Új privát üzeneted érkezett!

mrshope,
az a helyzet hogy nem igazán vannak/voltak jelek. Nagyon enyhén fáj a mellem de épphogy. A menzesz idejében volt egy kis barnás pecsételés, 2 napig tartott azt hittem meg fog jönni, de aztán elmult és nem jött.
Kijött ez a herpesz, mondjuk irják hogy terhesség elején kijöhet mert gyengébb az immunrendszer, de szerintem nekem a hétvége miatti fáradtságtól jött ki..
Voltak / vannak enyhe menzesz szerű görcsök de ezek is ilyen kis alig észrevehetőek. Tényleg semmi extra..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
SZIVBÔL GRATULÀLOK!!!!!! :-D
bunny88
 
 


@bikbok:
Akkor nagyon nagyon drukkolok èrted! :)

@LITTLEB:
Köszi! :) Ès beágyazódáskor? Fogantatáskor? Bármi?
Tudod, hogy itt sokan vagyun olyanok, akik az ovu után napról napra, fórumról fórumra kutakodunk a semmi extra, de mègis talán valami jelek után :)
mrshope
Budapest
 
 

 
 


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


mrshope, hát ha valami mégis próbálok kiemelni az az hogy sokkal intenzivebben álmodom kb az ovuláció óta.
Magyarországon ez még nincs a terhestünetek közt de az angol oldalakon felfedeztem...

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: ugyanez a helyzet velem is. Meglátjuk köthető-e a terhességhez :D

bikbok
 
 


Élénk álmokat kivánok, Bikbok, és mindenki !!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ez mitől függ egyébként hogy ki hány hónapot javasol az újbóli pròbálkozásra? Elvileg az kellene hogy meghatározó legyen, hogy kinek milyen az állapota, hogy gyógyult meg, mit mutat az uh kép,nem? Meg természetesen a lelki lezárás.. De sok olyat olvasok,hogy az orvos szerint kell legalább 6hónap, a másik szerint 2 és utána nagyobb az esély. Furcsak,hogy ekkora differencia van ebben a kérdésben.
adele666
 
 


@adele666: ttuti, hogy az orvos egyéni állapot vizsgálata után mond x hetet az adott páciensnek. A fertőzés veszély miatt értelemszerűen első mensiig semmi (és nem a rögtön műtét utánira gondolok, hanem az azutánira) utána meg érzés szerint. Azt nekem is mondta a doki, hogy valószínűbb a teherbeesés mihamarabb nekikezd az ember, mert a szervezet "emlékszik". Szóval ha kontroll uh-kon minden okés (min 2 szerintem kell) és a hcg tényleg nulla újra, ÉS ha lelkileg oké az ember, akkor mehet a dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikbok 2016.04.07 13:54-kor.
bikbok
 
 


bikbok
 
 


Gorzi, littlebiscuit: decemberi babák fórum két alapító tagja lehettek!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@littlebiscuit: HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon gratulák neked!! Nagyon örülök és nagyon szép teszted van!!! Akkor együtt nyitjuk meg a decemberi csoportott, legalább nem csak 1 tag lesz benne én  !!!! @adele666: Nagyon sajnálom, de fel a fejjel az a baba nem lett volna egészséges. De lesz olyan babád egy pár hónap múlva aki szeretne lenni a kisfiad/kislányod. Én a tesztett férjem orrá alá duktam mert azt hittem csak az én szemem káprázik így nem kerítettünk nagy felhajtást neki, sajnos . Én úgy terveztem hogy egy mágnestáblára kiteszem a tesztett rjzolok egy patkányt (az a kabalánk) és kérdezi hogy ez vajon mit jelenthet??

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Adele,
Nálam nem volt beavatkozás nagyon korai 'vetélések' sőt inkább kémiai terhességek voltak. De én is ezt tapasztaltam hogy mindenkinek más a véleménye a várakozásról.
3 orvos 3 félét mondott konkrétan egyik azt hogy nem kell várni, aki itt lett/lesz az orvosom azt mondta a második után ahogy megnézett hogy kitisztultam és minden rendben hogy egy ciklust várjunk azért. Otthon pedig Budapesten a klinikánkon lehorrogott egy 'kedves' doktornő hogy 3 hónap..

A beavatkozás más ott egy ciklust mindneképp ki kell várni úgy olvasom. De sokan inkább 2-t mondanak. A 3 szerintem csak akkor lehet indokolt ha már nagyobb baba volt, vagy valami extra probléma áll fenn.

