Új privát üzeneted érkezett!

@adele666:


Ha megállt a fejlődésben az nem hormonális probléma. Nekem azt mondta a dokim, hogy ez mind genetikai eltérés következménye. Akkor hormonális ha még él a baba de elkezdesz barnázni, vérezni ilyenkor gyógyszerrel még talán van esély megtartani. Nálam ezért nem kért a mostani terhességemnél rögtön vérvételt mert nem vérzés kövezkeztében ment el a baba hanem megállt a feljődésben. Meg amúgy engem a missed ab előtt elküldtek vérvételre. Megnézték a vércsoportomat hogy nem-e vércsoport összeférhetetlenségről van szó plusz még valami vérvétel volt. Biztos téged is elküldtek mert különben nem csinálhatnak műtétet és ott ha volt valami gond akkor az látszódott volna. Sajnos nem fogod soha megtudni, hogy miért ment el és egy tanács ne is kattogj rajta mert nem fogsz tudni tovább lépni. Ha az megnyugtat kérj a nőgyógyászodtól hormonvizsgálatot.


@littlebiscuit:


Én nagyon nem is csinálok semmit sem inkább anyósom dolgozik én pakolászok, amit tudok ecsettel festek és direkt olyan festéket vettünk aminek inkább illata van mint szaga. De jobb hogy csináljuk mert így gyorsabban telik az idő plusz nem kattogok azon hogy az előző baba 8 hetesen ment el és én meg most vagyok 8 hetes 1 napos terhes szóval muszáj egy kis figyelem elterelés.


Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Köszi a drukkot , de kb esélytelen a baba 36,2 -es hővel.
Annyi hogy a héten elfogyott a barátcserjém,majd szerintem holnap megyek el az újért már megrendeltem.

Adele szerintem sem valószínű hogy hormon miatt állt meg a fejlődésben.
De egy vérvétel sose árt.

Mostmár én is kezdek türelmetlenebb lenni,hogy nem akar összejönni.
Gondolkozom mit vessek még be,tudom hogy a legtöbb dolog nem árt,de nem akarok mindennel "harácsolni" meg 20féle dolgot szedni,meg a teás eset óta azért óvatosabb vagyok.
Örülök hogy kezd beállni a ciklusom,nem akarom újra eltolni.

26.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 



Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 

 
 

Valaki kérdezte, én mikor megyek orvoshoz :) Majd május 5-én tervezek, akkor leszek 6 hetes és 6 napos. Úgy gondolom az a megfelelő időpont. Orvosom kedden és csütörtökön rendel 4től, ez egy csütörtöki nap. Szerintetek jó az időzítés?

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Krystin,

de ovutesztelsz, az mit mutat?
Mart ha a ciklus második felében ilyen alacsony a hőd, akkor kétséges hogy volt-e peteérés.. Ezt mindenképpen meg kell nézni mert peteérés nélkül nincs siker..

Molyocska szerintem tökéletes! ekkorra már mindent látni többnyire!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@ritus922:
Hm,Érdekes. Köszi a választ, tanúlságos, ebben szerencsére nem voltam tájékozott eddig, remélem nem is leszek.. :( Persze,csináltak vérvételt műtét előtt, az tudtommal csak a vércsoportra irányult, azon kìvül nem tudom mit néztek benne,nem mondtak semmit..(természetes Rh- vagyok a férjem Rh+...) Valòszìnű pajzsmirigyet nézetek, meg csináltatok egy hormonos labort,hogy megnyugodjak. A doki szerencsére csak 2 ciklus pihenőt javasolt,juniustol újra belevágunk! :) A kontroll uh-n a héten már látta az új tűszőt, 2 hét múlva kb meg is jön az első.
adele666
 
 


@molyocska:


Lehet a helyedben egy héttel később mennék hogy nagyobb legyen az esély a szívhangra és ne kelljen az utána való héten újra menni. (ez csak az én véleményem - én ezért vártam viszonylag sokat). A peteéréstől számítva vagyok most a 6.hétben, de inkább a 7.héthez közelítek mível vasárnap leszek 7.hetes (tudom nem akortól kell számolni henem az utolsó mensi utántól de nekem a ciklusom végén volt nagyon az ovum).

