Új privát üzeneted érkezett!

Bsophiana! Nyugi ha esetleg volt is baba nem is agyazodott be rendesen es a menzesszel szèpen ki fogsz tisztulni biztosan. Szerintem mèg jo is nèha egy eröteljesebb vèrzès mert nem jo az ha a règi nyalkahartya ott marad le kell valjon hogy aztan friss kèpzödjön a következö honapra a babának ahova szivesen beköltözik! Sajnalom. De itt a következö remènyteli ciklus ;-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Bsophiana:
Sajnálom... :cry:
azt nem tudom ilyenkor mi a teendő, én lehet elmennék dokihoz a biztonság kedvéért....
bunny88
 
 


Bsophiana
Szerintem nem marad ilyenkor a szervezetben semmi a menzeszből. Már sajnos nekem is volt ilyen , az orvos azt mondta ,hogy a csomok a megvastagodot méhfal ahogy le vállik.  
De ha téged megnyugtat menj el nyugodtan dokihoz de ö is ezt fogja mondani. 

babamama29
Tirol
 
 

 
 

Ezt írta a Doki a tesztemre.
Kedves Gabry!

 


 

Lehet jósteszt az ovulációs teszt, ugyanis a luteinizáló hormon (LH) szerkezete majdhogynem azonos a terhességi hormon (bHCG) kémiai szerkezetével. Viszont ha 20-21.-e környékén volt ovulációja, akkor a 27.-i tesz még nem fogja kimutatni a terhességet.

 

Amit furcsának találok, hogy a tesztek 16.-ától folyamatosan pozitívak, kérdés, hogy frissen értékelve is két csík volt, vagy csak a hosszú állás miatt jelent meg a második.

Ha végig pozitívak voltak, akkor fenntartással kell fogadni az eredményt, mert csak az LH csúcs idején (ovuláció előtt kb 24 órával) kellene pozitívnak lennie, (ill. a ciklus végén lehet, ha a terhesség miatt a bHCG emelkedik).

Ha mind pozitív volt, annak több oka lehet: egyrészt rossz a teszt, másrészt vesebetegség esetén bizonyos fehérjék a vizeletben pozitív reakciót adhatnak, illetve az sem kizárható, hogy még az előző ciklusban teherbe esett és a bHCG miatt lett mind pozitív.

 


 

 


babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:
Elméletileg csak a 28-29. teszted a pozitív hivatalosan, az egyforma erős csíkos. Mikorra nem várod?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:




5-re nem várom de most már teljesen össze vagyok kavarodva , vagy is ha ma volt akcio akkor az már késö?
babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:
Milyen hosszúak a ciklusaid? Mikor volt az utolsó menszesz!
Ezek a tesztek tenyleg azt mutatják, hogy most volt ovud!
Esetleg késői ovu! Volt már ilyenre példa!
Pontosabban most már csak akkor tudunk, ha megjön, illetve inkább mikor nem jön meg :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 




Sajnos kalkulátort nem tudok nagyon használni mert Január 5 volt meg Februárban ki maradt egy komplet honapot ki nem szabadult tüszö miat olyan terheségi tünetket produkált hogy majd meg kattanta. Március 1, Április 7. 
Ugy ,hogy fogalmam sincs. 
Hogy számoljam ki.
27-29 erös pozitiv én is ovuláciot mondanék erre a honapra de a menzesz  utáni 14 nap meg 21. Ott is volt erös tesztem de nem ennyire. 
Bele örülök ebbe a bizonytalanságba.
És persze hiába voltam korházban nem csináltak velem semmit. Mármint csináltak ultra hangot meg vér vizsgálatott meg 3 kenetett de semmi bajom. 1 éve nem szedek fogamzásgátlot. Sírós
babamama29
Tirol
 
 


Sziasztok!


