Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! Együtt voltunk, ès nem muszájból. :-D ez jó. A reggeli tesztem megint erôske, de nem pozitív. Remèlem a dui az lesz, mert különben elfogy az ovutesztem. Mèg 3 van. De így h reggel ès du is csinálom pár napja, hamar fogy.

15. Cn

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Jó reggelt !
Ritus gratulálok :) krystin nekem a múlt hónap volt ilyen, azt hittem megpusztulok, pedig nem jellemző, úgyhogy mielőbbi gyógyulást! A kiwi jó! :D
Képzeljétek este lefekvés előtt egy fél perces brutál erős nyilalást éreztem a bal petefészkem környékén. Elkezdtem kombinálni,hogy huu ez lehet éppen az ,amire gondolok :D egyébként ma a férjem nincs itthon, tegnap sem voltunk együtt, holnap vagyok elvileg a legtermékenyebb naptár szerint, de nem akarom számolgatni, mert az ilyen muszáj dolgok felidegesítenek, ha nem jönnek össze. Hétfőn viszont esélyes,hogy törtènhetett valami..
A gólyát meg mondtam a férjemnek, erre ő természetességgel rám néz: hát én láttam múlt héten! Na mondom, jókor szólsz :D
Szèp napot csajok! Jó huncutkodást! Meg munkát..
bsophiana
 
 




arra gondoltam, hogy holnap lesz ovum, ma délután pozinak kell lennie a tesztemnek. Jaaj, izgi.

Előző haviak:

márc.


febr:


jan.:



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 

 
 

Köszönöm lányok :)


@caroline4:


Csak sikerült jól időzíteni. :)

Ki hogy van akik közel vannak a nem várthoz van valami tünetettek? :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Sziasztok csajok :)
Bocs hogy egy idöre el tüntem.
Sikerült azóta valakinek pozitivat tesztelnie?
Èn most megint kètségek között vagyok. Tapasztalt valaki olyat hogy terhessèg alatt sötètebb lett a vizelet szine? nekem elsö babánál igy volt. most 2 napja hogy kèsik ès 2 napja sötèt szinü a pisi. A tesz egyenlöre negativ(vaterás) de ilyet azóta nem tapasztaltam. ès nem csak reggel hanem egèsz nap ès többször is kell mint egyèbkènt.
Probálom majd vissza olvasni amiröl le maradtam.
hazsuba
 
 


Akinek van vonalzója hogy hogy netek a hozzá szólás alatt teljse hosszban van ott a vonalzója hogy lehet azt megoldani?

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@hazsuba:


nem szedsz vitamint? Nekem a gravidától sötétebb volt. Most nem szedem, de ettől lehet.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@hazsuba:
Nekem volt.En meg kerdeztem itt a lanyokat,hogy valakinek volt-e az tunet ,hogy sotet sarga lett a pisi.
Azota is sotetebb.

mimkosz
Budapest
 
 


Nem szedek semmilyen vitamint.
Most volt 2 Colomimphen honapom de attol sem volt sötètebb a pisi.
Ez.a colytissel megegyezö lehet csak kint más neve van.
Csak azota amiota kèsik 2.napja eddig olyan átlátszó halvány volt.
hazsuba
 
 


Sziasztok lányok!!

Ritus,
Micsoda boldogság! Nagyon örülök! És micsoda is pofás embriócska nagyon szuper :)
Én is ilyentájt fogok menni orvoshoz jövő héten (hivatalosan 7+3 de minusz 3 nap) annyira remélem hogy ugyanilyen élményekkel térek vissza :)

Caroline,
Akkor be vagytok biztositva ha mégis előbb lenne az ovuláció mint holnap. Talán most éjjel... És akkor szuper is hogy volt együttlét mert a hétfői már lehet picit messzi (habár irtad jó termékeny nyákod volt/van ez tuti segit..).
Szurkolok!!!

Krystin jobbulást!!!

Hazsuba, én most vagyok 6 hetes, reggel talán sötétebb egy picit de annyira nem nagy a külömbség. A nap folyamán sokat iszok igy világosodik. Nem tudom lehet-e köze a babához nálad. Szoritok hogy pozitivvá váljon az a teszt...

