Új privát üzeneted érkezett!

@caroline4:
Gyönyörû pozi! Hajrá baba! :-)
mrshope
Budapest

úgy örülök, csak nem vmi sok a tojcsis nyákom. A mèhszájnál tojcsis, de lentebb a hüvelybemenetnèl nem. Ezt tegnap zuhanyzásnál figyeltem meg. De előtte napokban bő tojcsisom volt, törlèsnèl is èszlelhető volt.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

@mrshope:

Hát napokra pontosan nem tudom, de elmondom miket tapasztaltam. Ovu után rögtön elkezdtek fájni a melleim, és elég sokszor ha kifújtam az orrom véres volt..ilyet még nem tapasztaltam. A nem várt előtt 1-2 nappal görcsölgetett a hasam, ami már gyanús volt mert nekem csak akkor szokott, ha már megjött, illetve volt olyan étel amit nagyon megkívántam, és olyan is amit nem bírtam megenni. A beágyazódást nem éreztem, nem is pecsételgetek. Igazából ennyi 

@caroline4:

Nagyon szép teszt, mindent bele 

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok.
bittersweet

@caroline4:
Én is görcsöltem ovukor este, hajrá mára is :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros

@bittersweet:

Köszi a tapasztalatokat!!! Nagyon boldoggá tettèl vele, mert ovu óta fáj, èrzèkeny a cicim. :-) Nagyon bizakodó vagyok!

2.dpo
mrshope
Budapest

@bittersweet:

Nagy gratula a pozi teszthez, boldog babavárást kívánok!

Csajok! Köszönöm a bíztatást. Tudom hogy jó hogy végre megkezdődtek a kivizsgálások így másfél év sikertelen próbálkozás után ideje volt már egy rendes kivizsgálásnak, de az átjárhatóságitól akkor is félek, akinek csinálták, milyen módszerrel, sztk alapon vagy magánba, be kellett feküdni, vagy hogy volt? Aki átélte írja le hogy mi a folyamata és milyen volt. Hónapok óta győzködtem párom a spermavizsgálatról nem akart elmenni, de most magától mondta és annyiira jól esett, így ő jövőhét csütörtökön túl lesz rajta.
Nekem a a vérvétel még várat magára, mert ugye a 2. vagy 3. cnen kell, és így szépen sorban....

cseniko

@cseniko:
Èn márciusban voltam a magán orvosomnál, ô csinálta a HYCOSY vizsgálatot Exem Foam kontraszt anyag beadással. Kb 1 órát vett igènybe a vizsgálat, a kontraszt anyagot beküldik, közben ultrahanggal ellenôrzik a folyamatot. Jó volt a dokim, èn csak a tervezett adag felèt kaptam, abból már látta, amit kellett. Kocsival mentem oda egyedül, ès úgy is jöttem el (azèrt nem árt a kísèrô, de a bkv-t nem javaslom) kissè èrzèkeny volt mèg aznap, de semmi vèszes, fájdalomcsillapito sem kellett, de azèrt aznap èrdemes pihenôsebbre venni a napot. Amikor a kontraszt anyagot beadták, akkor erôs görcsöt èreztem, kicsit káromkodtam is, de ez az, ami mindenkinèl változó, de valoban olyan, mint egy görcs, azaz csak addig fáj, amig tart, elôtte utána semmi. Költsèges mulattság volt magánban, 60e Ft-ot fizettem èrte.
Úgy kell odamenni, mintha ultrahangra mennèl, ez a legjobb tipp, amit adhatok! Ne fèlj tôle, mert minèl lazább vagy, annál kevèsbè görcsöl. Látod, èn is gyorsan túlestem rajta, aztán hazavezettem. Kibírható, akkor is ha kellemetlenebb. Nagyon drukkolok, hogy jól sikerüljön a kivizsgálásotok, ès gyorsan orvosoljárok, ha bármi gond felmerülne! Mi már túl vagyunk a kezelèseken is, 2,5 hónap maradt ki a kezelèsek miatt, de nagyon boldog vagyok, hogy mindent megnèzettünk, ès reális esèlyekkel vágtunk neki újra a kisbabagyártásnak!!!! :-) Elôtte már ostoroztam magam minden menzesznèl. Most tartok az elsô, èles ciklus 2. dpo-n, ès izgatottan várom a 14-et. :-) Sok sikert, ès kitartást, ès lásd a problèmában a lehetôsèget, mert minden eredmènnyel lèpèsrôl lèpèsre közelebb kerültök a kisbabátokhoz! :-)
mrshope
Budapest

