Új privát üzeneted érkezett!

@molyocska:
Köszönöm a tippet! :-) És a drukkot is nagyon!!! Szerintem csúszik az ovum, mert azt olvastam, hogy ragacsos nyák ovu előtt van, savas ph értékű, nem kedvez a babának.

@lolo8280: Köszönöm a segítséget. Ide a sivatagba nem érkeznek meg olyan klasszul a csomagok, és addig nem szeretnék utánpótlásról gondoskodni babonából, amig nem derül ki ez a cikkus :-) Juni 23-án repülünk haza, akkoriban lesz a nemvárt, otthon meg csak 2 hetünk lesz, gyorsan intézek egy netes rendelést ha úgy alakul, de tényleg nagyon köszi! :-)

14cn
mrshope
Budapest

Sziasztok Csajok!

Tegnap rettentően puffadtam, és húzódott az alhasam, illetve szép kis átlátszó nyákom volt.
Mondtam is a férjemnek, hogy szerintem most van ovum, úgyhogy, ha 2 hét múlva szépen megjön, akkor a szervezetem angyon okosan visszaállt az "eredeti" rendre, és "csak" az a két hét "esett ki", amikor a baba volt....
Úgyhogy most jöhet az ima, hogy 2 hét múlva megjöjjö, és mehet a próbálkozás tovább :)
Ma elkezdtem a méhpempőt újra, ami még maradt a múltkorról, ha ügyes vagyok, az pont elég lesz 25 napra :)
Azért is kezdtem el most, hogyha elkezdek barnázni, akkor már tuti egyértelmű , hogy attól van, bár ilyet az egész neten nem találtam sehol... de erre Anyukám azt mondta, hogy vannak a többiek és vagyok én :D:D:D:D

Viszont csajok, van egy kérdésem: az LH teszt, amikor 2 csíkos lesz erősen, akkor aznap van OVU, és aznap ajánlatos együtt lenni?

Mert én eddig úgy tudtma, hogy igen, közben meg itt azt írtátok (vagy félreértettem), hogy ez előre jelzi, hogy lesz, és akkor utána kell együtt lenni.
Akkor ez most hogy van?

Lilypie Pregnancy tickers
dinyus

@dinyus:
Szuper, gratula a szép ovuhoz! :-)
Én most nagyon ovu lázban égek, annyit tudok erről, hogy pozi teszt esetén 24-36 órával érik meg a tüsző, de ha a logikus érvekre hallgatsz, akkor 2-3 napig minden nap együtt vagytok, abból baj nem lehet! :-) Amugy aznap van ovu, amikor a szép nyák.
mrshope
Budapest

Sziasztok Lányok, köszönöm szépen a tanácsokat. Ma reggel voltam háziorvosnál, de kicsit problémás volt, mert a bejelentett lakcímem Miskolc mellett van egy nagyon pici faluban, itt Pesten meg csak tartózkodási helyem van,  és ezzel kötekedtek, de bejutottam. Adtam 10.000 forintot mint „vizitdíj” és így kiírt nagy kegyesen két hétre valami felülfertőzött náthával és  valami bőrfertőzéssel, ami a vendéglátásban elég necces. De nem mondtam el neki, hogy baba miatt kérem. Nem tudom félek, hogy felhívja a főnökömet, vagy nemtudom, zavarban voltam nagyon. De ez így akkor azt jelenti nem, hogy 6 hetes terhes leszek majd  és akkor már lehet nőgyógyászhoz menni? A terhes papírt, meg akkor a betegszabin vigyem be én személyesen majd, vagy küldjem postán? Anyukámat annó úgy rugták ki, hogy betegszabiján bement egy szállítót kifizetni, (ő is vendéglátózik) és a menedzser, akkor közölte vele. Ezért vagyok betojva.

