
 


ENIGMA KépKépKép
GRATULÁLOK. Annyira örülök, hogy sikerült Neked is Kép. És nyugi-nyugi-nyugi. Ha már ilyen ügyesen megkapaszkodtak a babák, biztos nagyon fognak igyekezni, hogy végig ottmaradjanak Kép

KavicskaKép
A aids, hepatitis nekünk 3 hét volt mire megjött, úgyhogy szerintem nagyon gyorsan menjetek el megcsináltatni. A többit az egy délelött lezavartam és legkésöbb másnapra kezemben volt a lelet. Rákszűrésen meg októberben voltam.
Tök jó, hogy megkérdezted az élettársi papírt. Az jó, hogy ott alá lehet írni, ezt akkor nem kell pluszban elintézni.

wish
 
 


Drága lányok!!!KépKép

Nagyon nagyon köszönöm nektek. Olyan hihetetlen egyelőre. Igazatok van, próbálok nem filózni feleslegesen.
Köszönöm még egyszer. Gyertek utánunk, jó???

KavicskaKép Minket a Mária u-ba küldött a Dévai. 3 nap alatt meglett mind az AIDS, hepatitis és még egyet kért. Gyors az egész.

Puszi csajszikKépKép
enigma
 
 

 
 

ENIGMA !!!
Nagyon örülök....vigyázz magatokra...pihenj nagyon sokat!
MagneB6-sok vitamin-pihi...és nem lesz gond!
pusza Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


ENIGMA
Egy perc van a két írás között!!!
-ez jelenthet valamit...pont Rád gondoltam ...és Te is pont írtál!
Nyugika---9 hónap és vissza sírod,hogy itt nyugissan írogathattál...
pusza Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Drága EnigmaKépKép!

Aludjatok jól, és álmodjátok újra a mai napotKép!!
Annyira örülök Nektek, hogy nincs rá szó!!!

Küldök Nektek 3 puszit:* * *Kép!

Szani
szani
 
 


LányokKép,

Köszönöm nektek, hogy azért máig még kicsit reménykedtetek velem együttKép. Az ember sosem adja fel és ez így jó!!!
szani
 
 


Szani !!!
"Hidd el...sikerülni fog, NEKED is"
Szorítok érted!
pusza Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Wish!
Én nagyon lassú helyre mentem ezekre a vizsgálatokra, de az volt közel - így is két hét alatt összeszedtem mindent! Első kör a körzeti, és kérj beutalót, mert van, ahova kérnek! Arra figyelj, hogy a leleteid eléggé "hivatalosak" legyenek! Nekem volt, amit visszadobott, mert nem volt rajta orvosi pecsét, meg pl. az AIDS-en nem volt név, csak születési dátum, mert az anonim szűrés... A tüdőszűrés egy nap volt, az EKG azonnal megvan. A labor a macerás, mert nem mindenhol csinálnak meg mindent, ami kell, vagy bizonyos vizsgálatokhoz külön beutalót kérnek! Hormonos vérvételre is most akarsz elmenni?
png
 
 


Zsuzsa Kép
Nekem megvannak a vizsgálataim. Kavicska megy most rájuk. Nekünk az AIDS és hepatitis volt csak lassú. A lelet pecsétén látszik, hogy van ami 2 héttel késöbb készült el, mint a vérvétel és utánna még elküldték postán a háziorvosnak, így volt három hét.

wish
 
 


Szia Enigma!
Nagyon nagyon sok szeretettel gratulálok picurokhoz!!KépKépKép
Ez fantasztikus!Kép
Most már sok sok pihenés,magne B6 és Elevit.Csak zuhanyozzál.Ülő fürdő,strand,Balcsi,tó,Tenger,uszoda,szauna stb..elfelejtve.
Sok sok puszi.Beszélgess hozzájuk,hogy megmaradjonak.KépDia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Enigma !

Már alig vártam, hogy ide zuhanjak a gép elé ! Végül, de nem utolsó sorban és is kívánok minden jót és próbáld a pozitív oldalát nézni. Mikor kell menned legközelebb UH-ra ? Akkor már azt is fogjátok látni, hogy dobog a kicsi szivükKép

Lavy ! Neked is háromszoros hurrá ! Örülök, hogy idetaláltál a végén (kiwwike néven a MedLomb-on találkoztunk, remélem végül az én pontos útmutatásom alapján találtad meg a lányokatKép)

Hát, nem rossz teljesítmény két nap alatt két pár iker !KépKép KépKép Jól csinálja Dévai doktor !

