Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Nekem is elkezdődik az újra próbálkozás. Egyre bizakodóbbak vagyunk, szemmel láthatóan rendeződik a ciklusom. 

@mrshope:

mi a helyzet? még mindig semmi?

5. cn

Lilypie First Birthday tickers
cseniko

@cseniko:
Köszi az érdeklődést, ma reggel leesett a hőm, és nagyon görcsölök, de még nem jött meg. Szóval mostmár csak várom, hogy túl legyek a mensin, hogy mehessünk tovább.

Az LH teszt eredményről van valakinek valamilyen ötlete, hogy miért volt szinte pozitív? David tesztet használok.

Augusztusban ünneplem a 30. szülinapomat, nagy vágyam volt, hogy anyukaként, vagy kisbabával a szívem alatt ünneplem ezt szülinapomat, már akkor is, mikor még a férjemet sem ismertem. Egész életemben az volt az álmom, hogy fiatal anyukája leszek a gyermekeinknek. Azt hiszem ezt az álmot is el kell engednem. Nagyon csalódott vagyok, és értetlen, mert sosem gondoltam volna, hogy valaha is gondunk lehet a gyermekáldással. Most fog indulni a 13. ciklus amiben próbálkozunk, ebből a 3., hogy nem vagyok orvosilag meddő. Lehet, hogy komolyan el kell gondolkodnunk az inszemináción....
mrshope
Budapest

@mrshope:
Nem lehet,hogy az is a gyogyszer miatt volt amit szedtel?
Parod volt spermavizsgalaton?Ne haragudj de nem emlekszem!
Nagyon drukkolok neked!Meg persze mindenkinek.
Babamama ud ujra itt.Jo lesz az augusztusi dokilatogatas?Itthon mesz?Ha valamikor hazajossz akkor endokrinologust keress fel mindenkeppen.Sztem ha o rendbe teszi a dolgokat akkor tuti hamar fog jonni a baba.
Dinyus akkor indul az uj honap!
Caroline mi ujsag?

mimkosz
Budapest

@mimkosz:
Gyogyszer amit szedek: Letrox a pajzsmirigyre, ès a Utrogestan a progeszteronra, ami nem befolyásolja.
Voltunk, àtlag feletti a fèrjem eredmènye, ennèl jobb nem is lehetne.

1.cn - megjött ahogy számítottam is rá... :-(

A többieknek mindent bele, nagyon drukkolok!
Mi holnap írjuk alá az új lakás szerzôdèsünket, így lesz munka bôven a költözèssel, otthon szèpítèssel. Itt már lesz gyerekszoba is... Remèlem ez majd szerencsèt hoz nekünk ebben a ciklusban.
mrshope
Budapest

@mrshope: Ne keseredj el,tébyleg menni kell tovább nekem Lolo jut mindig az eszembe 42 ciklussal!
Érdekes én is mindig úgy képzeltem, hogy elkezdünk próbálkozni és egyből sikerül is.Persze eszembejutott hogy mivan ha nem, de azért mégis hittem benne hogy egyből meglesz a csoda.
Nekünk szeptemberben lesz a 3. házassági évfordulónk én is úgy gondoltam hogy 3-asban ünnepeljük,de már nagyon kevés esélyt látok rá.
Próbálj meg annak örülni hogy megjött rendesen volt hogy én már annak is nagyon örültem volna.

Nekünk ott áll a gyerekszoba,butorokkal meg zsákokba a cuccokkal alig várom hogy végre már elkezdhessük festeni (ha a szín miatt kell,most lányos) meg rendesen berendezni.
Mikor bemegyek mindig érzem hogy hogy hiányzik.

Az orvos kézzel rajzolt hőbörbét kér, hát elég mulatságos nem ezt szoktam meg

6.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Csajok, ne keseregjetek :)
Nálunk is van gyerekszoba, egészen pontosan akár kettőt is röhögve kialakítunk.
Az egyiket jelenleg vendégszobában, a másikat pedig épp  háztartási szobának használom :):):):)

Én is fiatal anyukának tervzetem magamat... aztán ez megdőlt, mivel a férjemmel, mikor találkoztam, már 30 elmúltam, mire megvettük a házat (persze a bankkal közösen XD), meg megvolt a lagzi, én már elmúltam 32, ő 35.
Aztán jött a sok stressz, a megszokás, és hipp-hopp már 33 is elmúltam... :(

Mindig 2 gyereket szerettem volna.... mostmár 1nél is a földhöz csapkodnám a fenekemet örömömben :D:D:D