A latkafr-es eseményekhez, nem tudok hozzászólni. Nem ismerem az előzményeket, időm meg biztosan nem lesz visszaolvasni, ne haragudjatok. Futok vissza, mert egy a mai délelőtti műszakot lenyomom még és legalább nem kell zárni, pakolni stb.

starscream

@starscream:

Engem anno 4+3-nál felvettek veszélyeztetett terhesnek (9-es kód).
A nődokim írt egy papírt, hogy "fenyegető vetélés", és azzal a lendülette a háziorvos fel is vett táppénzre.
Nekem erre a "bsrnázás" miatt volt szükség, illetve nem egészen, mert amikor 4 hetes lettem (4+0-nál voltam pont dokinál), megkérdezte, hogy mi a foglalkozásom, hogy kell-e, hogy egyből felvegyenek.
Aztána, amikor a 4+3-nál visszamentem, hogy hát hiába szedem az utrogestant, mégis barnázok, akkor már én mondtam, hogy jó, a munka nem megterhelő, de azért mellé vezetek napi 130km-ert, akkor mondta a doki, hogy menjünk bizosra, és inkább ad egy papírt. Azzal az igazolással én elmentem a háziorvoshoz, aki egyből felvett.
Na, szóval ebből csak azt akartam kihozni, hogy ha nehéz a meló, akkor szerintem egyből felvetetheted magadat táppénzre (9-es kóddal, veszélyeztetett terhesnek).

@mrshope:

köszi :)

esküszöm, mensit ennyire nem vártam még, mint most :D:D:D:D:D

mindenesetre, most pont úgy feszül a hasam, mint amikor baba volt (egyébként ovunál inkább görcsölni szoktam), de gondolom, még a szervezetem is picit regenerálódik.

dinyus

Nos muszáj voltam benézni, mivel kaptam infót, hogy igen keményen szapulva vagyok!

Csak pár dologra reagálnék, mivel a pocakomban lévő kisbaba számomra többet ér, minthogy itt esetleg kicsit is idegeskedjek.

@latkafr:

Nos akkor legyen egofényezés, ha ezt akarod!
16 szakmám, és ezzel együtt 16 szakvizsgám ebből több nemzetközi végzettség!
Ez sokmindent körülölel, a nukleáris berendezésektől kezdve a ritka emberi és állati betegségeken át a genetika és rákkutatás, stb. Magasnyomású berendezésekkel éppúgy dolgozhatok, mint nanotechnológiás készülékekkel. Nemzetközileg elismert állattenyésztő is vagyok, folytassam még??? Személyes ismerőseim közé tartoznak olyan emberek, mint a Dolly bárány megalkotóinak magyar tagja, olyan mikrobiológiai szaktekintélyek, akik saját rendszert fejlesztettek ki, és nemzetközi szinten keresettek. Csakhogy érthető legyen ezek a kollégáim, vagyis ilyen emberek között dolgoztam!!!
Nem hinném, hogy ugyanazt olvassuk, hiszen ha ez így lenne tudnád, hogy jópár nemzetközi tudományos szaklapban van cikkem, amihez hozzáférni laikusként, csak kemény pénzek után lehet !
Meglehetnek ugyanazok a könyvek neked is meg bárki másnak is, de a rengeteg szakkifejezést is érti az aki nem jártas a háttértudományokban? Bugyog a neten a sok bulvárokosság, de a valós dolgoktól ez igzán messze áll, és itt, bár számodra meglepő mégiscsak életekről van szó. Nekem ez nem újdonság, hiszen hiába vagyok rokkant nyugdijas, még mindig megkeresnek és kikérik a véleményemet különböző ügyekben.

Én nem vágok fel, hogy hol nyaralok, mert tudod szerintem a pénz nem boldogít, nekem nem a maldív szigetek okoznak örömöt, meg az, hogy felvágjak vele, hanem az a rengeteg megmentett ember- és állatélet, vagy épp az a tudat, hogy itt a sok ismeretlennek érdemben tudok segíteni. Vagy a születendő gyermekem leendő mosolya!
Nekem nem kell pozicióharcot vívnom, ugyanmár miért is kellene, akiknek a véleményére adok, és számítanak azok nem a neten vannak, itt mindenki szájkaratézhat, de elém mer állni?
Ja és mégvalami, én a helyedben nem ébresztettem volna fel az alvó oroszlánt... tudod nekem ez az első terhességem................

