Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Ez semmit nem erősödött! Múlt hónapban ezen a napon volt kiugróan pozitív tesztem!!! Most mi van??? :-(

12.cn
mrshope
Budapest

Tudtommal a peteérés nem mindig ugyanazon a napon szokott lenni,lehet korábban és késöbb is.
Ne idegesítsd magad rajta,lehet pár nap múlva gyönbyörű szép pozitív lesz a teszted!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

@mrshope: Szerintem tesztelj még tovább, ha van még teszted. Nekem volt, hogy 5 nappal később lett pozitív, mint szokott! 

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa

Sziasztok Règ írtam már ide.Most én is tanácsot szeretnék kèrni.4napha késik,tegnap csinàltam egy tesztet,amin ha szeretnék látok valamit ha nem,akkor nem.Mindig pontosan megjött,mindig 28 napra.Ma elkezdtem barnázni,de azóta se jött meg.Péntek óta mensi szerű görcseim vannak.Valakinek volt hasonlò?
melii

@mrshope:
Nem ittal tobbet elotte?Allitolag az is befolyasolhatja.Nem szabad inni elott 2-3 oraig.No meg amikor elesben mehet a dolog,akkor tobbunk botranyos ciklust produkalt ugy,hogy az elotte levo honapban tankonyvbe illo volt.Tesztelj tovabbra is,biztos kesobb lesz most.

mimkosz
Budapest

@krystin:
@molyocska:
@mimkosz:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon bízom benne, hogy holnap várva várt csíkokat látok majd. Még 5 db ovutesztem maradt. Holnap figyelem azt is, hogy ne igyak előtte. Azért biztos ami tuti, követem a tanácsokat, és most minden nap elcsábítom a férjem. :-)
mrshope
Budapest

Sziasztok, a peteérés témához szólnék én is hozzá. Nagyon ritka h egy nônek mindig ugyan akkor legyen pé-se. Vannak szenzitív nôk, akik viszont megérzik azt legyen az bármikor. Egy egészséges átlag 25 éves nônek is évi 2-3 ciklusban van h kimarad a pé, azonban ez fel sem tûnik sokaknak , akik nem LH tesztelnek, hisz menstruáció megtörténik. Arra kell figyelni, h 35 fölött egyre többször marad ki a valós pé, majd 40 -45 felé esèlyes a menszesz végleges elmaradása. Én így tudom, de ha valakinek van pontosabb infója, segítsen nekünk bátran!
starscream

@mrshope:
Tesztelj szerintem reggel is, hogy ne maradj le, es kellemes rosszalkodast! ;)
starscream

Lanyok, szoritsatok, h erosodjon!!!
starscream

starscream

@starscream: Gratulálok! Ne izgulj minden rendben lesz! 

krystin
Budapest XXI. kerület

@starscream: ez az, amire gondolok? Mert akkor halk gratuuu :)
mandurka88

Hanyas erössègü?
mandurka88

25os erossegu ;) es igen az amire gondoltok ;) <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère

Sziasztok Lányok, igen 25-ös erôsségû a teszt. A halk gratulációkat köszönöm. Ezek szerint a szénhidrát és cukor csökkentett életmód és az inofolic valóban kellett, h sikeresen beágyazódjon. Reméljük velünk marad és egészségben fejlôdik majd szép nagyra!
starscream

@starscream: Ha ez 25-ös teszt, akkor egyáltalán nem halvány! Szívből gratuálálok Neked, biztosan minden rendben lesz! :)

molyocska
Nagykanizsa

Mi a véleményetek? Szombaton délután 2 óra körül még csab barnázás volt, 5 óra környékétől jött már rendesen vér is.. Ha 3 órától a következő napra kell számolni a menzesz első napját, akkor ez most melyik? :lol: Lh tesztek megrendelve, jövőhéten kezdem a tesztelést, végre újra élesbe mennek a dolgok! :oops:
adele666

@starscream: Nekem is kéne diétáznom, de valahol mindig elcsúszik a dolog 
Bár tudom, hogy az egész fejben dől el!

