Új privát üzeneted érkezett!

Molyocska;
olyan idilli ahogy irsz erről a dologról!
Mi még mindig csak túléljük a napokat minden kis alhasi húzódás megijeszt és az is sokszor sztesszel ha alábbhagy a mellfeszülés. Párom kérdezgeti, hogy vagy, minden ok - látom ő is fél beleélni aztán púffanni igy egyelőre inkább nem teszi. Igyekszem tudatosan pozitiv lenni és csak a jóra gondolni, de annyi csalódás után nem könnyű.. Most már egy héttel túlszárnyaltuk a multkorit (7+2 vagyok ma), és holnap orvos, jaaaj el se hiszem..
De erőt ad és inspirál ahogy ti örültök, ad egy nagy adag pozitivizmust :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@molyocska:


nagyon szép a piercing, hát még a teszt  
azt megkérdezhetem, hogy miért kezdtél barátcserjézni? (bocsi, nem emlékszem rá)


én mostanában nem vagyok annyira "rákattanva" a baba témára, mert nagyon sok a meló és az egyébb teendő, annyi fele kell koncentrálni, hogy egyszerűen nincs rá kapacitásom :) persze mindig ott motoszkál a gondolataim között,de nem ez az elsődleges. ami lehet nem is baj, mert igy nem tudok "rágörcsölni" 
Üdv az újaknak! :)

6. cn.

bunny88
 
 


@littlebiscuit:


nagyon szoritok neked, és kitartás, hidd el minden rendben lesz!!!! csak POZITIVAN!!!!!!!!! 
bunny88
 
 

 
 

Bikbok
Azért nincs sok esély, mert én túl vagyok a 35-ön, Kedvesem meg a 40-en...  
De majd kiderül, hisz most elég furcsát produkál a szervezetem.

Melii
Nekem ugyanúgy, mint Krystinnek a mensesre teszi az időpontot, így én nem igazán hiszek benne.

Caroline
Igen én is úgy tudom, hogy az alaphőnek 36,2 és 36,8 között kell lennie, mert ha kívül esik a határokon pajzsmirigy gond lehet.
Nem, nem csináltam tesztet,  úgy voltam vele, hogy megjött, és a hőm majd lemegy 2-3 nap alatt, de nem így lett sőt ma már feljebb is ment 36,7-re. Ha marad a helyzet holnap vagy holnapután csinálok egy tesztet (ezt beszélgettük itthon) Csak abban vagyok még bizonytalan, hogy ilyenkor is tisztán kimutatja a teszt.


Összeraktam a két görbét, kivettem a mensest (pecsételésként van jelölve 16.-tól 18.-ig 19.-én már tényleg csak egy csepp volt).




Véleményeket?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@littlebiscuit:


kivülállóként olyan gyorsnak tűnik ahogy a pocakosok hetei telnek. Te is már 7+2 ? Olyan szuper. Már tuti lesz szívhang. Nagyon szorítok, és írja majd hamar doki után.


@molyocska:


molyocska, csini a pocid. Nőcis a piercinged. Nekem sose volt, nem is lesz már (megnyúlt a köldököm is). 
Érdemes kenegetni a bőrt, de úgyis az utolsó két hétben nyúlik nagyot. Általában azt nem bírja ki már a bőr. A sztár kismamák éppen ezért két héttel a várható szülés előtt császároztatnak. 

bár első babánál még nekem lett sok csíkom, a másodiknál már őrül sok lett, gondolom a harmadiknál ezért nem lett már egy plusz új csíkom sem. 


5. dpo ( tünet: telt mellek semmi más.)


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Véleményetek? (Akart lenni, csak elgépeltem... )

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@littlebiscuit: Természetes az előzmények miatt, hogy aggódtok. Nagyon izgi, hogy már mehetsz az orvoshoz. Nekem a mellem még nem is fáj, viszont ha köhögök vagy tüsszentek egyet, akkor szúr egyet a méhem ha nem görnyedek be előtte. De ezek ellenére valamiért bennem semmi izgalom nincs, biztos vagyok benne, hogy minden rendben van. Pedig alapjáraton stresszes vagyok. Reggelente meg esténként nagyon kicsit émelygek, de semmi más tünet nincsen.


