Új privát üzeneted érkezett!

@babamama30:
Köszi, tehát vitamin fajta. Ès milyen formában szeded? Por? Tabletta? Mennyit? Ez a neve a patikaban, hogy inositol?
mrshope
Budapest

@cseniko:

Èn már túl vagyok a kivizsgálásokon, viszonylag gyorsan megvan, ès sok gondot megold! :-)
Az átjárhatóságin is túl vagyok, egy a lènyeg: elôtte ne olvass forum velemenyeket, tapasztalatokat a neten, mert èn vizsgálat után nèztem rá, horror storyk egymas hegyen hatan, nem erdemes ezzel stresszelned magad. Sokan mondjak, hogy egyaltalan nem faj, igy kell megerkezni a vizsgalatra.
En ugy mentem, hogy nem is tudtam, hogy esetleg ez fájhat is. Nem volt kellemes, de èlek, virulok most is! :-) szamit a doki, es hogy milyen modszerrel csinalja.
mrshope
Budapest

Sziasztok lànyok. Kèpzeljètek mèg nagyon korai de nem bìrtam ki, hogy ne teszteljek :-D kb. 1-2 napja kèsik, 14-15.dpo-n vagyok, halvànyan, de ott van a 2. csìk :-) hètvègèn mèg tesztelek azèrt. Ez a 8. hònap, hogy pròbàlkozunk, mindenkinek ajànlom az Inofolicot, csodaszer, 2 hònapja iszom.
bittersweet

@bittersweet: nahát, nagy gratula!! még egy pont az inofolicnak :)
hó végéig akciós itt: https://internetpatika.hu/INOFOLIC-inoz ... -etrendkie

A kivizsgálás jó dolog szerintem, legalább minden kiderül, és az ember tudja hogyan és merre tovább.
Ráadásul úgy tudom, hogy pl az átjárhatósági után még jobbak az esélyek!

bikbok

@bikbok:

Köszönöm, bár még nem merem elkiabálni és még én sem hiszem el Hétvégére veszek egy digitális tesztet, az a tuti.

Igen mi is voltunk kivizsgáláson, bár átjárhatóságim nem volt, azt mondta a dokim, hogy azzal várjuk meg az 1 évet.
bittersweet

@bittersweet:

GRATULA! De jó, hogy gyűlnek a pozitesztek! Jó egészséget!

11. dpo-n vagyok, még nem volt pozi a reggeli ovutesztem. Még picit halványabb mint a control, de már elég erős. De ez ugye reggeli, szerintem délután már pozitív lesz, vagyis nagyon remélem. :) De ha holnap lenne, az se késne. 

szóval fura dolgokat érzek a hasam aljában, nem tudom mi lehet ez, mert még meg sem volt az ovum. Viszont nem ovus fájdalom, nem szúrkált se tegnap és még egyelőre ma sem a jobb oldalon növögető tüsző. Most lehet nem nyom semmit. Ez a fura érzés az alhasamban inkább olyan húzó érzés, lehet pici izomláz a tegnapelőtti együttléttől. Tegnap sajnos olyan fáradtak voltunk, hogy nem voltunk együtt. Szerintem nem is baj, hisz úgysem volt még pozi a ovutesztem. 

11. cn

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

@caroline4: szerintem sem gond, hogy nem voltatok együtt tegnap, majd amikor pozi lesz, legalább jó erős csapat kerül bevetésre :)

bikbok

@scolo: tudom, hogy azt írtad nem leszel itt sokat, de engem érdekelne, hogy hogyan vagy? Mikorra is tervezitek a vizsgálatot? Végül melyik mellett döntöttél?
bikbok

@mrshope:

Szia én porba veszem , az adagolás rá van írva :) 
Plusz mellé folsavat is szedek. 

Amibe ugyan ez van az a  Inofolic nevü készitmény de ha külön veszed akkor olcsobb. 

http://nootriment.com/hu/d-chiro-inositol-for-pcos/

én ezt szedem :) 

Másik dolog ma teszteltem sajnos totál negativ pedig egész éjen nem mentem wc-r. Szerintem hibás volt a teszt azért mutatott pozitivat abban reménykedem ,hogy talán késöbb volt az ovum és esetleg még össze jöhetett a baba. 
babamama30

@adele666:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 44000_.png

itt a hőgörbém, a babás. Ebből látszik melyik napokon voltunk együtt, és kislány lett.

Ez a másik hőgörbe pedig a fiammal próbálkozós hónapban készült. Katt a képre, hogy nagyítsa ki.  

