Új privát üzeneted érkezett!

Na voltam a dokinál. Azt mondta nincs èrtelme vizeletet nèzni. Ha lesz is benne valami, nem attól nem esek teherbe. Probaltam mondani hogy a gyulladás lehet-e oka, azt mondta nincs köze a kettönek.

Sebaj lányok, egyik barátnőm laborban dolgozik. Majd őt megkèrem hogy nèzze meg.

A doki viszont elküldött a meddősègibe a klinikára adott beutalót. Azt mondta szerinte ősz körül kapok időpontot a szabadságolások miatt. Azt mondta ott csinálnak majd spec vèrvèteleket stb. Javasolta addig is szedjek premenset ès inofolicot. Azt mondta lehet együtt a kettőt. De èn csak az inofolicot akarom. A barátcserjèt már probáltam első 3 hónapban, most nem igazán èreztem jónak.

Valahogy most egyáltalán nem bánom h nyáron semmifèle vizsgálatom nem lesz. Ez odő alatt mèg sikerülhet is. Most inkább kihasználnám a nyarat ès a csini szoknyáimat ès rucijaimat. Teljesen bezsongtam, megvarrtam ma este vagy 2 szoknyát, meg kèt ruhát magamnak. Amiket turiztam de vagy bő volt vagy hosszú. Magamra igazitottam ès a tükör előtt forgolódtam. A gyerek nagyinál vannak. Holnap megyek èrtük.
caroline4

Ezzel az őrülettel szakítok egy jó időre. :shock:

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

@caroline4:

Nagyon jól teszed!
A nyár most a kikapcsolódásé :)

dinyus

@caroline4:
Lehet,hogy majd ez a megnyugtatas hoz nektek hatalmas boldogsagot a nyaron.Meg ha nem is most kezdodnek a vizsgalatok,akkor is megnyugtato sztem,hogy elindul majd.Akarcsak krystinnel.
Mert a sok miertnel es bizonytalannal sztem nincsem rosszabb.
Nagyon drukkolok mimdenkinek!

mimkosz
Budapest

A felfazas-vizelet dolgot esetleg urulogusnak mondhatod.O biztos elkuldene sztem vizsgalatra.

mimkosz
Budapest

Caroline ez szuper. Mintha egy ujabb fejezetet nyitottal volna olyat amiben nem csak vársz valamit de a pillanatot is èlvezed. Nagyon jol teszed!
Annyi èlveznivaló van az èletben - ès olyan egyszerü dolgok - mint pár csinos ruhadarab vagy egy nyáresti vacsora barátokkal! Èn pl most cserèltem földet a növènyeknek aztán felmostam a teraszt - olyan elègedettsèggel tölt el hogy vègre megcsinàltam ezt a règ tervezett 'feladatot'. Este pizzát eszünk ès szurkolunk a magyaroknak juhuuu :-)
(Azèrt azt gondolom csak bekopogtathat nyáron az a gólya - ennek a könnyedsègnek plusz az Inofolicnak köszönhetöen szoval drukkolok is :) )

littlebiscuit

@littlebiscuit:
Köszönöm. :-D
caroline4

Sziasztok csajok!

Nagy lett itt a csend!

@caroline4:

Szerintem menj előre, csinálják meg a kivizsgálásokat, közben meg élvezd a nyarat.

Én is most inkább a kivizsgálásokra koncentrálok.
Már eléggé izgulok a csütörtök miatt.
Az Inofolicra tuti rákérdezek, érdemes-e most vagy várjam meg a kivizsgálások végét?

Képzeljétek hogy jártam, láttam reklámban a Karaván grillsajtot, gondoltam kipróbájuk.
Hát konrétan se Auchan, se Tesco, se Sparban nem volt egy darab se mert elkapkodták.
Bementünk egy Intersparba a helyén nem volt egy darab sem már, ahogy sétáltunk megláttam egy dobozzal berakva az előrecsomagolt húsok között.
Nagyon örültem neki, mert amugy is imádom a grillsajtokat, itthon megcsinálni sperpenyőben is isteni sajátával sőt még magában is!
Úgyhogy most ez volt az ebéd nagyon jól esett!
Igyekszem tartani a diétát bár tegnap megcsúsztunk mert buliban voltunk, úgyhogy besütiztünk 
De most visszaállt a rend!