Átvettem az ovuteszteket meg a textilpelenkát.
Ígéretemhez híven töltök fel képet róla.

A mintája nagyon cuki,nincs elcsúszva meg semmi.
Annyi hogy a "rendes" textilpelenkának kicsit sűrűbb a szövése.

@adele666: Én mindig aznapra számolom ha aznap jön meg (jó ilyen este 10-ől már nem),úgyhogy én nem vagyok ebben jó tanácsadó

11.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Mi annyit változtattunk, hogy a fehérkenyér helyett, amit imádok, abonetett ettünk reggelente kb 3 darabot. Vagy túróval ( millió módon ki lehet keverni: nekünk a snidlinges joghurtos verzió jött be legjobban), de tojást is lehet enni ( ilyen olyen omlett formájában is akár) zöldségekkel. Ebédre, meg inkább csirke vagy pulyka került az asztalra zöldséges körettel és egy könnyû leves ( húsleves, póréhagymakrém leves, brokkolikrém leves stb. Desszertet csináltunk, csak nádcukorral és csökkentett szénhidráttartalmú liszttel. Neten is lehet rendelni, de mi a XI. kerületbe vettük. Remélem sikerül a diéta fincsi oldalával babásnak lenned hamar !

Lányok, pozi hcg teszt esetenén mi a teendôm? Házidokihoz kell menjek? Vagy nôdokihoz? Illetve mikor kell menni egyáltalán? Teszteljek tovább? Teljesen összevagyok zavarodva :(
starscream

@adele666: hovatalosan, ha 15:00 elött jön meg, akkor aznapra kell regisztrálni, ha utána akkor a következô napra. Szorítok!
starscream

@starscream: A nőgyógyász először a 6-7 héten érdemes felkeresned, ekkor már hüvelyultrahanggal meg tudja állapítani a terhességet. Én mentem a háziorvoshoz is, mert veszélyes a munkahelyem és táppénzre kellett mennem az elejétől.

Utána az orvos már mondani fogja mi a teendő. Nekem ajánlotta a terhesvitamint a 12. hétig, magnéziumot és B6 vitamint ha rosszul lennék.

Én 6 hét 6 naposan voltam először nőgyógyásznál, már mutatott szívhangot és 6mm volt. Rá két kétre visszarendelt, hogy fejlődik e, és akkor kaptam meg a papírt, amivel lehet menni a körzeti védőnőhöz. :)

molyocska
Nagykanizsa

@molyocska:
Köszönöm a tanácsod. Én vendéglátozóm, így elkerülhetetlen az emelés, a lótifuti :( A hômet sem tudtam mérni épp ezért. Van, h 4 órát tudok csak aludni, van, h 16 órát melózom. 6hét az nagyon hosszú idô, sok sok éjjeli zárással pakolással :( Mit tegyek szerintetek?
starscream

@krystin:
Igen, simán aznapra számolnám én is, itt a fórumon hallottam először erről a 3 óráról! :-D
adele666

@starscream: Nem annyira sok! Kimaradt menzesznél már 4 hetesnek számítasz. Kérj tanácsot a háziorvosodtól mit tanácsol. Vagy ha jóban vagy a főnököddel beszéld meg vele. Én úgy tudom kismamáknak nem lehet éjszaka dolgozni és túlórázni sem. Benzinkúton így volt anno amikor ott dolgoztam 0-24es kúton.

molyocska
Nagykanizsa

@starscream:
Köszönöm. Én pedug gratulálok Neked! 8-)
adele666

@starscream:

úgy tudtam, hogy Te vagy az :) :) gratula :)

Lányok, jól alakul ez a nyár eddig, remélem továbbra is záporoznak majd a tesztek. Olvaslak Titeket, csak ahogy írtam, nyaralós üzemmódba tettük magunkat, így sok mindenről én nem tudok beszámolni, maximum majd meglepetésről remélem.