Latkafr, mi ujság?? izgolok érted is!! Ja és Kolibri! Ti vagytok ciklus végén!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Biztos ilyen élménybe lesz részed neked is. :) Főleg amikor a doki meg is mutatja hogyan dobog a kicsi szíve az leírhatatlan. :)

Mondjuk most megnéztem az előző babám 7 hetes uh képét és ott nem ilyen kivehető a baba mint a mostani. Remélem mostmár ez tényleg jó jel. :) Jaj de olyan mesze lesz a május 2 vagy május 5 a köv uh-ig. :( Amúgy nem tudjátok hogy melyik héttől van már rendes uh nem hüvelyi?

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Ritus:
Gyönyörű a babócád! Szerintem már minden rendben lesz! És, hogy hallhattad a pici szívét! :D Gratulálok!

Latkafr
Mi újság veled?

Nekem a ma reggeli hőm felment 2 tizedet, egy kicsit kezdek reménykedni! :) A mellérzékenység erősödött, úgyhogy meglátjuk. Ha nem jönne meg, szombaton vagy vasárnap tesztelek, mert csak 25-ös érzékenységű van itthon.

13. dpo

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 05600_.png
kolibri25
 
 


Jó reggelt Lányok,

Hazsuba: drukkolunk Neked, miért kaptad a chlomit?
Caroline : tök jó, mindent megtettetek szerintem, most már csak ügyesen kell úszniuk és kész :)

Latka, kolibri, scolo?? Hogy vagytok?
És gorzi?

Little, Te is kevesebbet agyalsz ugye? :) :) olyan jó, hogy ennyi kismami van már itt. Ritus, május Meg mindjárt itt van!

Lányok, aki vezet görbét : most látom, hogy nekem többször is pöttyözött vonal az ovut jelző kereszt, nem mindig egybefüggő. Ez azt jelenti, hogy nem mindig biztos, hogy volt ovu rendesen? Vagy mire utal?
bikbok
 
 


Ritus,
Hát remélem :)

A 12. heti vagy a környéki már tuti hogy az de neked akkor még egy pár hét lesz a 12-ig.. szóval nem tudom..
Hátha járnak itt régi már babás fórumosok aztán leirják nekik hogy volt :)

Képzeld, rájöttem miért nem érzem annyira a mellfeszülést. Nemrég beszereztem pár uj melltartót (4-et :D) a H&M-ből azok a most divatos, se szivacs se merevitős, csupacsipke darabok. ezek szépen rásimulnak a mellre mint egy top - ellenben azokkal a szivacsos merev fazonokkal. És olyan lazán de biztosan tartanak. Szinte mindig ezeket hordom mostanában de tegnap egy régit vettem fel szivacsosat. Na délutánra már olyan érzékenyek voltak hogy jajjjj. Szóval azt hiszem a kis h&m-es csipkecsodák kimélnek meg a feszüléstől :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Bikbok köszönöm kérdésed, igyekszem igen :) Csak nem könnyű mindazzal a hátem mögött... de mégis próbálok nyugodt lenni és bizni. Az hogy ennyire tünetmentes vagyok néha elbizonytalanit de aztán felidézem azt a sok kommentet amiket mindenféle fórumokban találtam hogy rengeteg kismama alig tapasztalt az egészből valamit, szóval igyekszem nyugodt maradni :)

A pöttyözött vonal talán az hogy nem biztos az adat mert annyir más időben mérted a hőt talán?


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Kolibri, ez szuper!!!!! nagyon drukkolok!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Előfordulhat hogy azért nem fáj. Én is ha tehetem sportmelltartót hordok, de tegnap rendes melltartót vettem fel mert olyan felsőt húztam amihez nem passzol a sportmelltartó és azt hittem estére leszakadnak a melleim a helyükről. :) Május 18.-án töltöm elvileg a 12 hetet csak azért kell mennem május 2.-án vagy május 5.én attól függ melyikre kapok időpontot, mert kell genetikai tanácsadásra mennem és mondta a dokim hogy akkor ő előbb akar látni ad majd beutalót meg telefonszámot. Izgulok azért hogy mi lesz de az biztos hogy minden rendben lesz. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Bikbok: Azèrt mert 2 honapja teljesen ki maradt a menszeszem. mesèltem a.dokinak hogy kistesot szeretnènk ès ezt irta fel hogy majd segiteni fog.
Külföldön èlünk. sajnos sehol nem találtam magyar leirást rola.hogy mi is ez igazábol. A dokk azt mondta hogy pete èrèst.segitö gyogyszer.
hazsuba
 
 


@hazsuba:


egy barátnőm ennek a magyar megfelelőjét kapta és nagyon hamar babás lett, remélem Neked is segít! Merre éltek?
bikbok
 
 


latkafr! 

