Új privát üzeneted érkezett!

Elküldte. Még azt akartam ìrni hogy ma egész nap a hànyinger kerülhetett. Neked viszont tök jó hogy végig tudod követni a hcg emelkedést! Majd írjál h mennyi lett.
gaboooo
Kecskemét
 
 


Krystin fel a fejjel a pasik néha marha nagy tulkok bírnak lenni meg nem úgy bírják a stresszt.biztos hogy nem akart bántani.
gaboooo
Kecskemét
 
 


Fanni!
Együttèrzek! Èn pont ezèrt türelmesen kivártam egy hèt kèsèst hogy mèg csak halvány tesztet se kelljen látnom elèg rossz èlmènyem volt miattuk korábban..
Szerintem ha ennyire korán van a 64 teljesen jo.. gondolom majd nèzik hogy duplázódik-e megfelelően.
De aztán majd jön a többi para van-e idöben szivhang. Nől-e rendesen.
Èn folyamatosan aggódom. Irigylem azokat a nöket akik bèkès mosollyal ragyogó lèlekkel tudják megèlni a terhessèget.
Remèlem azèrt a második trimeszterbe lèpve hamarosan jelentösen csökken az aggodalom szint.
Persze tudom valahogy tudatosan kellene irányitani magunkat hogy csak pozitivan gondoljodjunk mert az a nyavajás bevonzás meg társai.. (ami amugy tuti nem müködik ahány rèmkèp lefutott már a fejemben az elmult pár hètben :roll: )
Tudom rajtam is múlik hogy hogy èlem meg de nehèz a ránk "rakódott" rossz èlmènyekkel csupa pozitivnak lenni. Persze probálok. Nèha sikerül is.
Na szóval a monologom lènyege - nem vagy egyedül ès ahogy lehet próbálj nyugodt maradni ès azt ismètelgetni: minden rendben lesz. ;-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

 
 

Valaki használt már Inozitolt? 

babamama29
Tirol
 
 


mrshope hogy vagy? valami tünet? caroline neked múlik a felfázás? Nekem is előjött tegnap, múlt héten meg gombás fertőzés féle. Úgyhogy most kezelgetem magam. Tőzegáfonya kapszula és canesten :( volt már ilyen nekem, nem is olyan régen és azt olvastam, hogy az ovuval van összefüggésben. szóval ovu tuti volt :) végre a fertilityfriend is behúzta,ez alapján a 3.dpon vagyok. nagyon furcsa, ilyenkor már javában fájni szoktak a melleim, most meg semmi. Párom szerint lehet az a jó jel, hogy most nem fájnak :) úgy legyen..

Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 


@balisha:
Köszi a kérdést, minden jel-mentes sajnos. Próbálok is nem nagyon ráfeszülni, mert most le is késtük az ovut, csak lazán. Maradt az edzés, mindent csinálok ahogy a 3 hó szünet alatt, csak eszem hozzá a vitaminokat.

A görbémet csak a mensi miatt mérem.


Remélem megcsíptétek az ovut! :-) jöhet a cammogó 10 nap :-P

9.dpo
mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:
Jól csinálod, nem is jó, ha az ember nagyon rágörcsöl.. mint pl én :) de most próbálok én is lazítani kicsit, de nem nagyon megy. sose lesz jövő hét vége. Én az edzést is abbahagytam most, eddig mindig csak ovu után nem edzettem, mensi után meg újra, de most pihenek inkább.
Sajnos orvoshoz kell mennem ma, nem volt elég a tőzegáfonya a felfázásra, és most meg ezen aggódok, hogy be fog kavarni a beágyazódásnál, ha esetleg összejött..

Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 


Itt a görbém


Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 










Sziasztok!

Pár kép! Most már tudjuk, hogy Barnabás és Zsejke növöget a pocakban! 23 hetesek, 513 és 503 grammok!

Mindenki pozitívan előre! Nekünk 41 sikertelen ciklus után jöttek a babák!!
Remélem pozitiv energiákat kaptok most!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@lolo8280: Nagyon szép nevek és a lányoknak is megvan az öröm, hogy lesz egy kislány is :) Csodálatos babavárást kívánok!