@bunny88: Azért kezdtem el, mert olvastam róla, hogy helyreállítja a ciklust és támogatja a terékenységet. Előtte hol 26, hol 32 napos volt a ciklusom a fogamzásgátló abbahagyása után. A barátcserjével meg 28 napos lett.


@scolo: Szurkolok értetek, sajnálom hogy a görbékhez én nem tudok érdembe hozzászólni.


 





Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@caroline4: Köszönöm! Hát azért, hogy mik vannak :) Nem véletlenül 40 hét a terhesség, biztos nem tennék soha ilyet, a baba egészsége a fontos, nem a csíkok. Ez biztosan személyfüggő is. Viszont legalább a párom is részt vesz kicsit a kis rituáléban és nagyon élvezi a kenegetést :)


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@molyocska:


Helyesek vagytok a Párddal 
Köszönöm, hogy szorítasz nekünk, nem tudom ebből mi fog kisülni...


@littlebiscuit:


Nyugi, és tessék elhesegetni a rosszat, gondolj arra, hogy minden rendben, és a dokinál fogsz hallani egy picike szívet dobogni, aki már "megjárta" fél Olaszországot 



Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@molyocska:


Mintha a saját tesztem látnám! Akkor most már betudod lőni mikor volt az a bizonyos eggyütlét amivel elértétek a célt!

@littlebiscuit:


Nem tudom hogy te hogy vagy vele, de ha én a pénteki orvosra gondolok akkor összeszorul a torkom hasam stb... Nagyon félek hogy valamiért nem találunk ott semmit vagy nincs szívhang vagy az Isten tudja (még sosem vetéltem el, de hallotam pár meredek sztorit). Így várom is meg nem is.

Nekem a melleimhez semmi ne érjen hozzá annyira fájank, meg vannak duzzadva. A hányinger meg kiszámíthatatlan akkor jön mikor kedve van (reggel, este délután, csak úgy). Több könyvet olvastam hogy hülyeség ez a reggeli rosszul lét dolog mert nem is feltétlen reggel van!!

@melii: Én használtam a jónás tesztett február-márciusban is, de teljesen mást írt ki mint a tényleges! Szerintem nem jó semmire. Így a baba nemére sem adok amit teszt kiír!

@scolo:


Sajnálom, de én egyáltalán nem értek a diagramhoz, de szerintem simán lehetsz babás!! Szurkolok érte!!



Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Sziasztok Lányok!

scolo: szerintem ne aggódj, éljetek egészségesen és ahogy littlebiscuit is írta, sok vitamin. A görbédből ráadásul akármi is lehet még, úgyhogy irány a teszt :)

little: nagyon szuper, hogy már 7+2, minden rendben lesz és tényleg holnap kapsz egy megerősítést végre és tudsz a nyugalmatokra figyelni!

molyocska: tényleg olyan jó, hogy így állsz a dolgokhoz, drukkolok a bejelentéshez is, szép pillanatok lesznek!

Nekem van egy ismerősöm, aki 41 volt mikor babát vállalt, ment a küzdelem évekig, srácnak alig volt spermája, vitaminozott és úgy sem akart összejönni. A csaj már mindenkinek fennhangon a pasit okolta, mikor kiderült egy alaposabb vizsgálaton, hogy nála van a gond, amikor azt megoldották, terhes is lett. Csak annyira vigyázott saját magára, hogy hasa is alig nőtt, aztán majd egy hónappal korábban szült egy koraszülött babát. Csíkja nem lett, nem hízott meg, de szegény baba nagyon le van maradva a kortársaitól. A nő meg azóta is csak magával foglalkozik, ő hogyan néz ki, hetente szoli, kozmetikus, nem szoptat csak azt mondja, hogy igen, stb... Elképesztő ez nekem.