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 44000_.png

hát nem tudom mit lehet kiolvasni belőle, remélem segít.

caroline4

@babamama30:

jaaaj, ne már. De kár. Na hátha... még várjunk.

caroline4

@bikbok:

remélem én is. Annyira bízok ebben a ciklusban a duphaston miatt. Amit majd csak a pozitív ovuteszt utáni napon kezdenék el.

caroline4

@caroline4:

Köszönöm szépen 

Mi a 2 pozi LH  tesztes napon voltunk együtt, mind a 2 napon görcsöltem elég rendesen, aztán 3. nap már nem fájt, és elkezdtek fájni a melleim, gondolom hajnalban megvolt az ovum.
Tünetem nem igazán más mint mensi előtt, talán annyi, hogy fájdogál a hasam, mensikor pedig nekem előtte nem szokott fájni, csak ha már megjön. Cicik nőttek, egyes ételeket már most nem kívánok, van amit meg nagyon. Remélem hétvégén a digitális teszt is azt mutatja majd, amit a mai 
bittersweet

@babamama30:

Még ne keseredj el, hátha. Szorítok, hogy pár nap múlva 2 csíkod legyen!!
bittersweet

@bittersweet:

de jó, hogy leírtad ezeket. Köszönöm és gratulálok. 8 hónap után azért nem semmi. :) nagy az öröm gondolom. És mit csináltál másképpen mint a korábbi ciklusokban? Szedtél valamit?

caroline4

@bittersweet:
Gratulálok!! Most már sok pihi! Vigyázz magatokra!!

Lilypie Kids Birthday tickers

lolo8280
2315 Szigethalom

@babamama30:

Nagyon sajnálom, de még azért ne add fel :)
Viszont, olvastam, amikor írtad, hogy kb 35 naposak a cilusaid, és olyan 25. napon csináltál tesztet...
Sajnos elég sok olyat olvastam, hogy túl hamar tesztelt valaki, ami pozitívat mutatott, és mire odaért a "nemvárthoz", már sajnos befejeződött, ami igazán el sem kezdődött.
Persze, tudom, hogy nagyon nehéz kivárni a nemvárt napját (nyilván én sem bírtam), de tanulva ezekből az esetekből, a legközelebbinél én is ezt fogom tartani.
Azt tanácsolom Neked, hogy a következő teszttel várd meg a nemvárt napját , de legalább az előtte lévőt, mert most meg azon fogsz kattogni, hogy de miért lett negatív.
Fel a fejjel, a remény ha meg utoljára :)

dinyus

@bittersweet:
Gratulálok! :lol:
adele666

@caroline4:
Köszönöm szépen, elemezgetem!! ;)
adele666

@babamama30:
Valamiről lemaradtam? Nem pozit teszteltél eddig? Eltűnt a második csìk ezek szerint? :(
adele666

@caroline4:

Igazából nem csináltunk semmit máshogy, én előtte fogamzásgátlót szedtem, szerintem ezért nem jött eddig a bébi. kb. 3 hónapja szedek vitaminokat, C,D,E és most van a 3. hónap, hogy az inofolicot iszom. Én úgy gondolom nekem ez segített, mert 2 hónapja érzem, hogy jó kis peteéréseim voltak. Ezen kívül, még ebben a ciklusban elmentem egy héten 1-2 alkalommal futni ovu előtt. 

@lolo8280:

Köszönöm szépen, 1 hónap múlva megyünk nyaralni, az jó kis pihenés lesz 

bittersweet

@caroline4:
Szerintem sem baj, hogy kihagytátok a tegnapot. Majd ma! :)
Velem érdekes dolog történt ebben a ciklusban, ugyanis életemben kb harmadszorra volt ovus fájdalmam ( tutira az volt!!) a ciklus 17. napján, ami az én hosszabb ciklusaimba pont be is illik, viszont 38 napra jött meg.. Akkor ez sehogy sem stimmel, nem lehet 20 nap a lut fázisom.. Megérteném, ha például nem lett volna peteérésem, de a fájdalom és a nyák stimmelt.. Lennie kellett ovunak.. :/ És kiegészìteném ezt az egészet azzal a furcsasággal, hogy életemben először olyan ez a menstruációm, hogy semmi de semmi máhnyálkahártyát nem látok kilökődni, csak simán vérzek.. Egyszer sem volt ìgy. Ahhoz képest, hogy a műtét után elvileg jók az esélyek, nem látom túl bìztatónak a helyzetet.. Lassan mint egy orvosi lò olyan leszek, gyakorlatilag a 13 éves menstruálós éveimben 2 egyforma ciklusom sem volt! :D
Ne haragudjatok, hogy ilyen sok mindent idelöktem, de ez kijött most..
4 vagy 5 cn.
adele666