A hozzászólásaidat meg jelenteni fogom ahogy ezt elküldöm, nem tűröm ezt a hangnemet, és én nem vagyok olyan mint  többiek, hogy elnézzem ezt az alpári stílust!
A dupla regisztrációt meg a helyedben mellőzném, már senkit nem tudsz megvezetni .

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

Lányok, ezt most találtam, hátha valaki be szeretné szerezni. Nem olyan rossz ár és a kis kiszerelés is nagyon sokáig elég, pici kell belőle:

https://www.apiland.hu/tiszta-bio-mehpempo

http://www.mezellato.hu/mehpempo.php
bikbok

@mrshope: Az ovu azután következik be, hogy megvolt az LH csúcs, úgyhogy az első negatív napon is legyetek együtt, mert nagy valószínűséggel akkor kapjátok el. :)

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa

@starscream:
Sztem nem kell bevinned a papirt.Nem tudod valakivel bekuldeni?Vagy add fel postan!Magannogyogyaszhoz mesz?
Mielott lejarna a vizitdijas tappenz menj el a nogyogyaszhoz es o meg kiir siman teged!
Scolo ejha!Nagyon okos vagy,es hihetetlen tudasod lehet!Es igenis legyel buszke mindenre!
Latkafr jo nyaralast!En nem vesztegetnem az idot a topikra a helyedben,hanem elveznem a tengert (sea);-) Es koszonom(thanks)a forditasokat,tudod en(I),az egyszeru ember,aki nem el nagyvilagi eletet most ujat tanult.
Lolo en is benne vagyok a masik topicban is.
Caroline hajra hajra.
Mrshope majd toltsd fel a teszted este is.
Little az en hasam meg mindig nem hatalmas.
Bikbok jo,hogy ilyen mozgalmas nyaratok lesz.
Iden meg terveztunk Balcsizast,de nem birom a meleget.Ugyhogy klimat szereltetunk be valoszinu a lakasba :lol:
Technikai kerdes:Latjatok a fenykepemet a hozzaszolas mellett?

mimkosz
Budapest

@mrshope:
Pozitiv LH teszt után 24-36 órával szabadul ki a tüsző!
Ebben a pár napban erdemes együtt lenni,s ahogy írták az első negatív napon is!!!

Scolo: én örülök hogy itt vagy!! Láttalanba segítesz, s ez mindent elárul rólad! Nem kell bizonygatni semmit!!
A baba a legfontosabb!! Vigyázz magatokra!

Lilypie Kids Birthday tickers

lolo8280
2315 Szigethalom

@mimkosz: Én nem látok képet :)

molyocska
Nagykanizsa

@caroline4:

Csináltam de szerintem vagy a teszt volt hibás tegnap vagy mert egész éjel nem tudtam aludni mert pi...ni jártam egész éjel. 
de eg nagyon halvány csíkot láttam de annyira halvány mint ha nem is lenne ott. Várok még 2 napot!

babamama30

@mimkosz: hangosan kacagok (laugh) vagy LOL, imádom a hozzászólásodat :D még jó, hogy ez nem kerül semmibe, ellentétben külföldről (roaming). Nekem nem látszik a képed (pic) most sajnos. :D :D :D

bikbok

@babamama30: helyes, nemroskára reméljük erősebb lesz. Már a gyakori pisilés is jó jel nagyon!

bikbok

Lányok: 2015 ősztől próbálkozók babásai címmel a keressétek a topicot!