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Lolo!!!
Ó istenem de bájosak! Kis kezek! További kellemes és boldog babavárást neked!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@lolo8280:
Nagyon cuki képek. Milyen jó lehet, hogy ketten vannak :) persze az egy baba is csodás lehet, na de kettő.. nagyon boldog babavárást kívánok

Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 


@lolo8280:


Nagyon szépek a babák és szép neveket is adtatok nekik. :)

Csajok tegnap voltam 12 heti uh-n és a genetikus is azt mondta az ultrahang alapján nincs okom aggódni minden a legnagyobb rendben van. :) Sajnos képet nem kaptam és nem is láttam csak a párom látta végig a kis mozgó babánkat de az ő arcát nézve is egy élmény volt. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Sziasztok Lányok!

Nálam annyi, hogy tegnap javulni látszott a felfázásom, aztán estére nagyon felerősödött. Kénytelen voltam bevenni egy szem antibiotikumot és egy szem apranaxot. Nem bírtam tovább. Megint véreset pisiltem. Hiába az urogin szirup, a tőzegáfonya, a kamillás gőzölés, a sós ülőfürdő. Kellett a gyógyszer. MA rengeteget ittam és a gyógyszer is segített. Így jobban vagyok. De félek estére megint erősödni fog. Remélem azért,hogy nem. 

Ma még csak a 3. dpo-n vagyok. 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Ritus,

Szuper hirek! De hogyhogy még rá se pillanthattál a monitorra?
Az ügyeleten a 8. hétnél a para-vizsgálaton nekem is mondták hogy ne emelkedjek fel (hogy nézzem a monitort) mert akkor nem látja jól.
Egy pillanatra azért odaforditotta a monitort és megnézhettem. Kegyetlen hogy rá se pillanthattál.
De hát a lényegesebb hogy minden rendben van..
Egy hét mulva én is már készülődöm a kombinált tesztre.. jaj de izgi..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Sajnos nem is fordította oda meg semmi. Csak akkor láttam kb egy percre amikor felálltam és mentem ki akkor még odanéztem a monitorra. Kicsit olyan gépsor jellege volt az egésznek. Tudni kell hogy 2-ig volt a genetikai tanácsadó és az ultrahangot meg kellett gyors minden kismamának csinálni, de az hogy legalább megmutathatta volna az én úgy gondolom hogy alap. Mikor akartam szólni akkor annyit mondott hogy kész öltözhet és ennyi. Majd a 14 hetesen megnézhetem én is mert azt a saját dokim fogja csinálni.


@caroline4:


Reméljük hamar meggyógyulsz és nemsokára hozod a két csíkos tesztet. Amúgy ne aggódj én márciusban majd egy levél algoflexet beszedtem. Ugye 8.án volt peteérésem 12.én csináltam a tetoválást és utána legalább 4 napig szedtem gyógyszert mert kellett a tetoválásra rá egy hétre pozit teszteltem. Addig még nem ágyazodik be szerintem nem gond a gyógyszer utána lesz a babó csak összekötve veled.


Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Igen Caroline ne aggódj!
Most olvastam hogy a nagyon lényeges rész a 6-10. hétig. Azaz a menzesz kimaradása után még 2 hétig nincs nagy baj semmilyen külső hatás miatt.. Én egy-egy korty bort iszogattam még akkoriban. persze már most annyit se, nem is kivánom szerencsére..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok!
Nagyon kába vagyok mostanában... Most is készülök egy délutáni alvásra, mert nem bírok fent maradni.

@fanni8809:
Velem minden OK, szerencsére... Várom a keddet, akkor leszek a 28. dpo-n és akkor lesz az első UH.
A sok alvás miatt, meg megpróbálom elfoglalni magam, így annyira nem vészesen lassú az idő haladása.