Szani ! Fel a fejjel ! Annával együtt Ti is sorra kerültök nagyon hamar és lassan kiürül a topik ! Vagyis már vannak is új bizakodó érkezők, akik még csak most kezdik, de nekik már Ti csak baba fotókat csatoljátok a jó tanácsokkal együtt !!!!

Csak így tovább !
Hajni ! Te vagy a következőKép Mindent bele !

Jó éjszakát mindenkinek !
Sziszuka
sziszuka
 
 


Csajszik???
Na mi újsi?
Senki,semmi jót nem ír???
Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


EnigmaKép
Azért most nem fogsz eltűnni, ugye? Tessék tartani bennünk a lelket...akár szolidan és visszafogottan is!Kép
SziszukaKép
Köszi! Most már rendesen elővett a para. Inkább ne éreznék semmit, az jobb lenne, mert akkor az esélytelenek nyugalmával várhatnám a jövő szerdát, ehelyett van rendesen cicifájás, puffadás, émelygés, de tudom, hogy ez még túl korai lenne és csak a gyógyszerektől van, amiket még mindig szedek. Na és ettől a sok tünettől a buta kis eszemmel már ábrándozgatok, hogy talán sikerül, talán mindketten megmaradtak...aztán jön a kopp. Jaj, bárcsak sikerülne!!!
Te hogy bírod az Öcsikével?Kép
Hajni
hajnesz
 
 


Kandi!
Már megint egyszerre írsz másokkal? Kép
hajnesz
 
 


ENIGMAKépKép TUDTAM, HOGY SIKERÜLNI FOG!
Remélem, nem dolgozol, mindent tegyél meg a bébik nyugalma érdekében, jó?? most már semmi nem lehet fontosabb, mint ez.
Juj, de jó Nektek????KépKépKépKép

SzaniKép A Te híred is jó!!! Hiszen akkor tényleg működik a "dolog", csak még valamiért várat magára!!Nem sajnálom magam, de nálam ugye még ez sincs, úgyhogy tényleg örülni kell neki.

Nagyon várom SziszuKép, hogy rám is sor kerüljön. A " megint megjött"-ből azért jöttem el, mert már mindenki bebabásodott, sőt van, aki azóta már a második gyermekét várja. Úgy látszik, a végén itt is egyedül maradok!!!KépKép -aminek persze van jó oldala is , de csak a Ti.
szempontotokból!!!!

Enigma, tényleg talán Te is írtad annak idején, hgoy előre az ikrekért!!!!! Most NEked is és Lavynak is két bébi lesz, fantasztikusak vagytok!!!!KépKép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Egyébként tegnap volt nálunk a homeos, elkezdjük már holnap. Aztán ha nem sikerül az áprilisi lombik, akkor más szerrel is kombinálva.
Váltig állítja, hogy lelki eredetű, és nem is fognak találni semmit!!!!! Egyre inkább hiszem, hgoy igaza van, hiszen ok még mindig nincs, és valamiért még csak be sem ágyazódik, nem lép reakcióba, mint Szaninál!!!!!!KépKép
Ugye azért nem fogtok egyedül hagyni itt?????
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Anna Kép
Már hogy maradnál egyedül! Elösször is, közösen fogunk babásodni szépen sorban, mindenki sorra kerül, tehát a nem maradsz egyedül a topikban Kép Másodszor, amikor már babás leszel, akkor már mindig ott lesz neked a gyermeked, tehát emiatt sem maradsz egyedül Kép. Szóval kitartás, meglátod Neked is sikerülni fog. Mindannyiunknak sikerülni fog Kép

wish
 
 


AnnaKép
Nem, mert nem olyanok ezek a Dévais Lányok és amúgy meg megyünk mindannyian - VELED EGYÜTT - a babás topicba, úgyhogy ilyen gondolataid ne is legyenek!!!KépKépKép
Hajni
hajnesz
 
 


Anna Kép
Szerintem menj el kineziológushoz. Sokat tud segíteni, főként, ha lelki okokról van szó. Tudok olyat (egy kolléganőm ismeri), aki direkt babás dolgokra specializálódott.

wish
 
 


HAJNESZ!!!
Látod-látod Én mindenkinek szorítok és izgulok értük!
Madaran
Mikor jártál a "ma megint megjött"-be...? Én is jártam oda 2001-körül...
Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


SziasztokKépKép

Nem tűnök el, szó nincs erről, csak eddig óráim voltak (persze itthon és közben nagy pihi van). Olyan furi ez az egész, még mindig nem hiszem el. Folyton kételkedem és kérdezgetem a páromat, hogy ugye még mindig ott vannak?? (szegényKép) Ő egyébként annyira bizos abban, hogy minden rendben leszKépKép

Drága lányok, mindenkiKépKép Köszönöm nektek a gratulációkat. Igyekszem mindent betartani, abszolút az utasítások szerint élniKép Köszönöm a jótanácsokat. Szedem ezeket a bogyókat.