Szóval mint mindenben ebben is oszlanak a vélemények..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


köszi Gorzi :) Gratula nekünk.. Remélem sokan csatlakoznak hozzánk majd az év végi babások sorába :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Frissített listánk:


bikbok ápr. 10.
scolo ápr- 14-15.

kolibri25 ápr. 15.
bunny88 ápr. 16-17.
latkafr ápr. 17.
molyocska ápr. 19.
krystin ápr. 24.
caroline4 ápr. 27.


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Na végre volt időm feljönni és végignyálazni,amit írtatok!
Little! Megkönnyeztelek! Annyira gratulálok :) sejtettem... És a meglepid a párodnak szuperjó! A repülésről én is lebeszélnélek az első trimeszterben, ne kockàztass, te sem lennél nyugodt,hidd el, egy kis várakozást megér a babucid. ;)
Caroline én veled együtt izgulok majd akkor,mert én ápr. 28-ra nem várom. Ez az első hónap ,hogy szedek folsavat, a hőmérőzést viszont folyton elfelejtem, de bízom benne,hogy nem is lesz rá szükség májustól.

Szép napsütéses napot nektek! Micsoda örömhírek.. Nem is térek észhez,mintha èn lennék terhes :D
bsophiana
 
 


Hát csajok ez nekem mensi... :( nagyon sok és élénk piros, csak nem értem miért, 17. napra jött meg így ma vagyok az 1. cn-en. Megvan zavarodva a szervezetem, abbahagytam a teákat nem iszom, mert van egy olyan érzésem, hogy a teák kavartak be a ciklusomban. Ami eddig szinte rendszeres volt ritka eltérésekkel, de mióta teázok, vagy nagyon korán jön meg, vagy csak barnázok, szóval borzasztó nálam a helyzet. :(

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:


sajnálom :(:( de akkor tényleg jobb ha abbahagyod. Próbálj ki Te is egy minden mentes ciklust, hátha az bejön. Nekem is az lesz a következő, ha ez most nem sikerülne.
bikbok
 
 


@bikbok: csak a teákat hagyom el egyenlőre. Marad a Premens, mert az doki mondta hogy szejem, meg a várandós vitamin. Szrukolok, hogy neked sikerüljön!

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko: en ugy tudom, hogy a teaknak kell idot hagyni hogy kifejtsek a hatasukat. 2-3 honap kb. Utana igy is ugy is szuneteltetni kell. Nem tudom h mennyi ideje teazol, de nekem az elso ciklusban kitolta 26-rol 28 napra a ciklusomat, a masodik ciklusban elorebb hozta a peteerest 3-4 nappal es szepen maradt 28 napos a ciklusom. Most ebben a honapban csak a cickafarkteat ittam ovuig, ugy voltunk velw, hogy ha magatol a babocank nem szeretne megfoganni/megtapadni/beagyazodni palastfutea nelkul, akkor meg nem lehet nem jott el az ideje. Nah de a remeny hal meg utoljara ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@cseniko:
sajnálom :/
én is hónapok óta gondolkodom a teákon,de sokan írták hogy bezavarhat a ciklusban,úgyhogy nem mertem eddig....szerintem nem is fogom.
remélem a kövi ciklusod babás/normális lesz :)
bunny88
 
 


@latkafr:


neked szerencséd volt a teákkal, nekem úgy tűnik nagyon összezavarták a ciklusom, ez volt a második teás ciklus és mind a kettő katasztrófa volt. 


@bunny88:


hát én kipróbáltam a teázást, nem jött be, de lehet neked másképp lenne, mindenkire másként hat, remélem visszaáll a ciklusom a normál kerékvágásba... és akkor hátha jön már a babó, jó nekünk a januári baba is.. :)


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:
Én is így jártam,szerintem nekem is a tea kavart be.
Csinált is két 18 napos ciklust,ahogy abbahagytam 31napra jött meg...
Úgyhogy én se teázok csak a barátcserje maradt.
Meg persze a vitaminok.

Érdekes megint visszaesett a hőm,de a ciklus .hu behúzta az elsőre.
Ma direkt figyeltem,se nyák(tök száraz vagyok) se ovufájdalom.


13.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 



Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin:
Szerintem is akkor volt ovud, amikorra behúzta a ciklus.hu.
Egyébként nagyon hasonlóan haladunk, a teára is úgy néz ki hasonlóan reagálunk, és ez a korai ovu is arra utal:) annyi hogy nekem megjött, reméljük neked nem fog. :)

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Végülis leehet nagyon nem figyeltem akkor erre.
De aznap is együtt kellett volna lennünk :-(
Azért kíváncsi leszek hogy alakul a hónap hátralevő része.
Remélem hogy rendesen 24.-e körül fog megjönni!A múltkori ciklusom már normális volt,mint időben,mint mennyiségben,csak tartja mostmár magát ehhez!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok, jó reggelt ígérem már több tesztem nem töltöm fel mert már csak irány a doki. Ma be is jelentkezek hozzà! A teszt azt mutatja hogy mikor volt a fogamzás :-D

Kép
gorzi
Keszthely
 
 



Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Újra gratula Gorzi!