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@littlebiscuit:
Csak 4 tesztem maradt azt elhasználtam,pozi nem volt csak olyan amin már szépen látszott a 2 csík.
Én is tudom,de nem tudok most ezzel mit kezdeni,beteg is voltam lázasan nem tudtam reális hőt mérni...
Ígyis eddig 18 napokra jött meg végre kezd beállni,idő kell míg visszaáll a régi rend.
Következő hónapban majd újult erőkkel nekivágunk.
Ha nem sikerül az se, akkor júniusban megyünk a kivizsgálásokra.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Krystin, jajj valóban a betegség..
na majd akkor a következő ciklus ;) (hacsak nincs mégis meglepi, hátha....) :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok Lányok, egy gyors bejelentkezlésre van időm sajnos csak. Baj van. A tesóm feleségének csak enyhült a vérzése, de nem múlt el sajnos. Voltak ma UH-n a SOTE-n és iszonyat bunkó volt a doki, mikor mondta, hogy mi történt és mit írt fel a doki a magánklinikán, erre beszólt neki, hogy "hát ha maga vérzett, akkor most miért jött, mert neki erre nincs ideje"  :( :( :( Utána tudták kontaktolni az orvosát is hála Istennek, de nem lett jobb a helyzet az extra progeszteron ellenére sem. Nem volt szívhang, nem úgy fejlődött, ahogy kellett volna, szóval megszakadt a terhesség. A részletekról nem tudok, hogy mikor lesz a műtét, de borzasztóan el vagyok keseredve. :( KÉRLEK LÁNYOK!!!! NE EMELJETEK SEMMIT, ha végre ott a két csík, akkor senki ne játszon hőst, hogy oh az nem teher, meg nem súly, meg te bírod stb!!!! A tesóm felesége rendkívül erős csajszi, nyilván megviseli, de felnézek rá, hogy nem hagyja el magát, hiszen ott a 17 hónapos unokaöcsém, akinek szüksége van rá, így nincs más hátra csak az előre.


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Oh és megjött a 3.cn-i laborom is, amit a tényleges 4.cn-on vettek le.
Ha tudtok segíteni értelmezni, elemezni az szuper lenne. 
Köszönöm előre is!!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr! Mélységes együttérzésem!
Viszont, szerintem nem szabad csak az emelésre fogni! Igy még magát is ostorozza. Lehet eleve is fejlődési rendellenessége volt és igy is úgy is elment volna. De jobb nem hibáztatni magát..
Persze egy ujabb dolog amire legközelebb jobban odafigyel - és mindannyiunk..
Kivánom hogy gyoran feldolgozza és aztán érkezzen a baba!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Szerintem jók az eredményeid. A follikuláris értékeket kell nézni és összehasonlitani a tiéddel azt hiszem, mivel ciklus eleji labor.
Egyedul az FSH egy icipicit magas de az szerintem jó lehet mert azt hiszem az a peteérlelő hormon, szóval lesz jó peteérés..
Szerintem tökéletes!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:Drága vagy, köszönjük az együttérzést. Az a baj, hogy biztosan az emeléstől történt. Korábban minden szépen rendben ment, volt szikholyag, szívhnang, szépen fejlődött hétről héte, de az 5. hét végén történt valami. Jött a jó idő és szeretett volna haladni a házzal és a kert rendbetételével, így átpakolt egy halom bontott téglát, kapált ásott, ültetett kb egy hétvégén és érezte is, hogy sok volt. Utána egy hétre rá volt UH-n ahol megint csak 5 hetes kort diagnosztizált egy doki, majd most mikor rá két héttel vittem én a vérzés miatt dokihz, megint csak 5 hetet mutatott. Szóval sajnos biztos, hogy mi okozta a bajt. Plusz a doki nagyon rendes volt a klinián, mert elmondta, hogy meg a tesót sem szabad ilyenkor emelgetni. Szóval lányok nem elrettentésnek osztottam meg ezt veletek, hanem olyan hibának, amit TI elkerülhettek!!!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:
Részvétem, de együttértek Littlebiscuittel. Nem csak az emeléstől lehetett mivel a következő héten is 5 hetesnek nézték ahogy írod. Én 5 hetes terhes voltam amikor újra nyitottunk, napi szinten húztam fel, illetve le a vasrácsot az üzletben reggel-este, hajoltam sokat, emeltem a papí kartonokat. Szóval valószínűleg más is közrejátszhatott.

