Új privát üzeneted érkezett!

@mimkosz:


Juni 6-ra kaptam Idöpontott sajnos majd Novemberbe tudunk haza menni. 
De akkor minden képpen el megyek dokhoz othon is. 
Tirolban lakom egy kis faluban és itt vagy dugig vannak a dokik és nincs isdö pont vagy irány a korház ahol meg felszinesen vizsgálnak meg. 


babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:


Szerintem most is a ki nem szabadult petesejt okozott galibát, mint korábban. Látod, az előző hozzászólásomban is ezt írtam. Mert az állandóan pozi ovuteszt is erre utal. 
Létezik tüszőrepesztő gyógyszer, nem tudom mikor kell szedni és hogy kiknek írják fel. De ez talán segíthet. Vagy az aviva torna, amiről littlebiscuit tud írni neked.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Köszönöm :) Hallotam már erröl a tornáról.
babamama29
Tirol
 
 

 
 

Caroline
(és persze mindenki más is :) ),

Egy dolog eszembe jutott - emlékszel a márciusi ciklusra, nagyjából egyidőben ment a dilemmánk hogy mikor volt az ovuláció mert nem ugy emelkedett a hő meg napokon át fájdogált a petefészek.. nekem konkrétan vasárnaptól szerdáig volt érezhető a tüsző feszülése..
Most a baba méreteiből egyértelműen látni hogy a fájdalom befejeződésének másnapján foganhatott a baba amikor felment a hő első nap (=18. nap, -> ezért is pontosan 4 nappal fiatalabb a baba az utolsó menzesszel való számoláshoz képest mert az ugye a 14. napi ovulációval számol..).
Tehát ha ebben a ciklusban érzed a peteérést, a tanács ebből az hogy ne hagyjátok abba az együttlétet amikor befejeződött a fájdogálás hanem még ha úgy jön ki és tudtok, legyetek együtt utána is.. Mondjuk, aznap már mi sem voltunk együtt csak a 17. nap.

A "kislány sperma túlélőbb" elmélet alapján igy hercegnőt kellene várjunk :D Nameg a nagyon magam HCG szintem alapján is (ezt csak angol/olasz oldalakon olvastam hogy ez is arra utal, mivel Magyarországon nem divat a beta hcg vérből való mérése ez az elmélet nálunk nincs napvilágon, de végül a sok hányinger/hányás=lány, kevés rosszullét=fiú elmélet is erre vezethető vissza, a magas terheshormonnal gyakoribb a sok rosszullét persze ez nem szentirás teljesen egyéni is lehet, meg amennyi nőnél igaz annyinál nem..
Egy hónap másfél és talán megtudjuk :)

Nagyon szoritok Neked és Mindenkinek
Kolibri, rajtad a világ szeme :) remélem hozod az örömhirt hamar!


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok!

Vègre eljött a várva várt nap, befejeztem a gyogyszert, elmentem dokihoz, egy nem túl kedves indiai doktornô vizsgált meg nem túl fájdalommentesen. Levette a kenetet, 2 hèt az eredmènyig, hogy az immun rendszerem kipucolta e a HPV-t a szervezetembôl.
Megnèzte a tüszôt, azt mondta már nem látja, de azèrt mi mindenkèpp adtunk esèlyt a hónapnak. :-)
Viszont kb. minden lelkesedèsem sikerült lelomboznia. Elmondta, hogy vèkony a nyálkahártya, magas az FSH èrtèk, alacsony az antimülleramin hormon... ezekrôl tudtam is, de az èn dokim megnyugtatott, hogy ezzel simán jöhet a baba, ô meg erre itt sorolja a bajaimat...rossz kedvûen jöttem haza a várva várt boldog napomon. :-(

Megy a drukk a pozitív ovu, ès fôleg a HCG tesztekèrt! :-) Szerintem èn nem fogom túl izgulni a cikkust, 13 cn-en lefutott az ovu :-P