Babamama: ha sokat jársz éjjel is pisilni, akkor ne aggódj, hogy nem erősödik a csík!! ilyenkor még 8 óra éjjel kéne, hogy reggelre ki tudja mutatni!

lolo8280
2315 Szigethalom

@latkafr:

ha ilyen szövegkörnyezetből tanulhatok csak, akkor inkább köszi de nem szeretnék. Haljak meg inkább hülyén, mint a te hozzászólásaidből tanuljak. 
Most is csak sértegetsz mindenkit. Hagyd el a topicot, örülj a nyaralásodnak és vegyél be egy lazítót (valeriana), mert neked még egy olyan szép környezet, mint amiről képet tettél be (mellesleg bárki lehet a fotón)  sem elég ahhoz, hogy lazulj és boldog légy. 

Közhely de tényleg így van lányok, más egy kis szobában is boldog tud lenni a párjával, családjával, de valaki a világ legszebb helyén is lehet, ha nem érzi szeretve magát, ha valami nem tökéletes számára, akkor úgyis boldogtalan lesz. 

jut eszembe: starscream! hol vagy? ja, persze, egyszerre írogatni nem könnyű. 

Na jó hagyjuk ezt. Kár a drága időmet pocsékolni ilyen ostobaságokra. Hagyjuk figyelmen kívül, ha javasolhatom.

caroline4

@babamama30:

nagyon izgulok érted, remélem nem csak az ovudat mutatta. Volt már olyan azt hiszem krysztinnek, hogy ovukor pozi volt a hcg tesztje. ilyen előfordul, mert hasonlít az lh a hcg-re és ez összezavarka a hcg teszteket. azért remélem nem erről van szó. 

Ma este, vagy holnap reggel tesztelnék helyedben, úgy, hogy két óráig visszatartanám a pisilést. De ha nem megy, akkor inkább várj ahogy írtad.

caroline4

@caroline4:

Én Szandránál emlékszem hogy pozi lett a Hcg tesztje ovukor de lehet hogy Krystinnek is volt ilyen. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922

@ritus922:

jaa, lehet, bocsi ha rosszul emlékszem, a lényeg a lényeg. Remélem babamamánál nem ez van.

caroline4

Én is remélem hogy sikerül neki. :) Te hogy vagy érzed már a feszegető érzést? :)

ritus922

:shock: én csak pislogok a történteken.. Inkább nem is szeretnék belefolyni, és véleményezni..
Màs téma: visszaolvastam elég régre a vita kapcsán, és találkoztam egy kérdéssel amire nem találtam meg a választ. :oops: Mimkosz kérdezte Carolinetól, hogy az ő terhességeinél bejött-e amiket mondanak, hogy pé előtti / alatti együttlét milyen nemű babát hozott? Köszii ;)
adele666

@caroline4:

Köszi!

De az ovumat már nem mutathatja elvileg laasan a nem vártnak kell jönnie.
babamama30

@babamama30:

jaaaj, akkor szerintem tuti babás vagy. De jó. Nagyon bízom benne, mert akkor itt lenne az élő példa, hogy pco-val is megy! szorítunk!

@adele666:

tudod mit? majd visszanézem mikor voltunk együtt, de most rohanok összeszedni a gyerekeimet. Sok dolgom van ma este is. Sütit kell sütnöm még és két ajándékot beszerezni. De ígérem írok ezügyben.

caroline4

@caroline4:

Hát eddig a höm mikor mirtem a menzeszig 37-36,9 volt a höm de 36,5 nél nem megy feljebb. Elvileg töbnek kellene lennie. Nem élem magam belle mert nem szeretnék még egy nagyott csalodni. Ugy ,hogy egy kicsit még várok.
babamama30