Csajok csak pozitívan, ha van olyan dolog amit éreztek, hogy nem jó, nm kényelmes az a helyzet akkor ne erőltessétek. Első a baba.


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@latkafr:


Részvétem, de szerintem se az emeléstől volt gond, mert akkor rögtön okozott volna vérzést és nem majd 3 hétre rá. Sokan vannak akik a második gyereket várják és emelgetni kell az első gyereket és még se megy el a baba.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@latkafr:


Nagyon sajnálom!


A kismamiknak gratulálok, a próbálkozóknak drukkolok nagyon. :) Little ha jól értem most vagy a dokinál, várjuk a fejleményeket! :)


szandra0408
 
 


@littlebiscuit:Köszi az észrevételt :) Ahogy elnéztem a labort nekem is az FSH/Progeszteron/Ösztradiol/T3 értékekkel kapcs szeretnék leginkább szakvéleményt majd :) Persze már nem tudok időpontot foglalni, nah de majd holnap megpróbálok vadászni egy időpontot akkor :) Addig is, ha van észrevétel a laborommal kapcs, szerettel megköszönöm <3


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok lányok!

Latkafr:
Részvétem! Hihetetlen milyen dokikat lehet néha kifogni... :S

Férjemnek megvolt a spermavizsgálata: minden ok, jó sok kis katona van, és szépen mozognak! :D
Úghogy kedden megyek a dokihoz,hogy hogyan tovább. A hormonképem múltkor rendben volt, azt mondta talán egy kis gyógyszerrel rá kell segíteni a bentiműködésre... majdmeglátjuk és akkor jelentkezem :)

Littlebiscuit:
Remélem nálatok is minden rendben! :)

8.cn
kolibri25
 
 


@ritus922:Igen és a vérzés rögtön is jelentkezett, csak a kis lüke nem szólt mert azt hitte normális mig keveske :( Pont a nagy pakolás és a kertimunkák után :( Minden lelete értéke hormonja tökéletes volt, az unokaöcsim is makk egészséges volt, termeszetesen szülte fájdalomcsillapító nélkül szóval én is biztos vagyok benne hogy az emelés volt a gond. Pláne, hogy ő is rögtön érzete, hogy az a baj. Részemről akkor, aki gondolja emeljen, de annak aki egészséges babát szeretne és szeretne megtartani a terhességet  NEM JAVASLOM SENKINEK!!!!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@kiscsillag201: 1 db bontott tégla súlya átlag 3 kg/darab. Ő minden fordulásra kettő darabot vitt a maga 52 kg-val és kb 25 ször fordult. Ez kis matekkal is összesen 150 kg- mozgatott meg míg azt a kupac (kb 50 db) bontott téglát átpakolta. Plusz felásott egy elég nagy részt is a kertben. Ezen kommandója után mentem én is ki hozzájuk segíteni, de iszonyat kemény dolog volt nekem is és engem is próbára tett. Én csak segiteni szerettem volna kedves kismamák, vagy frissen pozit teszteltek, de mondom, mindenki azt csinál amit szeretne :) Én vizsont elfogadom az orvosom szavát, aki látva a leleteket, adatokat a magánklinikán mondta, hogy az emelés a ludas. Aki azt hiszi, hogy ez csak mással történhet meg az véleményem szerint nem elég alázatos a természethez. 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@ritus922: Nem egy db gyerek kisagyba be es ki emelese volt a gond, de tenyleg ejtenem a temat, mert nem szeretnem mindenkinek leirni egyesevel, hogy mikor mennyit hogy emelt. Nem ertem miert nem tudtjatok elfogadni tenykent amit irtam :) Nem kerdeztem, nem kertem "szakvelemenyt" :) Pusztan johiszemuen megosztottam az eredmenyt, hogy hatha masnak tudok ezzel segiteni. A "szerintem sem attol ment el a baba" kommented sajnos ugyan onhibadon kivul, hisz nem ismerheted a reszleteket, teljesen inkompetens :) :) Nem is értem miért írtok egyáltalán bármilyen véleményt, minősítést ilyen esetben. Miért okoskodtok, látatlanban, hogy te szerinted ettől meg attól, meg ha más babát emel nincs baj... hát én sem azt írtam és mondtam, hogy csak a babát emelte. Mindegy .. amúgy is kényes téma, és semmi szükség ilyen kommentekre.

