Új privát üzeneted érkezett!

Caroline gondolom tesztelsz egyet holnap nagyon szoritok ès reggel jövök a hirekèrt!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit

Little! Igen, tesztelek holnap reggel. Tudom, nagyon korai. De hátha lenne rajta valami kis halvány babátjelző második csík.

Erika! , Sophi!

Nektek vannak tüneteitek már? Nekem csak a cicim teltebb, nyomásra fájnak. De a hasam környèkèn semmit nem èrzek.

Vajon sikerül?

9. Dpo

caroline4

@caroline4:
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan zebra csíkos tesztel jössz :)
Littlebiscuit: Kitartás mára, próbálj pihenni picit buli előtt :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros

@caroline4:
Lerágjuk a körmünket :)
Teszteltél?
kisbogika

@caroline4:
Szurkolok hogy legyen a teszteden egy második csík is. :)

ritus922

@caroline4:
Jó reggelt! Tesztelték?? Képet kérünk!!

Lilypie Kids Birthday tickers

lolo8280
2315 Szigethalom

Erika: üdvözöllek, és jó babásodást kívánunk. Szerintem a mai világban az hogy valaki 40 év felet szeretne babát elfogadott. Tényleg a hőmérőzésen kívül használsz valami pl. Tea, barátcserje, Lh- teszt?
Caroline: izgulunk érted hol vagy?? Mi a helyzett a tesztel? KÉPET kérünk!!!
Little: csináltál 2016-os decemberi csoportott? Mert én is mindig elgondolkodom hogy nektek nem eshet jól ha a terhességről beszélgetnénk. Vagy nektek nem gond?? Nem szeretnék emiatt veszekedést!!!

Kép
gorzi
Keszthely

Sziasztok lányok!

Nálatok milyen az idő? Itt iszonyatos erősségű szél van,eső is esett,de az nem vészes.....

Caroline mi újság veled?

Nálam most a viszonylag eseménytelen napok vannak, de dolgozom gőzerővel...

11.dpo
kolibri25

Itt nagyon vacak az idő :(
Erős szél van, itt csak hajnalban / korán reggel esett...
kisbogika

Hello csajok! Köszi a bíztatást, igyekszem összeszedni magam. Folsavat szedek+b6 vitamint, ezen kívül semmi különleges. Aktus után 15-20 percig felpolcolt derék. December óta próbálkozunk.
Caroline, várom a tesztet. Nekem semmi új, cici fáj, érzékeny, hasamban a szokásos görcsölgetés, gondolom készül a mensire :/ aztán majd kiderül.
A babócasoknak sok pihenést és tünetmentes napokat!
Ui.: a 40 feletti életkorral szerintem semmi gond nincsen, a családomban gyakori és egészséges babucik vannak, kicsit több odafigyelést igényel, de hajrá! Semmi ne tartson vissza :)
bsophiana

@kolibri25:
Hajnalba eset az eső, de iszonyat nagy szél és majd szét szakad a fejem! Természetesen nem merek bevenni semmit a baba miatt csak borogatom a homlokom és fekszem!

Kép
gorzi
Keszthely

Most látom csak hogy izgultok èrtem. Ari, de írtam h holnap tesztelek.

Holnap leszek a 10. Dpo-on.

Naaaaa jóóó teszteltem ma is, de negatív. Jaaaaj remèlem holnap már valami lesz ott, ami babát jelez. De mèg a holnap is nagyon korai. Úgy izgulok.

Sokat kapáltam ma a kertben. Húzódik picit a hasam, a sok hajolástól meg fájdogál a derekam. De munka közben nem feszűltem túl, mindig pihentem egy pici kapálás után. Ültettem eperpalántákat. Szemerkèlt az eső. Mire a szèl erősebbè vált már jöttünk is haza.

caroline4

Babások! Nyugodtan írhattok itt is babás tèmáról. Vannak itt már anyukák akik átèltèk már ezt a dolgot, így a tapasztalatukat megoszthatják veletek.
Aztán mèg a leendő kismamák beleláthatnak picit mik a legelyő hetek ègető kèrdèsei. Olvashatnak arról ami rájuk vár.

Nekem nem esik rosszul, de mások nevèben nem beszèlhetek.