@cseniko:
Nekem nem volt csak hallottam/olvastam róla.
Van a röntgenes meg az ultrahangos módszer.
Magánba ultrahangosat szokták csinálni, ( én 55 ezerért láttam) Sztk alapon ált röntgeneset.
Tudtommal egyik se befekvős, megcsinálják és mehetsz haza.

Az spermavizsgálattal én is így jártam, volt vita köztünk emiatt többször.
Megcsináltuk a házitesztet, utána mondtam h akkor rendeset is csináltassunk akkor mondta hogy meg ráérünk stb...
És most hogy megyünk a kivizsgálásra, lesz spermavizsgálat is mondta h ok csak akkor vigyem be neki a mintát.
De már szerintem vagy 4 hónapja nyúzom érte...

krystin
Budapest XXI. kerület

Na ma tesztelek talán késöbb volt az ovum. 
Ha most is negativ ugy gondolom pihentetem a témát 2-3 honapig mert már ezzel is álmodok. És jó lesz kicsit kikapcsolnom. 

Akinek Pozitiv lett azoknak gratulálok és örülök a boldogságotoknak :)

babamama30

Caroline sikerult a csabitas?
Mrshope erzel valami mast igy a 3.dpo reggelen?
Cseniko szerintem nagyon jo,hogy vegre a parod is egyuttmukodo ebben,es neked is krystin.Nalunk a masodik probalkozos honapnal a parom ajanlotta fel hogy akar elmegy maganuton is megcsinaltatni,hogy biztosan tudjuk nincsen-e gond.De sok ferfinal ez ugye kardinalis kerdes,hogy ettol.kevesebbnek erzik magukat,ha problema lenne.Pedig sokszor eleg egy kis gyogyszer es meg is oldodott a problema.Kitartas lanyok!
Babamama sztem ne stresszeld magad ,mivel valoszinuleg osszetettebb kivizsgalasra lenne szukseged a feltetelezett PCO miatt.Ultrahangos peteeres kovetesre,lehet h tuszorepesztore,meg egy csomo minden lehet.Beallitott dieta.Nem okoskodasnak szanom,csak kerlek ne ostorozd magad.Ha jol emlekszem augusztust mondtal a kivizsgalasokra ugye?Ovuteszteltel ebben a honapban?

mimkosz
Budapest

@mrshope:

Örülök neki, remélem nálad is bejön 

@cseniko:

Köszönöm  Az átjárhatóságihoz nem nagyon tudok hozzászólni, a dokim azt mondta, 1 év próbálkozás után megcsinálhatjuk.

Nálunk is volt egyébként spermavizsgálat, nem örült neki a párom, de nem volt választása  De egyáltalán nem volt kellemetlen, én bevittem a mintát és ennyi, de szerencsére mindent rendben találtak.

bittersweet

nálunk is volt spermavizsgálat, meg ellenérzés is részéről, de amikor rávilágítottam részletesen, hogy egy nőgyógyászati vizsgálat mit foglal magába ehhez képest (átjárhatóságit, egyéb fincsiségeket nem is említve) akkor megegyeztünk, hogy sokkal jobb a helyzete neki, mint nekem, így összekapta magát gyorsan :)
bikbok

Nálunk a párom mondta március elején hogy ha 3 hónap alatt nem jön össze a baba akkor ő szeretne elmenni spermavizsgálatra. Mivel nagyon sokat bulizott előttem, ivott cigizett és tudja hogy ez az életvitel nem éppen kedvez a spermáknak. De szerencsére nem volt rá szükség. Nagyon büszke voltam rá hogy önként alávetné magát bármilyen vizsgálatnak csak hogy babánk legyen. Még nagynénémet is felhívta ő a háziorvosunknál a körzetinővér hogy hogyan tudná ezt a vizsgálatot megcsináltatni. :)

ritus922

Sziasztok!!

