Új privát üzeneted érkezett!

@cseniko és @krystin

remélem, ++++ tesztekkel szolgáltok majd :)
Nekem is jövő péntekre írja az app, de mint írtam, én most nem nagyon hiszek a dologban, de hát ki tudja ugye :D:D:D:D

Aztán ha nem, haladunk tovább :)
Jönnek a pihiSEBB napok, meg pár nap szabi :)

@krystin, ez a betonozás kicsinált, úgyhogy pont ideje is volt, hogy végeztünk :D
és megbezséltük, hogy pihenés..... igen, azok a típusok vagyunk :D:D:D:D:D
Már aznap este az újabb terveket szőttük, közben mozdulni nem tudtunk a fáradtságtól :D:D:D:D:D
Hát hiába... ezek vagyunk mi :D

Lilypie Pregnancy tickers
dinyus

@dinyus: Igen ismerős :-D
Mi is tervezzük már hogy folytatjuk a dolgokat.
Én nem.nagyon merek hinni a dologban félek hogy pofáraesés lesz a vége, de azért akkor is próbálom majd pozitívan felfogni hogy lett egy szép ciklusom!
Megvettem a házassági évfordulónkra a férjem ajándékát, bezzeg a szülinapjára még nem tudtam semmit kitalalálni pedig az mindjárt ittvan!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

@dinyus:

Mi is reméljük, hogy pozi teszttel tudunk szolgálni. :)
Elméletileg én is jövőhét péntekre nem várom. Ma egész délután aludtam ez nagyon fura nekem.. :)

cseniko

Hűű de kihalt ez a csoport, szerintem én csinálok egy tesztet holnap reggel, az lesz a menstruáció előtti 5. napom, hátha, de nem keseredek el nagyon ha negatív, mert tudom hogy még korai, de nem bírok várni. Fájnak a melleim még mindig, szokatlan ez nekem. 

krystin és a többiek nálatok mi a helyzet? 

27. cn

cseniko

Igen sajnos ez nekem is nagy bánatom,de mindenki "lazázik" a nyáron,nyaral pihenget.
Nekem mondták hogy az OGYEI-be hogy ilyenkor alig vannak.
Megrendeltem az Inofolicot de szerintem max kedden lesz belöle valami.
A cicifájdalom nekem enyhül már csak a bimbók fájnak,de az is csak nyomásra és nem annyira mint az elején de ez ilyen szintentartó fájdalom kb egy hete.
Neked nagyon jó tüneteid vannak, ezeket elnézve én kétlem hogy mi sikeresek lettünk volna.
Ha ovutól kiszámolom a 14 napot akkor nekem szerdán kell megjönnie.
Azért a vitaminjaimat szedem.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

Ne keseredj el, mert ha itt az előzőeket nézzük, tünetek nélkül is volt aki babásodott. 
Én is úgy veszem észre hogy most jó tüneteket produkálok, de mégsem hiszem hogy sikerült a pcos miatt.
Én itt vagyok, nem megyünk nyaralni.. :( :D
Nekem amikor mindig megjött másnapra az Inofolic amikor szedtem, neked jó sokára érkezik.
Nekem is szerda, csütörtökre telik le a 14. nap, de már nem bírom tesztelés nélkül. :D

cseniko

Az Inofoliccal kapcsolatban az a baj hogy pickpack pontra rendeltem hogy akkor tudjam átvenni mikor szeretném,péntek délután akkor meg ugye már nem foglalkoznak vele.
Hétfőn feladják szerintem kedd délutánra jön meg a picpack pontra.
Mi se megyünk most nyralni felújítunk nálunk is meg anyukámnál is erre megy el az időnk meg pénzünk.
Meg szeretnénk ősszel egy autót venni.
Ha nem jön meg szerdán akkor szerintem csützörtökön ellövök egy ilyen 15-ös tesztet.Ha az negatív akkor nem tesztelek többet ha pozi akkor végtelen öröm, és végre lesz születésnapi ajándékom a férjemnek

krystin
Budapest XXI. kerület

Felejthetetlen születésnapi ajándék lenne az biztos. Jó nagy munkába vagytok. Így igen pickpack pontra más. Teszteltem ma, negatív lett, de sebaj. Ha most mégse jött össze a baba, akkor megyek az átjárhatóságira, utána remélem kapok valami gyógyszert, ami hátha segít. Most nekem is itt az esküvő a nyakamon, annyi mindent kell még intézni, aztán az esküvő után közvetlenül házat veszünk, ahhoz intézni kell a hitelt, szóval itt se egyszerű. Örülnénk ha jönne a baba,minden meglenne amire vàgyunk.

