Új privát üzeneted érkezett!

@gorzi:
Meglett csinálva, várandósság menüben találod :)
Caroline, mrshope:
Szurkolok értetek nagyon :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros

@gorzi: Nyilvános a csoport, úgyhogy várunk minkenkit, akit érdekel mi a helyzet velünk!

viewtopic.php?f=405590&t=444182&p=4987405#p4987405

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa

Sziasztok!

Ma ért egy kisebb hidegzuhany, visszazuhant a hőm
A görbém már alapból elég pocsék,úgyhogy így jártam.
Remélem hamar kiderítik, hogy mi van a háttérben. 

Gondolkozom a Trimeszter vitaminon (bár hogy őszinte legyek túl nagy körülötte a felhajtás,csak pozitív vélemények meg kicsit ellentmondásos dolgok (2 hete szedem és ma pozitívat teszteltem) csodát azért nem tesz)

Meg az inofolicon is.
Mostmár ezt a ciklust kivárom, még beszedem a maradék barátcserjémet.

19.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

még ne temesd a dolgot :)

A Trimeszteren én is gondolkodtam, de aztán annyi sok olyat hallottam, hogy ez még nem egy kiforrott dolog, csak a jó kommentek vannak ott, valaki leírta frankón egy nyílt levélben (kerestem, h belinkeljem, de nem találtam most emg hirtelen :(), hogy mennyire nem úgy van, ahogy hirdetve van.... inkább lemondtam róla.

Ettől függetlenül, ha itt valaki szedi, akkor szívesen hallanék "személyes" tapasztalatokat is róla, nemcsak ami a neten kering.

Lilypie Pregnancy tickers
dinyus

@krystin:

megtaláltam :)

http://kisbabanaplo.com/sokkolo-tapaszt ... k-hisznek/

Nem tudopm, mennyire hiteles, de FB-n is fent volt ez a cikk, és alatta is elég sok - komment volt.

dinyus

Köszi! Igen nekem is visszás az egész...
Azèrt próbálok több fórumon utánanézni,de még elég új,kevés a rendes tapasztalatok.

krystin
Budapest XXI. kerület

Én is ezen gondolkodtam, de most ennek a cikknek a hatására, és tudva azt, hogy nagyon új dolog, maradok a femibion gravida felváltva szedésénél inkàbb..
adele666

Lányok!!!!
Tudom, hogy undi, ès azt is, hogy lehet, hogy lènyegtelen, de: ma zuhanyozás közben találtam a nyákomban egy hajszál vèkony vèr hártyát!!!!! Egèszen kicsi volt, kb. fél - 1cm, de amikor lezuhanyoztam, olyan volt, mint amikor mensikor zuhanyzom!!!!!!! Ez lehetsèges normál, nem babás ciklusban is?!?!?! Nem èreztem görcsöt, szúrást, ma csak egèsz nap csikar, fortyog a hasam. Olyan furán, mint amikor hullámzik is kívülrôl, ès ha ráteszed a kezed èrzel mindent, annyira dolgozik. Tudjátok melyik állapotra gondolok?! Na ezt hogy is nevezik?! :-D

7 dpo
mrshope
Budapest

@mrshope: Ezt a mozgást en is éreztem már, bár még nem volt babám, de olyan volt mintha az lenne bennt :)
De azt írják, hogy a bélmozgást érzi így az ember nincs köze a női szervekhez. :/

19.cn ( elvileg 3.dpo amúgy a jóisten tudja)

krystin
Budapest XXI. kerület

@mrshope:
Nagyon jó jel 7. Dpon ilyen kis vèrèrrel találkozni. Szerintem jó esèllyel beágyazódás van folyamatban.

De hogy èrted azt h olyan volt mint amikor mensikor zuhanyzol?

Nekem is fortyogott na a hasam. Nem vagyok hasmenős típus, de ma kètszer is ment. Szerintem a vaj lehetett rossz amit reggel ettem, bár finom volt.

5. Dpo

caroline4

Sziasztok lányok!

Mrshope ne vedd magadra csak leirom a barátnőm sajnos negativ kimenetelű ciklusát amiben kb egy héttel a menzesz után volt egy kis vérfoltja. Annyira tele volt reménnyel. Aztán tegnap megjött neki.
Simán lehet hogy elkezdődött valami de nem ágyazódott be rendesen.. mert mi más lehetne ovuláció után egy héttel a csepp vér ha nem az.. A nem várt előtt repült mondjuk ki tudja hogy ez csinált-e valami zűrt.. de most nagyon kivan :(
Szóval nagyon vigyázzatok magatokra hadd tapadjon az a kis mákszem odabent! Drukkolok nagyon!!!!

littlebiscuit

Sziasztok!