Üdv az újaknak is! :)

Bocsi csajok, hogy eltűntem, de nagyon sok minden van mostanába. Néha belenéztem a fórumba, de csak az adott témához szóltam hozzá vagy kétszer, szóval nem voltam valami aktív. Mostanra visszaolvastalak titeket teljesen és húú hát azért sok minden történt itt 2-3 hét alatt, nem tudok egyenként reagálni, de gratulálok és szorítok továbbra is mindenkinek akinek kell.


Ki mikorra várja? nem nagyon írjátok mostanába, hogy ki hol jár...

Segítenétek nekem abba, hogy elküldöm az összes hőgörbémet és erősítést szeretnék, hogy szerintetek is javul valami bennem? vagy csak én gondolom úgy....

1.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 60800_.png

2.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 60800_.png

3.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 60800_.png

Előre is köszönöm a válaszokat!

25. cn


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:
én abszolút javulónak látom, bár nem vagyok görbe szakértő :)
nekem az elmúlt 2 ciklusban a 16.cn-tól pecsételésem volt mensiig, de most semmi, szerintem a cseppnek lehet hozzá közé :)
többiekkel mi újság?
17.cn
bunny88
 
 


Üdv babamama itt.
Abbol hogy azt irod hogy elötte fogamzasgatlot szedtèl most meg ilyen sokszor tünik aktualisnak a peteeres a tesztek alapjan nekem van egy gondolatom - talan epp a fogamzasgatlo miatt (az ugy leaallitja a rendszert), ahogy pedig abbahagytad ellenreakciokènt (hogy nostmar nincs mi gátolja) lehet több petèd èrik egyszerre.. talan bizonyos hormonjaid amik a peteèrèst támogatjak nagyon dolgoznak - ugyanakkor mivel irod hogy volt egy honap hogy nem repedt meg, valami hormon ami a tűszörepedesert felelös pedig kicsit gyenge..
Nem mondtak a korhazban hogy a hormonokat vizsgaljak-e? Mondjuk azt meghatarozott napokon kell a ciklusban..
Ugyanakkor kisebb szabalytalanságok egy teljesen egeszseges szervezetnèl is elöfurdulnak szoval lehet nem kell rögtön tul komoly problèmát leszūrni talan egy ciklust mèg èremes megnèzni aztán ha az is ilyen akkor mondjuk èrdemes lehet kutakodni kicsit..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Little ott van nalatok a testvered?Sikerult beszerezni a golyas kepeslapot?Mikor lesz a bejelentes?Meselj majd rola!Hogy erzed magad?
En voltam a 18.heti genetikain,de megyek jovo het szerdan maganba,majd akkor leszek teljesen nyugodt.Elvileg minden rendben,bar a baba szivenel nem tudta megnezni az aramlast...mondjuk abba a brutto 8 percbe amig bent voltam...nem torte magat,hogy segitseg h valahogy elforduljon Martin! :-D Igen,most mar 100%,hogy kisfiunk lesz :oops:
Caroline lesz a 21.cn-on is verveteled?
Bsophiana,lehet azert is erosebb a verzesed,mert a nyalkahartya nehezen valt le.En is olvastam egyszer ahogy little is irta,higy kell neha regeneralodnia a nyalkahartyanak is.Persze ha megnyugtat,akkor keress fel egy orvost.
Babamama szerintem az erosseg azon is mulik,hogy mennyi vizet iszol elotte pl.En inkabb azt irnam fel az LH tesztre higy hanyadik ciklusnapomon vagyok,naptarba meg tennek egy x-et amikor megjon.En konnyebben tudnam ugy kovetni a dolgokat.

mimkosz
Budapest
 
 


@littlebiscuit:


Nagyon köszönöm a választ. Orvosom mondta elöször probáljam ki a cickafark málnalevél, palástfü kombináciot lehet ez is kicsit bekavat.
Csók
babamama29
Tirol
 
 


@mimkosz:


Sajnos ez is gond napi 1-1,5 L vizet iszok meg csak meg  egyszerüen nem érzem hogy szomjas lennék. 

A topikban 2015 Öszétöl van Baba akcio, azota van akinek össze jött?