cseniko

@cseniko: Ezaz csak pozitívan!
Igyekszem én is az maradni :)
Látom nálatok is rengeteg a teendő, de nem is baj.
Én is csinálok mindent, de teljesen nem tudom elvonni a figyelmem a babatémáról.
Most hétvégén bolt egy csómó halálos baleset az utakon főleg gyorshajtasok és vagánykodás miatt.Tegnap annyira sikerült beleélnem magam, hogy a kocsiba útközbe keztem el sírni, hogy ők is valakinek a gyerekei voltak és én megőrülnék ha így meghalna a gyerekem.
Szegény férjem nem győzött nyugtatni.
Én is megyek vissza a dokihoz ha megjön újjabb peteérés ultrahangra.

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok csajok, én is itt vagyok :)

A hét elején szabin vagyok, muszáj a betonozás utáni romokat elktakarítani, és akkor már összekötöm egy hatalmas nagy, mindent kiforgatok a sarkából című takarítással :)
Úgyhogy a mai napom azzal telt, hogy rohangásztam, pakoltam, szekrényt húzkodtam, létráról le fel mászkáltam, tehát, még véletlenül se kímélő napot tartottam :) :( :)
POnt azon gondolkodtam, hogyha esetleg most fogant (volna) meg a baba, és rendesen megtapad, akkor stram kis egyén lesz :):):):)
Nekem péntek körül kell megjönnie (ha jól számolom), de egyelőre sehol semmi jel se pro, se kontra...

dinyus

@dinyus:

Akkor pont úgy lesz mint Littlebiscuitnél 
Én ma lazáztam egy kicsit csak föztem mostam takarítottam,
de nem vetettem magam nagyon bele a dolgokba.
Nekem elvileg szerdán ma esett a hőm 2 tizedet,
bár nagyon rosszul aludtam volt egy bő félórás időszak amíg fenntvoltam.
Holnap kiderül hogy ez pontosan mit jelent, csak egy hirtelen leesés volt a dolog vagy meg fog jönni.
Nem szeretek túlságosan tesztelgetni,de lehet holnap ha felkelek ellövök egyet, ha pozitív nagy öröm, ha negatív akkor készülök rá hogy megjön és nem stresszelek azon hogy mivan.
Reménykedek nagyon, mert elvileg volt peteérés együtt is voltunk jókor, de semmi komolyabb tünetem nincs, amire azt tudnám mondani hogy ez tuti nem PMS.

25.cn / 12.dpo

krystin
Budapest XXI. kerület

Hát érdekes dolog törtènt velem most éjjel.
Elkezdtem mensisen görcsölni, törlésnèl barnás a papír, de emellett olyan hányingerem van...
Gyűlik folyton a nyál a számban és iszonyatosan émelygek. :cry:
Már biztos vagyok benne hogy meg fog jönni, csak ezt a hányingert nem értem.
Még ilyenem sose volt, a vitamint már rég bevettem, enni se ettem...
Még nagyon halványan azért él bennem a remény hátha csak egy kis pecsételés lesz és nem jön meg,pedig épp ésszel tudom hogy ebből nem lesz baba. :-(

26.cn/ 13.dpo

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Amig nem jon meg addig sztem bizz benne.Little is barnazott.Nekem pedig az egyik ismerosom 5 napig barnazott a mensi idejeben es utana tesztelt egy pozitivat ;-)

mimkosz
Budapest

Szióka. Mostanában nem jöttem. A 3 gyerkőccel mindig megyünk vhova. Ma is keresnünk kellene valami vízközeli helyet, mert nagy kánikula lesz. Na majd meglátjuk. Egyelőre a főzès az,amit folyton meg kell oldanom. Nagyon nehezen találok ki olyat,amit mindenki szeret, ilyen melegben is jó, ès gyorsan megvan.

