Sziasztok!
Kissé le vagyok maradva, s még ma reggel is dolgunk volt, szóval most értünk haza.
Zita,
Megfejtés??? Mindjárt visszaolvasok, és töröm a fejem, jó?! Habár én mindig sík ....voltam ezekben a találós kérdésekben. Amikor már tudom a választ, akkor azonnal leesik, de addig....Na, de még töröm a fejem. Meddig törhetem?! Húúú, most nézem, hogy mindenki helyesen megfejtette?! Akkor én biztosan nem fogom kitalálni...
Képet várjuk! Mesélj Matyiról is! Ja, és Ferinek hogy sikerültek a sulis dolgai? Mennyi van még hátra (hány vizsga)?
Orsi,
Bence egy kis angyal, hogy így segít Neked! Nem elég korán kezdeni a hűtőgép suvickolást, és a főzést, sütést...
Hogy sikerült a tésztád? Milyen tölteléket tettél bele végülis?
Bence meggyógyult már? Reméljük!!!!
Hajni,
Olyan jók a képek! Pici Hajni nagyon kis édes, de nekem a legjobban az anyus kép dobogtatta meg a szívem. Ne kérdezd miért, fogalmam sincs. A szülőkkel közös fotók láttán mindig elérzékenyülök. Férjecskéddel nagyon szép pár vagytok! Te is bújós vagy?! Én is!
Ági,
Én mindig tök jókat derülök az írásaidon! Neked valami naplószerűséget kéne írnod, én biztosan megvenném a könyvedet. Könnyű, szórakoztató olvasmány lenne, az biztos.
Remélem, hogy azóta már jobbak a napjaitok, és a sminkelt hullánál sokkal jobban nézel ki. Na, nem azért, mintha engem zavarna, de gondolom, Te is jobban éreznéd magad a bőrödben
Dani az asztalon??? Naaa, valld be, hogy Ti is néha felkucorodtok az asztal tetejére, és úgy fogyasztjátok a szusit a szakéval (így írják?)
Ja, a legfontosabbat majdnem elfelejtettem: Ne hagyd apát hamar elaludni!!!
Matyi- Alexa távparty??? Hmmmm
Manóka,
Sikerült megvennetek az ágyat? Muti meg!!!
Én már nem is merem többet kérni, de lééégyszi mesélj nekünk Zsigmondról!!!! Nekem már tiszta likas az oldalam a kíváncsíságtól, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Köszi, a hőmérőzést nem hagyom abba. Nemsokára indulhat a babaproject, hurrá!!! Már alig várom, hogy ismét beleköltözzön egy magocska a pocakomba
Bocsi, de még mindig tök jót derülök a konyhai kakin
Na jól van, mindjárt választok valami közelebbi képet, és felteszem pár órára, jó?! Azon talán még némi sminket is fel lehet fedezni rajtam
Oktatóhelyemhez
szépen eljutottam. Szerencsére itt (gondolom a követségek miatt is) szépen letakarítják az utakat, és sok mellékutcát is. Úgyhogy csak itt a ház előtt kell korcsolyázni, ha nincs eltakarítva a hó, vagy felsózva a járda.
Talit én is nagyon várom már! Az időjósok azt mondják, hogy márciusig ilyen idő lesz...
Jöjjön má' a tavasz!!!
Evés: ezzel sajnos mostanában mi is így vagyunk. Vagy keveset, vagy kedvenceket. Mostanában a főzelékek a nagy kedvencek, husikkal. A reggeli kenyér most nem sláger, sőt. Pedig eleinte tökre szerette. Minden nap variáljuk. Ma reggel a kenyérre kentünk egy kis tojássárgájás krémet (tojássárgája, pici tejföl), és az úgy, ahogy ízlett. De nem fogyott el.
Gyümölcsöt is megeszi. A délutáni joghurtot is. Hoppá, akkor ezek szerint eszünk rendesen?!
Szopi- tápi: egyetértek. Mi sajnos már D. 7 hónapos kora óta tápszerezünk, és mégsem beteges a leány. Asszem csak 1- szer volt beteg, akkor pár napig lázas is volt; húúú, de szörnyű volt, amikor hányt is, meg szívni kellett a nóziját. Vagy nem tápszerre, hanem hozzátápira gondoltok? Végülis mindegy, akkor is ugyanez a véleményem. Biztosan nagyrészt attól függ, hogy mennyi zöldséget, gyümölcsöt, husit eszik a manó, meg mennyi tejcit, de biztosan benne van egy pici genetika is a dologban.
Fogakkal szerencsére egyelőre nem szenvedtünk éjszaka sem...lekopogom..., mert nemsokára jönnek a "nagyobb volumenű" fogak.
Dorka: ízig- vérig kis hölgy
Imád fésülködni, magát fésüli, (meg engem is
) Úgy táncol, hogyó ringatja a csípőjét, de még a vállait is
Folyamatosan magyaráz, be nem áll a szája, néha van egy- két értelmes szava, de többnyire halandzsázik...Imád vásárolni, a gurulós bevásárlókocsi "bakján" üldögél, vagyis lovagol
Igyekszik minél több mindent észrevétlenül "lelopkodni" a polcokról, és titokban beledobni a bevásárlókosárba.
Etet minket is, főleg a babapiskótával kínál meg minket
Ilyenkor odatartja a számhoz, és mondja, hogy "Mama...Hámmmm".
Nem tudom, milyen a mi etetőszékünk, (talán túl hosszú a Dorka lába?
) de kezdi kinőni a lábtartós részét. Úgyhogy szerintem sürgősen néznünk kell valamilyen étkezőasztalra szerelhetős etetőszéket. Nektek milyen van?! Milyet ajánlotok?
Na, eddig jutottam, muszáj mennem
, de igyekszem hamar jönni. Bocsi, ha valamit most kifelejtettem, de olyan álmi vagyok.
Puszi!
Vic