Remélem nyáron tényleg kopogtat a gólya nálunk csajok!
Én se tesztelgetek, csak termékeny időszakban kb 4-5 napig 1-1 ovutesztet.

11.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

Csajok!
Gondoltam ellövöm a mai ovutesztet.Ez fogadott 1 perc alatt!

Ez 15-ös David teszt.
Szerintetek mennyire valószínű higy lesz is ovum? Multhónapban tuti nemvolt.
Ez az LH szint se elég hogy biztos megrepedjen a tüsző igaz?
Na ennek függvényében kiváncsi leszek mit látok majd csütörtökön az ultrahangon.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Azért ez elég ígéretes, várjuk a híreket csütörtökön :)

kiscsillag201
Dunaújváros

@krystin: ez jónak tűnik, hajrá, hajrá:) Inofolicról csak jókat olvastam, dokiktól is, állítólag javítja a petefészek működését és a petesejtek minőségét is! Csütörtökön mit néznek majd nálad?
lilach
Budapest

@krystin:
Hat az tuti h erik egy nagy tuszo!Az nem biztositek h meg is repes!Hajra hajra ma meg holnap!Volt mostanaban ennyire pozi ovuteszted?

mimkosz
Budapest

@mimkosz:

Nem volt egy ideje tuti!Sőt elöző hónapban pozi se volt...
Igyekszem elcsábítani a férjem. 

Elvileg peteérésfigyelő ultrahangra megyek hozzá, meg megnézi a vérvételem.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Hat ha megreped addig azt is fogja latni!Milyen jo otlet volt tesztelni.

mimkosz
Budapest

@krystin: ha már most pozi az LH teszted, akkor nem lehet, hogy a csütörtöki ultrahang már késő lesz és már csak azt tudják megmondani, hogy megtörtént a tüszőrepedés? No mindegy is, a lényeg, hogy ezt most használjátok ki alaposan Egyébként meg neked rövidebb ciklusaid szoktak lenni, ugye? Mert akkor végülis teljesen oké, hogy peteérés is hamarabb van, legalábbis én ezt gondolnám...Majd számolj be, hogy mit mondott a doki.
lilach
Budapest

@krystin
juhuuu, hajrá hajrá, vesd be magad ;)

dinyus

@krystin:
Hanyadik napon vagy? Szoritok. Az uh-on azt fogja látni h melyik oldalon èrt be a petesejt, mert azon az oldalon visszamarad a sárgatest. Jó lesz az.
caroline4

Nekem szerdán èrkezik a myo-inozitolom. Vègül emelett döntöttem, mert ugyanannyi a hatóanyaga mint az inofolicnak, ahogy itt már írta valaki.

Addig is a vènuszcseppet szedem, hogy megint előbb legyen az ovum. Szèp napot!

caroline4

Megvolt a reggeli akció! :-D
Lábak az égnek :-D
Ez a 12.ciklusnapom.
Én is kíváncsi leszek mit fog látni a doki,megreped-e a tüsző.

krystin
Budapest XXI. kerület

hajrá hajrá hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)

Nekem ELVILEG ma a 11. napom van, ELVLEG pénteken lesz az ovu.
Nem jutottam oda, hogy rendeljek ovu tesztet, úgyhogy ezt a hónapot msot még a "papíralapra" hagyom, aztán jövő hónapban rendelek tesztet.

dinyus

@dinyus:

én ovutesztelni fogok ugyan, de a hőmet nem mérem már pár napja, és már ez is olyan érzést kelt bennem, hogy lazán veszem. 

