Új privát üzeneted érkezett!

@mrshope:

Légy erős,tudom milyen rossz, nekem kell pár nap amíg újra összeszedem magam.

@adele666:

Én is nézem a meccseket amikor tudom, de csak EB, VB -t.
Szerintem a pozi napján meg utána 2 napig mindennap ha tudtok nem árt.

3.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
:) Kinek szoktàl szurkolni? Természetesen most a magyarok utàn!!? :oops: :lol:
adele666

@caroline4:

:( Sajnàlom! Azért ne add fel még, lehet az még pozi!!
adele666

Sziasztok! hát késik a nem várt ha 35 napos ciklust nézek amit a doki mondott ahhoz képest is 2 napot. 17én kellet volna a nem vártnak meh jönnie de az nap olyan rosszul voltam ,hogy dolgozni se tudtam be menni. Fejfájás, hányinger , meg ment a hasam is de 16 in ez volt. Azota semmi. 17én csináltam tesztett de negativ volt.   Hát kiváncsi leszek miért késik és mennyit fog késni. :S    

Ettöl függetlenül mindenkinek szurkolok :) 

babamama30

A magyarokon kívül nincs nagy kedvencem,de ha úgy van leginkább a németeknek.

Babamama sajnos erre nem nagyon tudok mit mondani, nekem pont az a bajom hogy idő elött jött meg megint.Most 2 napig volt pár folt a betéten ma megint semmi...
Nagyon kíváncsi leszek a vérvételre.
Az az egy jó oldala van a dolognak hogy a doki úgy kérte hogy a ciklus 10-14.napján menjen hozzá az ember, 
és ha egy hét múlva jött volna meg (a rendes idejében) akkor pont szabin lenne a doki 2 hétig így még becsúszhatok hozzá,mielött elmegy szabira.

3.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@mrshope: sajnálom, hogy nem ez lett a nyerő hónap, kitartás! Mikor készülsz orvoshoz?

@caroline4: türelem, még van időd, olyan is volt már, hogy az volt a tünet, hogy nem volt tünet!
megfogadtam a tanácsod és futottam, sőt, még trambulinon is ugráltam, egyre többet görcsölök, ami némileg megnyugtat, de sajnos még mindig semmi...szerintem az lehet a gond, hogy annyira görcsösen akarom, hogy pont a stressz az, ami miatt nem bír megjönni. Próbálok nem ezen rágódni, de folyton azon kapom magam, hogy ezen gondolkodom, kb. minden nap kiszámolom, hogy ha ma megjön, akkor ekkor és ekkor kezdhetünk majd próbálkozni, ha ezt és ezt mondja majd a doki a kontrolon. Beleőrülök már a várakozásba, jó lenne már valami előrelépés végre. Azért kicsit irónikus, hogy én tanácsolom, hogy légy türelemmel, ugye?

38.cn

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

@mrshope:

nem tudom, hogy már hallottál-e róla, lehet hogy már ki is próbáltad, de azért leírom, hogy HPV ellen az aloe verás készítményeket is dícsérik, italként, meg irrigálva is használják.

sjucus13

@sjucus13:

igen, türelem kéne, de nagyon nincs. Olyan lelkes voltam én is, de most hogy semmi nincs a tesztemen, kissé alábhagyott ez a lelkesedés. Tudom még van remény... A kislányommal anno a 12. dpon volt csak halvány csíkom. Most még csak a 10.-en vagyok. Hátha.... 
De a legutóbbi terhességet kimutatta a 10-es vaterás a 9. dpo-estéjén. 

De legalább picit szúrkálna a méhem vagy ilyesmi, semmi fizikai tünetem nincs. De semmi. Még ami volt is elmúlt. A melleim fogásra, nyomásra érzékenyebbek, de semmi különös. 

A duphaston legalább úgylátszik a pecsételésemre jótékony hatással van, mert pár ciklus óta a 10. dpo-n már pecsételtem. Ma semmi nem volt. Kevés krémesem van. 