Ìgy ennek "örömére" hétvégén kezdem az ovu tesztelést, és nem csak a vélt ovu lehetséges napokat követem, hanem majdnemhogy az egész ciklust, hogy kiderìtsem melyik napon bújkálhat az ovum! :lol:
adele666

@adele666: ez a luteális szakasz érdekes kérdés. Nekem 11-14 napos szokott lenni, így visszatekintve. Mondjuk nekem rövid ciklusaim vannak 24-27 naposak. Mensi 3 nap, első erős utána kevés. Dokik szerint normális. Barnázni sosem szoktam, ami már fél siker. Ovut én 3 cikluson át úgy követtem hogy mensi elmúltától egészen végig és érdekes volt látni, hogy sokszor az a mintázat, hogy ovu előtt 3 nappal már van vmi az ovu teszten, aztán hirtelen negatív, ovukor őrült erős csík 2 napig, aztán full nega, majd a mensi előtt megint közepes erős csík. Az új ciklust jelezvén. Amíg mértem hőt, az nagyon szépen mutatta, hogy nem szabad az első majdnem pozitív tesztnek bedőlnöm, utána 2 nappal lesz az igazi ovu.
Őrület ez az egész amúgy, míg nem volt baba projekt, eszembe sem jutott hogy ez így alakul a ciklusban.

bikbok

@bikbok:
Ahogy mondod.. Eddig simán elfogadtam,hogy a 23-36 napos ciklus rendben van, és a pár napos eltérésekkel a stresszes életmódom miatt nem foglalkoztam, ennyi belefér, de a projekt óta, mióta beleástam magam a dolgokba, hihetetlen szövevényesnek tűnik ez nekem..
adele666

Köszönöm mindenkinek az eggyütt érzést de már nem görcsölök rá annyira szét kinzott a dolog 1 év folyamatos tesztelgetés meg reménykedés ,hogy kicsit fel is adtam. 

Szerintem is kijelezte azt ami talán el sem kezdödtt vagy tényleg hibás volt a teszt. 

De ha az egyes verzio allor már ez is pozitiv haladás ,hogy legalább valami el kezdödtt ha nem is lett eredménye.
babamama30

@babamama30:
Ne csüggedj!nagyon fárasztó és kimerítő tudd lenni a próbálkozás, én tudom!
Ha úgy érzed kicsit lazítsatok! Legyen egy pihis hónap! Nincsenek tesztek! Jön a nyár, most lehet ám lazítani!!

lolo8280
2315 Szigethalom

@babamama30:

Erre írtam le egy hosszú litániában a történetünket, hogy nálunk is "teraszgyerek" lett (bár sajnos ugye a dolog be is fejeződött), de a lényeg, hogy akkor jött nálunk is össze, amikor minden mással foglalkoztam, csak a gyerek projecttel nem :)
lazíts, kicsit engedd el a témát (legalábbis próbáld meg), jön a nyár :)

dinyus

@adele666:

nem lehet, hogy túl magas a progeszteron szinted? A magas progiszint nem engedi megjönni a mensit. És kitolódhat a lut. fázis. És nem engedi leválni a nyálkahártyát sem. Nem tudom... ilyenekről nem olvastál? 

Mik a tünetei a magas progeszteronszintnek? érdemes lenne utánajárni.

caroline4

Mit szóltok? Ugye ez a teszt még nem pozitív. 

Mondjatok rá valamit lécci!

caroline4

@caroline4:
Nekem ilyen volt a pozi tesztem, de egy korábbi pozi teszthez kellene viszonyítanod, ill hogy van e ovus fájdalom ill. nyák?! Szerintem a teszt kiegészítésnek jó, elsősorban a saját testünkre kell hallgatnunk. Minden esetre csábításra fel!!!! :-)
mrshope
Budapest

@caroline4:
Nekem sem volt erősebb a tesztem csak egyforma, ma és holnap azért legyetek együtt :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros

@mrshope:

@kiscsillag201:

nekem volt már erősebb ovutesztem, ha ugyanolyan erős lenne pozinak venném, de még van híja. Hátha holnap... azért ma teszünk az ügy érdekében...

caroline4

@caroline4:
Én most vágok ugye ebbe bele, az lh tesztekbe, de márok sokat megnéztem és olvasok utána, lehet lesz még erősebb, de én nem kockáztatnék, ma mindenképp csábìtanék! :)
adele666