Voltunk az OGYEI-be reggel!
Nagyon kedvesek voltak velünk,felvették az adatainkat.
Péntekre a laborra már kaptunk is időpontot, nekem vérvètel a férjemnek spermavizsgálat!
Hétfőn már meg is mondják majd az eredményt.
Néznek TSH-t, D vitamint, prolaktint meg mellé egy teljes vérképet.
A férjem elég durci volt reggel, de mostmár latja hogy nem esznek embert( pedig én megmondtam :-D ).

Sajnos az UH-ról a kövi ciklusban lecsúszunk, mert sajnos szabadságra megy a doki 2 hétre.

20.cn ( 4.dpo)

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Pont most léptem be, hogy ìrjak neked mizu, de látom a pozitìv tapasztalatokat! :) Jó hìrek! Akkor szerencsére gyorsan megy a dolog, hétfőn már lesz egy jó kiindulási alapotok!
adele666

@littlebiscuit:
Köszönöm, minden tapasztalat hasznos, ès a drukk is nagyon nagyon jól jön!!! :-)
Èn nem a bugyimon találtam, hanem a nyákomban, zuhanyzás közben, ugyanúgy ma is találtam egy picit kisebbet. :-) Hátha hátha.
Egyèbkènt mi a nemvárt után 3 nappal repülünk haza, de 2 csíkos teszt esetèben is megyünk. A sorsa, ès a termèszetes szelekcióra bízzuk magunkat, èn ebben hiszek, hogy erôs, egèszsèges babának ez nem okozhat gondot. :-)

@Krystin: A hormonokat nekem a 2. - 3. ciklusnapon kèrte a doki, a TSH-t is. Neked ilyet nem említettek? Ha szeretnèd, elküldöm a listát az elsô vèrvètel tèteleirôl, amit nálam csináltak.

@Caroline: Nálad van bármi tünet? :-)

8. dpo
mrshope
Budapest

Mrshope, jól teszed hogy bátran állsz hozzá. Nálunk nemcsak én vonakodtam de párom határozottan kijelentette amikor meglátta a tesztet hogy nem repülünk. Persze valószinüleg semmi köze hozzá de decemberben nagyon rossz élmény volt az a kémiai terhesség és ott is épp a pozitiv teszt és a vérzés elindulása közt repültünk, habár 98% biztos hogy amugy is megtörtént volna.. valahogy mi a félős ösztöneink után mentünk most :) Holott, ha előtte egy héttel (azaz a nemvárt környékén) kibirta a nagy városnézést bazilika meg colosseum mászást akkor a repülést is kibirta volna ez tuti csak aztán úgy voltunk vele, megvagyunk annélkül a hazaut nélkül is :) :)

littlebiscuit

Mrshope: Köszi, de direkt a ciklus második felére kérte a doki a vérvételt és így is a 22.napon megyek.
Itt meg van szabva mit csinálnak meg úgyhogy nem tudok plusszokat kérni egyelőre, a doki majd megnézi ezeket az eredményeket és utána lehet hogy kér majd még mást is.

Nagyon kíváncsi vagyok már,hogy mi van.

krystin
Budapest XXI. kerület

@littlebiscuit:
Biztos vagyok benne, hogy máshogy látnám a világot, ha velünk is megtörtènt volna már a baj. Èn se döntöttem volna szerintem máskènt a helyetekben.
Èn továbbra is járok edzeni, csak pl nem 4 kg-os súlyzót használok, csak 2kg, nem csinálok has gyakorlatokat, ès squasholok. Próbálok egèszsèges èletet èlni nem csak fizikailag, hanem szellemileg is, tudatosan, hogy ne èljem magam semmi olyasmibe bele magam, ami bizonytalan. :-P

@Krystin: Nagyon szurkolok, hogy minden jòl alakuljon nálatok!

8. Dpo
mrshope
Budapest

Nekem egy teljesen tünetmentes napom volt. Nèha mintha görcsöltem volna, de lehet csak bekèpzeltem.

