Új privát üzeneted érkezett!

@starscream:

Menj el Táppénzre ha tudsz, de az a baj, hogy indokkal mostmár a kismamákat is ki lehet rúgni nem számít hány hetes terhes vagy :(

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros

Starscream:Eloszor is gratula!Ha joban vagy a haziorvossal elmesz hozza elmondod h mi van ,o fel tud venni influenzaval is tappenzre amig nem mesz nogyogyaszhoz.Aztan a hatodik het elejen menj el nogyogyaszhoz(az utolso mensitol szamolva),akkor mar latni fog valamit es adhatja o a tovabbi terhessegi tappenzre a papirt.
Babamam gratula.Az a pici verzes lehet beagyazodasos volt.Tesztelj sztem ketnaponta reggel.
Mrshope megertelek.Nekunk a masodik eles honapban a mensim egy hetet kesett,tobb mint 35 napos ciklusom volt.Sztem peteeresem sem volt.Teljesen kibuktam,hogy ilyenkor kezd el szarakodni.Kitartas!Mennyi teszted van?Ha sok tesztelj reggel is.
Akkor ez az Inositol csak tud valamit,hiszen az utolso ket pozitesztes ezt hasznalta!
Bikbok lesz meg nyaralas iden?

mimkosz
Budapest

Latkafr: Én nem találtam a teszted lehet elkerülte a  figyelmem, de gratulálok. :)

Starscream: Ahogy a többiek én is azt tudom tanácsolni hogy ha jóban vagy a háziorvossal akkor bármilyen betegséggel kiír addig még nem mész el nőgyógyászhoz vagy a nőgyógyászt hívd fel hogy mit tanácsol. :)

Babamama: Neked is szívből gratulálok és kívánom hogy erősődjön a teszted. :)

ritus922

@starscream:
Ez már aztán végképp szánalmas...
Legalább ha saját magadat lebuktatod válald fel. Ez nagyon gáz...
Ne mond nekem, hogy nem tudod melyik dokihoz kell menni, mikor litániát írsz pl a peteérésről, ugyan már!!!

@ritus922: és mindenki más
Olvassátok vissza...
Nem csoda, hogy nem láttad a tesztet, legalábbis Latkafr néven nem, de Starscream néven ott van a kép 1-2 hozzászólással feljebb (előző oldal)!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

@scolo: Én is elkezdtem visszakeresni, és hirtelen nem tudom mit gondoljak. 

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa

Szintúgy!
Bár azt hogy 25ös a teszt honnan tudta volna?
Amúgy gratulálok.Kár volt ennyit kamuzni,babamama is elnézéstkért és visszatért.

krystin
Budapest XXI. kerület

Nagyon köszönöm a bíztatást Lányok! Este elmentünk vacsizni, kicsit kimozdultunk, de nem mondom, hogy sokkal jobb a kedvem.
Szerintem az is feszélyez, hogy már csak 4 db tesztem maradt, ott meg 25e Ft-ért lehet venni a patikában 7 db tesztet, így nem veszek, és nem tudom ellenőrizni. Mind a mellett megint etetem magam a mesével, hogy biztos azért fogy el ebben a ciklusban a tesztem, mert jövő cikkustól már nem fog kelleni. Ha a doki se lenne marha drága már el is mentem volna ma egy gyors ovu monitorizásra, de ahogy a férjem mondta: hát akkor maradunk a jó kis klasszik felállásnál, tesztek nélkül, dolgozunk rajta, aztán kiderül. Na igen, csak negüt a guta a kíváncsiságtól.
Na sebaj, ezt a 4 tesztet ellövöm a következő 4 napban. :-P

Krystin neked szépen alakul a csík, csábításra fel! :-)

Én is próbáltam visszakeresni, hogy miről van szó, de vaksi vagyok, nem találom. :-P
mrshope
Budapest

@mrshope: A lényeg h starcream valójában latkafr.

molyocska
Nagykanizsa

Lányok! Csoda törtènt! A mai (06)-os full negatív ovu tesztem után a kevès tesztem ellenère se bírtam ki, teszteltem egyet este is (06e). Látjátok a különbsèget? Ez hogy lehetsèges?? :-) ok, nem pozitív, de legalább nem is negatív! :-)
Tanulság: nekem a múlt havi pozi tesztem is este kèszült, lefekvès elôtt, egy sokkal sûrûbb, èlènkebb színû vizeletbôl, mint ahogy most is. Nekem nem szabad dèlután tesztelnem.