Furi volt ez a mensi, várom msot a mai napot, ugyanis ugye szerdán elkezdtem pecsételni, aztán pénteken/szombaton megjött. AZért /, mert pénteken görcsöltem + akkor már barna+piros volt, aztán szombatra lett piros, viszont tegnap már mindössze 1 tisztasági betét elég volt, reggel a wc-zésnél pedig szinte semmi.... úgyhogy kiváncsi vagyok a mai napra, hogy mit produkálok, de ha szinte elmúlt, akkor életem legrövidebb ciklusa volt :D

Én még mindig ott tartok, hogy képtelen vagyok hőmérőzni, mert én max 6 órákat alszom naponta, és annyira rapszódikusan telnek a napjaim.... de ha szeptemberig semmi, akkor megbeszélem a dokival, hogy hogy alakítsam ki, hogy jó legyen és valós értéket mutasson.

Szóval Lányok, fel a fejjel, ahogy nézem, kb most indítja mindenki az új hónapot, úgyhogy hajrá hajrá :)

Lilypie Pregnancy tickers
dinyus

Sziasztok.
Èn mèg nem járok új ciklusnál. Jó lenne inkább terhessèggel indítani.

Ha a pozitív ovuteszt utántól számolom,akkor a 13. Dpon járok. De ha az ovuteszt utáni ovusfájdalom megjelenèsètől, akkor a 11. Dpon járok.

A 10. Dpon szokott kezdődni a pecsètelèsem. Eddig mèg nem pecsèteltem. Melleim teltebbek de azóta se fájnak. Vaterás 10- es tesztjeim mind hómezők. Ma lehet veszek rossmannos tesztet. A gyógyszertári walentin 10- es teszteken (3 db) időn túl megjelent a második csík, ami látható de nagyon halvány, de rózsaszines. 9.-10. Dpon csináltam. Sajnos gyanítom ez ennèl a tipusnál előfordul. Kb 30-45 perc után jelentek meg. Ha babát jeleztek volna, a vaterásomnak is mutatnia kellett volna ma reggel valamit. De semmi.

11. Dpo vagy 13.

caroline4

@caroline4:

Juuuj, akkor hajrá hajrá Neked :):):):):)
Adj még 1-2 napot, (tudom, a legnehezebb várni), de azért a pecsételés nem megjelenése + a teltebb cicik jó jelnek vehető, akár babát is jelezhet :)
Drukkolok, hogy így legyen :)

dinyus

Sziasztok!

Egy újabb hét :) Drukkolok továbbra is mindenkinek.
Nekem jövő hétfőn kellen megjönni. Kicsit fura érzés van a méhemben, mintha enyhe görcsök lennének, és ez a hétvégén is volt. Nem tartom valószínűnek, hogy a siker miatt, de remény az van. Ahogy egyre többet olvasok rólatok, nektek a petpéréssel vannak főleg problémáitok? Nekem a két vetélés és ciszta után inkább a ciklus beállásával vannak gondjaim, kicsit kusza 2-3 napokat is ingadozik mindkét irányba, pedig nekem óramű pontosságú volt. A doki azt mondta, ennyi trauma után ez teljesen természetes, csak így nem tudom mikori a mgfelelő időpont :) Ovu tesztet meg még nem szeretnék használni, mert a férjemet kicsit "ijesztené". Meg igazából ez a második hónap hogy újrakezdtük a próbálkozást, egy nagyobb szünet után.
anniel

Anniel! Pedig az ovuteszt nagyon sokat tud segíteni. Nekem sose ugyanazon a ciklusnapon van ovum.

Lányok!

A gyógyszertárban amazon ès gólyahír terhessègitesztet kaptam most, mindkettő 10- es. Az amazon-ból kettőt vettem. A fèlretett reggeli pisiből megcsináltam az egyiket. 3 perc után kell leolvasni az eredmènyt. Már akkor sejtebi lehetett ott valamit. 15 perccel kèsőbb már fotózni is lehetett. Nagyon halvány, lehet ez a fajta is szellemcsíkos, vagy tènyleg sikerülhetett? Este megcsinálom a másik fajtát holnap reggel meg a másik amazont hogy erősödik-e. Úgy izgulok. De nem èlem bele magam.

caroline4

caroline4

@caroline4: Drukkolok!
Én a képen nem látom a 2.csíkot, de ez nem jelent semmit.
Egyetértek az ovuteszt sokat segít!
Én is elkezdem mától!

A hőmérőzés is jó, csak meg kell tanulni nem annyira rástresszelni.
De ha megnézed a görbéd, sok minden kiderül belőle.