6. Dpo

caroline4

Hahó! Pang a topic. Úgy látszik, a babásak, akik más uopicot nyitottak, tartották a frontot itt. Mert most napi pár hsz van
Illetve ma ez az első. :-(

caroline4

7. Dpon vagyok. Ma pisikor egy nagy tokcsis cucc távozott. Mitől lehet? Ma egyszer volt ilyen furi belenyilalásom is ott lent. Egymás után kètszer, de nagyon rövidke volt. Remèlem a beágyazódás indult el.

caroline4

Tojcsis :-D nem tokcsis

caroline4

Hát nem tudom.
Én valamiért törlésnél barnázok, de a betéten nem hagy nyomot.
A 21. Napon vagyok 5.dpo...
Nem hiszem hogy ez túl jó jel lenne.
Néha szúr nekem is a petefészkem kicsit,de nem tudom mire vélni. :/

21.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

jaaj, de jó lenne beágyazódásnak :) Reménykedjünk.

én kicsit utánaolvastam a tojcsis nyáknak a luteális fázisban:

"
a luteális fázisban is tapasztaltam tojásfehérje-szerű nyákot. Persze egymillió hőgörbét végigpásztáztam a fertilityfriend-en, és elég sokan tapasztaltak termékeny(nek tűnő, de valójában nem az) nyákot az ovuláció után is, és jelentős részüknél terhesség lett belőle. Abban reménykedtem, hogy ez talán lehet a beágyazódás jele. 

Merthogy van olyan, hogy "implantation dip", azaz beágyazódási hőleesés, általában az ovuláció utáni 6-10. nap között. A jelenséget az adja, hogy ilyenkor csökken a sárgatest progeszerontermelése, és a beágyazódás után nő újra tovább. Ilyenkor, erre a kis időre az ösztrogén kerül túlsúlyba, aminek a progeszteronnal ellentétben hőmérséklet csökkentő hatása van. Na azt én is látom, hogy nálam véletlenül sem volt sajnos "implantation dip", viszont a termékeny nyákot szintén az emelkedett ösztrogénszint okozza, így hát gondoltam hátha mégis beágyazódásról van szó..."

emiatt most reménykedek :)

caroline4

caroline4

Itt tènyleg elèg nagy lett a csend.
Èn most kivárok, holnap már 10. Dpo, szoval egyre jobban tetszik a helyzet, hogy már hamarosan kiderül mi van. Tegnap este vègre volt egy kis hasszurka is. :-) Reggel ismèt feszült a mellem, ès mèg mindig nagyobb egy kicsit mint amúgy, szóval bizakodó vagyok. :-)

@Caroline: Sajnos nem tudom mitol lehet amit irtal, bizzunk abban, hogy ez mar a beagyazodas! :-)

@Krystin: Beágyazódáshoz picit korai, sajnos nem tudom mi lehet. Tapsztaltal mar ilyet korabban? Remelem baba! :-)
mrshope
Budapest

Nem tudom mi lehet, a vérképből majd úgyis kiderül ha valami gáz van.
Már csak hétfőig kell kihúznom.

Drukkolok nektek csajok, nálam szerintem nem lesz baba most.
Én nem érzek amúgy semmit, a cicim se fáj, pedig szokott majd meglátjuk késöbb mi lesz, illetve hogy a törlésnyi barnázásból lesz e több.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

na akkor továbbra se éld bele magad, ne is számíts babára és épp most fog sikerülni :) nagyon kívánom neked :) őszintén tiszta szívből. 

olyat hallottam, hogy akik éjszakáznak, azoknak felborul a hormonháztartásuk, sőt a peteérésük is elmaradhat, attól függetlenül, hogy rendszeresen megvan a mensijük. Kívánom, hogy minél előbb kiderüljön mi a helyzet. Ha mégsem 5. dpo-n vagy, hanem 6. , akkor az már lehet beágyazódás. És nem csak a beágyazódástól lehet becsételés, hanem a hormonváltozástól, ami a megfogant babó miatt van. 

Szorítok!

caroline4

Köszönöm hogy öntesz belém egy kis reményt mindig!
Annyira utálom mikor mondjak hogy engedd el meg ne foglalkozz vele, ne gondolj rá.
Aki igazáb vágyik babára az tudja h mindenről eszedbejut és még a gyomrod is összeszorul ha látsz egy kismamát vagy babát.
Nagyon várom már hogy kiderüljön hogy mi a a helyzet!

krystin
Budapest XXI. kerület

@caroline4:

A lutearis fázis közepe táján az ösztrogén szint megemelkedik, ami járhat esetlegesen hőleeséssel, vagy nyákkal (inkább krémes a jellemző nem a tojásfehérje). Hőleesést sok esetben azért nem lehet érzékelni, mert magasan van a progeszteronszint, és nem engedi ezt érzékeltetni.
Sajnos összefüggést nem tudok mondani a terhességgel kapcsolatban, de nálam az 5.dpo-n kezdődött a krémes nyák és végig fentmaradt a mostani babás ciklusomban.