Hogy alakul a hőd?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Bikbok, köszönöm kérdésedet megvagyok.
Tegnap lement a hőm 36,9-re és ma is azt mértem, valamint ilyenkor már szokott jelentkezni a krémes nyák, hogy hamarosan meg fog jönni, de még nem láttam.
Ha nem egybefüggő akkor az a fertility-n azt jelenti, hogy nem biztos, vagyis csak talán ott lehet. Legalábbis ezt olvastam az útmutatóban.

Kicsit kíváncsivá tett, ez a 7.dpo  körüli ösztrogén-progeszteron "háború"... figyelte ezt valaki, van tapasztalat vélemény akármi valakinek?
(Kijött megint belőlem a módszerező kutató. )

Ritus, szépek vagytok!

Carolin, eddig a most fellépő nehezítések ellenére is minden mellettetek van.

Kolibri, hajrá, hajrá.

Hazsuba, szerintem lehet attól, de ha van rá lehetőséged akkor szerintem egy általános labor vizsgálatot kellene csinálni.
Illetve nem ettél vagy ittál valami olyat amit eddig nem? Csak mert okozhatnak ezek is érdekes dolgot, nekem pl a szilvás teától zöld a vizeletem, volt is nagy hajcihő mikor először tapasztaltam (vesebeteg vagyok, és így a zöld pisi katasztrófát jelenthet).

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


Scolo,

36,9 még jóó magas szerintem minden remény megvan :)

Én tapasztaltam a 7 dpo felé a luteális fázis közepi  ösztogénes napot, 2 görbét csináltam mindkettőn látszik (picit leesik a hő). És olyankor sűrű hófehér a hüvelyváladék..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@ritus922:
Nekem a 12.heti mar hasi volt,pedig volt pocakom elotte is.A baratnom vekony,neki eloszor hasi volt,de mivel hatrahajlo a mehe es hatul tapadt a lepeny ezert nem latta rendesen a doki a babat,plussz meg el is bujt,igy megnezte mindkettovel.Utana mar csal hasi van.

mimkosz
Budapest
 
 


Rítus: 12 heti már hasi! Csak akkor csinálnak hüvelyit, ha nem látják rendesen a babót valami miatt, de ez ritka!

Littlebiscuit: s melltartó nagyon sokat számít! Én megfigyeltem hogy 3 naponta nagyon érzékeny, s keményedik is, úgy mikor szoptatásnál tele van!
Hogy nincsenek tünetek, csak örülj neki! Nem kötelező kelléke a terhességnek! Én simán ellennék vuk látogatások nélkül!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Scolo: Nemrèg voltam labor vizsgálaton vèr ès vizelet vizsgálaton. Nem találtak semmit. minden rendben találtak.
Amiota probàlkozunk egy csomo tesztet csináltam. ès vègig halvány szinü volt. Amikor Hannát vàrtam akkor volt ilyen egèsz szülèsig. Ugyhogy amikor megláttam a tesztelèseknèl hogy világos tudtam hogy negativ lesz. most ezèrt bizom benne. Meg vannak egyèbb tünetek is.