7.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@caroline4

Én is nagyon drukkolok!!!!
Még egyelőre én sem látom a 2. csíkot :(, de holnap reggel is tesztelj egyet mindneképp!!!!!

dinyus

Az biztos hogy halvány. A sötèt controlcsíktól jobbra van egy halványka. De hogy ez is csak száradási vagy sem nem tudni.

caroline4

Reggel csinálj egy újat, és akkor már talán jobban kivehető lesz ;)

dinyus

@caroline4:

Én látok valamit, de nagyon halványan. Drukkolok, hogy szépen erősödjön :)

szandra0408

@caroline4: Kicsit megdöntöm a laptopot akkor határozottan látom, nekem ilyen volt a 11. dpo-s tesztem, drukkolok! Bíztatásként 11-14 közötti dpo-s tesztek, láthatod mennyire halvány a legelső. Annyira, de annyira!!! 

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa

Csajok elkezdett feszíteni nagyon jobb oldalt, nem tudom hogy csak meghúztam vagy a pete érik...
Remélem nem csúszok megint le a peteérésről az ultrahanggal..

krystin
Budapest XXI. kerület

Hmm elmúlt lehet csak húzódás volt.
Néztem amúgy az Almapatikákban van most akcióban az Inofolic 9400 ft.
Nem olyan jó ár mint az internetpatikás volt, de jobb mint itt nálunk ahol 13500.

Most hogy így mondod molyocska ha megdöntöm a telót én is látom :-D

7.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

mizujs mizujs mizujs? teszteltél????

dinyus

szóval :)
caroline4:
mizujs, teszteltél? :):):)

dinyus

Köszönöm az èrdeklődèst.

Molyocska azok lh tesztek,amiket feltettèl. De ari vagy.
Megcsináltam a másik amazon 10- es tesztet. Az is èpp olyan halvány lett, de most csak időn túl. Úgyhogy csak száradási, ès már el is tűnt. Tegnap picit jobban látható volt. Becsapódtam megint. Csináltam a szokásos vaterást is, de full hómező. Sajnos. De mostmár legalább nem remènykedem.

Van jó hír is: tegnap a 11. Dpon egyáltalán nem pecsèteltem. Máskor a 10. Dpon kezdődik. Remèlem ma se fogok. Csütörtökre nemvártam. De szinte tuti h meg fog jönni.

12. Dpo

caroline4

caroline4:
akkor azért még csütörtökig van remény :)
Tudod, van olyan, akinek még a nemvárt napján is alig alig látni :)

dinyus

@caroline4: óóó félrenyomta, olyan buta vagyok! Egymás mellett volt a hcg-s  és a lh-s és nem is figyeltem :) Bocsi, szemfüles vagy. Én még akkor is nagyon drukkolok. 

molyocska
Nagykanizsa

@caroline4:
Caroline en is drukkolok!Viszont a multkori gyogyszer lehet,hogy segitett a barnazasban?
Sztem se add fel a remenyt!!!!

mimkosz
Budapest

A múltkori gyógyszer (duphaston:progeszteron) abban a ciklusban egy cseppet sem segített. Ugyanúgy 4 napot pecsèteltem. Ebben a ciklusban már nem szedtem.
Ebben a ciklusban az inozitolt kezdtem inni. Lehet az segített.

caroline4

@caroline4:
Tudom hogy nem szeded
Csak gondoltam hatha most fejtette ki a hatasat.
Vagy az Inozitol a befuto ;-)

mimkosz
Budapest

Ilyen a mai ovutesztem. Ez jelent valami jót? Ovum nem most lesz. Mensi előtt is szokott ilyen erős lenni? Holnaputánra nem várom.

caroline4

@caroline4:
Reggelente csinálj ovu tesztet azon fogunk látni valamit, de az is több napon keresztül kellene, nekem kimutatta az ovu is már, szurkolok, hogy osszejojjon :)

kiscsillag201
Dunaújváros

@kiscsillag201:
Köszi. De a 10- es vaterásom ès egy 25- ös ex-epilem is negativ lett ma reggeli elsőből. Holnap megjön.

Annyi de annyi tesztet megcsináltam már, elegem lett. Mostmár èn is utálom a teszteket. Nem akarom többet ilyen korán kezdeni a tesztelèst. Tuti megcsinálom, ha van itthon, úgyhogy köv. Ciklusra nem tárazok be ennyit.