Mi ma délután indulunk, úgyhogy baba téma off, május végén találkozunk, de addigra remélem jó sok pozi teszt és boldog kismami fog várni itt :)

Nekem mai ovuteszt már nega, úgyhogy 1.dpo
bikbok
 
 


gorzi,
abszolut!
Nekem még ezek az erős tünetek sincsenek mint neked (már az elejétől igy van) szóval még ez is bizonytalanit.
És ekkor már  (7+3) mindennek lenni kell (petezsák embrio szivhang) akkor is ha beleszámolom a 2-3 nap minuszt ami a késői ovu miatt van. Szóval ezért ilyen mindent vagy semmit játék..
De valahogy nyugodtnak kell maradni és várni...

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Lányok, engem anya már két napja hívogat, hogy megbetegedtem e. Tegnap azt füllentettem, hogy igen, de ma is hívott, hogy hátha félbemaradt :) Annyira aranyos és olyan nehéz kibírni, hogy ne mondjam meg neki. Kicsit csalódott volt. :) Szombaton ki fogunk menni hozzájuk úgy néz ki. Jó megérzése volt, mert rászállt a gólya a szülői házra :)

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@littlebiscuit: Igen, mindenképp nyugatatom magam (amennyire megy). Minden reggel mikor óra csörgés után egésezn a munkába érkezéséig csak a babán jár az eszem, de közben amit írtam az elöbb az is bennem van. Mert nagyon félek attól hogy beleélem magam és csak koppanok egy nagyot!! Pl.: férjemmel is minden nap többször előkerül a téma, de egyeszűen nem tudja ő sem elhinni amíg nem látja a szemével. Tegnap ellenőrizni voltam és 3 gólyát is láttam egy nap!!! :-D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gorzi 2016.04.20 09:02-kor.

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@bikbok: Ez nagyon durva sztori, amit mondasz. Én nem is értem, akkor miért??? Nekem is van a rokonságomba egy nő, aki 3 hónaposan már nem szoptatta és tehéntejjel itatta a babáját tápszer helyett, fél évesen meg már szalámit meg kenyeret csipkedett a szájába, mert szereti... Vannak érdekes történetek a mai világban is. És egyszerűen nem lehet őket meggyőzni semmiről.


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@bikbok:


Jó utat nektek!!! 


én nem láttam még egy gólyát sem.......

bunny88
 
 


@molyocska:


Nálunk a családban kifejezetten a pénzért kellet a hapsi és úgy tudta biztosan magához láncolni ha szűl neki egy gyereket. Számomra ez undorító!!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Köszönöm lányok a válaszokat mindenki nagyon kedves!Jó itt lenni!!!!!!!!!!!

@caroline4:Igen már próbálkozunk mert a gyógyszert a betegségre 2hete hagytam abba most már csak bvitamint szedem amit az orvos irt fel,na meg a gravidát és a barátcserje kapszulát.Remélem most már a sors is úgy akarja hogy sikerüljön nekünk is.


@molyocska:


Én is úgy érzem hogy most már készen állok!Nekem egyenlőre nincs hányingerem a gravidától remélem nem is lessz.Gratulálok a babaváráshoz nektek!!!A párod biztos nagyon kíváncsi mindenre és már ebből a kis gesztusból(pocak puszi ) is látszik hogy fontosak vagytok neki.Maradjon is így!!Olvastam hogy hétvégén mondjátok el a szülőknek.van valamilyen terv hogy hogyan vagy spontán ami jön?
Drukkolok!!!

nicole27
Budapest XVII. kerület
 
 


@gorzi: Nálunk meg azért mert nem akart dolgozni, meg is mondta. Most bulizik, a nagymama meg vigyáz a kisbabára. Ez is elég undorító szerintem.


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


uh Bikbok, ennyi időre mentek?? de szuper...
szerintem sokunknak szüksége lenne erre, hetekre elszakadni a mindannapos robottól.
Szuper időt, pihenést élményeket nektek!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@scolo:



Az a véleményem, hogy ez a görbe egy tökéletes terhesgörbének néz ki. És a vérzés is úgy mint little-nél!