AnnusKép Nem maradsz egyedül! Hidd el, hogy sikerülni fog nektek is!! Talán pont ez a homeos dolog lesz a megoldás, ill, hogy most máshogy csináljátok a lombikot is. Köszönöm, hogy így örülsz nekemKép

SzanikámKép Köszönöm az esti puszitKép Bár csak most olvastam, de elrakom máraKép Este sokat gondoltam rád, emlegettün az urammal. Ő is kedvel ámKép Úgy örülök, hogy ilyen jól viseled, így én sem vagyok annyira szomorú. Mindig a fülemben csengenek a szavaid, hogy úgy szeretnél kisbabát. Hidd el, megkapod. Egyszerűen nem lehet másképp. Tudod, túrós palacsinta, vörösbor és hát nálatok 3 a magyar igazságKép.

HajnikámKép! Nagyon sokat gondolok rádKép A kis képet, amit tegnap kaptunk kiraktam a hűtőnkreKép Te jutottál eszembe, hogy nemsokára te is kapsz egy ilyet és te is elrakod az ennél talán még megfelelőbb helyéreKép Szívből kívánom!

StellusKép Ma vagy dokinál? Gyere majd, mesélj!

puszillak titeket
enigma
 
 


Wish, bocsi, kicsit sokan jöttetek most egyszerre újak Kép
Lányok, miért jó a MagneB6 meg a vörösbor?
Anna! Nekem is van egy ismerősöm, aki nagyon jó ilyen lelki dolgokban! Szólj, ha szükséged lenne rá! És kükönben sem maradsz egyedül, jössz te is velünk!

Kicsit unatkoztam, és nézegettem egész évre szóló horoszkópokat. A Rákoknak babásodást ígérnek Kép Hajrá, ha van itt még valaki rajtam kívül Kép
png
 
 


Sziasztok!
Enigma, Lavy Kép! Nagyon örülök Nektek, sok boldogságot a babákhoz!Kép
Elnézést, hogy megint beleszólok a beszélgetésbe!
Wish Kép
Esetleg nekem is megadnád a kineziológus címét? Már régóta szeretnék elmenni egyhez, kíváncsi vagyok mit mond.

Köszönöm szépen!
Terka
terka
 
 


Helló Lányok!
Végre végeztem a dokival.
Annyira tartottam attól, hogy nem-et mond az elképzeléseimre!!!
De szerencsére nem kötekedett. Kaptam Estrofem-et, jövő szerdán újra uh és valószínű, hogy hétfőn lesz a transzfer (ismét úgy, ahogy számoltam)!
Ha ezen túlleszek lehet, hogy elmegyek jósnak Kép!
Sajna a PCO még mindig megvan, de most nem törődünk ilyen csekélységekkel!
Pusza, most rohanok robotolni, mert sokáig távol voltam
Stella

Kép
stella9
 
 


EnigmaKép
Olyan aranyos vagy, hogy gondolsz rám, hát nálunk is jó sokszor elhangzik a nevedKép! Úgy szeretnék utánad menni!!! Hát egy ilyen képet biztos hogy én is egyből a hűtőre tennék ki, nem kérdés!!!Kép
PngKép
A kérdésedre én is szívesen venném a választ, mert már múltkor is kérdeztem, de valahogy elsiklottunk fölötte. Szóval már ketten szeretnénk tudni!
Nekem az aszcendensem rák, az is jó???Kép
StellaKép
Éljen! Ugye milyen helyes kis dobozban van az Estrofem? Nekem minden este külön élvezet vele játszani!Kép Lesz majd szép vastag mnyh-ád tőle és jöhetnek a Picúrok! Beszéltetek arról, hogy mennyit kapsz vissza?
Hajni
hajnesz
 
 


PngKép, HajniKép

Én még a kaális topikba kukkantottam át néha és ott olvastam ezekről. A Dévai eddig nem szedette velem a MagneB6-ot, de a kaális lányoknak asszem már az elejétől ajánlják. Aztán nagy nehezen találtam egy hozzászólást és javarészt görcsök ellen, ill. a méh-nek is jó. Nem tudom. A vörösbort is erre ajánlják. Megpróbálok utánanézni és megírom. A Magne-t tegnap nekem kifejezetten hányingerKép és görcsök ellen mondta, hogy szedjem. De csak napi egyet.
Én ennyit tudok. Egyelőre.
Pusza