Reménykedek. Kitartást Nektek is!

caroline4

Mrshope sajnalom h megjott.De akkor elobb lehetett peteeresed?
Caroline drukkolok,jokat olvastam a duphastonrol.Viszont olyat is olvastam h aki ezt szedte es nem.lett abban a honapban babas annak csuszott a mensije mert amig szedte a tablettat addig nem jott meg neki.
Remeljuk neked babo miatt nem.fog megjonni!!!
Babamama pco-nal sztem mivel lehet nincs is rendes peteeres ,igy hiaba pozi az ovuteszt ha nem szabadul ki a pete azt ugye mar nem mutatja.Remelem h hamarosan eljutsz egy rendes kivizsgalasra.Volt egy ismerosom neki is inzulinrzisztenci volt plussz pco.Kapott ra gyigyszert es a kovetkezo honapban babas volt.Nekem.megdobbento h kint ezzel csak ilyen feluletesen foglalkoznak.Amikor itthon ezt a nogyogyasz es az endokrinologus kozosen kezeli cikluskovetessel,gyigyszerekkel es dietaval.
Sjucus szurkolok h megjojjon vegre!!
Mi is nezzuk mindog a focit!
Krystin majd jelentkezz holnap ha tudod mar az eredmenyt!!!!Ez sztem nagyon rovid ciklus volt ujfent,viszont mar a jo uton vagytok!!!

mimkosz
Budapest

@mimkosz:

Augusztus 29re kaptam a klinikára idö pontott, de sok a félelmem. 
Gyogyszeres kezelésnek milyen hátrányai vannak stb...
Nem hiszem hogy babaás bagyok serintem vagy hormonális vagy nem szabadult ki a petesejtem és megint a szervezetem azt hiszi terhes vagyok. 

Hát ugy vagyok ezzel a baba témával ha itt az ideje ugy is jön ha nem akkor ez volt "megírva"
babamama30

@caroline4:
Annyira aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam :) Valóban, június 22-re voltam kiírva, de a Minilány pár nappal korábban meglepett minket :D 

Szóval örömmel jelentem (és remélem senki sem veszi ezt itt rossz néven), hogy 2016.06.16-án megszületett harmadik kislányunk is - aki egyúttal (Marquise távollétében) a topic első babája :D

Tiszta szívből drukkolok minden topictagnak, hogy teljesüljön a szíve vágya és része legyen ebben a csodában!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
zsuci

Íme a Minilány :D

Lilypie Fifth Birthday tickers
zsuci

Gratulálok! Gyönyörűséges hajas baba!!! Sok-sok boldogságot és mindenek előtt jó egészséget az egész családnak!

sjucus13

@zsuci:

Gratulálok! 
Sok boldogságot, egészséget!
Gyönyörű kishercegnő!

krystin
Budapest XXI. kerület

@zsuci:

Gratulálok a Tündérlányhoz!Nagyon édes és formás baba!

Caroline mi újság a teszttel?
Mrshpe sikerült kicsit megnyugodni?HOgy vagy?
Babmama szerintem a gyógyszeres kezeléssel nem lesz gond, hiszen most valami nem működik jól és ezen fognak segíteni a gyógyszerek!!!És utána hidd el hipp hopp itt lesz a kétcsíkos teszt!

mimkosz
Budapest

@zsuci:

oh Zsuci! Ez a kisbaba csodálatos. Pont ilyen szép kis egészséges babára vágyom. Annyira szeretem a kis illatukat, bőrüket, olyan kis békét árasztó pindurka csodák. Gratulálok neked és sok sok boldogságot. Jó egészséget, sok anyatejcsit. De szép! 

Könnyű szülésed volt? Jaj de jó neked! 