@molyocska:

@molyocska:
Ohh, ès az mièrt jó?
mrshope
Budapest

@scolo: Szia, hat mondatot írtam. Ne haragudj, h ez akkor hosszú lett. A peteérésrôl azt írtam le, amit az endokrinológus sietve elhadart mikor inzulinrezisztenciát diagnosztizált és mondtuk, babát szeretnénk. Csak szerettem volna segíteni én is valamivel.
starscream

Lányok köszönöm a gratulációkat! Az egyik ismerôsöm a gyôri Kaali Intézetet javasolta a heten pont a jövôre ;)
A Latkafr-es posztokat nem értem. Nem tudom a fórumot sajnos minden nap olvasni, lehet félreértettem valamit.
Addig is mig kigobozom szep estet!
starscream

Köszönöm mindenkinek de még egyenlöre nem merem el hinni majd a héten ha a töbi teszt is ilyen lesz félek a csalidástol.
babamama30

Most akkor én végkép nem értem a dolgokat amik most itt mennek. Az biztos hogy @starscream @babamama30 tesztelt ma pozitívat mert nekik van fent tesztes képe.

@scolo:

Hogy értetted ezt hogy ha "saját magadat lebuktattad akkor legalább válald fel."-t? Kicsit összevagyok zavarodva.

ritus922

Egyszerű!

Starscream feltette a képet
- Krystin: "@starscream: Gratulálok! Ne izgulj minden rendben lesz! "
- Mandurka: "@starscream: ez az, amire gondolok? Mert akkor halk gratuuu :)"
                "Hanyas erössègü?"
- LATKAFR: "25os erossegu ;) es igen az amire gondoltok ;) <3"
(honnan tudta, hogy terhességi teszt, és hogy milyen erősségű, nekem  úgy jön le, hogy elfelejtette milyen néven van fent és válaszolt...)
A többi csak terelés, illetve:
- Bikbok: "@starscream: úgy tudtam, hogy Te vagy az :) :) gratula :) "

Szerintem neki is leesett

Valamint:
Starscream: "@adele666: hovatalosan, ha 15:00 elött jön meg, akkor aznapra kell regisztrálni, ha utána akkor a következô napra. Szorítok!"
Ugyanígy írta le, amikor 21. napi vérvételen volt Latkafr, ugyanezekkel a szavakkal, de most nem keresem vissza.

Így összeszedve talán érthető, nekem ez gyomorforgató, és valahogy kimeríti az undor fogalmát, szánalmas, főleg úgy, hogy az egyik piollanatban dobálózik a szakkifejezésekkel, a másikban az érdekli milyen dokihoz kell menni, mikor a dolgok menetével tisztába van, és miután megtörtént az elszólás minden hozzászólásában valami utalást tesz, hogy nem is egyezik a két ember.... no ez is feltűnt.
Hanyok ettől.

Akit érdekel valami, hogy velem mi a helyzet ezentúl inkább privibe, de ha valakinek kérdése van és megkeres arra is szívesen válaszolok. Ide ezek után nem vagyok biztos benne hogy benézek, ez nekem kicsit sok volt. Ha mégis nagyon ritkán...

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

@scolo:

leesett bizony. :) :) ahogy írod scolo, gyomorforgató és emellett ijesztő is nekem. Vártam, hatha van gerince. De ez a nő beteg.
Te ne tűnj el innen ezért kérlek!!
bikbok

@scolo:

Akkor jó volt a sejtésem csak nem akartam leírni. Hát igen elégé furcsa volt nekem is hogy az utolsó incidens óta nem is jelentkezett most meg igen. Meg is lepődtem. Valahogy meg tudom érteni hogy ezeket érzed és hogy nem nagyon akarsz ide felírni. Furcsa ez az egész szitu ahogy Krystin is írta hogy kár kamuzni.

