Új privát üzeneted érkezett!

@anniel: ha valami baj lenne, a tüneteid is megszűnnének egyik napról a másikra, legalábbis meg szoktak.nekem is elmúlt az émelygés, a szuperszaglás, a fáradtság, csak a melleim maradtak nagyobbak,de nem voltak már annyira érzékenyek.

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

Anniel! Gratulálok! Nem jöttem jó ideig. De most visszaolvastam. Ha csinálsz mèg tesztet tedd fel ide. Köszi.

Velem nem sok mesèlni való törtènt. A 10 cn-on járok. Következő hónapban egy ève lesz, hogy belevágtunk a 4. babaprojectbe.

Szerintem nagyon közel vagyok márva sikerhez.

Jövőhèt szerdán megyünk a Balcsira. Előtte hètfő-kedd körül lesz az ovum.

Mindenkinek további szèp nyarat.

10. Cn
caroline4

Sziasztok!

Elküldöm Nektek az LH teszteim képét.
Ma van a 15.nap, ezek alapján mit gondoltok?
Tegnap és ma du. sikerült együtt lenni, úgyhogy nagyon kiváncsi vagyok, mert ez alapján ugye "tökéletes" időzítés, csak az a "baj", hogy lassan 1 éve mindig "tökéletes" az időzítés, úgyhogy most nagyon várom, hogy ez milyen "eredményt" hoz :)

Anniel, hogy vagy???

Caroline, Nektek előre is nagyon jó nyaralást :)
Mi 2 hét múlva megyünk a Balcsira, pont ott kell(ene) megjönnie, de nagyon nagyon nagyon remélem, hogy nem fog :) nagy duzzogva lemondanék a fürdőzésről :D:D:D:D:D

Szóval a kép, mit gondoltok?

dinyus

Ajj, a mini kép nem mutatja a lényeget, de ha rákattintatok, kiadja a teljes képet :)

dinyus

@dinyus:
En nem vagyok Lh szakerto de szerintem a 13.cn-on volt pozi a teszt.Onnantol 24-36 ora mulva erik meg a tuszo.Szoval szerintem jo az idozites nagyon ;-)

mimkosz
Budapest

@dinyus:
Pontosan ugyanazt mondom, amit mimkosz. Tökèletes időzítès.

Ovus fájdalmad is volt?
caroline4

Köszi a választ csajok :)
Érezgettem egy kis görcsölést, de szerintem enyhébb volt, mint pl előző hónapban.

dinyus

Csatlakozom az előttem szólókhoz!! 13 cn volt pozi teszt, így nagyon jól sikerült időzíteni!!
Megy a drukk!!! Ahogy mindenkinek!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

lolo8280
2315 Szigethalom

@dinyus: Én is csak egyet tudok érteni a többiekkel :)

Mi tegnap voltunk a balcsin, több kismamam is volt kisebb-nagyobb pocakkal.

Sok sikert!Drukkolok!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

anniel: hogy vagy? remélem minden rendben veled/veletek
mrshope, dinyus: nektek megy a drukk!!! remélem nemsokára hozzátok a kétcsíkos teszteket!

Én egyre türelmetlenebb vagyok, hiába szervezek egy csomó programot, úgy érzem, mintha megállt volna az idő, talán még soha sem vártam a nyár végét, most meg nem győzöm kivárni. De augusztusban két hetet is szabizok (kétszer egy hetet), a többi napon pedig mindig dolgozni fogok... remélem majd kicsit gyorsabban elrepül így az idő.
Egyébként le a kalappal caroline és mrshope előtt, hogy tudtatok változtatni, és nem görcsöltök rá a babásodásra, mert őszintén szólva nekem ez nem megy naponta százszor idelesek, hogy vajon írt-e valaki valamit. Ezerszer kiszámoltam már, hogy majd ha ekkor és ekkor sikerül teherbe esni, mikor fogok szülni. És pedig még nem is próbálkozhatunk! Nem is tudom mi lesz kövi ciklustól.

Kivel mi újság, hogy telt a hétvége?Olyan kár, hogy sokan nem is írnak a nyáron, vagy csak hébe-hóba.

7.cn

sjucus13

@sjucus13: Teljesen megértelek, én is ugyanígy vagyok ezzel!
Valahogy nem tudom még teljesen elengedni a témát, én is minden hónapban megnézem hogy akkor vajon mikor születne a baba.
Hozzáállásba talán már kicsit sikerült lazulni, de még azért van mit haladnom
Nekünk most van itt az idény, hogy van egy kis pihi és lesz időnk egymásra is.
Mi tegnap a Balcsin voltunk (' napos kirándulás,strandolással meg programokkal), ma jöttek hozzánk rokonok születésnapozni.
Mostmár alig várom hogy lepihenjek, kicsit sorozatotnézzek és megigyak egy pohár jó bort.

