@nykee:
Nagyon sajnálom ami veled történt! Fel a fejjel, előre nézz! A lányok a bejegyzésem felett már a többi kérdést, dolgot megválaszolták így én azokra nem is térek ki. Még annyit.... nekem 2014.02.hóban volt egy laparoszkópos petefészek ciszta műtétem, minden ok volt. 2015.juni végétől próbálkoztunk, augusztus végén már pozi tesztem volt. Mi október elején veszítettük el a babánkat... tudtommal addig minden rendben volt nálam peteérés és hasonlók ügyében. Nekem egyébként 3hónapot javasoltak várni, mi egyéb más okok miatt (munkahely váltás, méregtelenítő kúra) vártunk többet és igazából júliustól próbálkoznánk.... hát időközben megtudtam h nincs is peteérésem, így azóta nem is védekezünk mert amúgyis jöhet bármikor a baba... meg hát így ez még várat egy kicsit magára... reméljük tényleg csak kicsit....
Nem tudom mennyire olvastál vissza a topicban, ezért is írom le... idén júni elején voltam rákszűrésen hozzáteszem egy számomra tök új dokinál...ciklus 34.napján volt a vizsgálat, beszéltünk róla hogy a missed ab műtét óta teljesen megzavarodott a menzim hol 30nap, hol 40, de előfordul 50 is akár.... megnézett uh-n is, megállapította, hogy alszik a petefészkem, nincs peteérés. Ugyanúgy norcolutot kaptam és a clostit.
Ma van az utolsó nap a clostiból. Nekem úgy írta fel, hogy napi 2szem reggel 5napig. Nagyon kíváncsi leszek az eredményre.
@dominikat:
Nagyon sajnálom a történteket! Én is azt tudom csak mondani amit a lányok, az idő tényleg segít, higyj nekünk. Öntsd ki szíved, lelked ha jól esik. Ja és a legfontosabb.... remélem már túl vagy a doki látogatáson, nagyon fontos, tényleg sok bajt elkerülhetsz így! S csak előre!
@borso87:
Én is nagyon drukkolok neked, kíváncsian várom a fejleményeket
@devilstimi:
Köszönöm, nektek is megy a drukk. Én vívódom rendesen, hogy a hormonvizsgálat meglegyen-e még előtte de igazából ugye már "szabadszerelem" van tehát bármikor összejöhet ha a bogyó beindítja a dolgokat és lesz peteérés...
Jah, peteérés.... elmesélem hogy jártam....
A clostit 3.napja szedtem hétfőn, és este iszonyú rosszullét jött rám.... menni alig bírtam úgy fájt az alhasam.... tegnap nem tudtam elmenni dolgozni szinte egésznap feküdtem olyan szarul voltam (addigra márcsak a jobb oldaln éreztem... olyan lüktető és nyomó érzés volt... de nagyon). A dokinővel felvettem a kapcsolatot, azt mondta lehetséges hogy már most peteérés van vagy lesz rövidesen (Tegnapi ovu teszt 2csíkos, de még nem pozi két csík, uh figyelgetem most). Én azthittem beszedem a 10szem gyógyszert és max utána néhány nappal jelentkezhet pé legkorábban.... ezrt se kezdtem el amúgy ovu tesztelni, gondoltam a bogyesz utántól csinálom mindennap. Hát most nagyon kíváncsi leszek... kérdeztem tőle, h az is lehet hogy már hétfő este volt amikor kezdtem nagyon rosszul lenni?! Azt írta, hogy igen. Nagyon kíváncsi vagyok... hálisten ma már egész jól vagyok, megyek dolgozni délutánra, uh előtte megcsinálom a mai tesztet.
Holnap leszámolás
és még az évfodulónk is holnap lesz....
Kismamik, hogy vagytok?