Figyelj, mire vársz? Miért nem csinálsz ma délután egy tesztet? Látszik, hogy nem esettle a hőd a cover line alá. Minél előbb tesztelj, és menj orvoshoz, aki majd lehet ad gyógyszert, ami segít megtartani a babád. Nem szabad ezen gondolkodni, majd holnap, holnapután tesztelni, minek? Ez a görbe így ahogy van tökléletes. És állítólag ha 18 napon át coverline fölött marad, az bizony terhesség. 

Tessék tesztelni, aztán mutatni meg nekünk!!!!!!!!!!!! Irgum burgum barna medve!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@scolo:


és igen, mivel a 20. dpon vagy, így a nap bármely szakában kimutatja a teszt! Már tökmindegy mikor csinálod, fogod látni a valós eredményt, ami szerintem két csík lesz.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@molyocska:
Sajnos van nálunk is ilyen jellem a családban aki kijelentette hogy csak azért kell neki gyerek (most még csak 1, de késöbb 3) hogy fő állású anya lehesen. No komment!!


@scolo:


Én is azt mondom próbálj meg egy tesztett, mit veszíthetsz!! 20.dpo-nál már tényleg ott kell lennie a csíknak!! HAJRÁ!!! :-D



Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@littlebiscuit:
Nagyon megy a drukk!Hanyra mesz holnap?En hanytam majdnem minden uh elott,de nem a tunetek miatt.Es tudod mi jutott eszembe?Hogy annyira mas ez a terhesseged,lehet,hogy mas nemu is a pici es ezert fogid tudni kihordani es lesz egy gondtalan terhesseged,a vegen egy csodalatos picivel!Es a hetek miatt ne aggodj,en is kesoi ovus voltam es siman a koranak megfelelo volt a nagysaga ;-)Molyocska te mikor mesz?
Gorzinak pentekre megy a drukk!
Krystin szerintem is tesztelj egyet!

mimkosz
Budapest
 
 


Mimkosz amit Littlenek mondasz abban lehet valami.
Van akinél jobban megmarad bizonyos nemű baba.
Ismerős ismerősének volt két lánya aztán két vetélés és újra egy lány.
Azt mondták valószínüleg a fiú nem marad meg neki valamiért.
A teszt szerintem még korai,számításaim szerint csak a 12.dpo-n vagyok és csak 25ös Xepil tesztem van,meg nem szeretek csalódni inkább várok hétvégéig,bár a hőm veszettül ugrál,coverline alatt úgyhogy nem reménykedek.

Littlebeiscuit: Sógornőm csak a tesztről tudta hogy terhes,se elötte se utána semmi tünete nem volt!

25.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Köszi lányok a biztatást!

Krystin neked megy a drukk, szerintem is várj még egy sőt inkább 2 napot aztűn már csak jön az a dupla csik :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Mimkosz, nincs időpontom nem ad ez a doktornő mert kevesen vannak nála mindig (csak pár órákat rendel naponta itt a mi zónánkban). Holnap 16-19-ig lesz, 17-re odamegyünk aztán reméljük hamar bejutunk :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Hany orara mesz holnap?

mimkosz
Budapest
 
 


@littlebiscuit:
Pont megvalaszoltad :lol:
Tunetek miatt ne izgulj,engem.igazan elkerultek,es a pici gorcsoktol.neha en is meg szivbajt tudok kapni,de mar sokkal lazabb vagyok magamhoz kepest :lol: :lol:

mimkosz
Budapest
 
 


scolo!!!!!!!!!!!!!

érted izgulunk, írj, hogy mi van!!!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok Lanyok, Molyocska koszi a kepet nagyon jo a kismama verziod is <3 En visszatettem a regit, majd ha aktualis lesz kicserelem olyanra mint a tied ;) Ma meglepett a ferjem ket karkotovel :) Az egyiket felismertem, mert mar beszeltetek itt is a forumban ( rozsakvartz-ami a petefeszkekre, petevezetekekre,szervekre hat, plusz a legfontosabb h sziv es szeretet kove is) de a masikat nem is ismertem, az pedig a holdko,ami a noiesseget hangsulyozza, plusz a hormonokra is hat ;) Laboreredmenyem meg nincs sajnos, ha lesz feltoltom ;)Szep estet!!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr! Többször írtam itt a holdkőről. Pont emiatt a hatásai miatt szereztem be.. Minden hètkönap rajtam volt mindkettő karkő ( rózsakvarc+holdkő).