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@caroline4:


Meg annyit akartam még csak elfelejtettem, hogy párom nővére olyan kúpot használt terhesen a migrénjére, amit végstádiumu rákosoknak szoktak adni. Ő írt a Czeizel Endrének, hogy használhatja-e mert neki csak ez jó és azt írta nyugodtan mert az rosszabb ha a baba szenved attól, hogy az anyuka is szenved. És egy egészséges kislánya született. Szóval ne aggódj az sokkal rosszabb, tedd azt amit a szervezeted diktál. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@caroline4:
Biztos vagyok benne, hogy ez hólyag hurut, amit baktérium okoz, és akkor jut be, mikor együtt vagytok! Nálam egyik évben minden hónapban volt ugyanez, nagy fájdalom, véres vizelet, ugyanazzal a partnerrel fordult elő, ezért utánajártam, onnan tudom. Nagyon rossz hatása van, károkat okozhat a jövőre nézve egy ilyen gyulladás, ne kockáztass, menjetek dokihoz a párodda együtt, egy gyors gyógyszer kúra mindkettőtöknek meg fogja oldani! Jobbulást!
mrshope
Budapest
 
 


Caroline szerintem is menj dokihoz,én antibiotikumot kaptam rá, olyat, amit terhesen is lehet szedni.

Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 


mrshope
Ritus
Little

Nincsenek ilyen segítőkèsz barátnôim mint ti. Köszi lányok!

Múlt hónapban nem jött elő, de elötte minden hónapban volt vagy 3 hónapig. Kaptam rá antibiotikumot a legutóbb, be is szedtem. Egy hónapig nem is jött elö. De aztán megint.

Ha nem vagyunk együtt sokat nincs semmi gond, csak most a babaproject miatt van.

Akkor nem aggódok a bevett gyógyszerek miatt.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@littlebiscuit: Nagyon szepen koszonom a kedves szavakat, annyira jo volt olvasni es megnyugtatott, koszonom-koszonom!!


@caroline4@balisha: ebben a honapban en is felfaztam, pedig mar nem volt ilyen tobb eve, es pont az ovulaciom elott par nappal, ugyhogy en is szedtem antibiotikumot egy dobozzal (5 napig), ami egybol segitett is, de mivel nem akartam kihagyni az ovut es egyutt voltunk igy lett egy "szep" gombas fertozesm... Mivel az antibiotikum legyengiti az immunrendszert es ilyenkor konnyebb elkapni egy fertozest. Szoval ebbol a szempontbol nagyon szerencsetlen volt a honap, de megis most pozitivat teszteltem es az orvosom azt mondta, hogy nem lesz semmi baj. Szoval az antibiotikum egyaltalan nem kizaro ok.


@lolo8280: Koszonjuk a kepeket, csodalatosak! 



En most vagyok 15. dpon, meg mindig minden nagyon korai, de a tesztjeim erosodnek (kicsit maniakusan hetfotol minden nap teszteltem  ). 





Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


@balisha:
En is kaptam a múltkor be is szedtem mindet. Most volt itthon ugyanolyan csak kisebb hatóanyagtaralmú ( gyerek adagos) abból vettem be egy szemet. Cefuroxim a hatóanyaga ès zinnat a neve. Te mit szedtèl, emlèkszel mèg?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Tudom h vègig kène szedni, de egy szem is javulást hoz. Innen már csak arra kell figyelnem nehogy felerősödjön. Sok víz ès tôzegáfonya segít benne.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok lányok! Bár a topic ránk nem vonatkozik, az elmúlt pár napot mégis a beszélgetéseitek olvasgatásával töltöttem - többnyire. Idén márciusban ugyanis úgy döntöttünk a párommal, belevágunk a babaprojektbe, és legnagyobb meglepődésünkre április 18-án pozitívat teszteltem, kétszer is megnéztem, bár már elsőre is gyönyörű, erős pozitív volt...A csodás várakozásnak május 11-én vége szakadt, a mi kis babónk itt hagyott minket a 8. héten, az ítélet missed ab. - másnap műszeres befejezés.Sírós Tudom, sajnos sokan közületek átesett ezen, nem is akarok a fájdalmunkról, veszteségünkről írni, csak szeretném nektek megköszönni, hogy benneteket olvasva, úgy érzem napról napra erősödök, egyre könnyebb előre tekinteni, bár hosszú még az út odáig, de látom magam előtt a célt. Nem emlékszem, hogy ki írta, de csatlakoznék én is, életemben nem vártam még ennyire a következő mensit!
Minden babásnak csodás babavárást, a többieknek pedig sokszor két csíkot kívánok!