Bikbok: Sok jot halloytam rola èn is. Remèlem nekem is hamarosan össze jön ha most nem sikerült
Salzburgtol 70 km-re vagyunk.
hazsuba
 
 


Sziasztok Lanyok, ne hatagudjatok h nem tudtam írni, de rohangas van, ugyintezes a kobon ;( Tegnap kint voltam a tesomeknal, mivel a felesege 6 hetes terhes, plusz ott az egetni valoan cuki, de zsivany 16 honapos unokaocsem igy segitettem picit. Bevasaroltam, foztem, mosogattam es felkapaltam ( en, akinek a kezeben soha nem volt semmilyen hasonlo eszkoz ;) ) a keritesuk elotti 4 meter hosszu es kb 1 meter szeles reszt, mert a szomszedjuk allandoan elejuk all, ugy h megkertek mar millioszor h ne, plusz arra nyilik a gyerekszoba ablak is. Mindegy most elkeritettuk, es ultettunk viragokat ;) Jo volt, de iszonyatosan elfaradtam, es volt egy pillanat, kb a felenel, hogy megfajdult valami az alhasamnal :( Akkor jutott eszembe, h nem kellene megeroltetni magam, de ez sajnos igy alakult ;(
A hom mara 37,0 ami elvileg jo, de korabban keltem es arra ebredtem meg h nyitva a szam ;) ;) ;) akkor 36,8 at mertem, de nem ficeregtem es egybol vissza is aludtam es utana mertem 37,0 mertem 6:15 kor mikor keltunk. Oh es megigertem a ferjemnek h majd csak 17-en tesztelek, de kikommandoztam tesztelni es ilyet meg nem pipaltam olyan homezo volt h meg kontroll csik se volt. Tehat az egiek sem akartak h teszteljek meg ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


Ne izgulj,látod Littlebiscuit is túrázott meg minden és megmaradt a pici :)
Sikerült kifognod egy hibás tesztet,nekem csak olyan volt hogy elég halvány volt a kontrollcsík is,de amúgy negatív volt,akkor még reménykedtem hogy csak rossz a teszt,de kiderült hogy tényleg negatív.

Én 37,8at mértem reggel úgyhogy ez megint nem mérvadó...Már 3 napja nem tudok hőt mérni elég bosszantó.
A férjem jól van szerencsére,de este elég szarul voltam,úgyhogy kihagytuk az összebujást :(

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin:
37,8 ? Atyaeg ;( Kitartast! Aztan tudom nehez, de probalj nem idegeskedni. <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr, csak nyugi!! A teszt biztos jobb is. Talán ott a baba de még ilyen alig látható valami vonallal mutatná ki, ami miatt jönne utána a következő izgalom, hogy na vajon igen vagy nem. Persze most is az van, de nekem pl ez a fajta várakozás a tudatlan jobb mint az a igen ugy tünt van ott valami de biztos. És nagyobb utána a csalódás ha nem. Épp ezért nyugalom, és várj.. vagy esetleg ha 10-es tesztet találsz talán azzal holnap.. Ugye 13 dpo-n vagy jól rémlik?

Krystin, te jó ég, jobbulást!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@latkafr:


wow akkor még otthon vagytok Magyarországon? Szerintem nem csináltál bajt a kerti munkával, azt írtad amúgy is aktív vagy, még jót is tesz a méhednek a mozgás, a vérkeringése ilyenkor úgyis fontos. A hő meg a helyén, minden oké így :)
bikbok
 
 


Sajna negatív az ovutesztem. Nem tudom akkor mikor akar már pozi lenni. Kezdek aggódni.
Már csak 2 tesztem maradt.

15. Cn

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@bikbok: Igen, itthon vagyunk ;) Ugy nez ki h a het vegeig biztosan itt leszunk, aztan megint visszautazunk egy herte fr be, majd majus elejen megint vissza ide egy hetre. Eleg kaosz, de azert bevallom elvezem az utazast ;) A testmozgassal magaval nincs bajom, azzal viszont igen hogy a hatam ezen mozgasoknal/ munkaknal gorben van, ami iszonyat fura es uj, plane a balett miatt. Iszonyat sokat hajlongtam es ebben az anatomiailag is helytelen kenyszertartasban erot kifejteni az en edzett izmaimat is igen csak probara tette ;) Plusz nem emlekszem h uszas kozben vagy baletton feltorte volna a kapa vagy az aso a kezem ;) De valoban jo erzes latni az eredmenyet a munkanak szoval osszessegeben jolesett a mai munka is ;)
Molyocska, boldogsagos szulinapot utolag is!!! Ne haragudj, de elkerulte a figyelmemet ;)
Caroline, ne aggodj, majd pozi lesz, bar tudom h imadsz tesztelni, de pont te is szoktad vizsgalni a cervix valadekod, szoval szerintem ne aggodj ha elfogy, hasznald az osi biztos nyakvizsgalatot ;) Szoritok
12 dpo