Remélem mindenkinek jó hétvégéje volt!

20.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Köszönöm szépen az érdeklődést, csak hétvégén nem voltam gép előtt. Hát még mindig aggódok, a fájások vannak, ma hajnalban erősebb volt, mint eddig, de hányingerem még van, meg érzékenyebbek is a melleim. Gyomorégésem nem volt a hétvégén, de lehet azért, mert reggeliztem, és hétköznap nem szoktam. Szerdán csinálok újra tesztet, remélem erősebb lesz a jel, és akkor picit megnyugszom. De nagyon félek
anniel

Anniel: elkezdted szedni a magnéziumot? Amíg nem mész orvoshoz ezzel tudsz a legtöbbet segíteni a picurnak, és persze azzal, hogy lehetőleg nem stresszelsz, bármennyire is nehéz. ;-)

sjucus13

sjucus13

Igen, Magne B6-ot szedek. Néha fáj, néha meg semmi, elég furcsa. Igyekszem nem stresszelni, tudom, hogy nem kellene, csak mindig eszembe jut az előző kettő. De reménykedek :)

anniel

@anniel:

bocsi, lehet, hogy volt róla szó régebben, csak én lemaradtam... az előző kettőnél Neked mi volt?
Ne gondolj a múltra, rendben lesz minden :)

dinyus

dinyus

az elsőnél a hatodik hétben volt egy pillanatnyi vérzésem, nem sok, de nem is kevés. Mentem az orvoshoz, és már nem látott semmit, már elvetéltem(ez a vetélés külföldön, erdélyben történt meg, nem a saját orvosomnál). Ez a vetélés magától végbement, nem kellett műtét. A másodiknál a hatodik héten elkezdtem minimálisan barnázni, akkor az orvos felírt progeszteront. Párnappal később erős vérzés, klinikára rohanok, mert hétvége van. Vérömlenyt talált az ügyeletes, a méhszáj és a petezsák között, egy hét pihenő. Nyolcadik hét elején megyek orvoshoz kontrollra, nincs szívhang, műtét. Kivizsgálás: folsav felszívódás, de nem a kórós, semmi más. Doki mondta, amint pozitív a teszt progeszeron és aspirin protect szedése. Ezeket már az elmaradt menzesz első napjától szedem. Most kezdem a hatodik hetet.
anniel

@anniel:

Köszönöm a választ!

ne aggódj, próbálj tényleg nem stresszelni, és minden rendben lesz.
(nekem is sajnos a 6. heti UH-n már nem láttak semmit, végig barnáztam, már jócskán a fogantatás előtt elkezdtem, és úgy cca összesen 6 hétgi barnáztam :( )

dinyus

dinyus

Köszönöm, igyekszem nem aggódni. Egyedül a hasfájás zavar, a hányinger, gyomorégés, szédülés nem, mert azokról korábban is hallottam :) a hasfájás kicsit ijesztő, de tegnap mondjuk jobb volt, ma reggelig, ma megint fáj, meg egyre többször pisilek. Úgyhogy több a jó jel, mint a rossz :) Igazából a férjem a fékem :) Ő még kevesebbet tud a terhességről (mivel férfi :) ), de olyan határozottan mondja most  dolgokat, hogy hajlamos vagyok elhinni.

anniel

Mrshope mi újság? Ti most fogtok költözni is, ugye? Mikor tesztelsz?
Dinyus? Nálad mi a helyzet?

sjucus13

@sjucus13:

én ma vagyok a 20. napon, elvileg jövő hét szombaton kellene megjönnie (remélem, nem fog), de ezt én már szerda környékén látni fogom, mivel én 2-3 nappal előtte el szoktam kezdeni pecsételni.
Ráadásul jövő hét pénteken megyünk le a Balcsira (most nagyon nem várom), úgyhogy nagyon bízom abban, hogy esetleg ott jövő hét szombaton egy +t tesztelhetek :)
Persze, magamat ismerve, ha nem kezdek el pecsételni, akkor már pénteken reggel ellövök egy 10-est :)
Egyelőre még "jelet" nem érzek, picit tegnap görcsölgettem, de én a múltkor is a cicinövekedésből illetve egy "húhahazamegyebefalokegyrántottátmegcsináltamésnemkívánom"-ból éreztem, hogy van valami, de még azzal nyugatom magam, hogy azért még korai lenne mindkettő :)
Úgyhogy igyekszem türelmesnek lenni, és csak várni és várni :)

dinyus

@dinyus: Nagyon nehéz türelmesnek lenni!
Èn mindig tükön ülök a vége felé :-D
Nekem ma jött meg szombattól indul a Closti, 16.án meg ultrahang.
A doki úgy írta hogy 10-12.cn ultrahang de mivel egy héten egyszer rendel ezért a 13.cn lesz belőle remélem nen csúsz

krystin
Budapest XXI. kerület

Remélem nem csúszok le róla!