@mimkosz:

11. dpon járok. Úgy álltam hozzá, hogy most pozi lesz a tesztem. Addig szugeráltam, míg nem megjelent egy második csík is. Erre megszáradt és eltűnt. Nincs rajta. És ez semmi. Gondoltam csak még túl gyenge volt. Erre forgatom a tesztet és látom csak egy mélyedés volt ott és az vetett árnyékot. Milyen gáz már. Én meg már elhittem, hogy sikerült. Többször letettem magam elé a tesztet még nedvesen és ott volt a második csík, még forgatás nélkül is látszott. De megszáradt és ugyanolyan mint a többi ebből a fajtából. Még megvolt a reggeli pisi és csináltam gyorsan egy másikat, de azon már egyáltalán nem jelent meg se így,se úgy a második csík. Annyira elkenődtem. De még van esély. HOlnap még látszódhat. Viszont tovább nem nagyon fogok reménykedni. A 12. dpo-n már egy 10-esnek ki kell mutatnia majd. 

A görbém viszont nézzétek csak:

Szerintem trifázisos, nem? Az ovu utáni három hőmérséklet fázis látszik rajta. 

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 80800_.png

11. dpo

caroline4

ugye becsapós?

caroline4

Zsuci, de gyönyörü!!!! Gratulálok!!!

Caroline, én szerintem látom! Nagyon szoritok hogy holnap egyérteműbbé váljon!!!

littlebiscuit

@littlebiscuit:

hát igen, ez az a pillanat, mikor még jól látszódott. De ez csak egy mélyedés miatti árnyék. Annyira elhittem már. De lassan telik az idő, jó lenne látni mit mutat holnap a teszt. És ha nincs baba, ne reménykedjek már tovább... 

Amúgy továbbra sincs tünetem. Semmi de semmi. Nem szúrkál sehol. 

caroline4

Caroline, az a jó ha nincs tüneted mert nem hagy semmibe belelélni. Nekem a kimaradt menzesz után 10 nap legalább eltelt mire valami tünet jött, picit elkezdett feszülni a mellem szóval semmi következtetés!

A dpo nap teljesen biztos? 100% biztos vagy benne mikor volt ovulációd?

littlebiscuit

@littlebiscuit:

igen, biztos, már amennyire biztos lehetek benne. Ciklus 6. napján, pénteken még kb-ra ki is számolta az uh-os nő hogy következő hét csütörtök körül lesz tüszőrepim, ezért legyünk együtt kedden-szerdán. Úgy is volt. . A hőgörbe és az ovuteszt alapján a ciklus 12. napján csütörtökön volt. Ovufájdalmam viszont rá egy napra, a 13. cn-on volt. De akkor is együtt voltunk. 

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 80800_.png

caroline4

Na hát akkor plusz egy napot adhatsz annak a tesztnek - még holnap után is bukkanhat fel második csikocska :)

littlebiscuit

nem számít trifázisosnak szerintetek?

caroline4

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de nekünk is igen hosszú (vagy éppen rövid) volt a hétvége meg a múlt hét második része :)

én múlt hét hétfőn elkezdtem barnázni, de úgy voltam vele, hogy mondta a doki, hogy a történések miatt előfordulhat, hogy csak gyengébben lesz meg.
Na, aztán most szombaton olyan, de olyan szinten megjött, hogy csak na :D
VIszont, akkor most megint felmerült benne a kérdés, hogy méhpempő???
Úgyhogy most úgy vagyok, hogy megvárom amíg elmúlik, és ha a végére megmarad a barna, akkor másodjára bebizonyosodott, hogy a ritka kivételek egyike vagyok, és akkor le kell tennem erről a fajta + dologról.
DE, az egy jó dolog, hogy végre megjött, úgyhogy ha elmúlik, akkor hajrá mehet a próbálkozás :)

krystin 
Nagyon sajnálom!!!!
tudom, hogy ilyenkor az ember maga alá tud zuhanni, nem kicsit, de gyerünk, csak előre :)

Egyetértek a csajokkal, még légy egy kicsit türelmes (tudom, pokoli nehéz), de még időben vagy, még simán simán lehet + az a teszt :)