Amúgy mi csupán egyetlen egyszer voltunk együtt a megfelelő időszakban. Èpp a pozitív ovutesztem napján. Se előtte se utána. Vègülis esèly van a babára. Főleg hogy most valamièrt megint a bal petefèszkemnèl èrt be a petesejt. A legutóbbi baba is a baloldalról származott. A műtèt óta csak a jobb aktív de azokból nem lett baba ugyebár. Hátha most ez sikeres lett.
Pènteken a 10 dpon leszek. Szóval 7 vègèn minden kiderül.

Ami furcsa, hogy egyáltalán nem jött az ovu után megszokott mellfájdalom,pedig egy hete volt ovum.

7. Dpo

caroline4

Sziasztok! 

krystin már csak neked szurkolunk, nekem pontosan 29. napra megjött ma reggel, az eddig össze vissza ciklusom 17, 24, 32, 45 naposak most kétszer egymás után tökéletes 29 napos ciklusokat produkál, ennek örülök. Párom még nem tudja, nagyon szomorú lesz este amikor elmondom neki, most nagyon reménykedett. 

1. cn

cseniko

@caroline4: Az is elég! Drukkolok neked!
Nálunk ilyenkor nagy sláger a különbözö páccal ízesített sült husikhoz a különbözö salik öntettel.
Gyümileves persze hegyekben

@cseniko:Sajnos nekem is bukta a dolog,mostmár élénkpiros a vér.
Nembaj megyünk előre tovább.
Bennem is nagy volt a remény, most pont jó időben történtek a dolgok,de sajnos ez sem volt elég.remélem az Inofolic meghozza a várt ereményt.
Annyi furcsa csak hogy még mindig hányingerem van...

1.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

milyen fura hogy pont egyszerre haladunk.. az inofolic jó, azt mondják. sok sikert ehhez a ciklushoz. :)

cseniko

Nem baj csajok, új esélyek várnak a következő hónapban :)
Én most megnéztem a naptárat, ha visszatért a normál 28 napos iklus, akkor szombatra (nem) várom (pénteket írtam a múltkor), de ma már láttam, hogy sötétedik a folyás (bocsi :)), úgyhogy számítok rá, hogy holnap vagy max csütörtökön elkezdek enyháén barnázni, és akkor várhatóan szombatra meg is fog jönni.
De persze a reményhal.... :D

Ellenben ma kaptam egy érdekes cikket....

http://www.origo.hu/egeszseg/20160711-t ... olsav.html

Kinek mi a véleménye erről?
Igazából őszinte leszek (ne kövezzetek meg érte), én amúgy is eléggé a terhesvitaminok "ellen" voltam, (jó, ez így nagyon erős, de azért mikor nálunk felmerült a baba, milliónyi oldalt elolvastam ezel kapcsolatban), és bár hol ilyen, hol olyan cikk van róluk, valahogy engem még mindig nem győztek meg 100%osan, hogy "nem elég csak" a folsav, plusz nyilván azért a zöldség plusz gyümi :)
Kinek mi a véleménye erről, aki épp aktívabb a csopiba most? :)

dinyus

@dinyus:

Én nem vagyok sem ellene, sem mellette. Én szedtem pár hónapig, immunerősítés céljából, jót tett. Páromnak is ajánlották, mert magasabb vitamin adagot tartalmaz mint bármi más, egy legyengült szervezetnek jó. Terhesség alatt semi feltétlen a baba miatt érdemes szedni, hanem hogy az anyuka szervezete ne gyengüljön le a terhesség alatt és hogy ezáltal a baba is a megfelelő tápanyaghoz jusson. Ha valaki makk egészséges nem hiszem hogy vitaminoznia kéne, én biztos hogy az első trimeszterben szedni fogom és a vizsgálatok végeztével el is kezdem, mert így is gyenge az immunrendszerem és mellette ugye itt a pco is. Hát ennyi ami hozzá tudok szólni. :)

cseniko

@dinyus: Megfelelő étkezés és körülmények között egyetértek vele, de nekem sem az életmódom sem az étkezésem sem a mumkám nem "megfelelő" ezért nekem ha nem szedem akkor vitaminhiányom lenne.
Èn mellette vagyok de csak ésszel!
Ilyenkor nyáron könnyebb változatosan étkezni azért, meg napfényhez jutni is.
Remélem az Inofolic hatni fog, ma este ittam meg az elsőt.
Kértem időpontot is a dokihoz, csütörtökre kaptam a 11.cn-ra.