Ez jó. 

Azért mikor megjelenik a tojcsis nyák, vagy pozi lesz az ovu, lehet megmérem pár napig.

caroline4

Sziasztok!

Régóta olvasok fórumokat, és most úgy döntöttem leírom én is a történetem, hátha nekem is és esetleg másoknak is segít. Mi a férjemmel 2015 februárjában döntöttük el hogy jöhet a baba. Az első két hónapban nem figyeltünk semmire, hogy mikor kellene. Májusban már próbáltunk időben együtt lenni, májusban nem sikerült. Júniusban is figyeltünk, és júliusban késett egy hete, miko úgy döntöttem tezstet csinálok. Pozitív lett. Én boldog voltam, férjem megijedt :) két nap múlva utaztunk nyaralásra. A nyaraláselső napján vérzés. Kórházba mentem (Romániában, Erdélyben nem szívderítő egy kórház látványa). A doktornő kedves volt, de már nem talált csak vérömlenyt. Csináltatnom kellett két vérvételt, mert esély volt, hogy előző hónapban méhen kívüli terghességem volt (10 napot késett). a nyaralás szenvedés volt, mert körülöttem gyönyörű gyerekek, terhes kismamák. Itthon elmentem nőgyógyászhoz mondta, hogy megfelelő gyógyszert adott a doktornő, mert teljesen kiürültem, és miuónden rendben. Lehet próbálkozni tovább. Novemberben kiderült, hogy újra siker van. Másfél héttel később vérzés. Az ügyeletes doktornő váratott 3/4 órát, aztán leszidott, hogy miért aggódok. Véömleny volt a petezsák és a méhszáj között. Azt mondta, nem feltétlenül baj. Egy héttel később a nőgyógyászom, nem dobog semmilyen szivecske, előírás műtétre. 8. héten műtöttek. Ezek után januárban cisztám lett, ami elmúlt. Azóta igyeszem a lelkem összeszedni, és újra teljes életet élni, és várni, hogy jöjjön a kisbabánk.
Bocsánat, ha hosszúra sikerült, és még ez is nagyvonalakban. Sajnálom, ha valakit zavart a sok írásom, remélem nektek nem voltak, és lesznek ilyen kálváriáitok, mert ezt nagyon nehéz feldolgozni.
anniel

@anniel:

sajnálom, hogy ilyeneken kellett keresztül menned. 

De, ha nem indult jól a fejlődés, akkor jobb is, hogy még a legeslegelején vége is ért, mert később sokkal nehezebb a dolog elviselése, feldolgozása. 

JObb így. 

Állj hozzá pozitívan! Mid van?

1. van peteérésed
2. megreped a tüsződ
3. átjárható a petevezetéked
4. a férjednél is elég aktívak a sejtecskék

sokan vannak, akiknek épp ezek nincsenek meg, vagy ha egy is hiányzik, már nincs siker.

szerintem nincs más dolgod, mint jól felturbózni a sejtjeiteket, hogy életképesek, erősek legyenek. Szedsz valamit? a férjed szed vitamint? Sokat javíthat a sejtek minőségén a vitamin. 

Kérdezd Little-t, hogy a férje miket szedett és mikor már fel voltak töltve vitaminnal, akkor maradt terhes ő is, addig neki is két pozi tesztje is volt. 

Kitartás! Szorítok, és örülök, hogy írtál.

caroline4

Little! Köszönöm a múltkori gondolatod! :oops:
Mi újság az uh-n? Kiderült a baba neme? :)
adele666

@caroline4:

Szia Caroline!
Köszönöm a megértést. Genetikai vizsgálaton és haematológián is voltam, nem talltak semmit. Most Femibiont szedek meg C vitamint. A férjemmel elvileg semmilyen probléma nincsen. 
Most újult erővel kezdtünk bele, de most negatív lett a teszt, és nagyon fáj a petefészkem, kicsit a műtét megbolygatta a cikusom.
Én is azzal vígasztalom magam, hogy legalább megtermékenyülök, tehát ahogy a dokim mondta finomhangolásra van szükség. :)
anniel