@zsuci:
szívből gratulálok, csodaszép hajasbaba :)

dinyus

Banyek.... megbolondult a gép :)

Na, akkor újra :)

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de nekünk is igen hosszú (vagy éppen rövid) volt a hétvége meg a múlt hét második része :)

én múlt hét hétfőn elkezdtem barnázni, de úgy voltam vele, hogy mondta a doki, hogy a történések miatt előfordulhat, hogy csak gyengébben lesz meg.
Úgyhogy most úgy vagyok, hogy megvárom amíg elmúlik, és ha a végére megmarad a barna, akkor másodjára bebizonyosodott, hogy a ritka kivételek egyike vagyok, és akkor le kell tennem erről a fajta + dologról.
DE, az egy jó dolog, hogy végre megjött, úgyhogy ha elmúlik, akkor hajrá mehet a próbálkozás :)

krystin 
Nagyon sajnálom!!!!
tudom, hogy ilyenkor az ember maga alá tud zuhanni, nem kicsit, de gyerünk, csak előre :)

Egyetértek a csajokkal, még légy egy kicsit türelmes (tudom, pokoli nehéz), de még időben vagy, még simán simán lehet + az a teszt :)

@zsuci:

dinyus

ah, feladom....

bocsi, valamiért nem látszódik az írásom....

dinyus

@dinyus:

na mostmár mintha javulna... írj!

caroline4

Na, megpróbáom újra :)

Sziasztok!

krystin 
Nagyon sajnálom!!!!

@zsuci

dinyus

Sziasztok!

sjucus13 

krystin 
Nagyon sajnálom!!!!

caroline4 

zsuci:

dinyus

Végre :D:D:D:D
Ne haragudjatok csajok a sok "sz.r" bejegyzésért, de nem akarta az igazságot.... :)

dinyus

Jaaaa, igen :)
(és már tudom, hogy nagyon untok :D)
megvan nekem is a vérvétel eredményem, nekem a TSH volt kérdéses...
a múltkori 3,9-es érték most 2,1 :):):):)
(ez egy általános vérvétel, de nekem ez volt a fő, viszont azt mondta a doki a telefonban, hogy minden értékem megfelelő)

dinyus

@zsuci:

Gratulálok a szépséges kislányodhoz. :)

@caroline4:

Emlékszel amikor a nem várt előtti nap írtam hogy tuti nincs baba mert úgy görcsölök mint akinek meg fog jönni? Te voltál az egyik aki azt mondta hogy még nem biztos és legyek optimista.:) Most én is ezt mondom neked. Ha azt nézzük hogy a 13. cn-on volt az ovu fájdalmad akkor még csak a 10. dpo-n vagy nem? Azért elég ritka hogy a 12. dpo előtt mutasson valamit még a 10-es teszt is. Nekem is a nem várt napján extra halvány csíkom volt csak és mostmár itt mocorog a pocakomba a kis pocaklakó. Meg Marquisenak pedig egy hét után lett egy halvány pozi tesztje. Ne add fel lehet ott még baba. :)

ritus922

@ritus922:

köszönöm a biztatást

Mindenkinek köszönöm, hogy biztat. 

Mostanra már picit görcsölgetek, és jobb oldalon olyan kis finoman érzem a méhemet néha. Remélem erősödnek a jelek. 

Izgulok rendesen.

MÁsik dolog, hogy olyan feszült vagyok, hogy na. Szinte picit remeg a kezem. Férjem ma záróvizsgázik, de már tudom, hogy sikerült neki, eddig azt hittem ezért vagyok feszült. De még mindig tart, sőt, nincs kizárva, hogy emiatt a feszültség miatt görcsölök enyhén. Nem tudom mi lehet... lehet baba, lehet pms. Lehet a plusz  progeszteron csinálja ezt velem.

caroline4

@zsuci:

jaaaj, zsuci! ez a baba olyan cuki. Úgy vágyom már rá én is. Nagyon szép kislány. Az a kis nózija... meg kell zabálni. Már jópárszor visszagörgettem, hogy újra lássam. De várom, már a többiek babás fotóit is.

caroline4

Csajszik!