szandra0408littlebiscuit nektek köszönöm az őszinte tiszta részvétet. Kellemes babócavárást! <3


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Ó lànyok! Ez olyan hihetetlen!
Ott van a kis petezsákocskájában 7,5 mm ami èppen akkora mint lennie kell - mert ugye menzesz alapján 7+3 de van 3 nap minuszom. Ès a szivhang! Olyan hihetetlen! Kivánom hogy mindannyian átèljètek ezt minèl hamarabb!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@latkafr:
Nagyon sajnálom, és részvétem nekik!!! És mindenképp egyet érték hogy a kismama csak addig csinálja a dolgait míg " jól esik". Ha meg egykicsi baj van akkor is tudatni kell valakivel hogy mi történik oda bent.
Little: Hol vagy? Mit mondott a doki?? INFÓT kérünk!!!!! :-)

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@littlebiscuit:
JÚJJJJ, de jó!!! Gratulálok!!! Remélem holnap nekem is ilyen jó híreim lesznek!!Tiszta szívemből gratulálok!!!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@littlebiscuit:
Eljen eljen a o a little littlebiscuit :-D

mimkosz
Budapest
 
 


Gratulálok Littleb... :)
Latkafe az FSH nem az igazi, neke, 13,7 most jövök az endokrinológustól, aki azt mondta h neki sem tetszik, de előfordul néha, azért ismét kiírt egy 3. napi vérvételt, h lássa most mennyi lesz. Elvileg miném magasabb, annál rosszabbul stimulálható a peteérés. Remélem nem keseredsz el, lehet legközelebb mát töketes is ;)
kisbogika
 
 


@littlebiscuit:


Nagyon szépecske! Meglátod elrepül az idő! hamar itt lesz a pici. Gratulálok!

szandra0408
 
 


@kisbogika: Köszönöm a kommentet. A peteéréssel nem volt eddig gond. December óta kezdtünk el babón gondolkodni és azóta detectálom is szépen az ovum, eddig az időzítéssel volt gubanc, hisz ember tervez :). Azonban akkor ennek az FSH nak is akkor majd utána nézek :) Köszönöm szépen!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:Nagyon szuper!!! :) Annyira boldog vagyok én is :) Szuper, hogy feltöltötted :) <3 Kellemes gyönyörködést :) és boldog babóvárást!!!! <3


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Köszi lányok! Igazi èlmèny volt!
Gorzi drukkolok hogy neked is minden rendben legyen holnap!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Oh csajszik, itt egy klassz kalkulátor vércsopira :)
Nekünk ma jött meg az a labor is :) A férjem A+ os én 0+ vagyok :)
http://www.endmemo.com/medical/bloodtype.php

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:


Gratulálok!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@littlebiscuit:


Gratulálok!
Látod nem baj,hogy nem vagy rosszul!


@latkafr:


Sajnálom a sógornődet,remélem hamar összejön nekik újra!