@anniel:
Szia! Pont ezt akartam ìrni, hogy voltál e genetikai vizsgálaton, nálunk 2 vetélés után erre küldik az embert. De ha ott is minden rendben van, akkor lehet 'csak' szerencsétlenül jött ki eddig a dolog.. Ahogy Caroline is ìrta, ez, hogy sikerült a megtermékenyìtés 2x is, bizadalomra ad okot! Szedjétek a vitaminokat ezerrel.
Egy jó ismerősöm példája: 3 év sikertelen próbálkozás, inszemináció,majd lombik, (nemrég született babájuk) soha semmit nem találtak egyiküknél sem, pedig számtalan helyen és vizsgálaton voltak, de egyetlen alkalommal sem esett spontán teherbe! Ezzel azt akarom mondani, hogy ha ilyen szomorú vége lett kétszer is a terhességeidnek, de sikerült a megtermékenyìtés, ez hidd el joo dolog, mintha még ez sem jött volna össze! Egy márciusi missed abbal a hátam mögött mondom ezt!! És egyre több az ismerősöm, akinek kiderül, mert mostmár mer róla beszélni, hogy ja igen, neki is volt 1 meg 2 sikertelen terhessége, és 3.-ra egészséges babát szült! Szurkolok! :oops:
adele666

@adele666:

Neked is köszönöm szépen a bíztatást. Jó érzés olyanokkal beszélni erről, akik tudják miről beszélek. Mert a hozzám közeli embereknek fogalmuk sincs min megy át az ember. Elég nehéz volt feldolgoznom úgy, hogy  a családban mindenhol gyönyörű hamar összejött gyerekek vannak. De most már csak előre nézek, elég volt a depresszióból. Örülök, hogy itt ilyen pozitív mindenki. Jó látni, hogy örülünk már örömének.
anniel

Sziasztok!

Anniel,
sajnálom a hosszas próbálkozást - de biztosan amikor eljön majd a siker, lelketek mélyéről fogtok örülni, hálálkodni érte.

Nos, a helyzeted hasonló a velem történtekhez - bár ez a vérömleny dolog furi még nem is hallottam ilyet.
A méhnyálkahártyád rendben van? amikor a vizsgálatokra mentél a vérzés megkezdésekor nem mondták hogy mi a helyzet, hány mm vastag a nyálkahártya? mert lehetnek akár ezzel is gondok és hogy egszerűen nem tud megtapadni rendesen a baba.

Amit a lányok emlitettek, nálunk a megoldás (szerintem, én szinte biztos vagyok benne hogy ez segitett) a vitaminkúra.
Mivel párom már nem fiatal, és sajnos dohányzik is a sok sok neten olvasott okosságbül azt feltételeztem, hogy fragmentált, sérült a kiskatonáinak DNSe. Ez okozhat ilyet hogy habár megtörténik a megtermékenyités, a roncsolt DNSű sejtek nem osztódnak fejlődnek rendesen és mondjuk addig eljut a történet hogy termelődik egy kis terheshormon ami miatt késik a menzesz, de aztán a természet felismerve hogy itt életképes baba nincs, kilöki.
Szerencsére ennek a 'sejt roncsolódásnak' van nagyon egyszerű gyógymódja mégpedig egész egyszerű vitaminok (antioxidnánsok) bevitele, jóó nagy dózisban.
Párommal a következőket szedettem:
- 1 általános multivitamin (ezekben van cink szelén is ami szintén jó a pasiknak)
- 400 MG E Vitamin
- 1000 MG C vitamin
Én babamama vitamint szedtem, D vitamint (nőknek ez nagyon jó segiti a női működést) plusz egy kis E-t és C-t is azt nem napi szinten, de abszolut nem ártanak a nőknek. (Az E segiti szépen felépiteni a méhnyálkahártyát a ciklus végére).
Emellett az étkezésben is nagyon igyekeztem: elkezdtünk magvakat enni mint nasi pl a tökmag csodaszer a pasiknak (cink) azt mindig szórtam a salátákra. A sárgarépa szintén, rengetegszer használtam köretként.
Ezt az egészet ugy januártól kezdtük, és márciusban meg is fogant a babánk, akinek a talán ma megtudjuk a nemét :)
Kivánom nektek ezt minél hamarabb!!!