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13
 
 


@caroline4:
Úgy gondolom, hogy a megoldáshoz főleg a párodnak kellene gyógyszert szednie, mert valószínűleg neki van olyan baktériuma, ami nálad a gyulladást okozza. Ezek a gyógyszerek csak tüneti problémákat kezelnek, amiket te szedsz, sajnos a megoldás nem ebben lehet. Ha a párodnál megoldódik a gond, hiszem, hogy ez később nem fog gondot okozni!
Én anno ezt úgy oldottam meg, hogy csökkentsem a kockázatot, hogy minden együttlét után alaposan mosakodtam intimoval, de ez babatervezésnél nem megoldás. :-(
mrshope
Budapest
 
 


@sjucus13:


Össze fog neked is jönn bizom benne :) 


Szedet valaki méhpempöt? kaptam egy ismerösömtöl de nem tudom ,hogy kell szedni, mikor kell el kezdeni? És meddig?
babamama29
Tirol
 
 


@caroline4:
Ma voltam pont dokinál én is emiatt és Suprax 200mg az antibiotikum. Meg sok sok folyadék.

Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 


@fanni8809:
Köszi, megnyugtattál, olyan rémisztő ez az egész, főleg ilyenkor..

Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 


@caroline4:
Mindenképp szedd végig! Antibiotikum azonnal észlelhető javulást hoz,de ha nem szeded végig több kárt tud okozni,mint hasznot! dokim hívta fel rá a figyelmen!
Zinnat Van hogy egy doboz nem is elég!

Fertőzés nekem is volt már a terhesség alatt, de megnyugtatott a dokim, hogy minden zárt odabenn, a babákra nem lehet hatással! Én canesten kupot kaptam rá, nem az egy naposat, hanem a 3 naposat!

Sjucus13: üdv itt! A topic címe lehet nem vonatkozik rád, de itt biztos sok támogatást fogsz kapni, régiektől és újaktól egyaránt! S reméljük jön az angyalka, aki már veletek is marad!! Hajrá!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@sjucus13:


Átérzem a fájdalmadat a mi első babánk is 8 hetesen lett angyalka. Amit én tanácsolni tudok hogy várd meg azt az időt amit a doki mond és ne akard görcsösen, mert akkor biztos nem fog összejönni. Saját tapasztalatból írom. Nálunk is letelt a fél év és annyira akartuk a babát, hogy nem volt peteérésem késett beleéltem magam aztán koppantam, utána még 2szer jött meg. Volt egy kis szünet és amikor elkezdtük csak azért hőmérőztem, hogy lássam van-e peteérésem. És az első hónapban összejött nagy mázlival, de tényleg ne görcsölj rá csak szépen tegyétek majd a dolgotokat. :) És ha úgy érzed itt nyugodtan kiírhatod a bánatodat, plusz ha bármi kérdésed van tedd fel nyugodtan senki sem fogja azt mondani erre nem vagyok kíváncsi. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Szia Sjucus13!

Mi megbékültünk tegnap :-D
Azóta szent a béke.
Még nem jött meg, aminek többb szempontból is örülök.
Az egyik az hogy hátha sikerült(bár a hőm elég szar,de a remény hal meg utoljára)
A másik hogyha megjön majd legalább nem túl korán.
Ha nem jön meg jövőhétig akkor majd valamelyik nap tesztelek.
A ciklus. Hu jövőhét keddre írja,a telefonos appom meg tegnapra...

24.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@balisha:
Mondtad a dokinak h lehet bqbás vagy? Hol jársz a ciklusodban?