15 cn - 2. dpo
mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:


Az AMH-d nem alacsony! Ezt írtam is neked, emiatt ne csüggedj.
Hallgass a saját dokidra, és fel a fejjel.
Van egy szelénes E-vitamin kombó, egy kis cinkkel, talán azt megpróbálhatnád, de E-vitamint mindenképp szerintem.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@scolo:
Köszi a tippet, barátnőm is pont ma ajánlotta az E vitamint, veszek is! Plusz újra iszom az inofolicot és extrázok C vitaminnal.
mrshope
Budapest
 
 


Jajj Scolo! Nagyon nagyon gratulálok! :) Tünetmentes és boldog babavárást kívánok neked!

A kismamáknak kitartást a nehezebb időkhöz, minden szenvedés megéri!

A próbálkozóknak szurkolok nagyon. Én érzem most az ovum és szerintem fel is fáztam, bár nem adok esélyt a dolognak, igyekszem kiismerni a szervezetem, legalább hasznosan töltöm a pihi hónapot :) rengeteget kirándulunk, tervezgetünk, hamarosan költözés, jóval kevesebb a stressz, úgyhogy haladunk a cél felé.

Kellemes, szerelmes, babucis estét csajok!
bsophiana
 
 


@bsophiana:




Neked is sok kitartás kívánok a célokhoz :)
babamama29
Tirol
 
 


Sziasztok lányok!
Köszönöm a sok szurkolást,de sajnos nem ebben a hónapban fogok 2 csíkos tesztet hozni, mert 3 tizedet esett a hőm, úgyhogy valószínűleg ma vagy holnap megjön...
De következik a clostys hónap, meg a tsh-m is remélhetőleg csökkenni fog, úgyhogy bizakodó vagyok még. Majd a 21.napon megyek vérvételre és akkor csinálnak ultrahangot is :)

Caroline, balisha,bikbok nektek megy a drukk! :)
kolibri25
 
 


@scolo:


Nagyon nagy gratula! Boldog babavárást. :)

Nem akar megjönni a mensim, kezd idegesíteni. A hőm semmit nem jelez, szerintem a hónapban peteérésem sem volt. Semmi minsire utaló jelem nincs. A teszt is negatív, úgy hogy baba sem lehet. Itt a görbém.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 97600_.png

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:


Szerintem sem volt peteérésed. Szerintem menj el dokihoz. Vagy mostanában voltál? Bocsi, nem igazán emlékszem. Talán neked is kell belülre egy kis segítség, hogy rendeződjenek a ciklusaid.
kolibri25
 
 


@littlebiscuit:


köszönöm, hogy segítesz. Nagyon kedves vagy. Érzem a soraidból, hogy nagyon szeretnéd, ha sikerülne másoknak is. 


@kolibri25:


ha most nem jött össze, a clostis hónap nagyon esélyes, rengeteg nőnek segített már. Kitartás!


@cseniko:


ez a görbe úgy néz ki peteérés nélküli ciklusé. Sajnálom. De ha jól mérted a hődet, közel azonos időben, ugyanott, akkor ki kellett volna rajzolódnia a két különböző szakasznak. Sajnálom. De ha ezt látná doki, nagy eséllyel írna neked is clostit. Nem gondolod? De az is lehet, hogy csak ez az egy ciklus volt ilyen. Állítólag évente egyszer előfordul, hogy nincs peteérésünk. 

Nekem feszítget ma hajnal óta jobb oldalon. Együtt voltunk este, de a ma reggeli ovutesztem még negatív. A ciklus. hu holnapra jósolja az ovut.

Lehet még az ovutesztem délután pozitív ha a reggeli negatív volt? Valaki? Tapasztalat?

15. cn



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@cseniko:
Inzulinrezisztenciát néztek már nálad? Általában együtt jár a pcosel,és kezelésével a ciklust is rendezni lehet. Voltál már az új dokinál?

Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 


@caroline4:
Nekem is negatív volt még tegnap az ovutesztem, de teljesen, mára szerintem abból nem lesz peteérés, remélem majd a hétvégén. Én egy nap csak egyszer tesztelek, délután, sajnos nincs tapasztalatom..

Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 


@kolibri25:
Jó, hogy bizakodó vagy, nem szabad elkeserednünk :) milyen magas volt a tshd?

Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 


Caroline,

Nézd csak!

'Mivel azonban Az LH-szint emelkedése leggyakrabban a kora reggeli órákban kezd emelkedni, egy rövid LH csúcs esetén az egyik reggeli teszt még, a következő reggeli pedig már negatívnak adódhat. Célszerűbb tehát az ovulációs tesztet délután 4 és este 10 óra között elvégezni. Megoldást jelenthet persze az álnegatív eredményre a napi kétszer végzett teszt, azonban a fentiek figyelembe vételével napi egyszer elvégzett (ön)vizsgálatot a szakirodalom általában elegendőnek tartja.

http://www.drdelitamas.hu/lh-teszt.html

Jó kis cikk az ovulációs tesztelésről!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Voltam ma korházba mert 8napja megint nem jön meg csak a barnázás PCOS szindromára gyanakszik a doki. És mennem kell a nögyogyászomhoz onnan meg több mint valószinü mütteni kell. Hát ez a szitu  csajok már kibögtem maga ma egyszer de nem utoljára. 

Köszönöm mindenkinek aki drukolt és vellem volt a kérségekben. 


babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:
Probald pozitivan a dolgokat nezni.Elindul a kivizsgalas,es utana mar semmo akadalya nem lesz a babobak.Sirj ha akarsz es tombolj.Jogos mindem haragod.De elondultal az uton.Es ez a lenyeg.Ott nem tudom milyen az ellatas vagy hogy megy.De lehet h itthon is meg kellene nezetned magad.
A PCO-nal vannak a cisztak?Nem ertem eddig hogy nem.lattak oket?Csinaltak ultrahangot most?

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:


Igen csináltak. A fogamzásgátló hatása amig nem ürült ki a szervezetböl addig tartotta a szintett. Meg amig nem váltottam nyugodtabb minkára addig nem volt ugy mond gond. Da anyum ma meg írta ,hogy születésem otta meg van az ,hogy az inzulinom joval erösebb mint egy normális emberé. Ezért vagyok álandóan éhes, meg a többi vele járó.Rendszertelen vagy hiányzó menzesz 2. Rendszertelen vagy hiányzó peteérés 3. Sok kis ciszta a petefészekben 4. Aknés, pattanásos bőr 5. Emelkedett inzulinszint a vérben, inzulinrezisztencia vagy látens diabétesz 6. Terméketlenség 7. Megnövekedett szőrzet az arcon és a testen (hirsutizmus) 8. Hajhullás, esetleg kopaszosodás 9. Súlyproblémák, elhízás,

Diáta, gyogyszerek, mozgás , lelki doki, NEM gyogyitható csak szinten tartható. 
Ha nem törödik velle valaki akkor méhnyakrák a vége meg cukor betegség mert egy idö után megunja a termelést a hasnyálmirigy. 

Ugy ,hogy dióhélyben Meddö vagyok egy jó ideig.
babamama29
Tirol
 
 


@bsophiana@cseniko:


Köszönöm.


@kolibri25:


Sajnálom, de jó, hogy optimista vagy, az kell. A Closty majd segít, és lehet "2 in 1" lesz. 


@babamama29:


A PCOS pont beleillik a tüneteidbe, erre gyanakodtam, ezért írtam azt amit.
Nos viszont és most kérlek figyelj! Mindemellett ha jól nyúlnak bele lehet baba! Sok PCOS-ásról lehet olvasni akinek babája lett, így ne add fel! Pozitívan tessék gondolkozni, és kitartónak lenni!