Mi a véleményetek a Palástfü teátol vagy a MACA gyökéröl? 

babamama29
Tirol
 
 


Cseniko:
Szerintem javult,és lesz ez még szebb is! :)

Na a doki a héten mondta az utolsó 3 hőgörbémre, hogy gyönyörű. A mostanira biztos nem mondaná. Behúzta az ovut oda, ahol gondoltam, de a hőm nagyon nem akar feljebb menni. És tuti megvolt az ovu, mertmár fáj a mellbimbóm :S

Már nagyon várom a következő ciklust, hogy elkezdhessem a gyógyszert :)
 Itt a görbém:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 60800_.png

? dpo

kolibri25
 
 


MAi helyet :S Mivel halványodik nagyobb az esélyen ,hogy inkább Ovu mint baba 
babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:
A vizivas itt inkabb abbol a szempontbol erdekes,hogy mielott tesztelsz elotte ne igyal ket oraig.De majd jon Caroline,o a tesztguru nalunk :lol: es o okosabbat tud majd mondani.

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:


Köszi :) Nem szokatm inne elötte de a reggeli tesztek erösebbek mint az estik. 
babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:
Babát ha 21-én volt ovud ez sem tudná kimutatni az is csak a 9-10. DPO-tól jó mint jósteszt. Szerintem ne stresszelj, várj amíg nincs tüneted.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


Köszönöm a biztató választ . Ha 21én volt ovum akkor ma 10dpo-ban vagyok? De lehet hülyeséget kérdezek. 
babamama29
Tirol
 
 


Nem tudom mennyit jelent igaz nem csináltam hő diagramot de eddig 36,5 volt a höm ma 37, de tartosan. 
babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:
Akkor valószínűleg tegnap volt ovud, így legkorábban ha nem jön meg május 10 után érdemes tesztelned, akár ovu tesztel reggel

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201: jujj de messze van még de ha már a menzeszem nem jön meg 5 én már reménykedhetek.  Páromat tréningelnem kell ,hogy aktiv legyen 2 naponta.  Mert a 14. nap is erös volt a teszt de nem ennyire mint 29-én.

Amugyy az alap hőm 36.2.
babamama29
Tirol
 
 


Mimkosz! Igen itt van köszi kèrdèsed - ma este lesz a beavatas.. ultracuki golyas kèpeslap beszerezve ultrahangfotok lemasolva mindjart el is keszitem a kis levelet. Igy legalabb megerti batyam tegnap miert raztam le az alkoholos invitalasait :-D
Csak olyan rossz hogy nem tudok ilyen boldogságmámoros hangulatban lenni. Ez a folyamatos álmosság kábaság es ètvágytalansag (söt gyakran kajaundor) már komolyan kiborit. Kis aldozat persze mondhatnánk mèg szerencses is vagyok ha ugy nèzzük mert nem hányok legalabb - de jo lenne már tullenni ezen a rèszèn.. ez olyan rossz mert amikor mèg csak a tervezès probalkozas szakaszaban van az ember ugy kèpzeli amint összejön a vilag legboldogabb nöje leszek. Aztan szinte lelkiismeretfurdalast ad hogy nem vagyok az :-(
Bocsi az offèrt mindenki..
Mimkosz szerintem nincs okod aggodalomra.. èpp az e heti korhazas ultrahangomon mondta a doktornö hogy kèt ultrahang közt is annyi a külömbsèg, hogy mekkorának mèri mit hogy lát. A 18.hèten már csak simogasd a pocid nyugodtan bèkèsen.. tènyleg van már babapoci szèp lathato?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Remélhetőleg a 13. héttől elmúlik. Beszámolót írj majd, hogy sikerült a bejelentés :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@babamama29:
Szia! Biztos hogy ovud volt szerintem!
Maca: nekem a párom szedte, kiskatonákra jótékonyan hat!
Én: wild yam root tablettát szedtem! Az a nőknek olyan mint a férfiaknak a maca!!