2.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
A korábbi bejegyzésedben 1 cn írtál az utolsóban pedig 2.cnt :)

De jó, megkezdődik az uh-s követése, így jóval nagyobb lesz az esély a babára. Bárcsak én is ott tartanék hogy mennék vissza a dokihoz, de most bármilyen ciki nincs rá pénzem, ha addig nem sikerül kispórolni akkor csak az esküvő után lesz még a vizsgálat sajnos.

cseniko

Igen mert ez a csodás babanet nem állt át nyári időszámításra és ha nézed a kommented egy órával korábbat ír.
Én már ma (13.án írtam) csak ez a csoda egy órával elöbbit ír.
Hát nem tudom én is örülök hogy nézi, csak ez még sajnos nem kulcs a sikerhez.
De lelkesen iszom az Inofolicot remélem az is segít!
A vizsgálat miatt ne aggódj jó lesz az késöbb is, nem ciki velünk is előfordult már, mindig van egy fontossági sorrend!
"Építkezzetek" isteni érzés megházasodni, legalábbis nekem rengeteget jelent, nem mások hanem kettőnk miatt!
Nekem nagyon sokat ad az az érzés, hogy férj és feleség vagyunk, tudom nem a papír számít, de így azért minden más ;-)
A saját otthon szépítgetése is csodás, minden új dolognál (még ha nagyon fárasztó is) elönt a boldogság, hogy ez is megvan!

A férjekre rátérve szóltam neki tegnap délután hogy megjött, mondta hogy oké akkor ebben a hónapban rákapcsolunk.
Mondtam neki hogy hova most is jókor voltunk együtt mégse sikerült.
Erre azt mondta hogy nem baj most majd összehozzuk.
Jó hogy ilyen pozitív, így kevésbé keseredek el.

2.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Úgy néz ki lassan kiláballok a betegségből, de folyamatosan olvastam mik történnek veletek.
A terhesvitaminokkal kapcsolatban: én nem szedtem a két vetélés alatt, csak folsavat. A vizsgálatok után kiderült, hogy nem teljesen jó a folsavfelszívódásom, ezért kezdtem el terhesvitamint szedni, amiben aktív folsav is található. Nem tudom, hogy emiatt volt-e a két vetélés, de inkább szedek egy vitaminkomplexet, mert hát abban azért tényleg minden benne van, amire szükség lehet, és nem biztos, hogy az étkezéssel mindent be tudsz vinni.
Egyébként, most voltam félidőben, úgyhogy remélem ebben a hónapban összejön :) Jó lenne, mert most talán kezd minden a helyére kerülni. Elkezdtünk családi házat is keresni, és a nagyobb család is kezd gyógyulgatni :)
A férjem is kezd nyugodtabb lenni, ami nekem nagyon sokat jelent.
anniel

@anniel:Gyors gyógyulást mindannyitotoknak!
Én szedem ne ezen múljanak a dolgok,meg szerintem a szervezetemnek szüksége is van rá.
Hajrá,mindent bele és sok sikert! :)
A lakásozás jó elfoglaltság.