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


Csajok, lehet gond van :(

A ma reggeli tesztem ugyan szintén pozitív, de semmivel sem erőssebb, mint a 2 nappal ezelőtti.
Nem tudom mit gondoljak...

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


Scolo,

ne aggódj ezek a tesztek sokszor nem adják vissza az erősödést...

Emlékszem pl Ritus tesztjeire, neki sem lett erősebb a második tesztje igazán hanem helyette hamarabb jött ki a tesztcsik valamivel (Ritus ha erre jársz, javits ki ha rosszul emlékszem).

De pl saját magam is fel tudom hozni.
Egy hét késésél teszteltem, meg rá 4-5 napra még ellőttem a második, utolsó tesztem is, ami SEMMIVEL nem volt erősebb mint az első (persze már az első is jó erős volt, egy hét késés után, - viszont a 2 között semmi erősödést nem láttam, komolyan..
Ugyanakkor persze igen bármi megeshet ez is benne van a pakliban..
Nekem a legelső pozitiv tesztes hónapban egy halvány után még halványabb jött majd menzesz.
Decemberben aztán hiába erősödött, 2 hétre a nem várt után az is odalett :(

De tényleg ne aggódj simán lehet hogy csak a teszt érzékenysége/minősége silány, nem lehet erre támaszkodni.

Itt Olaszországban pl nem is adnak az otthoni tesztek erősödésére, hanem egy vérvétellel nézik a beta HCG szintet ami számszerű adatot ad - gyanu esetén hogy valami nem okés megsimétlik és úgy megállapitható hogy rendesen nő-e.

Ha van még ugyanilyen teszted, holnapután lődd el..
Szurkolok hogy szép határozott legyen!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Igen így volt nálam is. Az első tesztet a nem várt napján csináltam mert nem esett le a hőm de azon kb 10 perc után lett látható a 2. csík. Rá két nap múlva már szinte 1-2 perc kellett és előjött a 2. csík de nem volt erősebb. Én is féltem hogy nehogy gond legyen mert nem lett erősebb, de mivel szinte majdnem azonnal ott volt a két csík így megnyugodtam. Meg valakinek nem két nap kell hogy duplázodjon a hcg hanem 3-4 nap szóval nyugi ha nem görcsölsz szerintem nincs gond de ha az megnyugtat akkor vasárnap vagy hétfőn tesztelj újjat.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@scolo:


Sajnos minden tünetem meg egyezik amit az interneten is olvastam. MA segitettek ,h megjöjön a nem várt 8. kell vissza mennem dokihoz.   Ott döl el hogy müttenek vagy nem ha igen akkor ,hogy meg stb...
babamama29
Tirol
 
 


@scolo: Szerintem ne agodj csinálj egy digi teszttett. Nem minden teszt reagál egyformán még azok sem ami egy fajta.  sok minden befolyásolja mennyit ittál elötte, mennyi aludtál elötte. stb. Szerintem ne agodj de csinálj holnap is tesztett Hétfön menj el dokihoz biztos ami biztos. A palástfü tea segit megtartani a bébit. És csökenti a vetélés esélyét nagyon jó híre van ennek a teának mifelénk.
babamama29
Tirol
 
 


Scolo: ne aggódj, elég erős volt már az első teszted is, szerintem emiatt nem látsz különbséget! Nyugi minden rendben lesz!!!

Caroline: én LH tesztet reggel és délután is csináltam, hogy biztos elcsípjük az ovut! S simán lehet hogy reggeli nega után a délutáni pozi lesz!!!

Kolibri: clostys hónap!! Jujj,de izgi! 2 clostys hónapot követően a pihis honapban jöttek össze a pocaklakók!!!!