Scolo, mikor is mész nephrologushoz?

Caroline szerintem ez a gyógyszer elhozza a várva várt eredményt, nagyon drukkolok.

És mindenki másnak is, mert tuti, hogy a jóidő sokat fog számítani, sok sok D vitamin stb.
bikbok

@melii:

szerintem ha valamit látsz, bármennyire is halvány, az nagyon jó jel lehet. Dokihoz el tudsz menni esetleg? Lehet jól jönne egy kis progeszteron. De tudod, van itt olyan kismama, akinek szintén pici barnázás volt, kb nemvárt körül, aztán egyszer csak szép pozi lett a teszt. Szerintem tesztelj még és ha tudsz, menj el uhra. Nagyon szorítok!
bikbok

@melii:
2 nap mulva csinálj újra tesztet! Van akinek csak a nemvárt után egy héttel lesz pozi!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom

Sziasztok szeretném a véleményetekett kérni.
babamama30

@babamama30:

hát az ott csíkocskának tűnik :) hol tartasz a ciklusban?
bikbok

@bikbok:

Hát ez jó kérdés a Doki azt mondta h 35 napos a ciklusom. PCOS állapitotak meg egy honapja szeden az inositolt. 
Május 13-án volt a menzeszem elsö napja de 2-3 volt egy kicsi vérzésem 1-2 csepp 24 óráig tartot kb. Ma reggel teszteletem kíváncsiságból.   Már meg száraadt a teszt de a csík még rajta van.
babamama30

@babamama30:

hát akkor ez izgalmas :) szerintem kezdj el szépen minden reggel, vagy két naponta tesztelni :) drukkolok nagyon!
bikbok

@babamama30:
Szerintem az ott egy csìk! :) Tesztelj 2 nap múlva reggeliből! Szurkolok,hogy erősödjön!
adele666

@adele666:
Félreérthető voltam bocsi, szerintem az egy két csìkos teszt!! :lol:
adele666

@babamama30:
Május 13 óta még csak 25 nap telt el, akkor nem csoda, hogy ennyire halovány! Simán jó lehet! :)
adele666

Köszönöm mindenkinek :) 

babamama30

@bikbok:
Egyetértek! ;) A nyár pozitìv hatásai remélhetőleg mindenkit megtalálnak! :oops: Én ettől az évszaktól várom a csodát, az biztos, ennél jobb figyelemelterelés nem lesz szàmomra.
adele666

@latkafr:

Gratulálok a pozi teszthez :)

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

@adele666: szerintem sokat fog számítani, hogy nem ezen agyalunk, nem lesz "projekt" :) kb úgy kell venni, hogy ez az utolsó nyár kettesben, lehet kiélvezni minden percét. Sok finom napon érett gyümölcs, sok összebújás, több vidámság. Én is hiszek benne nagyon. Aztán majd pocakosan jöhet a kuckózós idő :)

bikbok

@bikbok:

Köszi :)
Ma voltam.
Úgy látszik nekem a hétfő az dokis nap... múlt hétfő nődoki, ma nephrológus, jövő hétfő kézdoki....
Megnézett, kikérdezett, és mndenféle vizsgálatot amit csak módjában állt berendelt, elküldött ECG-ra, mentem laborba.
Alapból nagyon alacsony volt a vérnyomásom, így idegeskedve is csak 100/70 volt, ehhez még a laborba levettek 8 cső vért, és majdnem "sikerült" elájulnom is.
Most értünk haza fáradt és kába vagyok... hét végefele lesz eredmény, de megnyugtatott a doki, hogy nem lát semmi vészeset.