Persze szerintem teljesen ráhangolódva egy sajáthavi topicban tudnátok mindent kivesèzni.

caroline4

@gorzi:
Kék panadolt vehetsz be ha nagyon fáj az rosszabb ha szenvedsz.
Voltunk ma 4D és babaexpo :)
Caroline: Várjuk a híreket folyamatosan.
Bshopiana: ne keseredj el nem olyan hosszú idő az még.

kiscsillag201
Dunaújváros

@kiscsillag201:
Köszi a tippet, de már jobb a szél is elcsitult, inkább csak borogatom és fekszem, legalább nagyot pihennek ezen a hétvégén! :-)

Kép
gorzi
Keszthely

Sziasztok,
Mostmár biztos, hogy Benink lesz. 380gr és 23cm jelenleg :) Remélem hamarosan minél többen osztotok meg ilyen cuki képeket :)

kiscsillag201
Dunaújváros

@kiscsillag201:
Nagyon cuki a kisfiad és gratulálok még egyszer hozzá :)

ritus922

Szép estét csajok!

Mi is kertészkedtünk,átültettünk.
Jól ki is fáradtam.
Reggel csináltam egy tesztet azért,de mint sejtettem teljesen hómező.
Mivel az elöző ciklusom is 32 napos volt,ezért azzal számolva majd szerda-csüt-péntek fele kell megjönnie.
Ezért most lelazítottam egy pohár borral 

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Jól tetted! Még azért ne add fel!!!

Littlebiscuit: remélem jól sikerült a szülinap!!! S hogy döntöttetek? Elmondtatok a barátoknak?

lolo8280
2315 Szigethalom

Jó reggelt!

Jelentem a reggeli tesztem negatív. Olyan rossz èrzès, de ezt itt mindenki tudja már.

10. Dpo úgyhogy mèg van remèny.

Az idő is olyan rossz itt, a mai hangulatom sem lesz sokkal szebb.

caroline4

@caroline4:

Az enyém is hómező, de még van remény, még nem adjuk fel! :)

BABÁSOK:
Sztem is maradjatok nyugodtan a topikban :)

Szép napot mindenkinek! :)
kisbogika

ráadásul ezen a teszten mindig fehér a tesztcsíkhelye, és olyan mélyedésszerű sáv jelzi a helyét, aminek száradás után ránézésre egy sötét színe van, gondolom mivel mély és csíknak látszik. Olyan gáz. Már két nappal ezelett is ilyen volt a teszt, a tegnapin is, de azon nem annyira mély a csík helye, emiatt nem olyan sötét száradás után, de a main elég mély és így szabad szemmel is különösebben nagyobb fény nélkül is látszik egy árnyékcsík. De hiába forgatom nem látni, hogy van-e színe. És ha a tegnapin nem lenne,meg egy korábbin, akkor még reménykednék is, hogy ezen azért látszik, mert talán már valami sejlik rajta. De így... 

Várnom kell, és olyan nehezen telnek a napok. 

10. dpo

caroline4

@caroline4:
A türelem babát "teremt" még korai

kiscsillag201
Dunaújváros

Hülye telefon elkuldte előbb. Szóval nyugi van még 4 napod minimum hogy pozi legyen :)
Littlebiscuit: Hogy sikerült a tegnap?
Babások hogy vagytok?

kiscsillag201
Dunaújváros

@kiscsillag201:
Köszi a kérdésed. Pénteken már szerencsére nem hánytam csak hányingerem volt. Szombaton a párom meg is jegyezte hogy aggódik mert nem hányok erre szombat este sikerült is de inkább csak savat. Ki is kezdte a szám most van rajta egy kisebb herpesz szerűség. Tegnap bármit ettem az visszajött szóval most eléggé le vagyok gyengülve.

Caroline nyugi lesz azon második csík is. :)

Többiek hogy vagytok?
Kismamák akik voltak már az első vérvételen azt mikor kell megcsináltatni? Mert én úgy gondoltam hogy vagy csütörtök vagy pénteken megyek és hétfőn meg eltudok menni az eredményért amikor megyek uh-ra.

ritus922

Sziasztok!

Sűrű lett a hétvége és emiatt nem voltam... zajlott az élet rendesen ahogy látom, olvasom...