Littlebiscuit: majd írj mi volt! Skype-os közvetítés nem lesz?
Én még mindig fáradékony vagyok! Ma kinn,voltunk majálison! 3 órát voltunk kinn, de mintha le futottam volna a maratont úgy kifáradtam! Csajok duracell elemei (de lehet ezek már akik!!) Soha nem merülnek le!

Ki tesztelt ma? Valaki pont anyák napjára nem várta! Vagy rosszul emlékszem?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Lolo persze lesz majd skpe de majd amikor a tesom hazaèr vele (kár hogy nem ma..).

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@lolo8280:


Az én párom is szedi azota aktivabb. :P
babamama29
Tirol
 
 


Tegnap csináltam tesztett mert láttam a neten ,hogy a 9 DPo napon van akinek kimutatja meg ez a bizar ovu tesztem is kicsit kiakaszt. 
Ne nézetek bolondnak de nem tudtam ugy le fotozni nektek ,hogy látszodjon abba a fényes nüangyag tokba ezért szét szedtem a tesztem. 

Szerintetek is van 2 csik vagy már halucinálunk a férjemmel. 

Köszi
babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:
Szerintem nagyon korai még a teszt, nekem 11. DPO napon volt halványan pozi a 10es teszt. Várj 1-2 napot és tesztelj újra reggeli első pisiből. Caroline a teszt szakértő, hátha ő többet lát nálunk :

Littlebiscuit: pedig milyen jó ajándék lett volna anyudnak egy uh fotót küldeni.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


ugy lesz várok még de olyan rosz ez az egy éve valo izgulás. 
babamama29
Tirol
 
 


@babamama29:


Szerintem is várj mégpár napot és próbálj türelmes lenni.
Átérzem a helyzeted, de kell még pár nap! :)
kolibri25
 
 


@kolibri25:



Marad a várakozás
babamama29
Tirol
 
 


Babamama29
Èn is a 9.dpon vagyok.Èn nem merek tesztet csinálni.Te èrzel valamit?hètvègèn picit görcsöltem,de azon kívül semmi.Szoritok neked.Mikor tesztelsz megint?
melii
 
 


@bunny88:


@kolibri25:


Köszönöm nektek, kezdek kicsit bizakodóbb lenni, hogy javul a helyzet! :)


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Szerdán meg vasárnap tesztelek mert elvileg 5. ére várom a nem vártat.  nem tudom ,hogy láttad-e az ovutesztjeim de becsatolom abba az üzibe igazábol nem tudom mikor volt a rendes ovum. 37 a höm meg mikor pozitivak lettek ujra az ovu tesztjeim akkor volt 3 napig erös görcseim.  Amugy egy csikotortát feltudnék zabálni meg ugy kell az ágyból kiverni.  Neked mikor volt a nem várt csinálsz ovu tesztett?

Drukolok neked én is :)
babamama29
Tirol
 
 


Sziasztok!


Jó hosszú időt kihagytam és nem jártam erre, de gratulálok a babásoknak és üdv az újaknak.


Sajnos újból beállok a próbálkozók sorába, a mi kis csodababánk a 10. héten itthagyott minket.


Kilenc hetesen még nem volt semmi gond, láttuk UH-n, hallottam a kis szívét, aztán húsvétkor sajnos elment. Missed ab volt, így sajnos be kellett fejezni. Az első házassági évfordulónkon tudtuk meg a hírt, már nem volt szívhang sajnos. Ráadásul a műtét utáni napon a férjemnek el kellett utaznia (eredetileg én is mentem volna vele), így másfél hetet a szüleimnél töltöttem - nem akartam egyedül lenni...

Most már eltelt egy hónap, már tudok beszélni róla; most újraindul minden. Mivel a terhesség alatt megugrott a tsh-m, így ismét ez került fókuszba (pajzsmirigy UH, vérvétel, endokrinológus), mozgalmas időszak sajnos.


De már tudok reménykedni, csak hát félek... Félek, hogy összejön, és akkor mi lesz, félek, hogy nem... Nem könnyű...