2.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok Lányok :)

Köszi a terhesvitaminokkal kapcsoaltos véleményeket, tényleg érdekelt, hogy Ti hogyan gondolkodtok róla :)
Tegnap én is elkezdtem barnázni.
Viszont ezzel kapcsolatban egy újabb kérdésem merült fel, ami amúgy régóta foglalkoztat, de pontos választ sosem kaptam rá, vagy én nem tudtam jól értelmezni :)
Szóval: tegnap ugye elkezdtem barnázni (kb 26. nap), és amikor elmentem wc-re (nagy), nylván az erőlködéstól,  de "szép" élénkpiros volt utána a wc papír, viszont utána a tisztasági már csak egész nap barna.
Én anno megkérdeztem a dokit, hogy mikortól számít első napnak, mivel én mióta az eszemet tudom a mensi előtt 2-3 napot barnázok.
Tehát, akkor mi számít első napnak? :):):)
Merthogy a "rendes menis (?)" előtti barnázgatások során előfordul 1-1 folt piroska, DE van egy nap, amikor aztán úgy Istenigazából megérkezik.... én eddig azt vettem elsőnek....
Mit gondoltok? :)

@anniel
Oh, a lakás/házvásárlás nagyon jó dolog (persze, nem minden méregmentes :D), de az tuti, hogy le fogja kötni minden energiádat és gondolatodat :D:D:D:D
Kitartást hozzá, megéri a végére :)

dinyus

@dinyus:
Szerintem, úgy tudom az az első nap mikor èlènk piros vèresen megjön. Tehát nem akkor mikor elő-elő fordul a piros hanem mikor "elönt".

Nekem semmi tünetem. Sehol nem szurkál. A melleim teltebbek, de nem fájnak.

Reggeli tesztem mèg negatív.

9. Dpo
caroline4

@caroline4:

köszi az infót, akkor jól gondoltam, csak aztán már megzavartak ezzel a sok ekkor meg akkor dologgal :)

dinyus

Én is azt mondanám mikor rendesen megjön.
Nekem ez a 12 meg 14 óra után jön meg akkor másnapra kell számolni is elég fura.

Caroline: Nem úgy volt hogy nem tesztelsz?
:-D
Én sose merek így előre tesztelgetni nagyon lelomboz a negatív.
Èn nagyon a szívemre veszem :(

Bár nem nagy felfedezés, de azt vettem észre hogy amelyik hónapban van peteérésem ott rendesen megjön amikor nincsen peteérésem (utólag a hőgörbéből azért látszik) akkor pár napig ilyen "pecsételés".

3.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Elnézést, hogy így eltűntem, de a legutóbbi kudarc nagyon rosszul esett, úgy éreztem tennem kell valamit (valami mást), hogy megváltozhasson a helyzet. Erre ki is használtam ezt a ciklust, otthon voltunk 2 hétig, együtt voltunk a férjemmel, családot, barátokat látogattunk, és elhatároztam, hogy nem számolom a napokat, a perceket, nem tervezzük be az együttléteket, csak úgy tesszük a dolgunkat a legnagyobb jóérzésekkel. Azért elmentem a nőgyógyászomhoz egy kontrollra, és szedtem a vitaminokat is.

A nőgyógyász Utrogestan hüvelykapszulát ajánlott, most azt használom napi 2X2. Ez a ciklus szinte totál tünet mentes, most vagyok a 13. Dpo-n, az esélytelenek nyugalmával lőttem néhány tesztet...

A HCG negatív (25-ös)...de:

Lenne néhány kérdésem, kérlek segítsetek!
1) 4 napja LH jóstesztelek, ahogy látjátok - szinte pozitív, és egyre erősödik!? Okozhatja ezt az Utrogestan? Ha nem, akkor mi okozhat ilyen szintű LH emelkedést?

2) David ovu tesztet használok. Lehet, hogy annyira érzékeny a teszt, hogy a kevés LH-t is ilyen erősen mutassa?

3) Hőm 37-ről ma reggel felment 37,2-re. Okozhatja ezt az Utrogestan?

4) Úgy tudom, hogy az Utro késleltetheti a menstruációt. Én már tegnap óta enyhén érzem a mensis érzéseket. Arra gondoltam, hogy ma este már nem használnám, hogy meg tudjon jönni a 14 dpo-n, ha meg akar. Szerintetek hogy csináljam?

Sajnos most nem igazán követtem az eseményeket, igyekszem visszaolvasni ahogy van időm.