Most elèggè le vagyok lombozva. A fèrjemmel tegnap este meg összekülönböztünk. Ő mindig úgy van vele hogy alszunk egy et ès holnapra elfelejtjük. Sokszor sikerül, de most kellett volna egy kis vigasztalás a nèzeteltèrès után. Mèg szóltam is róla hogy ez hiányzik. De csak nem. Ma reggel hozta a kávèt, próbált beszèlgetni de nekem nem megy. Elment dolgozni így. Nagyon rossz. Èn szabin vagyok a kèt lányommal. A fiam a mamájánál van. Írjatok már valamit, ami picit feldobna. Olyan rossz kedvem van.

13. Dpo

caroline4

caroline4:

nagyon sajnálom, és tudom, hogy nagyon nehéz, de tényleg inkább csak a nemvárt előtt 1 nappal tesztelj leghamarabb.
Iszonyat nehéz, de a több nappal előbb elkezdett tesztelés sokszor sokkal rosszabb, hiszen annyival előbb sanszos, h -

A másik, hogy tudom, hogy nagyon vágysz babára, mint itt mindannyian, de tartom azt, amit a múltkor is írtam :)
Mi még az elsőért küzdünk, úgyhogy én sajnos még nem tudom a gyereknevelés örömeit átélni, de Neked szrencsére megadatott ez, ezért próbálkozzatok, de addig is élvezd ki a másik 3 csodálatos gyermekedet :):):):):):)

Fel a fejjel, a legváratlanabb pillanatban fog bekopogtatni a jövevény :):):)

dinyus

caroline4:
most hányadik  napon vagy? mert a vonalzó azt mutatja, h 25, tehát 3 nappal vag ymég most is a tesztelés előtt :O:O:O:O

dinyus

Lányok!

Nézegetem a vaterát az ovui tesztekkel...
kettő típust találtam, az egyik 15 mIU/ml (David) a másik 25 mIU/ml (OneStep).

Kinek melyikről mi a véleménye?
Melyiket érdemesebb?

dinyus

@dinyus: A david nekem sokkal jobban bevált :) pontosan és gyorsabban mutatta az eredményt az one step tetsznél :)

molyocska
Nagykanizsa

@molyocska:

köszi :)

dinyus

caroline4:

Én sem gondolom azt, hogy most minden veszve, még reménykedhetsz. De ha most nem jött össze, a 3 gyereked adjon erőt a továbbpróbálkozáshoz. Ahol 3 gyerek már van, elfér a negyedik, és jönni is fog! :)
anniel

Sziasztok!

Én is a Davidra szavazok nekem bevált!
Kéne ovuteszteljek de délutános vagyok, a melóhelyen meg nem tudok :(
Eddig borzasztoan jött ki a lépés, mensi óta nem is voltunk együtt...
Holnap megyek a dokihoz, bár nem éreztem de remélem nem volt ovu, a naptár hétvégére írja, most nem dolgozom úgyhogy belehúzunk! :-D
Én is annyira szeretnék már babázni!

9.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Helló :)

Na, megrendeltem a DAVID-ot.

Képzeljétek el, tegnap tiszta "középidős" hasgörcsöm volt, amiben az a furi, hogy az 5. napon vagyok.....

Nem nagyon tudom most ezt mire vélni....

dinyus

Jól döntöttèl Dinyus! Szerintem is nagyon jó a David, nekem is bevàlt! Megbìzható, egyèrtelmű! ;)
adele666

Én is a David teszteket használom, és szerintem is nagyon jó választás. "Egy baja van, nekem még sose mutatott pozitívat!! " De egyébként jó minőség. :) 

Most eldöntöttem, hogy se nem hőmérőzök se nem ovutesztelek, csak együtt leszünkamikro jól esik, pihentetem ezt a ciklust teljesen, az előző se volt erőltetett, de még is oda figyeltem hogy mikor voltunk együtt, ovu teszteltem, ovutól mértem a hőt, és most ez sem, ez az utolsó hónapom és kezdődik a tanév, mostmár pihenni akarok. 

Egyébként a 10. cn-on tartok.

cseniko

@cseniko:

:)
köszi Neked is a választ :)
Igazából én még 1 éve, a próbálkozások legelején teszteltem, DM-ben vásárolt ovu teszttel, az 1x mutatott +-ot, erősen, na akkor szóltam apának, hogy harcra fel... és mégse....
úgyhogy utána én is elengedtem a témát, mármint a teszt, a hőmérőzést nem csináltam, mint ahogy már előrébb írtam is, az nekem nem menne.
Aztán most kitaláltam, hogy veszek ilyen tesztet, és amikor érzem, hogy fájdogál a hasam, csak lövök egy tesztet...
erre most ez az 5. napi fájdogálás megzavart, teszt meg persze még sehol :D

Én szeptemberig "jegelem" a témát, aztán akkor majd visszamegyek a dokihoz, ha addig semmi.