Elnézést, hogy rátok zúdítottam, de jó kiírni magamból.

joyce
Budapest XX. kerület
 
 


@melii:


Bocsi a fenti üzi is neked szol :)


 
babamama29
Tirol
 
 


@joyce: új tag vagyok. Nagyon sajnálom ami veled és a babával történt fogad együtt érzésemett. Én nekem nem lenne eröm egy jó ideig újra belle fogni már így is legszivesebben tartanék egy szünetett mert ez az egy év probálozás és belelélés. Felelmész teljesen.  Rengeteg eröt és kitartást kívánok neked.
babamama29
Tirol
 
 


Babamama29
Nekem 22.-én volt pozitív az ovu tesztem.Mindig rendszeres a ciklusom,mindig péntek reggel jön meg.Pénteken lenne a nem várt.Enni èn is tudok,egèsz du nassoltam,amit eddig nem nagyon csináltam,mivel most sikerült leadnom 7kg-t Valahogy most nem bírtam ki.Igazából nem vagyok az a nagy tesztelős,se hőmèrőzős mivel ez a második hónap hogy próbálkozunk.Kíváncsi leszek a fejlemènyre,de a tesztek alapján én is 29.re mondanám az ovudat(bár èn még annyira nem értek hozzá)viszont a 22.-én kèszült is érdekes,talán azt is pozitívnak mondanám.szorítok nagyon,remélem hamarosan pozitív hcg teszt lesz.
Joce
Sajnálom,ami veletek történt,kitartás.össze fog jönni és minden rendben lesz:)
Bocsi,kicsit hosszúra sikeredett
melii
 
 


@melii:



nassolásrol csak annyit most épp császármorzsát csináltam :P
babamama29
Tirol
 
 


@joyce:
Borzasztóan sajnálom :cry: szörnyű lehetett :-(
azért van ez a fórum, hogy meghallgassuk, segítsük egymást, úgyhogy itt mindig kiöntheted a szíved. Gyors babásodást kívánok neked, és hidd el minden rendben lesz!
bunny88
 
 


@joyce:
Részvétem, átérzem a fájdalmadat. Sok erőt kívánok a továbblépéshez. Egy tanács amit saját tapasztalatból mondok semmit se siettes mert a baba érezni fogja mikor kell jönnie.

Csajok én annyira izgulok ma megyek 9re uhra és izgulok hogy legyen szívhang és minden rendben legyen.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Szép Jó Reggelt Mindenkinek. Még 3 nap a nemvártig és 36,9 a höm 
babamama29
Tirol
 
 


@joyce:
Nagyon sajnálom! :( Nekem is húsvétkor volt a műtétem. Nekem pár nap és letelik a 6 hét..most érzem magam már lelkileg jól,jobban.. Előtte is volt gondod pajzsmiriggyel? Hogy derült fény hogy megugrott az értéke? Úgy értem téged tovább küldtek vizsgálatokra a vetélés miatt?
adele666
 
 


A mai is olyan erös pozitiv mint a  rosebb. 
Ovu már tuti nem lehet és a höm is 37 , 36,9 a höm. De akkor mi váltja ki ezt??? csináltam terheségi tesztett még negativ a 11 napon vagyok kalkulátor szerinti ovu  után. 

babamama29
Tirol
 
 


Joyce, annyira sajnálom :( Sok erőt kivánok Neked!!!

Ritus,
Átérzem izgalmad.. Jelentkezz utána!!! Biztos minden rendben lesz!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Joyce:
Nagyon sajnálom! A csodababátok akkor mostmár egy angyalkaként figyel rárok!

Littlebiscuit:
Hogy sikerült a bejelentés? Mit szóltak a tesódék? :)
kolibri25
 
 


Joyce: nagyon sajnálom! Jól tetted hogy kiírtad magadból!

Ritus: biztos minden rendben lesz! Csak pozitívan!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Sziasztok!

Minden rendben volt a dokinál olyan szépen vert a kicsi szíve a babának és láttam ahogy a pici lábaival és kezeivel kapálózott. :) Meg olyan cuki volt még integetett is nekünk. :)

Itt is  van a mi kis kicsikénk. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?