HajneszKép A másik helyen én a kis diary-det gondoltamKép
enigma
 
 


Köszi EnigmaKép, nekem már ennyi is elég.
Én pont ma vettem egy doboz Magne-t az Elevit mellé, ugye nem lesz ez így sok?? Jó, hogy mondod a görcsöket, neked mikor is kezdődtek, mikorra ütemezzem be őket?Kép Teccik, hogy így örülsz a hányingernek!!!Kép
Tudom, hogy arra gondoltál, persze, de ne hülyéskedj, egy ilyen képnek állandóan szem előtt kell lennie!!! Egy darabig, amíg nincs újabb, akkor mehet a diaryba. Kép
Hajni
hajnesz
 
 


Sziasztok Kép

Stella Kép
Ez nagyon jó Kép Akkor nemsokár izgulhatunk az ikrekért Kép Most nagy drukk megy a kis eszkimóknak, aztán meglátod minden rendben lesz Kép Szerintem Kép

Png Kép
A vörösbor jót tesz a vas felszívódásának, vagy talán ő magas is tartalmaz vasat, de ebben nem vagyok biztos. A magnézium az izmoknak kell, pl gaörcsöl egy izmod akkor is jó, a B6 meg az idegrendszernek jó, és van kapcsolata a nyálkahártya képződéssel is.
B6: http://www.hazipatika.com/topics/vitaminabc/vitamin?vid=8
Magnézium: http://www.hazipatika.com/topics/vitaminabc/vitamin?vid=18;HPID=56C6524C-809B3597-735AD299-23C4FF22
A borhoz: http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=031104

wish
 
 


Terka! (És akit még érdekel a kineziológus Kép)
Mondj egy mailcímet és elküldöm.

wish
 
 


Wish Kép

Terka_65@yahoo.de

Köszönöm szépen!

Terka
terka
 
 


Sziasztok!

Stella !
"Nagyon örültem" mikor megláttam,hogy hasonló problémákkal kűzködünk,mármint a pco-t illetően.Annak persze nem örülök,hogy más is kűzd ilyen problémákkal.Kép
Ha nem zavarna akkor kérdeznék tőled néhány dolgot, vagy itt vagy személyesen emilben,mert én még csak márc.8-án kezdek a Dévaiban,és nagyon izgatnak az esélyek-amikről jelen pillanatban gőzöm sincs.Mivel a Clostilbegyt nem használt,az esélyekről ami azt illeti elképzelésem sincs.Engem nem zavar a nyilvánosság a tüneteim erőssége ,stb,de ha téged esetleg igen,akkor szívesen megkereslek emilben.Nagy szükségem lenne infokra,mert megöl a kíváncsiság,és akkor ugye hogy lesz nekem kisbabámKép.Előre is köszi!
sziasztok!
kavicska
 
 


Sziasztok!
Lányok...Én több mint 7 éve mentem a Dévaihoz előszőr...mivel PCO-s vagyok és 4-szer vetéltem korábban,hormonjaim szörnyűek voltak..amint kiderült,hogy az insem sikerült..ügyeletes patikába mentünk (vasárnap volt),mert Dévai ragaszkodott,hogy már aznap reggel elkezdjem a MagneB6-ot, 3x2db szedni!
Nekem a görcsölésre adta,nehogy kilökje a méh a gyerekeket!Ellazitja a méh izmait-szallagjait,segít a tágulásban(terhesség alatti méh nővekedés).B6-meg az idegekre stb.!
DE csak 36.hétig szabad szedni,mert késlelteti a szülést!Igaz Nekem elfelejtette mondani és 38.hétig szedtem...3napra rá megszültem!
NEKEM JÓ VOLT
pusza Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Wish: másfél éve szinte nem is ittam alkoholt... Most asszem kicsit majd visszaszokom Kép Lehet, hogy szerzek MagneB6-ot is, ezen már ne múljon Kép
png
 
 


PNG Kép
Én egyáltalán nem iszom, de decemberben vettem egy üveg portóit. Szerintem se múljon rajta Kép