ritus922

@ritus922:

kemény, nem?? Mennyivel emberibb lett volna, ha leírja, hogy bocs múltkor elszúrtam, de most babát várok, visszajönnék. Tuti, hogy visszafogadtuk volna, szerintem még Te is ritus, pedig Téged bántott a végén. De inkább kamu regisztráció stb.. Csak még ehhez sem elég okos. A nagy kapkodásban elfelejtkezett magáról.
Latkafr, szólj a dokidnak, hogy babát vársz, olyan gyógyszert adjon a skizofréniára, ami legalább neki nem árt.
bikbok

@mrshope:

látod, látod? Szuper!!
bikbok

@mrshope:

nem kerülte el a figyelmedet az a hozzászólásom, hogy ez a fajta lh teszt nem igazán megbízható? Világ életemben már annyit ovuteszteltem, de ezt a fajtát előszőr a múlt ciklusomban vettem, használtam, és sose mutatott pozit. Nem jól működik. Molyocska is így járt mint te meg én. Ne idegeskedj, megvolt már az ovud szerintem. Azon a napon amikor a legerősebb volt az ovuteszted. Nekem akkor volt ovum, mikor már majdnem egyforma csík volt rajta de még hiányzott hozzá, még nem volt erősebb, csak erős. 
Onnan tudom, hogy így van, mert közben hőgörbét is vezettem és iszonyat fájt jobb oldalt ülésnél főleg. Tojcsis nyák is volt. Volt ovum. Minden összevágott a hőgörbén tökéletesen látszik minden. De az ovu teszt szarakodott. 

starscream! most én sem értem mi van. Vagy te vagy laktraf. Vagy laktraf olvasgat minket és bekavar, hogy az újonnan jelentkező tagunk egyikéről azt akarja elhitetni, hogy ő az, bajba sodorva így starscream-et. Remélem ez utóbbi az igaz, mert ha mégis álnéven írogat akkor az furi. Persze ez is azt jelentené, hogy visszahúz a szíve és szeretett itt lenni, és nem akart elveszíteni minket. Így van laktraf? olvasol minket az már egyszer biztos. Írj nyugodtan, hogy mi volt az a hozzászólás, hogy megértsük. 

caroline4

@scolo:

lécci ne menj már el, nyitott topic, úgyis mindenki láthatja, amiket írkálunk. Lécci lécci! Olyan sok jót írkálsz.

caroline4

@mrshope:

hányadik ciklusnapon jársz? és hányadik napon volt eddig a legerősebb az ovuteszted? 

Sajnos kevés időm van írni. Még mindig nagy felhajtás van a pedagógusnap, ballagás, évzáró stb stb. miatt a melóhelyen. 

rólam:
érzem néha a szúrkálást jobb oldalon, kezd növögetni a tüsző. 

caroline4

@scolo: Szerintem sem Neked kellene elhagyni a fórumot. Olyan sok segítséget adsz a lányoknak, és tényleg kevés az olyan tag aki szakmailag is otthon van, nem csak a saját tapasztalataiból és olvasataiból tud merítkezni. Sajnos elkerülhetetlen, hogy ne fussunk bele egy-két ilyenbe. 

Én is összezavarodtam az elején, de ahogy visszaolvastam egyértelmű lett. Visszanéztem 4-5 oldalt, hátha én vagyok "hülye" de az az első hozzászólás mostanában latkafr néven. 

molyocska
Nagykanizsa

@caroline4:

szóval a 10. ciklusnapon járok. A szonográfus nő szerint ma és holnap huncutkodnunk kell :) 
kiszámolta, hogy ha pénteken 14 mm-es a tüsző, akkor hány nap múlva reped meg. Tök király. És azt javsolta, hogy legyünk együtt kedden-szerdán. Annyira jó. 

A hőgörbém napok óta 36,6-on stagnál :) 

Az ovutesztem nekem is erősebb este, mint reggel. De a biztonság kedvéért csinálgatom reggel este, le ne csússzak róla. A hőgörbe ugyanis tudjátok, hogy csak utólag mutatja az ovut. 