Ebben a ciklusban levettem. Nem hordom, mert mentes ciklust tartok. A holdkő mellèkhatása amiről nem tudtam csak utólag, h meghosszabbíthatja a ciklust. Nekem kèt havi hordás alatt mindkèt hónapban hosszabbá tette a ciIklusom.

Ebben a ciklusban nincs rajtam, most mar kèt nappal egyből rövidebb lesz, ovu alapján.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Amúgy Jó reggelt!

Reggeli hőm 37,1, tegnap 5. dpo-n volt egy kis leesés 37,1-ről 36,9-re. 


Nem szúrkál a hasam, se a petefészkem, a melleim elnehezedtek, megteltek, kikerekedtek, aminek örülök. :) 
De ezek szoktak minden luteális szakaszban. 

Ki hogy van? 



6. dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


little!

Te pecsételgettél az előző ciklusod elején?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok.

Bocsi hogy eltüntem de éppen nagy festésbe vagyunk. :) Szépen sorba megyünk a szobákon és új színeket kapnak, plusz a baba érkezése előtt muszáj egy fertőtlenítő festés is.

Littlebiscuit megértem a félelmeid én pont most vagyok abban az időszakban amikor az előző babát elvesztettük. De mindig próbálok pozitívan gondolni előre hogy most semmi gond nem lesz és május 2.án egy szép dobogó szívű kis csodát fogunk látni az ultrahangon. Szurkolok neked a mai naphoz :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Tegnap miután hazaértem gyógytornáról bealudtam.
Teszteltem most reggel... negatív lett.
A hőm viszont még mindig 36,7...

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@caroline4: Jo reggelt, teljesen kiment a fejembol, hogy mondtad :( Koszonom h felhivtad a figyelmet a mellekhatasokra. En majd csak a 3. ciklustol kezdem talan hordani, tehat csak juniusitol, akkor tervezzunk ujra babaprojektet. Erdekes dolog ez az asvany tema, nagyon durva spiritualis ereje van az biztos. :)
Scolo: Megy tolem is egy drukk ;)
Littlebiscuit: Szoritok a dokihoz ;)
Krystin: Csuriban az ujjam hogy 2 csikos legyen a teszted ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@scolo:
el se hiszem, de kár. Tuti tuti nincs rajta csík, ha forgatod sem? :(  akkor ne haragudj, hogy ennyire biztattalak, talán nem kellett volna... tüneted semmi? 

Akkor gondolod, csak más szintről indul ebben a ciklusban az hőd? Ennyi lenne? Érdekes.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Nagyon gratula az újdonsült kismamáknak!!
Azt szeretném kérdezni azoktól, akik átestek missed ab.-on, hogy utána mentetek-e hormonvizsgálatra egyébre, utána jártatok-e a lehetséges okoknak? 
És akiknek babája van azóta: a következő terhességnél egyből a pozitív teszt után mentetek vérvételre, hogy kiderülhessen ha esetlegesen hormonpótlásra van szükség? Ugyanis én ezt nagyon sérelmezem utólag, hogy csak a 8. héten küldtek (volna) laborba.. Ha előbb elmegyek, talán lehetett volna segíteni.. Ha egyáltalán ilyesmi állt a háttérben.. De sok a talán, meg ha.. Túl jóhiszemű voltam, hogy ráér a dolog akkor, mivel minden rendben volt.
adele666
 
 


Caroline,
Úgy érted a ciklus elején, hogy a menzesz elmúlásával? hát nekem ugy fejeződik be hogy az utolsó nap vagy 2 már csak ilyen pecsételgetés őszintén nem emlékszem most tisztán de szerintem teljesen normális volt, nem elhúzódó vagy ilyesmi.. de ennek nem hiszem hogy köze lenne a babához de még a peteéréshez sem.. Talán annyi, hogy a méh hogy tudja magát 'tisztitani', kilökni a felesleges levált méhnyálkahártyát.