Lányok, megjött a párom az andrológiai kontrollról. Sokat javult a spermakép, ami Kép és Kép egyszerre. Most azt írta az andrológus, hogy inszemre alkalmas. Szóval egyre kíváncsibb vagyok mit mond majd Dévényi doktor jövő héten. De gondolom így nem lesz lombik. Ebben az a rossz, hogy akkor most megnyúlik egy kicsit a várakozás, nekem is gondolom néznek még petevezeték átjárhatóságot meg ilyesmi. Ráadásul az én peteérésem sem túl mintaszerű, de a dokim azt mondta ne foglalkozzunk vele, mert a lombik miatt úgyis fogok kapni egy csomó gyógyszert. Szóval három hónap várakozás után, megbarátkozva vele és belenyugodva abba, hogy lombik lesz, most várhatóan kezdjük elöről az okok kutatását. Kicsit ki is borultam, de azért jól vagyok. Megvárjuk a szerdát aztán meglátjuk Kép. Mindenesetre a tény az, hogy lassan 2 éve hiába próbálkozunk Kép

wish
 
 


Miért írok Dévényit Dévai helyett Kép
Tiszta szétszórt vagyok.

wish
 
 


Ciao Lányok!
Bénázok ezzel a hozzászólás elküldéssel, már írtam nektek egy kis "bemutatkozó levélkét, de úgy tűnik, nem sikerült elküldenem.
MEgpróbálom, hátha most sikeresebb leszek.
Tímea
lkt
 
 


Áh, rájöttem a nyitjára!
Szóval sziasztok Lányok!
Tegnap este találtam Rátok és nagyon megörültem, mert mi és Dévai dokinál kötöttünk ki a párommal. Tele vagyok kérdésekkel, amit itt a legavatottabbaknak tehetek fel.
Az itt olvasott történetek nagyon nagy HITET adnak ebben a havonta ismétlődő kilátástalan elkeseredésben.
Összefoglalom a történetünket:
lassan 3 éve döntöttünk úgy a férjemmel, hogy szeretnénk kisbabát. egy év hiábavaló próbélkozás után a Nyírőben vizsgáltattuk ki magunkat, ahol is megállapították, hogy a férjemnek súlyos here visszere van, ami miatt nagyon rossz a spermaképe, azonnal javasolták a lombikot. Ez a hozzáállás nem győzött meg minket, kerestünk egy andrológust (Orsz.Gyógyintézeti Központ), aki nagyon jó esélyekkel kecsegtetett a műtéttel. Talán ekkor hibáztunk... a férjem munkája miatt fél évvel elhalasztottuk a műtétet, ami valóban jól sikerült, de a spermakép helyreállása újabb 6 hónapba telt. Közben telt az idő...az örökös kudarc egyre jobban "levett a lábamról". Vártunk egy néhány hónapot, és egy kis szegedi kitérő után jutottunk el Dévai dr-hoz tavaly novemberben. Kivizsgálások újra, az idő telik..., ráadásul nálam mint nehezítő és lassító tényező bejött az, hogy asz első 2 vérvételkor magas volt a prolaktinom, tehát jött a ct, majd az mr, mindkettő negatív, illetve a legutolsó vérvételem már teljesen rendben volt.
Tehát igazándiból magyarázat nincs, amire a Doki bá azt mondta, hogy ne várjunk többet, amint megjött a mensim, hívjam és indul az ovuláció indukció, ez kb 6 nap múlva lesz.
Segítenétek nekem néhány válasszal, Ti akik már akár többször is átestetek ezen?... KÖSZI előre is!
Szóval Dévai dr azt mondta, hogy 2-3 naponta fel kell hozzá járnom a kezelések alatt, amitől kicsit megilyedtünk a férjemmel, mert ceglédiek vagyunk, és ez kicsit megterhelőnek tűnik, főleg munka mellett. Aztán persze ez a legkevesebb, csak legyen eredménye! A kérdésem az, hogy tényleg ilyan gyakran kell járni v csak felkészített a legrosszabb eshetőségre?
Lennétek olyan aranyosak röviden összefoglalni ennek a kezelésnek a menetét, habár tudom, hogy nincs két egyforma eset?
Szóval nagyon örülök Nektek, és nagyon nagy örömmel olvastam a 2 újdonsült kismamáról (bocsi, a nevekkel még bajaim vannak...), főleg, hogy mi is 02.14-én voltunk utoljára a dokinál, tehát együtt várakoztunk, egyikőtöket azt hiszem, biztosan látta, mert kiült az öröm az arcára!!!
Remélem, nem bánjátok, hogy új taggal bővültök!
Jó éjt!
Timi
lkt
 
 


Szia Timi Kép
Üdv itt. Sajnos én nem tudok válaszolni a kérdéseidre, mert nekem még az első randi is hátra van, de a többiek majd biztos segítenek.

wish
 
 


HajneszKép
nem beszéltünk darabokról és nég konkrét időpontom sincs. Ezek majd jövő szerdán derülnek ki.
Tényleg nagyon jó a dobozka. Először azt hittem, hogy ez a "hülye" doki fogamzásgátlót írt fel, aztán elolvastam a tájékoztatót Kép!
Hogy vagy? Minden nap imátkozom érted, ahogy korábban Enigmáért, hogy sikerüljön!