littlebiscuit

@littlebiscuit:

Nagyon gratulálok hozzá, igazán :)) A nyálkahártyával nncsen gond, mindig "dícséri" az orvos, hogy milyen szép vasta 9,5-10 mm szokott lenni. A férjem magnéziumot és C-vitamint szed, de akkor veszek neki valami komplexebbet is :) Minnendkinek köszönöm a tanácsokat.
littlebiscuit remélem kapunk híreket a baba neméről :)
anniel

@anniel:

Üdv itt!! Itt nagyon sokan tudják min mész keresztül, úgyhogy a legjobb helyen vagy!!

Vitaminok tényleg fontosak, még párodnak is, annak ellenére hogy nem találtak semmit, érdemes szednie!!
Mihamarabbi zebra csíkos tesztet kívánok Neked is, meg persze mindenkinek!!!

@caroline4:

Jó olvasni, hogy lazítani tudtál a gyeplőn, biztos meglesz a gyümölcse!! Szerintem nyáron sokkal egyszerűbb is ezt véghez vinni! jó idő, sok program!

Lilypie Kids Birthday tickers

lolo8280
2315 Szigethalom

@anniel:

Üdv  köztünk! Hasonló a történetünk, sajnos nekem is két terhesség végződött spontán vetéléssel, mindkettő műszeres befejezéssel. Az elsőt egy szerdai napon tudtam meg, ultrahangon a dokimnál, 6. hétben, dobogott a kicsi szive, viszont már be volt fizetve a nyaralás, ugyanazon a héten vasárnap indultunk Törökországba, ott kezdtem el vérezni pénteken, úgyhogy kórházba kerültem, a szobatársam egy aznap szült nő volt babástul (rooming-in), ott már mondták,hogy nincs szívhang, de azért még három nap múlva kontroll, addigra szerencsére itthon voltunk, úgyhogy a végítéletet már a saját orvosom mondta ki, és itthon műtöttek. A második most májusban volt 8 hetesen. Azt hittem, hogy másodjára biztos minden rendben lesz...nagyon beleéltem magam, lelkileg nagyon nehezen viseltem. Most már csak nagyon ritkán jutnak eszembe a "de miért..."kezdetű kérdések, amiket gyorsan elhessegetek, és arra öszpontosítok, hogy mindent megtegyek annak érdekében, hogy következő terhességgel minden rendben legyen. Most a héten megyek kontrollra a nőgyógyászomhoz - első menses után, jövő héten endokrinológushoz, ha minden igaz, már kapok gyógyszert, aztán 22-én hematológushoz, a genetikai vizsgálat eredménye sajnos még nem jött meg, de már minden nap várható.
Szóval muszáj előre nézni, és a pozitív hozzáállás kötelező. Én is sok fórumba beleolvastam, de még egy ilyen jó kis csapatot nem találtam, itt mindenki segítőkész és árad a pozitív energia, nekem is sokat segítettek. Nem tudom mióta olvasod a fórumot, de sokan voltak itt spontán vetélések után, akik már babásak.
Csak egy hibája van...függőséget okoz, minden nap olvasom, mert úgy izgulok minmndenkiért, mintha ezer éve ismernénk egymást.

sjucus13

@sjucus13:

Nem régóta olvasom, de nekem is apozitívum volt, ami miatt ide írtam :) Itt jó meghallgatni másokat. Igyekszem én is pozitív lenni, jó úton haladok. Reméema Te vizsgálataiddal is minden reneben lesz. Szurkolok
anniel