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

reméljük, hogy nem :)

igen, ez a türelemjáték a legrosszabb....
de, ha szerda csütin elkezd a pecsételés, akkor már túl sok esélyt nem látok rá, úgyhogy már "csak" 1 hetet kell türelmesnek lennem :D:D:D:D

Ezeket a jósló LH teszteket mikor és hogyan szoktátok csinálni?
(melyik napszak, kb mikor) stb

dinyus

@dinyus: Olyan rossz ez az allandó bizonytalanság es reménykedés.
Nekem mikor mar éreztem hogy meg fog jönni még mindig reménykedtem hátha nem, csak úgy érzem stb...aztán persze mindig kiderült hogy baba a kanyarban sincs.
Kitartást neked!

Én délután-este beosztástól függően, délelöttösben délután 4-5, délutánosban és éjszakásban este 6-8 fele.
Mikor szabin vagyok akkor délután 4 és 6 között.

1cn.

krystin
Budapest XXI. kerület

és mikor érdemes azt a "leghamarabb"?
ha már nem bírok a türelmetlenségemmel :D

dinyus

Jaaaj josló...
Elnéztem!
A joslót reggelente kell csinálni mint a terhességi tesztet!
És napokon keresztül mert akkor látszik hogy hogy változik.

Szerintem próbálj meg picit lelazulni, mert nekem mindig a nagy izgalmakból lesz a legnagyobb pofáraesés, persze te tudod neked hogy jó.

Én sose joslóztam, nem látom értelmét, nincs kézzelfogható biztos eredmény, mire látnám hogy mivan addigra már egy érzékenyebb terhességiteszt is kimutatja.

krystin
Budapest XXI. kerület

@dinyus:
Szia, 8-9. DPO-tól folyamatosan reggeli első pisiből. Én csináltam, nekem mutatta is, 12. napon a 10es Hcg is kimutatta Benit :)

kiscsillag201
Dunaújváros

@krystin és @kiscsillag201:

köszönöm a választ :)
EGyelőre csak érdeklődtem, én sosem csináltam még ilyen jósló tesztet, mert igen, én is úgy gondolom, hogy egy 10-es érzékenyésgű már azért előtte 1-2 nappal TALÁN jelzi a babát.
Kb ugyanannyi izgalmam van  most , mint minden hónapban, talán csak egy "hangyafasznyival" több (bocsi), mivel most lekövettem LH teszttel.
De ugye, mint írtam, ha elkezdődik a pecsételés szerda körül, akkor már nincs is szükség korai tesztre sem :( :)

dinyus

Elérkezett az idő, hogy bmutassam Anettet :) Csoportbaba :) 3260 gramm 52 cm, augusztus 2án született :)

szandra0408

@szandra0408:
Hatalmas gratula!! Gyönyörű kisbaba!!!
Nagyon jó egészséget kívánok nektek!!!

lolo8280
2315 Szigethalom

@szandra0408: Gratulálok!Sok boldogságot és egészséget!
Gyönyörű baba!

krystin
Budapest XXI. kerület

Szépséges kicsi lány! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok! Jó babázást! :-)

sjucus13

Szandra, csodálatos a baba, gratulálok :-)

Lányok, van egy kérdésem....
Most du mentem pisilni, és a tisztaságin van egy barna folt. A 23. Napon vagyok, ovu elvileg a 14-15 nap között lehetett, a 13. Napon volt ugye nagyon erős ovu tesztem. Mindig 28 napra jön meg, létezik, hogy ennyivel előbb megjönne?
Úgy lenne papír szerint, hogy jővő szombaton kéne megjönnie, és akkor szerda-csütire "vártam" a barnàt....
Most ez teljesen megzavart.....

dinyus

@dinyus:
Beagyazodastol is lehet!

mimkosz
Budapest

@szandra0408:
Nagy gratula! Ó de kis cuki baba. Hogy figyel, olyan drágaság. De jó neked is már. Jó egèszsèget sok tejcit.
caroline4

@dinyus:

Tènyleg lehet beágyazódástól. Szorítok.