Az újaknak üdv, szerintem a kor (40 körül) manpság nem érdekes :)

Gratulálok az első UH-osoknak, meg a többi kismamának is.

Aki teszt környékén van annak meg szorítok :)

Péntektől nem álltam meg, így sajnos gond is lett belőle.... volt benne minden.
Pénteken lomtalanítottunk, megcsináltuk a teraszt, kerti bútor, virágok, nagyon hangulatos lett.
Szombaton ültettem még pár virágot balkonládába, cserépbe a Kedvesem kérésére, ugyanis elmentünk és hoztunk haza fekete petúniát és vörös, pasztel lila, pasztel rózsaszín, fehér verbenát, meg pár egyéb egy nyárit. Kedvesem szerint ez még kell nekünk, és csináljak valami szépet. Utána születés-, névnapos buli volt nálunk. Tegnap meg névnapi összejövetelre voltunk hivatalosak... sok volt, délutánra be is görcsöltek a veséim... :(
Megúsztam a mentőt, de vissza kell fognom a gyeplőt.
A hőm nagyon furcsán alakul szombaton lement 36,4-re de folyamatosan csak 36,7-et mérek szinte mindig... érdekes.

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

@scolo:

de fura a hőd. Görbéd van? muti! 

Majd én is mindjárt  megmutatom az enyémet 

caroline4

scolo

sziasztok lányok!

Caroline, csak semmi lehangolódás, még akár 13/14 dpon is válhat halvány pozitivvá az a negativ!

Jajj, én iszonyatosan elfáradtam.
Hajnali kettőkor zuhantam ágyba és volt egy pici pánik is, utolsó pisilásnél egy kis hüvelyváladékot töröltem, ami ilyen halvány halvány sárgás és mintha icipicit barnás lett volna. De nem olyan mint a barnázás, ezt nem nevezem barnázásnak. Hanem ilyen épphogy kis barackosba hajló világos sárga. Nehéz körülirni csak néztem, vajon para vagy nem. Persze akkor para volt és annak határán voltam, hogy mondjam páromnak hogy irány az ügyelet. De vágül, se hasfájás, meg aztán olyan jelentéktelen szine volt.
De bármi kicsi hasónlót is tapasztalok, nincs kérdőjel megyünk megnézetni.

Persze ahhoz képest nagyon óvatos voltam, darabokban csináltam minden feladatot tegnap, nehezeket nem emeltem, dehát akkor is a vendéglátás ideje alatt sokat pattogtam, 8- fél 2-ig..... szóval sok volt.
Persze jó volt az este de ha megtehettem volna inkább kihagyom most nem ez az első.
Nem beszéltünk a barátoknak amugy a dologról. Az a barátnőm aki próbálkozik, épp menzeszes görcsöktől szenvedett gyógyszert is kért aztén hamarabb leléptek. Szép lett volna a fájdalmaira még egy babahir tőlünk..
És mostmár ezt az egy két hetet kivárjuk hogy közelebb legyünk a bűvös első trimeszter végéhez..

Úgyhogy ennyi van csak próbálok folymaatosan a jóra gondolni és hogy minden rendben lesz.
Menzesz alapján ma töltöm a 8. hetet.

Most pedig hulla vagyok és még dolgoznom is kell.. persze kanapén párnák közt úgyhogy szerencsére fizikailag már pihenés van..

littlebiscuit

@littlebiscuit:

Ne izgulj, a folyás természetes terhesség alatt, 2. és 3. trimeszterben rendszeres is lehet. A színe meg a ph értéktől függ, ne izgulj  minden rendben lesz :)

kiscsillag201
Dunaújváros

@ritus922: én a 8.heten voltam vervetelen, es delutan mar kuldek emailben a vereredmenyt.

