Új privát üzeneted érkezett!

@caroline4: Valamiert az el bennem (akar a fertilitis gorbeket nezve vagy a korabbi ket ciklusomat nezve) hogy ilyenkor azert mar magasabban kellene lennie, ne legyen igazam ;) Koszonom h irtal nekem es foglalkozol te is erdemben a kis lelki gubancaimmal ;) Tenyleg be lehet csavarodni ;) Lehet azt fogjuk csinalni, h merni merem, de nem en csekkolom a hot es nem is en iktatom a progiba ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:
Sztem ez tokeletes ho,en random kezdtem el merni a hom a szerintem masodik szakaszban es 36,9-37,2 kozott ingadozott vegig,bar inkabb volt 36,9.Sot,olyan is volt amikor 36,8 volt.

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:
:) Koszonom a megnyugtatast! <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

 
 

@latkafr: most érezlek előszöt olyan igazán nagyon izgatottnak :) minden rendben lesz, amiket írsz, minden jót jelent eddig! nemsokára kiderül, addig pihenj amennyit tudsz, lazíts.

bikbok
 
 


Sziasztok!

Most jövök a dokitól torokgyulladás
Akart írni antibiotikumot,de mondtam mi a helyzet, ezért nem írt,
hanem ilyen homeopátiás cseppeket kaptam.
Persze hőt reggel nem tudtam mérni,mert be volt dugulva az orrom amúgy se kaptam levegőt,
meg nem tudom mennyire lett volna valós a jelenlegi állapotomban.
Este se volt semmi mert mindketten szarul voltunk a férjemmel.

17.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@caroline4: akkor végül ez egy nagyon sikeres hónap lehet, örülök neki! jó, hogy összebújtatok most, meg majd ha lehet még. Amúgy meg nagyon szuper, hogy ilyen jó volt a nyák. Meddig szeded/szedted végül az E vitamint?

bikbok
 
 


@ritus922: Nagy gratula Nektek és tényleg szépséges a név :)

Ez a névválasztás amúgy olyan nehéz ügy. Korábban beszéltük, hogy legyen-e nemzetközi stb, és akkor még ott van a vezetéknév, ami néha eléggé köt, meg sok ismerősömnél a családi hagyomány is játszik, hogy pl nagymama vagy nagypapa nevét is meg kell kapja a baba stb..
Meg ha esetleg valakinek két vezeték neve van a férje miatt, akkor ha lányuk lesz, melyik nevet kapja, a kettőst vagy csak az apáét, mert ha ugye majd ő férjhez akar menni akkor neki is nehezebb dolga lesz ha nevet kell választania :) meg hát tényleg egy életen át viseli :)
De eddig csak nagyon szépeket írtatok.

bikbok
 
 


@krystin: jobbulást nektek :( szerintem teázz amennyit csak tudsz és figyelj a férjedre, hogy ne legyen lázas, ha az lesz azonnal hűtsd. Nekik rosszabbat tesz ha felmelegszik a testük.

bikbok
 
 


@bikbok:


az e-vitamint már harmadik ciklus óta szedem a ciklus első feléig. Eddig nem csinált ilyen jó nyákot. De szerintem azért nem, mert a gyógynövények nem voltak jó hatással a ciklusomra most. Vagy még csak mostanra fejtették ki hatásukat. 

Az biztos, hogy gyógynövény nélkül az e-vitamin csodálatos nyákot csinál. Olyan jó volt, hogy semmi síkosító nem kellett, mert iszonyat sok volt :) És már zuhanyzáskor észrevettem. Az is fura, hogy délelőtt kevés krémesem volt, délután sok krémesem, este pedig már ilyen bazi sok tojcsis. Gyors változások vannak. Ezért is gondolom, hogy a pozi ovuteszt is beköszönt ma délután. 
Múlt ciklusban 15. ciklusnapon reggel még negatív volt az ovuteszt, este pedig full pozitív. Egy nap alatt is sok változáson megy keresztül a szervezetünk.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Bikbok: Köszi!
Szerencsére a láz eddig elkerült csak pocsékul vagyok.
Remelém hatni fog ez a homeopátiás cucc.