KavicskaKép
Írj oda, ahova gondolod! Alányok előtt az életem nyitott könyv!
Ha csak most kapcsolódtál be, akkor azt biztos nem olvastad még, hogy nálam a PCO csak az első lombikos stimu után alakult ki. De a dokim nem is törődik vele.
De én attól tartok, hogy ha kell még egy stimu, akkor gondot jelenthet! Ciklus első felében nagyon fájnak és szúrkálnak a petefészkeim, de nincs már tünetem.
Azért remélem a sárgatest ki tud majd fejlődni.
Amúgy PCO-val simány lehetsz babás! Lehet, hogy a closty nem elég, de annyira nem vészes a helyzet!
Ha be tudják indítani a peteérést, akkor a sok ciszta nem jelenthet gondot!
Na most jól megnyugtattam magamat is Kép!

ÉLJENEK AZ ÚJ BABÁSOK!!!! Enigma KépKép; LavyKépKépÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülök nektek!
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


StellaKép
Hú, nem is tudod, milyen sokat jelent nekem, amit írtál!!! Köszönöm!!!
Nem is tudom igazán, hogy vagyok...remények és kétségek között, de úgy higgadtan.Kép Figyelem a jeleket, kicsit szomorkodom, hogy nem erősödik a cicifájás, hanem mintha enyhülne és már a patik is jönnek elő, ami ugye tudjuk minek a jele...Kép Most azért vettem tesztet, nem leszek olyan fegyelmezett, mint múltkor, hogy megvárom a 2 hetet, jövő kedden (ha addig kibírom) tesztelek.
Én először fogigátlónak néztem a gyógyit Kép.
Ez a jövő szerda nagyon sok mindent tartogat számunkra!
Hajni
hajnesz
 
 


Szia TimiKép
Üdv a fedélzeten! Szívesen segítenék, de én nem a Dévaiba járok, csak itt "lakom". Annyit tudok mondani, hogy ha ciklusmonitorizálás van, akkor elég gyakran kell találkoznotok a dokival. Ez sajnos ezzel jár. Szomorú, hogy ennyire főváros-orientált még az asszisztált reprodukció és csak elvétve akadnak a nagyobb vidéki városokban ilyen részlegek. Ha jönnek a lányok, biztos többet mondanak majd!
Hajni
hajnesz
 
 


SZiasztok ENIGMAKép + 2KépKép

OLyan boldog vagyok hogy neked is sikerült, hogy mindjár égbe ugrok. Hú most legalább tudunk irni egymásnak hogy ki mit érez?
Én most tljesen jól vagyok, a tünetek hasonloak mind eddig.
Az a baj hogy csak két három naponta tudok feljönni a forúmra, de remélem nem haragszik senki ha nem rögtön tudok gratulálni(ez neked szól EnigmaKép )

Szanika, sebaj.A legtöbb esetben a harmadikból sikerül meg a negyedikböl. De tényleg, sokan mondták.
Ne add fel, Dévai bácsi segit mindenkinek.

Szia TIMI

Hú jó lenne tudni hogy nézel ki és kb hánykor voltatok a linikában? Mi k.b. 8-kor jöttünk ki a rendelöböl, egy UH képpel a párom kezében és mindenkinek fülig mosólyogtunk. És mindenki vissza mosólygott. Ez olyan jó volt.

Na, szóval:Elkezdödött a gyogyszeres kúra, kaptunk 10 db Gonal F + 5 db Merionál injekciót meg egy zacskó bogyot, másnap elkeztem a kúrát és a negyedik napon kellet vissza mennem vizsgálatra. amikor megálapitótták hogy elindult egy kissebb hiperstimúlácíó. Szerencsem volt hogy még lehetett rajtam segiteni, és rögtön vissza vette a doki negyedre a gyogyszer mennyiséget.
Utánna a második napon újabb vizsgalat amikor közölte a doki hogy 2 nap mulva punkcíó.
Tehát a kezdettöl a mütétig háromszor voltunk.
Nem sok.
A többi már sokmindentöl füg. Nekem hála az égnek öt napi tudták táplálni a laborba öket.
Rizikó volt mert a tizeegyböl csak kettö maradt meg.És az a kettö itt van a szivem alatt.
Hát enyit tudtam segiteni, várom az újabb kérdéseket hátha hasznos lehetek.