Kép
szakerto

Kiscsillag köszönöm a megnyugtatást! Igazából most felidéztem a szinét a körömvirághoz hasonlitott. Azért volt fura mert idáig inkább vizes volt a folyás (nagyon zavaró a nedves érzés :D ). 
De most eszembe jutott valami, közelgek a második kimaradó menzeszhez. Olvastam hogy ilyenkor fájhat jobban a pocak, majd duplán szedem a magnéziumot..
Eszméletlen hogy hogy nővekedtek! Olyan klassz! :) Akkor el lehete kezdeni fius cuccokat beszerezni szépen lassan :)

Ritus,
Én ugye most voltam csütörtökön a nőgyógyásznál azt mondta ugy egy hét mulva csináltassam meg a rakás felirt labor cuccot (szombaton megyek szerintem vért venni) - tehát ahogy szakértő is mondta, 8. hét lesz nekem is, És rá egy két hétre menjek vissza a következő uh-ra meg megnézi az eredményeket. Szóval a 10. héten május 12 valószinüleg amikor ujra megyek. Nehéz lesz addig várni legszivesebben azonnal rohannék egy újabb ultrahangra hogy megnyugtasson a kis sziv zakatolása..

littlebiscuit

Nálunk megvolt hétvégén a bejelentés. Anyukám nagyon meglepődött és nagyon örült. Végül úgy volt, hogy bevittem egy üveg pezsgőt az ebédhez és mondtam nekik: Ezt pedig azért hoztam, hogy tudjunk inni az új családtagra, aki decemberben érkezik. Hatalmas volt az öröm.

A párom szülei már nem lepődtek meg, mert a jövendő sógornőm megsejtette abból, hogy nem fogadtam el tőle az energiaitalt és nem emeltem meg semmit a munkahelyünkön. Sajnos nem kérdezett rá, hanem elmondta otthon, így csak annyi volt a reakció, hogy sejtettük. Semmi örömködés, csalódott voltam. Kicsit minden lében kanál.

Munkatársaim nagyon örültek, ott is megsirattak kicsit, egy órába telt elbúcsúznom. Ma voltam a háziorvosnál, holnap reggel vérvétel, és csütörtökön megyek vissza hozzá. 

@littlebiscuit:Nekem is tisztaságit kell hordanom, mert folymatosan van valami kis folyásom. Olvastam, hogy ez normális ilyenkor.

@caroline4: Nagyon izgulok érted!

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa

@littlebiscuit:
Boldogsagos Szuletesnapot!!!Isten eltessen sokaig,fuled erjen bokaig! :-)
Orulok ,hogy jol sikerult a party.
Ha ez megnyugtat en meg mindig vizslatom a wc papirt :lol:
Caroline nem er csuggedni!Mikor tesztelsz legkozelebb?Holnap vagy ket nap mulva?
En az elso nogyogyaszati vizsgalat utan voltam a ver/vizelet vizsgalaton!Akkor jol megcsapoltak,mert az altalanos labor mellett ugye kernek egy csomo mindent.Little nalatok szombaton is vesznek vert?Itt meg hetkoznap is ugy harcolunk a nyugdijas osztaggal :lol:

mimkosz
Budapest

@molyocska:
Amikor mi elmondtuk a hirt,ott sem volt a tipikus videokon lathati sikitos nyakbaugros jelenet :lol: Attol meg mindenki nagyon boldog volt,ahogyan nalatok is.Persze bosszanto,hogy elobb eljart a szaja a sogornodnek,es nem gondolta,hogy nem az o feladata lenne a hirvivonek lenni.

mimkosz
Budapest

Köszi Mimkosz & Molyocska a megnyugtató szavakat. Azóta csak hófehér minden extra adag magnézium bent és érzem azokat az itt ott húzó kis apró fájdalmakat odabent, amiket mult héten is igy bizom benne hogy ez a növekedés odabent.. olvastam hogy 1 mm-t kellene hogy nőljön naponta :)

Mimkosz hihetetlen hogy már lassan félidős vagy. Annyira szalad az idő. Igen itt vannak intézmények/laborok akik szombat délelőtt is nyitva vannak, nagyon jó dolog hogy nem szól bele a munkaidőbe :)

Molyocska de jó lehetett a bejelentés. Nyugi tuti a párod oldalán is örülnek, csak a sógornő kicsit féltékeny lehet :D

Nekünk úgy néz ki mégsem jönnek a szüleim most azt mondták inkább juniusban szeretnének :(
Mi május legvége előtt biztos nem megyünk..
Most az jutott eszembe viszont, hogy mivel bátyám jön látogatóba jövő hétvégén, neki elmondjuk, és küldünk haza egy levelet kis gólyás üzenőlappal, és megkérem bátyám hogy videozza le amikor odaadja kinyitják igy látom a reakciót. Aztán pedig beszélünk telefonon.. Azért 12/13 hétig 'titkolni' nem szeretném a szűk családban.