@anniel: üdv itt:) bár én is csak a napokban csatlakoztam, de tanusíthatom, hogy segítőkész és jó fej kis csapatnak leszel tagja! Sajnálom, amin átmentél, de csak előre szabad nézni! És ahogy Caroline4 is írta, akármenniyre is nehéz, lásd meg a pozitív oldalt is (van peteérés, párod is rendben, összejön könnyen a terhesség). Ettől függetlenül azért jó lenne, ha ki tudnák deríteni a vetélések okát, már csak azért is, hogy  a jövőben megtehess mindent annak érdekében, hogy nehogy megtörténjen.

@adele666
@sjucus13

A ti történetetek is szívbemarkoló, sajnálom, hogy mindezt át kellett élnetek...Az élet néha túl kemény.

@caroline4: mennyiért rendelted myo-inozitolt? Az inofolicot elvileg a héten kiszállítják, összehasonlíthatjuk, hogy mi is van bennük pontosan. Én pont köv ciklusban kell, hogy hőmérőzzek... gondolom, nem segít "elengedni", hogy minden nap hőmérővel a számban ébredek...na, majd igyekszem lazán venni:)

@krystin: ez jóóó, lábak az égben:))) hajrá!!

@dinyus: neked is:) szerintem a pénteki ovura már simán lehet "dolgozni" holnap, pláne, ha kislány a cél:)

@lolo8280: csomószor eszembe jutsz, hogy így kell ezt csinálni mint ahogy te csináltad:) Parázok egy kicsit a clositól, de mindig veled nyugtatom magam.
lilach
Budapest

@lilach:
Nem kell parázni! Minden rendben lesz! Rengetegen closti kúra alatt, vagy után pár hónappal lettek babások!
Van aki alapból feliratja magának!

lolo8280
2315 Szigethalom

Sziasztok csajok!

Elég rég írtam már, de nagyon lekötnek az esküvővel kapcsolatos teendők és a ház vásárlás körüli dolgok. A helyzet az, hogy meg volt a 3. cn-i vérvételem, meg volt páromnak a spermavizsgálat, igaz értelmezni nem tudom az eredményt mert nem értek hozzá, de legalább meg van hátra van még az átjárhatósági, de előtte be kell szereznem még két leletet, aminek állítólag a nőgyógyászati papírom alapján meg kell hogy legyen a rendszerben mert levették a mintát, de mikor vissza mentem hogy nyomtassák már ki mert szükségem van rá, közölték hogy nincs is ilyen leletem, így mehetek újra levetetni, 18.-ára kaptam időpontot, kicsit kiakadtam, így valószínű visszamegyek a magánhoz és megcsináltatom ott, és már csak ez a két lelet hiányzik és utána jöhet az átjárhatósági. Annyira húzódnak a hetek, és olyan tehetetlennek érzem magam. :(

Olyan jóhogy vagytok és nektek kiönthetem a szívem lelkem! Köszönöm :)

cseniko

@lilach:

Szerintem se izgulj én is sok jót hallottam róla!

Amit én néztem a poros/kanalas kimérős inozitol 6999.- Ft volt.
Mi is igyekszünk rádolozni a dologra, a mai ovutesztem meg mindig ilyen erős pozitív, feszülést érzek a petefészkeimnél.
Kíváncsi lesz hogy csütörtökig lesz-e ovum.
Igyekszünk mindennap együttlenni, de multkor olvastam egy érdekes sztorit egy nő írta hogy az ovuja elött 5 nappal coltak együtt a férjével és így is lett baba.De azért igyekszünk biztosramenni :-D

12.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@lilach:

Én ezt vettem:

http://www.naturvitamin.hu/-c-79.html?g ... Gwod9XIJsw

7000 Ft-volt + 1000 Ft a postaköltség. Az inofolic is itt van árban ingyen házhosszállítással, de az csak 60 adag, ez meg 120. Szóval én reggel és este is szedni fogom, és így is elég lesz két hónapig. Meglátjuk mire elég. :)

amúgy a ciklusom 6. napján járok és ma este fogom tudni az első adagot bevenni, mert ma érkezett meg a csomagom. :)

Jó lesz, izgi. De valahogy egyáltalán nem feszülök a témának. Olyan jó érzés. és nem csak bebeszélem, úgy élvezem a kis szoknyáimat, és kis testhezálló rucijaimat.... élvezem, hogy rámjönnek. Két nap alatt lement rólam egy kiló. Már csak egy kilót kell fogynom, és elérem a célom. 

Igaz a férjem új kolleganőt kapott, és most kettesben dolgoznak a cég egyik mintaboltjában. Ennek nem örülök. Nem tudom miféle a nő. Ne értsétek félre, nem a férjemben nem bízom, hanem ma már sok nőt nem érdekli, hogy nős-e, gyereke van-e. Semmi sem szent egyesekenek. 

caroline4

@lilach:

köszi, igyekszem ma már csábítani, bár hétfőn és tegnap olyan szinten kifacsarva értem haza, hogy mozdulni sem volt kedvem, nemhogy akciózni, de úgy voltam vele, hogy az a két nap még belefér :)
Bár a férjem is jól túlhajtotta magát, úgyhogy remélem, ma már fittebbek leszünk, és lesz valami ;)

@caroline4:
Örömmel olvasom, hogy tudtál lazítani kicsit :)

@anniel
Üdv köreinkben :)
sajnálom, hogy Neked is szomorú dolgokban volt részed, de ez a kis társaság nagyon jól tartja a lelket egymásban, és tök jó kiönteni a lelket olyannak, aki megérti.
Mert bizony az én környezetemben is sorra születnek a babák, a második, a harmadik.... és tőlem  is csak kérdezgetik, hogy na "mivanmáááá" :)
Aki nem éli át azt, hogy nem megy csettintésszerűen, az nem érti, hogy bennünk mi megy végbe.

itt szuper helyen vagy :)

dinyus

@caroline4:

megnéztem és arra jutottam, hogy csalóka ez az myo-inozitol, mert az adagolást kanálban méri, de a hatóanyag-tartalom adagonként (2 kanál) van megadva. Jól bele is zavarodtam az elején:) Szóval két kanál myo-inozitolban van ugyanannyi hatóanyag, mint egy adag Inofolicban. Ha napi kettő Inofolicot iszol, az ugyebár 4 kanál myo-inozitol, tehát akkor 120 kanál fogy el egy hónapban. Ha a 120 adag megjelölés a leírás elején valóban 120x2 (hiszen két kanál egy adag) kanalat jelent, akkor féláron van az Inofolichoz képest, ami azért nem mindegy. Nekem ez nem teljesen egyértelmű, de lehet, hogy én bonyolítom túl (nem ez lenne az első eset:)) Mindegy is, a lényeg, hogy jól felturbózzuk magunkat, no meg a petesejtjeinket és olyan kis virgonckák lesznek, hogy csak na:)

@cseniko:

huh, nyakadon az esküvő, nem semmi:) Plusz még a vizsgálatok is! Elfoglalt leszel, az már tuti... Ti mióta próbálkoztok és miért kell a kivizsgálás?

@dinyus:

menni fog az, akármilyen fáradt is vagy:) majd jól felébredsz közben:)

@krystin:

igenis, no para, minden rendben lesz closti-fronton!:) Jelentkezz holnap, hogy mi volt a dokinál!