10. cn

caroline4

@babamama30:

te csináltál már másik tesztet! Gratulálok hozzá! úgy szorítok, olyan jó, hogy neked is sikerült.

caroline4

@caroline4: tök jó, hogy a doki belőtte, hogy kb mikor kell együtt lenni, ez azért jó támpont! mindent bele :)

bikbok

@mimkosz: igen, tervezünk még egy hosszabb nyaralást, meg sok hétvégézést. Remélem összejönnek a programok, tényleg szeretnénk sok halasztott dolgot pótolni.
Remélem Nektek, pocisoknak is lesz lehetőségetek még picit kettesben pihenni. Aztán ha a baba picit nagyobbacska, már szerintem lehet menni vele is. Sok ismerős már néhány hónapos babával ment kirándulni, akár Balatonozni. Szerintem jó dolog hamar hozzászoktatni a kicsiket, hogy bárhol tudjon aludni stb. Ti hogy látjátok?

bikbok

Sziasztok!

Scolo: remélem meg gondolod magad és azért maradsz!! Tényleg durva!! Remélem olvas minket tovább és bocsánatot kér! Ez a csoport és itt lévő tagok nem ezt érdemlik!!!

Caroline: hajrá!! Mindent bele!!!

Babások hogy vagytok??? Orvosnál járt valaki mostanában?? Ne tűnjetek el!! Más várandós csopiban vagyunk, igy csak itt örülhetek a jó híreknek!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

lolo8280
2315 Szigethalom

@lolo8280: bizony, nekem is eszembe jutott, hogy jó lenne tudni, ki hogy van. Little azt hiszem most van Magyarországon, de remélem bejelentkezik majd.
Gorzi, Te hogy vagy??

Scolo remélem visszatér, mindenki örül, hogy itt van. Szerintem érthető, hogy megfeküdte a gyomrát ez az eset, de nem ér annyit, hogy elmenjen. Úgyhogy Scolo, várunk :)

Van kedvetek összeírni, várkozók, hogy hol tart? Ki tesztel mostanság?

Babamama, ha teszteltél újra, írj, hogy mi lett!

bikbok

@scolo:

Remélem tényleg nem tünsz el mert nagyon sokat segítesz az itt lévőknek a szakmai tudásoddal.:) Hiszen mi csak a saját tapasztalatainkból tudunk tanácsot adni de neked mélyebbek az ismereteid mint nekünk. :) Plusz én nagyon megkedveltelek az őszinteséged, egyenességed miatt.

@mrshope:

Lehet van abban valami amit Caroline mond hogy ezek a tesztek soha nem lesznek teljesen egyértelműen pozitívak. A hődet méred? Mert ha igen akkor ott jobban látod igaz utólag de látszik hogy mikor volt peteérésed. :)

@caroline4:

Nagyon kedves a szonográfusnő hogy így kiszámolta legalább nagyjából tudjátok hogy mikor kell és reméljük így mostmár a hónap vége felé hozod nekünk a szép két csíkos terhességi tesztet. :)

@bikbok:

Igen durva ez az egész szitu. Nem értem igazából hisz szerintem senkinek nem lett volna gondja azzal ha Laktraf visszajön. Még személy szerint nekem sem pedig engem bántott meg a leges legjobban, de akkor azt tisztességesen ne kamu profillal hanem a saját profilján és bocsánatot kérve. Nekem ez lenne a tisztességes lépés.
Mi is szeretnénk elmenni nyaralni egy kicsikét. Szerencsére van Szeliden egy kis nyaralónk közel a tóhoz így ha mást nem egy hétvégére felmegyünk a Párommal és kettesben leszünk. Plusz majd az esküvő után szeretnénk egy kisebb nászútat beiktatni bár 29-30 hetesen már nem lehet akárhova menni, de majd megoldjuk. :)

@lolo8280:

Köszi a kérdésed én jól vagyok. Előző héten kedden voltam dokinál akkor tettem is fel ide is képet. :) Legközelebb sajnos csak a júni 30.-án megyek dokihoz de az már a 18. heti genetikai uh lesz. :) Reméljük akkor már tudni fogjuk hogy fiú-e vagy lány. :)

Többiek hogy vagytok? :) Tudok valamit Littelbiscuit-ről mert úgy eltűnt azóta hogy volt az a vita hogy a kismamák ne nagyon írkáljanak?

ritus922

@ritus922:
Jó hallani hogy minden rendben!!!
Június 29en megyek uh-ra én, akkor már 29 hetes leszek!!