littlebiscuit

Nagyon szomorú vagyok. Hazaèrve munkából a wcn egy 20 Ft nagyságú pasztell halvány rózsaszinű folt volt a tisztaságimon. Múlt hónapban is a 10. Dpin kezdődött este. De mèg csak dèlután van. Ezek szerint megint 4 napig fogok pecsètelgetni. Ez nem normális. Mi a fèszkes fenèt műveltek velem a műtètkor, hogy azóta pecsètelve jön meg. Missed ab Előtt sose voltpecsèteltem. Mi van velem. Mièrt törtènik ez. Egèszsèges voltam. Mindig hamar teherbeestem....

Elegem van. Mèlysègesen magam alatt vagyok.

Most járhatok kivizsgálásokra....

caroline4

Caroline,
Igen a 4 nap pecsételés kicsit sok (mondjuk én is jó rég óta 3-4 napot pecsételek a menzeszek előtt de végül nem okoz ez terméketlenséget feltétlenül)
Egy olyasmi hormontükrőt kell csinálnod szerintem amit Latkafr is csinált..
Esetleg egy ilyen kis házi kiskatona-teszt? hogy elégen vannak-e jól mozognak? Nem feltétlen nálad kell hogy legyen a gond.
Szerintem apró valami lehet (ha nálad van valami) mert a ciklusod szép szabályos a görbéiden és ez már fél siker!

littlebiscuit

Fèrjemmel mindn okè lehet, mert szeptemberben is elsőre összejött. De ez a műtèt bekavart. Most sírok kicsit aztán hátha jobb lesz.

caroline4

@caroline4:
Ne sírj! :) Mi van ha most ágyazodik be?
Egyébként nálam pontosan ugyanez van, bő fehér krémes vmi, amit gondolom vér rózsaszínre színez...

Little, utólag boldog szülinapot! :)
kisbogika

Köszi Kisbogika!

Caroline azert emlekeztetlek sajat esetemre.. nameg 10 dpon ez mèg biztatòbb lehet.. amig nem vèrzel fene tudja!

littlebiscuit

@caroline4:
Ne csüggedj! Lehet holnap már semmi sem lesz!! S ez beágyazódási pici vérecske volt!!

Littlebiscuit: sajnálom hogy szüleid nem mennek! De nagyon jó amit kitalálták! Esetleg skyp-on mehetne az egész élőben!

Pénteken voltam dokinál aug.25 a biztos időpont úgy néz ki, így 37 hét van kitűzve! A felén már túl!

lolo8280
2315 Szigethalom

@caroline4:

Nyugalom és türelem! Tessék pozitívan gondolkodni!!! 

scolo

@caroline4:
Meg ne temesd a honapot kerlek.De ha sirni van kedved,tegy ugy,nekem az mindig segit egy kicsit.Viszont ha igy erzed,es van jo orvosod akiben megbizol,akkor szerintem nyugodtan menj el hozza,biztos valamit fog javasolni,foleg ugy,hogy ez eddig nem volt problema.Sem a teherbeeses,sem a pecsetelgetes.
Little ez nagyon cuki bejelentes szerintem!

mimkosz
Budapest

@littlebiscuit:

Boldog szülinapot kívánok én is. :)

@caroline4:

Ez hányadik ciklusod a műtét óta? Amúgy nem megijeszteni akarlak, de nekem azért mondta a dokim a fél év szünetet a babaprojektben, mert tudja, hogy három hónapot is lehet várni, de az kevés a szervezetnek. Ha nem is fizikailag hanem lelkileg. Tudom nehéz de lehet jobb lenne egy olyan ciklus ha nem jön most össze, hogy csak hőmérőzől, semmi LH teszt. Bár ne így legyen és pár nap múlva hozol egy pozi tesztet. Nekem segített a hőmérőzés mert egy kicsit megismertem a ciklusomat, plusz még se annyira rágörcsölős. Ha nem jött volna most össze akkor bevetettem volna a teákat, de csak odáig jutottam hogy megvettem a cickafark teát és azóta ott áll a szekrényben. :) Ha azt nézem teljesen a műtét után egy évre jöttem lelkileg is rendben és ezért most jött a baba nem pedig előbb. Tudod írtam, hogy beállt rendszeresen a ciklusom a műtét után fél évvel, de amikor újra próbálkoztunk megint felborult. Lehet ez is egy lelki dolog volt és ezért nem jött nálam szeptemberbe a baba. Bár nagyon görcsösen akartuk a babát, hogy össze kell jönnie mert csak akkor tudunk tovább lépni és valahogy a természet tudta hogy nem jó ötlet. Lehet egy kicsit hátra kell lépni és más szemmel végig gondolni és lehet utána már jönni fog. Nekem ez segített. :) Remélem nem volt túl negatív, pesszimista a kommentem. De ahogy írtam remélem nem lesz ezekre szükség és tényleg a héten még hozod a két csíkos tesztedet. :)

@lolo8280:

Jaj de jó, hogy megvan már az időpont amikor már a kezedbe tarthatod a babáidat. :) A 37. hét már elég ahoz hogy megfelelő legyen a fejletségük. :) Még egyszer gratulálok. :)

ritus922

Caroline: kérlek/ kérünk ne ad fel!!! Csak pozítivan a babának is az tesz jót!! Hidd el hogy lesz ott még 2 csík!!

Ma egész nap idegeskedtem, az autónknak a hátsó szélvédője berobbant ( nagy valószínű hogy a szél neki vágott valamit), de ugye nekünk az a munka eszközünk is máshogy nem tudunk bejárni a munkahelyre! Aztán mikor mégis csak elindultunk azért ment a para hogy mennyibe fog ez kerülni!! Minden holnap derül ki és azért nagyon nem mindegy ( ugye megyünk jővő hónapban megyünk nyarralni). Szóval sz@r volt a mai nap!!!!! ( bocsi kicsit negatív voltam)

Kép
gorzi
Keszthely

@gorzi:

@mimkosz:

@scolo:

@lolo8280:

@littlebiscuit:

@ritus922:

@kisbogika:

Köszönöm lányok! Köszönöm, hogy biztattok. Nem adom fel, természetesen. A férjemnek picit sirdogáltam, megnyugtatott, mert ő tud a legjobban :) és már picit jobban vagyok. Elkenődtem rendesen. Dehát én már csak ilyen beleélős vagyok. 

Ritus! 

Az 5. ciklusom ez a műtét óta. De már ugye 8 hónapja vágyunk a negyedik babára. Most az a kérdés foglalkoztat a legjobban, hogy teherbe lehet-e esni attól, ha valaki rendszeresen több napot is pecséteget mensi előtt. Little írta, hogy nem lehetetlen. De én nem egy-két napi pecsételésről beszélek, hanem inkább 3-4 naposról. Ha van valakinek ilyen tapasztalata kérem írjon :)

ja és szeptember óta hőmérőzök, szóval már jópár görbével rendelkezek. 

caroline4

Caroline! Semmi sincs veszve, Little ugyanezeket írta (tesztelés nélkül) 3 hete! :) még van remény. Várom a fejleményeket!
Neked Little boldog szülinapot! Gondolom ez az eddigi legboldogabb!
Lolo de jó neked! :) olyan jó lenne már "kinti" babucikat látni!

Nekem a mellem mostmár annyira fáj,hogy a járás közbeni mozgása is fájdalmas :D folyton eszek, kis hasnyilalások vannak. De múlt hónap is ez volt,most abban bízok, hogyha ne adj isten megjön, akkor legalább remélem pontosan,mertt egy 3 napos késés megint még jobban megviselne :( akkor már olyan reményteli az ember..
bsophiana

@littlebiscuit:

Boldog szülinapot, picit megkésve! Ne hari,de úgy el voltam most foglalva magammal. Bocsánat. Azért remélem jól telt a napod.

@kiscsillag201:

csodálatos kis pofisod van. Gratulálok hozzá.

caroline4

@scolo:

ez még elég rövidke görbe, szerinted meg volt az ovud? Inkább még ezután lesz... pár nap és kiderül.

caroline4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?