Mindenkinek megy a drukk!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@scolo:


Még annyit elfelejtettem írni, hogy nekem a 2. tesztem volt olyan erős mint neked az amit ide felraktál és jövőhéten megyek már a 12. heti uh-ra. :)

@babamama29:


Én is azt tudom mondani mint Mimkosz, hogy nyugi végre legalább van egy támpont amin el tudtok indulni ez már egy fél siker. :) És nagyon sok PCOS sikertörténetet lehet olvasni. Főleg ha kezelik is és tényleg gyógyszerrel segítik a peteérést. Amit már ajánlottak is az az Aviva torna sok PCOS-nak segített a ciklusát rendezni és a babánál is segít. @littlebiscuit tud erről többet mondani, mert ő elvégezte ezt a képzést. :)

Kismamáktól és anyukáktól kérdeznék. Nektem volt terhesség alatt fehér krémes folyásotok? Nem viszked semmi és inkább akkor jelentkezik amikor nem tudok elmenni rögtön pisilni mert nincs wc a közelben. Plusz már anyukáktól kérdezném, hogy előfordulhat hogy néha néha érzem hogy mozog már a baba? Van amikor a hátamon fekszem és olyan mintha motoszkálna valami bent nem nagyon éppen hogy csak lehet érezni, de nem olyan mintha a levegő lenne. :) Előre is köszi. :)



Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@scolo: nyugi, amiket a Lányok írtak, mind igaz, ne aggódj, az csak rosszat tesz. Minden rendben lesz és a Te csíkocskád már elsőre szép volt nagyon, így nem csoda ha nincs szignifikáns különbség.

@babamama: Te se keseredj el, gondolj pl Mrshope-ra, nála is kiderítették, mi a baj, már le is telt a kezelése és indul a csoda felé :)

Nekem ma volt tüszőrepedés a fájdalmak alapján, tesztem szép erős volt tegnap, úgyhogy tettük a dolgunkat nagy nagy lelkesedéssel :) indul az idegtépő szakasz :) :)

Little, őrület, hogy már ennyi idő eltelt, olyan jó látni a vonalzódat.

Caroline, jól emlékszem, hogy Te is mentes ciklust csinálsz most, ugye?

Ritus, molyocska, mimkosz, többiek, ki hogy van?
bikbok
 
 


@bikbok:


Köszi a kérdésed. :) Néha úgy érzem így közeledve a 12. héthez hogy múlnak a rosszullétek, de másnap a szervezetem teljesen megcáfolja a dolgokat. Főleg ezekkel a frontokkal még a migrén is mindennapos vendég nálam. De már alig várom a jövőhét szerdán hogy újra láthassuk a mi kis csöpségünket. :) Igaz kicsit bennem van a para hogy legyen szívhang, minden rendben legyen a genetikai vizsgálaton. :) Szóval izgalmas napok elé nézünk :) Jaj de jó hogy lassan ti is a ciklus második felébe kezdtek járni. :) Reméljük te is hozod a két csíkos teszteket mind szép sorban majd mindenki. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Ritus,
szuper jövő héten 12 hét woww
nekem jövő hét után lesz a 12. heti genetikai UH aztán megnyugszunk :)
Na jó kezdek már most is..

Bikbok, igen bár nem mondanám hogy szaladnak a hetek, nekem most nem úgy tűnt..
Csak szeretnék minél előbb lenni hogy minél biztosabb legyen hogy minden rendben.
Bocsi ha keverem de az rémlik mintha te irtad volna hónapokkal ezelőtt hogy májusra jósulta neked valami jós a baba fogantatást!?! Háát eljött!
Nagyon szurkolok!!

Babamama,
Az AVIVA valóban klassz dolog.
Bár én nagyon sokat nem gyakoroltam, talán egy másfél hónap se volt de persze lehet hogy benne van a keze a dologban...
Rengeteg helyen van már egyalkalmas oktatás aztán lehet végezni a gyakorlatokat otthon..
Kiegyensúlyozza a hormonrendszert ezáltal a PCOS-re is hat..
De pl képes petevezető elzáródást is orvosolni.
Csak ajánlom!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Igen most egy kicsit úgy érzem hogy gyorsan itt van a 12. hét de majd a vége felé meg cammogni fog az idő az egyszer biztos. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 