@caroline4:
barnázol vagy megjött?

dinyus

@dinyus:
Én is szeptemberben megyek vissza a dokihoz, ha addig nem jön össze a baba, akkor jön az átjárhatósági vizsgálat, de most rendeződni látszik a ciklusom, úgy hogy reménykedünk. :)

cseniko

@cseniko: Sok sikert!
Engem ma sajnos lelomboztak az ultrahangon  
Nem nagyon mondott a doki semmit a leletre is csak az van írva hogy minden normális, de tűszőméret nincs írva, úgyhogy úgy sejtem hogy nincs :(
Az van ráírva hogy a nyálkahártyám 5,12 mm, és hogy a DF nem ábrázolódott.
Így rákeresve azt találtam hogy a Dauglasban folyadék a DF, de tutira nem tudom.
Kérdeztem a dokit hogy gond van?
Azt mondta hogy nincs csak beállytják a ciklusom.
Kaptam Clostibegyl-t 5 napig 1 szemet a ciklus 3. napjától, remélem segít.
A kövi clostis ciklus 10-12 napja között kell mennem ultrahangra újra.

10.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Krystin. A te írásaidat követve, ès azokat amiket a ciklusod mutat, èn a peteèrès hiányára tippelnèk nálad. Kevès mensi, rövid ciklus, ezek a jelei. Sógornőm az első clostys hónap után terhes maradt. 5 èves a kislánya. Szerintem ha sikerül jól időzítenetek, akkor nagyon jó esèllyel babás leszel a closti segítsègèvel. Szorítok.

Nekem tegnap estère megjött.

2. Cn

caroline4

caroline4:
sajnálom, de tudod, új hónap, új remény :)

krystin: 
nekem is az a kedvencem, amikor a doki lát valamit, csak nem részletezi ki....
Úgyhogy elhatároztam én is, hogy szept-ben minden apró részletre rá fogok kérdezni

cseniko:
pont a múltkor gondolkodtam rajta, hogy én a jobb petevezetékemben szoktam mindig szúrást érezni.... és hogy mi van akkor, ha ott nem tud tovább jutni a "kiskatona"?
úgyhogy én is gondolkodtam, hogy erre rákérdezek, hogy ilyet lehet-e "kérni", vagy előtte kellenek egyéb vizsgálatok?

dinyus

@caroline4: Sajnálom hogy megjött, de ne add fel!
A tegnapi hírek után én is elkeseredtem kicsit, mondtam is a férjemnek, hogy most szükségem van egy kis önsajnálatra.
Igen én is így gondolom, hogy nem mindig van peteérés.
Igazából az esik rosszul, hogy ez az én hibám a hülye fogamzásgátló miatt...
De megyegyeztünk a férjemmel, hogy többet nem fogok szedni, megoldjuk máshogy.
Ha tudtam volna hogy a normális ciklusommal ez történik egy percig se szedtem volna!
Mondtam a dokinak, hogy eléggé megborított a fog.gátló, ő azt mondta nincs gond helyrehozzuk.

@dinyus: Szerintem egy kérdést megér!
Én is próbálok kérdezgetni,de nem akarok tolakodó se lenni, ez nem az én dokim ugymond.

Én továbbra is iszom az Inofolicot meg szedem a vitaminokat.

11.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin: szerintem a DF a domináns tüsző lehetett - domináns folliculus, ha nem ábrázolódott az azt jelenti, nincs peteérés. :-(

Én ma voltam hematológusnál, vettek vért, augusztus végén, szeptember elején lesz eredmény. Egyre gyakrabban görcsölgetek, remélem ma megjön.

30.cn

sjucus13

@sjucus13:
Ha jól emlékszem, múlt hónapban is kidrukkoltuk, hogy megjöjjön, úgyhog most is megy a drukk ;-)

dinyus

@dinyus:
Maga az átjárhatóságihoz nem kell vizsgálat, egy hormon laboron voltam csak.

Krystin ne szomorodj el, a closty tuti segíteni fog. Van remény és ne hibáztasd magad a fogamzásgátló miatt. Én nem szedtem mégis gondok vannak a pével. Szóval nyugi, van remény.

cseniko

@sjucus13: Köszi!Remélem rendesen megjön neked!
Ez valószínübb!Erre nem is gondoltam, tököm a rövidítésekbe.
Nem meglepő végülis, sajnos nem mindig van pé-m, örülök hogy legalább adott gyógyszert és nem várunk meg a csodára.
Nagyon kíváncsi leszek rá!

krystin
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?