Nálunk mind a ketten pozik vagyunk én AB a férjem A,úgyhogy ezzel elvileg nem lesz gondunk.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Nálam az a helyzet, hogy megvolt az ovum úgy néz ki...
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 96800_.png

Annyira szeretném ha ez sikeres hónap lenne, viszont ami nagyon fura az az, hogy semmi féle ovu fájdalmat nem érezte, eddi gmindig felfigyeltem rá, most nem.

A másik hír az, hogy előrébb hoztuk az esküvőt, idén szeptermberben férjhez megyek :) És még egy ház vásárlás is itt van a nyakunkon, ha jól alakulnak a dolgok, akkor még az idén meg lesz a saját kis házacskánk.
Felpörögtek az események, már tényleg csak a kis trónörökös hiányzik az életünkből.. :)

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@latkafr:
Figyi nem bántásként írtam meg az első hozzászólásodból az nem jött le hogy rögtön vérezni kezdett ha ezt tudom akor nem ezt írom hanem azt hogy akkor valószínű tényleg ez okozta. Én azt írtam hogy szerintem nem attól nem azt hogy tuti nem attól. Meg egyikünk se okoskodik hanem próbált neked/nektek megoldást találni hogy SEGÍTSEN nem pedig megbántani akartalak, de mivel egyszer válaszoltál nekem és utána én nem írtam nem értem ezt a hangnemedet. Itt szerintem senki sem okoskodik/ítélkezik hanem próbál valami ésszerűvel tanácsot adni. És nekem ez a kioktató kommented nagyon szarul esett pedig én csak SEGÍTENI próbáltam és nem gondoltam hogy ilyen negatív kommentet kapok vissza. De ígérem többet nem okoskodom és lezártam a témát.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@littlebiscuit:
Parod is bent volt?
Kint olaszhonban mi a kovetkezo lepes ilyenkor?Mi kovetkezik?
Anyukadeknak mikor mondod el?

mimkosz
Budapest
 
 


@littlebiscuit:
Gratulálok a pici pocaklakódhoz. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@latkafr:


Ha bunkó volt a doki akkor  az akármilyen hihetetlen nagyon jó, közöttük mozogtam/nmozgok, és az a tapasztalatom, hogy azok a legjobbak szakmailag akik emberileg nem épp megértőek. Én is ilyen vagyok amikor diagnosztizálok 

A leletedhez is lenne néhány szavam, csak röviden, ha hosszabban is érdekel akkor szólj.
Az FSH=Follikulus Stimuláló Hormon vagyis a tüszőérést serkenti! (és nem gátolja!)
Az FSH van kissé megemelkedve, így ehhez igazodik a többi is. (Ösztr, Prog mivel összefüggés van közöttük.) Nem hinném, hogy ez annyira vészes lenne, de mindenesetre nem hagynám annyiba, és megnézetném még párszor ugyanebben az időben (3cn.)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@littlebiscuit:
Nagyon nagy gratula :) Szerintem gondolkodjatok fiú neveken is ha még mindig semmi tünet :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Mimkosz persze hogy bent volt.. ha nem lett volna a doktornö szerintem el is morzsol pár könnycseppet :lol:
Mindenkèpp jön velem mindig ezentul is mert a doktornö öt is "kezeli" most pl a februári laborbol latta hogy a koleszterin magas adott is neki egy tablettat ami majd segit levinni a táplálkozásra valo odafigyelès mellett.
Nekem adott egy halom labor vizsgalatra receptet. Azt mondta csinaljuk meg egy vagy kèt hèt mulva ès aztán majd jöjjünk 3-4 hèt mulva ujra megnèzi meg ultrahangozunk ujra.
De mondjuk az ilyen komolyabb vizsgalatokat mint az a 12 heti genetika pl szerintem nem fogja tudni megcsinálni ugy tünt nagyon mezei kis ultrahang gèpe van.. na majd meglatjuk.
Most ugy nèz ki talan anyumèk kijönnek pünkösdkor. Akkor leszek 11 hetes. Fejem azt mondja várjunk addig szivem meg odavan akár jövö hèten bejelentenèm de telefonon ... szerintem nem olyan :roll:
A másik kemèny diò a barátok.. a nem ivás álcázása :oops: :-) ráadásul hètvègèn szülinapünneplès :shock:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Kiscsillag hát nagyon szuperül elkerülnek a durva tünetek.. azt mondod lehet arra utal hogy fiu? Neked se volt hányás hányinger? Van fiunev tippünk is már nyilván ugyanugy örülönk ha kisfiu. Csak párom hajlik arra hogy kis hercegnöje legyen