Babások: mi lenne ha csinálnánk egy olyan topicot, ahol függetlenül attól hogy ki hány hetes terhes tudnánk beszélgetni!! Folyamatosan lesznek új babásaink, s a régiek is megoszthatnak mindent?
Mondjuk lehetne a neve: 2015 ősztől próbálkozók babásai

Na szerintetek? Persze ide is jönnénk!!
Mit szóltok hozzá???

lolo8280
2315 Szigethalom

@lolo8280:

Nekem tetszik az ötlet mert akkor mi is tudnánk kötetlenül beszélgetni és ez a csoport se vesztené el a fő témáját. :) És tényleg akik időközben babásak lesznek tudnak hozzánk csatlakozni. :)
Gondolom nyitott lesz a topik? :)

ritus922

Sziasztok lányok!

Itt vagyok megvagyok csak tényleg csendben nézegetem itt a fórum sokszinű életét.
Gratula babamama, és starscream bárki is legyél

Minden rendben megvolt a hazautunk már vissza is jöttünk. Az odaút szörnyű volt, összevissza rázott a repülő azt mondtam páromnak hogy én vissza vonattal jövök :D Aztán a visszaút már sokkal jobb volt.
Növöget a pocak de épphogy.. Kiscsillag 16. heti megapocakjától még nagyon elbújhatok. De talán nem is bánom jön a nyár meleg, biztos kicsit nehéz egy nagyobb pocakkal ilyentájt.

Csendben itt a háttérből sok sok kétcsikos, babás energiát küldök nektek!!!

littlebiscuit

Lolo ugyanez az ötletem támadt a napokban, komolyan!!

littlebiscuit

@littlebiscuit:

Jaj de jó hogy jelentkeztél. :) Örülök hogy minden rendben volt az úton. :) Ne csak csendes szemlélő legyél te is sok jót tudsz írni ide és hiányzik az a pozitív energiát amit akkor sugárzol ha itt vagy köztünk. :)

ritus922

@littlebiscuit:

Nyugi 14. héten nekem is "laposka" volt még :)
Jó ötlet a topik szerintem is mert tényleg vegyesen vagyunk nagyon :)

kiscsillag201
Dunaújváros

Little: örülök hogy rendben ment az utatok!!

Még nem csináltam topikot, meg most telóról vagyok, de este szerintem nagy géphez jutok! S akkor megpróbálom, de ha valaki megcsinálja addig mert van ideje s ért hozzá, akkor hajrá!!!

lolo8280
2315 Szigethalom

@lolo8280: Én benne vagyok, jó lenne tudni mindenkiről. Aki pedig kicsit előrébb tart, tud tanácsokat adni a fiatalabb terhes kismamáknak. És persze jöhetnének azok is oda benézni akik, még nem babásak, de érdekli őket velünk mi van.

molyocska
Nagykanizsa

sziasztok!
én holnap lépek a 6. hétbe és majd 16-án megyek az első uh-ra. már nagyon várom! amúgy azóta annyi van, hogy minden nap déltől használhatatlan vagyok, iszonyatosan fáradt. Fáj a cickóm és néha nagyon húzódik a méhem, de arra szedek magnesolvt és akkor elmúlik.
Tegnap azért még csináltam egy clearblue tesztet, mindig az volt a vágyam, hogy legyen pozitív digitális tesztem :) Azon 2-3 hét jött ki :)
Hányinger meg ilyenek (még) nincsenek, bár nem vagyok egy hányós fajta, így lehet, hogy nem is lesznek :)
Nagyon szurkolok mindenkinek a két csíkért!!! Akiknek pedig már megvan a pocaklakó, azoknak békés, para-mentes babvárást!
mandurka88

@scolo: Nagyon inteligens hozzáállás, hogy meghurcoltok valakit, pusztán azért mert elírt a T9 nálam egy szót (gondoltok/gondolunk helyett ) mikor éppen láttam a pozi tesztjét :) Csak gratulálni szerettem volna mert a teszet felismertem, mert itt kint is ugyan ezt lehet kapni a low budget kategóriából és csak 25-ös ben van :) Ennyit tesz, ha vakok közt a félszemű tudja hány éves a kapitány  :) Gz GZ GZ!!!