Nem hagytalak el titeket, egyszer egyszer benézek :)

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

Levették a vérem reggel,bevittem a spermamintát is hétfőn lesz eredmény,
de úgy érzem nem bírok addig várni

Vettem tegnap bébicéklát levelestől a piacon a hölgy mondta hogy az egészet be lehet turmixolni vitamin és vasbomba.

Hétvégén szerintem csinálok gyümicenmtrifugával valami jó kis mixet!

Mi a helyzet veletek csajok?

22.cn (6.dpo, még mindig törlésnyi barnázás)

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok lányok!

Dinyus: hát  igen...a sors iróniája. Sajnos nekem még lesz pár ilyen ciklusom, hogy pontosan mennyi, azt majd az első menses utáni kontrol vizsgálaton fogom megtudni. Veled mi újság? Én még midig csak várom, de legalább már tegnap elkezdtem görcsölgetni, végre érzem, hogy valami történik odabent.
Mrshope: nem vagyok benne biztos, de remélem jól emlékszem, hogy Te írtad azt, hogy két hónap alatt rendeződött a TSH-d 5,8-ról...és mit kaptál rá? Euthyroxot? Csak azért kérdem, mert hasonló az eredményem, 5,43, jövő héten megyek orvoshoz, de már olyan kiváncsi vagyok, hogy mi lesz.
Adele, úgy rémlik Te is írtad nemrég, hogy megnézeted a TSH-d, Neked milyen lett az eredmény?

Mrshope, Caroline, Krystin: szívből kívánom, hogy pár nap múlva láthassuk a zebracsíkos tesztjeiteket!

36.cn(remélem nem lesz több, mint 40)

sjucus13

@sjucus13:
Igen, én 5,8-ról indultam márciusban, és Letrox 50 mikrogramm tablettából az első héten fél, ez után napi 1 tablettát kell szednem. Májusban a TSH 0,8 lett a kontrollon. :-)
Emiatt nem kell aggódnod, gyorsan orvosolható dolog! :-)

Én 10 dpo, elkezdtem hőmérőzni, 37,3. :) (bár ez nálam ilyenkor a szokványos).
mrshope
Budapest

@krystin:

bírd ki valahogy. Furi ez a barnázgatásod. Nagyon érdekes...

Én is nehezen bírom, pedig nekem is kb. hétfőn fog kiderülni, hogy összejött-e. Bár fogok tesztelni holnap és holnapután is. (azaz 9. és 10. dpo-n)

Nagyon izgulok. Szorítsatok!

A mellérzékenységem nagyon gyengus lett, már-már teljesen eltűnik. Most estére picit furi az alhasam, olyan izomlázszerű érzés, amit már más is írt. De nem tudom... éreztem már ilyet baba nélkül is.

8. dpo

caroline4

@mrshope:

nekem fél fokot ment feljebb az előző napokhoz képest. Ma 37,05 fok volt. 

@scolo:

most nekem is átváltott krémesre a nyákom. Ma egyáltalán nem tapasztaltam tojásfehérjést.

@sjucus13:

remélem azóta már meg is jött neked. :) de ha nem, menj egy 20 percet futni, tuti megjön. 

caroline4

babamama, cseniko, bikbok, adele! 

HOl vagytok?

Zsuci!!!
te már mindjárt szülni fogsz? napok kérdése! ugye? vagy már babázol? kérlek szépen tegyél majd fel ide képet a kicsiről. Könnyű szülést kívánok és sok tejcsit!

caroline4

@caroline4:
Nagyon drukkolok!!! Nagyon bíztató az izomlázszerû fájdalom!!!! :-)

Èn ma teszteltem, de mèg semmit nem mutatott.
Viszont világosbarna tojásfehèrjès nyákom van tegnap óta. Mèg korai a mensi, barnázni nem szoktam, úgyhogy kivárok a megfejtèssel, sajnos nincsenek feljegyzèseim a korábbi hónapokról.