Little majd jelentkezz,mennyire sikerült meglepned a férjed :-D

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@cseniko:


nekem meg ez a sok barnázás a fura, mióta barátcserjézek, meg ittam ciklus előtt málnalevél teát. Januárban meg palástfüvet is. Szóval én is póbálkozok most tea mentes és barátcserje mentes ciklusban. Végülis a barátcserjét 3 hónapig szedtem, azt abba is kellene hagynom most. Hátha valami jótékony hatását fejti ki ebben a ciklusban. 


@krystin:


neked még nem volt meg az ovud. Szerintem. 


10. cn


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@krystin:


Szerintem se volt meg az ovud mert akkor nem esett volna le újra a hőd. Plusz nem volt tartós a hőemelkedés.
Nézd meg az enyémet nálam is többször lement, még egyszer be is húzta valahova a ciklus.hu de aztán átrakta a 22. cn-ra. Legyél türelmes szerintem még csak most lesz ovud. :)

http://ciklus.hu/images/diagramok/0f494 ... 73600_.png


@cseniko:


Sajnálom hogy megjött, de lehet hogy a köv minden mentes ciklusod hozza majd meg a babát. :)


@gorzi:


Még egyszer gratulálok. :)



Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@latkafr:


Folsavból mennyi az ajánlatt napi adag férfiaknak, ebben tudsz segíteni? Köszönöm!
adele666
 
 


@gorzi:


Gratulálok Neked!!
adele666
 
 


@gorzi:
Szuper a teszt, gratula mégegyszer.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@caroline4:
Akkor most sokan "mentes" ciklussal próbálkozunk, hátha ez hozzá még a babókat. :)

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


A PREMENS amit szedek az szintén barátcserje kivonatot tartalmaz, szerintetek maradjak ennél??? 3080 ft 30 napra elegendő, vagy próbáljam meg a sima barátcserjét??

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:


Lehet hogy ha a teák így bekavartak akkor a sima barátcserje meg mégjobban befog kavarni. Én a helyedbe tartanék egy hónap minden mentes ciklust hátha így összejön és ha megsém akkor meglehet próbálni a barátcserjét.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@cseniko:


Inkább hagyd abba akkor a teákat szerintem is. Nem semmi, hogy valaki így megérzi a hatásukat. Csak kár, hogy nálad nem pozitív értelemben tette. :/ Nekem nagyon mondogatta a doki, hogy ebből nagy mennyiség kellene, hogy hasson is.. Pl ezért írta fel barátcserjéből is a cseppeket, mert az erősebb.
adele666
 
 


@cseniko:


Nekem a Mastodynon csepp ( barátcserje) meghozta első hónapban a várt eredményt! Bár nyilván közel sem biztos, hogy ennek hatására jött össze..
adele666
 
 


Sziasztok lányok,

Cseniko, de fura ez az összezavart ciklus..
Hát nekem a tekról barátcserjékról csak összeolvasott véleményem van személyes nem, és pont ezért nem is kezdtem el - úgy látom nagyon különféleképpen reagálunk rá sokaknak nagyon bezavar.. Én azt mondom, egy viszonylag normális csak apró problémákkal rendelkező ciklus esetében (pár nappal rövidebb vagy hoszabb a 28 napnál) nem érdemes bezavarni.

Ahogy Caroline is irja a barátcserje/gyógynövény mentes hónap talán épp jó lesz. A tea megmozgatott valamit a szervezetben, 'belökte', és a következő ciklus már szuper lesz. Szurkolok hogy igy legyen.. :)

Na, este megvolt a 'vallomás'. Azt a kis táblát amit irtam végül az ajtóra belül akasztottam fel mert a szokásos helyén nem annyira észrevehető.. Ahogy becsukta az ajtót nézi, rámnéz és már mondtam is neki, 'bocs drágám bocsi nem tudtam várni ma reggel megcsináltam'. És akkor megnézte és megnyugodva tapasztalta hogy szép határozott második csikunk van :) Ölelés perceken át :) És akkor mondta, nem repülünk nem stresszelünk - pihenés.. :)

Ayumnak is már beharangoztam hogy baj van az indulással.. és talán nem tudunk jönni..
Csak igy most vagy nekik kellene kijönni egy pár hét mulva - és akkor ünnepélyesne bejelentenénk amennyiben megvolt egy ultrahang és minden OK. Vagy telefonon lesz muszáj, mert igy most május végén telik le a 12 hét... Dehát ez már nem téma. Az életem már évek óta ilyen komplikált és tele van nehézségekkel, ez igy van ha külföldre költözik az ember, dehát hozzá lehet, azaz kell szokni..