Plusz a véleményem az, hogy aki nem tud örülni más sikerének mindentől függetlenül, az a tipikus magyar valóság :) Ha a te tehened megdöglött dögöljön meg a szomszédé is, de iziben :) Nevetséges sok megkeseredett ember, akiknek most ez az fake (Caroline: hamis) apropó jöl jött a bennük elnyomott szart kitudják adni:) TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!

Starscream, neked gratula, mondanám, hogy ha teheted keress más fórumot, de sokkal több kedves és valóban őszinte tag van itt, aki tényleg önzetlenül segít, így csak ignorált ezeket a kommenteket. :)

BTW (Caroline: Mellesleg, egyébként) Engem azért fúrt ki 2-3 ember, mert mikor a tesóm felesége elvetélt és okoskodtak a tagok közül néhányan és felülbírálták a dokiját, akkor megkértem őket, hogy egy részvét elég lett volna, mert beleolvasott a sógornőm pont a logba és bőgött 2 napig, mert annyira nyers és tapintatlanul fogalmazott egy két kud)arc. GRATULA MEGINT NEKTEK!

Mi még mindig nyári babát szeretnénk, tehát akárhogy számolom, még van 3-4 hónapunk :)

Pacsi a MALDÍV-szigetekről :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère

@latkafr: nem fúrt Téged ki senki, Te voltál olyan okos, hogy még egy babás fórumban is csak okoskodni és másokat sértegetni tudtál. Azt ne felejtsd el, hogy sok mindennel lebuktattad magad. És ne fordítgasd a mondataidat magyarra, hanem szállj le végre a magas lóról, mert ez már nagyon ciki.
Pacsi a kisszobádból inkább :) :)

bikbok

@littlebiscuit: szuper, hogy jól sikerült az otthonlét, gondolom élőben még nagyobb volt az öröm :) A pocak meg majd növöget, bőven ráér még :)

bikbok

@caroline4: Azóta nem olvastalak titeket, mert iszonyatosan megbántam, hogy kiadtam a személyes és erzékeny, intim tragédiát, pusztán azért, hogy a csapatot segítsem és az történt, ami. Sajnáltam, hogy itt kellett hagynom titeket, mert annyi rendes és tényéeg nemeslelkű tag van itt, hogy komolyan sajnáltam, hogy úgy posztoltak néhányan. Most nyaralunk és van időm és iszonyatosan izgultam sokatokért, és csak reméltem, hogy mindenkivel minden rendben  az akkori friss pozis LittleBiscuittel, Mimkosz-szal, Molyocskával vagy a régi rutinos LolOékkal, Kiscsillaggal, Ritussal stb :) Örülök nektek nagyon csajok! 

Krystine, miért is kellene elnézést kérnem? Bizalom alapon osztottam meg veletek ezt a tragédiát erre szétokoskodtátok és bíráltátok őt egy kényes helyzetben és jeleztem sokadszorra, hogy ELÉG!  Kívánom, hogy ne tudd meg milyen így elvetélni pusztán azért MERT MEGEMELTE MAGÁT!!!! KEMÉNY FIZIKAI MUNKÁVAL Én csak külső szemlélő voltam, de majdnem belehaltam. 

Scolo: nem tudom miért baj, ha valaki valamiről tud valamit és megosztja. Lehet ugyan azt az könyvet olvatuk, vagy cikket. Vagy mit tudom én. Te csak Biboktól hiszed el, hogy a Föld a Nap körül kering, ha más mondja, akkor húú az biztos ugyan az az ember :) Te vagy nevetséges es szánalmas. Tele vagy belső feszültséggel. Ennyire félted a helyed a ranglétrán? Ennyire kell a státusz a megbecsülés? Az életben ezt nem kapod meg senkitől? Akkor sajnos benned van a hiba és csak te tud ezen változtatni, tetszik vagy nem ede ez az igazsag :) Olvastam, hogy litániának nevezted a bolhakuki hozzászólását :) Biztos régi komcsi neveltetést kaptál a koncepciós perekben magasan képzett vagy :) vagy esetleg párhű mai fideszes :) Nem tudom, de cefet sok időd van szart kavarni! :) 