@caroline4:
Ezt a fajtát nem ismerem, de még nem elég erős szerintem! De csak akkor lehet biztosra mondani, ha már újra negatív lesz!
Én azt mondom, hogy azért csábítsd el párodat, az a biztos!!!

lolo8280
2315 Szigethalom

@caroline4:
Igazából erre még ìgy nem gondoltam, a műtét utàni kontroll uh ki lett egészìtve egy hormon vérvétellel, akkor telefonba azt mondta a doki, hogy jó az eredmény, leesett szépen a progeszteron és meg fog jönni, úgy is lett. ( pont a prog.-ont emlìtette) De igaz ez csak egy volt, nem a 3.+ 21. napos vérvétel.. Most két hónap no para, aztán ha addig semmi, akkor úgy is elmegyek laborba. :oops:
adele666

@lolo8280:
Az kimaradt, hogy ma! :lol:
adele666

@adele666:
Úristen, de hülye vagyok..beleìrtam hogy ma.. A loloét olvastam.. Bocsii :oops: :oops:
adele666

Adele! Köszi.
Semmi baj. Ari vagy.

caroline4

Caroline kivancsian varom a teszted? ;-) Vegulis mrshopenak sem volt erosebb,es o volt dokinal,es ott megmondtak,hogy mar megvolt az ovu.
Egyebkent kar,hogy a doki nem hivott vissza mondjuk mara,hogy megnezee tenyleg megvolt-e az ovu,es akkor nem lenne bizonytalankodas,hogy mikor kezd a gyogyszert.Mondjuk ha jol emlekszem o kedd-szerdara tippelte az ovut.Biztos mindennap atlagban nonel valamennyit a tuszok es ehhez mondta az idopontot.Ho hogy all?

mimkosz
Budapest

Sziasztok!
Ovu óta is szüntelenül feszül a cicim, és érzékeny, tegnap a derekam is majd le szakadt. Ez még az ovu utózöngéje? Rám sosem volt jellemző a cicifájdalom + feszülés, de folyamatos alakulásban van a testem hónapról hónapra, azt egyértelműen érzem.

2. dpo
mrshope
Budapest

Sziasztok!

Pingvin patikában június 17ig akciós az infoloc!!! 14 ezer helyett 8300 Ft!!
Sokszor szóba került mostanában, igy akit érdekel szerintem most csapjon le rá!!!

lolo8280
2315 Szigethalom

Inofolic, bocsi teló

lolo8280
2315 Szigethalom

@mrshope:
Nekem az előző hònapban volt ez, hogy ovu utàn nagyon fàjtak a melleim, akkor nem volt baba, most ugyanigy volt ès most baba van, szòval szerintem ez jò jel.

Caroline, nekem sem volt ennèl erősebb az ovu tesztem.

Magamròl annyit, hogy ma is teszteltem,tegnap òta erősödött, egyèrtelműen pozi :-)
bittersweet

@bittersweet:
Hu, ez biztatoan hangzik! :-) Örülök, hogy rendben vannak a csíkocskák! :-)

Voltak esetleg feljegyzèseid az 1 dpo ès 14 dpo közötti tüneteidrôl? Megosztanád velünk lègyszi? :-)
mrshope
Budapest

@lolo8280:
Köszi Lolo! :-D
Most nagyon felcsigázott a dolog!
Épp úton vagyok,de ha hazaérek lehet megrendelem.
Meg utánanézek lehet-e patikakártyával fizetni.
Bittersweet gratulálok!

13.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Na milyen? Ez már aztán pozi ovuteszt a javából. De jó. Ma is együtt kène lennünk. Picit görcsölgetek. Ez fèlidőben mitől lehet? Most nem szúr jobb oldalt. Sőt sehol. Csak enyhe görcs van.

Visszaolvasok,mert egèsz map nem volt időm rá.

12. Dpo

caroline4

caroline4

@bittersweet:

Gratulálok a pozi tesztedhez. :) Vigyázz magatokra. :)

@caroline4:

Ez aztán a pozi ovuteszt. :) Reméljük ha már ilyen szép lett ez a teszt sikeres lesz ez a hónap neked is. :)

ritus922

@caroline4: na ez szépséges, hajrá ma este és ha tudtok reggel is! Szerintem a görcsölgetés is ovus lehet, csak esetleg most máshogy jelentkezik.

Bittersweet, ez olyan jó hír! :) örülök Neked!

bikbok

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?