Köszönöm mindeninek és kitartás  :)

babamama29
Tirol
 
 


@ritus922:


A folyás az természetes terhesség alatt, ne izgulj ha nem viszket, ég akkor nincs gond. Első babát legkorábban is a 16-17. héttől kezdve érezheted addig nem igazán sajnálom :(

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Köszönöm a megnyugtató, bíztató szavakat, már nem is aggódom :) van még tesztem majd ellövöm... Szerencsére nem görcsölök, csak furcsán olyan izomlázas jelleggel fájdogál a hasam... a hőm rendben van 37,0 és fura módon hányinger közepette jóízüen képes vagyok falatozni.
 @ritus922:
 Még  csak "kezdő" kismama vagyok, de immunológiailag egy kis támpontot tudok neked ebben a kérdésben adni. Ez egy védekező reakció a szervezetedtől, hogy megvédje a babát. Nyák termelődik, hogy az esetlegesen bejutott kórokozókat kifele hajtsa, hogy elkerüld a ferőtőzéseket.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@babamama29:


Az AVIVA tornát én is megcsináltam és csak ajánlani tudom. Én tavaly májusban hagytam abba a gyógyszert, és januárig nem volt peteérésem. Nekem ez persze fel sem tűnt, mert mindig megjött (22-34) napra. De utólag a hőgörbékből kiderült. Viszont mindig volt egy-egy jó nagy cisztám,hol az egyik, hol a másik petefészkemnél. Január óta csinálom a tornát és szedem a premenst. Volt 5 peteéréses hónapom azóta, és 2 mintaszerű ciklusom! Nulla ciszta azóta!!! :)

kolibri25
 
 


@kolibri25:


Köszönöm a jó tanácsott. nekem van peteérésem csak nem szabadul ki sajnos. Ugy ,hogy hiába csináltam tesztett mert csak a hormont érzékelte. 

Kibögtem magad mert már telle lett a t...m a kilodásal. 
ma már lekezdtem a szinhidrát diétát meg jött a nem várt is. 


Az egyik nögyogyász iserösöm  ezt ajánlotta.   Myo Inositol + Folsav
Kiprobálom meg holnaptol mozgás -mozgás.
Nem mondok le a babáról!!!
babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:


Nyugi, minden rendben lesz, egy cipőben járunk. Én is küzdök a Pcosal, most doki váltás előtt állok, mert a mostani nem csinál semmit. Június 7.-ére kaptam időpontot a másik doki magánrendelésére, így akkor remélhetőleg megtudok valamit, de tuti elküld még vérvételre is. Az jó hogy ő nőgyógyász és endokrinológus is egyben, így kicsit könnyebb dolgom lesz, nem kell két külön dokihoz járkálnom. Szurkolok neked, hogy minden rendben legyen, találj egy nagyon jó dokit, mert nem mindegyik ért a Pcoshez, mint ahogy az enyém sem.

A hőm elég fura, és most tojcsis nyákom van és sok, nem értem miért, mensi előtt szokott lenni?- mert már nagyon várom hogy megjöjjön.

37. cn



Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@bikbok:
Igen, ebben a ciklusban Nem szedek semmi gyógynövènyt. Csak nèha egy-egy szem folsavat, c vitamint. Ennyi.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@cseniko:
Igen Mensi előtt közvetlenül lehet tojcsi.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


bikbok: türelem ehhez a hosszú, idegtépő részhez! Remélem pozi teszttel zárul! :) A hődet méred?

caroline: neked is megvolt, vagy ma-holnap lesz ovud? Már elvesztem itt a sok info között... :)

balisha: nekem 3,7 volt a tsh-m, arra a doki fél szem gyógyszert írt fel naponta. Éjszaka megjött, úgyhogy most reggelre teljesen pozitív lettem! Lolo a te példád pedig tartja bennem a reményt, ha esetleg a gyógyszeres hónap nem jönne össze...,de bízom benne, hogy sikeres lesz! :)

1. cn


kolibri25
 
 


@cseniko:


Nekem is szokott lenni sose gondoltam volna hogy a B8 vittaminall minden kicsit egyszerübb lesz.  Már meg is vellem neten. 