Ritus,
csak óvatosan a nagy munkákkal, meg az erős festékszagot is kerüld. Emlékszem az AVIVA tornás nő mondta hogy mindenféle vegyszert erős szagú anyagot is kerülni kell! :)

Adele,
A hormonprobléma csak egy kis szelete a lehetságes problémáknak.. Nekem az itteni nőgyógyász fel sem irt semmi hormonos vizsgálatot. Mondjuk az alapján döntötte-el hogy a két vetélésem is nagyon koraiak voltak, inkább kémiai terhességek. Igy amit megcsináltunk:
- genetikai vizygálat = kromoszoma mappa (párommal együtt)
- Vérből egy jó kis lista de csupa alap mint kolestrerin, keratinin, ilyenek plusz a toxo sorozat.
Igazából ennyi. Hormon gondra (ami a vetélésnél szinte mindig sárgatest/progeszteron elégtelenség) nem is gyanakodott, én adattam hozzá magán uton a vérvételhez és a 21. nap mentem direkt, és valóban, teljesen normális, sőt még inkább magasabb mint az átlag.
A sárgatest miatti vetélés inkább 6.7.8. hét körül van és nem kémiai terhesség. Barnázással kezdődik (nekem nem igyvolt hanem egy óra alatt óriási görcsök majd elindult rögtön a vérzés..) - ilyenkor ha rohannak a nőgyógyászhoz ahogy látom vizsgálat nélkül általában azonnal Utro/Duphaston-t adnak hogy megtartsák a terhességet.
Szóval attól függ neked hogy végződött / mikor a dolog, ez alapján lehet gyanakodni a sárgatest elégtelensére.

- Vannak még az immunologiai gondok, hogy ilyen antitestek kilökik a bébit. Pl ilyen a nagyon egyszerű glutén érzékenység is vetélést is okoz.. Ezeket is fel lehet iratni dokival hogy megnézze bár egy eset után nem hiszem hogy szükséges..

- Aztán vannak a véralvadási problémával összefüggő problémák - ilyne pl a Leiden mutáció. Itt nem tudja a szervezet fenntartani a bébit mert nem ugy áramlik a vér nagyon leegszerűsitve. Ezt is szerintem csak már 2-3 vetélés után vizsgálják ki.

- D-VITAMIN! szerintem nem is muszáj kivizsgálni, mivel tél és ősz a hátunk mögött alig ért mindket fény, nem fog megártani.. azonnal 2000 NE-t lehet szedni naponta (én is ezt csináltam).  Habár, vannak olyan súlyos hiányok, akiknél tényleg ez okozza a vetélést olvastam róla cikket és ha ennyire durva  ahiány, akkor ilyen iszonyat magas dúzisú kúrűval szokták pótolni, hetekig valami 10.000 NE ez rémlik...

Ami még lehet hogy a párodnak, amennyiben dohányzik, stresszes munkája van, esetleg előrébb jár a korral, kicsit fregmentált (roncsolt) a kiskatonák ill azok DNS-e. Ezt lehet vizgsálni de nagyon drága meg hosszadalmas. Mi nem tettük de én abszolut erre gyanakodtam. Mert ilyenkor létrejön a megtermékenyités, de a roncsolt DNS miatt már az osztodásnál gondok lesznek és be sem ágyazódik rendesen a bébi. Erre a kezelés nagyon egyszerű vitamin/antioxidáns kúra. Januárban kezdtem szedetni párommal a vitaminokat: egy multivitamin tablettát, kiegészitve 1000 C-vel és 400 E-vel. (az E-t csak februárban tettük hozzá).
Még nem kiabálom el hogy használt dehát talán úgy tűnik... :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@caroline4:


Nincs más csík csak a kontroll, annyi hogy amikor nedvesedett a reakciófelület függőlegesen is húzta a festéket, de ez normális szerintem. Tüneteim vannak (alhasi szurkálás, fokozott étvágy, derékfájás, és a fejemben olyan lüktető fájdalom).