Névválasztásban a férjem szertné ha az ő nevét kapná a fiunk,emgem nem zavar mert nekem tetszik a neve.
Viszont én nem szeretnèm ha a lányunk az enyémet kapná,de szerencsére már lánynevet is találtunk ami.mindkettőnknek nagyon tetszik.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@bikbok:
Nem nekem lesz kisfiam hanem Kiscsillagnak csak neki gratuláltam. :) én ma megyek fél 5re dokihoz már alig várom. :) érdekes is lenne ha 6-7 hetesen már megmondaná a nemét :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@caroline4: igen, tényleg elképesztő, hogy mi minden zajik odabent. És ha az ember elkezdi megfigyelni, akkor derül ki igazán! Kíváncsi leszek nekem hogyan alakul most az ovu.

bikbok
 
 


@ritus922: bocsik, rossz nevet írtam előre :D
Neked nagy nagy drukkban vagyok és várjuk majd a híreket!! végre kedd :)

bikbok
 
 


@bikbok:


Bizony végre kedd csak legyen már  fél 5. :) De nem baj most végre tudtam sokáig aludni mert eddig minden nap kidobott az ágy 7 órakor. De lehet hogy az is közre játszott most hogy nagyon rosszul aludtam mert vagy a hasamat nyomtam amitől hányingerem lett vagy a melleimet amik meg nagyon fájnak. :) Délután meg hajmosást terveztem meg egy kis szépítkezést hogy teljen az idő és ne váljak slampos kismamává. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922:


Gondolok rátok délután! ;)

Caroline: örülök, hogy így hatott az e-vitamin! :D

Én lehet, hogy benyeltem valami vírust,mert egy napja hasmenésem van,a pocim is fájdogál, nem kívánok nagyon semmit... :S
Éjjel is elég rosszul aludtam, úgyhogy a hőm nem hiszem, hogy mérvadó (1 tizeddel kevesebb, mint tegnap).

Remélem délutánra jobban leszek! :)

12. dpo

kolibri25
 
 


KryStin: Ha tudsz vegyel egy gyombert, pucold meg, reszelj le belole egy kb ket ek nyit onts ra vizet es forrald fel. Miutan levetted alobogo vizbe karikazz bele foghagymat kb ket gereszdet es hagyd kihulni. Ha kesz szurd at es lehet is inni egy pici mezzel :) Van mikor rakok bele vorosafonyat is :) En nagyon gyogyszerellenes vagyok es ez nekem bevalt :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@bikbok:
:) igen mert en is elkedztem megbaratkozni a decemberi babo gondolazaval :) Plusz most tenyleg jol jottek ki a dolgok es meg golyat is lattunk :) Szoval jol erzed ez most kicsit mas :) Ozgatottak vagyunk, de allitom h ha a parom nem lenne ennyire rakattanva a baba temara es nek kerdezne minden reggel h mennyitertem meg mit erzek meg hasonlok en is nyugodtabb es racionalisabb lennek ;) De ilyen a szerelem :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@kolibri25:
javulast kivanok! Pihenj akkor ha tudsz picit <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok csajok!

Micsoda betegség hulám :( jobbulást Krystin és
Molyocska - jobban van a nyakad?

Latkafr, izgulok érted!! A hőd teljesen jó. Ne agyalj rajta!! Akkor lenne gáz ha leesett volna fél fokot. Dehát nem igy van szóval csak pozitivan!!!

Ritus,
Alig várom hogy gyere az orvostól és beszámolj..
Én még csak jövő héten gondoltam menni azt hiszem csütörtökön..

Tudom lányok hogy alapból örülni kellene a tünetmentességnek, de a múltam miatt azért aggódom egy kicsit néha - dehát ez biztos normális. Tegnap este pánikoltam páromnak is hogy már szinte egyáltalán nem fáj a mellem se (mondjuk, épphogy fajdogált eddig is).
De vajon mi lehet? Alacsony hcg hormon? Vagy az előzőek miatt (mivel ez gyakorlatilag a 3. fél éven belül) már megszokta a szervezetem a hcg-t? :D
Nézegettem ilyen tesztsorokat ezen az oldalon azt hiszem tőlük származik a tesztem.
a 11. oldalon irja a felülről negyedik, hogy a 20 dpos tesztjénél  (ami halványabb mint az enyém) a beta HCG szintje 3400 volt tehát merem remélni hogy az enyém is volt annyi ami pedig az 5. héten (fogantatás után 3 héttel) éppen átlagos (normál: 18- 7340).



http://www.early-pregnancy-tests.com/po ... est11.html

Nézegessetek szép pozitiv tesztsorokat hamarosan mindneki megkapja a magáét biztos vagyok benne! :)


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Köszönöm a kérdését, sajnos nem igazán van jobban, nagyon fáj még mindig, és nem szedhetek erős gyulladáscsökkentőt. Csak fekszem az ágyban és pihenek, néha átmozgatom. Ha minden igaz és szerencsés hónapom van, ma kellene elkezdődnie a beágyazódásnak. Születésnapom van, nem is tudom mit fogunk tudni csinálni így a párommal.

Hétvégén voltunk a plébánián bejegyeztetni az egyházi esküvőt. Nem a helyi plébános, hanem egy barátunk lesz az eskető pap. Nagyon rossz élmény volt, a pap szerintem zokon vette, hogy nem őt kértük fel és nagyon kioktató és lekezelő volt. Anyukám is átjött velünk, őt meg el akarta küldeni, hogy mit keres ott, semmi keresnivalója az ügyintézésnél. Elszomorodtam miatta. Ráadásul a szertartást is fél órával előbbre tudta csak beírni, mert úgy jó a kántornak. Úgyhogy most mindenkit hívhatunk fel, hogy fél órával előbb lesz.