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@latkafr:


Én is őszintén írtam a részvétet! Én is az orvos viselkedése miatt voltamkiakadva! Amúgy a karkötőd nagyon szép :)

Littlebisciut:
Gratulálok,látod bejött a megérzésünk, hogy az április 21. a jóhírek dátuma számunkra! :)

Én is úgy tudom,hogy ha alig van tünet, hányinger,akkor fiú lesz :)

Mosolyka nem tudom,hogy gratuláltam e, de ha nem akkor nektekis hatalmas gratula! :)
kolibri25
 
 


@littlebiscuit:


Gratulálok Little! Olyan nagy boldogság. Hallhattad, láthattad.... olyan jó. És a fotón már olyan kis cuki. Boldog pocaknövesztgetést! Jó egészséget. 

Mostmár én jövök.. :)



@latkafr:


igen, az emelgetés már ősidők óta köztudott, hogy veszélyes. MÁr a régi öregek is mondogatták, hogy nem szabad emelni és leugrani lépcsőről, székről, ágyról stb. 

Pocakosok! nagyon vigyázzatok, nem annyira mint egy hímes tojásra, hanem csak mint egy pocaklakó lakta pocakra kell.  :)

JÓ éjt!


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@ritus922:Olvasd vissza kerlek a saját kommented, képzeld közben a sogornom helyzetebe magad. Ha megvan, akkor kerlek gondold at hogy te mennyire orulnel a sajat "segito" kommentednek :) Megmondom semennyire, hiszen nem valtoztat semmin a baj sajnos megtortent, a hozzaszolasod nem kontsruktiv, igy pusztan csak annyira jo, hogy az amugy is erzekeny es kenyes szituban megbants masokat. A sogornom pont beleolvasott az okos hozzaszolasodba es 3 oraig vigasztaltam. Koszi baromi sokat segitettel :) 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@caroline4: Igen, köszönöm szépen. Mostmár én is beleégettem a retinámba, hogy soha el ne felejtsem <3 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


gorzikrystin, kolibri25 igen neharagudjatok, csak a gőztől nem láttam a kommentiteket. Köszönöm szépen /köszönjük szépen az együttérzést <3 <3 <3 

cseniko 
:Hajrá az esküvőhöz :) A lakásvásárlást, meg ha szabad javasolni, fontoljátok meg nagyon, ne engedjétek magatokat pusholni, szépen rágjátok át többször, hogy igazán jó döntés legyen <3

scolo: köszönöm szépen! Amit neten meglehetett nézni halandónakis érthetően, azt megcsekkoltam, de az összefüggéseket/egyensúlyokat/hatás-ellenhatésokat még nem ismerem.



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:
Én a 6-8. Hét között émelyegtem csak párszor amúgy semmi tünetem nem volt a fáradtságon kívül a 13. hétig tartott az is. És igen kispasit várunk. Bejelentés: Szerintem mondjátok meg barátoknak, hogy értsék miért nem, ne is eroszakoskodjanak ez miatt. Vagy találj ki vmit, h gyógyszert szedsz és nem ihatsz :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Caroline biztos vagyok benned hogy már itt köröz a gólya feletted!!

Kiscsillag mondjuk ez èrdekes most kicsit olvasgattam forumokat amennyi esetben igaz annyiban meg megcafoljak - mind a tünetekből való joslas esetèn mind abbol hogy mit kiván a kismama.
Lolo irta multkor hogy a vèr tipus miatt lehet az hogy egyesek rosszul vannak mások kevèsbè.
Hát majd kiderül kiváncsi leszek :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?