Nálunk apát meg is kellett műteni, mert herevisszér tágulat miatt kevesebb volt a katonák száma! De a műtéttel és vitaminokkal fél év alatt rendeződött!!

Nekem is volt átjárhatósági és méhtükrözés is! Nekem endoszkópos műtét keretében!

Erdemes mindennek utána járni! Nem értem az orvosok mért csak egy év sikertelenség után kezdik!! Lelkileg nagyon megterhelő és hosszú!! Szerintem alapból aki kéri bele kellene kezdeniük!
Sokan eleve azt füllentik, hogy már eltelet az egy év, mert tudják addig úgy sem fognak velük érdemben foglalkozni!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom

@lolo8280: bizony, én is ezt javaslom, hogy ha már frusztrál a dolog, de nem telt el egy év, akkor is lehet a dokinak nyugodtan mondani, hogy több,mint egy éve megy a próbálkozás. Úgysem tudja ellenőrizni :)

bikbok

Nálunk a férjemnek csináltattunk vizsgálatot (szerencsére minden rendben :)). Eleinte ő sem nagyon hajlott rá, aztán "kattant" egyet, és már ő mondta, h na akkor elmegy.
Nálam szervileg "elvileg" minden ok, és anno azt mondta nekem is a doki, hogy most a nyárra engedjem el a témát, és ha mégse jön össze, akkor szeptemberbe menjek viszsa, és belenéz a ciklusba.
Igazából nálam a peteéréseket szokták látni, ugye azért 1x a fonatatás is sikerült, úgyhogy bízom benne, hogy csak a "görcsölés" hátráltatja még a Babót :):):):)
Azért a héten elmentem egy vérvételre, nézzenek rá a TSH-mra, mert a múltkor felső határértéken volt.
Anno voltam (jó, mondjuk ennek már vagy 5 éve :D), de akkor minden rendben volt :)
Nyilván, ha őszig várat a bébi, akkor mostmár az ilyen "hormonális" vizsgálatokat fogom erőltetni, mert szervileg midnkettőknél minden rendben.

dinyus

@mimkosz: sikerült a csábítás :) Tegnap előtt és tegnap is. Ma reggel még erős pozi volt az ovutesztem. Viszont a hőm is felment 36,8-ra. Így szerintem megvolt a tüszőrepedés, csak még magas maradt reggel az lh szintem. Délután szerintem már nem lesz pozitív.  Nagyon jól alakulnak a dolgok eddig. Holnaptól elkezdem szedni a progeszteront. Szorítsatok, hogy úgy másfél, két hét múlva pozitívat teszteljek hcg-vel is.  13. cn

caroline4

@mimkosz:
Köszi a kérdést, továbbra is mosollyal keltem, mert éjjel nagyon fájt a cicim ha ráfeküdtem, és ma reggelre picit megnőttek. A férjem ellenőrizte. Azt mondta, hogy főleg a bal. Az volt érzékenyebb éjszaka! :-) Nagyon izgulok a további napokért!!! :-)
Emellett félek, hogy nagyon beleéljük magunkat valami olyasmibe, amit esetleg csak odaképzelünk. Nem tudom. :-/
mrshope
Budapest

@mrshope: nagyon drukkolunk Nektek. Hányadik cn vagy dpo is?

bikbok

@mrshope:

Nagyon drukkolok :)

dinyus

@bikbok:
@dinyus:
Még csak 3. dpo, de már az 1. dpo reggele óta érzékenykedik, fájdogál a cicim. A másik dolog amit érzek, hogy a derekamnál az izületeimet többet érzem, mint szoktam. Köszönjük a drukkot, nagyon lassan telnek a napooook jaaajjj! :-)
mrshope
Budapest

@mrshope:

Nekem is lassan fognak. Én ma vagyok szerintem az első dpo-n. Görcsölök enyhe mensis görcsökkel, és a derekam is mensis. Határozottan érzem, így szokott kezdődni a mensim is.

caroline4

ilyen a hőgörbém egyelőre. Ma még legyünk együtt? 