Bocsánat ez úgy kicsúszott :) Mind a kettőnk élete része a vallás, még ha nem is járunk minden vasárnap templomba. Hátrányos megkülönböztetés eddig még nem ért. Azért is megszólt minket, mert azonos lakcímet diktáltunk be. Hihetetlen volt.


@krystin: Jobbulást neked is, pihenj sokat! Együttérzek veled!



Remélem sok pizitív teszt lesz, és nyílik a decemberi babák topic! Én is kezdek megbarátkozni a decemberi baba gondolatával. Az utolsó menstruációm alapján december 23-ra lennék kirva. :)

7. dpo



Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Molyocska ma van a szülinapod??
isten éltessen!!

Nekem is közeleg, két hét mulva lesz.
Pont ez a dilemmám. Egy barátnőm már rágta a fülem a minap, hogy mi lesz, lesz buli ? De őszintén semmi kedvem hozzá.

Decemberi baba hát igen én is még keresem az előnyöket :D
Talán az lehet az egyik, hogy ugyis az első egy két hónap ilyen 'bezártabb' az idő is pont olyan. Majd ahogy kezdünk növögetni, napirendet kialakitani itt is a tavasz a nagy séták ideje.. Plusz, lesz időnk összeszedni magunkat visszanyerni régi formánk nyárra :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Igen, ma lettem 27. :)

Ez tényleg előny! Meg amúgy is az ünnepi készülődés olyan szép, még szebbé teszi a babavárás. Alapjába nem szeretem a januárt-februárt, de egy kicsi élet szebbé tenni az biztos. És nem utolsó sorban, lenne idő visszaformálódni nyárra, és már a kicsi és élvezné a vizet. :)



Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@molyocska: Nagyon boldog születésnapot!
Ne bánkódj az ügyintézés módján, biztosan tényleg sértődött volt, sajnos néha hiányzik a rugalmasság. A lényeg, hogy a nagy napon minden rendben lesz és a barátotok biztosan gyönyörűvé varázsolja majd. Ezek a kis bosszúságok sajnos hozzátartoznak a szervezéshez, tapasztalat, :) mindig van akad valami, de megoldódik és szép esküvő lesz!

bikbok
 
 


@bikbok: Köszönöm szépen és a bíztató szavakat is! Próbálok arra gondolni, hogy lehetetlenség nem belefutni egy két ilyenbe. Most már eléggé sínen vannak a dolgok, folyamatban van a kellékek megrendelése (homokszertartás, keringőgyertyák, buborékfújók, köszönőajándékok). Az is eszembe jutott, hogy nem e a srtessz okozta ezt a nyaki fájdalmat. 


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Boldog szülinapot Molyocska! ;)
A betegeknek jobbulást :(
A menyasszonyoknak kitartást, tavaly ilyenkor nagy lázban égtem én is.
Én ma sem láttam gólyát, pedig autóban ülve nagyon figyeltem. Lementünk vidékre a megvett házunkban lemértük a dolgokat és reggel érkezett az e-mail, hogy sikeresen bírálták el a hitelt, úgyhogy a nyarat ott kezdjük :) olyan boldog vagyok, mondtam is a férjemnek,hogy már csak a baba hiányzik , remélem a költözésnél már nem emelhetek :P
Kicsit ugyan félek,mert vidéken kell munkát keresnem és nem túl jók a kilátások, de ha jön a baba már nem is izgatom magam.
Na megyek, keresem a gólyákat tovább..
bsophiana
 
 


@molyocska:


Boldog születésnapot!


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Lányok! 
Kérdeztem már fentebb, hogy nem tudjátok kinek kell jeleznem, ha egy hozzászólásomból egy képet szeretnék töröltetni? Nem találom a moderátor címét.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: Én azt tanácsolom, hogy jelentsd azt a bizonyos hozzászólásod, és az egyéb kategóriánál írj további megjegyzést, hogy távolítsák el a fényképet vagy az egész hozzászólást. Jobb ötletem nincsen. :)

Próbáltam utánanézni, de nem találtam mást.


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@caroline4: és nagyon szépen köszönöm :)


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


én is visszanéztem Caroline hogy van e lehetőség feltett képet leszedni de nem találok opciót rá. Valóban ez lehet egy út, amit Molyocska is ir, hogy jelented (jobb szélső ikon) és valami admin leszedi..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@molyocska:
Boldog születésnapot :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@molyocska:


Boldog születésnapot :)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


Délután kiültem a kertbe a napra egy kicsit olvasgatni, hihetetlenül jó volt, tisztára feltöltődtem.