Krystin te a szülinapomra nem várod! Remélem szerencsét hoz.
És mindenki másnak, ez a szép hónap... Imádom az áprilist egyébként is.

Szép napot nektek!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@molyocska:


Most,hogy olvasgatom vissza a 3 hetes lemaradásomat, láttam a piercinges képedet! :) Én is óriási dilemmában voltam, ki is szedtem egyből, a pozitív teszt után.. És most hogy vissza akartam tenni, nem ment.. 2 hónapig volt kint. Aztáán a napokban krémmel és egy vékonyabb ékszerrel visszament, nem is fáj. A felső lyuk az jól nézett ki, de az alsó, szerintem soha az életben nem fog beforrni, és ott marad a luk. :/ Az a baj, hogy majd a 9 hónap után szerintem lehetetlen lesz visszarakni, én úgy látom. 16 évesen szúrattam én is! :)
adele666
 
 


@adele666: Nekem is nagyon furcsa, meztelennek érzem magam nélküle. Nekem egyszer kiesett és csak másnap tettem vissza, már akkor nehezen sikerült, csak olajjal ment át. Én úgy gondolom nem teszem vissza. Az unokatesóm visszaszuratta szülés után, a kicsi meg állandóan húzkódta, meg piszkálta, amikor látta (nyár volt). Majd kiderül, bár legtöbb helyen azt olvastam, hogy nem nő be a helye. Sokan 9 hónap után is vissza tudták rakni.


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@adele666: Mi azt a tippet kaptuk, hogy egy fel folsav minden reggel eleg hasznos tud lenni, mert segit a reprodukcioban ;) A ferjem az altagos multivitamin melle szed minden nap egy c vitamint es egy fel folsavat. Minden masodik nap, pedig felvaltva D es E vitamint szed. Azt mondta, h nem kell tobb belole, hisz a multivitaminban is vannak ezek a vitaminok. Remelem segitettem :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Plusz adele, a mehpempot szedi/juk. Az lemaradt :)
Csajok, tegnap csak a laboros dokival beszeltem, o mondta a ciklus szamitasi tippet, amit leirtam itt is korabban. A koldok himbi-limbivel kapcs, megkerdeztem es azt mondta, h egyenenkent valtozik, Ha valaki keni v gig a boret es apolja plusz nem hajlamos nyulasra, stirakra, akkor siman benne lehet hagyni, de idovel javasolja hogy csereljuk le kifejezetten terhesbarat ( nagyobb szilikon ekszerre) . Majd ha megjon az eredmeny a kiertekelesrn a nodokimat is megkerdezem es megosztom veletek <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nekem annyi tunetem van ( lehet csak en vizionalom) de hajnalban szurkalva, mikro gorcsolt az alhasam a mehem kornyeken kb 3-5 percig, de annyira, h arra ebredtem meg. Megmertem a hom es eleg durvan visszaesett. Most vagy az van imo ( in my opinion- szerintem) h innen cikk-cakkos lesz es marad ebben a savban es pozit tesztelunk mi is majd, vagy innen csak lefele megy es akkor a kovi ciklusban jobban beosztjuk az eroforrasokat :) h legyen ido regeneralodni ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr: Na most már én is bizonytalan lettem az ékszerrel kapcsolatban :D Neked bennvan most? Lehet én is megkérdezem majd az orvosom mit mondd. 

3. dpo


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Csajok most lattam, h megjott a tegnap 10:00 as laborom eredmenye. Csatolom, mert vannak referencia ertekek is ;)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Lalkafr!
Beágyazódás! (7 dpo tükéletes időzités)
Innen ujra emelkedni fog tuti!! szoritok!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Gorzi! Neked még nem is gratuláltam :) milyen szép karácsonyi ajándékotok lesz a fa alatt!
Little , jól döntöttetek :)
Lenne egy elég kényes kérdésem is: nektek is szokott néha fájdogálni a hüvelyetek/alhasi tájék szeretkezés közben? Tény,hogy a férjem elég nagy méretekkel van megáldva, az orvos sem tudott rá mit mondani, szerinte nincs baj, de néha főleg mensi után gyulladásosnak érzem vagy az az egy hét pihi ennyit számít neki? :/
bsophiana
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?