Èn a 18. Cnon járok, semmi jele az ovunak. Tojcsis nyák eddig nem volt, ovutesztet a 16. Cnig tudtam csinálni, aztán elfogyott. A hőm 36,4 ma reggel is. Lehet nem lesz ovum ebben a ciklusban, mert tojcsis nyák mindig szokott lenni, mostmeg nèha krèmes máskor vizes.

Nem èrtem, de most valahogy nem is izgat a dolog. Olykor együtt vagyunk, majd meglátjuk mi lesz belőle. 2 hèt múlva újra meló.

Voltunk a Balcsin, Siófokon. kifogtunk 2 fantasztikus ragyogó napsütèses napot. Aztán mielőtt hazajöttünk volna mèg megnèztük a Szigligeti várat. Csodaszèp kilátás volt.

caroline4

caroline4

caroline4

caroline4

caroline4

Köszi csajok. Bennem is felmerült a dolog, tekintve, hogy ilyen mèg a 33,5 év alatt (jó, nyilván mem ennyi, mióta menstruálok :-)) sosem fordult elő.
Tehàt, most vagy nagyon megviccel a termèszet, és pár nappal előbb jön meg, vagy tényleg lehet a beágyazódàs. Valahogy most amúgy is türelmetlen voltam, de ezek utàn még jobban.
Volt olyan itt, aki a beágyazódásnál barnázott?

Caroline, szép helyeken voltatok, és az időjárást is tök jól kifogtátok :-)

dinyus

@dinyus:
En nem.
Azota van barnazas?Vagy elmult teljesen?
Bar ha azt irtad hogy a 13.cn-on volt pozi az ovuteszt,akkor most meg nagyon korai lenne h megjojjon.
Caroline nagyon szep helyen jartatok!
Szeptemberben kezditek a kivizsgalast ha most nem jonne ossze?

mimkosz
Budapest

Sziasztok csajok! Dinyus, megy a drukk!:-)
Nálam ha jól éreztem holnap lesz ovu, persze még nem próbálkozhatunk, de akkor sem tudok elszakadni a témától, ezért a mostani ciklust főpróbaként fogom fel, próbálom felismerni a testem minden rezzenését, minden apró jelet, hogy majd a jövő ciklusban nagyon ügyesek lehessünk.

sjucus13

@mimkosz
Igen, elég korai lenne..... Csak a tisztaságin láttam nyomàt, meg ha megyek wc-re, a papíron 1-2 mini pötty, ha nagyon erőltetem a szememet, akkor látom.
1-2 napon belül talán okosabb leszek, csak hát ugye ez a várakozàs :-)

dinyus

@dinyus: Kitartás! Valahogy biztos lesz, úgy még nem volt hogy ne lett volna sehogysem!

Én elkezdtem a Clostit,ma van a 3. napja, a 13. napon megyek UH-ra, majd ott kiderül mit sikerült vele elérni.
Multhéten voltam a védőnőnél as program keretében, nagyon jó beszélgetés volt megnyugtatott hogy az a csomó minden amit érzek normális.

Képzeljétek egyik ismerősömnek most sikerült a 4. lombik!
Nagyon régen próbálkoztak, külföldön élnek hol csak 3.-at támogat az állam.
Úgy mentek el, hogy ez az utolsó kör és ha nem sikerül akkor hagyják az egészet.
Nagyon örülök nekik, mert ők abszolút megérdemelnek egy babát és tisztességben is fogják felnevelni!

5.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

Neked is köszönöm a kedves szavakat :)

Mindenképp számolj be az eredményről, hogy mit mondott a doki :)

Az ismerősödnek meg gratula :):):):)

dinyus

@mimkosz: a meddősègibe ugyan kaptam beutalót, de időpontot mèg nem kèrtem. Pedig kène.

caroline4

@caroline4:  Szerintem kérj minnél hamarabb mert ahogy hallom baromi hosszú a várólista :(

krystin
Budapest XXI. kerület

Már többször hívtam a megadott számot, de eddig senki nem vette fel. Pedig a megadott időben hívtam. Szerintem valamièrt a Jó Isten nem akarja hogy oda kelljen mennem. :D

caroline4

Kivel mi újság? Anniel voltál már dokinál? Hogy vagy? Elmúlt a görcsölgetés?
Nálam ha minden igaz, elkezdődött a visszaszámlálás az utolsó mensesig. :-D de jó is lenne!!!

16.cn/2.dpo (?)

sjucus13

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?