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
mrshope
Budapest

@mrshope:
Azta! Hát ez mèg akármi lehet az ovutesztek alapján. Az utro az progeszteron, ha jól tudom. Nem zavarhatja az lh szintet szerintem. De a mensit kèsleltetheti ès a hődet is fenttarthatja.

caroline4

@mrshope: Megértelek, néha főleg amikor az emberben nagy a remény valahogy teljesen az ember szívèig hatol a kudarc.

Sajnos bár hallottam már az ultroról, de nem ismerem így nem tudok segíteni ebben a témában.

krystin
Budapest XXI. kerület

@caroline4: Köszönöm! Igen, progeszteron. 11-12 dpo-n 37 volt a hőm, ma meg a 13. Dpo-n 37,2. Ez is a utro műve? Vagy az csak általánosságban nyomja fel a hőt?
Most teljesen bajban vagyok, mert tünet híjján biztos voltam benne, hogy nincs baba, de az LH tesztek, és a mai hő elbizonytalanított. De a hcg-m totál negatív. Ha holnap negatív a tesztem abbahagyjam az utrot? Sajnos nem érem el a dokit, hogy megkérdezzem. Mert mi van ha van baba, és kell neki a progi? De ha nincs, akkor meg csak késleltetem a mensit.

@krystin:
Köszönöm a segítőkészséged. :-) Most olvasom az Ördög Nóri könyvét is, és nagyon jól fogamazza meg ezeket az érzéseket.
mrshope
Budapest

@mrshope:
Szia, szerintem vegyél érzékenyebb tesztet, 10-15 mert a 25 nekem csak 1-2 nap késésnél lett pozi, van még esély szerintem :)

kiscsillag201
Dunaújváros

@mrshope: Én is nagyon szeretem.
Amikor mélyponton vagyok mindig újraolvasom,nekem sokat segít!

krystin
Budapest XXI. kerület

@mrshope:
Ha holnap reggeli elsőből, teljesen nega lenne a teszted, akkor hagyd ab ba az utrot hogy megjöjjön.

caroline4

Sziasztok!

Mindennap olvaslak titeket és szurkolok mindenkinek hogy hozzátok a pozi teszteket és jöhessetek át a másik csoportba. Sajnálom akinek ez a hónap nem jött össze, de annyira példaértékü a kitartásotok, hogy ezt tanítani kellene. Én hiszem hogy hozzátok is hamarosan jönni fog egy szép kis illatos csomag. :) Kitartást csajok és mielőbbi két csíkosodást kívánok nektek. :)

ritus922

@kiscsillag201:
@caroline4:
Köszönöm a tippeket lányok!
Már elengedtem. A hőm irreális a progi miatt, az LH teszt túl érzékeny, és a következő tüszőt jelzi, a mensi meg szintén a kúp miatt várakozik csak a csattanós befejezésre. Meglátjuk mit hoz a holnap. Szép estét mindenkinek! :-)
mrshope
Budapest

@mrshope:
En is erzekenyebbel tesztelnek.Vagy a 25-el varnek meg.Nekem is a 25-os tobb nap kimaradasa utan lett halvany pozitiv.
Oszinten en nem mernem elhagyni az utrot.A doki nem mondta,hogy meddig kell szedned?Es ha babas lennel es kellene az utro tudnal beszerezni utanpotlast?
Caroline neked mit mutat a mai teszted?

mimkosz
Budapest

Dinyus te mikor tesztelsz leghamarabb?

mimkosz
Budapest

@mrshope:
Egyebkent a hod nem irrealis sztem.Nekem is e korul mozgott,es ezert teszteltem mert magasan maradt.Nem tudsz HcG vervetelt csinaltatni?Az biztosan mutatna.

mimkosz
Budapest

@mimkosz: örülök h benèztèl. Ritus! Inkább az pèldaèrtèkű ahogy ti babásak foglalkoztok velünk. Köszönjük. Nagyon jólesik.

A reggeli tesztem is teljesen negatív. Sajnos. Ha nincs baba akkor ma megint elkezdődik a pecsètelèsem. Majd kiderül.

10. Dpo

caroline4

mimkosz 
én szerda óta pecsételek, úgyhogy azt várom, hogy holnap megjöjjön rendesen, és akkor utána kezdődhet az újra próbálkozás.