Csajok, nekem szúrkál a petefészkem, ami furi, mert ez a 21. napom és már tuti régen túl vagyok a tüszőrepin (ha volt egyáltalán, mert most nem néztem) és elvileg 5-6 nap múlva meg is jön. Nem értem, de igyekszem nem jelnek venni és aztán nagyot csalódni. Pláne, hogy semmi egyéb érzés nincs és amikor a fiamat vártam, valahogy tudtam, hogy terhes vagyok. Most meg inkább azt tudom, hogy nem:(
lilach
Budapest

@krystin: én is imádom a grillsajtot és ahogy írtál róla, eszembe is jutott, hogy milyen régen csináltam, szóval itt tegnap az készült vacsira friss salátával:) hhhhmm nagyon finom volt és még egészséges is!
lilach
Budapest

Sziasztok, hónapok óta először ilyen erős az ovu tesztem, most akkor úgy néz ki hogy lesz pém? Mikor legyünk együtt? Hú de izgulok.. Mindig csak halvány csíkok voltak. :)

cseniko

cseniko

@lilach:

hát igen elfoglaltság az van rendesenn. Több mint másfél éve próbálkozunk, és pcos vagyok.

cseniko

@cseniko: Úgy látszik ez egy ilyen időszak, nekem is hosszú idő után volt pozi az ovutesztem :-D
Csapjatok bele amennyire tudtok!
Remèlem este èn is tudok majd csábítani egyet!
Holnap doki elött úgyse akarok akciót.
Jajj kicsit irigyellek olyan jó volt az esküvőt tervezni, intèzni.

Lilach: Én is nagyon imádom, bár én csak idéntől kaptam rá, de most nagyon!
Izgulok a foki miatt viszem a hőgörbéimet,
Meg a februári ultrahangképet amit a saját dokimtól kaptam.

13.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

Örülnék ha most sikerülne, azt mondta a doki, hogy a pcoval 1-2x van az évben peteérés és ezért nehéz spontán teherbe esni, de nem lehettlen, jó lenne ha most sikerülne.. :) Szurkolok neked.

cseniko

@cseniko: Sok sikert én is drukkolok nektek!
Este sikerült a csábítás aminek nagyon örülök!
Remélem eredménye is lesz ;-)

krystin
Budapest XXI. kerület

Én is csábítottam este, kb a 12.napon lehettem tegnap én is, papírforma szerint :)
Igyekszem még ma és holnap is, a szombat szerintem kiesett (15. nap)m de nagyon bízom benne, hogy ez elég lesz :)
Elvileg pénteki az ovu, remélem, gyakorlatilag is :)
Aztán ha nem, jövő hónaptól ovu teszt :)

Csajok, Nektek is drukkolok nagyon!!!!

dinyus

@dinyus:

neked is megy a drukk!

a mai ovutesztem is full pozi, jó lenne tudni mikor van az ovu. Voltunk együtt 27.-én, 29.-én és ma is akciózunk este, remélem elég lesz.

cseniko

Sziasztok!
Most ebben a hónapban szerencsém is van, hogy nem lett baba, mert majd 40 fokos lázzal fekszem most itthon.
Egyébként azt nem meséltem, hogy tényleg szerencsésnek mondhatom magam, mert igaz, hogy tavaly óta próbálkozunk, de az első terhesség él második, a második terhesség él pedig elsőre összejött, pedig nem is hőmérőztem és csináltam teszteket. Ezért is merek bizakodó maradni. Mindannyiótoknak drukkolok.
Cseniko: Biztos nagyon szép lesz az esküvőről, az egy nagy élmény :)
anniel

@anniel:

látod, bizakodónak kell lenni, már a soraidból kiolvasom, hogy pozitívabb vagy mint mikor először megszólaltál itt :)

Sok sikert!

Én tegnap este kipróbáltam a myo-inozitolt, szerintem nem rossz. Az íze enyhén citromos, narancsos. Jó. 

Indurka pindurka kimérő kanálka van hozzá, így a 240 g tényleg sokáig elég lesz. Lefotóztam egy teáskanalat és a kimérő kanalat, hogy lássátok mekkora a különbség. Én két ilyen kis kanálkával iszok egy pohár vízben elkeverve. Könnyen oldódik.

7. ciklusnap

caroline4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?