13. cn / 1. dpo

caroline4

@caroline4: és sikerült még akciózni?

bikbok

júj, nem jelöltem az előbb minden együttlétünket.  Ez fedi a valóságot:

caroline4

@caroline4: szerintem még érdemes a hő alapján. Nem vagyok ugyan nagy profi benne, de elvileg egy leesés szokott lenni közvetlen ovu előtt.

bikbok

@caroline4:
Ha tegnap volt pozi teszted, akkor nem ma hajnalban volt az ovud? Azaz ma még legyetek együtt, és holnap lesz az 1 dpo. Nekem is most okozott ez kérdést, én is onnan tudom, hogy a lányok segítettek.
Drukkolok, csábításra fel! :-)
mrshope
Budapest

@mrshope:

köszi, akkor még ma  mindenképp csábítás. :) Csak legyen időm rá, mert ma kezdődik az EB is 

caroline4

@caroline4:

Azta mindenit :)
Én ennyire nem mélyültem bele (még) a dolgokba, de nem semmi ez a táblázat :)

dinyus

@caroline4:
Hahaaahaaa, ezen jót nevettem!!! :-D
mrshope
Budapest

húúú lányok! nagyon feszül a hasam alul. És jobb oldalon mostanra nagyon elkezdett szúrni. Akkor most mi van? Ha már felment a hőm, akkor megvolt az ovum, de akkor még hogy fájha ennyire a hasam alja? és mi szúr jobb oldalt. Ha hozzá érek a jobb petefészkemhez, akkor nagyon érzékeny. 

még most lenne tüszőrepedésem? Vagy mi? De akkor a hőm, hogyhogy már fönt van? Nem értem. 
Szerintetek?

caroline4

@caroline4: hát akkor lehet, hogy szép nagy a pete és holnap reggelre reped meg a tüsző, a holnap reggeli hő talán megmutatja

bikbok

@caroline4:
Tesztelj ma is!
Nekem is érzékeny volt utána is, együttlétkor kimondottan, de már megvolt a tüszőrepesés ekkor, mert nézte doki. Mivel kirepedt a tüsző, várja a fiúkat, vagy dolgozik a fiúkkal. Aznap én már csak kontroll csíkosat teszteltem.
mrshope
Budapest

délután majd megnézem milyen lesz az ovutesztem, igazából a reggeli nem mérvadó, mert tegnap is délutáni volt pozitív. 

A neten ezt találtam.: 
Az ovuláció általában a hajnali órákban következik be, és a hashártya-reakciókhoz (fájdalom, ovulációs vérzés) még egy jelenség, hirtelen 2-5 tizedfokos ébredési hőmérséklet csökkenés társulhat. Ugyanis közvetlenül az ovuláció előtt hőmérsékletünk alaposan leesik és majd amint fizikailag megtörtént az ovuláció és beindul a progeszteron termelődés, fog a hőmérséklet emelkedésnek indulni.

emiatt gondolom, hogy nekem is megvolt már az ovum, a hőm alapján. Hiszen 36,65-ről 36,8-ra ment fel. 

olyan jó lenne ha most tudnánk együtt lenni, de szerintem csak este fogunk tudni. Azért reméle a tegnap kiskatonák már ott állnak készenlétben.

caroline4

@caroline4: hát igen, most feljebb van, de az alaphődhöz képes leesés nem volt. Mondjuk ez is biztos változó. Szokott lenni leesés? Régebbi görbéiden volt ovu előtt? Az számít, hogy Nálad mi a jellemző.

bikbok

Lányok nagyon drukkolok nektek!
Szuper ha érzitek az ovut, fájdogál, szerintem az jó jel mert szép nagyra nől a pete és kiszabadul. Az én sikeres hónapom is ilyen napokig fájdogálós hónap lett. Szinte minden fájdogálós napon együtt voltunk. Vagyis egy maradt ki talán. Sajnos ovutesztel nem követtem. De valahogy igy volt:
1. nap ovus fájások -- még alacsony hő -   ESTE együttlét
2. nap ovus fájások -- leesett hő              NEM volt együttlét
3. nap ovus fájás  ---picit emelkedett hő DÉLELŐTT együttlét
4. nap ovus fájás magas hő (36,8 körül)    ESTE együttlét

Hajráááá!!! kortavaszi bébik gyertek!