Az utro az valóban progreszteron, én akkor kaptam, mikor +++ volt a teszt, de folyamatosan barnáztam.

Egyik ismerős lány is akkor kapta ugyanezt, neki aztán el is mulasztotta a barnázást.

Nekem ennyi a tapasztalatom ezzel a gyogyival, sajnos érdemben nem is tudok többet hozzászólni :(

dinyus

Sziasztok!
Köszönöm a tippeket!
A dokimat is sikerült elérnem, megerősített, hogy befolyásolja a hőt az Utro. Ma 37,1-el keltem, a HCG negatív, de sajnos nincs itthon 10-es teszt, de vettem korai tesztelésűt is, azon se volt semmi.
Az LH-m szerintem csökkent. Ma abbahagytam az Utrot, várom a fejleményeket, de már belül elengedtem.

mrshope
Budapest

@mrshope:
Sztem ez nem lett halvanyabb.En is azt olvastam a neten higy befolyasolhatja a hot az utro.Viszont volt akinek utana sem jott meg es pozitivat tesztelt!Szoval nem feladni!!!!

mimkosz
Budapest

Sziasztok!

Tegnap már nem használtam az Utrot, nem jött meg. Ma 37,2-vel keltem, ovu teszt...olyan amilyen. Nem èrtem. Szerintem ha babàt jelezne, már full pozitívnak kellene lennie!????? HCG negatív továbbra is.
Meddig tartja fent a hôt az Utro? Meddig tartja vissza a mensit?

@Mimkosz:
Ôszintèn szólva nem a legjobb dolog, hogy ennek a progeszteronnak a mellèkhatása az összes olyan dolog, amibôl arra következtetsz, hogy terhes vagy. Felviszi a reggeli hôt, ès nem jön meg. Ha nem lennèk olyan amilyen, már totál beleèltem volna magam, hogy jön a baba...nagyot lehet esni. :-(

LH csíkok:

15. Dpo
mrshope
Budapest

@mrshope:
Azt olvastam a neten,hogy aki nem volt terhes,annak is kellett 3 nap,hogy megjojjon,mert ugye leesik a progiszint es akkor jon a mensi,es a gyogyszer utan kell ido,amig visszaal.Viszont volt akinek a ho tovabbra is magasan maradt es nem jott meg neki es babas volt.
Nagyon drukkolok neked!
Egyebkent most hogyhogy ezt javasolta a dokid?Marmint,hogy kapj progi potlast?
Caroline mi ujsag?Teszteltel?
Dinyus megjott?

mimkosz
Budapest

@mimkosz:
Azèrt kaptam a progit, mert vèkony a nyálkahártyám, ès mert múlt ciklusban egyèrtelmûen èreztem, hogy elindult valami, aztán 3 nappal korábban megjött.
Köszönöm a drukkot, sajnos nem èrzek babát. :-(
Nagyon drukkolok a többieknek! :-)
mrshope
Budapest

mimkosz:
De meg ám :-)
Tegnap már rendesen görcsöltem, meg egyre erősödött a barna, aztán ma reggel már piros volt :-)
Úgyhogy csak előre, megy tovább a próbálkozás :-)
Aztán, ha szeptemberig semmi, iràny vissza a doki :-)
Kitartàst Mindenkinek, előbb utóbb csak lesz 2 csík ;-)

dinyus

Sziasztok 
Jó pár hete nem voltam ha eseleg hiányoztam valakinek bocsi. De Szünetzek mert 47 napra jött meg a menzeszem és Augusztusba van másik idöpontom. Addig nem streszelem magam se a páromat. 

Remélem aki eddig várta oda megérkezett a golya Drukolok mindenkinek :)

Puszi

babamama30

Naná mindenki hiányzik aki eltűnt!
Nekem ma múlik el, holnaptól újra indul a céllövészet :-D
En csütörtökön megyek dokihoz, iszom az Inofolicot, aztán meglátom mit mondd, mit lát.
Csak egy havi adagot vettem múltkor már bánom, remélem lesz megint valami jó akció.

5.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?