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

@scolo: jól van, helyes, akkor minden halad szépen. Pihenj le, mára megtetted,amit kellett :)

bikbok

@latkafr:

De szuper, gratulálok :)

Lányok csak így tovább, mindenkinek sok boldogságot a pozi teszthez :)

kiscsillag201
Dunaújváros

@kiscsillag201: 90 nap van hátra? juuuj ez nagyon izgalmas!! :) és hogy tapasztaltad, tényleg energikus a második trimeszter?

bikbok

Wow de szuper hírek, gratulálok a friss kismamáknak!!! :-)

Èn kètsègbe vagyok esve!!!!
Ma totál, teljesen zèró, negatív az ovu tesztem!!! Figyeltem, 2 órával elôtte nem ittam, dèlután fèl 4-kor lôttem el. Èrzem, hogy feszít alul, mint ovunál, tegnap is nagyon èrzèkeny volt este, mikor együtt voltunk! A nyák nem ovus. Nem èrtem!!! Volt olyan ciklusom márciusban, amikor a 18. cn-re csúszott el az ovum (az ovu monitorozós hónapban volt, így ellenôrizve volt). Most is ebben bízom. Vagy abban, hogy esetleg már megvolt az ovu, elkapta a katona, ès már ezèrt nem erôsödik. Ilyen lehetsèges???

Ez az elsô, vègre èles, vègre TSH ügyileg jó ciklusom! Egyben a 11. pozitív tesztre váró ciklusom is! Mièrt ilyen igazságtalan az èlet? Mièrt nem lehet most normális ovum, normális idôben???? Kivagyok borulva!!!! Az edzèst is lemondtam, lefeküdtem, a takaró alá bùjtam, ès nem látom a fènyt az alagút vègèn.
mrshope
Budapest

Most is èrzem, hogy szurkál! Egèsz nap èrzem. Akkor mièrt, ha nincs ovu?

13. cn
mrshope
Budapest

@babamama30: Gratulálok!

Mrshope: Ne akadj ki,rengeteg minden befolyásolja a ciklusunkat,és mint leírták sajnos olyan is előfordul hogy nincs peteérés.
Az is lehet hogy pár nap múlva pozitív lesz.
Teljesen megértelek, engem is kiborít ha nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretném, de sajnos ezt nem lehet annyira befolyásolni.

Én ellőttem az első ovutesztem ebben a ciklusban.
Elég halovány a csík de kezdetnek jó!
Élőben azért erősebben látszik.

krystin
Budapest XXI. kerület

krystin
Budapest XXI. kerület

@mrshope: tudom, hogy most kivagy, de ne aggódj és főleg ne add még fel. Nekem is volt ilyen, de képzeld el, 2 nap múlva szépséges erős lett, előtte ugyanígy éreztem a feszülést. Az is lehet, hogy szép nagyra nő a petesejt és kell neki még pár nap. Légy még egy kis türelemmel.
De olyan is volt már, délután negatív, másnap reggel tök erős pozitív,ugyanaznap délután megint negatív. Reggelente reped meg elvileg a tüsző.
Ha pedig már megvolt, csak a teszt épp nem akkor készült, amikor pozitív lett volna, akkor is minden jó lehet, hiszen együtt voltatok. Bújj ki a takaró alól és bizakodj! :)

bikbok

@bikbok:

Igazából én az elsőt is jól viseltem, most már a 3. trimeszterbe léptünk, érzem a hasam már, meg, hogy nincs annyi energiám. De már csak 3 hét munka és utána "pihi".

@mrshope:

Ne búslakodj, lehet, hogy most lesz ovu és azért nem mutatja már.

kiscsillag201
Dunaújváros

Latkafr, gratula!

A fônököm egy igazi szörnyella :( Nem szivesen veszteném el a munkámat pláne most :( Van valami kiskapus tippetek? Ha bejelentem h terhes vagyok, akkor tuti ki fog rugni, mert egy másik lány pont két hete jelentette be, h 6 hetes terhes. Végem van :(
starscream

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?