Sziszuka: Üdv köztünk
Igen a segitségeddel találtam ide, de azért a ottani lányokat se felejtetem el.
Te is Dévaiba jársz?
Már nem emlékszem o)
Irj valamit!!!KépKép

Ennyi voooooooot KépKépKépKépKép-ák
Majd jövök
lavy
 
 


Wish! Szerintem addig örülj, amíg nem kerül sor a lombikra! Az igaz, hogy sokkal nagyobbak úgy az esélyek, de az azért testileg és lelkileg is nagyon megterhelő. Nem tudom, hogy az inszemnél konkrétan milyen beavatkozást végeznek, de az csak nem lehet vészes. Én most az átjárhatósági után teljesen úgy állok hozzá, hogy amíg csak lehet, minimális orvosi segítséggel próbálkozzunk...

Timi, üdv közöttük, örülünk, hogy itt vagy. Hát, ahogy én hallottam, tényleg pár napos feljövetelekre számíthattok, ugyanik elég gyakran van UH, hogy ellenőrizzék, hogy minden rendben van. Én ebben nem vagyok illetékes, mi még nem tartunk ott. Gondolom, majd a többiek is szép lassan megérkeznek, és válaszolnak neked!

Lányok, én azt nem értem, hogy a Dévai alapból mért nem néz olyanokat, mint mondjuk lombik után. Mi még csak "spontán" próbálkozunk, de mondjuk engem baromira érdekelne, hogy hol akadunk el, ha egyikünknél sem találtak semmit. Gondolok itt arra, hogy megnézhetné, hogy elkezdődött-e a sárgahormon termelés, van-e jele pici beágyazódásnak, ilyesmi. Nem? Gondolom, az irányítottnál azért már ilyesmiket is vizsgál majd.
png
 
 


Sziasztok!

Stella!És Mindenki akit érdekel!


Köszi a lehetőséget,tényleg nem tudtam,hogy nálad ez ilyen "új keletű" dolog.Sajnálom,hogy épp a babáért való kűzdelemben sikerült ilyen borzalomra szert tenned.Ami engem illet jóval rosszabb a helyzetem.Én 19 éves korom óta tudok a pco-mról,minden külső és belső jegyeit sikerült magamra vennem,kb. 25 éves korom óta kezeltek is.Menstruálni nálam sosem volt felvett szokás-amit nem is sajnáltam-amíg rá nem jöttem,hogy mostmár babát szeretnék.Igaz kicsit későn találtam meg az igazit,de jobb későn mint soha.
A Closti nekem volt amikor használt,de igazán jó sosem volt,menstruálni kizárólag a Norcolutra hajlandó a szervezetem,igaz amig szedtem a Diane 35-öt,addig szinte rendszeresen volt vérzésem....dehát az csak ,,ál buli" volt.
Most a minimálisan megemelkedett vércukor terheléses értékem miatt szedek vércukorszint csökkentő gyógyszert,és elkezdtem fogyókúrázni,mert erősen túlsúlyos vagyok annak ellenére ,hogy nem gurulok.Az előttem lebegő cél segít kicsit,de így is nagyon nehéz a dolog.De ennyit a panaszról.Kép
Van egy olyan kérdésem ,hogy mivel a páromnak még nem volt sperma vizsgálata,amikor megyünk az első konzultációra,akkor kell -e produkálnia, vagy arra majd külön időpontot kapunk?Hányszori vizsgálat szükséges?Hallottam olyat,hogy kezdetnek két eredmény kell .???
Ma kiírattam a vérvételeket,meg az EKG-t,lehet hogy vérszegény leszek?KépKépBezzeg a páromnak,csak három vizsgálat,és még azt is elintézem neki,hogy csak egyszer szúrják megKép
Na persze nekem nem kell szobára mennem magammal,mint nekiKépTényleg ezt hogy élik meg a pasik.Az én párom fiatal is,félénk is,persze nem sajnálom(azthiszem)csak hát a lelke.....
Na jól van nem liturgiázok többet,mert velem lesz tele a lapKépKöszi előre is a válaszokat!
Sziasztok!
kavicska
 
 