Holnap is tesztelek, hátha hamarosan elôbújik a második csík is :-)
21-re nem várom.

10.dpo
mrshope
Budapest

@caroline4:

Bocs de 2-3 napja hányingerem van meg megy a hasam és ma kellet volna megjönnie, de a teszt negativ ugy ,hogy nem tudom.

babamama30

Azóta van rendes vér is,úgyhogy ez bukta,remélem látszik majd valami a vérvételnél.
Ez így megint 22 nap 
De most nekem se fáj a cicim,pedig multhónapban nagyon éreztem.

krystin
Budapest XXI. kerület

@mrshope:

@caroline4:

Mi újság lányok? Látszik már a halványka második csík?

sjucus13

@krystin:

Sajnálom...de ne szomorkodj, szerintem az,hogy ilyen rövid volt a ciklusod, jó eséllyel utalhat valamilyen hormonális okra, ami nemsokára kiderül a vérvételből. Ha pedig meglesz az ok, meglesz a megoldás is, és a kövi ciklusban már sokszorozódik az esélyetek. Amúgy nem tudom, hogy mióta szeded a barátcserjét, de lehet amiatt nem fájnak a melleid, mert PMS tüneteire is ajánlják.

sjucus13

@sjucus13:
Nálam egyelőre semmi. :-P Türelmesen várok. :-P

@krystin: Nagyon sajnálom, de hamarosan többet fogtok tudni, ami nagy megkönnyebbülés lesz majd :-) Kitartás!

11 dpo
mrshope
Budapest

9. Dpo a tesztem negativ. Pedig mintha láttam volna raja valamit. De aztán mègsem. Remèlem holnap már fog látszani.

caroline4

@caroline4:
10-essel tesztelsz?
Nagyon drukkolok! Ha semmi, a következő 5 napban még bármikor előbújhat a teszt csík! :-)
mrshope
Budapest

@caroline4:

Egyetértek Mrshope-al még semmi sincs veszve!
Drukkolok nektek!

krystin
Budapest XXI. kerület

Nem sikerült! Elindult valami, de ma, 2 nappal nemvárt előtt leesett a hőm, és megjött. Jövő héten konzultálok a dokimmal. Addig pedig próbálom mihamarabb összeszedni magam.

@Caroline: nagyon drukkolok neked!!!!

1cn
mrshope
Budapest

Sziaasztook! Itt vagyok, és visszaolvaslak Titeket, csak sűrű volt a hétvége, munka, eb meccsek (én is nézem mindet:) illetve fesztivál volt nálunk a héten, tegnap volt a záró napja, és ott voltunk szinte minden este lazítani!  Nálam a helyzet, hogy tegnap pozitív lett az lh tesztem, (olyan szuper volt látni) és mivel ez az első ilyen tesztelős hónap, kezdő vagyok a témában. Szeretném kikérni a véleményeteket az együttlétek időzítése kapcsán. Tegnap amikor pozitív lett volt összebújás, és arra gondoltam ma este is jó lenne mindenképp, de majd kiderül ma délután mit mutat. Szerintetek? Ez már száradás utáni fotó, de szinte egyből erősebb lett a kontrollnál. 

adele666

@caroline4:

Nyugii, még van idő!! Még nagyon benne van! Szurkolok nagyon, de jók a megérzéseim veled kapcsolatban komolyan!!! 
adele666

@mrshope:

Sajnálom, nagyun kutya érzés ez tudom... kitartást! Ne add fel!!
adele666

@sjucus13:

Sajnos még nem volt alkalmam eljutni, meg hát úgy vagyok vele, hogy a műtét utáni idegben minden rosszra gondoltam, és a lehető legtöbb orvoshoz el akartam jutni, hogy mindent megnézzenek, most lecsillapodtam már, és elfogadtam-már amennyire- a helyzetet, most a nyarat legalábbis júliusig kivárok, és ha nem jön össze, akkor a biztonság kedvéért elmegyek megnézetni. Bár hál'istennek lekopogom, igazából nincs semmi tünetem, ami ennek gyanúját indokolná.
adele666

@adele666:
Negativ a reggeli tesztem. 10. Dpon vagyok.

Köszi a biztatàst.
Ma ès holnap legyetek együtt.

Mrshope!
Sajnálom. Őszintèn.

Nekem semmmmmmmi tünetem. Elbizonytalanodtam. Nem tudom mi lesz.
caroline4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?