Jucus! Örülök hogy irtál. Olvasgass ezután is. Sok sikert. Meglátod jönni fog a baba. Èrzem, èn is közel vagyok már hozzá, tudod nekem tavaly novemberben volt 8 hetesen missed ab. Pedig az a baba elsőre megfogant.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Lányok! Írjátok nèhe h hol jártok a ciklusban. ;-)

3 .dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
A doki kérdezte, hogy tervezünk e babát, mert akkor olyat ír fel, amit akkor is teljesen nyugodtan lehet szedni, ha már baba van a pocakban.
4.dpo

Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 


@sjucus13:
"Üdv a klubban"! én vártam a mensit,mint a messiást,azt hiszem itt is ìrtam ebben a fórumban. Nekem is szintén 8. hét.. :( :'( Húsvétkor. Hidd el,napról napra jobb lesz, tele hullámvölggyel, de legyél erős! Nekem az segìt,hogy különböző kis célokat tűzök ki magam elé, és más projekteke vagyok rajta,mint a baba, bármi ami figyelemelterélsnek jó! Csinálj sok sok programot! ;) Sportolj! Én újra járok fallabdázni, és 10 év után újra kezdtem a lovaglást! :oops: :)
adele666
 
 


@lolo8280:
Gratulálok! Cukik nagyon,azok a kezek! :lol: Jó a névválasztás is! ;)
adele666
 
 




Új honap új remény kicsit természethez nyulva probálkozva. 
inozitol, palástfü, propolisz, 

Ha így se megy akkor vár a doki augusztus 29 :S
babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:
Ne haragudj meg kerlek de nem ertelek.Ha PCOS-es es inzulinrezisztanciad van akkor azon szerintem gyogynovenyekkel ez nem gyogyithato.Miert nem mesz el vervizsgalatra,ultrahangos cikluskovetesre?Mult honapban is mutatta a peteerest,csak nem repedt meg a tuszo.En biztos h kivizsgaltatnam magam elotte,mielott nekiallnank.Persze nagyon jo h ilyen pozitiv a hozzaallasod.

mimkosz
Budapest
 
 


@sjucus13:


Megértem a fájdalmad én is, minket március végén hagyott is a babánk a 10. héten. Tényleg a legnehezebb, hogy ne görcsöljünk rá a témára. A férjem folyamatosan próbál kizökkenteni, hogy ne rágódjak a miérteken és ne csak ezen járjon a fejem; ma is színházba megyünk. De néha nagyon nehéz, főleg, hogy sok babás van most körülöttem.


A csoport tényleg sok erőt ad, nagyon szuper csapat jött itt össze. :)

joyce
Budapest XX. kerület
 
 


@mimkosz:


 Az oka az hogy sehova nem kaptam idöpontott Augusztusig. És egy nögyogyász ismerösöm mondta az inozitolt B9 más néven. Hogy a pcos-oknak nagyon jó hatása van meg a propolisz.  Az hormonvizsgálatra is csak Augusztus 29 re kaptam idöpontott. Kivizsgáltatnám magam elöbb is de nem megy... Addig is probálkozom bármivel ami nem hormon készitmény.  Sajnálom ha valakit untat , törekvésem és ,hogy minden füszálba kapaszkodom.  
Lehetnék depreszios és nyivákolhatnék naphosszat de semmit nem oldana meg. Mivel ez egy tavai csoport gondololm nem én vagyok az egyedüli akinek még nem jött össze a baba.  Nem irigységböl szó nincs róla söt örülk akinek vérge pozitiv a tesztje és sok örörmöt kívánok neki. De én nem tudok még ilyet kiposztolni. Sajnálom ez van. De akkor majd írok egy év mulva ha lesz 2 csíkos tesztem.
babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:


Én is csak azt tudom mondani mint Mimkosz, hogy mielőbbi kivizsgálás kellene. Az augusztus 29 még nagyon nagyon messze van és a PCOS-soknak akkor van a legnagyobb esélyük a babára, ha mielőbbi orvosi kezelést kapnak. Főleg ha nem reped meg a tűsző akkor csak feleslegesen mennek a hónapok és a sikertelenség egyre csak fel fog őrölni. Én addig járnék az orvoshoz pláne ha magán akkor még pénzt is kap, ameddig nem csinálja meg a vizsgálatokat. Ha csak aug végén kezditek a vizsgálatokat akkor soha nem fogod látni a kiút végét. Nem megbántani akarlak, de ha én a helyedben lennék addig még nem vizsgálnak ki tuti nem mernék belevágni és nem várnék ennyi augusztusig. Az LH tesztelés meg a te esetedben nem biztos hogy célra vezető inkább hőmérőzés és akár a ciklus.hu-n vezetni mert ott láthatod azt, hogy volt-e peteérésed.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@babamama29:


Bocsi mire elküldtem akkor láttam, hogy írtál. Hát ez szomorú hogy ennyire szeretnéd és nem kapsz emberi időben időpontot. Akkor ezekszerint nem csak itt van ilyen hosszú várakozási idő. Amúgy nyugi nem untatsz csak tanácsokat szeretnénk adni neked.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@babamama29:
A Facebookon nagyon sokszor belefutok a Trimeszter nevű terhesvitaminnal és ott sok PCOS hölgy írt hogy elkezdték szedni és egy két hónap után pozitív lett a tesztjük. Olvass utána és ha be tudod szerezni szerintem egy próbát megér. Ha nem jött volna össze a baba én is kipróbáltam volna annyi jót olvastam róla. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922:


Az a nagy probléma szabit nem kapok Novemberig mert kertész vagyok és nem tudok haza menni kivizsgálásra. Itkint meg ugy vannak vele külföldi vagyok " így várhatok"  A gyerek város korházba meg 2 havonta kapsz idöpontott talán mert 2 hetente csötörtökön van fogadás de elöször csak megbeszélés van. Azzal se érek semmit. a nögyogyászom meg most megy egy honap szabira. 
Ugy ,hogy ott vagyok meg van a leletem  de augusztusig nem lesz semmi de mivel az 3 honap igy majd ujra ezdik az egészet. Vér vizsgálat stb. 
Nem tudom mit várnak ,hogy magátol el mullik? 
A pcos nak 4 pilérje van abbol csak az egyik mullik a dokin. 
Tényleg nem látom a végét a dolognak és már ott tartok ,hogy vagy kapaszkodok minden lehetöségbe vagy egyszerüen feladom.
babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:


Köszönöm a tippet. Kiprobálom. Már veszthetek semmit.
babamama29
Tirol
 
 


Sziasztok, ha szabad szeretnék csatlakozni a fórumotokhoz. Nagyon sok hasznos információt olvastam eddig is tôletek és nagyon jó látni, hogy ennyire összetartotok a bajban is, ugyanakkor szuper az is, hogy együtt tudtok ôszintén örülni más sikerének is.
@sjucus13: Sajnálom nagyon, sajnos a 12. hétig bármi megtörténtet, de kitartást fel a fejjel a következô idôszak biztosan jobb lesz.
starscream
 
 


Lányok! 

Elmentem ma dokihoz, adott antibiotikumot, hogy ha hétvégén újra kezdődne legyen otthon gyógyszerem. 
A gyógyszerész nagyon kedves volt, ajánlott nekem olyat, amit nyugodtan lehet szedni terhesen is. Valurinal a neve és éppen erre a betegségre való és a kiújúlás ellen. szóval azt beszedem, mert amerikai tőzegáfonya kivonata van benne 120 mg tablettánként. 

Remélem az antibiotikumra nem lesz szükség. 

Eddig tök száraz voltam, ma viszont krémes folyásom lett. Ez szokásos, semmi attól eltérő. 

Köszönöm, hogy írtatok. 

Képzeljétek, nekem folyton vérzik orrfújásnál az orrom. Nem folyik olyan nátha szerűen, csak napjában 4-5x kifújom, mert érzem valami van benne, és ilyenkor véres picit. Nem akarom elkiabálni, de nekem anno a lányommal mikor terhes voltam, ugyanezt tapasztaltam, mikor még ki sem derült a terhesség. Olyan jó lenne ha ez is egy jel lenne. Gyorsan utána is olvasok, hogy van-e ilyen terhestünet :)

4 dpo (bár a ciklus.hu és a fertility sem oda húzta be, ahova kellett volna)



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


"Az orrdugulás általában azért jelentkezik a terhesség alatt, mert az orrnyálkahártyába több vér jut, ezért megduzzad a nyálkahártya, Te pedig nem kapsz levegőt. Az orrdugulást terhesség alatt az öszrogén okozza, emiatt duzzadnak meg az orr nyálkahártyái, Az orrvérzés teljesen ártalmatlan terhességi tünet, de súlyosbodhat terhességi magas vérnyomás esetén."





Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?