Nekünk már kész volt az andrológiai vizsgálat, mire mentünk, úgyhogy csak találgatni tudok Kép Gyanítom, hogy nem csinálják meg azonnal, mert előtte kell tartani ált. három nap szünetet. Amúgy, ha bármi kérdésed van, nyugodtan csörögj oda, az asszisztensek nagyon kedvesek, biztos segítenek. Legjobb, hogy ha fél három és három óra között csörögsz, mert akkor nincs benn a doki, és ők veszik fel a telefont, meg akkor van egy kis lazítás a napban. Nekünk csak egy vizsgálatunk volt, az elfogadta. Akkor kér többet, ha az általános szintfelmérésen valami bibit talál, és akkor pontosítják a vizsgálatot. Ha tényleg babát szeretnétek mind a ketten, akkor semmi probléma nem lesz a lelkiekkel, ez egy normális orvosi vizsgálat Kép
Szorítok majd neked nyolcadikán! Addig is jó rohangászást, és ne hagyd magad, bárhol akadékoskodnak is!!! És figyelj, hogy minden papírod le legyen pecsételve!
png
 
 


KÖSZÖNÖM SZÉPEN kedves, Wish, Hajnesz, Png, Lavy és Kavicska!

Lavy, ha Ti 14-én 8-kor voltatok a klinikán, akkor sajnos nem találkozhattunk, mi 10.45-től 2-ig voltunk a Dévaiban. Azért nagyon gratulálok, és lelki szemeimmel látom, amint madarat lehet Veletek fogatni a Dokitól kijövet!

Kavicska, az andrológiai vizsgálat, ha a körülmények adottak, tehát rendben a 3-5 napos megtartóztatás és biológus is dolgozik éppen,akik ha jól tudom 8-4 között dolgoznak,de talán nem minden nap, akkor szerintem már az első vizitkor megtörténik a párod vizsgálata is. 14-én is volt egy páros, aki először volt, és náluk is megvolt a mintaadás. Ha ez az első eredmény rendben van, akkor nem kell ismétlés, én úgy gondolom. Anno nálunk a Nyírőben azért kellett a férjemnek kétszer mintáznia, mert már az első sem stimmelt.
Ha esetleg az első találkozókor nem jön össze a párod vizsgálata, akkor is nagyon gyorsan, pár napon belül mehet. Ez nálunk is így történt novemberben,3 nap múla ment a férjem, sőt a biológus azonnal( kb 1 óra múlva) meg is mondta, hogy milyen az eredmény, tehát mire alkalmas.
Attól ne aggódj, hogy a párodnak nagy törés lesz. Én is mindig kérdezem a férjemet, hogy mennyire volt borzalmas. (természetesen óriási diszkrécióval zajlik a Dévaiban is a "mintaadás")
Egyszerű ez a történet, kettőnk közös akaratáról és harcáról van szó, a harcnak ez is a része.
lkt
 
 


KavicskaKép
Az egyik kolléganőmnek is hasonló előélete volt (talán félévente menzizett), mint neked és gyógyszeres kezelésre sikerült elindítani nála a peteérést. MEg is születtek az ikerlányai. Aztán egyszercsak kezelés nélkül kopogtatott náluk az öcsike isKép!
Szóval fel a fejjel.
Mi vagyunk Dévaisok, de nélunk úgy volt a kiskatonavizsgálat, hogy a doki adott egy kis üveget, amit kövi héten kellett megtölteni (5 napi remeteség után) és azt vizsgálták be. Szóval mi vittük a mintát. Kétszer kellett bevizsgálni, mert nem voltak jók az eredmények!
Ez egyáltalán nem ciki, mert a dokihoz majdnem mindenki hasonló céllal és gondokkal megy.

EnigmaKépKép; LavyKépKép
Hogy vagytok???
Vannak már tünetek?

HajneszKép
Most már nagyon izgalmas!!!
Nyugi, minden rendben lesz! Nem kell még érezned semmit! Látod, Enigma sem érzett semmit, aztán mégis...
Nagyon szorítok!!
Stella

Kép
stella9
 
 


Lányok
Amint írtam már,Én is PCO-s vagyok...és a Dévai az insem elött,úgy csinált peteérést,hogy elötte már fél éve nem volt menzeszem.Vérvétel hegyek...nyoma sem volt peteérésnek stb.,gyógyszerrel vérzést csinált és jött a stimulálás,insem...és bejött!
Szóval elég bonyolult eset voltam...
Fel a fejjel!
pusza Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Csajok!
Ha valaki meg szeretné nézni kik költöztek a pocakomba feb. 9-én, a profilomban van kép. De jó lenne, ha még ott lennének!!!
Hajni
hajnesz
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?