Aki nincs jól az gyógyulgasson, és pihenjen sokat.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


Köszi lányok. Már jelentettem a hozzászólást jó pár napja, de nem törtènt változás.

A fèrjem ugyan haza tudott jönni, de az ovutesztem mèg nem pozi. Kivi vagyok holnap hogy alakul a hőm. Nem tudom h legyünk-e ma együtt. Vagy csak holnap? Holnap lesz pozi tuti. Es a fèrjem szerint 90% hogy hazajön holnap is.

Szerintetek?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
En voksolok arra,hogy igen.Es akkor akar holnap is.Hatha valami miatt nem tud hazajonni holnap.Jobb bebiztositani magad :lol:
En ezt tennem.Es hogy nem olyan eletkepesek ha surun van akcio?Mi ket nap voltunk egymas utan egyutt,es valamelyikbol van a babó :oops: Szoval en ezt is cafolom ;-)

mimkosz
Budapest
 
 


@caroline4:


Szerintem, ha még nem pozi,akkor holnap regel legyetekinkább együtt, mint ma este.

Mosolyka:
Isten éltessen sokáig! :D pozi teszt kísérje napjaid! ;)

Ma etsére sokkal jobban lettem,jól be is vacsiztam :)

Littleb:
Ebben a hónapban aviváztál?

12.dpo
kolibri25
 
 


Caroline ha kellökèpp biztos vagy benne hogy nem holnap lesz mèg, kihagyhatjátok a mait. Igy holnapra ütösebb sereg lesz ott. De ha vèletlen mègis meglenne mondjuk most hajnalban akkor meg ott vannak kèszenlètben a tegnapiak :-)

Ritus mi a helyzet mi volt az orvosnal? Nagyon gondoltam rátok!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Kolibri a hónap elsö felèben igen de a lutealis fazisban ovu után már nem talán egyetlen egyszer.. igaz azt mondja nyugodtan lehet akkor is ha babát szeretnènk nem àrt semminek èn mègis kicsit vonakodom, amikor èpp a kis embrio beagyazodik hagyjuk szèpen bèkèn.. :-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Én is így vagok vele, hogy a 7. dpo után már nem "merem"... :D
kolibri25
 
 


Reggel nem szoktunk... :-)

De most azèrt sem jó a reggel mert már fèl 1-kor indul a fèrjem vissza. Szerintem nem hagyjuk ki a mai estèt, de mèg a focimeccs vègèig kigondolom. :-D

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@littlebiscuit:


Köszi hogy gondoltál rám. :) Minden redben van nő mint a gomba a kis ebihal. :) 6+6 napos vagyok ma, holnap leszek 7 hetes. :) Hallottam dobogni a kis szívét olyan jó érzés volt. :)

Itt a sztárfotó róla. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Jaj és elfelejtettem hogy elvileg november 30 a szülés várható ideje de ez még lehet hogy alakulni fog. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922:
Nagy gratula! Oh de szèp kis fotó! De cuki picike. Ès a kis szívhangja... Sok boldogságot szèp babavárást, jó egèszsèget, könnyű szülèst!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Köszönöm szépen :) Remélem lassan te is ilyen fotót fogsz feltenni. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922:
Köszi, remèlem èn is.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Ritus gratulálok!

Molyocska:Boldog Születésnapot!

Hát én ma mèg rosszabbul voltam mint tegnap :-(
Bár csak hőemelkedésem volt,szedem a vitaminokat meg a C vitaminból emelt adagot félek,hogy emiatt nem fog összejönni a dolog.
Most még a hőmet se tudom nézni :roll:
Most teázás meg pihenés van ezerrel,a dokitól meg ilyen homeós gyógyszert kaptam.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@ritus922:


Édes kis Picurka :) minden szépet és jót Nektek!!
bikbok
 
 


@krystin:


remélhetőleg ma tetőzik és holnap már jobban leszel. Táppénzen vagy ugye? Pihenj és ne stresszelj, mert az a méhet is keményíti, nem szabad. Gyógyulgass és ne hagyd abba a teát :)
bikbok
 
 


Én is ebben reménykedek,a férjem mondta hogy ő nem szokta meg, hogy én beteg legyek :-D
Szoktam mondani, hogy fáj a torkom stb,de nem szoktam leesni a lábamról.
Ez teljesen újdonság neki.
Remélem ha sikeres volt az ovu akkor meg caütörtök- szombat körül szépen be tud ágyazódni.
Reménykedek azért most sikerült egész jól elkapnunk a dolgokat.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin:


nagyon drukkolok Nektek! Ez meg cuki, hogy a Férjed nincs hozzászokva, igazából ez nagyon jot jelent :) akkor Te sem vagy egy beteges típus. Reméljük most valami furakodó apróság gyengíti a szervezetedet :)
bikbok
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?