A höm nekem végig egész fura volt meg össze vissza pozitiv volt a tesztem" ovulácios".

De ma már rozskenyerezek, meg mozgok, eleget iszok "vizet" , meg stb.... 
Ha ez se hozza meg gyümölcsét nem kilodok tovább ez az egy év lelkileg igy is olyan gajra vágot ,hogy éveken át én ezt nem akarom. 

8án megyek a régi nödokimhoz ö nagyon normális régen a szülészeti klinika igazgatolya volt. Ugy biztos mond majd 1-2 okos dolgot. 

Majd írd meg mint mond a dokni :)


babamama29
Tirol
 
 


Szép estét lányok!
Ki a következő? Kinek mikor van a nemvárt?
Nekem még 10 nap, május 24. :-)

4.dpo
mrshope
Budapest
 
 


Nekem még mindig nem volt pém. Remélem majd holnap..
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 84000_.png

Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 


@balisha:
Nekem már nagyon erős a reggeli tesztem, a dèlutáni mèg erősebb ès az esti lett a legerősebb, de mèg ez is egy hajszállal halványabb a controlnál. Nem veszem mèg pozinak. Ha reggelre pozi lesz akkor jó esetben holnap esti együttlèttel pontv elcsípjük.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@balisha:
@caroline4:
Drukkolok a holnapi pozi tesztekért! :-)
mrshope
Budapest
 
 


en jovohet kedd-szerdara nem varom. Eddig semmi kulonoset nem vettem eszre, szerdan tobbszor is ilyen szurkalo erzeseket ereztem, kicsit fajnak a mellbimbiom es nagyobb a mellem, de az PMS tunet is lehet. Nekunk mar ez a 8. honap, ugyhogy mar nem elem bele magam semmibe. 

@babamama29: PCOS -val sokaknak lett mar babaja, (tobbek kozott anyukamnak is ;) ) ne add fel!


@bikbok: mar hazaertetek? milyen volt az utazas?






Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


@fanni8809:


Köszönöm :)
diétát el keztem meg agyilag helyre rakni magam , már csak mozgás van hárta. Esö késlelteti de szoba torna meg van. És nuku cukor :)
Kitarto vagyok 
13 baleset után hagytam abba a lovaglást is :)
babamama29
Tirol
 
 


@fanni8809:


szuper volt nagyon, tényleg teljes kikapcsolódás végre úgy mindenből. Most úgy állok a dologgal, hogy ha most nem sikerült akkor felfüggesztek mindent, hőmérőzést, LH tesztelést, mert teljesen kimerít. Lelkileg. Úgyhogy újra kicsit magunkra figyelek majd, újra rendesen sport és minden jöhet, amit eddig tologattunk, hogy juj ne mert hátha babás vagyok, leszek addigra stb.
Az út alatt találkoztam egy ősöreg amerikai nénivel z aki azt mondta (nem tudta, hogy babát szeretnénk) hogy gyerekre vágyni kell csak. Nem akarni. Ez totál belém égett, úgy éreztem igaza van. Nekem volt ugye egy méhen kívüli, amiről azt mondják, hogy lelki oka is lehet, mégpedig az ha valaki siettetni próbálja. Tekintve, hogy nálam lombikból lett ez, vagyis nem a pete szorult be a petevezetőbe, hanem a méhből ment fel megtermékenyülve odáig, valószínű hogy ez volt az oka. Tudom maszlagnak hangzik ez az egész, de most elengedem a "projektet". Aztán kopogtat majd Babácska, amikor ő szeretne jönni hozzánk.

Scolo, hogy alakulnak a napok?
bikbok
 
 


Mai ovutesztem, pozitív végre :)

Lilypie Pregnancy tickers
balisha
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?