Megjöttek az eredményeink!

A férjem teljesen ok, nekem a vérképemben látszik egy kis vérszegénység és magasabb a koleszterinem is.
Most boldogság van egyelőre, a dokihoz is bejelentkeztem 30.-ára kaptam időpontot.
Valószínüleg az elöző ciklusban nem volt peteérésem.
Most majd megnézi a doki lát-e valamit.

Caroline drukkolok még mindig!

krystin
Budapest XXI. kerület

Krystin!
Ez szuper hír!!!!! :-)

dinyus

a href='#p4990787'>@krystin:

Törlèsnèl rózsaszin volt megint. Ne mááár! Szedem a dphastont. Mi a fenètől pecsètelek. Enyhèn görcsölgetek is.

caroline4

11. Dpon vagyok.

caroline4

Nem nyaggatlak már titeket ezzel. Visszagondolva minden ciklusom vègèn ezt művelem. Dili vagyok.

Majd jelentkezem ha megjött, vagy ha pozi a tesztem.
caroline4

@krystin:
Örülök Nektek! Ez nagyon jó hìr! :lol:
adele666

Most néztem meg, és a szombati pozitìv ovu tesztem egy napon volt a Jónás naptár szerinti sikeres fogantatási nappal! Ilyen még sosem volt, hogy a ciklusom közepe tájára ìrta a "szerencsenapot" a Jónás!! :lol: :roll: Remélem ez jó ómen!
adele666

@zsuci:
Gratulálok én is a szép kis hajasbabádhoz! :oops:
adele666

@zsuci:
Hatalmas gratula!! Gyönyörű kislány!! Jó egészséget az egész családnak!!!!

lolo8280
2315 Szigethalom

Sziasztok, egy ideje olvasgatlak titeket, de az igazat megvallva eddig megelégedtem az olvasással és a háttérből drukkolással, örüléssel vagy együttérzéssel. Mi nem régóta próbálkozunk,  viszont én már a 37. évemet taposom, szóval az első három sikertelen hónap után már neki is álltunk egy komolyabb kivizsgálásnak. Férfi-fronton minden OK, nálam mindkét oldal átjárható, viszont a 3. cn-i FSH-m 12.3. (minden egyéb hormonérték jó). Ahogy ott ültem a dokinál és ahogy ő beszélt erről, ez nem tűnt vészesnek, de miután itthon utánaolvastam, kezdtem elbizonytalanodni...Egyébként van már egy nagyfiam, most (fél)tesót szeretnénk:)

Scolo (és bárki más, aki tud ebben segíteni): aggódnom kell emiatt az érték miatt vagy ez az én koromban teljesen normális? Ettől függetlenül lehetek spontán terhes vagy nincs is normális peteérésem? (Egyébként fixen 26 naposak a ciklusaim, normál vérzéssel, hőt nem mérek, de LH tesztet csináltam - az egyik ciklusban lett pozitív, a másikban nem). A mért ciklus előtt tüdőgyulladásom volt, több mint két hétig antibiotikum kúrán voltam - ez befolyásolhatja a hormonszintet?

A köv ciklustól Clostit kapok, 3. naptól 2X1 db, öt napon keresztül, de nem lesz ciklusmonitorozás és emiatt kicsit aggódom. Harcoljam ki, hogy nézzék a peteérést? Ha igen, melyik napokon kell menni?

Lolo, ha jól emlékszem, te szedted ezt a gyógyszert, mi a véleményed róla? Nálad nem okozott gondot? Tudsz segíteni a fentiekben?

Elnézést az offért, tudom, hogy nem teljesen idevágó a téma, de amilyen klassz, befogadó és nyílt csapat vagytok, remélem ez nem fog kiakasztani senkit.