@adele666:
Nálam bejött, ovu előtti napon voltunk együtt és fiú lett :)

kiscsillag201
Dunaújváros

@kiscsillag201: Hm nem az ovu utáni nap van nagy esélye a fiúnak? Mert ők gyorsabbak? A lány ivarsejtek pedig lustácskák de túlélőbbek, ki tudják várni az ovut. Igaz én erről nem fogok tudni nyilatkozni, mert minden egyes nap együtt voltunk :)

molyocska
Nagykanizsa

@molyocska:
A lányok ovu előtt 3 nappal a legesélyesebbek. A fiúk pedig ovu előtt, illetve aznap. Nálunk bejött ugyanígy a többi "tünet" is :D

kiscsillag201
Dunaújváros

@kiscsillag201: Ahha értem! Hát mi mindent megtettük mindkét nem érdekében :)

molyocska
Nagykanizsa

@caroline4:
Köszönöm,ráérsz,majd ahogy időd lesz! :*
adele666

@caroline4:
Köszönöm,ráérsz,majd ahogy időd lesz! :*
adele666

A Czeizel könyvből ìgy emlékszem én is, hogy a lányoknak több idő kell, a fiúra egy nappal előtte vagy aznap van nagyobb esély. Este kikeresem. De a gyakorlatra vagyok most kìváncsi. :oops:
adele666

Én azt mondom, hogy ez a nem kérdése csak a szerencsén múlik. Hiszen van olyan hogy peteérés előtti együttlétből lett fiú és peteéréskor lett lány. Plusz ez attól is függ hogy a férfinak a katonái inkább többségben X vagy Y kromoszómát tartalmaz. Hisz hiába vannak praktikák, hogy mondjuk ha peteérés előtt 3 nappal megáll az ember, savasít, próbál orgazmus nélkül szexelni és az étkezésére is odafigyel, hogy sok kálcium tartalmú ételt eszik kevés sót akkor nagyobb esély van a lányra ha a férfinél inkább az Y kromoszómás spermák dominálnak. Szóval szerencsén és a pasin múlik. :)

ritus922

Lányok!!!! Help!!!
Voltam orvosnál, nem bírtam ki, elintèzte, hogy fedezze a biztositas.
Azt mondja megvolt az ovu már a jobb oldalon, de nem volt ovus nyákom!!! Ez akkor most mi? Ès tegnap volt a legerosebb csik az ovu tesztemen (bar azt momdtatok rossz a teszt). Minden este egyutt vagyunk, szoval a sanszot nem veszitettuk el, de en ezt igy nem ertem.
Ma este is tesztelek egyet, nagyon kivancsi vagyok mit fogok talani rajta. :-P Valakinek barmi otlet?

14cn
mrshope
Budapest

@babamama30:
Mi ez az inositol nevu dolog? Gyogyszer? Mire kaptad?
Nagyon deukkolok, hogy minden rendben legyen, es erosodjon a csikod! :-)
mrshope
Budapest

@adele666:
Mi ovukor is voltunk egyutt es fiu,tehat nalunk is bejott.
De ritus jol mondja,mivel a fiun mulik a dolog,es nalunk Bence csaladjaban csak fiuk vannak,igy nagyon eselyunk sem volt masra :oops:De nem is adnank semmi penzert!
Viszont a cafolat a baratnom,akit mondtam,hogy a 28 napos ciklusa 16.napjan megengedte a fiujanak elesbe es kislanyt varnak.De ott apukanak lanytestvere van.Tehat ha a fiukon mulik akkor ott eselyes volt a lany is.
Egyebkent nalam stimmelnek a fius terhessegintunetek.Nuku hanyas,hanyinger,emelyges.
Mrshopa hat ha a doki azt mondta,akkor tuti megvolt :lol: Egyszer sem volt olyan nyakod.Egyebkent ne iugulj ,nekem tankonyvi termekeny nyakom volt,de abban a honapban amikor babas lettem,nem is eszleltem szinte. :-D

mimkosz
Budapest

@bikbok:
Mert mi understand a poent :lol: Caroline mikor kezdes szedni a gyogyszert?

mimkosz
Budapest

@mimkosz: Hú, köszi, ez bíztató! :-)