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:
Koszonom a biztato/ nyugtato szavakat <3 Remeljuk minden okes lesz ;) Te/ti hogy vagytok?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr wow micsoda mozgalmas èlet. Igy a jo ha jön a bèbi most nem lesz idöd aggodni semmin :-)
Nekem èpp most volt egy erös hüvelynyilallás uh de megijedtem. De azt hiszem olvastam már erröl hogy az ilyesmi normális.. szoval remèljük.. :-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok
Gondoltam meg ìrom a jò hìrt
Most teszteltem egy halvàny poxitìvat
Olyan Boldog vagyok.
Valahogy èreztem hogy most sikerült :)
Remèlem hamarosan erösebb lesz a csikocska
hazsuba
 
 


@hazsuba:


Örülök a jó hírednek! :D Csak erősödjön! :)

Úgy tűnik a magas hő se minden, ugyanis ma délben barnáztam picit ( inkább világos rózsaszín), úgyhogy holnap reggel szerintem meg fog jönni...
Csak ez a mell érzékenység múljon már el, mert egyre jobban fáj :S

13.dpo
kolibri25
 
 


@latkafr:
Vizsgálom a cervix nyákot, három napja van tojcsis.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@hazsuba:
Gratulálok! Vajon mikor èrkezik?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Úgy tudom van olyan is, hogy valakinek 5 napig tojcsis :) úgyhogy mostanában kell lennie...

kolibri25
 
 


@kolibri25:


még azért ne add fel, hátha abba marad!

Hazsuba naaaaaagyon nagy gratula!! :) tényleg csodabogyó ez!

Gorzi, merre vagy, minden oké?

Latka, ez tényleg jó utazós Időszak akkor, de ha élvezed akkor szuper. Ahogy little is írta, legalább gondolat terelőnek jó :) repkedtek vagy mindig levezetitek a távot?
bikbok
 
 


@caroline4:


nagyon jó nyákod van akkor tényleg, nekem max 2-3 nap általában. A szervezeted akkor nagyon babaváróban van.
bikbok
 
 


Köszi csajok :)
Ha jòl szàmolom akkor december közepèn vàrhatò a baba :)
Remèlem hamarosan egyre több pozitiv tesztnek örülhetünk.
hazsuba
 
 


Hazsuba, nagy nagy gratulaaaa ;)
Bibok, altalaban repulunk, de iszonyat sokat kirandulunk fr ben kocsival, es alig 4 honapos kocsinkba belepakoltunk 15k km-t mar most ;) Igy celszeru volt most kocsival jonni a szerviz miatt ;)
Caroline, szuper a tojcsis nyak ;) Szoritok nagyon ;) <3
Kolibri, lehet h beagyazodasi valadek volt? Vagy ahhoz mar nagyon keso? Erzed is hogy lehet h megjon?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@hazsuba:


Gratulálok


@kolibri25:


Ne add fel, gondolj Little-re .


@caroline4:


Szerintem holnap meglesz az...

Figyelem elterelés nekem is kell... nem egyszerű most. Ma kínomban nővényeket fotóztam...



Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@scolo:


az is tökjó, én ebben nagyon rossz vagyok sajnos, semmivel sem szokott sikerülni a terelés :)
Kibírod a tesztelést 17-ig? Ha jól emlékszem azt írtad.
bikbok
 
 


@scolo:


vagy azt latka írta? Bocsi, fej-fej mellett haladtok nagyon :)
bikbok
 
 


@bikbok:


Az Latkafr .
Az én napjaim holnap és péntek... ha úgy alakul akkor csak jövőhét második felébe tesztelek, addig megpróbálok erős lenni, és kibírni.


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@scolo: Ugyesen! ;) Mi 18-en tesztelunk, Ma nekem megint 36,9 a hom, de a ferjem keresett hasonlo terhesgorbeket es megnyugodtam. :)
13dpo

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?