littlebiscuit

@littlebiscuit: júúúj 14 hét :) őrület :) jól vagy, minden jól alakul? meddig tervezel dolgozni? majd várunk ám pocak és uh fotót.

bikbok

bikbok aranyos vagy, valóban úgy szalad az idő. minden okés szuperül vagyok - az első trimeszter sem volt vészes egy pár apróságtól eltekintve de most a második egyenesen szuper.
Október körülig gondoltam dolgozni, majd még később látom hogy birom..
Telefonról majd hozok pocak és uh fotót most gépről vagyok :) de amugy csak épphogy látni a pocakot picur, de azt hiszem jó is igy ha az utolsó hónapokra gondolok (na persze simán lehet belőlem addigra bálna :D )

littlebiscuit

@caroline4:
Teszteltèl?
mrshope
Budapest

@littlebiscuit:
Dejó, hogy minden ok, növöget a poci, mi is szeretnèk mihamarabb csatlakozni a pocakos klubba! :-)

Köszi a drukkot, a bal mellem feltûnôen nagyobb, ilyen mèg sosem volt, a mellett, hogy mindkettô èrzèkeny, feszül, ami szintèn nem megszokott. A napom 50%-át az teszi ki, hogy 1-14dpo közötti tüneteket bújok a google-ban, de alig van valami, ès ha va is, csak a 8 dpo-tól. Most elèggè türelmetlen vagyok, de próbálom magam takarèkra rakni :-D
mrshope
Budapest

@mrshope:
Igen. A du-i Tesztem negativ. Du 1- kor kezdődött a szúrás. most du fèl 6- kor pedig együtt tudtunk lenni. Szerintem rajtunk már nem múlik.

Szoritok neked is.

caroline4

Mrshope tudom milyen ez. Èn minden hónapot ugy zártam / kezdtem hogy 'befejezem a tünet vizslatást' meg a tulzott akarást. Ehhez kèpest nèha mèg magam elött is titkon figyeltem a jeleket.. teljesen normális hisz olyan izgalmas dolog ez.. drukkolok nagyon!!!!

littlebiscuit

@caroline4:
Akkor gyertyapozban irsz nekunk? :lol:
Oh..mrshope a jo oreg barat a google.Egy ido utan en mar azt vettem eszre,hogy az elso harom oldalon nem volt olyan cikk amit meg ne olvastam volna. :lol:

mimkosz
Budapest

Hajra csajok!
Szerintetek ma van az ovum?
Leesett a hőm 0,4 fokot, de 3 órával késöbb keltem mint szoktam?
Így is èrvényes a hőm?
Éjjel éreztem egy kis szurkát,meg görcsölt is picit.

krystin
Budapest XXI. kerület

Hahaha Mimkosz amugy èn sokszor irtam ha nem is gyertyapozban de az agybol akcio utan. Telefon be volt keszitve hogy már ne kelljen felkelni. :-D

littlebiscuit

Krystin a höleeesès majd következö nap a felemelkedès szuper jel hogy most lehet, szoval hajrá

littlebiscuit

Jajj elküldte...
Nem csináltam tegnap se meg meg ma se ovutesztet,tegnapelött 12 óráztam,felkeltem összeszedtem magam és mentem dolgozni, tegnap ügyetintéztem nem is találkoztunk a férjemmel. :(
Ma találkoztunk csak,nem is keltett fel mikor hazaért.
De azért most volt összebújás :-D
Remélem nem késtük le :roll:

15.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Nekem ha kèsőbb kelek mindig magasabb picit hőm. Szerintem nagyon jó kis hőleesèst csiptetek el. Ma lehetett vagy hajnalban lesz az ovud. Szerintem jókor voltatok együtt. Szoritok.

Mimkosz. Akár hiszed akár nem, úgy volt ahogy írtad. Lábam fel, párna fenèk alat, Telefon kèzben. :lol:

caroline4

@caroline4:
Akartam irni,hogy merre vagy,mert az EB mar elkezdodott :lol:
Krystin lehet nem is lesz szukseg itt a nagy kiviizsgalasokra,mert erkezik a babo ;-)

mimkosz
Budapest

Jó èjt mindenkinek.

caroline4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?