Nos, előttem a ma esti ovu tesztet is, teljesen negatív. Akkor ezek szerint ma hajnalban lehetett az ovum, és ma az 1. Dpo? Bocsi, hogy ennyire pörgök a témán, de ez az első reális esélyünk a babára 11 ciklus után, és mindent szeretnék jól csinálni. :-P

mrshope
Budapest

@babamama30:
De a mai hcg teszten is ott a masodik vonal csak nagyon halvany,vagy az egy tesztvonal is nagyon halvany?Bocsi hogy ertetlenkedem.Ugyanazta a fajta teszted csinaltad?Probald ugy,hogy amikor hajnalban kell pisilned akkor rapisilsz a tesztre.Legyen akar hajnali harom vagy hajnali negy akar.

mimkosz
Budapest

@mrshope:
Sztem ha ma hajnalban volt akkor holnap van az 1.dpo.De vki erositsen meg!Meg ma este is mehet a hancur,mert a petesejtek is 12 oraig eletkepesek :lol: ;-)

mimkosz
Budapest

@mrshope:
LH teszt pozitív, 24-36 óra múlva ovu,igy ma van a 0 napod, s holnap lesz az 1dpo.

lolo8280
2315 Szigethalom

@mimkosz:
@lolo8280:
Köszönöm a válaszokat! Holnaptól jön az izgalmas várakozás :-)
Ma érzékenyek voltak a melleim, és nagyon érzékeny volt együttlétkor az alhasam is, remélem elkaptunk egy szép, nagy, egészséges tüszőcskét! :-)

Megy a drukk a többieknek is! :-)
@ Krystin: a te teszted erôsödött?
@ Caroline: Te hogy állsz?
mrshope
Budapest

@ritus922: Köszönöm az érdeklődésed!

Hát ma megvolt az új dokinál a vizsgálat, nagyon aranyosak voltak, jó hangulatba telt a vizsgálat és a konzultáció. Újra elküldött hormonlaborra a 2-3 cn.-en, páromnak sperma vizsgálatra kell mennie, méhüregi és petevezető átjárhatósági vizsgálatra kell mennem (amitől nagyon félek), ha megvannak az eredmények utána gyógyszeres kezelés a peteérés érdekében, ami uh val lesz követve. Röviden ennyi.

cseniko

Nekem mensi elött az ovuteszt volt full pozi akkor megörültem, hogy ovu de aztán kiderült hogy mesi elött újra felmegy az Lh szint.

Ma nagyon cudar napom van,éjszakás vagyok reggel beájultam az ágyba, és arra keltem hogy migrénem van...
Szenvedtem vele egy ideig, az egyik gyógyszertől kezdett elmúlni, akkor újra beájultam, vègre tudtam rendesen aludni, 7kor keltett a férjem.
Mielött eljöttem megcsináltam gyorsan az ovutesztet, erősebbnek tűnt mint a tegnapi, de nem volt időm megvárni míg kiszárad.

Cseniko: Ez már egy jó kezdet!
Figyelnek rád és rendesen kivizsgálnak!
Ne félj tőle, lehet hogy szar lesz (egyátalán nem biztos, barátnőmnek csináltak neki nem fájt) de legalább megvizsgálnak nem kell rá hónapokat/ èveket várnod!

Én szedem a vitaminjaimat, bár a barátcserjéből kimaradt 1 nap mert felborított az éjszaka.
Én szerdán megyek,erre a megbeszélésre majd onnan irányítanak tovább,de remélem azért el tudjuk kapni a pé-t!Elvileg hétvége felé lesz.

12.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

Köszi. Remélem hogy rendben lesz, félni úgy is fogok tőle addig még vége nem lesz.. :D de jó célért megy. :)
Párom jövőhéten megy here uh-ra és spermavizsgálatra, remélem jó eredményeket kapunk.