Köszönöm előre is, mindenkinek drukkolok, a babásoknak meg szép és gondtalan várandósságot kívánok:)
lilach
Budapest

Sziasztok 17én kellet volna megjönnie a nem vártnak szerintetek el menjek dokihoz vagy várjak még?  Vagy egy belefér a PCOS-be?
babamama30

Caroline mi ujsag????Nagyon izgulok erted!
Adele!Szerintem ez tobb mint jo hir!!!Nagyon szurkolok!
Lilach udv neked!
Babamama azt olvastam,hogy Pco-nal belefer a 35 napnap hosszabb ciklus is.Pont emiatt is lehet erre ia gondolni h rendszertelen a mensi.Mert vagy nincs,vagy nem tortenik meg rendesen a peteeres!
En azert elmennek dokihoz.Akinel multkor voltam,hatha tobbszor a nyakara jarsz akkor komolyabban kezd majd venni es o is elobb elkezdi a kivizsgalast!

mimkosz
Budapest

babamama30
Teszt negatív? Volt valami jelenleg, amit eddig nem szedtél/csináltál?
Eddig rendszeres volt a ciklus?

caroline4
Mi a helyzet??? Azon ne akadj ki, hogy "nyaggatsz minket", aki babát tervez, minden hónapban újra és újra átéli
:)

Úgyhogy igenis, nyugodtan tessék írni, sőt, írj, mert szerintem itt mindenki kiváncsi mindenkire, és drukkolunk egymásnak :)

dinyus

@lilach:

üdv itt! Korombeli vagy. Én 36 leszek ősszel. Az átjárhatóságot hogyan vizsgálták nálad? Miből áll egy ilyen vizsgálat? lehet nálam a missed ab során elzáródott a petevezetőm, mert minden annyira klappol, még progeszteront is kaptam ebben a hónapban, mégsem jött össze a baba. 

Igen lányok letettem róla, mert törlésnél másodjára volt pici rózsaszinem. Bugyiig nem jutott el eddig, de kitudja mi lesz ma. A reggeli tesztem is full negatív, hiába forgatom, hiába lámpázom. Negatív a 12. dpon. 
Közben meg jobb oldalon a méhem jobb oldalán érzek valamit folyamatosan. Mint mikor babás lettem, éreztem, hogy melyik oldalon volt a baba. Most is olyat érzek. Nem tudom megmagyarzáni. Miért érzek ilyet, ha negatív a teszt. 

Kristyn! remélem  már jobban vagy, mert most érzem, hogy tényleg kutya rossz megint. De túl leszek rajta biztos, mint mindig.

caroline4

Én 34 leszek a télen, úgyhogy ideje lenne már legalább egy babát bemutatni a családnak :):):)
Mondjuk, mi a férjemmel elég későn találkoztunk, mert már 30 elmúltam :(
AMinek ugye előnye és hátránya is van :)
Aztán, sokáig úgy voltunk, hogy amíg albérletben lakunk, meg a házvásárlás közepén vagyunk, addig nem is próbálkoztunk. utána meg csak teltek és telnek a hónapok, közben jött a spontán vetélés, ami után ugye várni kell, szóval az idő aktívan ellenünk dolgozik :(
persze, közben melelttem meg már mindenki a 2.-3. gyerekét szüli :D
de nem baj, előbb utóbb eljön a mi hónapunk is :)

dinyus

@dinyus:

nekem csak az furi, hogy 5x voltam terhes ebből 4x estem teherbe az első próbálkozáskor. 1x pedig a 4. próbálkozásra sikerült. 5 terhességből 3 egészséges gyermekem született. 

legutóbb októberben volt missed ab-om, és azóta pecsételve jön meg (lehet nem progi hiány miatt, mert hiába szedem a duphastont, úgy néz ki így is jelentkezik) és nem is jön össze a baba pedig január óta élesben próbálkozunk. 

Mitől lehet? merre lehet ilyenkor elindulni? Mi történhetett a missed ab-on, hogy azóta minden más. Mi?

caroline4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?