Nah tényleg mentem, erre a diszkurzusra nem szánok egy perccel sem többet :) 

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère

@bikbok: Köszönöm a bíztatást! :-)

@caroline4: Köszi a tapasztalatokat. Most járok a 14 cn-en. Igen, nem láttam, hogy rosszak a tapasztalataid erről a tesztről. Nekem múlt ciklusban nagyon szép pozi eredményt mutatott 12cn este, plusz nyákom is volt, egyértelműbb volt a szitu. Az ovuteszteket beszámoztam a naptári napok számával, a 06 a tegnap délutáni (13.cn) full negatív, és a 06e a tegnap esti, a legerősebb csíkom eddig. Ma is tesztelek lefekvés előtt. Ma kevésbé érzem az alhasi fájdalmat, húzódik a derekam, és tegnap és ma is a fejfájás inkább ami előjön. Plusz sűrűbb, ragacsos nyákom van (bocsi, ez kicsit undi) Szóval még nem volt meg a szép, ovus nyákom.
Ha most nem jön össze a baba, ismét rendelek teszteket. Tudnál tanácsot adni, hogy honnan rendeljek, és milyet, ill. mennyibe kerül?

@ritus922: Nem hőmérőzök, csak 11 dpo-tól kb, hogy lássam, hogy fent marad e a hőm.
mrshope
Budapest

@latkafr: baszki te tényleg beteg vagy :) olvasom a hozzászólásaidat és szinte látom az őrült fejed hozzá. Nem csodálom, hogy nincsenek barátaid és csak itt osztod az észt :)

bikbok

@bikbok: Caroline szólt annó, hogy sok kifejezést nem ért, és épp ezért fordítom le. Szerintem te meg scolo annyira agokzp ak vagytok, hogy mindneki pusztulhat a környezetetekben, csak ti maradjatok a csúcson és hódoljon nektek mindenki. Az értő figyelem még mindig nem okés nálad. Nem csak te vagy hanem vannak mások is. Akik kifejezték az igényüket, pl Caroline, ami tök jó. Én miatta, annó is leírtam mindig, Ha nem tetszik, hogy mást érdekel és mas is tanulni szeretne, akkor ignoráld :) Caroline, ne engedd, hogy eltántorítsanak, attól, hogy tanulj bárhol bármikor. A tudás hatalom és nem csak Bibok és Scolo az, aki ezen tudásoik birtokában van. Littlebiscuit is épp úgyan annyira képben van több nyelven beszél mégsem ekkora egohalmozó. A tudás elsajátítható BÁRKI elérheti, idővel és kitartással. Aki meg felvág rá az lényegében nem tisztel senki mást, nincs benne alázat. IMO ( in my opinion) :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère

@latkafr: és ha nem fordítgatnál, hanem magyarul beszélnél,hm? Nem tekintem tudásnak azokat a rövidítéseket, amikkel a 12 évesek villognak a beszélgetések során.

bikbok

@mrshope: Igaz nem tőlem kérdezted, de a vaterán találsz david tesztet, teljesen megbízható és olcsó is. Ha beírod a keresőbe, kidob rengeteg eladót.

http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/dieta ... 94742.html

Én szívből ajánlom, és nagyon szurkolok, hogy ne kelljen vásárolnod belőle már :)

molyocska
Nagykanizsa

@bikbok: Te tősGYÖKERES magyar vagy :) Kis szoba :) Akkor sem döglik meg a tehenem .. biii bii biiiii

A továbbiakban is szorítok és hajráá az egészséges baba projecthez Mindenkinek!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère

@mrshope:
Nekem maradt kb 25 darab ovu tesztem!
Ha gondolod elküldöm! Internetről rendeltem, s nagyon szépen mutatta az LH csúcsot!

lolo8280
2315 Szigethalom

Ez a "beszélgetés" kezd egyre gyalázatosabba átmenni. Lányok, lépjünk túl rajta, túl intelligens, és kedves ahhoz a csapat, hogy átengedjük az ilyen adok-kapoknak a topikot.
Latkafr jó nyaralást, és sok sikert a baba projekthez neked is! Elvész a drága nyaralás ha online ügyintézel közben!
mrshope
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?