Neked sok sikert a jó időzítéshez!  :)

cseniko

Hát nálunk egy kész harc volt a spermavizsgálatra hogy elmenjen az is!
A férfiak nagytöbbsége eléggè ódzkodik tőle.
Örülök hogy most ilyen könnyen beadta a derekát.
Én is nagyon kíváncsi vagyok az eredményeinkre.

krystin
Budapest XXI. kerület

@mrshope:

Bocs ,hogy most válaszolok de nem tudok aludni fáj a fejem meg hányingerem van.
Az inozitol nem gyogyszer. PCOR-ra katam

Elvileg egész sokmindenbe segitt. 
Jó tapasztalataim vannak velle.

.Az Inozitolt régebben a B-vitaminok csoportjába sorolták (B9), de klasszikus értelemben véve nem tartozik ebbe a kategóriába, mivel a szervezet myo-inozitol formájában képes szintetizálni. Változatos és kiegyensúlyozott étrenddel, főleg a húsfélék, tej, tejtermékek és a gabonafélék fogyasztásával juttathatjuk a szervezetünkbe. Akárcsak a kolin, az inozitol is lipotróp anyag, ami azt jelenti, hogy nagyban megakadályozza a zsír lerakódását a májban, ezáltal védi ezt a szervet, melynek igen sok betegsége az elzsírosodásra vezethető vissza. Az inozitol részt vesz a zsírok és a koleszterin anyagcseréjében, így szigorú diéta mellett segítheti a zsírégetést, valamint az ideális koleszterinszint elérését. Elengedhetetlen továbbá az agy, az idegek és az izmok megfelelő működéséhez, fontos részét képezi a sejthártyának, ezáltal szerepet játszik az ingerület átvitelben. Az emberi szervezetben kellően magas koncentrációban jelen lévő inozitol hozzájárulhat az inzulin célsejtek receptorainak ideális működéséhez. Szerepük rendkívül fontos, mert ezeknek a receptoroknak a működési zavara inzulin rezisztencia kialakulásához vezethet. Már maga az inzulin rezisztencia is számos egészségügyi probléma okozója (pl. PCOS, ciklus-zavar, elhízás, depresszió, bőrproblémák), ráadásul ha ezt nem ismerik fel időben, úgy évek alatt diabétesz is kialakulhat belőle. A Myo-inozitol napjainkban számos kutatás központi szereplője, így tudományos cikkek és különféle publikációk is beszámolnak az elért sikerekről. Bár az eredmények nagyon biztatóak, az orvostudomány által történő elismerés és ezáltal a myo-inozitol terápiás célú felhasználása még várat magára, hiszen nem áll rendelkezésre elegendő és meggyőző bizonyíték e-téren. A folát részt vesz a normál aminosav-szintézisben, és hozzájárul a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához.
babamama30

@mimkosz:

Végig probálgatom a tesztekett van 4 fajta tesztem ahogy tellik az idö majd kiderül ,hogy mi a helyzett.  
elöbb útobb kiderül majd mi a helyzett
Idö kell minden csódához :)
babamama30

@babamama30:

Ha nem járunk most szerencsével,szerintem én is beruházok rá.
Egy próbát ez is megér.
Mondjuk azt veszem észre, hogy az előző ciklusban alig volt valami nyákom,most sokkal jobb a dolog.Remélem az e vitamin segít benne.

krystin
Budapest XXI. kerület

@babamama30:
Ha masfajtak a hcg tesztek,akkor nemmis fogjak ugyanolyan erosen mutatni majd csak esetleg 2-3 hetes keses utan,amikor mar nem tud tovabb erosodni a csik.Kivancsi vagyok a mai tesztre,majd irj.
Cseniko ez jo hir,hogy elindultak a kivizsgalasok.
Kriystin nektek is most indul?

mimkosz
Budapest

15.-én megyünk elöször.
Akkor adatfelvétel és beszélgetés lesz és utána indulnak a kivizsgálások.
Remélem hamar kapunk időpontot bár szerintem nekem a vérvételt hamar megejtik.
Muszáj valamerre haladunk mert így megőrülök!

krystin
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?