Nem értem/értettem én se a helyzetet ezért is kérdeztem :)
Az én szervezetem mindig is produkál/produkált furcsa dolgokat, már meg sem lepődöm rajta.
Nem csüggedek :) ugyan a második kissé furcsa mensesen vagyok túl. (Az első nagyon rövid volt, ez meg magas hővel.) A hőmre kíváncsi leszek, hogy alakul, de pár nap és itt az ovum is, aztán jöhet ismét a várakozás :)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@scolo: Nekem most nem tiszta a szitud ;( Most csak egy nega teszted van vagy meg is jott? Mert ha csak a nega teszt miatt gondolod h jon a kovi ciklusod, azert erdemes 2 napot varni majd a 14-15.dpo korul tesztelni, hatha ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


Csak annyi, hogy hiába jött meg 6 nappal ezelőtt a hőm még mindig nagyon magas coverline felett van.
A lutearis fázisom kitolódott, görcsmentesen volt meg, és nemhogy lefele, hanem felfele megy a hőm...
Pár hozzászólással előbb van a görbém "összetolva".

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


Caroline, a rozsakvartzos karkotot viszont akkor elkezdtem hordani ;) Nagyon tetszik es tenyleg jo energiai vannak ;) A holkovest pedig majd ha valoban akcio lesz ;) Koszonom a tippet!!!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@scolo: oh latom. Koszonom, csak en is kiestem a forum esemenyeibol sajnos, de szerettem volna kovetni a sorsod <3 Erdekes, amit irsz a lut fazisos hoemelkedesrol. Majd probalok en is utanaolvasni. Szep napot es kitartast!!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:


nem nem úgy értettem, ahogy írtad. Arra gondolok, hogy mielőtt megjött a legutóbbi rendes mensid, (tehát nem a pár napos pecsételős terhes ciklusod végén, hanem előtte lévő rendes ciklusod). 

Mert ugye ez a terhes ciklusod is mensivel kezdődött, mint mindenki ciklusa :) szóval pecsételve jött meg, vagy csak hirtelen megjött? VAgy ha pecsételtél, akkor hány napot?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@latkafr:


nagyon szép a karkötőd, olyan mint az enyém. :)


Olykor jobb oldalon érzek szúrásokat, de enyhén és tényleg csak ritkán. Konkrétan ma másodjára érzem.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@littlebiscuit:
Hát nekem ugye úgy végződött, hogy az uh-n látta a doki,hogy megállt a fejlődésben,nem megfelelő méretek, 0 szìvhang.. 3 napra rá ìrta ki a műtétet, viszont uh másnapjától elkezdődött egy nagyon gyenge vérzés,bár akkorra sokkot kaptam a vizsgálat alatt,hogy ezt nem is csodálom,hogy beindult a folyamat.. A férjem közepesen stresszesnek mondható munkáján kìvül annyi van, hogy gyógyszert szed a vérnyomására, de ezt a homeopátiás dokijával a projekt elején lebeszélte,hogy nem jelent kockázatot. Sperma képe rendben. Dohányzás,egyéb káros szenvedély egyikünknél sincs,nem is volt. 30 alatt vagyunk mindketten. Tudom,hogy ez a hormonos dolog picike része a lehetséges okoknak, csak úgy gondolom,hogy ez jobban orvosolható, mint a többi amit ìrtál. Ha "csak" egy progeszteron elégtelenség áll a háttérben, könnyebb segìteni ha tudjuk. Vitaminokat azóta nyomja ő is. A d vitamint akkor még felveszem a listámra, be is ruházok ma még. Köszi a tippet! :) A doki még a premens tabit ajánlotta szedni.
adele666
 
 


ah Caroline, mostmár értem..
Akkor is emlékszem azt hittem baba van mert késett 2 napot, és alig volt pecsételés.. Sokkal kevesebb mint korábban... Akkor már kenegettem pici Progeszteront vagy az miatt vagy az Aviva ilyen gyorsan hatott ... de lehet a vitaminok is tettek valamit.. (D C E ..)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?